Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #426
Haftaya Astrolojik Bakış - 29 Kasım Haftası
Çok hareketli bir haftaya giriyoruz. 30 Kasım Salı günü Venüs Akrep burcuna, 1 Aralık Çarşamba günü Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. İlişkilerimizde derinleşme teması ön plana çıkarken, düşünsel alanda daha rasyonel ve mantıklı davranma eğiliminde olacağız. 28 Kasım Pazartesi günü Mars-Jüpiter karesi kesinleşiyor. Bu sert açı bize hafta içindeki günlerde uluslar arası ilişkiler alanında, finansal alanda belirgin stresler yaşanması ihtimalini, gergin ve türbülanslı zamanlarda olduğumuzu işaret ediyor. Öte yandan, seyahatler, eğitim ve hukuk alanlarında stresler yaşanabilir. Fanatik girişimlere de açık olduğumuz bir süreçteyiz. 3 Aralık Cuma günü Mars-Uranüs karesi kesinleşiyor. Hafta sonunda yukarıda bahsedilen gerginliklerin tırmanması olasılığı oldukça fazla gözüküyor. Çünkü patlayıcı ve isyankar enerjiler had safhaya varıyor. Macera arzumuz ve artan özgürlük ihtiyacımızı yapıcı şekilde ortaya koymanın bir yolunu bulmalıyız. Aksi takdirde kazalar, tartışmalar, kopuşlar yaşama olasılığımız yüksek. Riskli ameliyatlarda, agresif ve ekstrem sporlar ve aktivitelerde çok dikkatli olunmalı.

Pazartesi günü Ay Başak burcunda hareket ediyor. Detaylara odaklanarak ve iyi organize olarak başarı elde edebileceğimiz, somut sonuçlar ortaya koyabileceğimiz bir gündeyiz. Finansal alanda temkinli hareket etmemizde fayda var. Zira Mars-Jüpiter karesi kesinleşiyor ve abartılı risk ve girişimlerde zarar getiren sonuçlarla karşılaşma riskimizi işaret ediyor. Yeni maceralar ve fırsatları yaşamak için biraz dikkatli olmamız gerekli, önem vermeden ve zamansız yapacağımız harekeler gelecekte bizi zor duruma sokabilir. Kolay karar alabilme kapasitemiz artacağı için, düşünmeden ve aceleci alınmış kararlardan da zarar görebiliriz. İnançları konusunda tartışmalardan uzak durmamızda fayda var. Öte yandan, hayat motivasyonumuz maksimumda olacak. Kişisel başarı konusunda çok hırslı hissedebiliriz. Durumlar zorlaşsa da, azmimiz artacaktır.

Salı günü boyunca Ay Başak burcunda hareket ediyor. Ay’ın Jüpiter-Mars karesini ve ardından Uranüs’ü tetikleyecek olması, özellikle sabah saatler civarında stresli bir atmosfer oluşabileceğini gösteriyor. Ekonomik konularda, inançlarla ve hukukla ilgili konularda, eğitim ve yayıncılık alanlarında belirgin stresler yaşanabilir. Esnekliğimizi korumamız gereken bir gündeyiz. Ticari ve finansal alanda risklerden uzak durmamızda fayda var. İlaç almaya veya tedaviye başlamak gibi şeyler için en azından öğle öncesi saatleri kullanmamakta fayda var. Öğle saatlerinde iyice etkinleşecek olan Ay-Merkür arasındaki uyumsuz açı seyahatler, alım-satım işleri, mesajlar göndermek, eğitsel çalışmalar, etkin kişilerle irtibat kurmak, anlaşmalar yapmak ve yazmaya başlamak için ise uygun saatlerde olmadığımızı gösteriyor. Saat 13:17’de boşluğa düşecek olan Ay, 14.16’da Terazi burcuna giriş yapıyor. Bu saatten sonrasında kendimizi daha huzurlu ve sakin hissedebileceğiz. Şartların daha ılımlı ilerleyeceği bu saatlerin ardından, akşamüzeri saatlerinden itibaren Ay-Plüton karesinin uyumsuz etkileri devreye giriyor. Bu saatler civarı, güçlü ve etkin kişilerle görüşmek, somut sonuçlar ortaya çıkması beklenen işlere girişmek, mücadele ve risk gerektiren, hoşgörü ve esneklik gerektiren işlere kalkışmak için uygun gözükmüyor.

Çarşamba günü boyunca Ay Terazi burcunda hareket ediyor. İlişkilerimizi dengeleyebileceğimiz ve iyi ilişkiler, uyum ve paslaşma sayesinde başarı elde edebileceğimiz bir gündeyiz. Saat 02:11’de Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor. İş, kariyer ve geleceğe yönelik hedeflerimiz konusunda akılcı kararlar alabileceğimiz bir sürece giriş yapıyoruz. Plan ve strateji yapabilme becerimiz artmaya başlayacak. Önemli kararları aktive etmek için doğru bir zamandayız. Tabii Merkür’ün Oğlak burcunda gerilemeye başlayacağı 10 Aralık tarihine kadarki süreçte. Gün boyunca Ay’ın uyumlu açıları var. Ay-Güneş arasındaki rahat açı, etkin ve unvanlı kişilerle birlikte işlere girişmek, onlardan yardım görmek, kısa seyahatler, değişimler, yeni arkadaşlıklar, sosyal ilerleme sağlayacak durumlar, edebi veya dini konularla ilgili girişimler için uygun etkiler taşıyor. Ay-Satürn kavuşumunun etkin olacağı öğle sonrasındaki saatlerde yeni mesuliyetler alabiliriz. Sorumluluklarımızın üstesinden gelebileceğimiz bir gündeyiz. Merkür-Venüs arasındaki uyumlu açı, ikili ilişkilerimizi dengeleyebileceğimize, çok konuşmalar yapabileceğimize ve görüşmelerimizde başarılı olabileceğimize, sanatsal fikir ve yaratıcılığımızı güçlü bir şekilde ifade edebileceğimize işaret ediyor. Tekliflerde bulunmak için güzel bir gün!

Perşembe gününün büyük çoğunluğunda Ay Terazi burcunda hareket ediyor. Uyum, denge ve huzuru sağlayabileceğimiz bir gündeyiz. Ay-Mars ve Ay-Neptün arasındaki uyumlu açı, sabah saatlerinden itibaren 10:09’da Ay boşluğa girene kadar yorucu veya efor gerektirici aktivitede bulunmak, tartışmalara, davalara başlamak, hayvanlar satın almak, sosyal ilişkiler, seyahatler, artistik-müzikle alakalı ve psişik aktivitelere girişmek, ruhsal çalışmalar yapmak, hastaları veya hastaneleri ziyaret etmek, ilaç tedavisine girişmek, ruhsal ve mistik öğretilere başlamak için uygundur gözüküyor. Saat 16:44’te Ay Akrep burcuna giriş yapıyor. Sezgilerimizi ve dürtülerimizi kullanarak başarı elde edebileceğimiz bir akşamüzeri bizi bekliyor. Ay-Venüs kavuşumu, sahipleniciliği ve tutkuları da beraberinde getiriyor. Ardından Ay-Merkür altmışlığı devreye giriyor. Aşktan yana şanslı olacağımız bu saatleri değerlendirebilir, aşk üzerine konuşmalar yapabilir, tekliflerde bulunabiliriz. Akşam saatlerinde Mars-Neptün altmışlığı da kesinleşiyor. Egomuzu iyi ayarlayabileceğimiz, psişik, ruhsal temalara yönelmek için ideal bir gündeyiz.

Cuma günü boyunca Ay Akrep burcunda hareket ediyor. Duygusal anlamda türbülanslar ve huzursuzluklar olabilir. Yine de sezgilerimiz içsesimiz sayesinde doğru yolu bulabileceğimiz bir gündeyiz. Mars-Uranüs karesi güne damgasını vuruyor. Bu iki gezegenin sert açılarında kendi kurallarımızı ve standartlarımızı etkin bir şekilde ortaya koymak isteyebilir, bağımsız davranma güdümüzü abartılı bir şekilde ortaya koyabilir, tehlikeli ve riskli kararlar alma eğilimi gösterebiliriz. Ani ve beklenmedik travmatik durumlarla karşılaşma riski, siyasi türbülanslar, sert rüzgarlar, fırtınalar ve şimşekler bu ikilinin uyumsuz açılarında görülebilecek durumlardır. Aslında Çarşamba gününden başlayan bu etki hafta sonunda da devrede olacak. Ekonomik alanda da zorlanmalar olabilir. Sportif aktivitelerde, rekabet ve efor gerektiren bütün uğraşlarda dikkatli olmamızda fayda var.

Cumartesi gününün büyük çoğunluğunda Ay Akrep burcunda olacak. Duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyma potansiyelinin farkında olmamız gereken bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Jüpiter üçgeni öğleye kadarki saatlerde yeni işlere girişmek, asil ve etkin kişilerle, profesyonel kişilerle görüşmek açısından uygun gözüküyor. Öğle saatlerinde devreye girecek olan Ay-Neptün arasındaki uyumsuz açı duygusal anlamda istikrarsızlıklara ve hayal kırıklığı yaratacak durumlara işaret edebilir. Öte yandan, sezgilerimiz ve telepatik yeteneklerimizin çok aktif olması da muhtemel. Hemen ardından gelecek Ay-Uranüs üçgeni sayesinde yaratıcılığımız da yüksek olacak. Saat 14:142te boşluğa düşecek olan Ay, saat 20:00’de Yay burcuna geçiş yapıyor. Ay’ın boşlukta olacağı süreçte kalıcı sonuçlar bekleyeceğimiz projelere adım atmamakta fayda var. Yay burcunun iyimser, hevesli, heyecanlı ve sosyalliğe açık yönleri, akşam gece saatlerine damgasını vuracak!

Pazar günü boyunca Ay Yay burcunda hareket ediyor. Oldukça hareketli bir günün ardından, akşam saat 19:35’te Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek. Her türlü inanç ve görüşlere daha geniş açıdan bakabileceğimiz, yeni şeyler öğrenebileceğimiz, monotonluğu kırıp biraz rutin dışına çıkmak, değişik mekanları gezmek, sosyal etkinliklere katılmak, kişisel gelişim, felsefi ve metafizik konular, geleceğin trendlerini tahmin etmeye yönelik konularla ilgilenmek açısından çok güzel bir gündeyiz.

Güneş-merkezli Bakış: Önümüzdeki Hafta

Güneş-merkezli bakışla Mars-Plüton kavuşumunun, Jüpiter ve Satürn karşıtlığı ile doksan derecelik gergin açıları devam ediyor ve hatta iyice etkin hale geliyor. Marsyen etkilerin had safhaya ulaşacağı bir haftaya giriyoruz. Hemen Pazartesi gününden itibaren agresif enerjiler dikkat çekmeye başlıyor. 2 Aralık Perşembe gününden itibaren Venüs’ün, 5 Aralık Pazar gününden itibaren de Merkür’ün gezegensel kare ve karşıtlıklar (doksan ve yüzseksen derecelik açılar) içerisine dahil olması, Büyük Kare meydana gelmesine sebep oluyor ve dünya genelinde kritik gelişmelerle dolu bir hafta sonuna ilerlediğimizi düşündürüyor. Uluslar arası alanda hızlı gerginlikler, geçen hafta olduğu gibi savaş rüzgarı estirebilecek ani gelişmeler, ekonomik alanda önemli stresler ve önemli açıklamalar devreye girebilir. Doğa olaylarında hareketlenme, sert hava koşulları oluşabilir. Güneş aktiviteleri artabilir, manyetik fırtına oluşturması neticesinde insan ilişkilerinde huzursuzluk teması belirginleşebilir. Terör ve şiddete yönelik eylemler ortaya çıkabilir. Özellikle hafta sonuna doğru bu gerginlikler iyice belirginleşiyor. Sağduyulu ve dikkatli olmamız gerekliliği çok aşikar. Sözlerimize ve tavırlarımızı maksimumda dikkat etmeli, sevgi alışverişlerine yakın durmalı, bizi mutlu edecek ve streslerden uzak tutacak kolektif ortamlarda daha fazla vakit geçirmeliyiz…

Öner DÖŞER

28 Kasım 2010, Pazar

ASTROLOJİ OKULU
11-28-2010 08:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010, 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010, 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010, 10:33 PM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 29 Kasım Haftası - Derin - 11-28-2010 08:11 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,242 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,555 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,244 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,821 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 6 Misafir