Değerlendir:
  • 28 Oy - 2.86 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mars Açıları
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Mars Açıları
Mars kavuşum Jüpiter: Açık ve samimi kişilerdir. Bu açı maddi konular için iyidir. Enerjik olurlar. Kendileri için önemli buldukları konularla uğraşırlar. Bazen fanatiktirler.
Askerlik ve benzeri mesleklere elverişlidirler. Şayet bu kavuşum kötü açılar almışsa kötü patronlar olur, nuh deyip
peygamber demezler. Ateşli şeylerden bir sürü zarar gelir. Kadın horoskoplarında civarlarında bulunan pek çok erkeği dile getirir.

Mars 60 Jüpiter: Tatlı dilli enerjik ve iyimser tiplerdir. Pratiktirler. Yorulmaksızın mutsuz kişilerin yanında yer alırlar. Özellikle genç insanlarla çok iyi anlaşıp çalışırlar. Hedeflerini iyi saptar. istediklerine ulaşırlar. Maddi açıdan kazançlıdırlar.

Mars 90 Jüpiter: Savaşmaya hazır kimselerdir. Doğal olarak sosyal çevrelerde hemen savaşa girerler. Çoğunlukla dinsel ve sosyal konularda fanatiktirler ve hemen işi polemiklere dökerler. Aşırı hareketli ve huzursuz tiplerdir. İs hayatlarında devamlılık ve düzenlilik yoktur.

Mars 120 Jüpiter: Spora ve seyahatlere düşkün kişilerdir. Sosyoloji ve psikoloji bilimlerini severler. Enerji dolu pratik tiplerdir. Anlayıp ve bilgileri pozitiftir. Filozofik ve insancıl tarafları güçlüdür. insanlığın hayrına şeyler yaparlar. Geçmiştekileri olumluca yenileyebilirler.

Mars 180 Jüpiter: Başkalarına karşı tutucu kimselerdir. Bazen dinsel konularda zorluklara düşerler. Lükslerine düşkün olan bu şahıslar kendi düşünce yapılarına yakın olan eşlerle evlenirler. Can sıkıntısı en
büyük düşmanlarıdır. Ölene kadar can sıkıntısı çekerler.

Mars kavuşum Satürn: Sert ve ağır islerde çalışırlar. Durup durup birden parlayıverirler. Kızgınlıkları bir volkanın patlamışına benzer. İktidar hırsları vardır ve diktatörlüğe eğilimlidirler. Kötü açılar almışsa kişilerde kemik kırılmaları, deri hastalıkları, adale sertlikleri gibi rahatsızlıklar ortaya çıkar. Bazen planlayamadıkları zararlar gelir.

Mars 60 Satürn: islerinde yükselebilen tiplerdir. Teknik konulara yeteneklidirler. Enerjilerini pratik bir biçimde olumlu şeylere kanalize edebilirler. Bu şahıslar pek sevilen kişiler değillerdir. Başkalarına soğuk ve antipatik gelirler.

Mars 90 Satürn: Somurtkan ve sevimsiz, soğuk tiplerdir. Disiplinsizdirler. Açık olabilecek pek çok şeyi gizlerler. Bencildirler ve kimseye yardim etmezler. Eş ve sevgili ilişkilerinde bir çok zorluklar vardır. Sağlık açısından ise kemikler sorundur. Kırılmalar, kazalar olur. Mesleki kariyerlerine gölge düşer. Planları istediği gibi sonuçlanmaz. Mesleki rizikolardan dolayı ölebilirler.

Mars 120 Satürn: Sert ve ağır islerde çalışan ölçülü biçili tiplerdir. Arzularına sistematik çalışmaları sayesinde erişirler. askeri meslekler ve politikaya yatkındırlar. Sabırlı
olur, pratik davranırlar. İyimser kimselerdir. Teknik konulara ve matematiğe istidatları vardır.

Mars 180 Satürn: İş hayatında ve ticari hayatta saldırgan kişilerdir. Özellikle baba ve anneyle ilişkileri kötüdür. Meslek hayatlarında bir sürü zorluklarla karşılaşırlar. Bencil olan bu kimseler kimseye yardim etmezler. Bazen zalimdirler ve polisiye olaylara eğilimleri olur.

Mars kavuşum Uranüs: Bu kişiler ani reaksiyonları olan hareketli tiplerdir. Liderlik kabiliyetleri vardır. Vefakar ancak kapalı kimselerdir. Genellikle teknik ve doğal konularla alakadar olurlar. Makinelere ve elektroniğe de elverişli olurlar. Kötü açılarla araba kazaları geçirebilir, teknik sorunlarla karşılaşabilirler. Elektronikle ilgili zararlar gelir.

Mars 60 Uranüs: Sadık, güçlü arzuları olan kapalı kimselerdir. Dikkatlidirler. Ne aradıklarını iyi bilirler. Sinirsel kuvvetleri güçlüdür ve bu sayede sert ve ağır islerde çalışır, çeşitli zorlukları yenmeyi bilirler. Elektronik ve teknik konularla alakalanırlar.

Mars 90 Uranüs: Ani ve tehlikeli etkinlikleri olan tiplerdir. Bu kişiler çabuk kızar ve sinirlenirler. Sabırsız ve yıkıcı kimselerdir. Çekinmeden ve düşünmeden çeşitli rizikolara atılırlar. Elektronik aletlerden başlarına bazı kazalar gelir. Trafikte de birçok kazalar yaparlar. Ölümleri kaza sonucu ve ani olur.

Mars 120 Uranüs: Açık ve orijinalite sahibi tiplerdir. Grup çalışmalarında çok başarılı olurlar. Yöntemleri de denenmemiş orijinal metotlardır. Elektronik cihazlara ve gizli bilimin pratiklerini yapmaya meraklıdırlar. Özgürlüklerine bağlıdırlar. Mühendislerde rastlanan bir açıdır.

Mars 180 Uranüs: Disiplinden eksik, kötü davranışları olan kavgacı, dövüşçü kişilerdir. Birçok işleri aniden bozulur. Ölçüsüz şahıslardır. Başkalarına onların fikirleri ters gelir, yanlarında yer almazlar. Çoğunlukla tutumları yüzünden arkadaşları onlara düşman hale gelirler. Hayatları birdenbire bitişlerle doludur. Elektrikten ve makinelerden zarar gelir.

Mars kavuşum Neptün: Psişik çekim kuvvetleri, güçlü cazibeleri vardır. Gizli bilimlerle büyücülükle çok
ilgilenirler. Bilinçaltları çok zengindir. Gizlilikten hoşlanırlar. Her tür gizem ve acayip isler onlara göredir. Bu kişiler zehirlenmelere ve çeşitli enfeksiyonlara karşı yatkındırlar.

Mars 60 Neptün: Doğal şifacılık kabiliyetleri vardır. Doğaüstü konularda çok meraklı olurlar. Telepati, duru görü gibi istidatlar açığa çıkar. sezgileri çok güçlüdür. Genellikle bu kimseler bir çok islerini gizlice ve kulisler ardında yaparlar. Sanatçılar içinde iyi bir açıdır.

Mars 90 Neptün: Psikosomatik hastalıklara elverişli olurlar. Cinsellikle ilgili çok sorunları vardır. Alışılmış dışı seksten hoşlanırlar. Hırsları ve dürtüleri güçlüdür. Alkolizm ve ilaç alışkanlığına meyillidirler. Nevrozlar, ileri hallerde halüsinasyonlar başlarına bela olurlar. Aşırı haris hilekar kimselerdir. Bu yüzden tutuklanabilirler.

Mars 120 Neptün: Duyular dışı algıları çok kuvvetlidir. Parapsikolojiye gizli bilimlere meraklıdırlar. Bu konularda çok basarili olurlar. Yoga ve benzeri ruhsal bedensel sporlar da tam onlar içindir. Ritim ve renk onlara büyük zevk verir. İyi dans ederler. İnsani konularda yumuşaktırlar.

Mars 180 Neptün: Bilinçaltları çatışmalarla dolu kişilerdir. Hissi bir karaktere sahiptirler. Sağlıksız cinsellik anlayışları vardır. Çoğu kez cinsellikleri başlarına belalar getirir. Bundan hem meslek hem ev yaşamları etkilenir. Sinir hastalıklarına, psikosomatik hastalıklara yatkındırlar. Marsin başka kötü açıları da varsa bu özellikler iyice artar.

Mars kavuşum Plüto: Zor insanlardır. Enerjik ve sonuca gidicidirler. Aşırı arzuları onları bazen ölüme götürür. Çok güçlü enerjileri onları çok tehlikeli kişiler yapar. Çoğunlukla suça yönelik eğilimleri vardır.

Mars 60 Plüto: Bitmez tükenmez bir enerjileri vardır. Kendilerine faydalı olacak şeyleri bilinçli ve bilinçaltı çok iyi anlayabilirler. Bu açı özellikle oluştuğu evin karakteristiğinde ortaya çıkar. Beden kültürleriyle ilgilenirler. Hata - Yoga tanımlar içindir.

Mars 90 Plüto: Disiplinsiz tiplerdir. Kavgacı olurlar. Diplomasiden anlamaz, hedeflerine ulaşabilmek için her türlü tehlikeli yolu denerler. Kazan, ya da öl prensibini güderler. Bencil şahıslardır. Bu açı bazen acayip bir ölüme de delalet eder. Diktatörlüğe eğilimlidirler




Mars 120 Plüto: Doğa bilimleri ve gezi bilimlerle alakalanırlar. ilgilendikleri ve uğraştıkları her şeyi yenilemek değiştirmek isterler. Korkusuz ve tehlikelere atılabilen tiplerdir. Hayatin dinamik yönlerini bilir ve bildiklerini uygularlar. Bedenlerini yenileme kabiliyetleri vardır.

Mars 180 Plüto: Kazanmak istedikleriyle kazandıkları arasında farklar vardır. Ölüm, savaş ve değişimler konularında birçok zorluklar onları bekler. Onların hedeflerine ulaşmak için yaptıkları hem kendileri için hem de beraber oldukları kişiler için zararlarla doludur.

Mars kavuşum Ay Düğümü: istekleri hareketlilikle dolu şahıslardır. Erken tanımaları sayesinde' çalıştıkları kimseleri de kazançlı çıkarırlar. Kanunlara saygılı yasal işlerde çalışır, bazen de kurban olabilirler.

Mars 60 Ay Düğümü: Sosyal ilişkilerini daha da iyiye götürmek ister ve içlerinden geldiğince çalışırlar. Toplumsallığı, beraber çalıştıkları insanları iyi bilirler. Yapıcılıkları kendilerine yardımcıdır.

Mars 90 Ay Düğümü: Saldırgan kimselerdir. Özellikle saldırılarını yanlış yerlerde ve yanlış zamanlarda yaparlar. Sosyal hayatları ve toplum ilişkileri sinir ve gerginliklerle doludur.

Mars 120 Ay Düğümü: Güzel ve sistemli planları sayesinde toplumsal yaşantılarında başarıya ulaşabilen kimselerdir. Popüler olurlar. Yeterli enerjiye sahip olup yönetme yetenekleri vardır.

Mars 180 Ay Düğümü: Başkalarının yanında çalışan ve kendilerine yanlış yol seçen tiplerdir. Seçici olmalarına rağmen toplumsal hayatlarında başarısız olurlar. Kolayca başkalarını düşman edinirler.

Mars kavuşum Yükselen: Sinirli ve saldırgan bir yapıya sahiptirler. Savaşı sever ve liderliğini yüklenebilirler. Şahsi hedeflerine ulaşabilmek için ellerinden geleni yaparlar. Söz daima kendilerindedir. Despotturlar. Diplomasiden anlamaz, kolayca kavga çıkartırlar.

Mars 60 Yükselen: Eş ve aşk konularındaki açık tutumları sayesinde toplumsal, yaşantılarında da başarılı olurlar. İnsanlarla açık ve samimi ilişkiler içindedirler.

Mars 90 Yükselen: Sinirli ve saldırgan tiplerdir. Esler ve sevgililer tarafından sevilmezler. Hedeflerine ulaşabilmek için mutlaka savaşmaları gerektiğine inanırlar. diplomasiden ve arkadaşça tutumdan anlamazlar.

Mars 120 Yükselen: Arzuları güçlü kapalı şahıslardır. Güçlülükleri ve açıklıkları sayesinde başkalarına karşı galip gelirler. Kısa zamanda iyi kazanır ve hayati dopdolu yaşarlar.

Mars 180 Yükselen: Toplumsal hayatta ve meslek hayatında basarili tiplerdir. Yükselmek istedikleri yer için mücadele eder ve istedikleri yere gelirler. Askerlikte ve politikada başarılı olurlar.
Mars kavuşum MC: Orijinal düşünceleri olan kimselerdir. Bunları sözleri ve yazılarıyla çok iyi ifade ederler. Gazeteciliğe ve iletişimle ilgili konulara kabiliyetleri vardır.

Mars 60 MC: Hem aile hayatlarında hem de mesleki yaşamlarında hareketli ve yapıcı kolayca yükselebilirler. tiplerdir. Mesleki açıdan

Mars 90 MC: Anne ve babalarıyla geçinemeyen kimselerdir. Aynı zamanda ev ve is yeri sahipleriyle de geçimsizlikler verir. Birçok ailevi ve mesleki sorunları vardır. Devlet dairelerinde ihtilaflı işleri olur.

Mars 120 MC: Kariyerlerin bilen ve hakkeden kapalı kişilerdir. Bunların aileleri ve ev atmosferleri de çok sıcaktır.

Mars 180 MC: Ev yaşamları sorunlarla dolu olan tiplerdir. Aile hayatları iyi değildir.

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
11-30-2008 04:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #2
Cvp: MARS ACILARI
Güneş_ Mars kavuşumu

Oldukça egoları kabarık ve sinirli olan bu kişiler, tartışma ortamlarından asla kaçmazlar. Tartışmayı başlatan kişiler her zaman onlar değildir. Ama bu ortamlarda kendilerini bulu verirler. Cesaretleri tartışmayı kazanma şanslarını artırabileceği gibi, bazende olayın üzerine fazla gitmeleri ve inatçılıkları, içinden çıkılmaz karmaşaya sürükleyebilir. Egoları ve arzuları abartan bu açının etkisiyle başarılı liderler olabilir. Pek çok diktatörün, kralın haritasında bu açıya rastlanır. Tek kusurları, biraz ezici tutumlarıdır. Sert açılar mevcutsa büyüklük kopmlekside taşıyabilirler. Enerjik ve heyecanlıdırlar; tanınmak, ünlü olmak, hep anılmak ve hatırda kalmak isterler. Marsın enerjik yapısından dolayı,fiziksel güç gerektiren aktivitelerde de başarılı olmaları kolaydır.


Güneş_Mars Sekstili

Bu konum, kişinin yüksek enerjisinin göstergesidir. Hareket içinde olmak isterler. Bu sayede enerjilerini iyi kontrol edebilirler., aks halde sıkıntılı pozisyonlarda, durağan işlerde çalışırlarsa, kontrol altında tutamadıkları enerjileri patlama yapabilir. Bir işe başlamadan önce iyice ölçüp biçmek isterler. Kişilikleri çok güçlüdür, başkalarının fikirlerine saygı duyarlar. Zorbalık yapmazlar. Yaptıkları işlerde başarılı olur, yaratıcı fikirler oluşturabilirler. Özellikle genç insanlarla iletişim kurmaktan çok zevk alırlar.İletişim konusundaki yetenekleri, çok iyi bir öğretmen ve danışman olmalarını sağlayabilir.Güncel olayları takip eder,her zaman dünyadan haberdar olan entelektüel insanlardır.

Güneş_ Mars karesi

Hayata bakış açıları sert ve katı olan bu insanlar yaptırımcı ve fazla zorba olabilirler. Bulundukları ortam ne olursa olsun kendilerini, daima bir rekabet içinde hissederler.Karşılarındaki insanlar,ilgili olsun olmasın onlar için daima bir rakiptir. Bu durumda gereksiz tartışmalar ve kırıcı konuşmalar arkadaşlıklarını sürdürmelerini zorlar. Yüksek ses tonuyla konuşmak, imalarda bulunmak ve iğneleyici olmak, başlıca taktiklerdir. Hedeflerine ulaşabilmek için kendilerini fazla zorlar, her işin altından kalkmak için ellerinden geleni yaparlar. Zor duruma düşmemek için sabretmeyi ve bir işe başlamadan önce etraflıca düşünmeyi öğrenmeleri gerekir. Yüksek fiziksel enerjilerini doğru yönlendirebilirlerse başarılı olabilirler. Benmerkezci davranışlardan uzak durmaları iyi olur.


Güneş_Mars Trini

Bu konum, çok yüksek yaşam enerjisi sağlar. Bu insanlar mücadeleden ve zor illerden zevk alırlar. Kendilerine özgü zevkleri vardır. Hırslı olduklarından önde gitmeyi severler. Ama asla inatçı ve sabit fikirli değildirler. Hatalarını ve başkalarının da başarılı olabileceğini kabul eden kişilerdir. Hayatları oldukça hareketlidir. Başarıya ulaşmaları için karşıların a fazla engel çıkmaz. Üstlendikleri her işin altından başarıyla kalkarlar. Monotonluktan hiç hoşlanmazlar. Uzun çalışma saatlerine dayanabilir,yüksünmezler. Başarılı sporcular için ideal bir açı kalıbıdır.


Güneş_Mars opozisyonu

Bu insanlar kelimenin tam anlamıyla savaşçı doğmuştur. Mücadeleler yenilgiler onların gözünü asla korkutmaz. Görmeleri gereken, savaş haline getirdikleri pek çok şeyin aslında gereksiz hareketler olduğudur. Fazla baskıcı olmaktan kaçınmaları gerekmektedir. Olgunlaştıkça saldırganlıklarını kontrol etmeyi öğrenebilirler. Böylece, bu konumun verdiği yüksek enerji ve arzular çok olumlu hale gelebilir.

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
12-01-2008 05:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #3
Cvp: MARS ACILARI
darkvenus Yazılan:Merkür yok... mars-merkür kavuşumu

Mars 120 Neptün: Duyular dışı algıları çok kuvvetlidir. Parapsikolojiye gizli bilimlere meraklıdırlar. Bu konularda çok basarili olurlar. Yoga ve benzeri ruhsal bedensel sporlar da tam onlar içindir. Ritim ve renk onlara büyük zevk verir. İyi dans ederler. İnsani konularda yumuşaktırlar.

Mars 60 Plüto: Bitmez tükenmez bir enerjileri vardır. Kendilerine faydalı olacak şeyleri bilinçli ve bilinçaltı çok iyi anlayabilirler. Bu açı özellikle oluştuğu evin karakteristiğinde ortaya çıkar. Beden kültürleriyle ilgilenirler. Hata - Yoga tanımlar içindir.

Merkür_Mars Kavuşumu

Bu insanların zihinsel enerjileri çok yüksek, zekaları keskindir. Çok çabuk karar verir, düşünmek için zaman kaybetmezler. Zihinsel yeteneklerinin farkında olduklarından mücadeleyi ve yarışı çok severler. Herzaman haklı olduklarına inandıkları için, bazen yanlış karar ve yargılara varabilirler. Zihinleri çok hızlı çalıştığından konuşma sırasında öne atılarak, karşılarındakinin lafını bölebilirler. Bu durum bazen sıkıcı olaylara neden olabilir. Zihinsel faaliyetlerini kontrol altına almayı ve alaycı tavırlarından vazgeçmeyi öğrenmeleri gerekir

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
12-01-2008 05:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #4
Cvp: MARS_Jüpiter ACILARI
Mars_Jüpiter Kavuşumu

Bu konum hayırı cevap olarak kabul etmeyen kişilerin açısıdır. kendilerine çok güvenir,her işn altından kalkabileceklerine inanırlar. Kararları isabetlidir. Büyük arzuları olan bu kişiler şanslıdırlar.


Mars_Jüpiter Sekstili

Bu kişiler fizik ve zihin enerjilerini kusursuz bir şekilde birleştirerek harikalar yaratabilir. Üstesinden gelmeleri gereken işlerde enerjileri iyice yükselir ve çok daha başarılı olurlar. Gerektiğinde kendilerini çok iyi disipline edebilirler.


Mars_Jüpiter Karesi

Bu insanlar hayatı hep uç noktalarda yaşarlar. Din ve sosyal konularda fanatik fikirleri ya da aykırı düşünceleri vardır. Ne zaman surmaları gerektiğini bilmezler. Doğalarında yoksa da makul olmayı öğrenmeler gerekir.Kumar gibi rskli şans oyunlarına gözü kapalı atılırlar.


Mars_Jüpiter Trini

Fiziksel ve zihinsel enerjileri çok yüksektir. Bu nedenle çok az bir çabayla harika şeyler yapabilirler. Doğru zamanda doğru atılımlar yapma konusunda ustadırlar. Fakat hayata karşı " haydan gelen, huya gider" yaklaşımı içindedirler.


Mars_Jüpiter Opozisyonu

Doğum hritasında bu açı bulunanlar her türlü aşırlığıa eğilimlidirler. İlk başta kendi değerlerini abartmaktan kaçınmalıdırlar. Huzursuz, sürekli seyahat etmek isteyen macers düşkünü bir yapıları vardır.

Gökyüzünün pencersinden

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-01-2008 06:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #5
Cvp: MARS ACILARI
Ay_Mars Kavuşumu

Bu konum huzursu bir ruh halini ve sabırsızlık duygusunu belli eder. Böylesi kişiler duyguları yüzünden tutkularıyla hareket ederler. Verdikleri kararlar nadiren sağduyuludur.Genelde kendilerini ifade etme şekilleri biraz agresif olabilir. Tepki göstermeden önce oturup bir kez daha düşünmeyi, zekalarını kullanmayı başarırlarsa, bu konumun verdiği yüksek enerji ve potansiyeli değerlendirebilir, karlı çıkabilirler.


Ay_Mars Sekstili

Ay-Mars sekstili en zorlu savaşlardan galip çıkmayı sağlayacak, yüksek potansiyelli duygusal bir güç göstergesidir. Bu tipler, duygularını, öfkelerini kontrol edebilirler, böylece insan ilişkilerinde başarılı olabilirler. Başkalarının duygularına karşı son derece saygılıdırlar. Yüksek enerjileri ve yoğun duyguları çatışma halinde olmadığı için her şart altında olabilecek en iyi sonucu alırlar. Herkese yardım etmeye çalışır, başkalarını heyecanla desteklerler. Tabii karşılığında benzer davranışı görürler.


Ay_Mar Karesi

Bu açı altında doğan insanlar çok çabuk ümitsizliğe kapılabilir ve zorluklar karşısında altüst olabilirler. Ters tepkileri kişiliklerine yapılmış bir hareket olarak algılama eğilimlerinden dolayı kontrollerini kolay kaybedebilirler. Pek serinkanlı değillerdir. Hayat deneyimleri sonucunda alınganlıklarından kurtularak, karşılarındaki insanlardan daha az şey beklemeyi öğrenirlerse ilişkileri daha iyi olabilir. İlişkilerinde uyum sağlamayı ciddi amaç edinmeleri gerekir. Marsın verdiği yüksek potansiyelli enerji kontrol edilemezse yoğun duyguları yüzünden ruhsal bozukluklara kolayca kapılabilirler.


Ay_Mars Trini

Bu insanlar çok duygusal olmalarına rağmen güçlü karakterlerinden dolayı hisleri, mantıkları kolay çelişmez, aradaki dengeyi kurmaları kolay olur. İnsan ilişkileri kuvvetli ve politiktir.Nabza göre şerbet vermeyi çok iyi başarırlar. İnsanlarla başarılı ilişkiler kurdukları için çok iyi organizasyonlar yapabilirler. Halkla ilişkiler, insan kaynakları alanlarında çalışabilirler. Fikirlerini kabul ettirme yöntemleri zor kullanmadan olur. Özgüvenleri çok gelişmiş olan bu insanlar savaştan ve mücadeleden asla kaçınmazlar.


Ay_Mars Opozisyonu

Bu insanların ilişkileri oldukça fırtınalıdır.Kıskanç ve benmerkezci yapılarından dolayı en önemsiz konularda bile tartışmaktan kaçınmazlar. Dışa dönük kişilikleriyle çok çabuk arkadaş edinirler. Ama yoğun duyguları yüzünden uzun süreli ilişkiler kurmakta zorlanabilirler.İş yaşamlarıda sorunlu olabilir. Sürekli rekabet hırsıyla çalışırlar, bu halde otoriteye uyum sağlamakta zorlanacaklardır. İsteklerini mutlaka yaptırmak isteyeceklerinden arzularına boyun eğmeyen kişiler üzerinde fazla otoriter ve baskıcı olabilirler. Bu tutumları yüzünden de çok sevilmeyen kişiler haline geleceklerdir.


Venüs_Mars Kavuşumu (0)

Karşı cinsle kolay ilişki kurabilen çekici tiplerdir. Hem sosyal ilişkilerinde hem de sevdikleri üzerinde üstün taraf olmak isterler. Biraz baskıcı ve agresif olabilirler. Sanat çalışmaları, hiperaktif doğalarını yatıştırmanın iyi bir yoludur.


Venüs_Mars Sekstili ( 60 )

Bu insanlar çok tutkulu ve sıcak olurlar. Gerçek aşkı ararlar ve aradıklarını bulana kadar duygularını saklarlar. Kolay ilişki kurabilen ve karşı cinsin ilgisini çekmekte zorlanmayan kişilerdir. Genelde herkesle iyi geçinirler. Yakınlarındaki insanlardan çok fazla şey beklerler ama istediklerini bulamadıkları zaman ya da karşılarındaki kişi hata yaptığı zaman da olumsuz bir tutum içinde olmazlar. Tanımadıkları insanlarla bile ayaküstü konuşabilirler. Hayata çok olumlu bakarlar. Hoş tebessümleri, başkalarının da içini aydınlatır.


Venüs_Mars Karesi (90 )

Bu konum, karşı cinsle sorunlu ilişkilere işaret eder. Çok genç evlenebilirler. Fakat ilişkileri gergin olur. Kıskançlık ve kin duygusu çok baskındır. Doğum haritasında kare açıyı yaşayan erkekler, kadınları çok üzebilir. Bu açıyla doğmuş kadınlar duygusal açıdan biraz dengesiz olabilirler.


Venüs_Mars Trini ( 120 )

İnsanların her zaman iyi yönlerini görmeye çalışırlar. Başkaları üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmadıklarından, çok sevilirler,çevreleriyle iyi geçinirler. Halkla ilişkiler, reklamcılık gibi işlerde başarılı olabilirler. En asık suratlı insanları bile neşelendirebilirler. Eğlenmeyi çok severler. Karşı cinsin ilgisini çekmek için bir şey yapmalarına gerek yoktur. Çünkü bu açı altında doğanların doğal bir çekiciliği vardır. Bu konum, müzik,tiyatro, sanat dallarında yetenekleride gösterir.


Venüs_Mars Opozisyonu ( 180 )

Bu kişiler uzun ömürlü,sağlam, romantik ilişkiler yaşamak istiyorlarsa, duygusal yapılarını kontrol etmeyi öğrenmeleri gerekir. Eşleriyle çelişki içinde olabilirler. Sert açılar eşliğinde bu konum genelde sadaksizlik göstergesi kabul edilir. Ortak yaşam kurallarını öğrenmelidirler.Seçtikleri eşle ne kadar çok ortak noktaları olursa, ilişkileri o kadar iyi olur.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-01-2008 06:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #6
Cvp: MARS AÇILARI
Nihal Yazılan:Yıldırım

Mars-Pluto açılarının yanardağ figürü ile eşleştirilmesi konusuna kısaca değinip, ilerleyen derslerde derinlemesine ele alınacağı bilgisine ders notlarından ulaştım..

Mars kovasının 5. evden 2. ev çizgisi üzerindeki Güneş Akrep'e karesi,

Mars Kovasının 5. evden 2. ev Pluto Akrep'e karesi

değerlendirmelerinizi alabilir miyim?

cesur , katılımcı , öncü kişilik özellikleriyle ön plana çıkar.
mars kovasının bağımsız ve radikal fikirlerini uygulama cesareti kazanır.
herhangi bir yönden farklı olmak dürtüsü önem kazanır.
haksızlık gibi durumlarda beklenmedik reaksiyonlar vermesi muhtemeldir.
bu kombinasyonda ağır abi Plüto olduğu için , kişinin Plütonik bir manyetizma ( Karizma , keskin bakışlar ) gibi özellikleriyle dikkat çekmesi muhtemeldir.
Mars Kovası olarak , toplumun kabul etmekte zorlanabileceği tabuları yıkmak konusunda da kararlı tavırlar sergileyebilir.

şu an haritayı hatırlamıyorum ve orb aralığının ne kadar olduğunu bilmiyorum.
müsait bir zamanda haritayı ekleyebilirseniz daha net bişeyler eklenebilir ok.

05-22-2009 10:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #7
Cvp: MARS AÇILARI
Nihal Yazılan:Yıldırım

Mars-Pluto açılarının yanardağ figürü ile eşleştirilmesi konusuna kısaca değinip, ilerleyen derslerde derinlemesine ele alınacağı bilgisine ders notlarından ulaştım..

Mars kovasının 5. evden 2. ev çizgisi üzerindeki Güneş Akrep'e karesi,

Mars Kovasının 5. evden 2. ev Pluto Akrep'e karesi

değerlendirmelerinizi alabilir miyim?

Not

Nihal'in oğlu haritasına ait bu görünümlerden Pluto, Grand trine mensubudur..
Mars ise yod konfigurasyonunun bir ucunda yer almaktadır

güneş ile plütonun akrep burcunda yaptığı kavuşum , güçlü bir kimliğin göstergesi olacaktır. irade sahibi , keskin bir kararlılığı olan ama bazen çok sabit duruşlu ve inatçı..

mars kovasının plüto ile yaptığı kare açı , radikal bir lider potansiyeli verecektir.
olumsuz olarak ise kazanmak adına hırs yoğunluğundan ve rekabetçi tavırlardan sözedilebilir.
mesela sevgili nihal , sizinde başarılarınız olduğunu söylüyordunuz ve oğlunuzun gözü 10.evdeki Ay burcunda yani sizi bir model olarak değerlendirip hayranlık duyabileceği gibi , içten içe sizi geçmek gibi dürtülerde taşıyabilir.

konumuz mars açıları olduğuna göre , oğlunuzda oldukça dinamik mars bağlantıları olduğunu ve içsel gerilimin ( fay hatlarında olduğu gibi ) birikmemesi için kilit gezegenin 10.ev Ay Yengeçi olabileceğini düşünüyorum.
çünkü Ay yengeçi hem tepe noktada , hem büyük şans üçgeninin hemde YOD açı kalıbının aktörlerinden biri çok güçlü ve duyarlı bir konumda..

mars ve plüto içsel geriliminin birikmemesi için bir-iki AY Yengeç olasılığı yazalım ,

- topluma annelik etme yada toplumsal sorumlara sahip çıkma , koruma-gözetme-besleme gibi organizasyonlara katılabilir. yardım dernekleri , siyasi gruplar vb..

- neptün bağlantısı sebebiyle , rahatlamak için sanatsal hobiler geliştirebilir.

vb..

05-25-2009 09:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
Cvp: MARS ACILARI
Beatricé Yazılan:Mars-Plüto gerilimi söz konusu olunca hep bu enerjiyi bir şekilde boşaltma yolları aranmalı sanırım. Benim bu gerilimi atmam için neler tavsiye edebilirsin Yıldırım ?

Plütonun bağlantı yaptığı gezegeni bir yanardağın altına gömdüğümüzü düşün Beatrice.

galiba çözüm yollarından biri , içeride fazla bişey biriktirmemek olacaktır ;)

marsı öfkeyle tanımlarsak , öfkelerini içine atmamanı ve örneğin bir yakınınla paylaşmanı , dertleşmeni ( içini dökmeni ) önerebilirim , tabii güvenebileceğin bir kişiyle.

marsının 7.evde olduğunu düşünürsek , rekabetçi yönünü beslemen sana iyi gelebilir.
böyle arada sırada yapacağın düzeyli tartışmalar , rekabet ihtiyacını besleyecek ilişkiler hatta karşılıklı bilgisayar oyunları ;)

aslında açık konuşmak gerekirse venüs-mars-plüto gerilimlerini deşarj etmenin en iyi yollarından biri sağlıklı cinsellik olacaktır diye düşünüyorum ki pek çok kaynakta bunu destekliyor.

mars'ın plüto olsun , neptün olsun , jüpiter yada uranüs olsun gerilimlerini boşaltmanın temel yollarından biri de forum içinde hep söylediğim spor bilinci geliştirmek olsa gerek.
yürüyüş yapmak , egzersiz yapmak.. tabii bir mars boğasına bungie jumping yapmasını önerecek değiliz gülücük

ancak boğa potansiyeli taşıyanlara verilebilecek en güzel önerilerden biri , belirli aralıklarla Toprakla ve Doğayla temas etmeleridir..
bahçeniz varsa , arada bir ayakkabılarını çıkarıp toprakta yürümeni yani vücudundaki elektriği toprağa salmanı önerebilirim.
imkanın varsa arada sırada şehrin gürültüsünden uzaklaşman sağlıklı bir boğa stratejisi olabilir.

05-26-2009 12:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #9
Cvp: MARS ACILARI
Beatricé Yazılan:Teşekkür ederim Yıldırım gülücük

Öfkemi dışarı patlatırsam mutlaka bir yıkım oluyor o yüzden yerinde patlatmak istemediğimden 7.ev kişilerine patlıyor bazen, bunu farkediyorum, astrolojiyi öğrenmeye başladıktan sonra dikkat etmeye başladım. Kendimi durdurmaya çalışıyorum ama bazen başarılı olabiliyorum.

Aslında karşılıklı oyun oynama durumu mevcuttu ama alışkanlık yapıyor maalesef ve bütün herşeyin zamanını çalıyor =(

Aslında uç sporları severim, dağcılık öğrenmeyi çok istiyorum hayallerimden biri kışın Pakistan'ın K2 dağı gerçi kışın zirve olamıyor ama hayal hayaldir. Aslında spor yapıyorum ama tembelim bir de boğanın herşeyi beğenmeme etkisi var herhalde, her spor da cazip gelmiyor, ilginç olmalı. Kung-funun dallarından en azından bir tanesini öğrenmek istiyorum ama harekete geçme kısmı zor oluyor bende, düşünce tamam da, buraya yazdım artık harekete geçeyim bari=)

Bir diğer hayalim şehir dışında yaşamak, dağda. Doğal yiyecekler, temiz hava, sakinlik, gerçi dağ hava elementi yüksek olanlar için iyi gibi bir şey hatırlıyorum, ya da kova etkisi olabilir elektriğini atmak için. Herhalde bu herşeyin ''hayaller'' diye başlaması Neptün'ün Mars'a yumuşak da olsa etkisinden olabilir, tabii sabit ve toprak boğa ve harekete geçmek, zor iş.

135 derecelik açıları incelemeye başladığımı söylemişmiydim..

senin mars ile uranüs arasında 135'lik bağlantı var + neptünü ve plütoyu da biliyoruz..

tipik bir mars boğasına göre daha elektrikli bir yapın olması muhtemel.

inan bana yukarıdaki cevabımda , doğayla temas etmenin altına imkanın varsa şehirden uzak bir kır evi al diye ekleme yapacaktım ;)

tabiatla temas etmek bence en çok boğa burcu potansiyelinin ihtiyacıdır.

evet hava yada ateş elementini de sakinleştirir ama boğa için bir ihtiyaçtır gözkýrpma

hayallerini harekete geçirmekte zorlanıyorsan , '' Hiç Düşünce '' yöntemini bir deneyebilirsin ;)

05-26-2009 12:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Aquar
Kayıtsız

 
Mesaj: #10
Cvp: MARS AÇILARI
Yıldırım

Değerlendirmeleriniz hayatlarımızla eşanlamlı..

bahsettiğiniz olasılıkları yaşamında kullanması için bugüne kadar girişimim olmamıştı..hatta onu çok verici gördüğümden dolayı bu tarz yardım aktivitelerini dengelemeye çalıştığımı da itiraf edebilirim..

marsına dair; ender görülen öfke halleri, volkanik patlamalardan farksız olabiliyor..
bu patlamalara yolaçmamak için bende de ona karşı aşırı duyarlılık gelişti..o bir nedenden üzüldüğünde hislerimin ulaştığı boyutu sözcüklerle anlatmam imkansız..

MC ay gücü oranında duyarlı, değerlendirdiğiniz gibi, insan anlamlandırmakta gerçekten zorlanıyor böyle bir konumu..

Çok teşekkür ederim, gönlünüzde tuttuğunuz arzularınıza ulaşmanız dileğimlegülücük
05-27-2009 12:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Mars - Satürn Açıları astrosohbet 51 110,609 03-21-2021 04:08 PM
Son Mesaj: Rosa
  Mars - Plüto Açıları astrosohbet 73 122,040 08-27-2019 05:10 AM
Son Mesaj: ilerizekali
  Mars - Neptün Açıları astrosohbet 26 47,765 04-23-2019 03:19 PM
Son Mesaj: Minais
  Mars - Uranüs Açıları astrosohbet 74 100,507 02-27-2017 11:02 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Mars - Jüpiter Açıları astrosohbet 30 59,279 02-27-2017 01:37 AM
Son Mesaj: zeynepelif

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir