Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #297
Haftaya Astrolojik Bakış
Oldukça hareketli bir sürece giriş yapıyoruz. Bu hareketlilik, Güneş’in Yengeç burcuna geçiş yapmasıyla, Pazartesi gününden itibaren başlıyor. Güneş-Jüpiter-Uranüs-Plüton arasında oluşmaya başlayacak ve giderek etkinleşecek T Kare açı formu, otorite figürlerinin zorlanacağı, sağlık sorunlarının artabileceği, ekonomik bağlamda yıpratıcı bir rüzgarın eseceği, iş ve özel ilişkilerimizin test sürecinden geçeceği ve hepsinden de önemlisi, uluslararası ilişkilerde gerginliklerin çok artabileceği bir sürece adım attığımızı göstermekte. 26 Haziran´da gerçekleşecek Plütonik Ay tutulması civarında bu gergin etkiler had safhaya varıyor.

Pazartesi gününün büyük çoğunluğunda Ay Terazi burcunda hareket ediyor olacak. Huzur ve denge arayışının ön plana çıkacağı bu günün ilk yarısında, gerek özel gerekse iş ilişkilerimizde başarıyı yakalama şansımız yüksek. Ay ile Güneş arasındaki olumlu açı, gün boyunca etkin olacak. Ay-Güneş-Neptün arasında oluşacak büyük üçgen sayesinde ilişkilerde fedakarlık ve anlayış öne çıkabilecek. Güneş saat 14:28’de Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Güneş’in sıcak ve kuru doğası, Yengeç’in soğuk ve nemli doğasıyla hiç uyuşmaz. Güneş, Ay’dan çok daha farklı olarak, mantık ve irade ile alakalıdır. Bu yüzden Ay’ın yönettiği bu burcun genel özelliklerine çok yabancıdır. Güneş’in atak ve inisiyatif alan tavrı, burada daha savunmacı olarak çalışmaya başlar. Hareketler ve kararlara duygular yön verir; içgüdüsel ve sezgisel yönler öne çıkacaktır. Güneş’in burç değiştirmesiyle boşlukta kalan Ay, 15:13’te Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerimiz ve güdülerimiz gün boyunca kılavuzumuz olacak. Güneş-Kiron arasında oluşacak üçgen açı, fedakarlık bilincimizi arttırıyor ve başkalarına hizmet güdüsünün önemini bize hatırlatıyor. Güneş’in 0 derece Koç Noktasını doksan derecelik açı ile tetikleyeceği, Uranüs-Jüpiter, Plüton gezegenleriyle öncü burçlarda T Kare açı formu oluşturmaya başlayacağı öğle sonrası saatlerde, çok fazla risk almamaya çalışmalı, sağlığa dikkat etmeliyiz. Güneş-Uranüs sert açılarının etkin olduğu günlerde kalp ve ritim bozukluğu riski artar. Bu aynı zamanda otoriteye isyan ve baş kaldırış göstergesidir.

Salı günü boyunca Ay Akrep burcunda hareket ediyor olacak. Sabah saatlerinde etkisini gösterecek Ay-Venüs karesi, özel ve sosyal ilişkilerimizde gerginlik ve huzursuzluğun ön plana çıkabileceğine işaret etmekte. Öte yandan, bu açının hemen ardından gelecek Ay-Mars altmışlığı, efor ve gayret gerektiren işlerde etkin olabileceğimizi göstermekte. Ama Güneş’in Jüpiter ile kare açısı, kendimizi olduğumuzdan fazla görme ve yeteneklerimizi abartma riskimiz olduğunu gösteriyor. Sınırları olmadan yaşamak ve her şeyin üstünde olmak arzumuz tetiklenebilir ve bu yüzden gereksizce ve müsrifçe harcamalar yapabiliriz. Toplumsal kurallar ve yasalarla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Sınırlarımızı bilir, abartılardan ve uçlarda gezinmekten uzak durursak, başarılı sonuçlar elde edebiliriz.

Çarşamba günü geç saatlere kadar Ay yine Akrep burcunda olacak. Mücadele ve çekişme içerisinde bile sağduyulu kalabilir, kendimizle bağ kurabilir ve sezgilerimizi dinleyebilirsek, patlayıcı ve yıpratıcı enerjilerin üzerine çıkmayı başarabiliriz. Güneş-Jüpiter arasındaki doksan derecelik sert açı yine etkisini gösteriyor olacak. Abartılı tepkilerden ve şartları müsrifçe harcama eğiliminden uzak kalmamızda fayda var. Öğleden sonraki saatlerde Ay-Neptün karesinin hayal kırıklığı ve yanılma riski taşıyan etkileri devreye giriyor. Ay-Satürn arasındaki altmış derecelik olumlu açı, daha kontrollü ve sağduyulu davranmamıza yardımcı olacaktır. Saat 18:32’de boşluğa düşecek olan Ay, 21:10 itibariyle Yay burcuna geçiş yapacak.

Perşembe günü boyunca Ay Yay burcunda ilerliyor olacak. Bir gün öncesine nazaran daha iyimser, ama bir o kadar da abartılara açık olacağımız bir gündeyiz. Güneş-Jüpiter arasındaki doksan derecelik sert açı, güne damgasını vuracak. İnançlarla ilgili konularda çelişkiler ön plana çıkarken, hukuksal konularda çekişmeler de artabilir. Otorite figürleriyle (baba, amir, müdür, patron, devlet) sorunlar yaşanabilir. Öte yandan, kendimize güvenimizin had safhaya varacağı bu günde, boyumuzun üzerinde işlere kalkışabilir, bu yüzden sonradan sözlerimizin pek çoğunu tutmakta zorlanabiliriz. Gereksiz ödeme ve harcamalar yapmaya da yatkın olacağız. Öğleden sonraki saatlerde etkin olacak Ay-Mars karesi, sert rekabete açık olacağımızı, kazalara ve sakarlıklara karşı uyanık olmamız gerektiğini göstermekte. Akşam saatlerinde ise, Ay-Venüs arasındaki olumlu açı devreye giriyor ve gerek özel gerekse sosyal ilişkilerimizde yumuşama olacağını, gerginliklerin azacağını gösteriyor. Aşk ve sevgiyle ilgili temaların pozitif bir şekilde öne çıkacağı güzel akşam saatlerini iyi değerlendirmeliyiz.

Cuma günü boyunca Ay yine Yay burcunda hareket ediyor olacak. Global konular, uluslararası ilişkile ve inançlarla, kültürlerle ilgili konular dikkat çekecek. Saat 13:32’de Yengeç burcuna geçiş yapacak olan Merkür, iletişimin daha duygusal akacağına, kararlarımızda sübjektifliğin öne geçeceğine işaret ediyor. Peşin hükümlerimizin etkisi altında kalabilir, doğru mantık yürütmekte zorlanabiliriz. Kötümser duygular içerisinde olduğumuzda, kararlarımız da bu durumunuzdan etkilenebilir; yanlış kararlar vermemize yol açabilir. Duygularınızı iyi ifade edebildiğinizde ise, karşımızdakileri çok güçlü etkileyebiliriz. Diğer taraftan, Güneş’in Plüton ile karşıtlığının daha da etkinleşmeye başlayacağı bu gününden itibaren, gökyüzü de giderek gerginleşmeye başlıyor. Güç çekişmeleri ve acımasızca rekabet riski artıyor. Girişeceğimiz işlerde engellenmeden, entrikalara ve perde arkası işlere maruz kalmadan ilerlememiz zor olacak. Geç akşam saatlerinde etkinleşecek Ay-Satürn karesi de buna benzer etkiler taşıyor ve eleştirilerin dozunu iyi ayarlayamazsak, dost kaybetme riskimiz olduğuna işaret ediyor. Ay-Neptün altmışlığının yumuşatıcı ve toleranslı etkilerini iyi kullanabilirsek, iyi niyet ve duyarlılık sayesinde olumsuzluklardan kaçınabiliriz.

Cumartesi sabahı 05:21’de Oğlak burcuna geçiş yapacak olan Ay, ciddiyet içeren ve sorumluluk alacağımız temaların günlük hayatımızda çok önem kazanacağını gösteriyor. Sabah erken saatlerden itibaren etkinleşecek Ay-Merkür karşıtlığı, fikirsel zıtlaşmalara işaret ederken, önemli imzalar atmamız gerekiyorsa, daha da dikkatli olmamız gerektiğine işaret etmekte. Gün boyunca etkisini gösterecek olan Güneş-Plüton karşıtlığı, saat 14:29’da kesinleşecek olan Ay tutulmasıyla tetiklenecek. Otorite sağlama ve güç çekişmelerine girme güdüsünü bariz bir şekilde hissetmeye başlayacağımız bu günde, başkalarına aldırmaksızın ve duyarlılık göstermeksizin kendi yolumuzda ilerleme gayretimizin başkaları üzerinde gergin etkiler yaratması olasılığını arttırıyor. Baskın karakterimiz ve emreden görüntü veren tavırlarımız, bizi olduğumuzdan fazla baskın, hatta despot gösterebilir. Fikirlerimizi gereğinden fazla baskın ve inatçı biçimde ortaya koyma eğilimi gösterebiliriz. Bunun yanında, yaklaşımlarımızda takıntılı ve aşırı da olabiliriz. Zira Güneş-Merkür ile Ay-Plüton ikili grupları arasındaki karşıtlık, Jüpiter-Uranüs ikilisiyle de doksan derecelik sert açılar oluşturmakta ve aşırı uçlarda hareketlere davetiye çıkarmakta. Bu gergin açı kalıbının odak noktası olan tutulma derecesinin Plüton ile irtibat kuruyor olması, dünya genelinde doğal felaketleri tetikleyebilir, ekonomik ve siyasi krizi körükleyebilir!

Pazar günü boyunca Ay Oğlak burcundaki hareketine devam edecek. Sorumluluklarımızı ve hayatın gerçeklerini bize hatırlatan durumlarla karşı karşıya kalacağımız bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Plüton karşıtlığı, iletişimin sert ve gergin akacağını gösteriyor. Eğer insanların fikirlerine yeterli ilgiyi göstermez ve kendimizi onlardan üstün görürsek, ilişkilerimizde büyük gerginlikler yaşamamız mümkündür. Bir konu üstünde tartışırken veya konuşurken uzlaşmacı bir tavır sergilemezsek, olumsuz ve uç noktalarda görünebiliriz. Merkür’ün 4 derece Yengeç’e varacağı ve Ay tutulması derecesini tetikleyeceği bu günde, sözlerimize çok dikkat etmemiz, inatçı ve ısrarcı fikir çekişmelerinden uzak durmamız gerekiyor. Öğleden sonraki saatlerde bu gerginliğin etkisi nispeten azalıyor. Ama Plütonik Ay tutulmasının gergin etkileri gün boyunca devam ediyor.




Öner Döşer

06-21-2010 04:40 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010, 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010, 10:33 PM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,242 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,555 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,237 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,818 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir