Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #347
Haftaya Astrolojik Bakış (23 Ağustos Haftası)
Başak burcunda Merkür gerilemesi devam ediyor. Alacağımız kararlarda, daha sonra ortaya çıkabilecek beklenmedik durumları da mutlaka göz önüne almalıyız.

Pazartesi günü Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Artık yaz rehavetinden sıyrılmaya, kendimizi yeni sezona hazırlamaya başlayacağımız, eksiklerimizi tamamlayarak kendimizi daha iyi geliştirebileceğimiz bir sürece giriyoruz. Aslında Başak burcundaki Merkür gerilemesi de buna imkan tanıyor. Salı akşamı saat 20:04’te Ay-Güneş karşıtlığı kesinleşiyor. Dolunayın etkilerini maksimumda hissedeceğiz. Duygusal türbülanslar yaşama ihtimalimiz güçlü olsa da, bu güzel dolunayın tadını çıkaracağımız açık hava aktivitelerine yönelmek için güzel saatlerde olacağız. Terazi burcundaki Venüs-Mars kavuşumu hafta boyunca devam ediyor. İlişkilerde genel olarak pozitif etkilerin ön planda olacağı, aşk ve sevgi alışverişlerinde şanslı bir süreçteyiz. Ama Ay’ın gergin açıları olacağı hafta sonunda ilişkilerimizde daha dikkatli olmamız gerekecek.

Pazartesi günü boyunca Ay Kova burcunda hareket ediyor olacak. Bilgide derinleşmeye, paylaşımlara, yaratıcı fikirlere açık olacağımız bir gündeyiz. Sabah 08:27’de Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Başak burcunun birincil amaçlarından biri hayatta faydalı beceriler geliştirmek ve bunları başkaları için kullanmaktır. Güneş’in buradaki yerleşimi de en çok bu amaçlara hizmet edecektir. Bu yerleşim, başkalarına fayda amaçlı olarak, kendi kişisel yönetici vasıflarını geliştirmeyi anlatacaktır. Ego önemli ölçüde aşılabileceğinden, bu başarılabilir. Aslan veya Koç burcundaki vasıfta tek başına hakimiyet söz konusu değildir. Bu yüzden, kişisel anlamda öne çıkmak gerektiği zamanlarda bu yerleşim, beklenilen kadar etkili sonuçlar ortaya çıkarmayacaktır. Maddi güvence de önemlidir ve sahip olunanlar başkalarına yardım amaçlı kullanılacaktır. Güneş bu burçta, azamet ve büyüklük yerine, tevazu ve başkalarına destek temasını vurgular. Diğer kişilere yardımcı olabilmek, topluma yararlı olabilmek mutlu edecektir. Sabah saatlerinde devreye girecek Ay’ın Venüs-Mars ikilisiyle olumlu açıları, özel ve sosyal ilişkilerde başarı şansı verirken, sanatsal ve artistik becerilerimizi, yaratıcılığımızı daha güçlü ifade edebileceğimizi gösteriyor. Efor sarf etmek, mücadele etmek, risk almak ve yatırım yapmak gereken işlerden de pozitif sonuçlar elde edebiliriz. Bu olumlu etkiler öğleden sonraki saatlere de yayılıyor.

Salı gününün büyük çoğunluğunda Kova burcunda hareket edecek olan Ay, saat 17:10 itibariyle Balık burcuna geçiş yapacak. Ay’ın Kova burcunda geri harekette olan Neptün ile kavuşum yapacağı öğle öncesi saatlerde yanılmalara, hayal kırıklıklarına açık olacağız. Önemli iş ve girişimlerde dikkat! Öte yandan, manevi temalara yönelmek, içe dönmek, ruhsal çalışmalar yapmak açısından çok olumlu etkiler var. Ay’ın Kova burcunda geri harekette olan Kiron ile kavuşumu da, öğle saatleri civarında geçmişin yaralayıcı etkileriyle yüzleşebileceğimiz zamanlarda olduğumuzu göstermekte. Ay, saat 11:29 ile 17:10 arasında boşlukta olacak. Bu saatler arasında girişeceğimiz işlerden sonuç elde edemeyebiliriz. Akşam 20:04’te Ay-Güneş karşıtlığı kesinleşiyor. Dolunayın etkilerini maksimumda hissedeceğiz. Duygusal türbülanslar yaşama ihtimalimiz güçlü olsa da, bu güzel dolunayın tadını çıkaracağımız açık hava aktivitelerine yönelmek için güzel saatlerde olacağız. Dolunayın Oğlak burcunda geri harekette olan Plüton ile olumlu irtibat kuracak olması, çok duygusal olmamıza rağmen kontrolü elimizden bırakmayacağımızı, duygularımızı harekete geçirmeyi ve arzuladıklarımıza ulaşmak için irademizi kullanmayı seçersek, istediğimiz olumlu sonuçları alabileceğimizi gösteriyor.

Çarşamba günü boyunca Ay Balık burcunda hareket ediyor olacak. Duygularımızla ve sezgilerimizle hareket etmek eğilimi içerisinde olacağımız bir gündeyiz. Ay’ın aktif açıları yok. Bu yüzden çok büyük hareketlenmeler beklemeyebiliriz. Güneş-Plüton arasındaki yüzyirmi derecelik açının kesinleşecek olması, arzularımızın gücünün bizi motive edeceğini, irademizi kullanmamızın bizi en iyi konuma getirebileceğini gösteriyor. Doğal liderlik ve organizasyon yeteneklerimiz sayesinde herkesi ikna edebiliriz. Kararlarımıza ve hedeflerimize bağlı kalır, yolumuzdan şaşmaz isek, çok daha etkin sonuçlar elde edebiliriz. Gün boyunca etkin olan bu olumlu açı aynı zamanda, irademiz sayesinde olumsuz alışkanlıklarımızdan kurtulmamız, kendimizde beğenmediğimiz özelliklerimizi değiştirebilmemiz, kendimizi yenileyebilmemiz açısından da destekleyici etkiler taşıyor. Akşam saatlerinde etkinleşmeye başlayacak Ay-Merkür karşıtlığı, fikir ve görüşlerimize karşıt görüşlerle karşılaşabileceğimizi, eleştiriler alabileceğimizi, fikir ve yön değişikliklerini gösteriyor.

Perşembe günü boyunca Ay Balık burcunda hareket ediyor olacak. Sabah erken saatlerinde Ay-Merkür karşıt açısı kesinleşecek ve bu gergin açı sabah erken saatlerde görüş karşıtlıklarına, kırıcı konuşmalara, sinirsel gerginlik ve elektrikli bir atmosfere işaret etmekte. Bu yüzden söz ve hareketlerimize dikkat etmemizde fayda var. Bu etkiler azalarak da olsa, öğle saatlerine kadar devam ediyor. Önemli anlaşma ve görüşmelerde gergin bir hava esebilir, görüş ve fikirlerimizi kabul ettirmemiz zorlaşabilir. Akşam saatlerinden itibaren Ay-Uranüs kavuşumunun etkileri hissedilmeye başlayacak. Bu kavuşum bizi sürpriz gelişmelere, heyecanlı ve beklenmedik durumlara açık hale getirirken, kalıcılık beklentisi içerisinde olduğumuz işlerde yön ve tavır değişikliklerine karşı da uyanık olmamız gerektiğine işaret etmekte.

Cuma sabaha karşı 04:58’de Balık burcunda Ay-Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve ardından Ay 05.50’de Koç burcuna geçiş yapıncaya kadar boşlukta kalıyor. Gün boyunca Koç burcunda hareket edecek olan Ay, yeni ve hızlı gelişmelerin yaşanacağı, inisiyatif almamız gereken bir günde olacağımızı gösteriyor. Koç burcundaki Ay risk almaya meyillidir ve bunu arttıracak aynı burçta geri hareketteki Jüpiter ile kavuşumu, yeni girişimler ve risk almak için güçlü arzular içerisinde olacağımızı gösteriyor. Ama gerek Jüpiter’in geri harekette olması, gerekse tam karşısında Terazi burcunda yerleşmiş olan Satürn, parasal alanda alınacak risklerin olumsuz sonuçlarını yaşayabileceğimiz ihtimalini güçlendiriyor. Cesaretimizi limitlendirmez, bodoslama ilerlersek, sert etkilerle karşılaşabiliriz. Ay’ın Plüton ile kare ve Satürn ile karşıt açısının iyice etkinleşeceği öğleye doğru olan saatlerde, gereksiz zorlama ve risklerden uzak durmalı, kontrollü davranmaya gayret etmeliyiz. Özel, sosyal ve iş ilişkilerinde gerginliklere de çok açık olacağız bu saatlerde. Gergin etkiler öğleden sonraki saatlerde nispeten uzaklaşmaya başlasa da, tamamen ortadan kalkmıyor ve gün boyunca etkisini sürdürüyor.

Cumartesi günü boyunca Ay yine Koç burcunda hareket ediyor olacak. Acelecilik, hızlı hareket etme arzusu, dinamizm ve kararlılık ön planda olacak. Koç burcunda hareket etmekte olan Ay’ın, Terazi burcunda kavuşum halindeki Venüs-Mars ikilisine karşıt açısının etkin olacağı öğle sonrasındaki saatlerde, gerek özel, gerekse sosyal ilişkilerimizde gerginlikler ön plana çıkabilir, dikkat! Önemli organizasyon, buluşma ve konuşmalarımızda, mümkün olduğunca gereksiz çekişme ve karşıtlıklardan uzak durmalıyız. Akşam saatlerinde tam etkisini göstermeye başlayacak Ay-Venüs karşıtlığı, aşkta tutku ve heyecanların baskın olacağını, ama zıtlaşma riskinin de fazla olduğunu göstermekte.

Pazar gününün büyük çoğunluğunda Koç burcunda hareket edecek olan Ay, aktif bir hafta sonunun bizi hareketli ve dinamik tutacağını işaret etmekte. Bugün Ay’ın açıları gerginlikten uzak olacak. Bu şartlarda Cuma ve Cumartesi günlerine nazaran biraz daha sakin bir günde olacağımızı söyleyebiliriz. Öğleden önceki saatlerde Ay’ın Neptün ve Kiron ile olumlu açılarının etkisi devreye girecek. İlişkilerimizde huzur, fedakarlık ve uyum teması hakim olacak. Saat 11:47’de boşluğa girecek olan Ay, saat 17:36’da Boğa burcuna geçiş yapacak ve ortalık iyice sakinleşecek. Ay’ın Plüton ve Güneş ile toprak elementi burçlarda büyük üçgen oluşturacak olması, akşam saatlerinden itibaren aradığımız huzur ve güveni temin etmemizin daha kolay olacağını gösteriyor.

Mutlu bir hafta dileğiyle…

Alıntı:Haftanın burçlara göre değerlendirmeleri için tıklayınız…

http://www.uzmantv.com/konu/2329-agustos...-yorumlari




Öner DÖŞER

08-22-2010 05:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
luckystar için.. - astrosohbet - 05-27-2009, 10:33 PM
Cvp: luckystar için.. - luckystar13 - 05-27-2009, 11:43 PM
Cvp: luckystar için.. - astrosohbet - 05-28-2009, 12:03 AM
Mars Boğa Burcunda - astrosohbet - 06-03-2009, 12:26 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Derin - 06-03-2009, 11:04 AM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - Aquar - 06-13-2009, 11:28 PM
Cvp: Mars Boğa Burcunda - melis_bk - 06-14-2009, 04:28 AM
Sonbaharda Baskılı Değişim - Luli - 07-26-2009, 02:25 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 08-16-2009, 02:32 PM
Mars & Plüto zıtlaşması - astrosohbet - 08-25-2009, 10:22 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 09-20-2009, 01:42 AM
Savaş Gezegenine Dikkat ! - Luli - 10-12-2009, 10:04 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 11-15-2009, 03:01 AM
14 - 20 Aralık 2009 Haftası - Luli - 12-13-2009, 04:22 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-03-2010, 02:28 AM
Cvp: 2009_2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - coolhandsome - 01-04-2010, 03:20 AM
Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - Luli - 01-10-2010, 04:57 PM
Cvp: Ocak’ta nelere dikkat etmeli? - ginka - 01-10-2010, 05:14 PM
Jüpiter Balık'ta - Luli - 01-31-2010, 11:15 PM
Şubat ayında seni neler bekliyor? - Luli - 02-12-2010, 08:09 PM
Yeniay neler getiriyor? - Luli - 02-14-2010, 05:19 PM
*Ben* Demeyi Ertelemeyin - Luli - 04-12-2010, 09:14 PM
Koç’ta yeniay neler getiriyor? - Luli - 04-18-2010, 02:09 PM
Cvp: Koç’ta yeniay neler getiriyor? - ginka - 04-18-2010, 02:36 PM
Haziran 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 06-01-2010, 04:38 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 12:48 AM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 06-03-2010, 01:41 AM
Son On Yılınıza Bir Bakın - Luli - 06-19-2010, 10:08 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - Luli - 06-21-2010, 04:40 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - melis_bk - 06-22-2010, 03:08 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Félicé - 06-22-2010, 03:26 PM
Temmuz ayında sizi neler bekliyor? - Luli - 07-01-2010, 08:56 PM
İlişkilerimiz Test Edilecek - Luli - 07-24-2010, 08:51 PM
YÜKSELEN GERİLİM - Nâr - 07-27-2010, 01:05 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 07-30-2010, 01:55 PM
Yılın En Gergin Haftası - Luli - 08-08-2010, 02:42 AM
RE: Yılın En Gergin Haftası - Félicé - 08-08-2010, 01:49 PM
Haftaya Astrolojik Bakış (23 Ağustos Haftası) - Luli - 08-22-2010 05:15 PM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:30 AM
Eylül Ay Burç Yorumları - Luli - 09-03-2010, 12:33 AM
Eylül 2010 Gezegen Hareketleri - Luli - 09-03-2010, 01:04 AM
ERTELEMEYİN - Nâr - 09-06-2010, 11:32 AM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Eylül Ayında Sizi Neler Bekliyor? - Luli - 09-07-2010, 04:17 PM
Sonbaharda Aşk Ve Ötesi - Luli - 09-12-2010, 02:34 PM
Pluto Yavaş Yavaş İlerliyor - Luli - 09-15-2010, 02:04 PM
Aşk Gezegeni Neler Söylüyor? (1) - Luli - 09-18-2010, 02:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-05-2010, 03:43 PM
Haftaya Astrolojik Bakış-18 Ekim Haftası - Derin - 10-17-2010, 08:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - tiyatral_gitarist - 10-23-2010, 01:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Ekim Haftası - Derin - 10-24-2010, 08:24 PM
Kasım 2010 Boğalar ve Yükselen Boğalar - Derin - 10-27-2010, 12:52 AM
Kasım 2010 İkizler ve Yükselen İkizler - Derin - 10-27-2010, 12:53 AM
Mars Yay Burcunda - Derin - 10-27-2010, 11:10 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 12:21 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-29-2010, 02:04 PM
Kasım 2010 Oğlak ve Yükselen Oğlak - Derin - 10-30-2010, 02:44 PM
Kasım 2010 Kova ve Yükselen Kova - Derin - 10-30-2010, 02:45 PM
Kasım 2010 Balık ve Yükselen Balık - Derin - 10-30-2010, 02:46 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 1 Kasım Haftası - Derin - 10-31-2010, 11:33 PM
Kasım 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-01-2010, 05:28 PM
Kasım Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 11-01-2010, 08:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Kasım Haftası - Derin - 11-07-2010, 10:33 PM
Aralık 2010 Son İki Yılın Kapanışı - Derin - 11-22-2010, 03:42 PM
22 Kasım Haftası - Derin - 11-22-2010, 03:45 PM
Ararlık 2010 Gezegen Hareketleri - Derin - 11-30-2010, 08:28 PM
Aralık 2010 Gezegen Seyri - Derin - 11-30-2010, 08:30 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-07-2010, 02:25 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-08-2010, 07:40 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 12-10-2010, 02:18 PM
Denge - Derin - 12-13-2010, 02:25 PM
Bu Hafta ve 2011 - Derin - 12-26-2010, 09:34 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 01:27 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 02-28-2011, 03:14 PM
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - melis_bk - 02-28-2011, 06:16 PM
Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Zembul - 01-10-2010, 12:58 AM
Cvp: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Félicé - 01-13-2010, 01:09 AM
RE: Ocak 2010 Gökyüzü enerjileri - Nâr - 01-13-2010, 03:18 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,242 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,555 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 341,249 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,822 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 5 Misafir