Değerlendir:
  • 23 Oy - 2.74 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Türkiye Astrolojik Yorumu
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Türkiye Astrolojik Yorumu
[Resim: adszjkq.th.png]


Astrolojide, tıpkı insanların doğum tarihlerine göre haritaları hesaplandığı gibi, ülkelerin de resmi olarak kuruldukları tarihe göre doğum haritaları çıkartılabilir. Bu astrolojinin alt kollarından biridir ve İngilizce’de “Mundane Astrology” (dünya astrolojisi) olarak adlandırılır. Bir kişinin haritasında kişiliği, anneyi, babayı, şansı, zorlanma alanlarını vs. gösteren gezegenler ve evler, bu astroloji dalında bu kez o ülkenin yöneticilerini, halkını, sendikalarını, eğitim sistemini, kadınlara bakışını vs. simgeler. Bu bağlamda baktığımızda, 29 Ekim 1923’te, Ankara’da saat 20:30’da kurulan Türkiye, burçlar kuşağının en çok korkulan, en sevilmeyen ve buna karşın bir o kadar da merak edilen Akrep Burcu’ndandır. Astrolojide Akrep burcu, ölümü, ya da ölüm kadar dönüştürücü büyük değişimleri, cinselliği, gizli konuları, ortak paylaşımları temsil eder. Akrep aynı zamanda yoğun duyguların, kişinin içini kemiren kuşku ve kışkançlıkların da burcudur. Ama içerde yanan alevlere rağmen bir Akrep dışarıya karşı ifadesiz ,soğuk ve acımasız görünebilir.Akrep yapılanları unutmaz, hayatın bir savaş olduğunu ve düşmanlarını bilir, tam öldü denilen yerde yeniden küllerinden doğabilir.

Büyük bir imparatorluğun küllerinden doğan Türkiye Cumhuriyeti de bu anlamda Akrep temasıyla örtüşür. “Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur.” sözü de, hem yüzyıllar boyunca yaşadığı ihanetleri unutmadığını, hem de başkalarına güvenmekte çektiği zorluğu ifade eder. Ama Türkiye’nin Akrep’liği bununla sınırlı kalmaz. Türkiye’nin haritasında Akrep burcu, aşkı, yaratıcılığı, çocukları, kumarı ve spekülasyonu, sporu ve eğlence hayatını temsil eden 5.evi kesmektedir. Üstelik burada, Türkiye’nin ilişkilere bakışını ve genel anlamda yaşamdan zevk alma stilini gösteren Venüs, bolluğu, bereketi, şansı gösteren Jüpiter ve en önemlisi Türkiye’nin yöneticilerini, genel karakterini temsil eden Güneş’de bulunmaktadır.

Astroloji bilmeyenler için bunun Türkçe meali şudur: biz aşkta “ölümüne” severiz, kavuşamadık mı sevdiğimize ya onu, ya kendimizi öldürmekle tehdit ederiz. Başka hiç bir ülkede aşk ve ölüm teması bu kadar içiçe yaşanmaz. Acı bir bağlılık yeminidir aslında, kendini her ilişkide gösterir, tıpkı iki küçük çocuğun bir daha ayrılmamak üzere yemin ederken bile, parmaklarını kesip kan kardeşi olması gibi. Çünkü Akrep burcu kandan ya da ölümden korkmaz, çünkü Akrep burcu yaşamın öteki tarafını merak eder, gusülhanede yıkanan ölüyü tevekkülle izleyen bir çift gözdür Akrep. Eğlence hayatımızda da Akrep’in izleri yok değildir. Silahlarımız her eğlencede ortaya çıkar, “eğlenirken” kazara ölüveririz. Eğlenmek deyince aklımıza tiyatro, sinema gibi kişinin izleyici olduğu şeyler gelmez. Eğlence dendi mi aklımıza önce yemek, içmek gelir, dinlemek,izlemek bize yetmez. Biz o eğlenceyi içimizde hissetmek, yaşamak isteriz. Onun için müzik aynı Akrep’in temsil ettiği büyük dönüşüm gibi, “hastayım yaşıyorum görünmez hayalinle” diye başlayıp, gözyaşları akıtıldıktan sonra, “salla salla gül memeler çağlasın”la biter. Müzisyenler susup, anfiler kapatıldığında hissedilense, çılgın bir sevişme sonrası yatak odası manzarasına benzer: dağılmış üst baş, çoktan çözülüp düşmüş topuzlar,terden akmış boyalar ama yüzlere yansıyan, içimizde hissettiğimiz ve gizlice bizi dürtüp duran o hain istekten kurtulmanın verdiği rehavet ve mutluluktur.

Belki de bu yüzden başı bağlı, ağzından duayı eksik etmeyen, ona göre açık giyinenleri ayıplayan, 50’sini çoktan aşmış komşu Cemile Teyze’nin de bir düğünün sonuna doğru kendisi tutamayıp oynamaya kalktığını ve ondan beklenmeyecek kıvraklıkta hareketler yaptığını ya da bir konserde gencecik delikanlıların, gülüp eğlenecekken kendilerini doğradığını gördüğümüzde de hiç şaşırmayız, anlarız.

Akrep, bilinmeyenin , gizemin, öte alemim burcudur dedik ya, belki de bu yüzden en cahilimizden en okumuşumuza, hepimiz faldan hoşlanırız. Tüm inkarlarımıza, “ben aslında inanmam, ama eğlenceli oluyor” savunma mekanizmalarına rağmen, her kahve içişimizden sonra, masadakilere dönüp, “aranızda fal bakan var mı?” diye sorar, cevap alamasak bile bir umut, yine de o fincanı kapatırız. Sonra oradan olmasını umut ettiğimiz şeyleri duymaya ya da görmeye çalışırız. O modern plazaların, iyi eğitimli iki dil bilen “bilimsel” çocukları bile, normalde selam vermeye tenezzül etmedikleri bir sekreterin iyi fal baktığını duyunca, yemekte onunla aynı masaya oturup yakınlık kurabilmek için birbiriyle yarışır. Çünkü bizi gerçekler, veriler, istatistikler ilgilendirmez. Onlar yavandır, onlarda bir mucize, bir gizem yoktur. Biz bir İkizler gibi okuyarak değil, bir Akrep gibi yaşayarak, deneyerek öğreniriz. Aklımızdan çok sezgilerimize güveniriz. Kansere karşı bulunan yeni ilacın ne olduğu, kaç kişi üzerinde denendiği, ne zaman insanlarda kullanılabileceği gibi bilgiler sadece haberleri dinlerken kulağımıza gelen bir cümle olarak kalırken, Kırşehir’de bir hocanın, kendi imal ettiği ve formülünü kimseye vermediği- dolayısıyla “gizemli”- mucize ilacıyla ilgili her türlü gelişmeyi en ince ayrıntısına kadar yakından takip eder, kanser olduğunu duyduğumuz bir hastaya önce onu tavsiye ederiz.

Madem “Türkiye’nin haritasında Akrep burcu aşkı, çocukları, eğlence hayatını, temsil eden 5.evi yönetmektedir ve orada bolluğu, bereketi, şansı temsil eden Jüpiter’de vardır” dedik, o zaman çocuklardan bahsetmeden geçmek olmaz. Evet biz çocukları çok severiz. Çok da çocuğumuz olur. Ama Akrep burada da kendini gösterir, bir yandan da bebek ölüm oranında ilk sırayı kimselere bırakmayız. Bizim olsun olmasın tüm çocukları bağrımıza basarak, yanığını sıkarak, eğer biraz tombulsa bacaklarını çimdikleyerek severiz ve bunu normal karşılarız. Onun için bir Avrupalının çocuğuna yaklaşıp sadece yanağını okşadığımızda bile, gözlerinde oluşan hayrete ve rahatsızlığa bir anlam veremeyiz. Çocuklarımızı yeterince beslemez, aşılarını yaptırmaz ama öldüklerinde “Allah verdi Allah aldı” diyerek kendi ihmalimizi bir gizeme bağlayıveririz. Akrep’in ölüm ve cinsellik teması, kendi çocuklarımızı, bizim istemediğimiz biriyle birlikte oldu diye öldürdüğümüzde de, kendi elimizle bekaret kontolüne götürdüğümüzde de yine sahnededir. Türklerin libidosu güçlüdür güçlü olmasına ama, Akrep bunu gizli yaşamak, üstünü örtmek, belli etmemek ister. Ama ayıplar, yasaklar, ölüm tehditleri bile, bu enerjinin önüne geçemez, cinsel dürtülerimizi ne kadar aklımızdan çıkarmak istesek, onu o kadar çok düşünür suçluluk duyarız. Düşünün bir, başka hangi ülkede babalar oğullarına “amcalara pipini göstersene yavrum” der! Fallus sembolü öyle yoğun içindedir ki hayatımızın, ben bazen Freud’un, aslında Viyana kuşatması sırasında yaşanan bir gecelik bir aşk ilişkisinden dolayı damarlarında Türk kanı taşıdığını düşünmüyor değilim!

Astrolojide beşinci ev aynı zamanda hobileri ve risk almayı temsil eder. İddiaya girmeyi, kumar oynamayı severiz. Ortaokulda matematik dersinde birden yüksek not alamamışlarımız bile borsadaki kağıtların bedellisini, bedelsizini, temettü hesabını kafadan yapabilir. Çünkü işin içinde heyecan ve risk vardır. Milli sporumuz güreş bile cinsellik temasından nasibini alır. Yüzlerce yıllık Kırkpınar’ın ağalığına soyunan kişisinden tutun da, güreşden çok güreşçileri izlemeye gelen Avrupalı eşcinseller bile Akrep temasının bir yansımasıdır. Klüp başkanlarımız şampiyonluk için sahalara büyü yaptırır.Tehlikeli sporlar ilgimizi çeker, ama bu sporları yollarda önümüzdeki arabalara makas atıp, 220 basarak gerçekleştiririz. Eh dedik ya Akrep ölümden korkmaz, aids taşıdığını bildiğimiz halde neden hala o hayat kadınıyla birlikte olmak istediğimiz sorulunca da “atın ölümü arpadan olsun” der güleriz. Peki Akrep’in güçlü yanlarına ne oldu derseniz, elbette onları da yaşamımızda kullanırız. Her ortamda ayakta kalabilecek, bize gösterilenleri değil, perdenin arkasındaki gerçeği anlayabilecek, kısacası hayata karşı bize kalkan olacak sezgilerimiz, içgüdülerimiz vardır.Değerlerimizi sonuna kadar savunur, tehditlerden korkmaz, gerektiğinde onlar için ölesiye mücadale edebiliriz. Birşeyleri yıkıp yeniden yapabilecek bir devrimcilik ancak bu korkusuzlukla mümkün değil midir zaten? Üstelik içimizde taşıdığımız sorgulayıcı bakış açısı, kendi doğru ve yanlışlarımızı da araştırmamıza ve gerektiğinde onları değiştirmemize neden olur. Yine gerektiğinde hepimiz korkusuz birer asker olur, cepheye gideriz. Bakmayın bu yazdıklarıma, ben aslında bir astrolog olarak Akrep burcunu çok severim. Ama yine de tüm bunları düşününce, bazen kendi kendime, Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim yerine, örneğin 29 Kasım’da kurulmuş olsaydı ve bizler de hayatımızı Yay Burcu temaları içinde, yani dünyayı gezip dolaşarak, felsefeyle ilgilenerek, açık havada dostlarımızla yiyip içip gülerek geçirseydik fena mı oldurdu diye sormuyor da değilim.

http://www.meltemtolunay.com/?p=54

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
05-16-2009 07:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
Cvp: Türkiye Astrolojik Yorumu
En son derste Türkiyeyin haritası incelenmişti sanırım, o dersin notlarını bu konu başlığınada ekleyebilirsiniz arkadaşlargözkýrpma

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
05-16-2009 07:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
açelya Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 47
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
Cvp: Türkiye Astrolojik Yorumu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
burcu ?
Burcu:
efendim
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ok problem yok
Burcu:
ok sanırım
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
buradasın
nihal:
ok geldim tşkler
Burcu:
evet
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
diğerleri de buradaysa 5 dk sonra başlayacağım
nurbanu:
bende adresin doğrulanmadı yazıo neden
!:
maill adresine gelen mail onaylanmamış ondan
bunu http://www.webmail2.com dan
açıp onaylayın
nurbanu:
ok
!:
http://www.mail2web.com/
adres buymuş arkadaşlar
pardon

! konuşmaya eklendi. El yazısı yalnızca kişi listenizde bulunan kişilerle desteklenir.

jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
.
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
http://img204.imageshack.us/img204/1539/55532390.gif
Türkiye haritası bu
açalım ve 5 dk içinde başlıyoruz ok

! bu konuşmaya eklendi. Tüm katılımcılar el yazısı iletileri görüntüleyemediği için el yazısı artık desteklenmiyor. El yazısı iletiler metin olarak gönderilecek.

jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

!:
jüpiter kavuşum venüs
evet tr'De var
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
transit olarak Türkiye de pek çok yaşandı incelemeye değer
!:
bendede
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
eğer çoğuna bakacak olursak
zaman problemi olacaktır
ben bu sebeple 1 tanesine odaklanalım istiyorum
!:
ok
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
1980 darbesi ve öncesi sürecine odaklanacağız
yani 70'lerin ortaları ve 1980 darbesi
son olarakta günümüz transitleriyle bitireceğiz ok
eğer 1970 ve 1980 arasındaki transitleri merak eden varsa
http://www.astro.com adresinde ephemeristen
açabilirler
açamayan olursada
ben verileri yazacağım buradan takip etmeniz yeterli
çayımı tzaleyip geliyorum
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
tazeleyip
!:
of bu sıcakta
Burcu:
bende içiyorum
!:
çay nasıl sevilen bişeyhiç anlayamayacağım galiba
nur@y:
cay hararetı alır bende
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
afiyet olsun
Burcu:
sıcak mıcak hiç farketmez
!:
evet bunu çok merak ediyorum zaten

yaz kış ben içine soğuk su koyuyorum
)
sıcak içemem
istanbul çayı oluyor hep
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ben çay içmezsem kafam çalışmaz , benzin gibi yani
!:
aaaa
Burcu:

!:
çok ilginç
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

Burcu:
benimde
nur@y:
bende oyle
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
hiç başka bağımlılığım yoktur sigara filan ama çay başka
çay bi yana milla jovovich diğer yana
!:
haha
Burcu:

!:
o kanın bilim kurgu bir filmi var evin altına gdiiyor geçen gördüm
yıldırım geldi aklıma
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):

!:
iğne bağlıyorlar her yerine
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ona bişey olmaz
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
peki dağılmayalım
başlıyorum
Türkiye haritası olarak
29 ekim 1923 saat 8 : 25 kullanılır genelde
bu açıklamayı yapayım öncelikle
çünkü bazı yorumcular
23 nisanı kullanmayı tercih eder
23 nisan 1929 yi
1920 pardon
ben niçin 29 ekimi tercih ediyorum
birazdan bana hak vereceğinizi düşündüğüm çok belirgin etkiler
29 ekim haritasıyla oldukça örtüşüyor
ayrıca takip ettiğim kadarıyla
29 ekim haritasına etki eden transitlerinde işlediğini gözlemledim
yani kendi adıma eminim
29 ekim 1923 haritası doğru olandır bence
akrep burcuyuz arkadaşlar
ülke olarak
yani geliştirmemiz gereken kimliğimiz akrep kimliği
nasıl akrep
plütoyla 120 derece yapan bir akrep
yani
çifte vurgu var
çifte vurguyu hatırlayın
plüto = akrep burcunun yöneticisi
güneş hem akrepte hemde plütoyla bağlantı halinde
çifte vurgu
bu vurgunun göstergesi ne olabilir
akrep burcunu düşünün
ve Türkiyeyi bir insanmış gibi düşünün
sanki bir ülke değilde bir insanı yorumlar gibi
!:
gizlemli derin bir yapı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet
!:
geçmiş
önemlidir
nurbanu:
yeraltı faaliyetleri fazla
!:
tarih yan
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet
!:
tarihi etkilerin altında
adet vs
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet
!:
görenek sürdürme istediği
kesin çizgiler
vatan severlik
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yok gelenekler daha çok oğlakla ilgilidir
!:
evet ama
yengecte
yükselen
aile yapısı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yengeçe sonra bakacaz
nurbanu:
aynı zamanda ölümü
!:
kast ettim
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şimdi akrepsi güneşe bakıyoruz ok
!:
aile düşükünlü aile yapısının bozulmamsı
nurbanu:
yeniden doğuşu da simgeler
!:
evet
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yes yeniden doğuş
akrep için bazılar der ki
bir akrep doğduğunda
yakınlarda birileri ölürmüş
nurbanu:
okumuştum bunu
Burcu:
evet bunu duymuştum
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet
Türkiyenin doğumu
bir yapının ölmesiydi aynı zamanda
Osmanlı hanedanlığının ölmesi
!:
evet
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
akrep kişiilğinin başka unsurlarını hatırlayalım
baskıcımıdır mesela
?
nurbanu:
ketum
!:
evet
kinci
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet
!:
olur yapılanı unutmaz
nurbanu:
duygularını gizleyen
!:
bizde unutmuyoruz
duygusalız
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
biz aslında unutkan bir milletiz ama onun etkisi başka
nurbanu:
fanatik
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yes
!:
ikizlerden mi o
partizanlıkta
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
gelecez
!:
olabilir
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
akrep kişiliğinin gölge yönlerinden biri
!:
tutkulu arzularımız var milletce
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
sabitliktir
katılıktır
açılım yapması zordur
nurbanu:
ya hep ya hiç felsefesi
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ve Türkiye , Batı merkezli politikilar yürütmesine rağmen
kendi içindeki dip sorunları aşamadığından
Avrupanın 30 belki 40 yıl gerisindedir
bu söylediğmiiz gerçektir , acı gerçek
çünkü Batı dünyasının
!:
bunu pek anlamadım
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
40 yıl önce ürettiği şeyi
!:
hangi açıdan yıldırım
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
Türkiye yeni yeni üretmeye başlamıştır
Türkiyenin uzay bilimine bakışını ele alalım
uydu sistemleri
Batıda yıllar yıllar öncesine ait bir gerçektir
genetik bilimi
teknoloji
pek çok şey yönüyle
Türkiye
kendi dip sorunlarıyla uğraşmaktan
bu teknolojiye , gelişmeye ayak uyduramamaktadır
geri kalmaktadır
nurbanu:
bırakıyorlar mı üretelim yıldırım
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
geriden takip etmektedir
nurbanu:
aselsan ölümlerine bak
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
akrep
akrepi tanıyoruz evet
1.si
kendi dip sorunlarımız dedik
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
bide türkün türkten başka dostu yoktur
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
sağ-sol çatışmaları ve birbirini öcü gibi gören siyasi anlayışlar
amine o ayrı ama biz de masum değiliz
birazdan göreceğiz
akrep insanı
kendi ve çevresini
düşmanca görme eğilimi taşıyabiliyor
bu şüpheci yaklaşım
akrepin gölgesidir
ve Türk siyasetinin kimliğine bakın
ama sağdan yada soldan bakmayın lütfen
samimi olun
sağcı , solcuyu öcü görür
solcuda , sağcıyı öcü görür
halbuki iki tarafta vatanseverdir
ama birbiriyle öylesine takıntılı uğraşırlar ki
etrafını göremez olurlar
dünyada neler olup bittiğini göremeyen AKREP TAKINTILARI var galiba bizde
bu benim hem şahsi fikrimdir
hemde astrolojik olarak gerçekten akrep burcunun gölgesidir
akrep yada plütosu güçlü insanların
çok özel meziyetleri olmakla birlikte
bu özel meziyetlerini aktive etmesi için
AKREP TAKINTILARINI aşması gerekmektedir
bu söylediğim hem akrep kişilikleri için
hemde Türkiye gibi akrepsi yapılar için geçerlidir
akrepsi bir şirket düşünün
türkiyeyle aynı hatayı yapsın
!:
patron kesin bir mafya olurdu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şirket içinde iç hesaplaşmalar olsun
şirket içinde huzur olmasın
gerilimler sürekli olsun
kıskançlık ve çekememezlikler
olsun
alt yöneticiler arasında rekabet hat safhada olsun
işçilere baskı yapılsın
özellikle dikkat
psikoloji baskı yapılsın
bu şirket
dünya pazarında
nereye kadar karlı olur
ne kadar avantajlı olur
gayet açık şekilde zarara gider yada en iyi ihtimalle
yavaş yavaş büyür
dünya çıktı aya , biz kaldık yaya
sözü
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
hep olumsuz özelliklerle donanmış bir şirkete değindin olumlu yönleri yok mudur ?
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
akrep takıntılarımızı aşmamız gerekir , bu 1
olumlu özellik elbette var
ama olumsuz bu yönü aşamazsak
akrepin o müthiş meziyetlerini nasıl kullanabiliriz
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
aştığımızı farzedelim
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bir bahçe düşünün
bakımını yapmaz isek
yabani otlar saracaktır
yani bişeyleri akışına bırakmak
tesadüfen bir iki güzel çiçeğin çıkmasına sebep olsada
genel kural , baskın olarak çıkan şeyler
yabani otlar olacaktır
kişi haritalarında da
eğer gölge yönleri aşamazsak

nur@y konuşmadan ayrıldı.

turkan.barak@hotmail.com konuşmadan ayrıldı.

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bu hepimiz için geçerli
gezegenlerin gölgelerini söylüyoruz ya anlatımlarda
örneğin venüsü işledik az önce
venüsün gölgeleri an be an hissettirecektir venüsyen birini
işte bu gölgeleri aşıp aşamayacağı
o kişiye bağlıdır
tekrar en başa dönelim ve hatırlayalım
güneş için n demiştik
geliştirmemiz gereken kimlik
Ay gibi değil
güneşin parlaması gerekiyor
ve bunun için çaba gerekiyor
şahsi fikrim
Trükiyenin güneş akrepi
gölge yönlerini daha çok yansıtıyor
şu ana kadar böyle yani
şimdi gizemin sorusu
akrepin iyi yönleri
eğer gölge yönleri aşar isek
takıntıya ayrılan zaman ve enerji
gelişmeye ve çalışmaya ayrılırsa
!:
dedikoldu yu seven türkler
hep fasa fiso işlerle geçilen zamanlar
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
dedikoduya değineceğiz
!:
mı oluyor.
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet akrep burcunun potansiyeli
muazzam içerikler taşıyor arkadaşlar
akrepin bir diğer yönü KARTALDIR derler
zirveye oynayan
gerçekten burçlar kuşağını inceleyin
güç akreptedir
zeka akreptedir
irade akreptedir
tutku ondadır
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
peki bi soruda benden gelebilirmi
nurbanu:
karizma da
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
pek çok müthiş özellik taşır amma velakin
pek çok akrep kişisi ve Türkiye gibi pek çok akrep yapısı
dipteki takıntıları çözemediğinden
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
ab ye tam üyeliği engelleyen özellikler nelerdir gözlerini korkutmamı yoksa geriden gelmemi
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bu Kartal yönünü farkedemez
AB olayı başka konu
benim şahsi görüşümü söyleyim ama astrolojik değil
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):

kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
peki

turkan.barak@hotmail.com konuşmaya katıldı.

!:
güzel şeylere gelsek
jüpiter venüs kavuşumu var
ama akrepte
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şimdi ona gelelim ve ne kadar güzel görelim
!:
ya dimi
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
Türkiyenin en önemli gerçeklerinden birisini söyleyin diye anket yapılsa

turkan.barak@hotmail.com konuşmadan ayrıldı.

!:
ben venüs jüpiter kavuşumunu merak ediyorum işin açıkcası
nurbanu:
para sorunu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şu an zaman yok yapmayalım
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
yeraltı üstü zenginliği
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
geldim
Türkiyenin en büyük problemlerinden biri ; bence rahatına düşkünlük arkadaşlar
katılan varmıdır bilemem
nihal:
var
!:
feraset eksikliği gibi geldi bana
nurbanu:
ewt doğru
!:
karar veremiyor akılcı en azından
kısa vadeli çözümler buluyor her konuya
nurbanu:
tatil bol bizde
!:
almanyada öyle
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
tv kanalları çoğaldı ve son 15 yıllık sürece dikkat ediniz
!:
ama disiplin var
nihal:
neden rahatına düşkün sabit burç oldugdnmı
!:
iklimsel sorun bu
akdeniz ülkesiz
ne olacaktı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
seda sayanlar
m.ali erbiller
dansözler
ibo showlar
muazzam bir beyin yıkama sistemi
müthiş bir eğlence sektörü
yada anlayışı
!:
5 ev dolu

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
deprem oluyor
bakın bi örnek
deprem oluyor
reha muhtar haberde
manken haberlerini kesip bunu vermiyorlar
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
ana haber bülteni adı altında magazin haberleri yapıyorlardı bir zamanlar
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bir kanalda şehit haberleri veriliyor
!:
seçici olur akrep ya hu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
diğer birkaç kanalda
alt yazı geçmesine rağmen
!:
anallizi güçlüdür
izlemesin ay burcu böyle olduğundan oluyor
akrepten değil bence
ikizler ay burcu medyasallık veriyor
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şarkı söyleyip göbek atan kadın programları yayın kesmiyor
!:
babamdan biliyorum
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yani uzaylı gelse baksa
dünyanın en sorunsuz en neşeli en mutlu herşeyi tıkırında milleti olarak bizi seçerdi herhalde
!:
medya dünyada güçlü tr sorunu değil bu toplum yönetim biçimidir bu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şimdi bu saydığımız özelliklerin , venüs-jüpiter le bağlantısına geçelim
!:
medya meşür eder zirve yaptırı düşürür yok eder
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
almira tamam
yavaşla lütfen
!:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
venüs jüpi kavuşumu
kişi haritalarında
ki az önce venüsü işledik
keyfiyetin artmasını ifade eder diyebilirmiyiz
nurbanu:
ewt
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
rahatlığın
artması
rehavetin artması
gevşeklik
eğlenme odaklı olmak
şimdi bunu akrep burcunda düşünelim
dozun kaçmasını söyleyebilirmiyiz
ya tam ya hiç prensibi akrepe aittir
şimdi dikkat
venüs-jüpiter kavuşumuna bakınız
yaptığı öyle bir açı var ki
yukarıda saydığımız tüm o özellikleri körükleyen
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
neptün kare
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yes
!:
neptün karesi
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet neptün
bakınız
venüs jüpiter neptün üçlüsü
en iyicil , yumuşak , soft gezegenler olarak bilinirler
şimdi bir ülke düşünün
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
en tembel
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bu yumuşak gezegen
bu ülkenin çok önemli vurgularına işaret ediyor
vurguları saydık az önce
evet tembellik
hazırcılık eğilimi
rehavet
şimdi neptün dahil olunca ne oluyor söyleyim mi
1985 ten beri , 70 - 80 kişiyle başlayan terör hareketini GÖRMEZDEN GELİNİYOR
neptün gerçeklerle yüzleşmek istemez
yılanın başını küçükken ezmeyi akıl erdiremez
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
böylede uzayıp gidecek
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ve yılan büyür onu sokar
zehirler
evet
nurbanu:
bitme ihtimali yok mu bunun
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
her zaman ihtimaller vardır
hele ki akrep coğrafyasında
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
ya bu nasıl akrep şaşıyorum

orcunmeric@hotmail.com konuşmadan ayrıldı.

gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
akrep özellikleri gitmiş olumlu olanları
nurbanu:
biri bitse öteki başlıyor
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ama bişeylerin olması , tesadüfen olmaz arkadaşlar
yani tesadüfen olan tek şey
yabani otladır
yabani otlar için çabaya gerek yok
ama siz gül istiyorsanız
venüs-jüpiter-neptün polyannacılığıyla gül olmaz
terör bir sorunsa
bununla gerçekçi yüzleşmek gerekir
ekonomi öyle
hayallere ve edebiyata
ki venüs ile neptün bağlantı kurunca iyi edebiyat yapar
ama edebiyatla bir yere varılmaz
Türkiyenin en büyük problelerinden biri olarak
akrepin gölgesi olan dip takıntılar
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
satürn lazım galiba
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
diğer problem
gerçekçilik
kıtlığı
venüs jüpiter neptün Türklerin hangi zamanıdır söyleyim
tarih bilenler söylesin
тυg¢є:
osmanlı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
lale devri
!:
lale devri

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yes
!:
birde
sey olabilirmi
yabuz zamanı
yavuz
kanuni
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bakın venüs jüpiter neptüne odaklanıyoruz şunu vurgulayalım
tekrarlıyorum
bu 3'lü
normalde gerilim yapmaz
problem yapmaz
diimi
ama üçü bir arada olunca
en büyük gerilimlerden daha büyük bir probleme sebep oluyor
!:
aaaa çok haklısın yıldrım o devride edebiyayyta çok güçlü ve süsülü eserrler verilmiş zekan süper
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
olabiliyor
!:
şahane bir bağ yaptın lale devri ile

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şimdi öyleyse
Türkiye lale devri modundan çıkmalıdır
yani biz o devri aşamamışız
genlerimizden geliyor belkide
bilemiyorum
ama şunu biliyorum
Türkiyenin daha henüz baktığımız 2 potansiyeli
cık
problemli
Mustafa Kemal'in kulağını çınlatalım
o kadar deha
astrolojik bilgisi olsaymış kşke
ama tabii kader diye bişeyde var
olacak olan olur
şimdi
akrep arazisini işledik
terazi arazisinde 3 arkadaş görünüyor
mars
merkür ve satürn
!:
evet
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
merkür satürn ne olabilir
fikri olan varmı
!:
bişey
var evet
anlaşmalarda
nurbanu:
düşüncenin ifade zorluğu
!:
zayıf oluşurmuz
bu yüzden mi
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yes nurbanu
!:
savaş kazanıyoruz
masada kötüyüz
kaybediyoruz
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet
!:
merkür
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
bide ileti؛im zorluğu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
türkiye de çok trajikomik bir suç vardır
düşünce suçluluğu
nurbanu:
düşünce suçu
!:
trajikomik demek mi bunu ilk kez duydum
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bir insanı , niye öyle düşünüyorsun diye hapse atarız devlet olarak
nurbanu:

jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet bence komik ama hapse girenler için traji
trajedi
fikir özgürlüğü
тυg¢є:
gülermisin ağlarmısın durumu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
fikirleri ifade etme özgürlüğü
KISITLANMIŞTIR bu ülkede
satürn , merkürümüzü kısıtlamaktadır
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
evet insana değer verilmediğinden olmasın bu
!:
derdi anlatamıyoruz
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bakın Türk milletinin en belirgin 3 özelliğinden biri nedir
!:
haksız oluyoruz
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
insanı insan gibi görmüyorlar direk makine
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
tümdünya bilir

turkan.barak@hotmail.com konuşmaya katıldı.

nurbanu:
fanatizm mi

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı) konuşmadan ayrıldı.

тυg¢є:

kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):

тυg¢є:

gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
ne oldu şimdi ya
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
düştü

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı) konuşmaya katıldı.

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı) konuşmadan ayrıldı.

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı) konuşmaya katıldı.

тυg¢є:
bekleyelim bari boynumuz bükük
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
düştüm
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
ett
nurbanu:
geçmiş olsun

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
merkür tepti
тυg¢є:

jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
nedir bu merkrüden çektiğimiz
nurbanu:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
herkes buradaysa devam edeyim
merkür satürn kavuşumunun
düşünce ve iletişim kısıtlamasına değinmiştik
diyordum ki
türklerin en belirgin niteliği
cesarettir
dünya toplumları içinde
ama arkadaşlar
türklerin ve özellikle türkiyemin insanının
en belirgin korkusu
kendini ifade etmektir
konuşmaktır
gider savaşa girer
ama hakkını diyalog kurarak aramaya çekinir
haklarını iletişim yoluyla aramaya çekinir
satürn korkularla ilgilidir
ve merkürle satürn bağlantısı
iletişim ve ifade korkusuna işaret eder
bu da aşılması gereken problemlerlimizdendir
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
ama satürn desini çalısan ögrenciyi ödüllendirir bunu nasıl yapıcaz
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
satürn ödülünü geç verir
bence bunu öğrenecez
ama bedeli olacak ve zamanla yavaş yavaş olacak
mars teraziye geçelim
şimdi dikkat
mars terazi nerede
!:
4
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
dip nokta dediğimiz 4.evde
nurbanu:
aile kavramı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bir ülkenin marsı , neyi ifade edebilir
!:
iç terör burdanmı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
orduyu diyebilirmiyiz
!:
sen dersen deriz
nurbanu:
güçlü bir ordu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şimdi dikkat
hatırlayın
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
sanmıyorum
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
geçtiğimiz ders
11 eylül olayının köklerine inmiştik
bunun için 4.eve bakmıştık
orada da mars vardı doğru hatırlıyorsam
Türkiyenin köklerinde
mars etkisini görüyoruz
askeri bir etki
ve evet Türkiye , savaşarak kurulmuştur
ve evet kuranlar asker kökenlidir
nurbanu:
ilginç yaa
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ve evet kurulduğu günden bu yana ülkenin en ciddi söz sahibi kurumu askeri kurumlardır
şimdi
mars plüto karesini gören varmı
тυg¢є:
evet
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
mars açılarını henüz işlemedik ama
forumdan hatırlayın
mars plüto sert açıları için
en gerilimli açılardan biri diyorduk
nurbanu:
ölüm getiren açı
!:
yıkımlar bir üni gençliğini vermişiz savaşla
nesil yok olmuş
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet
!:
cahiller ondan çok ya
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
natal bir haritada , mars-plüto karesi var ise
gerilim ve aksiyon olması muhtemeldir o harita sahibinin hayatında
!:
aaaa yıldrım bende var bu ne yapıcam ben şimdi
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):

!:
ben fark etmemişim

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şimdi dikkat
marsa dedik ki
nurbanu:
uranüs koça geçince bu açı tetiklenecek değil mi
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
asker kökler
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
almira abla senin haritayla türkiyeninki çok benziyo galiba
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
plütoyla sürtüşen askeri bağlantılar
!:
aman benzemesi batsın

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
benim aklıma darbeler geliyor
sizce mantıklımıdır
nurbanu:
ew
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
çok mantıklı
nurbanu:
yeniden yapılanma
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
plüto Türkiyenin 1.evindedir
dönüşümle ilgilidir
fanatizmle ilgilidir
birazdan işleyeceğiz
ne zaman Türkiyenin gençleri tutkuyla dönüştürmek istese bişeyleri
o süreçte mars ile karşı karşıya gelmiştir
darbe olmuştur
yani Türkiyemde
dönüşüm ile
askeri kökler
sürtüşme halindedir
umarım anlatabiliyorum
o kadar net ki
nurbanu:
ewt
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
2 konu daha kaldı
yükselen ve MC
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
devrimi egitim ve bilimle yapıo bizim gençler b
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
Türkiye , dünya arenasında gösterişli midir ?
hayır
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
sanmam sasırtıcıdır bence
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
pek çok yabancı futbolcu
şunu itiraf eder
türkiyeyi tanımıyordum
ama istanbul harikaymış
der
yani türkiyenin İMAJI
problemlidir arkadaşlar
gerçi herşeyi problemli ya neyse
yükselen burcumuz yengeçtir
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
plutonun 1.evde olması yanlış tanınmamıza neden oluyor
sanırım
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
en bilindik özelliğimiz ; duygusallığımızdır
korumacılığımız
vatanseverliğmiiz
evet gizem
şimdi yükselen yöneticisine bakalım
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
dindede baskı yapmayız
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
nerede
12.evde
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
12 ev
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
kayıp ev
karanlık ev
hem yükselen yengeç
hemde yöneticisi kayıp ev de
şimdi plütoyu da ekleyelim
plüto da karanlıktır diimi
gizemlidir
!:
derinlik verebilirmi bu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet verir
!:
ilim derinliği
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ilimimizin nesi derin Allah aşkına
!:
mistik ilimler
ya hu
bilim demedim
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):

!:
yunus mevlana
bs
vs
onu kast ettim
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yapıda derin güçlerin kendini hissettirmesi diyebiliriz mesela
yükselen yani 1.ev
3 içsel potansiyelle ifade ediliyor
yengeç + plüto + 12.ev
üçüde içseldir
eee zaten merkür-satürn var
gel de ifade et kendini
ve son olarak
MC
Uranüs-MC üzerindedi
r
dünya üzerindeki genel sosyal imaj
Uranüs tuhaftır
sarsıcıdır
bilimseldir
nasıl oluyor da
MC ile bağlantılı
galiba haritamızın en güzel yanı bu
tepede bir Uranüs
masmavi
elektrik saçıyor
nurbanu:
dünyayı şaşırtıyoruz arada
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bakınız ben bunun açıklamasını şöyle yapıyorum
nihal:
ben bu ışığı
тυg¢є:
aslında bir takım buluşlar çıkabiliyor ülkemizden çok değerli bilim insanları yetişiyor
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet
ben biraz daha geriye giderek açıklayacağım
Mustafa Kemal'in Türkiye projesi
sizce hangi gezegenle açıklanabilir
?
nurbanu:
uranüs
bağımsızlık
!:
inkilap mı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bakın en ciddi 2 seçenek var
!:
çok kapsamlı soru bu
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
istikbal
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
uranüs ve plüto
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
göklerdedir hehe
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
niçin 2 seçenek
nurbanu:
yeni ve değişik
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
her ikiside DEVRİMİ ifade ediyor
turkan:
degişim
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şimdi Mustafa Kemalin Türkiyesi
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
plüton
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
hangisi acaba
!:
plüto
eski değişti
çünkü
eskiler bırakıldı
bence
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
uranüste de eskiler değişir
!:
ben o kadar bilmiyorum
bu konuda cahlim
ama bilimel bişey
yapmadıki
hep
var olan değişti
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
aradaki farkı izah edeyim dilim döndüğünce
!:
elektirk yada mekanik bişey değişmedi
harpy:
en hakiki mürşit ilimdir fendir uranüs bence
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
almira ne yaptın
!:
ben fazla uzay
çağı düşündüm
özür
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
koca uranüsü elektrikle mekanikle sınırladın
fransız devrimi de uranüsü ifade ediyor
!:
sanayi olayı
nihal:
bağımsızlık
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
Türkiye projeside bence uranüsü ifade eder
turkan:
[c=28]özgürlük[/c]
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
niçin
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
osmanlı satürn out tc uranus in
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet özgürlük önemli noktalardan biri
plüto devrimiyle uranüs devrimi arasındaki farkı incelemek lazım
burada sözümü kesmeyiniz
plüto
içten içe
yavaş yavaş
biraz daha sinsice
gizli gizli
dönüştürür arkadaşlar
ama bunu uzun vadeye yayar
ve plüto daha köklü olur
uranüs ise
elektriktir
sarsıcı etkileri daha belirgindir
nettir
bunu yaşadığınız transitlerde görürsünüz
plütoyu hemen hissetmezsiniz
kanser gibidir
yavaş yavaş olur
ama uranüs direkt çarpar
boşanırsınız
yada kaza yaparsınız
ayrılırsınız
yada evlenirsiniz
fark büyük harflerle yazıyorum
TARZDADIR
URANÜS DAHA HIZLIDIR
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
Mustafa Kemalin Türkiyesi
bir devlet tarihine göre
çok çok hızlı gelişmiş bir projedir
+
elbette gerilimler olmuş ama
hitler yada mussolini yönetimlerinin aksine
milletin çoğunluğunun benimsediği bir proje olmuştur
dikkat
bu proje plütonik olsa daha köklü olacaktı diyebilirmiyiz
bence evet diyebiliriz
niye
çünkü o kadar hızlı ve beklenmedik olmuştur ki
ilk zamanlar , atatürkün arkadaşları bile hazmedememiştir
çekinmiştir
inönü bile sadakatten dolayı
bağlıdır ama fikirsel olarak
atatrükle aynı çizgide değildir
bunun sonucu olarak
yani değişimin uranyen olması
plüto gibi köklü olmaması
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
plüton olsaydı bu kadar sorun olmazdı heralde
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
günümüzün problemlerinden biridir
uranüsün hızına
yetişemeyen
yöneticileri düşünün
sol zihniyet
projeyi din düşmanı gibi lanse etmiştir kararlarıyla
sağ zihniyet ise
bugün projeye ve atatürke düşman kesilen kişilikler yetiştirmektedir
neyin ne kadar doğru olup olmadığını burada konuşmayaım
bizi ilgilendiren
plütonik değişim ile
uranyen değişim arasında ki FARK
uranyen değişim gerekliydi çünkü
Mustafa Kemalin ömrüne ancak yetti
ama bunun maliyeti oldu malesef
Türkiyenin tepesindeki Uranüs
Mustafa Kemali ve projenin kimliğini ve dünyadaki yansımalarını göstermektedir

sakine_akcam65@hotmail.com konuşmaya katıldı.

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bu benim şahsi görüşüm
başka astrologlar katılmayabilir
ama ben netim bu konuda
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
bugün kanalın birinde hadise ve türkiye hakkında yorumlarda bizim hala salvar falan giydiğimizi düşünen lerin oldugunu söledi spiker sok oldum sanırım degişimleri pek fazla yansıtamadıgımız için ve saglam ytemellere ulaştıramadıgını ulusal medenşiiyetler seviyesine cıkarmakta bir adım geri kaldıgı sölenebilir
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
steven forest gelse fikrim aynıdır
dünya arenasında
тυg¢є:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
mustafa kemalin türkiye projesi
gerçekten BİR MODELDİR
!:
ucuz tasarım yapılacak biey yok
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
hadise salvar giydi die salvarlı ülke olduk olay süper
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
iyi kötü tartışılır o ayrı bir konudur
nurbanu:
tr uranüs bu noktayı tetikledi değil mi yıldırım
!:
sen birde dizileri gör adamlarda doğu diye türkiyeyi çekiyor ağlarsın izlediğinde
trende tavuklar
neler nler
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ama MC'miz tarihi bir olaydır ve dünya tarafından tepede görülmektedir
evet son olarak
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
hadise hadise yaratamadı sahsi kanım
!:
aynen
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
türkiyenin bu uranyen dönüşüme ilave olarak plütonik dönüşüme ihtiyacı vardır diyorum
!:
işçiyiz hakılız hehe savunacağız
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet
!:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
hadiseye gelince ,

hoş kadın lakin
forumdan belirttim
türkiyeyi yabancı şarkıyla temsil eden kim olursa olsun SAYGI DUYMUYORUM !
benim fikrimdir
!:
nasıll yay bakışı bu

diller kapı açar
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
satürna yay
!:
bencede
ama dilin güçlüyse çık
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
hayır efendim diller KÖKLERİMİZDİR
nihal:
özünü yansıtmıyor
!:
bende çok üzüldüm bu konu için
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
sesi gitmiş
mahvomus
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ve batı
!:
yıldırım bakma yazıdğıma
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
erkek vokal götüdü sarkıyı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
dilimiz üzerinde oyunlar oynamaktadır
!:
türkçe çok kökü olan bir dil
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
çünkü
kökleri olmayan toplumlar
!:
çok araştırma yaptım ama tanınmıyor
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
neyse boşverin
hadise güzel hatun
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
bence herzamanki gibi siyasal ve filistinli sarkıcı ve ısrailli vokalle bu iş biter
nihal:
hocam bitirdiyseniz bi sorum olacaktı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
tabii
!:
ben elbiseyi ucuz sesi kısık soşuda yetersiz buldum
nihal:
uranüs mc nbağlantısını bir ülke haritası açısından nasıl anlamalıyız bağlantısı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
Uranüsün tepede olması , bu ülkede her an sarsıcı şeyler olabilirin göstergesidir
bu sarsıcı şeyler
olumlu da olabilir
uranyen bir gelecek
!:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
haritanın tepesi
bizim ulaşmak isteyeceğimiz yerdir
uranüs zaten gelecektir
devrimdir
reformdur
şahsen haritamızın
en güzel potansiyeli bu bence
geleceğe dair umut var
özellikle
dikkat
ülke haritasının tepesi
turkan:
tam ben dicektim ilerde başka degişimler olabilirmi diye uranüs tepede çünkü
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
YÖNETİMDİR
ve evet yönetimde ilginç sürprizler olabilir
Burcu:
tr satürn yakında marsın üzerinden geçecek
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bir bakarsınız
uranyen bir yönetici çıkar
ve ülke kaderine beklenmedik etkiler yapar
1980 olaylarına kısaca değinelim mi
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
erdogan neptünyenmiydi yanılıyosam düzeltin
!:
akrep yöneticileri çok olmuş tr nin
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yoksa önümüze ait bir iki şey söyleyip bitireyimmi
nihal:
tşkler
forumu özledim
Burcu:
hepsine bakalım bence
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
1980 olayları öncesinde
!:
bende forumu özledim
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
transit uranüsün
güneş akrepimize
sonrada
venüs jüpiter akrepimize dokunduğunu görüyoruz
kıpırdanmaların yoğun olduğu dönem
ama tam 12 eylül 80 civarı
transit plüto
hani az önce söyledik ya
turkan:
tamama işte
takma
harpy:
yarın okul var erken kalkmak lazım bu konuyu okumayı çok isterdim ama artık forumdan takip ederim.Çok teşekkürler ders için iyi geceler
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
merkür satürn kavuşumu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
türkan noluyor
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
??

harpy konuşmadan ayrıldı.

тυg¢є:
oooppps
turkan:
başkasıbna yazıyodun
yanlışlıkla
oldu
özür dilerim
тυg¢є:

turkan:

özür dilerim
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
sen pamuk gibiydin
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
açılmışın maşallah
turkan:
ha
nurbanu:

Burcu:
)))))
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
demek ki
turkan:
kızdım birine
тυg¢є:
hem şaşırdım hem güldüm çok


turkan:
delirti
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
üye isimleri yanıltıcı olabiliyor
turkan:
ondan
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
sakine var aramızda mesela
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
:
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
eminim psikopatın tekidir
sakin değildir
!:
hayır
тυg¢є:
katılıyorum öldüm gülmekten burda
!:
çok sakindir
тυg¢є:

!:
yay yükselen başak ay burcı arslan
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):

nurbanu:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
off türkan
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
ayaslan
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
dedim noluyor
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
mulaim
!:
bitanedir sakine ablam
тυg¢є:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
millet uyanacak gülmeyim fazla
turkan:
kızdırdı beni
delirtim valla
kızgınlıkla nereye yazdıgımı
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

turkan:
fark etmadim
тυg¢є:
bende kahkaha atasım var
nurbanu:
merkürrrr
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
tamam problem değil ama
тυg¢є:

nurbanu:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bunu foruma kaydederken
rtükleyelim
тυg¢є:
bencede
karnıma ağrı girdi
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
aynen
nurbanu:
iletişim kazası
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bombayı en sessimiz pamuk patlattı
nurbanu:

jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ama güzeldi
turkan:
ay valla
kızaedım
kızardım
ve morardım
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
tamam rahat ol hepimizin başınagelebilir
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bende karıştırıyorum bazen
olabilir
тυg¢є:
yıldırım senin tepkin çok komikti

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):

jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yay var sonuçta
ama şaşırdım çünkü
тυg¢є:
bende şok oldum
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
türkan bizim forumdaki pamuk
şu an en son ondan beklerim böyle bişeyi
çok sessiz
sakin
pamuk gibi
turkan:
sessizlerden korkcan oldu valla
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
süper saydı ama
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
evet yavaş atın tekmesi pek olurmuş
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):

ٍυg¢є:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
plüto
turkan:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şu andan itibaren odaklanmak zor olacak ama ben yazayım
buradan anlayamasakta
forumdan bakarsınız ok
transit plüto ,
nurbanu:
tmm
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
o dönemde
merkü satürn kavuşumumuzla
kavuşuyor
!:
sizde açlıyormu forum bende açılmıyor nasıl bakıcaz

sakine_akcam65@hotmail.com konuşmadan ayrıldı.

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
sonra açılınca bakacaz
transit plüto ,
zaten satürn tarafından baskılanan merkürü
öldürüyor
o dönemde
düşüncesi sağ yada sol
kim olursa olsun
canı yanmıştır bi şekilde
!:
evden çıkamıyorlar o yılda doğan çocuklar
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
şimdi önümüze baktığımızda
!:
var öyle tanıdğım yasaklar işlemiş
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
transit plüto
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
kitaplar yakılıo
!:
beyinlerini
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
7.evimizden yükseliyor arkadaşlar
şu dönemde yani
oğlak burcunda biliyorsunuz
!:
evet
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bizim DSC'ye dokunmaya başladı
3-5 yıl sonra
transit plüto , natal plütomuza zıt bakacak
+
transit uranüs koç burcuna geçecek ve natal marsımıza sert bakacak
nurbanu:
savaş mıı
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bu kez hem uranüsü hemde plütoyu iş başında göreceğiz
!:
topluca başka yere yerleşelim olmaz böyle y ahu
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
savaş mı bilemem ama
Burcu:
olasılıklar neler
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
oldukça yoğun bir zaman dilimi bekliyor bizi
jupi@8.tr (E-posta adresi doğrulanmadı):
gitti türkiyem
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
gitmedi henüz
bakın şunu hazmedelim
en zor astrolojik potansiyelin bile müthiş olumlu etkileri olabilir
örneğin ;
türkiyemin rahatına düşkün venüs-jüpiter-neptün üçlüsünün yapamadığı
!:
en kötüsü çocuklarım için düşünüyorum rahat dönemde doğup iyi etki alsınlar istiyorum 2014 kadar istediğim çocuk tipini eledim ne zaman evlenip çocuk sahibi olucam ben
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ivmeyi
3-5 yıllık bu söylediğim gerilimli zamanda yapabiliriz
tabii ki bunun bir maliyeti olabilir
adını siz koyun
ama en kötüsü olsa bile
kurtuluş savaşını hatırlayın
o en kötü zamanda
SONUÇ =
bir başarıydı
тυg¢є:
zafer
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yeni bir tohum idi
nurbanu:
olmasın savaşşş
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
yeni bir sistem idi
ben savaş olur demiyorum
kaylayss@wizardy.com (E-mail Address Not Verified):
bence ilerde birilerinin yanında olup olmamak gibi kararlar ve sonucları olabilir gibi
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
ama çok yoğun bir dönem olacağını düşünüyorum
nurbanu:
kötü açılar bunlarr
тυg¢є:
bu değişikliğin etkileride bir 10 yıl sürse kayıp gençlik
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bu yoğun dönemin tekrar ediyorum OLUMLU SONUÇLARI OLABİLİR
nurbanu:
mehdi çıkar herlade
turkan:
pkkyı edebiliriz mesela
nurbanu:

astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
venüs jüpiter neptün üçlü ayyaş silahşörün yapamadığını
gizem@astrosohbet.com (E-mail Address Not Verified):
inş
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
belkide
bu
uranüs plüto gerilimi altında yapabiliriz
ama 7.ev sözkonusu
birilerine rest çekebileceğimizi
düşmanlıklar kazanabileceğimizi
düşünüyorum
7.evdeki plüto
nurbanu:
hım ab
olayı bitio desene
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
gizli düşmanların açığa çıkmasıdır biraz da
şu olacak demiyorum
sadece
yoğunluk + gerilim
sancılar
belkide yeni bir sistemin doğum öncesi yoğun sancıları
nurbanu:
foton çağı başlıyo yaa
astrosohbet@yldrm.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
bakalım yaşayıp göreceğiz
benden bu kadar arkadaşlar

Eklenmiştir Beyhancım..gözkýrpma

05-16-2009 08:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #4
RE: Türkiye Astrolojik Yorumu
Transit Uranüs Balık burcunun sonlarında ve Türkiye Natal Haritasının AY burcuna sert Kare açı yapıyor.. özellikle Mart-Nisan-Mayıs aylarında Türkiye'de AY'a özgü konular ( Duygular , Halk , toplumsal bilinçaltı , vatanseverlik vb.) Uranyen bir elektriğe mâruz kalacak gibi görünüyor.

Uranüsün anlamını değişim olarak düşünürsek , Kare açı bir şeylerin ZORLAYICI DEĞİŞİME işaret edebileceğini ifade edebilir.

önümüzdeki üç aylık süreçte Türkiye'de BEKLENMEDİK SÜRPRİZLER olabilirmi ?

Uranüs bağlantısını düşündüğümde '' neden olmasın '' diyorum..

belki halkın duygusal reaksiyonuyla bağlantılı bir takım sürpriz gelişmeler , gizli-saklı olan şeylerin farkedilmeye başlanması ve halkın bilinçlenmesi gibi olasılıklara değinebiliriz.

her ne kadar Uranüsün Kare açı yapması korkutucu gibi görünsede , FARKINDALIK KAZANMAK adına oldukça özel bir konumdur.

artık FARKLI BİR ŞEYLER YAPMAK adına yine çok özel bir konumdur.

02-24-2010 09:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
RE: Türkiye Astrolojik Yorumu
(02-24-2010 09:01 PM)Yıldırım Yazılan:  Transit Uranüs Balık burcunun sonlarında ve Türkiye Natal Haritasının AY burcuna sert Kare açı yapıyor.. özellikle Mart-Nisan-Mayıs aylarında Türkiye'de AY'a özgü konular ( Duygular , Halk , toplumsal bilinçaltı , vatanseverlik vb.) Uranyen bir elektriğe mâruz kalacak gibi görünüyor.

Uranüsün anlamını değişim olarak düşünürsek , Kare açı bir şeylerin ZORLAYICI DEĞİŞİME işaret edebileceğini ifade edebilir.

önümüzdeki üç aylık süreçte Türkiye'de BEKLENMEDİK SÜRPRİZLER olabilirmi ?

Uranüs bağlantısını düşündüğümde '' neden olmasın '' diyorum..

belki halkın duygusal reaksiyonuyla bağlantılı bir takım sürpriz gelişmeler , gizli-saklı olan şeylerin farkedilmeye başlanması ve halkın bilinçlenmesi gibi olasılıklara değinebiliriz.

her ne kadar Uranüsün Kare açı yapması korkutucu gibi görünsede , FARKINDALIK KAZANMAK adına oldukça özel bir konumdur.

artık FARKLI BİR ŞEYLER YAPMAK adına yine çok özel bir konumdur.

Geçtiğimiz sene bu kısa değerlendirmeyi yapmışım , Nisan-Mayıs 2010 sürecinde beklenmedik gelişme olarak chp'de Baykal'ın kaset krizinden sonra istifa etmesi ve chp'nin yeni bir genel başkanla yoluna devam etmesini hatırlıyorum.

Bu kez Türkiye'nin Progres Güneşiyle ilgili birşeyler karalayım.
Türkiye'de Progres Güneş Kova burcunun ilk derecelerinde görünüyor ve dikkat ederseniz artık Türkiye'de eskiden görülmeyen pek çok şeyi son 2-3 senedir gözlemliyoruz.
Eskiden Cübbeli Ahmet reyting saatinde çok izlenen kanallardan birine çıkabilirmiydi , hiç sanmıyorum.
Bu sadece bir örnekti , bunun gibi çok örnek verebilirim ama şu an uykusuzum ve üşeniyorum gülücük

Türkiye için Kova Çağı erken başlamış görünüyor ;)
Önümüzdeki 26 yıllık Kova periyodu , Türkiyenin yakıtını Kova burcundan alması gerektiğini gösteriyor.

1980'lerden günümüze denk gelen Kuralcı Oğlak periyodunun yerini Kova burcunun baş kaldıran , sıradışı , sürprizlere açık , daha bilimsel , daha bağımsız , daha çok geleceğe odaklanmış , olumsuz açıdan kökleriyle ve geçmişiyle sürtüşebilecek titreşimlerinin daha etkin olacağı zamanlardan geçiyor olabiliriz.

Özellikle önümüzdeki 2 yıllık süreçte , progres güneşle natal güneş arasında sert kare açı ( akrep & kova sürtüşmesi ) olacak buna dikkat diyeyim.

01-07-2011 04:35 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
marskovası
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: Türkiye Astrolojik Yorumu
Savaşmayı, kavgayı seven bu ülkede koç olmak belki kolay ama koç'lar gibi "ben" demek zor onca aç varken sokaklarda...
Sevgi ile dolanıp herkesten ilgi beklemek güzelde neresi versin bu ülkenin boğa'ya o sevgiyi akşam eve ne götüreceğini düşünürken bunlara vakit kalmıyor ülkemde...
Konuşmak güzel de bilgi-kitap-zaman ayıracak kimse yok bu ülkede ikizler'e...
Analık doğurmak bunlar hoşta aynı eğitimi ilgiyi sevgiyi veremeyeceksen neye yarar bu ülkede yengeç olmak...
Onca yap-boz artist varken aslan'a sıra mı gelir bu ülkede?
Müslüman ülkemde hala toplu taşımalara binenler kokuyorsa neye yaradı başak olup ülkeyi temizlemek...
Barış diye istediği kadar çığrınsa da terazi aksı ülkem izlemeyi sever ve barışın izlenecek bir yanı yoktur onlar için...
Dini bütün ülkemde gelsin de 25 saat akrep dediğin yataktan çıkmasın sonra da taşa tutulsun, evi barkı yakılsın, kızları vurulsun...
Daha yeni yeni yalnız yaşamalar normal karşılanıyorken, yurtdışına çıkmakta neymiş hem de ülkem imkanlarında yay gibi...
Otorite dediğin zaten ordu, politika almış başını gidiyorken oğlak neyin otoritesinde diretebilir ki daha...
Kızlarımıza hala eş seçim hakkı gibi şeyler tanınmıyorken ve eşitlik yokken eğitimde neyin özgürlüğünü yaşayabilir ki bir kova...
Hayallere hele hiç yer yoktur ülkemde, açtır hayalde karın doyurmazdır balıklar derinde yüzer o yüzden anca...
07-31-2011 09:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #7
RE: Türkiye Astrolojik Yorumu
Cumhuriyet Bayramı’na yaklaştık. 26 Ekim akşamı Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay Türkiye astrolojik haritasının doğum gününe yakın bir tarihe denk geliyor. Bu durum, astrolojik olarak yeni ve uzun vadeli adımların atılacağının bir işaretçisi olarak görülebilir. Bu konuda astrolojik tahminlerde bulunacağım. Ama önce Türkiye astrolojik haritası hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

[Resim: space.gif] Tıpkı insanların olduğu gibi ülkelerin de astrolojik haritaları vardır. Bu haritalar potansiyelleri açısından ve belirli bir zamanda transit yapan gezegenlerin etkilerine bakılarak analiz edilir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin astrolojik haritası, Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti ilan ettiği an esas alınarak 29 Ekim 1923 saat 20:30 Ankara’ya göre çıkartılır. [Resim: Turkiye.jpg] Bu ana yönelik çıkarılan astrolojik haritada Yengeç burcunun yükseldiğini görüyoruz. Yükselendeki burç haritanın başlangıç noktası olması yüzünden çok önemlidir ve haritanın genel karakteristik yapısıyla ilgili önemli bilgiler verir. Yengeç burcu bireysel anlamda ailevi temaları, duygusal bağları, başkalarını kollama ve koruma eğilimlerini, kendisini kökleriyle tanımlama ihtiyacını temsil eder. Bir ülke haritasında da bunu benzer şekilde düşünebiliriz. Ülke haritalarında yükselen burç ve bu burcun denk düştüğü 1. ev genel olarak halkı ve halkın davranış şeklini temsil eder. Gerçekten de halkımız muhafazakar, ailesine, vatanına ve köklerine bağlı, duygusal bağlara önem veren, duygudaşlık kuran yapıdadır. Anaç ve kollayıcıdır. “Anadolu” ve “Anavatan” ifadelerinde bu sembolizmi açıkça görürüz. Mazlumun, zor durumda ve ihtiyaç sahibi olanın yanındadır. Mazisine ve tarihine sahip çıkar ve geçmişiyle bağ içerisinde yaşar. Bu haritada yükselen derecesine yakın yerleşimdeki Plüton, sembolik olarak yeniden doğma kavramıyla ve hayatta kalma mücadelesiyle ilişkilidir. Bu gezegen, özgürlüğün geri kazanılması ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması için canını vermekten çekinmemiş bir neslin,

büyük mücadeleler ve fedakarlıklar neticesinde küllerinden doğmuş bir devletin hikayesini anlatır. Başka bir yazımda daha genişçe değineceğim gibi, Plüton gezegeni Sirius yıldızıyla birleşmekte ve dünyanın geleceğini belirleyecek bu önemli geçiş sürecinde Türkiye’nin büyük bir misyon üstleneceğini gösteriyor. Sirius yıldızı “Sıradan olanı kutsala dönüştürmek” olarak nitelendirilir ki, bu aynı zamanda dünyada eşi benzeri zor görülebilecek bir milli mücadelenin gerçekleştirilmiş olduğunu çok güzel ifade ediyor.


Türkiye astrolojik haritasının yükselen burç yöneticisi Ay, astrolojik haritanın 12. evinde, İkizler burcunun son derecesinde yerleşimdedir. Astrolojide 12. ev pek çok diğer anlamlarının yanı sıra kontrol dışı gelişen durumları, kayıpları, afet ve salgınları, yardıma ihtiyacı olanlar için kurulmuş tesisleri, sosyal yardım gruplarını temsil eder. Ne yazık ki halkımız, doğal afetler ve salgın hastalıklar yüzünden pek çok kayba uğramıştır. Öte yandan astrolojik 12. ev, ihmalkarlıklar yüzünden ortaya çıkan kayıpları ve toplumu etkileyen sahtekarlıkları da temsil eder ki, bu yerleşim doğal afetlerde uğradığımız kayıpların beklenenden büyük olmasının ardında, sadece kendi çıkarlarını düşünen bazı sahtekarların yattığını, kayıpların aynı zamanda ihmalkarlıklar yüzünden büyüdüğü gerçeğini de göz önüne seriyor. 12. evde yerleşmiş olan Ay, genel olarak halkın sağlık sorunlarını, sağlık hizmetlerinin zayıf kaldığını da gösteriyor. Yükselen yöneticisinin bulunması yüzünden haritamızda önem arz eden 12. ev aynı zamanda gizli faaliyetlerde bulunan örgütleri, ülkenin gizli düşmanlarını ve perde arkasında süre giden oyunları da temsil eder ki, bu konular da uzun yıllardan bu yana ülkemizin en büyük sıkıntıları olmuştur. Astrolojide Ay aynı zamanda kadınları da sembolize eder. Ay’ın İkizler burcunun son derecesinde, çok kritik bir derecede, haritanın 12. evinde yerleşmiş olması, kadınların arzu edilen ölçüde ön plana çıkamaması, geri planda kalmasını göstermektedir. 12. ev adeta üstü örtülü kalmış, dışa gösterilemeyen bir enerji içerir. Aslında burada büyük bir cevher yatmakta, ama bu cevher bir türlü dışarı çıkarılamamaktadır. Ay’ın yerleştiği İkizler burcu iletişimle, fikir alışverişleriyle ilgilidir, fakat bu kapalı alanda sesini gereğince duyuramamaktadır. Bunu halkın geneli için de söyleyebiliriz, zira az önce değindiğim gibi Ay halkın genel göstergesidir ve dışarıya gerçek düşüncelerini ifade etmekte zorlanmaktadır. Bu yüzden yabancı ülkeler bizleri yeterince doğru tanıma şansı bulamıyor sanırım.

12. ev aynı zamanda hapishaneleri de temsil ettiğinden, bu konum ayrıca fikirleri ve veya yazdıkları yüzünden hapis yatmak durumunda kalmış kişileri de ifade ediyor. İkizler burcunda yerleşmiş Ay’ın yöneticisi Merkür haritada Satürn ile birleşmekte olduğundan, bazı zamanlarda fikirlerin özgürce ifade edilmesinde sorun yarattığını düşündürüyor. Şimdilerde bu alanda geçiş yapacak Satürn, bu alanda yaşanmış olan sorunların çözülmesi zamanının geldiğine işaret ediyor. Bir ülke astrolojik haritasının su götürmez bir biçimde önemli referans noktalarından bir tanesi de Güneş’in hangi burçta yerleştiğidir. Ülkemiz astroloji haritasında Güneş Akrep burcunda, haritanın 5. evinde yerleşimdedir. Yükselen burçta yerleşen Plüton’a benzer şekilde Akrep burcu da mücadele gücünü, kendini sürekli dönüştürerek ayakta kalabilme yetisini, sezgilerin ve derin idrak kapasitesinin hayati önemini ifade etmektedir. 5. ev genel olarak çocuklar ve gençler evidir ve Dünya Astrolojisi’nde gençlerin eğitim sistemini, cinsellik ve üremeyi temsil eder ki Akrep burcu da genel anlamda verimli ve üretken burçlardan biri olarak kabul edilir ve cinsellikle ilişkilendirilir. Bu burçta yerleşmiş olan Venüs, ülke halkının cinsellik konusuna verdiği önemi, nüfus yoğunluğunu ve ülkenin nüfusunun çoğunluğunu gençlerin oluşturduğunu gayet güzel bir şekilde sembolize ediyor. Gerek 5. ev, gerekse Venüs astrolojide yaratıcı ifadeyi, artistik ve sanatsal becerileri de temsil eder. Ülkemiz sanatsal konularda ve başarılı sanatçıları ile giderek daha fazla adından söz ettirmekte. Öte yandan 5. ev sportif aktivitelerle ilişkilidir ki, bu alanda Akrep burcunda yerleşmiş olan Güneş ve Jüpiter, Türkiye’nin sportif alanda da başarılarının artmakta olduğunu, halkın bu alana gösterdiği ilgiyi de açıklıyor. Astrolojide 5. ev eğlenceli aktiviteler ve eğlence mekanlarının, turizmin ve otelciliğin yanı sıra borsanın da dahil edilebileceği risk ve spekülasyon içeren konuları da temsil etmektedir. Güneş, Venüs ve Jüpiter gibi şanslı faktörlerin dışında Şans Noktası da bu alanda yerleşimde olması halkımızın eğlenceli aktivitelere her zaman vakit ve nakit ayırmakta olduğunun, turizmden elde edilen gelirlerin giderek artışının ve Menkul Kıymetler Borsası’nın kazandığı önem ve ilgiyi açıklıyor. Ülkemiz astroloji haritasında en dikkat çekici yerleşimlerden bir tanesi de haritamızın 4. evinde yerleşmiş olan Mars’tır. 4. ev astrolojide Dip Noktası denilen Ayakucu bölgesini ifade eder ki, bu alan nasıl bir kökenden geldiğimizi göstermektedir. Astrolojide Mars birçok anlamlarının ötesinde öncelikli olarak “asker” demektir. Bu da bizim asker kökenli ya da savaş becerisi olan bir kökenden gelmekte olduğunuzu ifade ediyor. Mars dünya astrolojisinde 6. evle beraber silahlı kuvvetleri ve polisi temsil eder ki, haritamızda bu kadar dikkat çekici durumda olması olağandır. Burada önemli ve dikkat çeken bir başka husus var. Mars Terazi burcunda ve Terazi burcu diplomasi, siyaset demektir. Bu yerleşim bize Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bazı dönemlerde siyasetin işleyişiyle iç içe girmiş olduğunu gösteriyor. Zararlı durumda olduğu Terazi Burcu’ndaki Mars, yaşamış olduğumuz iç huzursuzluklar temasını da ifade etmekte, şiddete yönelik eylemler ve terörün ülkeye dipten zarar verdiğini, iç huzurun sağlanmasının bazı zamanlarda TSK tarafından direkt olarak sağlanması durumunda kalındığını da açıklamakta. Mars’ın yükselen derecesine yakın yerleşimdeki Plüton ile dik açısı, terörle mücadelenin uzun soluklu olduğunu anlatıyor. Haritanın Dip Noktası olarak ifade edilen 4 ev genel anlamda toprakları, zirai durumu, iç düzeni, madenlerini, hava ve hayat koşullarını gösterir. Ülkemiz etkin depremlerin yaşandığı, bu yüzden büyük zarar gördüğümüz bir bölgededir. Zirai problemler her zaman olmuştur. Erozyon yüzünden toprak kayıplarının, Mars tarafından temsil edilen yangınlar yüzünden orman kayıplarının yaşandığı üzücü bir gerçektir. Mars’ın Terazi burcundaki zararlı yerleşimi, ormanların bazı zamanlarda çıkar grupları tarafından, kasten çıkarılmış olabileceğini akla getiriyor ister istemez. Mars yıkıcı sonuçları temsil eder ve maden ocaklarındaki göçükler nedeniyle yaşanan kayıplar olmuş, bu durumlar hepimizi çok üzmüştür.

Astroloji haritamızın 5. evinde yerleşen Merkür-Satürn kavuşumu Terazi burcuna düşmekte, ülkenin diplomat ve ataşelerinin, dış temsilcilerinin diplomatik yeteneklerini ifade etmektedir. Bu yerleşimler aynı zamanda uzun vadeli ve stratejik kararlar alabilme yeteneğini de ifade etmektedir ve yakın dönemde transit Satürn tarafından tetikleneceğinden, uzun vadeli kararlar alınma döneminde olunacağına dikkat çekiyor. Satürn bir ulusun otorite kalıplarını ve geleneklerini ifade ederken, haritamızda Merkür ile birleşiyor olması, başka ülkelerin baskı politikalarına akıllıca ve stratejik bir biçimde karşı konulabileceğini de gösterir ki bu bağlamda diplomatlarımızın başarılı olacağını düşündürmektedir. Satürn gezegeninin Kasım ayı itibariyle tam da haritamızın Merkür-Satürn ikilisinin bulunduğu dereceden geçiş yapacak olması, akılcı ve uzun vadeli kararlar alınması konusunda diplomatik yeteneklerin kullanılmasının zamanının gelmiş olduğunu işaret ediyor. Haritamızın 3. evinde Aslan burcunda yerleşimde olan Neptün yakın komşularımızla ilgili bilgi vermektedir. Astrolojide Neptün’ün bulunduğu alanda fedakarlık, maneviyat ve vericiliğin yanı sıra belirsizlik ve netleşme eksikliğinin yanı sıra gizli komplolarla ilişkilendirilir. Yakın komşularımızla ilişkilerimizde manevi bağlar ve yardımlaşma önem taşırken, ilişkilerimizin tam bir tanımlamaya oturamaması, komşularımızın ne denli dostane tavır içerisinde olduklarının netleşememesi Neptün’ün buradaki yerleşimini çok güzel açıklıyor. Dış ticaretinde önemli atılımlar gerçekleştiren ülkemizin, yakın komşuları ile ekonomik ve ticari ilişkileri maalesef arzu edilen seviyeye ulaşamamış gözükmektedir. Yine de komşularımızla ilişkilerimizin gelecekte varmamız gereken noktada hayati önemi olduğunu söyleyebiliriz. Zira kadersel Kuzey Ay Düğümü astroloji haritamızın 3. evine düşmektedir. Kuzey Ay Düğümü, ayaklarımızın önüne serilmiş ve bizden önce planlanmış yolumuzu temsil eder. Haritada bulunduğu burca ve eve göre, kaderimizi gerçekleştirebilmemiz ve başarıya ulaşabilmemiz için yönelmemiz gereken alanların neler olduğunu gösterir. 3. ev yakın çevre ve komşuları temsil eder demiştik. Bu şartlarda bizi geleceğe taşıyan en önemli başarılarımız komşularımızla iyi ilişkiler ve yanı sıra kendi bulunduğumuz bölgeye enerjimizi akıtmamız sayesinde gelecek... Haritamızda Kuzey Ay Düğümü Başak burcuna düşmektedir. Bu şartlarda başarıya ulaşmamızda en önemli ve geliştirmemiz gereken faktörler planlı, düzenli ve derli toplu hareket etmek, analitik ve mantıklı kararlara yönelmek, kaosa düşmeden ilişkilere sistem ve düzen getirmek olacaktır. Daha başarılı bir ülke olma yolunda toplumsal düzen geliştirmeyi, hizmet ve yardım üretmeyi, verimli ve pratik olmayı, planlı ve organize hareket etmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Konuları iyi analiz etmeli, karar verirken duygularımızdan bağımsız kalmayı başarabilmeniz çok önem taşıyor. İlişkilerimizde ve giriştiğimiz tüm işlerimizde başkalarını ve kaderi suçlamak, mağdur rolü oynamak yerine, her şeyin bizim sorumluluğumuzda olduğunun farkına varmalıyız. Objektif ve mantıklı olmalı, geçmişe gereksizce takılmaktan uzak durmalıyız. Ülkemiz haritasında idari konuları, idarecileri temsil eden ve ülkenin dışarıdan nasıl görüldüğüyle ilgili bilgi veren Tepe Noktası’na Balık burcu düşmektedir. Bu burçta yerleşmiş Uranüs, haritanın 10. ev girişinde, MC olarak tanımlanan Başucu ya da Tepe Noktası ile birleşmektedir. Uranüs devrimlerin, devrim niteliğinde değişikliklerin, yeniliklerin, gelenek dışı yapıların ve idari mekanizmaların göstergesidir. Aniden ortaya çıkan siyasi gerilimler Uranüs yönetimindedir. Uranüs gezegeninin yöneticilerimizi ve dışarıya verdiğimiz idari istikrar ve imajımızı ifade eden alana yerleşince, genel geçer standartlara uymayan bir imaj çiziyor olmamız gayet doğaldır aslında. Bu yerleşim idari alanda gerçekleşen sürekli değişimlerin, net ifadesiyle hükümet değişikliklerinin ve onca erken seçimin de açıklanmasında önemli rol oynamaktadır astroloji haritamızın analizinde. Geleneksel hale gelmiş ve uzun süre kanıksanmış yönetimler bile sürpriz değişimlerin kurbanı olmuştur ülkemizde. Türkiye Cumhuriyeti’nin Mustafa Kemal Atatürk tarafından ilanı anında Uranüs’ün tam da Tepe Noktası’na düşüyor olması Cumhuriyetin, bir devrimle ve halkın gücünü de arkasına alarak geldiğinin, sıra dışı tarzıyla tüm dünyayı şoke eden imajının da işareti durumunda. Bu yerleşim aynı zamanda dışarıya verdiğimiz imajın sıkça yön değişikliği şeklinde algılanıyor olması büyük ihtimal. Takip eden yazımda Türkiye astrolojik haritasını esas alarak önümüzdeki bir yılın genel etkilerini değerlendireceğim. Öner DÖŞER 26 Ekim 2011, Çarşamba ASTROLOJİ OKULU, Caddebostan
10-29-2011 02:40 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
Cumhuriyetimizin 88.yaşı için astrolojik tahminler
Cumhuriyetimizin 88. yaşı kutlu olsun. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Güneş Dönüşü haritamızı analiz edeceğim ve önümüzdeki bir yıl için dikkat çeken ana temalara değineceğim

[Resim: space.gif] Güneş Dönüşü haritaları, transit Güneş’in her yıl incelenen astroloji haritasındaki derece ve dakikasına geldiği ana dayalı olarak çıkartılır. Yani, Güneş referans olarak alınır. Güneş dönüşü haritaları bir ulusun ilgili yılda nasıl bir modda olacağı ve içinde bulunacağı durumlara nasıl tepkiler vereceği konusunda bilgi verir. Bu haritalar sayesinde, bir yıllık olayları ana başlıklarıyla değerlendiririz. Bu haritalarda yükselen burcun hangisi olduğu, gezegenlerin haritadaki yerleşimleri ve birbirleriyle açısal bağlantıları çok önemlidir. Haritanın okunmasına yükselen burçtan başlanır. [Resim: SFPage.jpg] Yıllık haritamızda Terazi burcu yükseliyor. Bu şartlarda bu yıl uluslararası ilişkiler, hukuk ve adaletle ilgili konular, politik stratejiler ve uzlaşma zemini aramayı gerektirecek durumlar ön plana çıkacak demektir. Türkiye astroloji haritasının Mars derecesi, bu yılki yükselen derecesine çok yakın düşmekte olduğundan, huzur ve barışı sağlamak için çok gayret sarf etmek gerekecek. Zira Mars agresyon, rekabet ve mücadeleleri, çatışma ve tartışmaları temsil eder ve genel olarak savaş göstergesidir. Bu haritada Mars’ın Aslan burcunda 11. evde yerleşiyor olması, bu yıl Meclis’in gündeminde eyleme yönelik planların, terör-askeri operasyon gibi temalarla ilgili konuşmaların ve alınacak uzun dönemli kararların önem kazanacağını göstermekte. Haritada ateş elementinin güçlü olması da benzer şekilde eyleme yönelik ve bazı risklerin alınacağı bir yılda olacağımızı gösteriyor. Haritanın 1. evinde Terazi burcunda Satürn gezegeninin yerleşiyor olması, uluslararası ilişkilerde ciddiyetle eğilmek gereken, uzun vadeli kararların ve beraberinde sorumluluk getiren durumların işaretçisidir. Ülkemiz geleceğe yönelik kalıcı bir takım adımlar atabilir, önemli stratejik ortaklıklara veya bağlantılara girebilir. Satürn yüceldiği Terazi burcunda güçlü olduğundan, atılacak adımlarda başarılı olma şansı yüksek görülüyor. Satürn haritanın 4. ve 5. evlerini yönettiğinden, bu yıl iç gündem, gençler ve eğitim sistemiyle ilgili konular çok önemli olacak ve önemli kararlar alınacak demektir. Dikkat çekecek konu başlıkları şunlar olabilir: iç güvenlik, sınırlar, topraklar, madenler, binalar, imar ve iskan, inşaat ve yapılandırma, gençlere iş imkanı sağlanması, çocuklarla ilgili güvence alınmasına, eğitimin geliştirilmesine yönelik girişimler. Yükselen burç yöneticisi Venüs haritanın 2. evinde ve zarar gördüğü Akrep burcunda yerleşimde. Demektir ki bu yıl ekonomik konular çok önemli olacak ve ekonomik alanda bir kısım zarar görülebilir. Venüs Agena adında zorlu etkileriyle bilinen bir yıldızla da birleşiyor ve bu ihtimali güçlendiriyor. Merkür ve Güneş de haritanın 2. evindeler ve ekonomik konuların bu yılın en önemli konusu olacağına dikkat çekiyorlar. Güneş-Jüpiter karşıtlığının haritanın parasal alanlarına düşüyor olması, kredi ve geri ödemelerde yaşanacak zorlanmaların göstergesi. Para hanesinde yerleşen üç gezegenin yöneticileri 11. evdeki Mars’tan sert açı alıyor olması ve 5. evde yerleşmiş Neptün ile t-kare açı formu oluşturuyor olması, Meclis gündemdeki Marsyen (savaş ve harekat) konuların spekülasyona ve borsada sert inişlere sebep olabileceğini gösteriyor olabilir. Ama yine de içinden çıkılamaz durumlar veya ekonomik çöküş akla gelmesin. Her koşulda para evi yöneticisi Mars haritada güçlü durumda... Pek çok Avrupa ülkesine nazaran ekonomimiz daha iyi gözükecek. Para evinde yerleşimde olan Merkür haritanın 9. evini yönetmekte, turizm ve dış ticaret gelirlerinin, yabancılarla yapılan ticari işlerin ve ihracatın en azından normal seyrinde olacağına, kazanç elde edileceğine, yeni dış ticaret anlaşmalarına işaret ediyor. Haritanın 3. evinde yerleşmiş olan Ay, bu yılın en önemli değişimlerin ve hızlı gelişmelerin yakın komşularla ilişkiler, eğitim-öğretimle ilgili konular, yazarlar ve medya ile ilgili temalar, iletişim ve taşımacılıkla ilgili olacağını göstermekte. Ay haritanın 10. evini yönettiğinden, hükümetin gündeminde yer alacak en önemli konu yakın bölge ve komşularla ilişkiler, sınırlarla ilgili konular olacak. Bu temalar halkı ve özellikle de kadınları yakından ilgilendirecek. Öte yandan kadın yazarların, kadınlarla ilgili yazıların da dikkat çekeceği bir yıldayız.

Kadersel Ay Düğümleri haritanın 3-9 eksenine düşmekte, yakın ve uzak komşularla ilgili konuların kadersel önem taşıyacağı bir yılda olacağımızı göstermekte. Kayıpları, azalan ve aşağıya çeken etkileri ve entrikalı durumları anlatan Güney Ay Düğümü haritanın 9. evinde yerleştiğinden, muhtemelen uzak komşular alanında kazan kaynayacak, entrikalar, zorlu zamanlar ve kayıp getiren etkiler ortaya çıkacak ki uzak komşular (sınır olmayan ülkeler) denilince akla öncelikle ABD geliyor. Bu yıl uzak yerlere yönelik girişimlerden ziyade, yakın bölgelere yönelik girişimler kazandıracak. Zira Kuzey Ay Düğümü haritanın 3. evinde yerleşmekte ve kadersel olarak yöneleceğimiz, bundan da kazanım elde edeceğimiz yönü işaret ediyor. Haritanın 4. ev girişine yakın yerleşmiş ama fiziksel olarak 3. evde gözüken Plüton, iç güvenlik, komşular ve sınırlarla ilgili konulara, sınır güvenliğini ve iç güvenliği sağlama amaçlı kökten çözüm arayan girişimlere bir kez daha dikkat çekiyor. Ayrıca ülke içinde şiddet eğiliminin artabileceği, zorlu hava koşulları, yıkıcı doğal afetler riskinin yanı sıra, muhalefet partisinde köklü bir yeniden yapılanma ya da çalkantı yaşanması olasılığını da düşündürüyor. Plüton’un haritanın 6. evinde yerleşmiş Uranüs ile sert açısı, silahlı kuvvetlere bu yıl çok iş düşeceğinin işaretçisi. Uranüs Tüm Burç (Whole Sign) ev sistemiyle 7. burca düşmekte, açık düşmanlıkların ve ani saldırıların da öne çıkacağı bir yılda olacağımızı göstermekte. Haritanın 1. ev yöneticisi olan Venüs ile 7. ev yöneticisi olan Mars arasındaki gergin açı da aynı temayı vurgulamakta. Haritada Venüs-Merkür ikilisinin Mars ve Neptün ile T-kare açı formu oluşturduğunu görüyoruz. Sabit burçlar arasında oluşan bu açı formu, özel ve sosyal ilişkilerde zorlu etkilerin ve derin duygusal krizlerin yaşanacağı bir yıla işaret ediyor. Bu yıl boşanmalarda artış, duygusal ilişkilerde kopmalar yaşanabilir. Haritada Venüs doğum haritamızdaki Venüs derecesine ve Jüpiter derecesine çok yakın. Bu aslında şu yorumu da getiriyor: evlilik yapanların sayısında da artış olacak. Hatta bu etkileşim haritamızın 5. evi üzerine denk düştüğünden, doğum oranının da artacağını düşünebiliriz. Güneş Dönüşü haritasının Venüs’ü, ana haritamızın Jüpiter derecesi üzerine denk düşüyor ve Jüpiter haritamızın 10. evinin yöneticisi olduğundan, ülkemiz yönetici pozisyonunda bulunan liderleri ve ülkemizin dış imajı açısından da olumlu etkilerin hakim olacağını, başarılı bir yıl olacağını söyleyebiliriz. Güneş Dönüşü haritasının Merkür’ü de Jüpiter üzerine düşmekte, hükümetin ve idari pozisyondaki kişilerin geleceğe yönelik önemli kararlar alacağını göstermekte. Güneş Dönüşü haritasının Mars derecesi ana haritamızın 3. evi üzerine düşüyor ve yukarıda da belirttiğim gibi en büyük agresyon ve mücadele alanının yakın bölgemiz, komşularımız, sınırlarımız alanında gerçekleşeceğini, askeri konuların ön planda olacağını gösteriyor. Güneş Dönüşü haritasının Plüton derecesi, ana haritamızın 7. evine düşüyor ve açık düşmanlıklarla, liderlik çekişmeleriyle, uluslararası davalarda güç çekişmeleriyle karşı karşıya kalacağımıza dikkat çekiyor. Güneş Dönüşü haritasının Satürn derecesi, ana haritamızın Merkür-Satürn derecesi üzerine düşüyor. Bu yerleşim bu yıl önemli alınacak önemli kararların çocuklar ve gençlerle ilgili konular, onların eğitimi, sportif aktiviteler ve spor takımları, sanatsal konular ve sanatçılar, diplomatlar ve ataşeler, eğlence yerleri ve eğlenceli aktiviteler, turizm ve borsa ile ilgili olacağını gösteriyor. Türkiye’miz için her şeyin en iyi şekilde gelişmesi hepimizin en büyük temennisi. Büyüyoruz ve büyüme krizler içerisinde olur. Bu aşamadaki zorlanmalarımız büyüme sancısı. Türkiye önümüzdeki yirmi yıllık süreçte ivmesini yukarı doğru çevirmiş ve bölgesinde liderlik üstlenmeye odaklanmış durumda. Daha önce altını çizerek söylediğim bir şeyi bir kez daha tekrarlayayım. 2012 yılı çok önemli bir hazırlık yılı. 2013 yılı ise zirve yılımız olacak! İlerleyen günlerde 2012 yılında Türkiye ve dünya gündemini astrolojik olarak değerlendirmeye devam edeceğim… Öner DÖŞER 28 Ekim 2011, Cuma ASTROLOJİ OKULU, Caddebostan
10-29-2011 02:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bu şarkı yarınlara Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 633
Üyelik Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 65

Mesaj: #9
RE: Türkiye Astrolojik Yorumu
bir tanıdığım facebook sayfasına şöyle yazmış!

Türkiye en rüşvetçi ülkeler arasındaymış.Aslında atacaktık adamların önüne üç beş kuruş bzi almıcaklardı listeye.Boşuna rezil olduk. ;]

yanlış hatırlamıyorsam türkiyenin yükseleni yengeçti! dışarıdan "oh ne sıcakkanlı insanların ülkesi... duygulu... merhametli... aileye önem veren bir millet!" kisvesi altında tüm sapıklıkların, fanatikliğin, üçkağıtçılığın, kısa yoldan köşe dönmelerin baş memleketi! diyesi geliyor insanın... Ki öyle zaten... akrep-ikizler etkisi işte gülücük

t'as l'air d'une chanson...

kafka'nın takıntısı yalnızlığın laneti değil, tecavüze uğrayan yalnızlıktır! m. kundera

dance me to the end of love...!
11-10-2011 08:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
toksöz Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 3
Üyelik Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: Türkiye Astrolojik Yorumu
verygoodalkis
11-10-2011 09:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Türkiye capri 12 13,760 03-05-2017 10:45 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Astrolojik İstanbul Luli 6 8,749 09-05-2011 09:14 PM
Son Mesaj: Derin
  12 Haziran Seçimlerine Astrolojik Yaklaşım Dinoo 7 8,647 05-19-2011 12:33 AM
Son Mesaj: nisan15
  Türkiye'de son siyasi gelişmeler NinMeSarRa_ 18 21,651 05-18-2011 07:36 PM
Son Mesaj: ginka
  Dünyanın en ünlü astroloğu Türkiye’nin falına baktı Tuğçe 10 10,835 12-12-2010 01:01 AM
Son Mesaj: SeRDaL

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir