Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #349
Eylül Ay Burç Yorumları
Koç

Nasılsınız bakalım? Yorucu, gergin, stres dolu bir Ağustosu geride bıraktık nihayet. Bu ay biraz gevşeme, arkamıza yaslanma, nefes alma ayı olarak düşünebilirsiniz. Bir nevi geçiş ayı, önümüzde ki aylarda maraton, koşturma devam edecek çünkü.

Geçtiğimiz ay başlayan Merkür rötarından bahsetmiştim. Merkür; yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi, dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir. Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme teknoloji, küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizdeki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı. Sağlığınızla alakalı, birlikte çalıştığınız kişiler, çalışma ortamınız, evcil hayvanlarınız, baba tarafından akrabalarınız ile ilgili konular bu Merkür retrosunun ilgi alanına gireceğe benziyor. Daha çok çalışabilir, mesaileriniz aratabilir, iş ve çalışma ortamında kullandığını teknolojik aletler bozulabilir, mail alış-verişlerinde sıkıntılar yaşanabilir, evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza daha dikkat edebilir, özellikle bu konuda hafiften hastalık hastası bir yapı sergileyebilirsiniz. Ama sinirler hassas. Kronik rahatsızlıklar gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızla ilgili doğru düşünmelisiniz. Organize olmakta zorlanabilir, dağılabilirsiniz. Özellikle zihinsel anlamda. Ayın başında Venüs ile irtibatından dolayı, alacak-verecek konuları gündeme gelebilir. Eski bir borç-ödeme-alacak karşınıza çıkabilir. Ayın 18’ine kadar.

Güneş ayın 22’sine kadar da Başak burcunda. Merkür ile beraber seyahat edecek. Spor, diyet gibi konulara başlayabilir, günlük angarya işler çok fazla vaktinizi alabilir. Ayın 22’sinden sonra ise Güneş Terazi burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar gibi konular önem kazanmaya başlayacak. Tek başınıza haraket etmeniz biraz daha zor olacak. Başkalarına daha çok ihtiyaç duyacağınız bir aylık süreç başlıyor. İlişkiler önem kazanıyor.

8 Eylül´de Başak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Yine günlük işler, spor, diyet, birlikte çalıştığını kişilerle ilgili motive edici zamanlar. Detaylara dikkat edecek, sistematik ve düzenli olduğunu takdirde hayatınızda her şey daha kolay akabilecek. Yeni projeler, iş teklifleri ile karşılaşabilir, kendi işinizin başında iseniz, yeni çalışan arayışı içinde girebilirsiniz.

9 Eylül´de Venüs Akrep burcuna girmesi ile birlikte, eğitim, din, felsefe, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı ile ilgili işlerde hareketlenmeler başlıyor. Daha çok araştırabilir, sorabilir, öğrenebilirsiniz. İletişimle ilgili özellikle, web sitesi, blog, kitap yazımıyla ilgilenebilir, hayatın mistik yönlerini keşfedebilirsiniz. Tabii bu alanlarla ilgili pasif bir agresyonda söz konusu. Yurt dışına çıkma veya seyahat planlarınız varsa 9 Eylül ve sonrası günler için olumlu zamanlar mevcut. Özellikle flörtle ilgili durumlar meydana gelebilir. Size uzak, yabancı biri ile tanışabilirsiniz. 15 Eylül´de Mars’ında bu eve gelişi ile birlikte tutku, romantizm, kıskançlık,cinsel güdülerin artacağı zamanlara işaret ediyor.

13 Eylül´de ise Güneş, Uranüs ve Jüpiter ile bir nevi tartışmaya başlıyor. 19 Eylülde Pluton´a da biraz kafa tutacak. Gökyüzünde yine bir T-Kare oluşacak. Özellikle otorite figürler ile çekişmelere dikkat edin. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konular bu ay yine önem kazanacak. Gerginliklerden uzak durmalı, soğukkanlılığınızı korumalısınız. Bazı beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili konularda. Fakat karşınıza çıkan fırsatlara hemen atlamayın. Oturup değerlendirin. Doğru karar verin. Çünkü 19 Eylül´de Güneş Satürn ile de buluşmaya gidiyor. Özellikle bağırsak sorunu olanlar bu dönemde yediklerine, içtiklerine dikkat etmeliler. Bir de unutmadan bu ay kilo almaya daha yatkın olabilirsiniz.

Jüpiter, geri gitmeye başlamıştı. Önce Satürn’den sonra da Pluton´dan geçici bir süre kurtuluyor. Yaratılan gergin enerji santrali bir süreliğine dağılıyor. İşte nefes alma, biraz dinlenme zamanı. Tabii ki çok hızlı gelişmelerin olmasını beklememek gerekiyor, zira Jüpiter geri gittğinden dolayı işleri artık biraz ağırdan almak gerek. Daha çok kendi iç dünyanıza dönebilir, rüyalarınız anlam kazanabilir, hayatın ruhsal ve manevi kısmı ile daha çok ilgilenebilirsiniz.

Geçtiğimiz ay Satürn’ün Terazi burcundaki seyrinden biraz bahsetmiştim. İlişkiler, ortaklıklar ders alınacak alanlar. Sorumlulukların arttığı süreç. Bu konularla ilgli bir ileri bir geri gidip gelmelerden sıkılmış olabilirsiniz. Uranüs-Satürn karşıtlığı ay başında bitiyor. En azından çekişmeler sona eriyor. Önümüzde ki 2,5 yıl içinde, ortaklıklar ve ilişkiler, evlilik dahil sözleşmelerle ilgili önemli kadersel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Uzun süredir evlilik hayali kuranlar bu süreçte evlenip, yuva kurmanın, eş almanın sorumluluğunu taşımaya başlayabilirler. Ama kötü giden birliktelik ve ortaklıklara mahkum kalanlar ise, sanırım bu ay bu konular ile kararlarını netleştirebilirler.

Ay sonuna geldiğimiz ise; burcunuzda dolunay gerçekleşecek. Hayatınızda yeni başlangıçlara yer açmaya hazırlanın. Özellikle duygusal anlamda gelişmelere hazır olun. Ayın son günleri sizler için oldukça romantik gözüküyor.

Hepinize harika bir Eylül Ayı diliyorum...


Boğa

Nasılsınız bakalım? Geçtiğimiz ay bol bol eğlendiniz, aşk hayatınızda canlanmalar olmuş olabilir. Gerginliklerde yanında amorti idi. Neyse Ağustos ayını artık geride bıraktık. Ben bu yüzden inanılmaz keyifliyim. Şimdi bu ay biraz dinlenme zamanı, nefes alma, enerjimizi toplama zamanı. Çünkü maraton aslında yeni başlıyor. Bakalım bu ay neler var gökyüzünde, sizi ilgilendiren.

Geçtiğimiz ay başlayan Merkür rötarından bahsetmiştim. Merkür; yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi, dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir. Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme teknoloji, küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizdeki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alım-satım işlerinde dikkatli olunmalı. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Yalnız işle ilgili kazandığınız maddi kazançlarda bazı gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Ya da hesap karışıklıklarıyla. Beklenmedik hamilelikler, çocuklar, aşk konuları ile ilgili gecikmeli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Güneş, ayın 22'sine kadar Başak burcunda kalacak, sonra Terazi burcuna geçecek. Sizi önce bir yoracak sonra dinlendirecek bir nevi. 11. evinizde seyahat edecek olan Güneş, sosyal çevre, arkadaşlıklar, flörtler, iş hayatından kazanılan gelirlerle ilgili etkin olacak. Daha çok sosyalleşebilir, eğlenceye vakit ayırabilir, arkadaşlarınızla daha çok birlikte vakit geçirebilirsiniz. Önemli davetler, buluşmalar gündeme gelebilir. Önemli kişilerle önemli toplantılar, görüşmeler yapabilirsiniz. Bu görüşmeler daha çok iş hayatınız üzerine önemli görüşmeler olabilir. Yalnız 13 Eylül’de Güneş önce Uranüs sonra Jüpiter irtibat kuracak. Bu kısmen iyi haber aslında. Aşk, ilişkiler, kazançlar anlamında iyi haberlerle karşılaşabilirsiniz fakat abartılı davranışlar beraberinde kayıplar getirebilir. Bu etki ay sonuna kadar devam edecek, yalnız 19 Eylül´de ise Güneş Pluton kavgaya tutuşup, Satürn ile de kol kola girecek. Bu biraz elinizdekinin kıymetini bilin, anımsatabilir size. Otorite kişilerle özellikle güç çekişmelerinden uzak durmakta fayda var. Hareket etmekte zorlandığınızı ve girişimlerinizin engellendiğini düşünebilirsiniz. Ay sonuna doğru özellikle sağlığınıza dikkat.

8 Eylül´de Başak burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sosyal çevre, aşk ve çocuklar, içinde bulunduğunu sosyal gruplar açısından aktif geçireceğiniz birkaç gün. Kendinizi biraz yorabilir, davetlere organizasyonlara katılabilirsiniz. Bazı küçük kaçamaklarda yaşamanız muhtemel. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu yeni ay olumsuz etkilere sahip değil. Hatta bu yeni ay zamanı, hayatınızda yeni bazı başlangıçlar yapmak, yenilenmek için uygun fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yeni ay, sizi çalıştıracak, fiziksel ve zihinsel olarak aktif olacaksınız. Aşkla karşılaşmanız çok muhtemel.

9 Eylülde Satürn’den kurtulmuş olan Venüs 7. ilişkiler evine giriş yapacak. Her türlü ortaklıklar, evliliklerle ilgili güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Fakat, hırs, kıskançlık gibi duygular ilişkilerinize zarar verebilir. 15 Eylül´de Mars´ın da aynı eve girişiyle birlikte tek başınıza hareket etmenizin zorlanacağını, başkalarıyla birlikte daha kolay haraket edip, daha kolay yol alabileceğinizi gösteriyor. Cinsel enerjinizin artacağı bu dönemde, Mars´ın etkisi ile ilişkilerde agresyondan uzak durmak iyi olacaktır. Yeni ortaklık teklifleri karşılaşabilirsiniz. İlişkilerden yana romantik, tutkulu günler sizi bekliyor. Yalnız Boğalar, bu dönemde yeni partnerle tanışabilirler.

Jüpiter, 13 Eylül’de Satürn’den 26 Eylül´de ise Pluton baskısından kurtuluyor. Hayatınızın gergin enerji santrali bir süreliğine kesiliyor. İşte dinlenmek için uygun zamanlar. Sosyal ilişkiler, yakın çevreniz ile ilgili yorgunlukları bir süreliğine rafa kaldırıyorsunuz.

Satürn de 9 Eylül´de Uranüs’ten uzaklaşıyor. Sağlık, işe ve çalışma koşullarında ki kutuplaşma, gerginlik, dengesizlik yerine artık tamamen sorumluluk almaya bırakıyor. İş hayatınızla ilgili önemli ciddi kararlar vermiş olabilirsiniz. Bazılarını ani kararla sektör değiştirmiş olabilir. İş ve çalışma çevresini değiştirmiş olabilir. Aynı şekilde sağlığınızla alakası gelgitli stresli durumlarda sona eriyor. Bu tabi buzdağının görünen görünen iyi kısmı sayılabilecek haberler, fakat Satürn’ün sorumluluk yüklediğini ve sizi teste tabi tuttuğunu unutmayın. Şimdi kendinize çizdiğiniz yeni yolda, sizleri sorumluluklar bekliyor. Sağlığınıza dikkat etmeli, günlük angarya işler sizi her zamankinden daha fazla yorabilir. Sağlıkla ilgili özellikle, böbrekler, kalça bölgesi kemikler, sırt, bel kısmına dikkat etmeli. Evcil hayvanlarınızla ilgilide sorumluluk alabilirsiniz.

23 Eylül´de ise Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek. 12. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, daha çok bilinçaltınız, rüyalarınız, sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirecek. Yeni yapmayı düşündüğünüz başlangıçlarınız için iyi bir planlama süreci olarak değerlendirebilirsiniz. Bilinçaltı, korkularınızla yüzleşebilir, hayatınıza ilişkin bazı şeylerin kontrolünüz dışında geliştiği hissine kapılabilirsiniz. Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Hepinize keyifle dolu bir ay diliyorum.

Verilen tarihlere +/-2 gün olarak düşünün

Sevgiler…


İkizler

Yeni bir aya girdik. Son baharın püfür püfür havasıyla harika geçecek olan bir ay bu! Ağustos hem sıcak, hem yorucu, hem aksaklıklarla dolu geçti biliyorum. Ama bu ay sizlere güzel haberlerimde olacak. Şimdi yaslanın arkanıza ve neler var bu okuyun bakalım.

Öncelikle geçtiğimiz aydan bu aya devreden Merkür retrosunu bir kez daha hatırlayalım. Merkür sizler için extra önemli çünkü sizlerin yönetici gezegeni. Merkür; yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi,dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir. Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme teknoloji,küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizde ki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı. 4. evinizde geri giden Merkür, özellikle aile içi iletişimde yanlış anlamalara, iletişimde aksaklıklara yol açabilir. Aile bireyleri ile aynı konudan bahsederken bile birbirinizi yanlış anlamınız muhtemel. Bunun yanı sıra, ev içinde değişiklik yapmak veya ev alım-satım-kiralama için dikkatli olunması gereken bir zaman. Ev içinde kullandığınız elektronik aletler birden bozulmaya başlayabilir, ya da koyduğunuz bir şeyleri yerlerine bulamayabilirsiniz. Bu retronun güzel yanı ise, uzun zaman önce kaybetmiş olduğunu bir şeyi birden size getirebilirde. 17 Eylül´e kadar.

8 Eylül´de ise Başak burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Taşınma, ev, yuva, aile konuları spot ışıklarının altında olacak. Taşınmak için kolları sıvamaya başlasanızda, Merkür´ün gerilemekte olduğunu unutmayın. Özel hayatınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

Biraz Güneşten bahsedelim. Güneş 22 Eylül´e kadar Başak burcunda kalarak, yuva, aile, emlak, ev, özel yaşamınıza odaklanmanızı sağlayacak. İleriye dönük planlar yapmaya başlayabileceksiniz. 13 Eylül´de Güneş, Uranüs ve Jüpiter ile tartışmaya başlayacak. Aslında evet bir kutuplaşma olacak. İş hayatı ile özel hayatınız arasında bir denge kurmanız beklenecektir sizden. Yine iş ve ev değişikliğin ilişkin konular gündeme gelecek, fakat ayın 19´u itibariyle etkiler biraz daha gergin bir noktaya ulaşıyor, haraket etmeniz biraz daha zorlaşabilir. Özellikle bu dengeyi sağlarken ve hayatınızda değişikliğe doğru giderken maddi kaynaklarınızı dikkatli kullanmalı, özellikle başkalarına ait kaynakları kullanmanız, gerekebilir. Beklenmedik ödemeler, borçlar ortaya çıkabilir.

22 Eylül´den sonra ise, hayatın artık biraz daha keyifli yanlarına doğru eğilebileceksiniz. Aşk ve romantizm konuları gündeminizde epey yer tutabilir. Tanışmalar, flörtler, cinsellikle ilgili aktivitelerle zaman geçirebilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk konuları da gündeme gelebilir. Çocuk yapmaya karar verebilirsiniz. Hobilerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

9 Eylül´de Venüs, 15 Eylül´de ise Mars Akrep burcuna giriş yaparak, 6. evinizi harekete geçirecek. Sağlığınıza ilişkin konularla ilgilenebilirsiniz. Özellikle bu dönemde genital bölgeleriniz hassas olabilir. Yine ateşli hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız. Günlük angarya işler vaktinizi epey alabilir. Vücudunuz yorgun düşebilir. Bu iki gezegen bu evde hareket ederken, spor salonuna yazılabilir, diyete başlayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle tatlı-sert ilişkiler meydana gelebilir.

Jüpiter size biraz nefes alabilmeniz için yardım edecek. Önce 13 Eylül´de Satürn baskısından kurtulacak bir süreliğine ardından 26 Eylül´de de Pluton baskısından kurtulacak. İş ve kariyerinize ilişkin konularda yaşadığınız stresten az da olsa uzaklaşıyor olacaksınız. Jüpiter geri harakette olduğu için, iş hayatınızla ilgili tamamlanması gereken işlerinize daha çok eğilebilir, gözden kaçırdığınız detayların üstünden tekrar geçebilirsiniz. İşler çok hızlı ilerlemeyebilir belki ama en azında bir süreliğine de olsa stresten arınmış olacaksınız.

Satürn’de Uranüs´ün etkisinden yavaş yavaş sıyrılarak, aşk hayatınızı düzenleme konusunda size destek olacaktır. Aşk ve ilişkilerle ilgili özgürlük ihtiyacı ile ilişki sorumluluğu arasında gidip gelmiş olabilirsiniz bir süre. Satürn, çocuk sahibi olmayı düşünen İkizler´e müjdeli haberi verebilir. Fakat bunun yeni bir sorumluluk alanı yaratacağını da aklınızdan çıkarmayın.

23 Eylül´de, Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek. Yeni başlangıçlar için hayatınızda yer açın şimdiden. Özellikle sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla olan ilişkiler, aşk hayatınıza ilişkin. Yeni başlangıçlar, yeni insanlar, yeni sosyal çevrelere ve gruplara dahil olabilirsiniz.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle.

Aksi söylenmediği takdirde verilen tarihleri +/-2,3 gün olarak değerlendirmelisiniz.


Yengeç

Nasılsınız bakalım? Yorucu, gergin, stres dolu bir Ağustos´u geride bıraktık nihayet. Bu ay biraz gevşeme, arkamıza yaslanma, nefes alma ayı olarak düşünebilirsiniz. Bir nevi geçiş ayı, önümüzde ki aylarda maraton, koşturma devam edecek çünkü. Bu senenin en çok yorulan sarsılan burçlarından biri olarak, dinlenmek en doğal hakkınız bu ay.

Geçtiğimiz ay başlayan Merkür rötarından bahsetmiştim. Merkür; yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi, dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir. Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme teknoloji, küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizdeki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı.

Güneş ayın 22’sine kadar başak burcunda yani sizlerin 3. evinde seyahat edecek. Çevrenizde olan bitenlere daha duyarlı ve merak içinde yaklaşacağınız bir süreç sizler için. Yine yolculuklar, kısa tatiller, eğitim, iletişim konuları da hayatınızda ön planda olacak. Ayın 22’si itibariyle Güneş’in Terazi burcuna geçişi ile birlikte, yerleşimi yuva, aile konuları ön plana çıkacak. Taşınmayı düşünenler bu süreçte uygun koşullar ile karşılaşabilirler, bunun yanı sıra evde dekoratif değişiklikler yapmak istiyor iseniz yine ayın 22’sinden sonrası zamanları tercih edebilirsiniz. Aile büyükleri yaşça büyük kişiler ile bir araya gelebilirsiniz. Önümüzde ki aylık süreçte odak noktanız bu konular olacaktır. Kendinizi yuvanızda evinizde çok daha rahat hissedebileceksiniz.

8 Eylül´de Başak burcunda yeni ay gerekleşecek. Yeni bir şeyler öğrenmeye başlamanın tam zamanı. Yakın çevrenizde gelişen olayları daha kolay analiz edebileceğiniz, iletişim trafiğinizin artacağı, seyahatlerin ön planda olacağı zamanlar. Yalnız Retro olan Merkürü unutmamalı ve özellikle seyahatler esnasında bavulunuza ve biletinize sahip çıkmalısınız. Özellikle Retro Merkür dönemlerinde, bavullar kaybolabilir, biletlerde hatalar çıkabilir. Yakın çevreniz ile iletişimde bazı yanlış anlamalar, eksik iletişim yüzünden zaman zaman sıkıntılı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Veya seyahatleriniz son anda iptal bile olabilir.

13 Eylül´de Güneş; Uranüs ve Jüpiter ile görünüm yapacak. Yabancı sermayeli işler, yurt dışı ile ilgili konular, hukuksal meseleler, ithalat-ihracat konuları, uzak yerlere seyahatler, yayıncılık, üst seviyede kişilerle ilgili konularda beklenmedik, sürpriz ani gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ayın 19’una kadar maddi manevi fırsatlar elde edebilirsiniz fakat 19’u itibariyle, Pluton ve Satürn ile tartışmaya girerek, gerilmenize sebep olabilir ay sonuna kadar. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmelerle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilir, karşılaşacağınız tepkiler sert, sizi yoran koşullarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin olmalı, ani ve fevri davranışlar hayatınızda kayıplar getirebilir. Ortaklıklarınızın, ilişkilerinizin mevcut yapısında değişiklikler meydana gelebilir. Sanatsal işlerle ilgilenenler, 14 Eylül ve civarı günler, Terazi burcunda ki Venüs´ün Neptünle uyumlu görünümü sayesinde, yaratıcı çalışmalar içine girebilirler.

9 Eylül´de Venüs’ün 15 Eylül´de de Marsın Akrep burcuna girmesi ile birlikte, aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konularda tatlı sert etkilere maruz kalabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için ideal bir süreç. Aşk konularında ise, tutkuların ve cinselliğin ön planda olacağı fakat kıskançlıkların, baskıcı bir yapı sergilemeniz durumunda zararlı etkilerinde olabileceği bir süreç. Romantizm için bingo zamanlar. Hayatın keyifli yanları ile ilgilenebilir, hobilerinize daha çok zaman ayrılabilirsiniz.

Jüpiter 13 Eylül´de önce Satürn baskısından ardından 26 Eylül´de de Pluto baskısından geri harekete geçerek kurtulacak. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda baskı üzerinizden kalkıyor, kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz, projelerinizi daha rahat ortaya koyabileceğiniz bir dönem. Jüpiter’in geri haraketi ile birlikte 12 Eylül´den sonra, yurt dışı, seyahatler, önemli iletişim kanalları, yabancılarla ilişkiler, hukuksal konuları ile yarım kalan işlerinizi tamamlamanız için gereken fırsatları elde edebileceksiniz. Fakat Jüpiter geri harekette olduğundan dolayı, gelişmeler istediğiniz hızda seyretmeyebilir, yine din ve felsefe konularına eğilebilir, eğitiminizi gözden geçirebilirsiniz.

23 Eylül´de Koç burcunda ki dolunayla birlikte, ayı kapatıyoruz. İş, kariyer, toplumda nasıl göründüğünüz dolunayın odak noktası olacağı konular arasında yer alacak. Agresif ve inatçı yaklaşımlar sizi zora sokabilir, önemli bir işin veya projenin sonuna gelebilir, yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz.

Hepinize harika bir ay diliyorum…

Aksi belirtilmediği sürece tüm tarihleri +/-2 gün olarak değerlendiriniz.


Aslan

Yeni bir aya girdik. Son baharın püfür püfür havasıyla harika geçecek olan bir ay bu! Ağustos hem sıcak, hem yorucu, hem aksaklıklarla dolu geçti biliyorum. Ama bu ay sizlere güzel haberlerimde olacak. Şimdi yaslanın arkanıza ve neler var bu okuyun bakalım.

Öncelikle geçtiğimiz aydan bu aya devreden Merkür retrosunu bir kez daha hatırlayalım; yorum yeteneği, hesaplama, anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi, dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir. Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme teknoloji, küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizdeki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı. 2. evinizde geri giden Merkür, parasal işler, kazançlarınız, yatırımlarınızla ilgili bazı gecikmelere, finansal açıdan zorluklara, yanlış anlamalara, hesap hatalarına sebep olabilir. Bunun yanı sıra sahip olduğunu eşyalarla ilgili, beklenmedik ani bozulmalar olabilir. Bu dönemde özellikle alım-satım işlerine dikkat edilmeli. Mağazadan aldığınız bir eşya eve geldiğinizde çalışmadığını fark ederseniz şaşırmayın.

8 Eylül´de yine para evinizde bir yeni ay meydana geliyor. Burada Merkür retrosu olması her ne kadar düşündürücü olsa da, yeni kazanç kapıları ile karşılaşabileceğinizi, ayın ilk haftası özellikle bütçe ile ilgili konulara yoğunlaşacağınız gösteriyor. Önemli bağlantılar sayesinde, kazançlarınızı arttırmanın yolunu rahatlıkla bulabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir, iş yerinizde terfi ederek maaşınıza zam alabilirsiniz. Yeni ay size maddi konularda özellikle destekleyici etkisi olacaktır.

Şimdide güneşten bahsedelim. Güneş’in başak burcunda seyri ile, Napolyon misali para, para, para diyebilirsiniz. Evet bu ayın odak noktası sizinde anladığınız gibi, kazançlarınız, bütçeniz, kazanımlarınız, yatırımlarınız. Yeni eşyalar alabilir, eskiler değiştirebilirsiniz. Ayın 22´sine bu etkiler altında olmaya devam edeceksiniz. Ayın 22´si itibari ile Güneş’in Terazi burcuna geçişi çevrenizde olup bitenleri daha çok merak etmenizi sağlayacak. Keyifli tatilş amaçlı kısa yolculuklar ön plana çıkacağa benziyor. Bununla birlikte, yazılı veya sözel iletişim hayatınızda ciddi bir hareketlenme bekleyebilirsiniz, yakın çevreniz ile özellikle sürekli bilgi alışverişi içinde olacaksınız. Yine yayıncılık, yazım ile ilgili konular ön plana çıkabilir.

13 Eylül´de Güneş, Uranüs ve Jüpiter’e görünüm yapacak. Parasal ve maddi anlamda beklenmedik süratli hızlı gelişmelere hazırlıklı olun, bütçenizi iyi dengeleme zamanı, beklenmedik kazançların yanı sıra, yine beklenmedik ödemeler, para çıkışları da kuvvetle muhtemel. Fakat 19 Eylül itibari ile ay sonuna kadar özellikle, Güneş Satürn’ün himayesi altına girip pluto ile kavgaya tutuşacak. Gerginlik hat safhada, acele alınan kararlar, verilen tepkiler zararlara yol açabilir. Özellikle bu süreçte sağlığa dikkat, iş ve çalışma ortamınızda ki kişilerle ilişkiler ön plana çıkacak. Kendinizi ifade etmekte, kendinizi göstermekte zaman zaman zorlanabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizden sıyrılmanın yollarını arayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili, kemikler, dişler, sindirim sistemi, böcekler ve küçük baş hayvanlardan gelecek olan zararlara dikkat.

9 Eylül´de önce Venüs ardından 15 Eylül´de Marsın 4. evinize giriş yapmasıyla birlikte, yuva, aile, yerleşim, emlak konuları gündeme gelmeye başlıyor. Ev içinde dekoratif değişiklikler, ev değişimi meydana gelebilir fakat marsında bu alanda olması gerginliği de beraberinde getiriyor. Eviniz içinde tatlı-sert zamanlar söz konusu. Birazda yorucu.

Jüpiter geri harakete başladı ve bu sayede hem Pluton’un hemde Satürn’ün baskısından kurtuluyor. Evet bu baskının azalması sizi ruhsal açıdan biraz olsun rahatlatacak fakat gelişmelerin hızlı olmasını beklememekte fayda var. Jüpiter geri giderek tekrar balık burcuna geçiş yapacak, başkalarına ait paralar, eşinizin finansal durumu, kendinize ait olmayan finansal kaynaklarla ilgili konuları masaya yatıracak. Alım-satım işlerinde bazı gecikmeler olsa da en azından şans sizden yana olacak.

Ay sonunda 23 Eylül´de Koç burcundan Dolunay gerçekleşecek. Ay, koç burcunda rahat ettiği bir pozisyonda değildir. Bu Dolunay zamanında bir seyahat oluşabilir, önemli kişiler ile önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Fakat ruhsal ve manevi anlamda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Düşüncesizce verilen tepkiler, strese neden olabilir.

Harika bir ay geçirmenizi diliyorum.

Aksi söylenmediği takdirde tüm verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmelisin.


Başak

Nasılsınız bakalım? Yorucu, gergin, stres dolu bir Ağustos´u geride bıraktık nihayet. Bu ay biraz gevşeme, arkamıza yaslanma, nefes alma ayı olarak düşünebilirsiniz. Bir nevi geçiş ayı, önümüzde ki aylarda maraton, koşturma devam edecek çünkü. Bu senenin en çok yorulan sarsılan burçlarından biri olarak, dinlenmek en doğal hakkınız bu ay.

Geçtiğimiz ay başlayan Merkür rötarından bahsetmiştim. Merkür; yorum,yeteneği, hesaplama,anlama kapasitesi, entelektüel kapasite, bilgi alışverişi,dedikodu, iletişim yeteneğimizi nasıl kullandığımızı gösterir. Yazılı dokümanlar; belgeler, isim koymak, konuşma becerisi, sorun çözme becerisi, genç çocuklar, kurnazlık, hızlı ve çabukluk, ticaret, işletmecilik, zihin, seyahatler, yalancılık, dolandırıcılık, anlayış, analiz etme, teknoloji, küçük aygıtlar, bankacılar, bilim adamları, hukukçular, matematikçiler, hırsızlar, astrologlar, çocuklar, filozoflar, danışmanlar, genç kardeşler, hizmet verenler, fikir ve mantıkta öne çıkan kişiler, hermetikler ile ilgilidir. Merkürün Retro olduğu dönemde bu konularla ilgili işlerde aksamalar, işlerde gecikmeler, beklemeleri, belirsizlikler meydana gelir.

Hemen aksiyon almak yerine, düşünmek için ideal bir süreçtir. Elimizde ki işleri tamamlamalı, yeni işler için biraz beklemek en uygunudur. Yeni başlangıçları Merkür retrosu bitimine kadar ertelemekte fayda vardır. Bu süreçte elektronik eşya alımına dikkat etmeli. Sözleşmeler için ya ertelemeli ya da detaylara hakim olunmalı. Merkür’ün burcunuzda geri gidiyor olması tabii sizleri birinci dereceden etkilemekte. Özellikle hayatınızda bazı şeyler birden karmaşaya, kaosa sürüklenmiş olabilir. Yanlış anlamalar, algılar silsilesi içinde yorulmuş olabilirsin. Özellikle zihnen düşünmekten yorgunluğu da cabası.

Fakat Güneş ayın 22´sine kadar burcunuzda kalacağından dolayı size pes, bırakmak yasak bu ay. Motivasyonunuzu sürekli yüksek tutmalı, yeni girişimlere açık olmalısınız. Daha kendinize, kişiliğinize, sağlığınıza, bedeninize dönük bir dönem geçireceksiniz. Dış görünümünüzde değişiklik yapmak isteyebilir, hayatınıza yeni heyecanlar ve başlangıçlar katmak isteyebilirsin. Kendinizi, kişiliğinizi, kişisel yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayın 22’sinden sonra ise Güneş, Terazi burcuna giriş yaparak, odak noktanızı kendinizden bütçe konularına yöneltmeniz gerekecek. Bütçeniz, parasal durumunuz, kazançlarınız, harcamalarınız, gelirleriniz, finansal kaynaklarınızla ilgili bir süreç başlamış olacak.

Eylül 8’de burcunuzda Yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay dönemleri, duygusal dünya hakkında haberler verir. Yeni ay ise, yeni başlangıçların habercisidir. Eğer yalnız iseniz bu yeni ay ise, bir partner veya keyifli vakit geçirecek birini size getirebilir, biriyle birlikte iseniz, birlikte olduğunuz kişi ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz, tabii çok fazla eleştiri okuna maruz bırakmadığınız sürece. Bu yeni ay döneminde bağırsaklarınız ekstra çalışabilir. Çok fazla yemek yeme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

9 Eylül´de Venüs, 15 Eylül´de de Mars Akrep burcuna girerek, 3. evinizi hareketlendirmeye başlayacak. Hem Venüs hem marsın burada olması keyif ve agresyonun iç içe olduğunun göstergesi aslında. Kısa yolculuklar, iletişim hayatınızda önemli yer tutacak iken, yakın çevrenize karşı daha bir meraklı olacaksınız. Çıkılması muhtemel seyahatler keyifli fakat bir o kadarda yorucu olabilir. Çok daha fazla araştırabilir, okuyabilir, öğrenebilirsiniz. Yine yayıncılık, eğitim konularıyla da ilgilenebilirsiniz. Özellikle iletişimde olacağınız kişiler ile agresif iletişimden kaçınmanız gerekli.

13 Eylül´de Güneş; Uranüs ve Jüpiter ile görünüm yapacak. Özellikle ikili ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler, evlilik konuları da dahil bu tarz konularda hayatınızda beklenmedik, ani sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fırsatlar, şanslar kapınızda 19 Eylül´e kadar, 19 Eylül´de ise, burcunuzda olan Güneş, Pluto ile kavga edip Satürn ile de kol kola girecek. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili konularda sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Ayın 22’sinden sonra ise, özellikle parasal konularda gelişmeler beklenebilir. Riskli işlerden, ortaklaşa projelerden uzak durmanızda fayda var. Özellikle maddi konuların ikili ilişkilerinize yansımasına izin vermeyin. Parayı harcamak yerine daha çok elinizde tutmak isteyeceksiniz. Bazı kuşkular, endişeler yaşayabilirsiniz parasal konularla ilgili.

Jüpiter 13 Eylül´de önce Satürn baskısından ardından 26 Eylül´de de Pluto baskısından geri harekete geçerek kurtulacak. Özellikle ikili ilişkilerden yana yaşadığınız stres ve sıkıntı biraz olsun yerini sakinliğe bırakacak. Fakat Jüpiter’in retro olmasında dolayı, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konularda gelişmelerin çok hızlı olmasını beklemeyin. Eski bir aşk, eş, ortak kapınızı tekrar çalabilir.

23 Eylül´de Koç burcunda ki Dolunayla birlikte, ayı kapatıyoruz. Başkalarına ait kazançlar, eşinizin maddi durumu, ödemeler, krediler, primler dolunayın konusu olacak.

Hepinize harika bir ay diliyorum…

Aksi belirtilmediği sürece tüm tarihleri +/-2 gün olarak değerlendiriniz.




Dinçer Güner

09-03-2010 12:30 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010, 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010, 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010, 10:33 PM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,241 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,554 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,222 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,815 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 5 Misafir