Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #350
Eylül Ay Burç Yorumları
Terazi

Oldukça gerin bir ayı geride bırakmanın rahatlığı yavaş yavaş üzerine çöküyor olmalı. Bu ay biraz gevşeme ve rahatlama ayı aslında bir çok burç için ama sizin rahatlamanız tabii bir parça zor, 2,5 sene boyunca Satürn´ü burcunuzda misafir edeceksiniz. Bu ay geçtiğimiz aydan devreden bir Merkür retromuz var, yeni ay ve dolunay etkilerinden bahsediyor olacağım, ayın 2. yarısında Güneş Terazi burcuna giriş yapacak bu sizler için önemli, Jüpiter’den bahsedip birazda ayı kapatacağız. Evet şimdi yaslanın arkanıza ve Eylül ayı astro seyahatin tadını çıkartmaya çalışın.

Öncelikle geçtiğimiz aydan bu aya devreden Merkür retrosunu bir kez daha hatırlayalım.. Merkür; Yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi, dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir.Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme, teknoloji,küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizdeki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı. 12. evinizde geri giden Merkür, iletişimle ilgili atak yapmanızın biraz zor olacağını, düşünsel anlamda daha çok kendi içinize döneceğinizi, daha çok kendiniz ile irtibat halinde olacağınızı gösteriyor. Bu süreçte sağlığa dikkat, özellikle sindirim ve sinir sistemine. Biraz daha endişeli, kuruntulu bir ruh hali içine girebilir, hayata karşı korku ve endişe duyabilirsiniz. Kendi zihninizde detaylarda boğulabilirsiniz. Hayatınızla ilgili kesin kararlar vermek için pek uygun bir süreç değil, 17 Eylül civarı çok daha rahat hareket edebileceksiniz. Yazı yazmak, düşündüklerinizi karalamak, kağıda dökmek için harika zamanlar.

8 Eylül´de Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, spiritüel, ruhsal konulara ilginiz artabilir, rüyalarınız anlam kazanabilir. İşlerinizi daha çok arka planda kalarak halletmeye çalışacaksınız.

Güneş ayın 22’sine kadar Başak burcunda. 12. evinizde haraket ediyor olacak. Bu süreci dinlenme süreci olarak görmelisiniz. Fakat çevrenizde gelişen bazı olaylarda sizin kontrolünüzün dışında gelişiyor olabilir veya sizin müdahale etmeniz zor oluyor olabilir. Kendinizi, kimliğinizi göstermekte zorlanacağınız, daha çok kendi içinize, kendinize dönük olacaksınız. Ayın 22’sinden sonra Güneş burcunuza geçişi ile birlikte, hayatınızda bir haraketlenme başlayacaktır. Fakat Satürn ile kavuşum yapacak olan Güneş, özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili sizi biraz zorlayabilir. Enerjinizin kısıtlandığını düşünebilirsiniz. Girişimlerinizin desteklenmediğini, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.Baskı altında hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

13 Eylül´de iş ve çalışma koşulları ile ilgili sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Fakat özellikle 19 Eylül civarı, yakın çevrenizle ile ilgili üzerinizde baskı hissedebilirsiniz, yakın çevrenizde değişimin ayak sesleri yükseliyor. İlgi alanlarınız, iletişimde olduğunuz kişiler, hayata yaklaşımınızda, çevrenizde gelişen olayları değerlendirmenizde, iletişim şeklinizde değişimler olabilir.

9 Eylül´de Venüs’ün 15 Eylül´de de Marsın Akrep burcuna geçişi ile birlikte, bütçe, maddi kazanımlar, kazanımlar, harcamalar konuları dikkat çekecektir. 9-15 arası aslında kazançlı geçebilir, keyifli etkiler fena değil fakat 15 Eylül ve sonrası bütçenizi dengelemeniz zor olabilir. Kazançlarınız ile ilgili tatlı-sert etkiler altında olacaksınız.

Jüpiter geri harekete başladı ve bu sayede üstünden hem Satürn’ün hem de Pluton’un baskını attı. En azından bir süreliğine, sağlık, iş koşulları, günlük rutin işlerinizle ilgili nispeten sizi rahatlatan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Eğer önemli bir rahatsızlığınız var ise çare bulabilirsiniz, diyet, spor gibi aktivitelere başlayabilir, profesyonel bir yardım alabilirsiniz.

Ayın 23’ünde Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunayla birlikte, ortaklıklar, ilişkiler, evlilik gibi konular ön planda olacak. Yalnız ay, koç burcunda rahat ettiği bir pozisyonda değildir, sergileyeceğiniz spontane davranışlar veya ani çıkışlar, tepki toplamanıza yol açabilir. Sakin olunmalı.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle.

Aksi söylenmediği takdirde verilen tarihleri +/-2,3 gün olarak değerlendirmelisiniz.


Akrep

Keyifler nasıl bakalım? Geçtiğimiz aylar kadar yorucu ve zor olmasa da zaman zaman gergine etkilerinde devrede olacağı bir aya giriyoruz. Geçtiğimiz aydan devreden bir Merkür retrosu var cepte, Güneş egoları patlatmak için hazırda bekliyor olacak, Jüpiter; Pluton ve Satürn baskısından bir süreliğine de olsa kurtulacak ve her ayın unutulmazları yeni ay ve dolunaylar var. Anlayacağınız pekte boş geçmeyecek yine bu ay.

Öncelikle geçtiğimiz aydan bu aya devreden Merkür retrosunu bir kez daha hatırlayalım. Merkür; yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi, dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir.Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme, teknoloji, küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizdeki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı. Özel ilişkilerden yana zaman zaman yanlış anlamalar, ifade etmelerden kaynaklı gerginlikler olabilir, arkadaşlarınızda görüşmelerde gecikmeler, buluşmalar için yer ve zamanda hatalı anlatımlar, işten kazandığınız gelirlerde hesap hataları ve bazı gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle sosyal ilişkilerinizi gözden geçirebilir, uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

8 Eylül´de Başak burcunda Yeni ay meydana geliyor. Arkadaşlarınızla ortaklaşa projelere girişebilirsiniz, soysal çevrenizden destek alabilirsiniz, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Yalnız dikkat, eleştirinin dozunu eğer iyi ayarlamazsanız sosyal ilişkilerde bozulmalar meydana gelebilir. Aşk konularında ise gergin dönemi geride bırakarak, daha keyifli ve romantik dakikalar geçirebilirsiniz.

Güneş ayın 22’sine kadar Başak burcunda olacağından dolayı, arkadaş ve sosyal çevrenizi canlandırmak için elinden geleni yapacak. Gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayacaksınız. 13 Eylül´de Uranüs ve Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Aşk, sosyal çevreniz ve çocuklarla ilgili konularda beklenmedik, ani gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yalnız olan Akrepler için aslında bingo günler diyebilirim. Birliktelikleri olanlar ise, hareket ve davranışlarda aşırıya kaçan davranışlardan kaçınmanız yerinde olacaktır. Fakat 19 Eylül´de Güneş Satürn ile kavuşum yapıp Pluton ile gergin bir görünüm yapmaya başlayacak. Öncelikle ikili ilişkiler, sosyal çevre ile başlayacak olan gergine etkileri ayın 22’sinde Güneş’in Terazi burcuna geçişi ile birlikte içselleştirebilir, sağlınızı olumsuz etkileyebilir. Bu dönemde, yakın çevrenize karşı duyacağınız merak başınızda iş açabilir. Ayın 22’sinden sonra artık bir nevi dinlenme kendi içinize dönme zamanı aslında. Psikolojik olarak özellikle kendinizi yorabilir, kuşku ve endişeler ile rahatsız olabilirsiniz. Enerjinizin birden dibe vurduğunu hissedebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz.

9 Eylülde Venüs, 15 Eylülde de Mars burcunuza giriş yapacak. Venüs ile beraber, etrafınıza karşı daha çekici görünebilirsiniz, ilişkiler alanında destekleyici etkisi vardır. Fakat ilişkilerle ilgili fazla kontrolcü ve kıskanç bir tavır izlerseniz etkisinin çok da iyi olacağını söyleyemeyeceğim. Ama genel anlamda Venüs’ü burcunuzda ağırlamak hem maddi hem de ilişkiler ve aşk anlamında destekleyici etkileri olacaktır. Yalnız akrepler hayatınızda yeni biri için yer açabilirsiniz.

15 Eylülde Mars da burcunuza girerek pek yerinizde oturtmayacağa benziyor. Güneş her ne kadar Satürn tarafından baskı altına alınsa da Mars size, girişim, cesaret gücü getirecektir. Marsı burcunuzda ağırlamanızla birlikte libidonuz yükselebilir, etkilere çok daha net bir şekilde tepki verebilirsiniz. Marsın bu enerjisini yapıcı olarak kullanabilirseniz, hayatınızda eksik kalan şeyleri daha kolay tamamlayabilir, yeni başlangıçlar için motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz, tabi bir tuzak tarafı var, sinirleriniz çok daha hassas olabilir, zaman zaman tepkilerinizi kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz.

Ayın 23’ünde Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunayla birlikte, ortaklıklar, ilişkiler, evlilik gibi konular ön planda olacak. Yalnız ay, koç burcunda rahat ettiği bir pozisyonda değildir, sergileyeceğiniz spontane davranışlar veya ani çıkışlar, tepki toplamanıza yol açabilir. Sakin olunmalı. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir, elinizde ki işleri tamamlamak içinde harika zamanlardır.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle.

Aksi söylenmediği takdirde verilen tarihleri +/-2,3 gün olarak değerlendirmelisiniz.

Yay

Aya geçtiğimiz aydan devreden Merkür retrosu ile başlayalım ve sırayla irdeleyelim. Merkür; yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi, dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir.Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme, teknoloji, küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizdeki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı. 10. evinizde geri giden Merkür; iş ev kariyerinizle ilgili gelişmelerin yavaş olabileceğini, bu dönemde verilen sözlerin hemen gerçekleşmesinin zor olacağı gibi, gerçekleşmeyedebilir. İş ve kariyerinizle ilgili önemli kararlar verip uygulama için pek uygun zamanlar değil, teklifleri değerlendirirken bir kere daha detaylı düşünmenizde fayda var. İşiniz için kullandığınız elektronik aletlerde ani bozulmalar, iletişimde problemler yaşayabilirsiniz.

8 Eylül´de Başak burcunda Yeni ay meydana geliyor. Her ne kadar Merkür geri gitmesi dönemine denk geliyor olsa da, bu iyi bir haber sayılabilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler, terfi, iş arayanlar ise yeni iş teklifleri ile karşılaşabilirler. İşinizde iletişim çok fazla ön plana çıkabilir ve görüşmeler, toplantılar üst üste gelebilir.

Güneş ayın 22’sine kadar Başak burcunda olacağından dolayı yine iş ve kariyer konuları hayatınızın odak noktası haline gelecek. Üst yönetimde ki kişilerle önemli görüşmeler, iş anlaşmaları, destekler alabilirsiniz. 13 Eylülde Uranüs ve Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Ev yaşamı, aile hayatı ile iş hayatını dengede tutabilmeniz önemli. Bu süreçte evinizi taşıyabilir, işinizi değiştirmek isteyebilir, beklenmedik projelerle, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yalnız aşırıya kaçan davranışlarda uzak durmakta yarar var. Özellikle egonun çok fazla ön plana çıkması sizi zor duruma sokabilir. Kısa süreli de olsa hayatınızda bir takım şeylerin değişime doğru gittiğini fark edebilirsiniz... Fakat 19 Eylül´de Güneş Satürn ile kavuşum yapıp Pluton ile gergin bir görünüm yapmaya başlayacak. Sosyal ilişkilerde gerginlikler, maddi olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızın yönü değişebilir, alıştığınız bazı sitemlerden vaz geçmeniz gerekebilir. Sizi zorlayan koşulların üstesinden ancak, soğuk kanlılığınızı koruyarak üstesinden gelebilirsiniz.

9 Eylülde Venüs, 15 Eylül´de de Mars Akrep burcuna giriş yapacak. 12. evinize giriş yapacak olan Venüs, özellikle özel ilişkilerde krizin işaretidir. Bu dönem ilişkinizin bir testten geçtiğini hissedebilirsiniz, 15 Eylül´de aynı burca Mars’ın da giriş yapması ile birlikte, kızgınlık ve öfkenizi çok rahat dışa yansıtamayabileceğinizi gösteriyor. Enerjiniz daha çok içsel çalışmaya başlayacak. Gizli ilişkiler, ihanetler gündeme gelebilir. Yine platonik ilişkilere de kapılabilirsiniz. Özellikle girişim ve ilişkilerle ilgili şartlar çok net olmayabilir hayatınızda. Bu süreci dinlenerek, kendi içinize bilinç altınıza dönerek, kendinizi dinleyerek geçirebilirsiniz. Rüyalarınız ayrı bir anlam ve öneme sahip olabilir. Yaratıcı sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz.

Ayın 22’sinde Güneş’in Terazi burcuna geçişi ile birlikte, odak noktanız arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ve iş hayatında kazanılan gelirlere doğru yönelecektir. Kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilir, arkadaşlarınızla çok daha fazla vakit geçirebilir, sosyal organizasyonlara katılabilirsiniz. Satürn ile Güneş’in birlikteliği ay sonuna kadar sürecek, aşk ilişkilerinde riskli bir süreci ifade ediyor. Yalnız kalmak isteyebilir, yaşça büyük, olgun kişiler ile görüşmeler yapabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmeniz zor olacaktır. Değişikliğe ihtiyacınız var, özelikle sosyal ve arkadaş çevrenizin.

Ayın 23’ünde Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunayla birlikte, aşk ve çocuklar konuları gündeme gelecek. Ay Koç burcunda rahat değildir. Özellikle aşk konularında spontane davranışlar ve ani çıkışlar tepkileri üzerinizde toplamanıza yol açabilir. Yalnız yaylar için ise, olumlu zamanlar, flörtler, cinsel aktiviteler gündeminizi oluşturacak. Hobilerinize yönelebilirsiniz, hatta yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünen yaylar dolunayın enerjisinden yararlanabilirler.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle.

Aksi söylenmediği takdirde verilen tarihleri +/-2,3 gün olarak değerlendirmelisiniz.


Oğlak

Keyifler nasıl bakalım? Geçtiğimiz aylar kadar yorucu ve zor olmasa da zaman zaman gergine etkilerinde devrede olacağı bir aya giriyoruz. Geçtiğimiz aydan devreden bir Merkür retrosu var cepte, Güneş egoları patlatmak için hazırda bekliyor olacak, Jüpiter; Pluton ve Satürn baskısından bir süreliğine de olsa kurtulacak ve her ayın unutulmazları yeni ay ve dolunaylar var. Anlayacağınız pekte boş geçmeyecek yine bu ay.

Öncelikle geçtiğimiz aydan bu aya devreden Merkür retrosunu bir kez daha hatırlayalım. Merkür; yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi, dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir.Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme, teknoloji, küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizdeki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı. Seyahatler de bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz, ödemelerde gecikmeler, yanlış siparişler, sayısal hatalar, bavulların kaybolması, zaman kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz anlarla karşılaşabilirsiniz.

8 Eylül´de Başak burcunda yeni ay meydana geliyor, ithalat-ihracat işleri ile ilgilenenlere kazançlı haberler getirebilir, yayıncılık, eğitim konularına ilişkin gelişmeler yaşayabilir, hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Güneş ayın 22’sine kadar Başak burcunda olacağından dolayı, uzak yerlere özellikle deniz ötesi yerlere seyahatleri gündeme getirebileceği gibi, bu sizin ruhsal yolculuğunuzun da anahtarı olabilir. Yeni felsefi akımları ile ilgilenebilir, büyük ve de önemli kişilerden destek alabilirsiniz. Yayıncılık, eğitim konuları hayatınızda önemli yer tutmaya başlayacak. 13 Eylül´de Uranüs ve Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Araştırmak, çevrenizde olan biteni anlamak yeni bir öğrenim dönemine girebilirsiniz. Akrabalarla ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yurt dışına eğitim almak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat 19 Eylül´de Güneş Satürn ile kavuşum yapıp Pluton ile gergin bir görünüm yapmaya başlayacak. Güneş’in 22 Eylül itibari ile Terazi burcuna geçişi ile birlikte, iş ve kariyer konuları ile ilgili sıkıntılı zamanlar geçirebilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda ikili ilişkilere de ki dengelere dikkat etmeli, yasal olmayan işlerden uzak durmalısınız. Henüz değişim sürecinizi tamamlamadınız, daha büyük tabloya adım adım yaklaşıyorsunuz. Bu süreçte sağlığınıza dikkat etmeli, tansiyon, kemiklerde, eklemlerde ağrılar baş gösterebilir.

9 Eylülde Venüs, 15 Eylülde de Mars Akrep burcuna giriş yapacak. Venüs, sosyal çevrenizi aydınlatmaya başlıyor. Daha sıcak ilişkiler kurabilirsiniz, arkadaşlarınızla ortak projelere girişmek için soyunabilirsiniz. Aşk hayatınızda canlanma meydana gelebilir, romantik zamanlar yaşayabilirsiniz. Yalnız Mars’ın 15 Eylül’de de bu burca girmesi ile birlikte, girişim, cesaretin yanı sıra beraberinde agresyonuda getirebilir. Aşk ve sosyal çevrenizde tatlı-sert etkileşimlere hazır olun.

Ayın 23’ünde Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte, yuva, aile konuları ay sonunda gündemde olacak. Evinizi değiştirmek isteyebilir, yer değiştirme konularıyla ilgilenebilir, evinizde, yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilirsiniz. İleriye dönük yeni hedefler, projeler üzerine yoğunlaşabilir, hızlı bir şekilde aksiyon alabilirsiniz. Yalnız aile içinde gerginliklere dikkat.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle.

Aksi söylenmediği takdirde verilen tarihleri +/-2,3 gün olarak değerlendirmelisiniz


Kova

Nasılsınız bakalım? Yorucu, gergin, stres dolu bir Ağustos´u geride bıraktık nihayet. Bu ay biraz gevşeme, arkamıza yaslanma, nefes alma ayı olarak düşünebilirsiniz. Bir nevi geçiş ayı, önümüzde ki aylarda maraton, koşturma devam edecek çünkü.

Geçtiğimiz ay başlayan Merkür rötarından bahsetmiştim. Merkür; yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi,dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir. Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme, teknoloji,küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizdeki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı. 8. evinizde geri giden Merkür, başkalarına ait paralar, size ait olmayan finansal kaynaklar, ödemeler, primler, vergiler, alacak-verecek konuları ile ilgili gelişmelerde aksiliklere sebebiyet verebilir. Beklemediğiniz bir borç,ödenmemiş bir makbuz önünüze çıkabilir. Daha önce size hayır demiş olan bir banka, size telefon ederek kredi alabileceğinizin haberini de verebilir size.

8 Eylül´de Başak burcunda gerekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, özellikle eşinizin parasal durumunda hareketlilik yaşandığını görebilirsiniz. Eğer kredi almayı planlıyorsanız evet yeni ay dönem iyi fakat imzalayacağınız sözleşme ve anlaşma koşullarını dikkatle okumanızda fayda var. Yine daha önce kaybolan eşyalarınızı bulabilirsiniz.

Güneş’inde 22 Eylül´e kadar burada seyahati yukarıda saymış olduğum konuları pekiştirdiği gibi, önemli güçlü kişilerle irtibat kurmanıza yardımcı olacaktır. 13 Eylül´de Uranüs ve Jüpiter ile karşı karşıya gelecek olan güneş, beklenmedik mali fırsatları karşınıza çıkarabileceği gibi, aşırı harcamalar yüzünden sizi zor duruma da sokabilir. Bütçenizi iyi dengelemeli, geçmişte kaçırdığınız mali fırsatları yeniden yakalayabilirsiniz. Fakat ayın 22’sinde Güneş’in Terazi burcuna geçişi ve Satürn ile kol kola girişiyle birlikte yabancılarla ilgili işler, gizli perde arkasında dönen oyunlar, eğitim konuları ile ilgili kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle bu süreçte sağlığınıza dikkat etmeli, kemikler, bel bölgesi, psikolojik bazı rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Takıntılarınız artabilir, giriştiğiniz işlere attığınız adımlara korku ve endişe ile yaklaşabilirsiniz. Felsefi konulara ilgi ve eğilim artabilir.

9 Eylülde Venüs, 15 Eylül´de de Mars Akrep burcuna giriş yapacak. Önce Venüs iş ve kariyer hayatınızla ilgili size keyif ve neşe verici şartlar sağlayabilir. İş ve kariyer konularına ilişkin daha kurnaz ve hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Özellikle yaratıcılık gerektiren bir sektörde çalışıyorsanız Venüs size destek verecektir. Fakat 15 Eylülde Mars’ın kariyer evinize girmesi ile birlikte, size cesaret ve girişim gücü getirsede agresyonu da yanın da taşıyacaktır. Hatalara yakalanma riskiniz daha fazla ve yaptığınız doğru veya yanlış şeylerle daha fazla göz önünde olacaksınız. Daha fazla enerji ev yüksek motivasyon ile çalışabilirsiniz.

Ayın 23’ünde Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunayla birlikte birkaç günlük seyahat planları yapabilir, çevrenizde olan bitene karşı daha meraklı olabilirsiniz. Yakın çevreniz ile olan iletişimlerinizi ve ilişkilerinizi mercek altına yatırabilirsiniz. Özellikle yayıncılık, internet gibi konularda bazı aksiyonlar alabilirsiniz. Yalnız tepkilerinize dikkat, zaman zaman sert çıkışlar yakalayabilirsiniz.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle.

Aksi söylenmediği takdirde verilen tarihleri +/-2,3 gün olarak değerlendirmelisiniz.


Balık

Şanslısınız Jüpiter tekrar burcunuza geri geliyor. Bunun keyfini çıkartın, tamamlayamadığınız yarım kalan işlerinizi tamamlayın, kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatları yeniden elde edebilmeniz için koşullar oluşacaktır. Tabii Jüpiter geri gittiğinden dolayı gelişmelerin hızlı olmasını beklemeyin. Ama yine de Jüpiter, Jüpiterdir. Bir kötü yanı, tam kendinizi toparlamışken, tekrar kilo almaya başlayabilirsiniz, tabii spora başlamadıysanız.

Merkür retrosunu bir kez daha hatırlayalım. Merkür; yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi, dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir. Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme, teknoloji,küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizdeki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı. Özellikle 7. evinizde geri giden Merkür, ilişkiler konusunda sizi zorlayabilir. Geçmiş bir ilişkinizle veya ortağınızla karşılaşabilirsiniz ve tekrar hayatınıza girmek isteyebilir. Bu süreçte özellikle imza atmanız gereken işleriniz varsa çok dikkatli olunmalı, hatta eylül 15´ten sonraki günlere bırakmanız daha olumlu olacaktır.

8 Eylül´de Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ile birlikte, ilişkilerinizde yeni boyuta geçebilirsiniz. Özellikle konuşmaların, iletişim artacağı zamanlar. Yeni ortaklık teklifleri ile karşılaşabilir, evlenme teklifi bile alabilirsiniz. Ama Merkür´ün geri gittiğini unutmayın.

Güneş’te zaten ayın 22’sine kadar Başak burcunda olacağından dolayı, hayatınızın odak noktasını ilişkilere ve ortaklıklarla ilgili konularına çekiyor olacak. 13 Eylül´de Uranüs ve Jüpiter ile karşı karşıya gelecek olan Güneş, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili beklenmedik ani gelişmelerin olabileceğini gösteriyor. Yalnız abartılı davranışlar yüzünden sert tepkiler alabilirsiniz. Dikkat. Aniden gelişen ortaklıklar, evlilikler, iş birlikleri olumlu etkiler fakat beklemediğiniz ummadığınız düşmanlıklarla da karşılaşabilirsiniz. Ayın 22’sinden sonra odak noktanız finansal durumlarla ilgili olacak. Dürüst olmak gerekirse, ay sonuna kadar tablo pek iç açısı değil. Bazı finansal krizlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ödemelerde gecikmeler, problemler, özellikle sosyal ilişkiler, arkadaşlıklarla ilgili konularda da krizlerle karşılaşabilirsiniz. Beklediğiniz destekleri bulmakta zorlanabilirsiniz.

9 Eylül´de Venüs, 15 Eylül´de de Mars Akrep burcuna giriş yapacak. Uzak yerlere seyahat etmek isteyebilir, bir süreliğine de olsa bulunduğunuz ortamdan kaçıp gitmek isteyebilirsiniz. Önemli iş anlaşmaları, ithalat-ihracatla ilgili işlerde gelişmeler, yabancılarla ilgili işlerde bazı fırsatlar elde edebilir, olumlu ilişkiler kurabilirsiniz. 15 Eylül’de Marsı’nda bu eve girişiyle, tatil planlarını tekrar gündeme getirebilir. İlahi, felsefi, dini konularla ilgilenebilir, yeni bir eğitim sistemi ya da internet, yayıncılık gibi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ayın 23’ünde Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunayla birlikte, bütçe konuları tekrar gündeme geliyor. Fakat bu sefer sizin finansal kaynaklarınız. Gelirinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz fakat dikkat gereğinden fazla spontane harcamalar sizi zor duruma düşürebilirde.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle.

Aksi söylenmediği takdirde verilen tarihleri +/-2,3 gün olarak değerlendirmelisiniz.




Dinçer Güner

09-03-2010 12:33 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010, 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010, 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010, 10:33 PM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,241 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,554 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,224 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,815 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 8 Misafir