Değerlendir:
  • 40 Oy - 2.95 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Satürn Açıları
Yazar Mesaj
Karpuzseverim Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Aug 2012

Rep Puanı: 4

Mesaj: #61
RE: Cvp: Transit Satürn Açıları
(06-01-2009 10:10 PM)Simurg Yazılan:  *Tr. Satürn Karşıt açı veya kare Venüs*;Kendisine fazla değer verilmediğİ
düşünülebilir,etrafındakilerle gerginlik yaşanabilir,kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemeyi öğrenmek gerekir ve ayrıca kendisinin değerli olduğunu sürekli kendisine hatırlatmalı.Gerçekleri görmeye çalışmalı,yıllar önce çevresindekilere göre daha az yetenekli olduğuna inandırılmış olabilir ve hala o düşüncenin etkisinde olabilir. Kendisinin yetenekli olduğunun farkına varmak için harekete geçmeli, kendisine etrafındaklere yetenekli olduğunu gösterecek bir şeyler yapmalı.Fazla tavizler verilebilir ve bunun sonucunda üzülüp insanları yargılayabilir.Kendisi için ve başkaları için problemleri çözmede başarılıdır.İş hayatında istediği mevkiye ulaşmak içn sıkıntılar çekebilir. Patronu dafa fazla maaş ödememek için başarılarını görmezlikten gelebilir,evlilik gecikebilir ve evlilk için bazı tavizler verilebilir.Sevdiği kişilerin sevgilerini ve sadakatlerini test edebilir,ilişkilerinde sorunlar olabilir, sevdiklerini ihmal ediyorsa bu durum ayrılmayla sonuçlanabilir.İlşikileri iyi gidiyorsa ilişkileri devam eder hatta bu test sürecinde daha da güçlenebilir.Bu dönemde para harcarken gereksiz harcama yapmamaya dikkat edilmeli.,önemli yatırımlar yapılmamalı.Motivasyon eksikliği görülebilir,sorumluluklar sıkıcı gelebilir.

*Tr. Saturn Karşıt açı veya kare mars;*Duygusal olarak çok stresli bir dönem olabilir.Bbu dönemde önemli kararlar alınmamalı,sabırsız olunmamalı, sinirlerine hakim olmaya çalışılmalı,otoritelerle,aile büyükleriyle,polisle ya da patronla bir tartışma yaşanabilir. Sabırsızlıktan dolayı kazalar,yaralanmalar olablir. Olaylar abartılabilir,kendinden şüphe etme,yenilgi ve başarısızlık korkusu ortaya çıkabilir,memnuniyetsizlik görülebilir.Stres sağlığı olumsuz etkileyebilir.Fiziki olarak aşırı güç ve enerji harcanabilir.Duyguları kontrol edilemeyebilir,aşırı sinirli olunabilir.

*Tr. Satürn kare veya Karşıt açı jupiter;*Duygusal yönden çekingen, kısıtlanmış gibi hissedilebilir.şüphe duyulabilir,işini iyi yapamayabilir,kendisinden büyüklerle,patronuyla sorunlar yaşayablir,maddi açıdan problemler olabilir,yasal konularda zorluklar yaşanabilir,bu dönemde başarı için bıkmadan çalışmak gerekir.


Tr Saturn kare veya Karşıt Saturn;Zor bir zaman olabilir. Yaşanılanların kendisini engellediğini düşünebilir.İlgi duyulan ya da daha önce farklı şekilde düşündüğü konular hakkında çalışılabilir.Amaçlarını tekrar gözden geçirmek için uygun zaman olabilir.Bazı konulara ara verilebilir.Kişi kaygılı ve kendini güvensiz hissedebilir.İş yaşamındaki zorluklar sosyal hayatı da etkileyebilir.Yasal konularla ilgili,otoritelerle ilgili,faturalarla,maddi konularda sorunlar olabilir. Bu önemli karşıt açı kişinin yaşamında iki kez meydana gelir. 13 -17 ve 40-44 yaşlarında görülür.Bu açının ilk yaşandığı zamanlar duygusal yönden karışıklık olabilir hem pozitif hem de negatif duygular içinde olabilir kişi.Etrafına karşı hoşnutsuzluk-saldırgan davranışlar görülebilir.Bu dönemde iyi bir rehbere ihtiyaç duyulabilir İkinci dönemde(40-44) geçmişteki tercihlere güvenme görülebilir ve çok nadir huzursuz davranışlar sergiler kişi.Karşılaşılan zorluklar değişmesi gereken alanlardır.Geçmişte yapılan yanlışlar nedeniyle üzüntü görülebilir.Maddi ya da kişisel değişiklikler görülebilir,siyasal anlayışı açıkça belirtme,işte,sosyal yaşamda ve ailede sorumluluklar artabilir .

Tr. Saturn Karşıt açı veya kare neptün;Hayal kırıklığı yaşayabilir,endişeleri olabilir,önemli kararlar alınmamalı,yeni bilgiler için istekli olabilir,gizliliklere karşı ilgi duyulabilir,paronoya ,duygusal depresyon,huzursuzluk,kendine acıma,bilinçaltındaki korkuların artması gibi psikolojik sorunlar yaşanabilir.Gerekli prosedürler yerine getirilmeyebilir,gelecek korkusu,özgüvensizlik görülebilir. İlaçlara, bilinmeyenlere, hastanelere karşı ilgi artabilir.

Tr. Saturn Kavuşum K.a.d;Sosyal yaşamda çekingen olabilir,sevdiklerine karşı memnuniyetsiz,depresyon hali,sinirli davranabilir.Kendisinden daha yaşlı kişilerle daha iyi anlaşacağını düşünür.Mevcut ilişkilerde sorunlar görülebilir,yeniliklerle birlikte kendisini iyi ifade edebilir


Oha ben de diyorum geçen sene niye depresyona girdim :D:D:D

=>Haritam<=
10-10-2012 07:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #62
RE: Transit Satürn Açıları
Tr. Satürn Kare veya Karşıt Açı ay;Kişi kaprisli olabilir,duygularını ifade etmekte zorluk çekebilir,aileyle ilişkileri sorunlu olabilir.Ailede,işte ve sosyal yaşamda gerginlikler yaşanabilir.Yeni bir ev almak-satmak için uygun zaman değildir.Kişide motivasyon eksikliği görülebilir.Bu dönemde dişlerde,dizlerde ya da kemiklerde ağrılar gölebilir.Kişi kendisini yalnız hissedebilir.

*Tr.Satürn Kavuşum jüpiter;*Bu dönemde kendini pek şanslı hissetmeyebilir fakat disiplinli ve sabırlı bir şekilde çalışılıp, beklendiğinde fırsatları yakalama şansı olabilir.Bu dönemde başlanan işlerin temeli sağam ve kalıcı olabilir.

12'den vurdu :/

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
12-06-2016 04:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #63
RE: Transit Satürn Açıları
Satürn şuanda merkürüme ve natal satürnüme trine yapıyor. Aralık ayı çok hareketli geçicek sanırım. Ancak trine kare yada kavuşum kadar önemli olmasada;

Satürn satürn açılarını deneyinlerken neler yaşadınız anlayabilirmisiniz biraz öğrenmek istiyorum


Kavuşumu trine kare yaşınızdan cekinmicekseniz karşıt gibi

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
12-09-2016 01:28 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kumsal Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 222
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 11

Mesaj: #64
RE: Transit Satürn Açıları
Yılbaşından 1-2 gün önce tam derece satürn kavuşumu yaşayacağım. 21 dereceye gelene kadar güneşe, kad'a, jüpişe ve hatta mc ye bile üçgen yaptı amma şirona zıt, venüs ve merküre kareydi. Ne kilo vermeye yardımcı oldu ne bir hayrı dokundu. Her şey bomboş. Huzur istiyorum,bunaldım.

Akrebin son derecelerinde gitti gitti geldi, boğanın son derecelerindeki zavallı aycığımı perişan etti. Bir de verdiği his uzun zamana yayıldı, sanki 1-2 sene gibi. Şimdi her şey boş diyorum ya o zaman, dozajı yüksek depresif bir herşey boş idi, şimdi düşük seyirde her şey boş. Cık, anlatamadım. Ay/marsıma zıtken kapalı odalarda boğuluyor gibiydim, şimdi kilidi açık odada tavana gözlerimi dikip boğuluyorum. Odadan çıksam ne çıkmasam ne gibi. Yine de bir 6. ev oğlak seyri değil. Öncü burçlara geçince beni 1. dereceden etkiliyor.

Mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim forum dostlarım gülücük
12-09-2016 02:36 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #65
RE: Transit Satürn Açıları
(07-27-2011 06:15 PM)Yakamoz Yazılan:  yazılar Filiz Mete’ nin “Burcunuz, İlişkileriniz ve Transit Yıldız Etkileri” adlı kitabından alıntıdır.

Transit Satürn’ ün Uranüs ile birleşmesi: Bu transitin oldukça sarsıcı bir etkisi vardır. Olumlu açılar altında büyük olanaklar ve fırsatlar verirken, zorlayıcı açılar altında zararlar kaçınılmaz olur. İçgüdüsel olarak değişim karşıtı görüşler hakim olur, kişiliğinizin zayıf tarafları ortaya çıkar. Rahat ve zevk düşkünlüğünüz bu etki altında kötü sonuçlar verecek, beklentileriniz gerçekleşmeyecektir.Oluştuğu ev konumuna göre etkileri de farklı alanlarda olacaktır. Baskı altına alınan Uranüs enerjisi boş vermişliğe ve tembelliğe dönüşebilir. Rutin işler sizin için bir yük haline gelebilir. Ne şekilde olursa olsun bir gerilim sürecidir. Bu gerilim altında sizi çevreleyen koşullar ile savaşmak zorunda kalırsınız.

Transit Satürn’ ün Neptün ile birleşmesi: Bu transit etkisinde duygularınız ve hisleriniz artarken, düşüncelerinizde karışıklık oluşur. Bu etki karakterinize ve kişiliğinize büyülü bir hava verirken, yaratıcı düşünce gücü gerektiren çalışmalarda başarılı olmanıza yardımcı olabilir. Eğer çalışmalarınız ruhsal değerlere değil de maddi değerlere dayanıyorsa kendinizi engellenmiş ve yenilgiye uğramış olarak görür, karamsar düşüncelere kapılırsınız. Satürn’ ün etkisiyle bu güne kadar göremediğiniz gerçekler ortaya çıkarak haritanızdaki yıldız konumlarına göre geleceğe bakış açınızı etkileyecektir.

(06-01-2009 08:20 PM)Simurg Yazılan:  Tr. Saturn kavuşum Uranus;Bu dönemde kişi kendisini huzursuz hissedebilir.Bir yanda değişim,özgürlük isteği bir yanda kısıtlanmalar, disiplin olabilir ve bu durum kişide huzursuzluk,hayal kırıklığı yaratabilir. Ama bu özgürlük ve isyankar yön saturnle birlikte kontrol altına alınabilir.Sorunlarda pratik ve katı çözüm yolları bulunabilir.

Tr. Saturn kavuşum neptün;Bu dönemde hassas olunablir,sinirlilik,hayali korkular, güvensizlik görülebilir.Kendi önceliklerini anlamaya çalışabilir,Duygusal olarak kararsızlık görülebilir,manevi konulara ilgi artabilir.

(06-01-2009 10:10 PM)Simurg Yazılan:  Tr. Saturn Kavuşum K.a.d;Sosyal yaşamda çekingen olabilir,sevdiklerine karşı memnuniyetsiz,depresyon hali,sinirli davranabilir.Kendisinden daha yaşlı kişilerle daha iyi anlaşacağını düşünür.Mevcut ilişkilerde sorunlar görülebilir,yeniliklerle birlikte kendisini iyi ifade edebilir


Yakamoz biraz olumlu Simurg olumsuz yazmış Satürn oğlak burcuna geçince 2.5 yıl nasıl geçecek acaba 7. evimin konuları gündemde olacak

Satürn 4. evimdeyken babam bana küsmüştü Taşındığımız yeri beğenmiyordum huzursuzdum Akrepteki etkisini hatırlamıyorum Şu an yayda Yaya girdiğinde 4 dişime dolgu yaptırdım Şimdi de kısmetse 20lik çektireceğim Satürn çok yoruyor çok

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
01-05-2017 06:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Gkaya Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 8
Üyelik Tarihi: Mar 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #66
RE: Transit Satürn Açıları
Merhaba , erkek arkadaşımın doğum haritasında bu yıl şu açıları gördüm. Rica etsem yorumlayabilir misiniz ?
Transit satürn karşıt natal ay
Transit satürn kavuşum venüs
Teşekkür ederim.
04-27-2017 05:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #67
Cvp: Transit Satürn Açıları
Vay ben başımı nerelere vursam koptum.w Merkür retrosuyla transit satürn beni ikili kıskaca almış gibiler 1 haftadır. Natal-transit harita karşılaştırmasına baktım da demin haklıymışım şu an o evreden geçiyorum:

Natal Ay-Uranus-Neptün Transit Satürnle kavuşumda.
Natal Merkür Transit retro Merkürle kare açı yapıyor.

Bu aralar hem keyifsizim, hem iş yüküm fazla, işler yürüse de kağnı gibi sorunlarla boğuşarak ilerliyor. Dün de nerden estiyse belediye icradan aradılar 7 sene önceki vergi borcu çıktı, miras-veraset işlemleri vs. önümüzdeki haftaya da sarkacak.

[Resim: yEWNWL.gif]

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
04-28-2017 04:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #68
RE: Transit Satürn Açıları
Alıntı:Tr. Saturn Trine veya sextile güneş;Kişiye başarı verebilir.Bu dönemde başlanan projeler başarılı şekilde sonuçlanabilir,kişi yavaş yavaş ilerler,fırsatlardan yararlanabilir ve bu dönemde kişi zamanını boşe geçirmemeli.Kendisinden yaşlı kişilerle olan ilişkiler iyi olabilir.Kişi yaşamına düzen verebilir,otoritelerden yardım alabilirler,zorluklara katlanabilir ya da yenebilir.

Tr.Satürn Trine veya Sekstil Merkür;Artan sorumlulukların tadını çıkarrmak isterler ve bu sorumlulukları eğelenceli hale getirmeye getirmeye çalışırlar,yeni proje ve işlere başlamak için uygun zaman olablir ya da var olan projeleri geliştirmek için uygun olabilir.Daha yaşlı aile üyeleriyle aralarındaki iletişim iyidir.Zihin açık olabilir,olumlu düşünceleri vardır,kitap okumak yada kurs için uygun zaman olabilir.

Tr. Saturn Trine veya sextil venüs;Duygusal yönden kararlılık ve anlayış görülebilir.İlişkilerde sadakat görülür,Sanata daha fazla ilgi duyulabilir,müzik,antika, güzelliğe düşkünlük ve bunların önemini anlama görülebilir.Çekingenlik yerini cesarete bırakabilir davranışlarda.Mali anlamda da düşünceler daha akılcı,daha sağlam olur.Ciddi bir aşka başlanabilir ya da var olan bir ilşki daha ciddi,olgun bir hal alabilir.Bu dönemdeki ilişkiler daha uzun,daha ciddi olabilir,kendinden daha yaşlı,olgun kişilerden hoşlanma görülebilir.İş için sosyal temaslarda bulunabilir ve iş sanatsal bir hobi olarak görülebilir.Sosyal ortamlarda olgun bir davranış sergiler, daha yaşlı kişilerle iyi anlaşılır.

Tr. Saturn kavuşum Uranus;Bu dönemde kişi kendisini huzursuz hissedebilir.Bir yanda değişim,özgürlük isteği bir yanda kısıtlanmalar, disiplin olabilir ve bu durum kişide huzursuzluk,hayal kırıklığı yaratabilir. Ama bu özgürlük ve isyankar yön saturnle birlikte kontrol altına alınabilir.Sorunlarda pratik ve katı çözüm yolları bulunabilir.

Tr. Saturn kavuşum neptün;Bu dönemde hassas olunablir,sinirlilik,hayali korkular, güvensizlik görülebilir.Kendi önceliklerini anlamaya çalışabilir,Duygusal olarak kararsızlık görülebilir,manevi konulara ilgi artabilir.

Transit Saturn sextile veya trine MC;Geçmişteki başarılarla tanınıp bu sayede yeni başarılar için zemin hazırlanabilir.İşler pratik şekilde yapılır,arkadaşlar,üst düzey konumda bulunanlar,yetkili kişilerin yardımıyla ve disiplinli çalışma sayesinde profosyonel yaşamda tanınma,yükselme görülebilir.

Şuan durumlar bu. Sakin, hareketsiz bir hayatım olduğu için somut bir şey pek yaşamadım ama sanata ilgimin artması, zihnimin bir süredir daha açık olması, daha olumlu olmam, çekingenliğimin azalması, neptün ve uranüsün bazı huzursuz verici etkileri vs. hissediyorum. Eskiye göre iyi hissetmemde Jüpiter ve Uranüs transitlerinin etkileri de var ama hala somutlaştıramadım henüz bir şeyleri. Gad etkisi sanırım zorlanıyor olmam.
Bir ara da sırasıyla kad, ay ve kovanın ilk derecesindeki satürnümle kavuşacak. Astro.comdan tarih atlayarak gittim mart-nisan 2020 gibi görünüyor, o süreçte jüpiter ve mars da oğlakta olacakmış.
Stelyum ve kad olan evimde plüton ve satürn etkileri var şuan, bakalım neler olacak.

Bilgili değil, ilgili.
06-30-2018 08:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
say24 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 285
Üyelik Tarihi: Jun 2014

Rep Puanı: 15

Mesaj: #69
RE: Transit Satürn Açıları
Satürn Oğlak transiti öyle bir geldi ki hiçbir kişisel gezegenime uyumlu açısı yok şaka gibi gülücük

Hayatımda enteresan bir durağanlık var hem de her konuda. Sağlıksal gelişmeler de yaşıyorum hem kendimde, hem de çevremdeki insanlarla alakalı. Durağanlık ve melankoliyle nasıl başa çıkıyorum peki? Kendimi arkadaşlarıma verdim sosyal yaşamı biraz daha artırdım. Bunalımlı ruh halini Satürn ASC’den geçiyorken de yaşamıştım ama Oğlak transiti biraz daha ağır geçiyor bunun sebebi de hiçbir kişisel gezegenime uyumlu açı yapmaması.

Jüpiter geçiyor şimdi ASC’den ama Satürn varken Jüpiter’in etkisi meltem gibi. Tabi Satürn vesvesesine yenik düşmemek için şu an Jüpiter’in üstüne düşüyorum ve düşmeliyim de. Tek avuntum Jüpiter.

Satürn Oğlak’ın son 10 derecelerine geldiğinde Güneş’e zıt, Venüs’e 150’lik açı yapacak. Güneş’le olan transitin mealini biliyorum, zaten uzak orbla da olsa Güneş-Satürn karem var yabancı olduğum bir enerji değil. Ama Venüs’le yapacağı 150’lik açıyı merak ediyorum açıkçası. Bilen, deneyimleyen varsa nasıl bir etkisinin olduğunu anlatırsa çok sevinirim gülücük

Haritam: https://resmim.net/i/uXiTy
2021-22 Solar Return Haritam: https://resmim.net/i/uXFsU
03-04-2019 04:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
merkür_yen Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 38
Üyelik Tarihi: Feb 2019

Rep Puanı: 0

Mesaj: #70
Cvp: Transit Satürn Açıları
Slmlar Tr satürn IC noktamda şuan ne nasıl etkiler alırım ? Tecrübe edenler paylaşabilirse çok sevinirim.

https://resmim.net/f/a7jQCt.png
03-11-2019 12:03 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Saturn Evlerde salmakis 191 339,173 11-01-2021 09:32 PM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Ay'a Açı Yaparsa astrosohbet 33 42,348 12-13-2019 04:53 PM
Son Mesaj: justicee
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Güneşe Açı Yaparsa astrosohbet 11 21,774 04-06-2018 09:47 AM
Son Mesaj: say24
  Transit Satürn Yay Burcu Geçişi tools 17 25,298 01-10-2018 12:58 AM
Son Mesaj: Kumsal
  Satürn Devinimi & Transitleri nev_bahar 168 254,623 06-19-2016 07:09 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Satürn akrep burcunda. Tuğçe 29 40,176 04-23-2016 09:00 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Transit Satürn' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 75 110,090 10-01-2015 09:09 PM
Son Mesaj: Didemm
  Transit Satürnün Ay Düğümlerine Kavuşumu plutomania 22 46,008 04-17-2015 01:30 AM
Son Mesaj: nisan15
  Satürn Yüzünden mi? dubletoprak 9 15,208 01-15-2013 12:52 AM
Son Mesaj: hulya35
  Transit Satürn Akrep Sınırlarında Lajâ 96 114,082 12-27-2012 03:55 PM
Son Mesaj: Mavisahram

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir