Değerlendir:
  • 54 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #461
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Bugün 11 Mart Cuma
Gün Venüs’ün günü
Güneş Balık’ta
Ay İkizler’de
Günün temsilcisi Tarot kartı IX–THE HERMİT
Günün sayısı ise 9


Bugünün sayısı 9 bitirmeyi ve başka bir devreye geçişi simgeler. Her sonun olduğu yerde ise bir başlangıcın da olması gereklidir. Aynı bir başlangıç için bir sonlanma gerektiği gibi.
Günün temsilcisi Tarot kartı ise IX-HERMİT ; Planlama ve duraksama, manevi arayış, içe dönüş, kişinin kendi ışığını bulması ve rahatlaması anlamını taşır.
Dünyadan geri çekilmişliğin ve kişinin kendi iç dünyasına dönmesinin kartıdır. Kişinin kendisini dış etkenlere karsı kapattığı, içe dönük bir yaşamı simgeler ve toplumu aşarak ileri gitmek isteyen her kişinin karşılaşacağı krizi göstermektedir..
Sabah 07:36’dan itibaren İkizler burcuna giren Ay’ın etkisiyle içinizdeki okuma yazma merakı ateşlenir. Duyduklarınızı veya okuduklarınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. Dedikodu cazip gelebilir ama siz dedikodudan elinizden geldiğince kaçınmalı özellikle başkalarını karalayıcı ortamlardan hızla uzaklaşmalısınız.
Sanatsal çalışmalar ve hobileriniz için önümüzdeki bu 2 günden faydalanabilirsiniz. Karasızlıklarınız için bir şey yapabilirmisiniz bilemiyorumgülücük
Ay, Merkür ve Uranüs’e destek açıları ile bağlanıyor. Duygularınızı ve düşüncelerinizi aktarırken zorlanmayacaksınız. Şayet danışmanlık yapıyorsanız yada yazı yazarak para kazanıyorsanız bugünü çok iyi değerlendirmelisiniz. Başkalarının düşüncelerini çok iyi algılayacağınız bu gün daha pratik ve programlı davranarak yoğun işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.
Entelektüel gelişim, yakın çevrenizle iletişim, yakın ve kısa yerlere yolculuklar, zihnin gerçekliği, düşünme ve zihninizde biriken tüm gerekli bilgilerin aktarılması isteği. Bugün için sizi etki alanına alacak konulardan bazıları.
Unutmadan belirtmek isterim ,Uranüs Merkür’ün daha yüksek bir oktavıdır ve Okült bilgileri temsil eder. Okült çalışmalar ve eğitim için son derece olumlu bir gündeyiz.
Uranüs ve Vesta arasındaki sekstil açı farklı şeyler yaşamak isteği doğurur. Cinsel yönden farklı ve değişik olana ilgi duyabilirsiniz. Bu değişim inanç sisteminizi de etkiler.Uranüs’ün Koç’a geçmesiyle bu değişim ve deneyim ihtiyacı kendini fazlasıyla belli edecektir.
Lilith yani Kara Ay , Ay düğümleri ile kare açı yapıyor.Geçmişinizdeki kötülüklerle yüzleşmek biraz sıkıcı olacaktır o yüzden şimdi geleceğe doğru giden yolunuzda şeytani planları uygulamaya koymamanızı öneririm.
VE URANÜS KOÇ BURCUNDA
Önümüzdeki yaklaşık 8 yıllık bir dönemi etkileyecek olan sistem ve otorite karşıtı, deliliğin ve dahiliğin gezegeni Uranüs Koç burcuna giriş yapıyor.
12 Mart 2011 02:30’dan itibaren Uranüs’ün Zodyağın başlangıç noktası olan 0° Koç Burcu ile birleşmesi yepyeni başlangıçları ve her şeyin göz önünde olacağı bir zamanı göstermektedir.
Uranüs burada, herkesin güvenlik alanından çıkarak, sosyal alanda fark edilecek değişimlerin yaşanacağını göstermektedir ki ,bu durum toplumsal ve kişisel boyutta bir rüyadan uyanış haline dönüşecektir.
Maddi değerlerin yerini insani değerlerin alacağı ,düzeni korumak üzerine kurulmuş tüm alışkanlıkların ani ve beklenmedik bir şekilde yıkılacağı, gizli olan hiçbir şeyin kalmayacağı, imkansız gibi gözüken ütopik olayların gerçekleşeceği bilimsel ve teknolojik alandaki gelişmelerin hızına yetişilmeyeceği, yeni bir dünya düzenine geçilecektir.
Özgürleşme isteği ve gerçekleri net bir şekilde görebiliyor olmamız bizi büyük bir değişime doğru götürüyor. Biliyorsunuz Koç Burcu, yeni başlangıçları anlatır ama bir şeylerin başlaması için, bir şeylerin de son bulması gerekecektir. Son 7 yıldır Balık burcunda ilerlediği sürede hayaller ve gerçekler arasında gidip geldi. Bazen aşırıya kaçarak kendi kendini sabote etti. Balıktaki enerjisi manevi uygulamalar için büyük fayda sağlarken obsesif davranışlara ya da maddesel bağımlılıklara da sebep oldu. Uranüs’ün Balıktaki 7 yıllık ziyareti insanlığın kaynaktan gelene ulaşması için kapılar açtı.
Birçoğumuzun inanç sistemindeki değişimler yüksek bilinç seviyelerine erişmek için ilk adımın atılmasını sağladı ama şimdi artık, yeni başlangıçlara hazır olmak gerekiyor.
Bu değişimden en çok öz burcu Koç ve Yükselen Burcu Koç olanlar etkilenirken diğer öncü burçları da unutmamak gerekiyor. Terazi, Yengeç ve Oğlak’lar da bu değişimden payını alacak olanlar
Venüs, Merkür, Mars, Jüpiter ve Satürn doğum haritalarınızda Koç’ta ya da diğer öncü burçlarda ise sizde bu değişim ve gelişimden nasibinizi alacaksınız demektir

Astro Benefik

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
03-11-2011 11:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #462
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
KOZMİK TÜYOLAR
Mar 14, 2011 by Arzu Cengiz

Bugün 14 Mart Pazartesi
Gün Ay’n günü
Güneş Balık’ta
Ay Yengeç’de
21.00 Venüs Satürn Üçgeni: Aşkı ve sevgiyi ciddiye almak büyük bir sadakatle bağlanmak. İlişkilerde tensel doyumdan öte ruhsal doyuma ihtiyaç hissetmek. Belki de kendinizden çok farklı özelliklerde birisine aşık olabilirsiniz. Bu dönemde her türlü sorumluluğun altından kalkabilirsiniz. İyi mevkilerdeki önemli arkadaşlar hayatınıza girebilir yada onlardan büyük destek görebilirsiniz.
Günün temsilcisi Tarot kartı XII-THE HANGED MAN
Günün sayısı ise 3


KOZMİK VE RUHANİ FIRTINA
Yeni bir haftaya pekte iç açıcı etkilerle başlayamıyoruz ne kötü.
Bugün her şey güzel olacak ,aman pek de güzel olacak diyebilsek keşke. Bir kere her şeyden önce Karma işliyor hem de hiç hilafsız.
Neyse şimdi güne dönelim .Ay Yengeç burcuna girdi ve pek çok kişi Ay’ın kendi yönettiği Yengeçteki halinden rahatsız olur. Kendini halsiz huzursuz ve mutsuz hissettiğinden şikayet eder. Ay’ın bugünkü etkileri bu huzursuz ve olumsuz duyguları iki katına çıkaracak maalesef.
Ay ve Mars karesi ile merhaba diyoruz güne ne güzel:(
Olumsuzluklar yüzünden çok çabuk ümitsizliğe kapılabilir her türlü tepkiyi kendinize yapılmış bir hakaret olarak algılayabilirsiniz. Biraz yavaş olmayı denemezseniz kazalara açık olduğunuzu bilmelisiniz.
Kadın ve erkekler arasında tam bir gerilim hattı oluşuyor aman dikkat…
Bugün duygular volkan gibi patlamaya hazır ama ya karşınızdaki kişide aynı durumdaysa ne olur dersiniz .O halde durun biraz ve derin bir nefes alın. Kontrolü elden bırakmamaya çalışın. Zor olduğunu biliyorum ama siz kendine hakim olabilmeyi beceren biri olmasaydınız zaten bu yazıyı da okuyor olmazdınızgülücük
Hukuksal konular için oldukça olumsuz bir gün olduğunu söylemeliyim.
Venüs’ün Kuzey Ay Düğümü ve Uranüs’e olan 45 derecelik bağı özellikle üstüne basarak söylememi gerekli kılıyor.
Resmi ve hukuksal konularda çok önemli kararlar almak ve uygulamak için hiçte uygun bir gün değil.. Ölçüsüz ve aceleci davranarak finansal zararlara da uğrayabilirsiniz.
Etkisini devam ettiren Merkür Pluto karesi gücünü kötüye kullanmaya çalışan kişilerle karşılaşmaya hazırlıklı olmamızı belirtiyor. Konuşarak, yazarak, başkalarını karalayarak kendine prim yapanlardan uzak durmalısınız. Şimdi gerçekten çalışmak, üretmek ve faydalı olmak durumundayız. Başkalarının sırtına çıkarak onları ezerek kıskançlık ve kinle bezenerek hangi yöne gidip hangi amaca ulaşabiliriz ki..
Ay-Jüpiter karesi özgüven eksikliğine neden olur. Duyguların abartılması yüzünden yemek konusunu da abartabilirsiniz. Motivasyon eksikliği işlerinizi engelleyebilir. Bugün yediğiniz karbonhidratlı yiyecekler üzerinize yapışıp kalabilir dikkatli olmalısınız.Sakandallara açık bir gün birgündeyiz.Etrafınızda kadınların karışabileceği skandallar gündeminizi meşgul edebilir. Fazla rahatınıza düşkünlüğünüz yüzünden diğerleriyle zıtlaşabilirsiniz.
Maddi kayıplara uğramak istemiyorsanız temkin olmalı acele kararlar almamalısınız.
Ay-Ceres arasındaki 135 derecelik olumsuz enerjinin açığa çıkaracağı yeme içme konusundaki yanlışlıkların size ciddi zararlar olarak döneceğini unutmamalı, duygularınıza geçiremediğiniz sözünüzü yemekten çıkarmaya çalışmamalısınız. Bugün mesela, yeni bir mutfak yaptırmaya karar verdiyseniz bence bunu ertelemeyi düşünmelisiniz. Çünkü alacağınız karar ve beğeniniz sonrasında hiç hoşunuza gitmeyecektir.
Mars ve Satürn 150 derecelik açısı engellerle ilişkilendirilir.. Büyük hedefleriniz varsa bunu biraz ertelemelisiniz çünkü mutlaka engellemeye, karşı koymaya çalışanlar olacaltır.En büyük engel içsel yetersizlik duygusu da olabilir. Bu ise kişileri saldırgan ve kaba bir ruh haline büründürecektir.
Ay-Neptün’le bağlanıyor . İdeallerinizin değişken ruh haliniz yüzünden heba olup gitmemesi için bu ruh halinden çıkıp daha akılcı düşünebileceğiniz bir zamanı beklemelisiniz. Bugün alacağınız kararlar sonrasında pişmanlıklarla dolu olacaktır bu yüzden beklemeyi becere bilmelisiniz.
Günün temsilcisi Tarot Kartı XII-THE HANGED MAN
Ara vermek
Kararları askıya almak
Hayatta bakış açının tersine dönmesi
Vazgeçmek
Kadere bırakmayı bilmek anlamındadır.
Asılan Adam bir dönüm noktasına gelindiğini ve ele geçen fırsatları nasıl değerlendireceğimizi gösterir.
Bu dönüm noktasında evdeki bulgurdan olmak istemiyorsanız bugünü sükûnetle atlatmaya çaba harcamalısınız

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
03-14-2011 10:36 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ginka
Kayıtsız

 
Mesaj: #463
RE: 2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Bu Hafta Büyük Değişimler Olacak

Büyük değişimlerin haftasına girdiğimizi söyleyen Binnur Zaimler, 2 Haziran’ın ilk saatinde ikizler burcunda "parçalı güneş tutulması"nın gerçekleşeceği haberini veriyor. İşte, bu haftanın burç yorumları...

Jüpiter, 4 Haziran Cumartesi Türkiye saatiyle 15.58’de yaklaşık bir sene kalacağı boğa burcuna geçiyor. Önceden planladığımız girişimler, yolculuklar, teklifler için perşembe gününden sonra harekete geçmemiz çok etkili olacaktır. Ok yaydan fırlar, evren harekete geçer. Perşembeden önce meditasyon yapmak, hedeflerimizi netleştirmemize, gönlümüzden geçenlerin bilinçli olarak farkında olmamıza yarar.

(Öncelikle yükselen burcunuzu okuyunuz)

Koç: Tutulma ile birlikte inançlarınız, hayata bakış açınız gelişim gösteriyor. Olaylara çok daha geniş bir perspektiften bakma şansını elde edeceksiniz. İlişkiniz ise bu yeni bakış açınızdan olumlu yönde etkileniyor. Hem iş yerinde hem de özel hayatınızdaki partneriniz, sizin bir büyük bir adım atmanıza yardımcı olacak. Yurt dışı seyahatler çok şey kazandırabilir.

Boğa: Ortaklaşa paylaşımların hızla ön plana çıktığı bir haftaya giriyorsunuz. Kendi Bireysel kazanımlarınızı paylaşmaya hazır olun. Bu durum siz isteseniz de istemeseniz de söz konusu olacaktır. Eşinizle ortak bir yatırımla girmek, ev veya benzeri ortak yatırımlar
yapmanız mümkün. İş yerinde en yakın çalıştığınız kişi, ortağınız ise oluşturduğunuz büyük projede kendi birikimlerinizi kullanma fırsatı bulabilirsiniz.

İkizler: Yeni birileri tutulma ile karışınıza çıkıyor. Kadersel yönde olumlu etkileri bulunacak bu kişiler, hem özel hem iş hayatınızda sizinle olabilirler. Sizin vizyonunuzu genişletecek bu kişilere dikkat edin. Özel hayatınızda ise yeni bir partner hatta evlilik devreye girebilir. Bireysel olarak, bazı şeylerin hayatınızdan gitmesine izin verin. Detoks zamanı başladı.

Yengeç: Tutulmalar günlük hayatınızda rutine bağlanmış alışkanlıkların iyi yönde değişmesini sağlayabilir. Sağlığınıza iyi gelecek bazı değişiklikler gerçekleştirebilirsiniz. Beslenme düzeninizi regüle etmek, özellikle outdoor spora başlamak için uygun zamanlar. Yeni bir evcil hayvan edinmek niyetindeyseniz, bu hafta hiç durmayın. İş yerinde fiziksel olarak ofisiniz, aldığınız görevler ve size bağlı çalışanlarda değişiklikler söz konusu olabilir.

Aslan: Aşk hayatınızda hızlı ve muhteşem değişikliklere hazır olun. Oldukça eğlenceli bir yaz sizi bekliyor. Varsa çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler, şansla gelen yeni fırsatlar dikkat çekici. Bu fırsatları iyi değerlendirip çoğaltabilirsiniz. Ne olursa olsun yatarıcılığınız artıyor. Kendinizi ifade etmede sandığınızdan çok daha başarılı olduğunuz toplantılar gerçekleştirebilirsiniz.

Başak: 2 Haziran tutulması ise hayatınızda bazı kökten değişimler gerçekleşiyor. Kökleriniz, aileniz, atalarınızla ilgili konular bir anda odak noktanız haline gelebilir. Bir aile ağacı oluşturmak için bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Evinizde ve aile içindeki olumlu değişimler, hatta ani bir taşınma her şeyi tazeleyecek. Kariyer ise bir süre nadasa bırakılmalı. Fazla beklentiye girmeden, gitmesi gerekenlere karşı direnç gösermeyin.

Terazi: Burcunuzda bulunan Satürn, tutulma sırasında çok sağlam temelli başlangıçlara girmenizi sağlayabilir. Yakın çevrenizdeki değişim, aslında sosyal olarak sizi rahatlatacak görünüyor. Kardeşler ve arkadaşlar, bu dönemden sonra kimliğinizin yenilenmesinde size destek olacak. Geniş açıdan dünyaya bakacağınıza biraz yakın çevrenize konsantre olabilirsiniz.

Akrep: Bir süredir para durumunuz düzelmişti. İşte şimdi tutulmalar size yeni maddi imkanlara ulaşacağınız kapılar açıyor. Ortaklaşa paylaşımlardan uzak durup bu aralar bireysel yatırıma yönelmenizde fayda var. Sadece maddi değil, beceri anlamında da kendinize yatırım yapın. İleride sizi uzun dönem kazançlı duruma sokacak yeni kursalara gidebilirsiniz.

Yay: Tutulmanın doğrudan sizinle ilgili olduğunu biliyorsunuz değil mi? Hayatınızda istediğiniz, gerçek emellerinize odaklanmanın tam sırası. Özellikle tutulma öncesi büyük hayaller kurun ve asla endişe etmeyin. Evren sizin yanınızda. 2 Haziran sonrasında atacağınız adımlar, ister 2 hafta içinde, isterse 3 ay içinde de olsa size olumlu şekilde dönecektir. Yeni bir bebek, yeni bir iş, yeni bir aşk için hayatınızın en uygun dönemlerinden birindesiniz.

Oğlak: Tutulmalar, sağlığınıza özen gösterip, fazla koşturmadığınızda size istediğiniz günlük koşulları sağlayabilir. İç dünyanızın renklenmesine, canlanmasına izin verin. Bu dönem sizin dış dünyadaki kimliğiniz, görüntünüz ve mesleğinizden çok, kendi iç
benliğiniz ile yakınlaşabileceğinizi gösteriyor. İçsel olarak güçlendiğinizde, dış dünyada daha mutlu olduğunuzu görebilirsiniz.

Kova: Aşk hayatınızı bir kenara bırakıp dostlarınıza daha fazla vakit ayırın. Bireysel çabalar, projeler ve gösterilerden çok grup olarak hareket ettiğinizde daha mutlu olacaksınız. Bu dönem doslardan, mesleki dernek, klüp ve partilerden büyük fırsatların geleceğini bilin. İdealleriniz, uzun dönemli vizyonunuz ne yönde ise o tarafa doğru hızla gidebilirsiniz. İyimserlik tüm güzel kapıları açacaktır. Varsa çocuklarınızın artık düşündüğünüzden daha da olgunlaştıklarını kabul edin.

Balık: Kariyerinizde oldukça hızlı ve olumlu gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. İstediğinize bu haftalarda kavuşmanız büyük olasılık. Tanınırlığınız da giderek artıyor. Bunun yanında eviniz, aileniz bir süreliğine sanki ikinci planda kalıyor. Onlara zaman ayırın ancak bu konuda oluşacak değişime karşı direnç göstermeyin. Hiçbir şeyi kayıp olarak görmeden, farklı bir gözlükle bakmaya çalışın.

alıntı: http://www.hurriyetaile.com/kadin/astrol..._3855.html
06-02-2011 12:58 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,069 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,515 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 337,728 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,597 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir