Değerlendir:
  • 35 Oy - 1.94 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vladimir PUTİN
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Vladimir PUTİN
PUTİN Yıldız Haritası ;

[Resim: putnom9.png]

madem bugün liderleri konuştuk , günümüz Dünya Siyaset Arenasının en güçlü isimlerinden birini incelemek istedim.
Rusya Devlet Başkanı (Başbakan) , Vladimir Putin..

Dünya Siyasetini çok yakından takip edemesemde , Rusya'da ki ciddi gelişmeler gözden kaçmıyor değil.
ciddi ekonomik problemleri olan ve Dünya dengelerini tamamen Amerika'ya bırakmış , bizim tâbirimizle enkaz devralmış olan Putin , bugünün Rusyasını Küresel Liderliğe taşıyor diyebiliriz.

Putin politikalarının detaylarını bilmiyorum , genel olarak bildiklerimiz ise yıldız haritasını yorumlamaya yetecek , birazdan göreceksiniz ;)

[Resim: putincoldwarrioruf5.png]

güneş-merkür-satürn-neptün dörtlüsü , Terazi burcunda , 12.evde stelyum yapıyorlar.. ASC = Akrep

Putin , üniversiteyi bitirdikten sonra KGB'de görev almaya başlıyor. ( 12.ev vurgusu ile KGB'nin derin devlet konuları paralel , tabii yükselen Akrep içinde aynı şeyi söyleyebiliriz )

Yengeç burcundaki Uranüs , Terazi burcundaki stelyuma sert KARE açı yapıyor.
daha açmak gerekirse ;
Güneş-Uranüs Karesi
Merkür-Uranüs Karesi
Satürn-Uranüs Karesi
Neptün-Uranüs Karesi

eski bitik Rusya'nın en ciddi problemlerinden biri , çok hantal bir Bürokrasiye sahip olması.. ve PUTİN bu hantallığı ortadan kaldırıyor , Devletin İşlemlerini Hızlandırıyor.. ( URANÜS VURGUSU )

Putin'in Hızla ve DİREKT sonuca giden politikalar izlemesini , Uranüsün sert açılarının yüksek elektriğine bağlayabiliriz.

eminim Putin , bir Karar verdiği zaman , demokratik-bürokratik işlemleri bekleyecek sabrı taşımıyordur ve YENİLİKÇİ ( belkide demokrasi dışı ama gerekli ) çözümler buluyordur..

Aslan burcunda , Plüto - MC kavuşumuna sahip olan Putin , yukarıdaki paragrafta sözünü ettiğim gibi pek demokratik bir lider değil.. !?

hatta pek çok kişiye göre Putin , Rusya'nın Yeni Çarı olarak görülüyor ve kendi İmparatorluğunu her geçen gün kuvvetlendiriyor..

mesela siyasi arenadaki rakiplerini karanlık yollarla alt etmesi , suikastlar vb. Plütonik stratejileri sebebiyle , çok ciddi bir muhalefeti olmadığınıda söyleyebiliriz.
hatta seçimlerde kural ihlalleri olduğu iddia ediliyor ama bir şekilde şu dönemde Rus Halkı için bir Kahraman Rolünde görünüyor.

yukarıdaki resimi aldığım kaynakta , Putin için cold warrior yani soğuk savaşçı yazıyordu..
Hava elementi vurgusu olan + Uranüsü ve Plütosu çok güçlü kişiler için ''Soğuk Savaşçı'' tanımlaması bence çok yerinde görünüyor.

Putin liderliğindeki Rusya , Hindistan ve ÇİN gibi ülkelerle bağlantılar kurarak Amerika'nın tek kutupluluğunu sona erdirmek niyetinde yani anlayacağınız Putin Politikaları Rusya ile sınırlı görünmüyor..

Putin'in astrolojik bir avantajıysa , ne kadar cold warrior olsa da ASC üzerindeki Venüs vurgusuyla diplomasiyi ve gerektiğinde uzlaşmacı-paylaşımcı karizmatik kişiliğinide beceriyle kullanabilmesi..
yani o savaş zamanı Uranüsünü ve Plütosunu devreye sokmaya hazır , barış zamanı ise uyumlu ve karizmatik biri.

astrolojiyi kenarıya bırakıp , politika şemsiyesinden bakınca şu soruyu sormak nasıl olurdu ;

''Mustafa Kemal Atatürk , her ne kadar Cumhuriyeti ilan ettiysede , tam bir demokrasiyle değil , kendi üstün potansiyeliyle 15 yılda aldığı enkazı , gelişen-kalkınmakta olan bir ülke haline getirdi. tekrar ediyorum bunu kendi insiyatifiyle yaptı..
benzer şeyi Putin'in yaptığını görüyoruz , pek demokratik olmayan yöntemlerle kendi insiyatifiyle Rusya enkazını , küresel liderliğe taşıyor..''

soru şu ; demokrasi herşey mi demek , nereye kadar demokrasi ,,,
demokrasi güzel bir sistem olduğu gibi , maliyetleride yüksek mi acaba ,,,

işte size Satürn-Uranüs Zıtlaşmasının sonuçlarından biri olan , SİSTEMİ SORGULAMA ÖRNEĞİ gözkýrpma

01-21-2009 10:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Garavu Çevrimdışı
Parola61
********
Webmaster
lt=
Mesajlar: 286
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 169

Mesaj: #2
RE: Vladimir PUTİN
bu adamda iş var. böyle bir manyak bizede lazım. tayyipçiğimide çok seviyorum ama bizim gibi ülkelere putin gibi delilerde lazım..
01-21-2009 10:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
capri Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 331
Üyelik Tarihi: May 2016

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
RE: Vladimir PUTİN
İzlediğim house of cards bölümleriyle birlikte plutonun siyaset için en önemli gezegenlerden biri olduğu kanısı oluştu bende. Tabi akrep burcu da. O mecrada o burç iş yapar dedim. Putindeki akrep teması da yadsınamaz. Özellikle akrep burcu teması olan hayatta kalma iç güdüsü, şüphecilik, kendi çıkarını gözetme saf yerine konmaya engel olur en azından. Daha da önemlisi entrika ve kafada kurma yeteneği de verebilir. Putin de bu alanda oldukça şanslı görülüyor haritası itibariyle. Mcde pluton, yükselen akrep. 12. evde merkür neptün kavuşumlu ve plüton sekstilli. Ağzı sıkı yani. Eski kgb çalışanı olmasına şaşmamak gerek. Hele 1. ev venüsü de işe ayrı bi boyut katmış olabilir. Peşinden gelen hanımları üzmüş olabilir. Geniş kitleler için bi diğer önemli şey de sevilmek. Hatta önemli şey. Belki bu da plutona ait bi alan. Çünkü eş dost sevgisi değil geniş bir kitle tarafından sevilmekten söz ediyoruz burada. Bu konuda ben yine de oyumu venüse atardım. Birinci evine düşmüş o da. Bu kadar pluton enerjisi taşıyan biri için dışarı venüs enerjisi vermek önemli bence. Dizideki karakter de putin'in uzun boylusu tam.
06-17-2017 09:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir