Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #320
Terazi Burcunda Mars Satürn Kavuşumu
Tüm gezegenlerin doğaları Klasik Astrologlarca tanımlanmıştır. Satürn ve Mars, aşırı doğaları yüzünden kötücüller olarak anılırlar. Satürn, aşırı soğuk ve kurudur ve bu doğasıyla yaşamsallığın karşısındadır. Doğa olarak Güneş’le karşıt yapıdadır. Güneş hayatı, Satürn ölümü anlatır. Bu yüzden en büyük kötücül olarak nitelendirilmiştir. Mars, aşırı sıcak ve kurudur. Zarar verici etkisi Satürn kadar geniş alana yayılmadığı ve kalıcı olmadığı için daha az kötücül olarak kabul edilir. Genel olarak tüketme/harcama eğilimindedir. Ateşle ve sıcaklıkla, yangınlarla bağdaştırılır. Sorun, tartışma, şiddet, öfke, gazap ve cinayet gibi kelimelerle özdeşleşir.

31 Temmuz 2010 Cumartesi günü, Klasik Astroloji’de “Malefik” yani kötücüller olarak nitelendirilen Mars ve Satürn, Terazi burcunun ilk derecesinde (0 derece 49 dakika Terazide) birleşecekler. Bu derecenin Sabian sembollerinde karşılığında “Bir hamlede mükemmelleşen bir kelebek ifadesi kullanılmış.

Klasik Astrologlarca Mars-Satürn kavuşumları dikkatle gözlenmiş ve özellikle dünya astrolojisinde öngörüsel olarak sıklıkla kullanılmışlardır. Bu birleşmeler, savaşlarla, doğal felaketlerle ve ölümlerle ilişkilendirilmiştir. Güneş’in öncü burçlara giriş haritalarında (Ingress haritalar) bu birleşme köşe eve düşüyorsa veya önemli açısal bağlantılar kuruyorsa, etkisi daha da belirgin olacaktır. Yaklaşık 2 yıllık periyotlarda tekrarlanan bu döngü, sırasıyla tüm burçlarda kendisini tekrar eder. Bu ikili en son Başak burcunda birleştiler. Şimdi ise Terazi burcunda birleşmeye hazırlanıyorlar. Bu birleşmede Terazi burcunda zarar gören Mars’tan daha güçlü olan Satürn (yüceliyor) doğasında olaylar gündeme damga vuracak (engellenme ve gecikmeler, dikkatli adım atma gerekliliği, sorumluluk artışı, ekonomik darboğaz, depresyon, endişe, korku vs).

Bu birleşmenin Terazi burcunda neyi anlatabileceği üzerinde biraz duralım. Arapların filozofu olarak tanınan ve aynı zamanda bir ortaçağ dönemi astrologu olan El Kindi’ye göre bu ikilinin Terazi’de kavuşumu Bizanslıların kendi içlerinde kargaşaya düşmelerine işarettir. Şu anda Bizans var olmadığına göre, Yunanistan olarak algılayabiliriz. Bir başka ortaçağ astrologu olan İtalyan asıllı Guido Bonatti de benzeri bilgiler veriyor ve Terazi’deki bu kavuşumu Bizans İmparatorluğu ile Araplar arasında kargaşa, ayaklanma, isyanlar ile bağdaştırıyor. Bonatti’ye göre eğer Jüpiter de bunlarla açı yapıyorsa ki karşıt açı yapıyor, zevk ve eğlence içerisindeki doğu insanlarının kötüye giden koşullarını gösterir ve atmosferin kızıllaşacağını gösterir. İranlı ortaçağ astrologu Abu Ma’şar’a göre bu yerleşim şimdilerde pek görülmese de çiçek hastalığında artış, cilt sorunlarına sebep olur. Ma’şar bu ikilinin politik yönleriyle bilinen Terazi burcundaki kavuşumunu hinlik, kurnazlık, aldatma, aldanma ve yalanların artması olarak nitelendirmiş. Ma’şar’a göre bu yerleşim Terazi burcu kapsamındaki yerlerde yönetim değişikliğine sebep olur. Ebu Ma’şar’ın Terazi burcu kapsamına aldığı ülkeler: İtalya, Afganistan, Libya, İran ve şehir olarak da Mekke.

Terazi burcu kapsamındaki yerlere başka astrologların da görüşlerini alarak bakalım: Örneğin Rönesans dönemi son astrologu İngiliz William Lilly’e göre: Fransa, Avusturya, Frankfurt, İsviçre, Estonya, Litvanya, İspanya, Portekiz, Yunanistan Terazi burcu kapsamındadır. Ma’şar’ın bize verdiği bilgiye benzerlikler yok. Bir de modern döneme yakın yaşamış astrologlardan biri olan Ivy Goldstein Jacobson’un verdiği listeye bakalım: Avustralya, Afrika, Belçika, Arjantin, Çin, Danimarka, Mısır, Doğu ABD, Havai, Japonya ve Kore, Pasifik Okyanusu. Bu liste günümüze yakın dönemde yaşamış önemli astrologlar H.S.Green ve Raphael tarafından verilen listeye benziyor: Avusturya, Arjantin, Burma, Çin (özellikle kuzey bölgeleri), Hindistan (Çin’e yakın bölgeleri), Yukarı Mısır, Japonya, Tibet, Livonya (günümüzde Estonya ve Letonya toprakları), Savoy (Fransa).

Öncü Burçlarda T-Kare ve Olaylar

Daha önceki yazılarımda, Dönüşüm Zamanı, Büyük Uyanış kitaplarımda, seminerlerimde sıkça belirttiğim gibi, öncü burçlarda T-kare açı kalıbının etkin olduğu bir dönemden geçmekteyiz. Mars Satürn kavuşumu bu T-kare'nin ayaklardan birini oluşturuyor. T-kare açı kalıbının, şu andaki gezegenler arasında, her ne kadar bugünkünden başka burçlardan da olsa etkin olduğu dönemlerde şu tür etkiler görülmüş:

• Büyük değişimler
• Doğal felaketler
• Ülkeler arası huzursuzluklar
• Ekonomik türbülanslar
• Bilim ve kültürde hızlı gelişmeler
• Aşırı siyasi akımların, partilerin güçlenmesi, şoven milliyetçilik, etnik gruplaşma
• Yabancılara yönelik düşmanlıkta bir artış, göçmenlerin zorlanması, ırkçı ideolojilere eğilim
• Şiddet içeren suçlarda artış, tedirginliğin yükselmesi, sosyal yaşantının olumsuz etkilenmesi, tehlikeli toplumsal çalkantılar
• Ekonomik durgunlukla birlikte işsizliğin artması, gelir dağılımında dengesizlikler oluşması
• Mali krizin bir demokrasi krizine dönüşmesi, halkın demokrasiye ve devlete inancının sarsılması, sisteme ve kurulu düzene karşı çıkması

Büyük Değişimler

Tarihsel perspektiften bakıldığında, tüm gezegensel döngülerin önemi olmakla birlikte, kolektif yaşam açısından Satürn, Uranüs ve Plüton’un içinde yer aldığı üç döngü en önemli ve etkili olanlarıdır. Bu gezegenlerin birbiriyle irtibatları, yani döngüleri, insanoğlunun toplum ve kültür içindeki evrimiyle, kolektif yaşam ile ilgili değişimlerin, gelişmelerin habercisidirler. Astrolog Bill Herbst, bu üç gezegenin döngülerini birer çalar saat gibi görür. Herbst’e göre bu üç saatin alarmları çok sesli çalar ve bizi kolektif uykumuzdan uyandırarak, değişim zamanlarını haber verirler. Tüm bu alarmlar aynı anda çaldığında ise, insanlığın ve medeniyetin çalkantılı bir değişim döneme gireceğini ve uç noktalarda değişimin ve evrimsel gelişimin kaçınılmaz olduğunu haber verirler. Gezegensel döngüler, bizim neslimizin yaşayacağı önemli bir evrimsel dönemecin eşiğinde olduğumuzu işaret etmekte, alarm zilleri çalmakta, önemli değişim zamanlarının yaklaşmakta olduğunu haber vermektedir!

Uranüs Kavuşum Koç Noktası

Astrologlar kitlesel konulara bakmak istediklerinde Koç Noktası’na bakarlar. Koç Noktası, sosyal ilişkilerimizi, kolektif üzerinde nasıl bir etki bıraktığımızı gösterir. Bu etki, noktaya temas eden gezegenin doğasına göre şekillenir ve görünür sonuçlar doğurur. Bu gezegenin doğasındaki etkiler, hayatımızda sübjektiflikten, gerçekliğe dönüşmeye başlar. Mars-Satürn kavuşumu ve T-karenin aktif olacağı 31 Temmuz gününde Uranüs gezegeni Koç Noktası ile kavuşumda olacak. Bu kavuşum bir süredir devam etmekte ve Mars-Satürn kavuşumu esnasında önemi bir kez daha vurgulanacak. Uranüs değişikliği çabuklaştırır, doğanın ritmini hızlandırır, sarsar, kökünden değiştirir, bilinç eşiğinin altında ne varsa farkındalığa getirir. Uranüs’ün Koç burcunda bulunduğu zamanlar, yeni büyümeleri hızlandırmak üzere zamanın daha hızlı geçtiği ve yaşam ritminin yükseldiği zamanlardır. Büyüme için gereken değişikliklerin ani olarak karşımıza çıkmasıyla karşılaşabiliriz. Uranüs’ün etkileri ani ve hızlıdır. Koç burcu da çabuk harekete imkan verir. Hareketi yaratan ilk öncü burçtur. Uranüs’ün bu burcun ilk derecesini tetiklemesi, insanoğlunun gerçek doğasını fark etmesi, uyanması, yaşamının eski modellerini aşmasına imkan tanır. Evrimleşme ve kozmik kanunlar üzerinde başka boyutlardan gelen bilgiler, insanın esas doğasının gerçeğiyle ilgili uyanış zamanıdır.

Doğal Felaketler


T-kare açı kalıbının etkin olduğu dönemlerde doğal felaketlerde de artış olmuş. Bu kez T-karenin öncü burçlardan olması ve özellikle de 0 derece Koç burcuna yakın yerleşimlerin yoğunlukta olması, T-karenin etkinliğini arttırıyor. Astrolog Raphael’e göre depremler genellikle çok sayıda gezegenler dört kardinal noktaya, yani Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının ilk derecesine denk düştüğünde olur.

Mademki deprem riski artmaktadır. O zaman bu riskin nerelerde yoğunlaştığına bakmamızda fayda vardır. Bunun için bakacağımız yerler şunlar olacaktır:

1) Terazi burcu yönetimindeki yerler
2) Mars-Satürn kavuşumunun ana eksenlere denk geldiği haritalar

Terazi Burcu Yönetimindeki Yerler

Bundan yukarıda bahsetmiştik. Çok sayıda bölge olması aklı karıştırıyor ve durumun içinden çıkılmasını zorlaştırıyor. Bunun için bir paralellik olarak gördüğüm, son yaşadığımız 11 Temmuz 2010 tarihindeki tam Güneş tutulmasını izleyen yerlerle bağlantılar kuracağım. Zira Temmuz ayı sonlarında, tam da tutulma haritasındaki gezegenlerin tetiklenmeye başlayacağı zamanlardayız. Raphael, H.S. Green ve Abu Ma’şar’ın listelerinden en çok dikkat çeken bölgeleri kırmızı ile taradım. Bunlar: Japonya, Çin, Hindistan, Arjantin, Pasifik Okyanusu ve Yunanistan’dır. Bu bölgelerde şiddetli doğal felaketler yaşanabilir, politik ve finansal sarsıntılar-değişimler yaşanabilir. Tutulmanın ve bu öncü derecelerin tetiklenme toleransı Aralık 2010 hatta Ocak 2011’e kadar uzuyor. Ama en riskli aylar Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları olarak görülüyor.

Mars-Satürn Kavuşumunun Ana Eksenlere Denk Geldiği Haritalar


Öncelikle, bu kavuşumun izdüşümü Avrupa üzerine denk geliyor. Yani politik ve ekonomik bağlamda, en çok Avrupa ülkeleri kritik gözüküyor. Mars-Satürn-ASC hattı Yunanistan, Bulgaristan, Yugoslavya üzerine düşüyor, İtalya için çıkartılmış haritada 1. ev, İngiltere için çıkartılmış haritada ise 2. ev civarına düşüyor ve politik-ekonomik bağlamda zorlanmalara işaret ediyor. Mars-Satürn-IC hattı Amerika’nın Doğu sahillerine, Boston, New York, Philedelphia’ya yakın geçiyor. Bu hat da doğal felaketler riski bakımından dikkat çekici derecede riskli duruyor.

Türkiye için çıkartılmış astroloji haritasında kavuşum 12. eve denk geliyor.

[Resim: marssaturn.gif]

Dünya Astrolojisi’nde 12. ev hastaneler, hapishaneler, ıslahevleri, yardıma ihtiyacı olanlar için kurulmuş vakıf ve tesisler, barınaklar ve yardıma muhtaç kişiler ile casuslar, vatana ihanet, gizli düşmanlıklar, gizli örgütler, gizli tarikatlar, terör saldırılarını temsil eder. Bu alanlarda ve konularda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Haritada Mars-Satürn’ün tam karşısında 6. evde yerleşimde bulunan Uranüs-Jüpiter ikilisi, Silahlı Kuvvetler’in gizli örgütler ve teröre göz açtırmayacağını, sert müdahale ve operasyonları gösteriyor. Gizli kalmış siyasi entrikaların (Terazi) da ortaya çıkma olasılığı çok fazla gözüküyor önümüzdeki yakın dönemde. Haritada Güney Ay Düğümü’nün 10. ev girişine çok yakın yerleşimi, hükümeti zorlayabilecek skandal durumları veya geçmişle ilgili birtakım olumsuz etkilerin hükümetin prestijini sarsabileceğini, ya da hükümetin zorlu ve çok mücadeleli bir süreçte olacağını düşündürüyor.

Kavuşumu, Ak Partisi’nin astrolojik haritası üzerinde değerlendirdiğimizde bunu daha açık görüyoruz. Referandum süreci oldukça mücadeleli ve çekişmeli geçecek belli ki.

[Resim: marssaturnAKP.gif]

Haritanın Tepe Noktası’nda yerleşen gezegenler baskı altında gözüküyor. Transit Güney Ay düğümü, Ak Partisi astroloji haritasının Kuzey ay Düğümü’nün üzerine denk gelmiş durumda. Bu yerleşim, yön ve durum değişikliğine, yeniden yapılanma gerekliliğine işaret eder. Zaten diğer transitler de benzeri etkileri ortaya çıkartıyor ve kendini yeniden yapılandırmanın, bazı önemli değişikliklere gitmenin kaçınılmaz olacağını gösteriyor. Bu konuya ilerleyen günlerde hazırlayacağım yazılarımda daha geniş değineceğim. Ama Türkiye’yi oldukça zorlu, mücadeleli, diplomaside ve siyasette adımların çok dikkatli atılması gereken bir dönem beklemekte…

Ülkeler Arası İlişkiler

Bu şartlarda Mars-Satürn kavuşumunun ortaya çıkaracağı etkileri en çok bu bölgelerde gözlemleyeceğimizi düşünebiliriz. Peki Terazi burcundaki Mars-Satürn kavuşumu ne türden sorunlar ortaya çıkartabilir? Bunun için Terazi burcunun astrolojik olarak neleri temsil ettiğine genel olarak bakmalıyız. Astrolojide Terazi burcu ilişkileri temsil eder:

İkili ilişkiler
Politik ilişkiler
Hukuksal ilişkiler

Terazi burcu huzur ve dengeyle, adalet ve eşitlikle, tarafsızlık ve objektiflikle, estetik ve güzellikle ilişkilidir. Satürn-Mars ikilisi bu burçta bulunduğuna göre, bu burcun yönettiği temalara zarar verecekler demektir, özellikle de Jüpiter-Uranüs ikilisiyle karşıt ve Plüton ile kare durumunda olduklarında, bunu çok rahatlıkla söyleyebiliriz.

Politik Huzursuzluk ve Gerginlikler


Politika denilince akla ilk gelen burçlardan biri Terazi’dir. Olayları hakkaniyetle ve karşı tarafın penceresinden de bakarak çözebilme yeteneği, ortaklık bilinci, paylaşımcılık gibi özellikleri ve olaylara ılımlı yaklaşım sayesinde çözülmeyecek gibi sorunların bile üstesinden gelme niteliği yine Terazi burcuna aittir. Ama hem Satürn ve Mars’ı ağırlayıp, hem de Koç ve Oğlak burçlarından sert açılar alınca, Terazi’nin bu alışıldık tavırları tam tersi işlev görecektir. Karşılıklı anlayış ve denge ortadan kalkmaya, ılımlılık yerini sertliklere ve baskıya bırakmaya, eşitlik ve adaletin sağlanmasında sorunlar ortaya çıkmaya, sonuç olarak da alıştığımız barış ve huzur ortamının korunmasında zorluklar ortaya çıkmaya başlayacaktır. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi, insanlık bir an önce bu gergin etkilere uyanıp gerekli freni ve yumuşatmayı yapmaz ise, gerek özel, gerek sosyal, gerekse ülkeler arası gerginliklerin had safhaya varacağı bir sürece doludizgin ilerlemekteyiz.

Karmaşa-Kaosun Geliştiren Yüzü

İnsanlar karmaşa durumunda yeniliklere daha açık olurlar. Bu, kaos yaratalım anlamına gelmiyor tabii ki. Ama kaostan bu kadar da korkmamamız gerektiğini gösteriyor. Carl Poyne Tobey’in çok güzel bir sözüne değinmeden geçemeyeceğim: “Kaostan korkmayın, çünkü her zaman kaostan bir şey doğar!”



Öner DÖŞER
27 Temmuz 2010, Salı
Ayvalık

07-28-2010 12:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010, 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
Terazi Burcunda Mars Satürn Kavuşumu - Luli - 07-28-2010 12:23 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010, 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010, 10:33 PM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,243 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,555 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,259 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,827 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 3 Misafir