Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #388
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası
Önemli bir haftaya giriyoruz, çünkü 29 Ekim’de Cumhuriyet’imizin 87 yılını kutlayacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Belediyenin, Cumhuriyet Bayramı'nın 87. yılını görkemli törenlerle kutlayacağı bildirildi. Boğaz'da deniz üzerine kurulan bir platformda, havai fişek gösterileri ile ses ve ışık gösterileri yapılacak. Akrep burcunda gerilemesine devam eden Venüs’ün tam da 29 Ekim’de Güneş ile birleşiyor olması ilginç bir astrolojik sembolizm doğrusu! Bu önemli tarihin bir gün öncesinde, 28 Ekim’de, Mars Yay burcuna geçiş yapıyor. Yay burcunun maceraperest, hareketli ve cesur özellikleri, Mars’ın burada bulunmasıyla daha da belirginleşir. Sınırlamalardan ve rutinden nefret eden, özgürlüğü birinci sıraya koyan Yay burcu bu özelliklerini, sıcak ve kuru doğasıyla uyum sağlayan Mars aracılığıyla daha rahat ortaya koyacaktır. Bu da kendimizi aşma ve ufuklarımızı genişletme arzumuzu arttıracaktır. İdealizm ve inançlarla ilgili konularda atak bir tarz ortaya koyabiliriz. Bu geçiş, idealler ve inançlar uğruna fanatik girişimlerde bulunma riskini de göstermektedir. Ayrıca, iş ve kariyer uğruna aşırı riskler alabilir, sınırlarınızı fazlasıyla zorlayabiliriz. Öte yandan, eğitim ve yayıncılık alanlarında, uluslararası işlerde başarı yakalama şansımız da artıyor. Yay burcu, Türkiye Cumhuriyeti astrolojik haritasının 6. evine denk gelmektedir. Bu şartlarda askeri ve güvenlikle ilgili konuların ön sıraya yükseleceği, Silahlı Kuvvetler’imizin (ordu, jandarma, polis) gücünü etkin bir şekilde ortaya koyacağı ve dikkat çekeceği bir süreçte olacağını düşünmek için haklı bir sebebimiz var astrolojik olarak…

Pazartesi gününün ilk yarısında Ay Boğa burcunda hareket ediyor olacak. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Mars karşıtlığı, anlaşmazlıklara ve tartışmalara, gergin ve çatışmacı ortamlara, istenmeyen kazalara davetiye çıkartacak cinsten. Ay’ın geri hareketteki Uranüs ile altmışlık açısı da, gereğinden fazla heyecanlı ve atak davranmamıza katkıda bulunabilir. Son açısını Mars ile yaptıktan sonra saat 10:55’te boşlukta kalacak olan Ay, saat 14:48’de İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bu saatler arasında girişeceğimiz işlerden kalıcı sonuçlar elde etmemiz zor gözüküyor. Ay’ın İkizler burcuna giriş yapmasıyla birlikte, iletişim ve hareketlilik de artıyor. Önemli konuşmalar, yazışmalar yapmak için 14:48 sonrasındaki saatleri tercih edebiliriz.

Salı günü boyunca Ay İkizler burcunda hareket ediyor olacak. Bilgi alışverişlerinin ön plana çıkacağı, fikirlerimizle dikkat çekebileceğimiz bir gündeyiz. Sabah saatlerinden itibaren etkisini gösterecek Ay-Satürn üçgeni, iletişimsel konularda başarı ve girişilen işlerde somut sonuçlar elde etme olasılığını güçlendiriyor. Olumlu etkiler gün boyunca devam ediyor.

Çarşamba gününün büyük çoğunluğunda İkizler burcunda hareket edecek olan Ay, hareketli ve şartların çabuk değişeceği bir günde olacağımıza işaret ediyor. Sabah saatlerinde Ay-Jüpiter arasındaki doksan derecelik gergin açının etkileri devreye girmeye başlıyor. Abartılı çıkışlar yapma, gereğinden fazla heyecanlı hareket etme ve çok yöne dağılma eğilimi yüzünden beklediğimiz sonuçları almakta zorlanabiliriz. Ay-Uranüs arasındaki doksan derecelik gergin açının etkin olacağı öğle sonrası saatlerinde, ani ve beklenmedik etkilere çok açık olacağız. Bu saatler civarında girişeceğimiz işlerin kalıcı sonuçlar vermemesi olasılığı çok yüksek. Gergin ve koparıcı etkiler de hakim olacağından, ilişkilerimizde gereksiz duygusal tepkiler vermemeye özen göstermeliyiz öğle sonrasındaki saatler civarında ve akşamüzeri saatlerinde. Saat 17:39’da son açısını yapacak olan Ay, saat 20.25’te Yengeç burcuna giriş yapıncaya kadar boşlukta kalacak. Bu saatler arasında girişeceğimiz işlerden kalıcı sonuçlar elde etmemiz zor gözüküyor. Gece saatlerinde Ay-Plüton karşıtlığı etkinleşmeye başlayacağından, ailevi ilişkilerde ve duygusal temalarda dikkatli olmak gerekiyor.

Perşembe günü boyunca Yengeç burcunda hareket edecek olan Ay, duygularımızın ve ailevi temaların ön planda olacağını gösteriyor. Sabah erken saatlerde henüz Ay-Plüton karşıtlığının etkisi devrede olacağından, duygusal türbülanslara ve güç çekişmelerine açık olacağız. Ardından Ay’ın Güneş-Venüs ikilisiyle uyumlu açıları devreye giriyor. Öğlen civarındaki saatlerde ilişkilerimizde huzur ve uyumu daha rahat sağlayabileceğiz. Öğleden sonraki saatlerde ise Ay-Satürn karesinin zorlayıcı etkileri devreye giriyor. Kendimizi engellenmiş ve bloke edilmiş hissedebiliriz. Bu bağlamda, hayatımıza renk katacak, bizi hayata daha sıkı bağlayacak aktivitelere ve kişilere daha fazla ihtiyacımız olacak. Duygularımızı güçlü bir şekilde ifade etmemizi gerektiren işleri bu güne denk getirmemek en iyisi gözüküyor. Ailevi konular, çocuklar veya evle ilgili temalarda acele girişimlerden kaçınmamızda fayda var. Mars’ın Yay burcuna geçiş yapıyor olması, hem bizi heyecanlandırıp hevesimizi arttırırken, hem de gereksizce aceleci davranmamıza yol açabilir.

Cuma günü boyunca Ay yine Yengeç burcunda hareket ediyor olacak. Ailevi ve milli temalar ön plana çıkıyor. Güneş-Venüs kavuşumunun kesinleşiyor olması, özel ilişkilerimizin günün en dikkat çekici teması olacağını gösteriyor. Eğlenceli aktivitelere yönelmek, sevgi bağımızı güçlendirmek için harika bir gündeyiz! Akşam saatlerinde Ay’ın Jüpiter ve daha sonra da Uranüs ile uyumlu açıları devreye girecek. Şenlikli, heyecanlı, neşe ve şevkle dolu akşam saatleri bizi bekliyor. Cumhuriyetimizin yeni yaşı kutlu olsun!

Cumartesi sabahı 03:38’de Aslan burcuna geçiş yapacak olan Ay, kendimizi daha sıcak ve neşeli hissedeceğimiz, kaliteli ve sosyal alanlarda daha fazla yer bulacağımız bir günde olacağımızı gösteriyor. Ay’ın ilk açısı Mars ile üçgen olacağından, güne gayet aktif ve dinamik başlayacağız. Sportif aktivitelere, güç ve efor gerektiren işlere yönelmek için sabah saatlerini kullanabiliriz. Öğle civarındaki saatlerde Ay-Venüs ve Güneş arasındaki gergin açıların etkisi devreye girmeye başlıyor. İlişkilerimizde zorlanma potansiyelimiz oldukça yüksek, dikkat! Akşam saatlerinde Ay-Satürn arasındaki uyumlu açının da yapıcı etkileriyle, dengeyi tekrar sağlayabileceğiz. Önemli konuşma ve planları gecenin ilerleyen saatlerine bırakmamakta fayda var. Zira gece geç saatlerde Ay-Merkür arasındaki gergin açının etkileri devreye girmeye başlıyor.

Pazar günü boyunca Ay Aslan burcunda hareket edecek. Sosyal ve aktif olacağımız, başkalarının dikkatini çekmek arzusunda olacağımız bir gündeyiz. Önemli konuşmaları sabah erken saatlere denk getirmemek daha isabetli olacak, zira Ay-Merkür karesinin iletişimde gerginliği sembolize eden etkileri henüz devrede olacak. Öğleden sonraki saatlerde ise, nispeten daha yumuşama, dengeye gelme eğilimi var. Akşam saatlerinde ise, Ay-Neptün-Kiron arasındaki gergin açıların etkisiyle, hayal kırıklığı yaşama, hata yapma, yanlış yönlendirilme veya yanlış anlaşılma riski artıyor, dikkat!

Haftanın burçlara göre değerlendirmeleri için tıklayınız…

http://www.uzmantv.com/konu/2531-ekim-20...-yorumlari

Güneş-merkezli Bakış

Sisteme Güneş-merkezli baktığımızda, Venüs Dünya’ya giderek yakınlaştığını görüyoruz. Maksimum yakınlaşma 29 Ekim 2010 Cuma günü olacak. Bundan önceki Venüs-Dünya yakınlaşması 27 Mart 2009 tarihinde olmuş. Bu tarih civarında neler yaşanmış olduğu, bu hafta yaşanacak muhtemel durumlar hakkında fikir verebilir. Umarım bu yakınlaşma dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirir.

25-28 Ekim tarihleri civarında Merkür’ün Neptün-Kiron ikilisiyle doksan derecelik açıya ilerleyecek olması ve Jüpiter-Satürn-Plüton arasındaki doksanar ve yüzseksen derecelik açılar jeomanyetik alanda dengesizlikler, fırtınalar yaratabilir. Venüs’ün Dünya ve Güneş ile aynı hizada olması manyetik etkilerin azalmasına sebep olacağından, bunun çok uzun süren bir olumsuzluk olmayacağını, yumuşayacağını umuyorum. Daha evvelce de değindiğim gibi, jeomanyetik fırtınaların etkin olduğu zamanlarda insan davranışları gerginleşiyor ve doğa olayları şiddetleniyor. Öte yandan, bazı iletişimsel ve ulaşımsal aksamalar yaşanabilir bu tarihler civarında…


Geçtiğimiz Haftaya Bakış

Daha önceki yazılarımda, Eylül-Ekim aylarındaki gezegen hareketlerine dayanarak, bu süreçte doğal felaketlerde artış olabileceğini, daha önce doğal felaketlerden etkilenmiş bölgelerde salgın hastalıklar görülebileceğini öngörmüştüm. Daha önce de altını çizerek bahsettiğim gibi, bu tarihler arasındaki gezegen pozisyonlarını belirlerken ağırlıklı olarak Güneş-merkezli haritalar kullanıyorum. Konuyla ilgili detaylı bilgilere ve Eylül-Ekim aylarıyla ilgili öngörülerime aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay...kaleID=409

Eylül ve Ekim ayları içerisinde yaşanan sert doğa olayları devam ediyor ve önümüzdeki yakın süreçte acil önlemler alınması gerektiğine dikkat çekiyor. Önümüzdeki aylarda ve özellikle de Kasım sonları ve Aralık ayında yine bazı sert dizilimler var. Bu kez ortaya çıkması olası manzaralar şimdikilerden çok daha vahim olabilir, özellikle de 21 Aralık 2010 tarihindeki tam Ay tutulması civarındaki günlerde…

Bitirmekte olduğumuz haftada öne çıkan bazı başlıklar şunlardı:

Filipinler ve Tayvan'ı vuran Megi tayfunu Çin'e ulaştı.

Filipinler’de 26 kişinin ve Tayvan’da 11 kişinin ölümüne yol açan Megi tayfunu Cumartesi günü Çin’e ulaştı.

http://www.milliyet.com.tr/megi-asya-da-...efault.htm

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16113681.asp

Haiti'de kolera salgını

Haiti'de 12 Ocak 2010’da meydana gelen şiddetli depremden önce uzun süre kolera salgını görülmemişti. Şu ana kadar 194 kişinin hayatını kaybettiği kolera salgınının depremzede kamplarına yayılmasından endişe ediliyor.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/564...00e-ulasti

Küresel Biyoçeşitlilik Konferansı Başladı

Tüm dünyada bitki ve hayvan türlerinin yok olmasına bir son vermek amacıyla bu hafta Japonya’da Birleşmiş Milletler toplantıları başladı. Kopenhang’ta geçen yılyapılan uluslararası iklim müzakerelerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından, Negoya’da düzenlenen görüşmeler de ekosistemlerdeki durumun giderek kötüleşmesine rağmen sonuçsuz kalacak gibi gözüküyor. Toplantıların sonunda herhangi bir yaptırım kararı alınmaması nedeniyle, kendi iç gündemlerine gömülen devletler, bugüne dek yapmaları gerekenin çok azını yaptılar ve ne yazık ki bu toplantılardan da kayda değer bir başarı sağlanamayacağı bekleniyor.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16075333.asp

Öner DÖŞER

24 Ekim 2010, Pazar

ASTROLOJİ OKULU
10-24-2010 08:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010, 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010, 10:33 PM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,243 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,555 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,255 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,824 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 6 Misafir