Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #440
Haftaya Astrolojik Bakış - 20 Aralık Haftası
21 Aralık 2010'daki Ay tutulmasının etkilerini hafta genelinde hissedeceğiz. 22 Aralık'ta saat 01:39'da Güneş Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Daha planlı ve organiza davranmamız. mantıklı ve sağduyulu olmamız gereken bir sürece giriş yapıyoruz. Yeni bir mevsime giriş yapıyoruz. Kış başlıyor! Güneş galaksinin merkezine, önceki yıllarda olduğundan daha yakın olacak. Bilincimizi galaktik merkezle uyumlayabileceğimiz, evrensel bilinçle irtibat kuracağımız, ilham ve bilgi alacağımız bir süreçteyiz ...

HAFTAYA ASTROLOJİK BAKIŞ, 20 Aralık Haftası

Çok önemli bir haftaya giriyoruz! Şüphesiz bu haftanın en önemli olayı 21 Aralık 2010 Salı günü gerçekleşecek tam Ay tutulması. Bu tutulma Türkiye astrolojik haritasının 29 derece 55 dakika İkizler burcunda bulunan Ay derecesinin üzerine düşüyor. Bu çok ama çok önemli bir gösterge! Türkiye halkı ve özellikle de kadınları için, içlerinde bulunan gerçek cevherleri keşfetme ve güçlü enerjiyi ortaya çıkarma zamanı!

Hep bahsettiğim gibi, 2012 sürecinde dişil enerjinin eril enerji ile dengeye gelmesi gerekiyor. İşte bu tutulmanın esas ortaya çıkaracağı şey budur. Zira Ay tutulmaları, ortaya çıkış, görünür hale gelme zamanlarıdır. Aslında son derece verimli ve üretken, yaratıcı ve enerjik zamanlardır. Tutulmanın Merkür, Jüpiter ve Uranüs ile irtibat kuruyor olması, bilinçte önemli sıçramalara, farklı bakışlar kazanmaya ve yeni fikirler ortaya çıkarmaya, zihnin yaratıcılığa ve keşfediciliğe açık olmasına imkan sağlıyor. Bu tutulma, olmazsa olmazlarımızın bazılarının değişim göstereceği, tabularımızın yıkılacağı, bu bağlamda belki de şimdiye kadar bilmediğimiz şeyleri bilme, fark etmediğimiz gerçekleri keşfetme sürecinde olacağımızı da gösteriyor. Bastırılmış, geri planda kalmış gözüken dişil enerjimizin (sezgisel, bilge ve derin, alıcı ve yol gösterici yönlerimiz) ortaya çıkma, kendi içimizdeki gerçek cevherleri fark etme zamanlarındayız. Türkiye astroloji haritamızda en önemli cevherimiz olarak gözüken, ama yeterince öne çıkamamış olan dişil enerjinin doğal temsilcisi olarak geri planda kalmış ya da bastırılmış olan kadınlarımızın toplumsal hayata daha fazla katılmalarının önemi büyüktür. Bütünlüğü ancak bu şekilde sağlayabiliriz.

Öte yandan, bu tutulmanın etki süresi içerisinde kalan yaklaşık altı aylık dönemde halk içinde büyük huzursuzluklar, hastalık ve zorluklar yaşanması, doğal felaketlerin, zorlu hava koşullarının artması, etkin hava ve deniz kazalarının olması, kadın figürleri ve halktan önemli kişilerin zarar görmesi gibi riskler var. Tutulma Jüpiter ve Uranüs ile irtibat kurduğundan, özgürlük ve bağımsızca hareket etme güdüsü, esneklik ve tolerans eksikliği, içsel isyan duyguları çok aktif olacak. Arkadaşlıklarda, evliliklerde, aile ilişkilerinde, iş ortaklıklarında kopmalar olabilir. Zira tutulma derecesi evlilik ve birleşmelerin genel göstergesi olan asteroid Juno ile sert irtibat kuruyor. Tutulma esnasında Juno-Uranüs tam olarak karşıt açıda olacaklar. Bu sert açılar, aniden ortaya çıkacak ve toplumu rahatsız edecek, üzecek durumlar yaşanacağını da gösterebilir. Özetle, her birimiz için planlarımızı ve zihnimizi esnek tutma zamanlarındayız. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir!

Tutulma İkizler/Yay ekseni üzerinde gerçekleşeceğinden ve Ay derecemizin üzerinde olacağından, halkı bilgilendiren yayın organlarında (gazete, dergi, televizyon, internet) önemli değişiklikler oluşabileceğini, taşların yerinden oynayacağını öngörebiliriz. Bu önümüzdeki altı aylık süreçte, özellikle de şubat sonları ve Mart aylarında bu konuda hızlı gelişmeler olacağını tahmin ediyorum.

Pazartesi günü boyunca Ay İkizler burcunda hareket ediyor. Bilgi paylaşımının çok hızlı akacağı, değişen koşullara çabuk adapte olmamız gereken bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Satürn arasındaki uyumlu açı, bir şeyleri inşa etmek, tarım ve ziraatla ilgili işler, yaşça olgun insanlarla görüşmek, yargıç gibi hukukla alakalı veya idari kişilerle, memurlarla görüşmek için uygun saatlerde olacağımızı gösteriyor. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Güneş kavuşumu ve Merkür-Uranüs karesi, önemli kararlar vermek istediğimiz ve aceleci kararlar alabileceğimiz bir süreçte olacağımıza, zihinsel olarak huzursuzluklara, birden çıkışlar yapmaya ve sert sözler kullanmaya, isyankarlık düşüncelerinin artmasına işaret edebilir. Vereceğimiz sözleri çok iyi düşünmemizde, çok bağlayıcı sözler vermememizde, imzalar atmamamızda fayda var. Bu açı ayını zamanda sert rüzgarların, fırtınaların, değişken hava koşullarının da işaretçisi!

Salı günü sabah saatlerinde Ay İkizler burcunda hareket ediyor olacak ve bu burçta tutulacak. Saat 10:13 için Ankara’ya göre çıkartılmış astroloji haritasında Kova burcu yükselmekte ve tutulma İkizler burcunun 29 derece 21 dakikasına düşmekte. Bu haritayı uzunca yorumladık ve seminerde de bahsettik. Gün boyunca hem negatif, hem de pozitif etkiler devrede olacak. Bu şartlarda tutulma civarında ibadet, meditasyon, tefekkür, yoğunlaşma, dua gibi aktivitelere yönelmemiz çok isabetli olacaktır. Bu yöntemler bizi hem ilahi olana yaklaştıracak, hem de uyumsuz enerjilerin azalmasında, dengeye gelmesinde önemli rol oynayacaktır. Önemli bilgiler alabileceğimiz, zihnimizin açık olacağı, ama bir o kadar da esnek olmamız, aksi takdirde zihinsel olarak huzursuzluk hissedebileceğimiz bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde Ay Merkür ve Uranüs karesini tetikliyor, sert ve etkili rüzgar ve fırtınalara davetiye çıkartıyor. Deniz ve hava yolculuklarında, trafik içerisinde dikkatli olmamız gereken bir gündeyiz! Saat 10:14’te kısa bir müddet için boşluğa düşecek olan Ay, 11:23’te Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Milli, ailevi temaların önem kazanacağı, duygularımız ve sezgilerimiz, merhametimiz ve korumacılığımızın öne çıkacağı saatler olacak bunlar. Otorite temsilcisi kişilerin veya önemli yöneticilerin kamuya, çalışanlara açıklamalar yaparken çok dikkatli olmasında fayda var. Talihsiz beyanlar sonradan başlarını ağrıtabilir! Bugün yapılacak konuşmalara gereğinden hassas davranma ve duygusal tepkiler verme eğilimi gösterilebilir. Akşam saatlerinde Ay-Plüton karşıtlığının gergin etkileri devreye giriyor. Patlayıcı ve gergin etkilerin devrede olacağı bu saatler güçlü ve etkin kişilerle görüşmek, somut sonuçlar ortaya çıkması beklenen işlere girişmek, mücadele ve risk gerektiren işlere girişmek, seyahat etmek, ameliyata girmek, hoşgörü ve esneklik gerektiren işlere kalkışmak için uygun değildir.

Çarşamba günü boyunca Yengeç burcunda hareket edecek olan Ay, hayal gücümüz ve sezgilerimiz, empati kurma yeteneğimizi ön plana çıkarmamız sayesinde başarı elde edebileceğimizi gösteriyor. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Jüpiter karesi, zihinsel anlamda genişletici etki taşımakla birlikte, hedefini aşacak konuşmaların ve verilecek sözlerin başımıza sonradan iş açması riskini gösteriyor. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Mars karşıtlığı, yeni riskler almak, ameliyatlara girmek, ilaç tedavisine başlamak, seyahatlere başlamak, arkadaşlıklar kurmak ve geleceğe yönelik hayatımızda önem taşıyan kadın figürleriyle görüşmek için uygun gözükmüyor. Öğle saatlerinde Ay-Venüs üçgeninin yumuşatıcı etkileri devreye giriyor. Bu saatler aşkla ilgili konular, evliliğe yönelik temalar, alışveriş yapmak, eğlenceli aktivitelere katılmak için uygun gözüküyor. Ama öğle sonrasındaki ve bilhassa akşama doğru saatlerde Ay-Satürn karesinin uyumsuz ve gergin etkileri devreye giriyor. Bu saatlerde önemli işleri aktif etmemek akıllıca olacaktır. Özellikle tıbbi girişimler, ilaç tedavisine girmek, seyahat etmek, aşkla ilgili konular, yaşlı ve olgun, otorite temsilcisi kişilerle görüşmek açısından uygun saatlerde olmayacağız…

Perşembe gününün büyük çoğunluğunda Ay Yengeç burcunda hareket edecek. Ailevi konular, içe yönelik tavırlar ve duygular kararlarımızda ön planda olmaya devam ediyor. Sabah erken saatlerde Ay-Jüpiter ve ardından da Ay-Uranüs üçgeninin olumlu etkileri devreye giriyor. Her türlü yeni risklere girişmek, asil ve etkin kişilerle görüşmek, profesyonel kişilerle görüşmek, idari, politik ve kamusal kişilerle veya geniş büyük yetkilileriyle görüşmek, rutin işlerde değişimler yapmak adına uygun saatlerde olacağız. Sabah 09:26’da Ay boşluğa düşüyor, ama Jüpiter-Uranüs ikilisiyle yaptığı açının aydınlatıcı, genişletici, farkındalığı uyandırıcı etkileri Ay’ın Aslan burcuna geçiş yapacağı 14:51’e kadar sürüyor. Ama bu saatler arasında Ay’ın boşlukta olduğunu unutmamalı, kalıcı ve somut sonuçlar beklediğimiz işlere girişim yapmamaya özen göstermeliyiz. Günün ikinci yarısında Ay Aslan burcundaki hareketine devam edecek. Özgüven, cesaret ve sıcak ilişkiler sayesinde başarı elde edebiliriz.

Cuma günü boyunca Aslan burcunda hareket edecek olan Ay, idari becerilerimizi ortaya koyabileceğimiz, yaratıcılığımız ve kendimize güven sayesinde olumlu sonuçlar alabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Dürüst, açık ve spontane davranmak kazandıracak. Etrafımıza sıcak ve neşeli bir hava yayan tavrımızla, yaşam sevincimizle, görevlerinize enerjik bir şekilde ve keyif alarak yönelmemizle dikkat çekebilir, her zamankinden fazla ilgi odağı olmayı başarabiliriz. Saklanma değil, ortaya çıkma ve kapasitemizi gösterme zamanı! Akşam saatlerinde Ay-Satürn altmışlığı etkinleşiyor. Kalıcı işlere girişmek, somut proje ortaya çıkarmak, yaşça olgun veya idari pozisyon tutan önemli insanlarla görüşmek için ideal saatlerdeyiz. Gece saatlerine damgasını vuracak Ay-Venüs karesi, ilişkilerimizde biraz< gerginlikler ortaya çıkartabilir. Yeme içmemizi de iyi ayarlamamız, abartılardan kaçınmamızda fayda var.

Cumartesi gününün büyük çoğunluğunda Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Sabah saatlerinde henüz etkisi devrede olacak Ay-Merkür üçgeni sayesinde, başkaları üzerinde etkin olabilmemiz, yapacağımız konuşmalardan istediğimiz sonuçları almamız mümkün gözüküyor. Ama öğleye doğru Ay-Neptün karşıtlığının dağıtıcı, yanıltıcı etkileri devreye giriyor, dikkat! Bu saatler spekülatif ve parasal konular, arkadaşlıklar, aşkla ilgili konular ve evlilik, kontratlar, ameliyatlar ve tedavilere girişmek açısından uygun gözükmüyor. Saat 11:29’da boşluğa girecek olan Ay, 17:15’te Başak burcuna geçiş yapana kadar boşlukta kalacak ve üzerinde Neptün karşıtlığının etkisini taşıyacağından, somut ve kalıcı sonuçlar beklediğimiz, önemli gördüğümüz işlere bu saatler arasında girişmemekte fayda var. 17:15’te Başak burcuna giriş yapacak olan Ay, somut projeler üretmek, çalışmalar yapmak, organizasyonlara girişmek açısından uygun gözüküyor. Pek tabii ki Merkür gerilemesini dikkate almak koşuluyla! Gece boyunca Ay-Güneş üçgeninin olumlu etkisiyle, her türlü organizasyonlara girişmek, ilişkilere yönelmek, önemli kişilerle, kadınlı-erkekli gruplarla veya ebeveynlerle ile vakit geçirmek açısından uygun gözüküyor.

Pazar günü boyunca Başak burcunda hareket edecek olan Ay, bir şeyleri düzenlemezsek duygusal anlamda rahat etmeyeceğimiz bir günde olacağımızı gösteriyor. Kendimize sürekli iş yaratabiliriz. Rasyonel, organize ve planlı hareket etmek sayesinde olumlu sonuçlar alabileceğiz. Ekonomik davranmamız, hesabımızı bilmemiz gereken durumlarda, Merkür gerilemesinin de etkisiyle, bazı karışıklıklar yaşayabiliriz, dikkat! Öte yandan, sevdiklerimizin hatalarına karşı eleştirilerimizin dozunu da iyi ayarlamalıyız. Arkadaşlarımız konusunda da seçici davranma eğilimimiz var. Akşam saatlerinde etkin olacak Ay-Mars üçgeni, bir süredir ertelediğimiz, yorucu veya efor gerektiren aktivitede bulunmak, spor ve egzersizler yapmak için uygun saatlerde olduğumuzu gösteriyor.


Öner DÖŞER

19 Aralık 2010, Pazar

ASTROLOJİ OKULU, Caddebostan
12-20-2010 03:30 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010, 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010, 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010, 10:33 PM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 20 Aralık Haftası - Derin - 12-20-2010 03:30 AM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,241 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,554 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,224 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,815 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 3 Misafir