Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #437
Haftaya Astrolojik Bakış, 13 Aralık Haftası
Dikkatli, planlı ve bilinçli hareket etmemiz gereken bir haftadayız. Oğlak burcunda Mars-Plüton kavuşumu kesinleşiyor. Bu iki gezegenin kavuşumlarında, etkin sonuçlar almamız ve karizmatik tavırlar ortaya koymamız mümkündür ama bu kavuşumlar sert ve keskin etkiler de yaratabilir. Zira gerek Mars, gerekse Plüton savaş, terör, cinayetler gibi yıkıcı etkileri de doğalarında taşırlar. Bu ikili Oğlak burcunda birleşip, bir de geri hareketli Merkür buna eklenince, şiddete yönelik organize eylem planları gibi bir cümle ortaya çıkar ki, umarım bu sadece tahminde kalır. Ekonomide sert etkiler, politik krizler, topraklarla ilgili sorunlar, büyük kazalar ve patlayıcı etkiler de bu kavuşumun ortaya çıkartabileceği zorlu etkilerdendir. Bu önemli kavuşumlar enerjimizi pozitif ve yapıcı olarak kullanabilecek ifade ve yaptırım gücü verirken, inatçı ve yok edici bir tutum takınmamızı da getirebilir. Nasıl kullanacağımız bize bağlıdır. Dayanıklılığımız ve irade gücümüz sayesinde her şeyi pozitife çevirebilir veya baskıcı tutumunuz nedeniyle dargınlıklara, kırgınlıklara, kavga ve kışkırtmalara çekilebiliriz. Hafta genelinde kırıcı konuşmamaya çalışmalı, sözlerimize ve hatta niyetlerimize çok dikkat etmeliyiz. Salı ve Çarşamba günlerine özellikle dikkat!

Pazartesi günü boyunca Balık burcunda hareket edecek olan Ay, duygu bağı kurabilme yeteneğimizi arttırırken, sezgisel derinlik kazanmamıza, hassasiyetleri yoğun yaşamamıza sebep olabilir. Bazı zamanlarda duygularımızda değişimler, iniş çıkışlar, dalgalanmalar yaşayabilir, duygusal istikrar kazanmakta zorlanabiliriz. Duygusal dengeyi sağlayabilmek için dış dünyayla bağlantımızı kesme ihtiyacı hissedebiliriz. Öte yandan, Ay’ın Balık burcunda oluşunun yanı sıra gün boyunca Jüpiter-Uranüs ikilisiyle birlikte hareket edecek olması, ruhsal konulara yönelmek, meditasyon, ibadet, tefekkür, dua ve zikir gibi çalışmalara ağırlık vermek için ideal bir günde olduğumuzu gösteriyor. Eğer kendimizi doğal akışa bırakabilirsek ve iç sesimizi takip edersek, evrensel olanı algılama ve geleceğin trendlerini sezme, bu sayede doğru yönü bulma yeteneğimiz ortaya çıkabilir. Bu etkiler akşam saatlerinde maksimuma varmaya başlıyor. Ay geç saatlerde önce Jüpiter ile (tam kavuşum 22:16’da) ve daha sonra Uranüs ile (tam kavuşum 02:35’te) kavuşumda olacak. Öğle sonrasındaki saatlerde ise Ay-Güneş arasında doksan derecelik uyumsuz açı var. Otorite temsilcisi kişilerle görüşmelerde dikkatli olmakta fayda var. Kadın-erkek ilişkilerinde, ailevi ilişkilerde de huzursuzluk yaratacak durumlar ve ortamlardan kaçınmalıyız.

Salı sabah saatlerinde Ay Balık burcunda hareket ediyor. Jüpiter-Uranüs ile kavuşumun tesirini üzerinde taşıyacak olan Ay aydınlanma, farkındalık, sezgilerde artış, duygu zenginliği gibi olumlu özellikleri yansıtacak. 09:14’te Koç burcuna geçiş yapacak olan Ay, kendimizi daha aktif, enerjik hissedeceğimizi gösteriyor. Gün boyunca birlikte hareket edecek olan Merkür, Mars ve Plüton, fikirsel anlamda çok aktif bir günde olacağımızı, zihnimizi güçlü bir şekilde odaklamamız ve iyi konsantrasyon sayesinde yaratıcılığımızın artacağını göstermekte. Bu kavuşumlar, zihnimizin aktif olacağını ve önemli bilgiler alabileceğimizi de göstermekte. Etin, vurucu ve karizmatik konuşmalar yapabiliriz. Öte yandan, son derece sert, tartışmaya, kavgaya hatta şiddete yönelik etkilerin de aktif olabileceği bir gündeyiz. Merkür, Mars, Plüton aynı derecede diziliyorlar ve Ay da bu dereceleri tetikliyor olacak. Bu kavuşumlar bize ya enerjimizi pozitif ve yapıcı olarak kullanabileceğimiz bir ifade ve ikna gücü verir, ya da inatçı ve yok edici bir tutum getirir. Nasıl kullanacağımız bize bağlıdır. Bu gergin etkiler öğleden sonraki saatlerde iyice etkinleşiyor. Madden ve manen fazla risk almamamız gereken bir gündeyiz!

Çarşamba günü boyunca Koç burcunda hareket edecek olan Ay, kendimizi açık ve spontane bir şekilde ortaya koymamız, isteklerimize odaklanmamız sayesinde başarı elde edebileceğimizi gösteriyor. Ay gün boyunca sadece Satürn ile karşıtlık yapacak. Akşam saatlerinde kesinleşecek bu açı, her türlü yeni risklere girişmek açısından uygunsuzdur. Yeni çalışanlar almak, mali işler ve yatırımlar, başkalarından yardım istemek, iyilik ve ilerleme beklemek açısından olumsuzdur. Merkür, Mars, Plüton dizili etkinliğini sürdürüyor. Yukarıda Salı günü için bahsedilen etkiler, bugün içinde geçerliliğini koruyor.

Perşembe gününün büyük çoğunluğunda Koç burcunda hareket edecek olan Ay, sabah saatlerinde Güneş ile uyumlu açı içerisinde olacak. Kendimizi coşkun ve heyecanlı hissedeceğimiz, motivasyonlarımızın da güçlü olacağı bu günde, kararlı ve cesaretli davranmamız sayesinde yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Gün boyunca etkin olacak Güneş-Jüpiter karesi, iyimserlik etkisinin ön plana çıkacağını, ama abartılara da açık olacağımızı göstermekte. Genel olarak uyumlu enerjilerin ağırlık kazandığı bir gündeyiz. Etkin ve unvanlı kişilerle birlikte işlere girişmek, onlardan yardım görmek, değişimler, yeni arkadaşlıklar, sosyal ilerleme sağlayacak durumlar, edebi veya dini konularla ilgilenmek için uygun bir gündeyiz. Ay-Neptün arasındaki altmış derecelik uyumlu açının etkinliğini göstereceği öğle sonrasındaki saatler sosyal ilişkiler, artistik, müzikle alakalı ve psişik aktiviteler, ruhsal ve mistik öğretiler, hastaneleri ziyaret, ilaç tedavisi gibi konular açısından uygundur (Yeni girişimler için Merkür’ün geri harekette olduğunu göz önünde bulundurunuz). Saat 13:40 ile 20:48 arasında boşlukta kalacak olan Ay, önemli sonuçlar beklediğimiz işleri bu saatler arasına getirmemek gerektiğini gösteriyor. Ay saat 20:48’de Boğa burcuna geçiş yapacak. Kendimizi duygusal olarak daha güvencede ve huzurlu hissedeceğiz.

Cuma günü boyunca Boğa burcunda hareket edecek olan Ay, maddi ve fiziksel güvence arzumuzu, sağlamcı adımlar atma isteğimizi arttıracak. Sabah saatlerinde Ay-Plüton ve Ay-Mars arasında uyumlu açılar var. Dozunda ve mantıklı riskler alınabilir. İyi strateji yapabileceğimiz, yatırımlarımızı akıllıca yönlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Öğleden önceki saatleri iyi kullanabilirsek, olumlu sonuçlar alabiliriz. Gün boyunca ilişkiler adına olumlu etkiler hakim olacak. Ama akşam saatlerinde devreye girmeye başlayacak olan Ay-Venüs karşıtlığı, duygusal dalgalanmalara, ilişkilerde çekişme ve zorlanmalara işaret edebilir. Yeme içme konularında abartılardan kaçınmak gerekiyor. Gerek parasal konularda ve gerek diğer konularda müsriflikten kaçınmamızda fayda var.

Cumartesi günü boyunca Ay Boğa burcunda hareket ediyor. Duygusal anlamda sakin ve huzurlu kalmak isteyeceğimiz bir gündeyiz. Ama Merkür’ün Yay burcuna geri dönüş yapması, Güneş-Uranüs karesinin kesinleşmesi, aradığımız sakinliği ve düşük tempoyu yakalamamızın zor olacağını göstermekte (imkansız değil!). Zihinsel anlamda çabuk dağılabilir, alacağımız kararlarda hatalar yapabilir veya daha sonra vazgeçeceğimiz sözler verebiliriz. Düşünmeden konuşma eğilimimiz de artacak, dikkat! Beklenmedik durum ve gelişmelerin devreye girebileceği bu günde, tansiyon yaratacak, stresli ve gergin ortam ve kişilerden uzak durmamızda fayda var. Olaylar karşısında daha esnek ve toleranslı olmamız, beklenmedik şekilde ortaya çıkabilecek, (uç noktada) sarsıcı olarak nitelendirebileceğimiz durumların üstesinden gelme şansı verecektir. Sakarlıklara, kazalara karşı da önlemci olmalı, dengesiz ve ani hareketlerden kaçınmalıyız. Ay’ın Jüpiter ile altmışlık açısı akşam saatlerinde devreye girerek, denge ve huzuru sağlamamıza yardımcı olacak.

Pazar sabahı 05:37’de İkizler burcuna geçiş yapacak olan Ay, iletişim trafiğinin hızlı akacağı, bilgi alışverişlerinin öne çıkacağı bir günde olacağımızı gösteriyor. Şartlarımız değişkenlik izleyebilir. Bir konuya konsantre olmakta zorlanabiliriz. Hareketli, değişken, dağınık ve kararsız bir profil izleyebiliriz. Duygularımızın geri planda kalacağı bu günde, havailik yapmaya da eğilimli olacağız. Monotonluktan uzak kalmamızda fayda var. Gezip tozmak, bir şeyler okumak, sohbetler yapmak için güzel bir gün. Ama kalıcı adımlar atmak zor gözüküyor. Zira hem Ay İkizler burcunda ve hem de Güneş-Uranüs karesinin etkileri bugüne de yayılıyor. Fazla bireysel tavırların öne çıkacağı ve özgürlük ihtiyacımın artacağı bu günde, orijinal ve yaratıcı etkiler de devrede olacak.


Öner DÖŞER

12 Aralık 2010, Pazar

ASTROLOJİ OKULU
12-12-2010 07:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010, 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010, 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010, 10:33 PM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış, 13 Aralık Haftası - Derin - 12-12-2010 07:17 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,242 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,555 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,237 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,819 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 4 Misafir