Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #423
Haftaya Astrolojik Bakış - 22 Kasım Haftası
22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, geleceğe yönelik uzun vadeli planların, umut ve iyimserliğin artacağı bir sürece giriş yapıyoruz. Merkür-Mars ikilisinin Yay burcundaki kavuşumu, yenilikçi düşünce ve fikirlere açık kılarken, aceleci kararlara, patavatsızca konuşmalara yöneltiyor. Bu ikilinin Jüpiter-Uranüs ile doksan derecelik gergin açılara ilerliyor olması, hafta sonuna yakın tarihlerden itibaren devrimci fikir ve yeni keşiflere, her şeyi çabucak kavrayabilmeye zemin hazırlarken, sosyal alanda aykırılık ve kargaşanın, provokasyon ve isyankarlık temasının öne çıkacağına işaret ediyor. Dünya genelinde fanatikçe girişim ve saldırıların, tehlikeli durumlara meydan okumaktan kaçınmayan tavırların, kaza ve patlamaların dikkat çekeceği bir sürece doğru ilerliyor olabiliriz.



Pazartesi günü boyunca Ay İkizler burcunda hareket ediyor olacak. Fikir alışverişlerinin ön planda olacağı, mantıklı kararlar alabileceğimiz, esnekliğimiz sayesinde başarılı olabileceğimiz bir gündeyiz. Saat 12.14’te Güneş Yay burcuna geçiş yapıyor. Kendimizi daha hevesli, atak ve heyecanlı bir şekilde ortaya koyacağımız, olaylara daha geniş vizyondan bakabileceğimiz, geleceğe yönelik plan yapma becerimizin artacağı bir sürece giriş yapıyoruz. Bu etkiler Güneş’in Yay burcunda hareket edeceği yaklaşık bir ay boyunca devam edecek. Uluslararası ilişkiler, inançlar ve etik ilkelerle ilgili konular gündemimizde daha yoğun bir şekilde yer alacaktır muhtemelen. Akşam saatlerinde Ay-Satürn arasındaki uyumlu açının etkileri devreye girmeye başlıyor. Bu saatlerde kalıcı ve sağlam adımlar atmak, girişimlerinden somut sonuçlar almak, inşa etmek, kazı yapmak, madencilik, tarım ve ziraatla ilgili işler, yaşça olgun insanlarla görüşmek, yargıç gibi hukukla alakalı veya idari kişilerle, önemli pozisyondaki devlet görevlileri veya memurlarla görüşmek, önemli iş görüşmeleri yapmak için gayet uygun gözüküyor.



Salı günü boyunca Ay yine İkizler burcunda hareket edecek. Oldukça hareketli, ama fikirsel anlamda çatışmalı bir gündeyiz. Sabah erken saatlerden itibaren Ay-Mars karşıtlığının ve ardından da Ay-Merkür karşıtlığının gergin etkileri devreye girmeye başlıyor. Öğle öncesi saatler yeni riskler almak, seyahatlere başlamak, arkadaşlıklar kurmak ve önemli kadın figürleriyle veya etkin kişilerle görüşmek için uygun gözükmüyor. Kontratlar ve anlaşmalar imzalamak, önemli konuşma, yazışmalar yapmak, edebi veya eğitimle ilgili kişilerle irtibata geçmek için de öğle öncesi saatleri kullanmak pek de iyi fikir olmayabilir. Görüşlerimizi kabul ettirmekte zorlanabiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde ise, Ay-Jüpiter karesinin rekabete açan, abartılara sevk eden etkileri devreye giriyor. Duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyma, rasyonelliğimizi kaybetme ve sağduyudan uzaklaşma riskimiz var. Fazla iyimserce düşünebilir, aceleci kararlar alabiliriz. Akşam saatlerinde Ay-Uranüs karesinin gergin etkileri devreye giriyor. Ani gelişen, beklenmedik, yön değişikliği ve şartların değişimini gerektirecek durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Aynı saatlerde Ay’ın Neptün-Kiron ikilisiyle uyumlu açıları da var. Karşılıklı fedakarlık, hassasiyet ve uyum yeteneği sayesinde zorlukları aşmayı mümkün kılıyor. Gece saatlerinde Ay-Venüs arasında uyumlu açı oluşacak. Günün gergin etkilerinin sona ereceği, aşk ve ilişkilerde olumlu etkilerin devreye gireceği saatler olacak bunlar…



Çarşamba saat 03:14’te Ay Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Ailevi, milli temalar ön plana geçiyor. Hislerimizle karar vereceğimiz, karşımızdakilerle duygudaşlık kurabilme ve yakın ilişkiler sayesinde başarı elde edebileceğimiz bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde Ay-Güney Ay Düğümü birleşiyor ve geçmişle ilgili kişilerin veya konuların tekrar gündemimizde yer alacağına işaret ediyor. Duygularımıza aşırı kapılmamız, fazla alıngan ve hassas davranmamızın zararını görebiliriz, dikkat! İlerleyen saatlerde Ay-Plüton karşıtlığının gergin etkileri devreye giriyor. Bu yüzden sabah saatleri güçlü ve etkin kişilerle görüşmek, somut sonuçlar ortaya çıkması beklenen işlere girişmek, mücadele ve risk gerektiren işlere girişmek, seyahat etmek, ameliyata girmek, hoşgörü ve esneklik gerektiren işlere kalkışmak için uygun gözükmüyor. Öğleden sonraki saatlerden itibaren gergin etkiler uzaklaşmaya başlıyor. Ama özellikle de ülke halklarının kendi içinde gerginliklerinin dikkat çekebileceği bir günde olduğumuzu söyleyebiliriz. Merkür-Jüpiter arasındaki kare açının etkinleşmesi, gereksiz ve abartılı konuşmalar yapma riskini gösteriyor. Sonradan pişman olunacak sözlerden kaçınmalıyız…



Perşembe günü boyunca Ay Yengeç burcunda hareket ediyor. Ailevi, milli, ulusal ve iç konuların dikkat çekeceği bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde Ay-Satürn arasındaki kare açının gergin etkileri devreye giriyor. Bu saatler tıbbi girişimler, ilaç tedavisine girmek, seyahat etmek, aşkla ilgili konular, yaşlı ve olgun kişilerle, devlet erkanı veya etkin-saygın kişilerle görüşmek açısından uygun gözükmüyor. Duygularımızı ifade etmekte zorlanabiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay’ın uyumsuz açıları tamamlanıyor ve uyumlu açıları devreye giriyor. Ay-Jüpiter arasındaki uyumlu açının devreye girmesiyle birlikte, öğle sonrasındaki saatler her türlü yeni risklere girişmek, asil ve etkin kişilerle görüşmek, profesyonel kişilerle görüşmek açısından uygun gözüküyor. Bu olumlu etkiler akşam saatlerine kadar geçerli olacak. Ama Merkür-Jüpiter karesinin acele ettiren, amacını aşan konuşmalara sevk eden yönlerinin de devrede olacağını hesap etmeli, kendimizi buna göre ayarlamalıyız. Gece saatlerinde Ay-Jüpiter ve Ay-Uranüs uyumlu açıları sayesinde, yeniliklere, değişikliklere ve heyecanlara açık olacağız.



Cuma sabah erken saatlerde boşlukta olan Ay, 08:01’de aslan burcuna geçiş yapıyor. İdari becerilerimizi ve irademizi etkin bir şekilde ortaya koyabileceğimiz gündeyiz. Uyumlu açıların ağırlık kazandığı, hızlı ilerleyebileceğimiz ve aynı zamanda kalıcı ve somut adımlar atabileceğimiz bir gündeyiz. Öğleye yakın saatlerden itibaren etkisini gösterecek Ay-Güneş üçgeni sayesinde, karşı cinsle, ebeveynlerle, önemli otorite figürü kişilerle ilişkilerimizi iyi yönlendirebiliriz. Öğle saatleri civarı ve öğleden sonraki saatler terfi istemek, başkalarının işlerini idare etmek, yeni risklere girişmek, yatırım yapmak ve spekülatif konular, etkin ve önemli kişilerle görüşmek, toplantılar düzenlemek, ilerleme sağlamak için yardım almak açısından uygun gözükmekte. Kısa seyahatler, değişimler, yeni arkadaşlıklar, sosyal ilerleme sağlayacak durumlar, edebi veya dini konularla ilgili girişimler açısından uygun bir gündeyiz. Olumlu etkiler akşam saatlerinde de devam ediyor.



Cumartesi günü boyunca Ay Aslan burcunda hareket ediyor olacak. Kararlılık sayesinde başarı elde edebileceğimiz, ne istediğimizi net tanımlamamız ve yapacağımız işlerin yanı sıra, hayata asılacağımız, istekli ve talepkar olabileceğimiz bir gündeyiz. Sabah erken saatlerden itibaren Ay-Satürn arasındaki uyumlu açının kalıcı ve somut adımlar atmamıza destek veren etkileri devreye giriyor. Öğle öncesi saatler eski yerleri ve eşyaları onarmaya ve yenilemeye girişmek için kullanılabilir. Yine toprağı gübrelemek ve tarımsal işler, inşaat işleri gibi şeylere girişmek açısından da olumlu etkiler hakim olacak. Bizden yaşça olgun kişilerden destek bulabiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Mars arasındaki üçgen açının uyumlu etkileri devreye giriyor. Efor gerektiren işleri aktif etmek için bu saatler kullanılabilir. Öte yandan, gün boyunca Merkür-Uranüs karesinin sözlere sert yansıyabilecek etkilerini hesaba katmalı, konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz. Özellikle akşam saatlerinde fikirlerimiz hızlı değişebilir ve bu yüzden de kalıcı sözler, anlaşmalar açısından bu saatlere dikkat etmeliyiz.



Pazar gününün ilk kısmında Ay Aslan burcundaki hareketine devam edecek. Ay’ın Merkür ile uyumlu açısı olsa da, aynı zamanda Neptün ile karşıt açıda olması, sabah çok erken saatlerde kararlarımızda değişkenliğin, belirsizliğin devam edebileceğine işaret etmekte. Ama ilerleyen saatlerde Ay-Venüs arasında uyumlu açının etkileri devreye giriyor ve Ay 10:28’de boşluğa gireceği saate kadar yapacağımız konuşma ve görüşmelerde yapıcı sonuçlar alma potansiyelimizi güçlendiriyor. Ay-Venüs arasındaki uyumlu açılar aşka dair olaylar, evlilik, takılar veya benzeri kıymetli şeyler almak için uygundur. 11.332te Başak burcuna giriş yapacak olan Ay, günümüzü iyi detaylandırırsak ve organize hareket edersek, pratik ve sonuç getirecek adımlardan fayda edebileceğimizi gösteriyor. Ay-Plüton arasındaki uyumlu açı, öğle sonrasındaki saatlerde sevdiklerimizden duygusal destekler bulabileceğimizi gösteriyor. Gece saatlerinde ise, Ay-Güneş arasında kare açı oluşuyor. Bu ikilinin gergin irtibatlarının olduğu zamanlar kadın-erkek ilişkilerinde, ebeveynlerle gerginliklere işaret eder, otorite temsilcisi veya önemli kişilerle görüşmeler açısından uygun görülmez. Yeni risklere girişmek veya önemli değişiklikler yapmak için uygun değildir.

Güneş-merkezli Bakış: Önümüzdeki Hafta

Güneş-merkezli bakışla, Mars’ın Jüpiter-Satürn-Plüton arasındaki doksan ve yüzseksen derecelik açıları tetikleyeceği bir haftaya giriyoruz. Astroloji’de Mars prensibi, enerji ve efor harcama ile bağdaştırılır, gücü ve cesareti yönetir. Mars enerjisi en kaba şekliyle biyolojik olarak yaşamın devamını ifade eder, harekete geçmek için gerekli fiziksel gücü sağlar. Ama sert açıları olduğunda, aşırı saldırganlık, çevredeki her şeyi kontrol altına alma eğilimine sebep olur, insanların rekabet içinde olduğu diğerlerini ortadan kaldırma yönünde çaba harcamasına neden olabilir. Bugünden başlayarak, Aralık ayı başları dahil, gergin Mars enerjisinin çok aktif olacağı bir döneme girmiş olduk. Çok sayıda gezegenin kavuşum, 180 ve 90 derecelik açılar içerisinde olması, güneş aktivitesinde artışa, dolayısı ile güneş rüzgarlarının dünya manyetik alanlarını etkilemesine ve dünya genelinde olumsuz ve değişken hava koşullarına, doğal felaketlere, ciddi hasara yol açacak kaza ve patlamalara sebep olabilir. Bu yüzden gerek kişiler arası, gerekse uluslar arası gerginliklerin, terör ve şiddetin tırmanabileceği bir süreç var önümüzde. Hafta sonunda gergin etkiler iyice belirginleşiyor. Aralık ayı başlarında Merkür ve Venüs’ün de diğer gezegenlerle gergin açılar oluşturacağı zamanlar var. Tarihleri önümüzdeki Haftaya Astrolojik Bakış yazımda belirteceğim.



Öner DÖŞER

21 Kasım 2010 Pazar

ASTROLOJİ OKULU
11-22-2010 01:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010, 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010, 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010, 10:33 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010 01:27 AM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,241 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,554 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,224 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,815 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir