Değerlendir:
  • 31 Oy - 2.9 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Horoskop'ta Pluton'un Açıları
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Horoskop'ta Pluton'un Açıları
Horoskopta Açılar

Plüto kavuşum Ay Düğümü: Enerjileriyle arzularını gerçekleştirmeyi bilen tiplerdir. Zarar verici formların hakkından gelip kazançlı çıkarlar. Kapital elde etmeye kabiliyetlidirler. Sezgileri onlara yardımcı olur. Kavuşum kötü açılar almışsa kontrolsüzce sosyal güçleri kullanırlar.

Plüto 60 Ay Düğümü: Sosyal darbelerden kendilerini korumasını iyi bilirler. Özellikle bu açı politikacılar için iyidir. Toplumsal hayatta basari sağlayabilecek umutlarını bilir, bunları gerçekleştirebilirler.

Plüto 90 Ay Düğümü: Sosyal ve kültürel yapıyı değiştirmeye meyillidirler. Düzeni değiştirmek için savaşırlar. Onlar her zaman değişim fikirleri güder, ölene kadar bu konuda çabalarlar. Tehlikeli değişimcidirler.

Plüto 120 Ay Düğümü: Sosyal ve politik konuların değişiminde daima lider rolü oynar ve çeşitli formları yenilemeye çalışırlar. Açık bir tutumları vardır ve çok iyi demagoglardır. Politikacılar ve reformistler için bu açı iyidir.

Plüto 180 Ay Düğümü: Genellikle siki arzulardan dolayı zorluklarla karşılaşırlar. Sosyal yaşamları zararlarla doludur. Dengeyi bulmaya ve uygun zaman seçmeye kabiliyetsizdirler. Başkalarının yardımıyla yenilikleri görmeye çalışmazlar. Kontrol mekanizmaları zayıftır.

Plüto kavuşum Yükselen: Hedeflerine gizlice erisen tiplerdir. Bilinçlidirler. Yüksek ölçülere dikkat ederler. Saldırgan bir tutumları vardır. Eğer Satürn ve Merkür kuvvetliyse disiplin sahibi olurlar. Kötü açı almışsa şahıslar acelecidirler. Ruhsal olarak objektivist olurlar.

Plüto 60 Yükselen: Çok iyi konsanstrasyon kabiliyeti olan şahıslardır. Çoğu kimsede duru görü yeteneği ve ruhsal gücü ortaya çıkartır. Bu kimseler başkalarıyla beraber çalıştıklarında kapalı bir tutum içindedirler.

Plüto 90 Yükselen: Bu tiplerin şahsi düşünceleri, eşleriyle olan ilişkileri kötüdür. Başkaları onları anti sosyal olarak görür. Çeşitli düşünceleri vardır ancak hiç biri sağlam ve mantıklı değildir. Başkalarını değiştirmeye çalışırlar. Kavgacı, ölçüsüz ve uyumsuz kişilerdir.

Plüto 120 Yükselen: Çok iyi konsantrasyon kabiliyetleri vardır. Beraber çalıştıkları kimseleri yönlendirebilir ve yükselebilirler. Eş ve ortaklarını iyi anlarlar. Bilinçli kimselerdir. Liderlik vasıfları vardır ve iyi organizasyonlar yaparlar. Yeni planları ve projeleri vardır. Bunlarda basarili olur ve yararlı yöntemleri geliştirirler.

Plüto 180 Yükselen: Eslerini ve partnerlerini istediği çizgiye çekmek isterler. Onları değiştirmek tutkusundadırlar. Esleriyle zor meseleleri konuşmak isterler. İlişkileri onları derin değişimlere götürür. Esleri kıskanç kişilerdir. Eğer bu açı evlerin ucunda veya Akrep, koç, ya da aslandaysa daha da güçlüdür.

Plüto kavuşum MC: Mesleklerini yenileyen kimselerdir. Genellikle gizli bilimlere, fiziğe ve astrolojiye yöneliktirler.

Bu konularda sezgileri güçlü olur. Ruhsal olarak lider ruhludurlar. Uğraşlarından kazanç elde etmeyi bilirler.

Plüto 60 MC: Mesleklerinde ilerlemek, kariyerlerini yükseltmek için fırsatlar ararlar. Aile ve ev ilişkilerinde de iyi organizasyonlar yapar, bunlarla uyum sağlayabilirler.

Plüto 90 MC: İşverenler veya beraber çalıştıkları kimselerle problemleri vardır. Yine ayni zorluklar aile bireyleri, akrabalar ve ev sahipleri için de geçerlidir. iyi bir konumda olurlarsa diktatör olurlar.

Plüto 120 MC: Meslek hayatında ve toplum yaşantısında kabiliyetli kimselerdir. Evlerini ve aile mefhumlarını yenilemesini bilen kişiler olurlar. Politikacılar ve metafizikçiler için iyi bir açıdır.

Plüto 180 MC: Evleri değişik atmosferlidir. Gizli bilimlere sahne teşkil edebilecek şekilde döşenmiş olabilir. Aileleri, anne ve babaları ile yenilikler içinde yaşarlar.

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
11-30-2008 04:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
Cvp: Horoskop'ta Pluton'un Açıları
GÜNEŞ_PLÜTON

Güneş_Plüton kavuşumu

Bu insanlar her zaman uçlarda yaşarlar. Bu açı, kişinin zor bir kişi olduğunun göstergesidir. Ne yapacakları belli olmayan bu gizemli kişilerin sevgileri ve nefretler çok yoğundur. Hareketlerinde makul olmakta zorlanabilirler. Hükmedici olmamaya özen göstermeleri gerekebilir. Çok güçlü ve mücadelecidirler. Toplum bilinçleri çok gelişmiştir, haksızlığa tahammül edemezler. Bu özelliklerini ülkeyi, toplumu iyileştirmekte kullanabilirlerse iyi yerlere gelebilirler. Sert konumlarda ise tehlike yaratan kişilerdir.

Güneş_Plüton Sekstili

Bu insanlar çok hıralı be kendi yeteneklerinin farkındadırlar. Kafalarına koydukları her şeyi yaparlar. Çevreleriyle iletişimleri çok güçlüdür, karizmatik yapılarından dolayı kolay dikkat çekerler, insanların güvenlerini kolay kazanırlar. Liderlik özellikleri vardır. Açının işleyişi, kavuşumdaki kadar güçlüdür.

Güneş_Plüton Karesi

Bu konumla doğanlar, karşılarına çıkan engeller ne kadar büyük olursa olsun yılmazlar; güçlü kişilikleriyle ilginç çözümler bulurlar. En kötü durumlarda bile soğukkanlı davranmayı başarabilmeleri, çevrelerini hayrete düşürür. Bu konuma sahip olanlar genelde “devrimci” olarak niteleyebileceğimiz insanlardır. Despot yapılarından dolayı yakın duygusal ilişkiler kurmakta zorlanabilirler. Başkalarına karşı anlayışlı olmayı öğrenirlerse, bu konumun vardiği kuvvetten daha çok faydalanabilirler.


Güneş_Plüton Trini

Çok kararalı, kendinden emin kişilerdir. İsterlerse mükemmel bir lider olabilirler. İdare şekilleri sıra dışı, adaletli ve eşitlikten yanadır. Ekip ruhunu en iyi taşıyan kişilerdir. Bu yüzden etraflarında güçlü kişiler bol olur. İleriyi görürler, algılamaları çok gelişmiştir. Olayların görüne yüzünden çok daha fazlasını kavrayabilirler. Adalet duygularıda oldukça gelişmiştir. Haksızlığa asla tahammül edemezler. Özellikle kullanıldıklarını hissederlerse, acımasız olabilirler. Gelişmiş sezgileri ve kavrama güçleri, psikoloji ve sosyoloji gibi dallarda çok başarılı olmalarını sağlar.

Güneş_Plüton Opozisyonu

Bu konum hükmedici,huzursuz,öfkeli bir kişiliğin simdesidir. Küçük yaşta aldıkları eğitim, ileriki yaşları için çok önemlidir. Bu konumdaki kişiler, sakin ve anlayışlı evebeynler tarafından uygun ve sıkıcı olmayan bir disiplin anlayışıyla eğitilmelidir. İleride bu ruh halinin üstesinden gelmeyi başarırlarsa, insan ilişkilerini daha sağlıklı sürdürebilirler. Duyguları ve egoları arasında dengeyi kuramadıklarında hayatları boyunca köklü değişiklikler yaşarlar. Değişim zorda olsa ruhlarına iyi gelir.




Ay_Plüton Kavuşumu(0)

Bu konum, fazla romantik ve derin duygulara sahip bir kişilik göstergesidir. Çok çabuk aşık olurlar. O kadar çok severler ve bağlanırlar ki ilişkileri sıkıcı bir hal alır. Sevdiklerine karşı sahiplenici tutumları, bir süre sonra eşlerini esaret içinde yaşıyormuş hissine düşürebilir. Kendileri gibi yoğun hisli insanları ararlar. Bulamadıklarında, hayatın yaşanmaz olduğu fikrine kapılırlar. İkili ilişkilerini bu denli idealize etmelerinden vazgeçmeleri gerekir. Bu durum arkadaşlıkları için de geçerlidir. Etraflarındaki insanlardan çok şey bekledikleri için birlikte yaşanması zor kişilikleri vardır. Bu nedenle az sayıda fakat çok yakın arkadaşları vardır.


Ay_Plüton Sekstili(60)

Bu açı altında doğan kişilerin insanları anlama, sorunlara çözüm üretme yetenekleri gelişmiştir. Değişik ve pratik yollara başvurabilir, içinden çıkılmaz işleri kolaylaştırabilirler. Duyguları çok yoğundur. Genelde kıskanç olmalarına rağmen, hislerini kontrol altına alabilecek güce sahiptirler.Hemen herkesle sohbet etmekten hoşlansalar bile ilişkilere dalmayı tercih etmezler. Onlar için önemli olan, uzun süreli ilişkilerdir. Geçici ilişkilerle zaman kaybetmezler. Yerinde ve doğru karar verme yetenekleri gelişmiş olduğundan iş yaşamında çok iyi yönetici olurlar.


Ay_Plüton Karesi(90)

Bu zorlayıcı açı, duygusallıklarını hayat boyu sırtlarında yük gibi taşıyan insanlarda görülür. Yaşamlarında iniş çıkışları en uç noktalarda yaşamaya meyillidirler. Yaşadığı sorunlar hassasiyetinden kaynaklanır.Haritasında sert yerleşimler varsa hırslı ve kindar olabilen bu kişiler tüm geçmişi bir kalemde silip yeni bir hayata başlamayı göze alabilirler.Bu açı ayrıca paraya fazla düşkünlük ve bencillik göstergesidir. İş yaşamında başarıya ulaşmak için tehlikeli oyunlara kolayca kalkışabilirler.


Ay_Plüton Trini(120)

Bu konum her türlü zorluğa göğüs germe gücünü anlatır. İş ve özel hayatlarındaki problemleri asla birbirine karıştırmazlar. Yapabileceklerinin ve yapamayacaklarının farkındadırlar. Zorba tutumlara gelemezler. İstemedikleri bir şeyi yapmaya asla zorlanamayacakları gibi istedikleri bir şeyi yapmaktan da kimse alıkoyamaz. Son derece yüksek potansiyelli bir enerjiye sahiptirler. Bu enerjilerini kontrol altına alıp istedikleri gibi kullanmayı da başarırlar. Üstün yeteneklerini yapıcı şekilde ortaya koyabilen kişilerdir.


Ay_Plüton Opozisyonu(180)

Duyguları çelişkiler içinde olan bu kişiler, kıskanç ve agresiftirler. Reddedilmeye asla dayanamaz, kaybetmekten hoşlanmazlar.Bazen haksızda olsalar olayları kabullenmemeleri onları zorba tutumlara itebilir. Arkadaşlarını ve ailelerini kontrol etmeye çalışmaları yüzünden sık sık kırgınlıklar yaşayabilirler. İlişkilerinde hoşgörülü olmayı öğrenmeleri gerekir.
________________________________________



Merkür_Plüton Kavuşumu ( 0 )

Bu açı, yüksek potansiyelli zihinsel enerji göstergesidir.Bu kişilerin zihinleri çok derin, etkileyici ve genelde çok uçlarda dolaşır.Söylenen sözlerin ardında başka anam ararlar. Sezgileri röntgen ışınları gibidir, görünenden fazlasını hissederler. Bir şeye karar verdiklerinde vazgeçmeleri çok zordur. Gereğinden fazla sorumluluk yüklenebilirler.


Merkür_Plüton Sekstili ( 60 )


Bu insanların zekası öylesine gelişmiştir ki, en zor, en karanlık konuları dahi kolaylıkla anlarlar. Bu nedenle edindikleri tecrübelerden, diğer insanların alabileceğinden daha çok ders çıkarırlar. Bu konum,bilim adamları için çok uygundur.


Merkür_Plüton Karesi ( 90 )

Bu insanlar, gerçekler ne kadar kötü olursa olsun yüzleşmekten çekinmezler. Gerçekleri bu kadar somut ele aldıkları için, dugusuzlula suçlanabilirler. İnsanlardan nasıl tepki alacaklarını tahmin edemediklerinden, uzak durmayı yeğleyen, gize önem veren insanlardır. Sırlarını kimseye açmazlar. Özellikldede gvenmedikleri insanların yanında tek kelime etmezler.


Merkür_Plüton Trini ( 120 )

Bu konum, çok yoğun konsantrasyon gücünü belirtir. Bilinmeyen, ya da çok az bilinen konularda araştırma yaparlar. Ölüm ve ölüm ötesini araştırmaya yönelik özel bir yetenekleri vardır. Bu açı, dedktifler, araştırmacılar ve mucitlerin doğum haritalarında görülür.


Merkür_Plüton Opozisyonu ( 180 )

Bu konum,zihinsel gerginliğe sahip kişilerin açısıdır. Düşünce hızları onlara hata yaptırabilir. Çok iyi sır saklarlar. Kibirli olabilirler.Eleştiriye pek katlanamaz, kabalaşabilirler. Çok sabırsız olduklarından, her şeyin hemen sonuçlanmasını isterler.Acelecilikleri ve taktikten yoksunlukları hata oranlarını arttırabilir.
________________________________________



Venüs_PLÜTON Kavuşumu (0 )

Bu konum cinsel gücün ve hırsların potansiyel gücünü belirler. Ayrıca bu konum egoların tam çözülemediğininde göstergesidir. Kişi kendini çok beğenebilir.İstediklerini elde etmek için yapamayacağı şey yoktur. Haritanın genelinde yumuşak açılar varsa toplum için çok değerli işlerin sorumlusu olabilen insanlar, sert açılar çoğunluktaysa aşırı bencil davranabilirler.

Venüs_Plüton sekstili ( 60 )

Çok yaratıcı ve yetenekli kişilerdir. Yoğun duyguları ve yüksek algı güçleri vardır. Karşılarındaki kişilerin davranışlarının altında yatanları görmeyi başarırlarsa, ilişkileri daha sağlıklı olur. Fiziksel güzellik çok çabuk başlarını döndürür. Fakat yüzeysel güzellikler üzerinde durmayıp hızla uzaklaşırlar.


Venüs_Plüton Karesi ( 90 )

Bu insanların duygusal yaşantıları çok fırtınalı olur. Cinsel tutkuları yoğun olduğundan romantik ilişkilerde pek başarılı olamazlar.Bu kişilerin aşk ve iş hayatları büyük hayal kırıklıklarıyla doludur. İnsanlara karşı dürüst ve anlayışlı olmaları gerekir.Ayrıca tutamayacakları sözü vermektende kaçınmalıdırlar.


Venüs_plüton Trini ( 120 )

Oldukça romantiktirler. İlk bakışta aşık olabilen tiplerdir. Ama aptal aşık değillerdir. Ahlaki ve ruhsal açıdan gelişmiş kişilerdir. Dengeli ve düzenli olurlar. Ticari yaşamlarında olumlu yatırımları doğru zamanlarda yapabilirler. Çok harcamaya meğillidirler ama, para onlara adeta akar. Fiziksel güzelliğin ve sağlıklı olmanında bir göstergesi olan bu açı, özellikle Mars ile güzel dengeleniyorsa kişi spor yaşamında ödüllü başarılar elde edebilir.


Venüs_Plüton Opozisyonu ( 180 )

Tutkulu doğaları, sorunları körükler. Genelde dikkatsiz oldukları için insanları fazla incelemeden hemen ilişki kurarlar. Başları, sorunlu insanlarla dolu olabilir. Genelliklede yanlış kişileri fazla zorlanmadan bulacaklardır. Biraz despot oldukları dikkat çekebilir. İş hayatında büyük engeller, düşmanlar ve rekabetle karşı karşıya kalabilirler.


Jüpiter_Plüton Kavuşumu ( 0 )

Kararlı, ne istediklerini bilen bu insanlar, kendilerinin ve çevrelerindeki insanların gelişmesinde büyük rol oynar. Yüksek liderlik özelliklerine sahiptirler; ileriyi görür, insanlarının içini okurlar. Son zerresine kadar hayatın tadını çıkarmaya çalışırlar. Önemli görevlerde bulunan kişilerin haritalarında olur.


Jüpiter_Plüton Sekstili ( 60 )

Bu konum, çok hırslı, heyecan dolu bir karaktere işaret eder. Politika, ticaret ve eğitim alanlarında çok başarılı olabilirler. Organizasyon yetenekleri sayesinde sadece kendilerinin değil, başkalarının potansiyellerini de en iyi şekilde değerlendirirler.



Jüpiter_Plüton Karesi ( 90 )

Bu kişiler, kendi kanunlarını kendilerini yazdığı fikrini savunurlar. Gelenekler ve göreneklerin yıkılmak için yapıldığına inanırlar. Kendilerine olan güvenleri gelişmiştir; fakat zaman zaman garip bir şekilde değerleri hakkında şüpheye kapılırlar. Hatalarından ders almayı ve kendi çıkarları için insanları zora koşmayı öğrenirlerse, daha başarılı olurlar.


Jüpiter_Plüton Trini ( 120 )

Bu konum, iş adamları ve yüksek düzey yöneticilik için uygundur.Organizasyon yetenekleri çok gelişmiştir. Başkalarının potansiyellerini harekete geçirmek gibi üstün bir yeteneğe sahiptirler.


Jüpiter_Plüton Opozisyonu ( 180 )

Bu kişiler, sosyal ideolojileri sorgulayabilirler. Dogmaları yıkarak, kendi görüşlerini empoze etmeye çalışırlar. Bu da toplumdan dışlanmalarına neden olabilir. Sosyal haksızlıkların düzeltilmesinde büyük rol oynarlar.



Satürn_Plüton Kavuşumu ( 0 )

Bu kişiler biraz sert mizaçlı, duygusal yöneü pek güçlü olmayan kişilerdri.Sebepleri çok derinlerde yatan takıntıları olabilir. Ne zaman ne yapacakları pek belli olmaz. Etraflarındaki her şeye hakim olma eğilimleri başlarına iş açabilir. Büyük işler başarabilecekleri gibi, aynı hızlada düşüşe geçebilecek fevri tutumları kendilerine zarar verebilir.
En son Satürn/plüto kavuşumu 8 Kasım 1982 ve civarında doğanların haritalarında bulunuyor. 11 Ağustos 1947 ve civarında doğanlar ise bu açının etkilerini yaşamlarında deneyimliyorlar.


Satürn_Plüton Sekstili ( 60 )

Hareketleri ve taktikleri oldukça disiplinlidir. Çevrelerindekileri başarıyla organize debilirler. Yöneticilik konumları için iui bir açı kalıbıdır. Kendi bildiklerine fazla güvenmeleri yüzünden üstlerine karşı asi davranışları başlarına dert açabilir.


Satürn_Plüton Karesi ( 90 )

Yaşamları çok sert deneyimlerle doludur. İstemedikleri olayla onları bulur. Bu yüzden hayatlarındaki değişimlere karşı direnirler.Bu yüzden acı çekerler. Acı çekmeninde doğal olduğuna inanmaları faydalı olabilir. Güç kazanma uğruna başkalrını yönetme eğiliminede dikkat etmelidirler.


Satürn_Plüton Trini ( 120 )

Bu insanların dayanma güçleri oldukça yüksektir. Kendilerine uzun vadeli hedefler belirler, ok çalışır, önlerine çıkan tüm engelleri aşar ve geçte olsa başarıya ulaşırlar. Kendilerini bir konuya adadıklarında, hiç kimse onları yollarından alıkoyamaz.


Satürn_Plüton Opozisyonu ( 180 )

Amaçları ve düşünce yetenekleri oldukça yüksek olan bu kişilerin güze olan tutkularına dikkat etmeleri gerekir. Bulundukları ortamlarda kolayca sivrililebilirler. Büyük projelerde perde arkasında bulunmayı severler. Aceleci tutumlarını bir kenara bırakarak, sabırla işe girişmeleri başarılarını arttırabilir.






Uranüs_Plüron Kavuşumu ( 0 )

Çok kuvvetli olan bu açıya olağanüstü potansiyel gç gözüyle bakılır. Kullanılması çok zor bir yüksek enerjinin göstergesidir. Bu açının oluşturduğu 1963/68 yılları arasında Satürnde bu kavuşuma opozisyon almaktaydı. Bu yüzden bu açının değeri, Satürnün karşıtlığı ile bastırılmış sayılabilir. Bu devrede doğanlar eskiyi, alışılmışı yıkıp yerine yenisini inşa etmek isterler.


Uranüs_Plüton Sekstili ( 60 )

Uranüsün başkaldırıcılığı ve Plütonun gücü, daha makul ölçülerde hayata geçirilebilir. Yeni projeleri hayata geçirmede isteklerini ve hırslarını dengelemeleri daha kolaydır. Çevrelerinde örnek kişi olarak gösterilebilirler.


Uranüs_Plüton Karesi ( 90 )

Değişimler bu insanları çok rahatsız eder. Hayatlarındaki en ufak deişiklilten mutsuz olurlar. Sabırsızdırlar. Sorunları konuşmak yerine içlerine atalar, buda duygusal gerginliklerini yükseltir. Kolay patlamazlar ama patladıklarında da çok acımasız olurlar. depresyonlara ve üzüntülere karşı alışıktırlar.


Uranüs_Plüton Trini ( 120 )

Bu açı, şekli, dinamizmi arttıran, hayat dolu bir yaşam göstergesidir.Sürekli değişim içinde olmak,kendilerini geliştirmek isterler. Yöneticilik güçleri maksimumdadır. Önlerine büyük engeller çıksada bublara aldırmaz, mücadele eder, kötüyü iyi halde getirebilirler. Bu insanların ilginç tecrübelerinden faydalanılmalıdır.


Uranüs_Plüton Opozisyonu ( 180 )

Gücün kullanımında garip yöntemleri kullanabilirler. Bşraz despot yapıları olduğu söylenebilir. Hedefleri büyük, gayretleri olağanüstü va başarıları da bir o denli muteşem olabilir.Politikada başarılı olan bu kişilerin eğer harita yerleşimleri olumluysa ülkaleri için başarılı adım atanlara da rastlanabilir.

Bu açıları forumumuz için kitaptan yazdım başka forumlarda alıntı yapılsın diye değil. Emeğe saygı açısından, birşey yapılacağı zaman bize belirtin.
Gökyüzü Penceresi

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-11-2009 02:44 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: RE: Horoskop'ta Pluton'un Açıları
belirsiz Yazılan:bişey sormak istiyorum benim yükselenim(asc)yay da,normal burcum 0 derece kova ay aslan ama ay plüto karesi var acaba kısa da olsa bir yorum yapabilir misiniz???? gülücük

Yoğun duygular olabilir,aileyle ilgili,bayanlarla sorunlar olabilir.Aile yaşantısını,hayatını değiştirme isteği görülebilir,aileyle pek ilgisi olmayabilir,huzursuz,endişeli,kıskanç olabilir,bazen kibir olabilir.Fanatiklik,bazen sabırsızlık,hoşgörüsüzlük görülebilir.
07-21-2009 01:47 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #4
Plüto - Jüpiter Zıtlığı
Sevgili Nihan,

Uranüs ders anlatımlarını incelerken, aklıma şu cümleniz takıldı:

''Her zıt açı kombinasyonu, pozitif değerlendirilirse kişinin o konularda farkındalık süreci yüksek olur.''

Biliyorsunuz ki; Plüto bağlantı kurduğu her gezegenin doğasını yüzeyden derinlere çeken, gömen bir enerjiye sahip. Jüpiter de aslında bu enerjinin tam zıttındaki bir yerlerde ikamet ediyor olmalı; büyüten, genişleten hatta gölge unsur olarak, abartan... Buradaki bağlantının ağır abisi Plüto olduğundan, on ikinci ev Jüpiter'ini daha da içselleştirici, derinleştirici yönde çalıştırıyor olsa gerek.

Plüto, 6. evimde fakat Dsc noktasına yakınlığı + 7. evin birincil modern yöneticisi olduğundan, bu ev ile de ilişkilendirmeden edemiyorum. Üstelik 7. evin bir kısmında Yay da bulunduğundan, yine on ikinci ev Jüpiter'inden yana bakmak durumundayım.

Sizce, Plüto - Jüpiter zıtlığının pozitif değerlendirilmesi bu fotoğraf kisvesinde nasıl olmalı?



not; önerisi olan arkadaşları da dinlemekten memnuniyet duyarım. gülücük

08-07-2009 10:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
Cvp: Plüto - Jüpiter Zıtlığı
Aprilios Yazılan:Sevgili Nihan,

Uranüs ders anlatımlarını incelerken, aklıma şu cümleniz takıldı:

''Her zıt açı kombinasyonu, pozitif değerlendirilirse kişinin o konularda farkındalık süreci yüksek olur.''

Biliyorsunuz ki; Plüto bağlantı kurduğu her gezegenin doğasını yüzeyden derinlere çeken, gömen bir enerjiye sahip. Jüpiter de aslında bu enerjinin tam zıttındaki bir yerlerde ikamet ediyor olmalı; büyüten, genişleten hatta gölge unsur olarak, abartan... Buradaki bağlantının ağır abisi Plüto olduğundan, on ikinci ev Jüpiter'ini daha da içselleştirici, derinleştirici yönde çalıştırıyor olsa gerek.

Plüto, 6. evimde fakat Dsc noktasına yakınlığı + 7. evin birincil modern yöneticisi olduğundan, bu ev ile de ilişkilendirmeden edemiyorum. Üstelik 7. evin bir kısmında Yay da bulunduğundan, yine on ikinci ev Jüpiter'inden yana bakmak durumundayım.

Sizce, Plüto - Jüpiter zıtlığının pozitif değerlendirilmesi bu fotoğraf kisvesinde nasıl olmalı?



not; önerisi olan arkadaşları da dinlemekten memnuniyet duyarım. gülücük

Sevgili Aprilios, aklıma ilk gelen fikirleri paylaşmak isterim.Zıt açılar kişide ikilem oluşturur. Farkındalık süreci kazanmadan, zıt açısı olan genelde bir yöne eğilir.Ve aşırı durumlar oluşur. Bu kombinasyonların her özelliğini dengede tutup, iki ucunu görebilirsek, objektif ve tarafsızlık ilkesi genişlemiş bir yapı ile karşılaşırız.

Seninde bahsettiğin gibi pluton gömen saklayan bir enerjiyi bünyesinde barındırıyor.Dscde bir pluto gizemli, net olmayan, güçlü iradeye sahip, şüpheci, kıskanç, kontrolcü plutonik kişilere çekildiğinin göstergesi.Plutonun jüpiterle 12. evden bağlantı kurması çekildiğin gizemli kişilere yine 12. ev bağlantısı ile gizem katıyor. Belki bu şahısların gömdüğü jüpiterin güzel özellikleri seninde içinde barındırdığın ve onlar sayesinde açığa çıkarmayı başaracağın yönlerindir.
Sende kendi hayatında gerektiğinde plutonun stratejik zekasını, çelik gibi iradesini, jüpiterin merhametini,herşeye rağmen umudunu dengede kullanabilirsin.Plutonun her şeye rağmen kırılmayan sert inadının, jüpiterle yumuşaması, jüpiterin rehavetinin pluto ile dizginlenmesi gibi pozitife yönelmiş özeliklerden de bahsedebiliriz.
Bir siyasetçinin haritasında da güzel olur bence jüpiter pluton bağlantıları.Muazzam bir güç. Psikolojik ve ya fiziksel zenginlik....
Umarım bir nebze faydalı olabilmişimdir. Ama aklıma gelenleri bu kadar toparlayabiliyorum.
08-12-2009 12:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Late-goodbye Dışarıda
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 36
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Horoskop'ta Pluton'un Açıları
Pluton 2.Evimde akrepte.Maddiyat=güç demek doğam da olması gereken birşey sanırım.Hiçbir zaman para kolay yollu gelmiyor bana.Uğraşıp farklı yollar deneyip alıyorum.Ayrıca sanıldığının aksine çok param olsa çok farklı bir yaşam tarzına sahip olmak isterdim.Bu lüks ya da rahat bir yaşam değil,kendimi rahat hissettiğim,kendi lüksümü oluşturabileceğim bir yaşam tarzı.Benim pluton 60 derece uranüs ve neptünle açı yapıyor.(İyi bir açı sanırsam).Jüpiter ve ay ile de 90 derecelik açısı var.

''Kaliteli Parfümler,Küçük şişelerde bulunur.''
Doğum Haritası

Doğum Haritası
08-12-2009 04:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #7
Cvp: Plüto - Jüpiter Zıtlığı
Nihan Yazılan:Sevgili Aprilios, aklıma ilk gelen fikirleri paylaşmak isterim.Zıt açılar kişide ikilem oluşturur. Farkındalık süreci kazanmadan, zıt açısı olan genelde bir yöne eğilir.Ve aşırı durumlar oluşur. Bu kombinasyonların her özelliğini dengede tutup, iki ucunu görebilirsek, objektif ve tarafsızlık ilkesi genişlemiş bir yapı ile karşılaşırız.

Seninde bahsettiğin gibi pluton gömen saklayan bir enerjiyi bünyesinde barındırıyor.Dscde bir pluto gizemli, net olmayan, güçlü iradeye sahip, şüpheci, kıskanç, kontrolcü plutonik kişilere çekildiğinin göstergesi.Plutonun jüpiterle 12. evden bağlantı kurması çekildiğin gizemli kişilere yine 12. ev bağlantısı ile gizem katıyor. Belki bu şahısların gömdüğü jüpiterin güzel özellikleri seninde içinde barındırdığın ve onlar sayesinde açığa çıkarmayı başaracağın yönlerindir.
Sende kendi hayatında gerektiğinde plutonun stratejik zekasını, çelik gibi iradesini, jüpiterin merhametini,herşeye rağmen umudunu dengede kullanabilirsin.Plutonun her şeye rağmen kırılmayan sert inadının, jüpiterle yumuşaması, jüpiterin rehavetinin pluto ile dizginlenmesi gibi pozitife yönelmiş özeliklerden de bahsedebiliriz.
Bir siyasetçinin haritasında da güzel olur bence jüpiter pluton bağlantıları.Muazzam bir güç. Psikolojik ve ya fiziksel zenginlik....
Umarım bir nebze faydalı olabilmişimdir. Ama aklıma gelenleri bu kadar toparlayabiliyorum.
''Gizemli ve net olmayan'' öğeleri haricinde yazdığınız sıfatlar, 7. ev (sen) algılayışımdaki ''olması gerekenler listesi''nde mevcut bulundurduklarımdır, evet gülücük

Jüpiter on ikinci ev temasını (7. ev bağlantısı üzerinden) çekilme olasılığım bulunan kişilerin, yaşama ilişkin bir miktar ''derinlik'' kaygısı taşıyan (mesela, felsefeye ilgisi olması vs.) kişiler olabilmesi ihtimalini getiriyor aklıma ki bu ihtimal benim nazarımda test edilip, onaylanmıştır ( ;

Bir nebzeden çok daha fazlasını kapsıyor cevabınız. Değerli önerileriniz adına teşekkür ediyorum...

08-13-2009 09:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #8
Cvp: RE: Horoskop'ta Pluton'un Açıları
ginka Yazılan:pluton açılarıma bakabilir misiniz arkadaşlar yorumlarınız neler pek anlamadım

Sevgli ginka,Senin pluto 8.evde ve akrepte;Sezgilerin güçlü olabilir, gizliliklere,doğaüstü olaylara merakın olabilir ayrıca din ve felsefeye de merakın olablir.İçe dönük ve çekici biri olabilirsin.Yeniliklee çok fazla hoşuna gitmeyebilir ve yeniliklere anlam veremeyebilirsin.Zor durumlarda soğukkanlı davranabilirsin. Parayı kullanmada becerikli olamayabilirsin, parasız kalma korkun olabilir.Sanata karşı ilgin ve yeteneğin olabilir,duyguların yoğun olabilir,genellikle ilişklerinde para ön planda olablir,değişiminde aşkın rolü büyük olabilir,Yeniliklerden yararlanarak, yaratıcılığını kullanarak başarılı olabilirsin.Özgünlük ve kişiliğin arasında arasında bocalıyor,karar vermekte zorlanıyor olabilirsin ,isteklerine ulaşmanın farklı yollarını arayabilrisn,kendini haklı görme başkalarının yanıldığını düşünme görülebilir,Dini ve felsefi inaçlarını dogmatik olabilir ama çağdaş bilgileri de öğrenmek,deneyimlemek isteyebilirsin kendine güven , güvensizlik ve şüphe arasında tereddütlerin olablir,gizem hoşuna gidebilir ve gizemli kişilere doğru bir şekilme olabilir. Kıskanç,şüpheci,dugusal,tutkulu,güçlü isteklerin olabilir,istediğini elde edene kadar çabalyabilirsin.Geçmişte aşanaları unutmak için çabalayablirsin,aile ya da ev hayatın aniden ve senin seçtiğin şekilde değişebilir.Kendini gizleme isteği olabir ,hasas olduğun için sorunlar yaşayabilirsin,hayata çok ciddi ve kasfetli bir yaklaşımın olabilir.Konumunu korumak için çok çlışıp çabalayabilirsin.
08-27-2009 05:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #9
Cvp: RE: Horoskop'ta Pluton'un Açıları
MoRKedi Yazılan:Arkadaşlar
Benim plutonum ilgili yorum yapabilir misiniz acaba?
Pluto 5. evde akrepte ve
ay kare pluto
venüs kare pluto
mars üçgen pluto

pek iyi açılar değil galiba :(

cevaplarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim

5.evdeki Plütoyla Ay-Venüs ikilisinin bağlantı yapıyor olması , pek belli etmiyor olsanda derin bir bağlılık , sahiplenme , tutkulu yapı , inatçı bir irade gibi özelliklere işaret ediyor bence.
ilişkiyi ve karşındaki insanı kontrol etme dürtülerinden söz edebiliriz.
zor bir tarafın olmalı.

08-28-2009 06:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
MoRKedi Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 11
Üyelik Tarihi: Aug 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
Cvp: RE: Horoskop'ta Pluton'un Açıları
Yıldırım Yazılan:5.evdeki Plütoyla Ay-Venüs ikilisinin bağlantı yapıyor olması , pek belli etmiyor olsanda derin bir bağlılık , sahiplenme , tutkulu yapı , inatçı bir irade gibi özelliklere işaret ediyor bence.
ilişkiyi ve karşındaki insanı kontrol etme dürtülerinden söz edebiliriz.
zor bir tarafın olmalı.


çiçek Cevap için çok teşekkürler
gerçektende söylediğin şeyleri yaşıyorum
sahiplenme özelliğim fazladır
yalnız diğer gezengen yorumlarını okuduğumda bağımsız bir kişiliği ifade ediyor
sahiplenirim ama çok kıskanç değilimdir
insanlarla derin bağlar kuran fakat bir yandan da çok bağımzsız biri gibi hissediyorum
çok garip zıtlıklarla doluyum
bunları anlamam tek tek gezegen yorumları olacak gibi görünmüyor
onu okuyorum farklı onu okuyorum farklı
sanırım bu kişisel bir yorumla anlayabileceğim
bu yüzden baya kafam karışıyor hımm

[Resim: astro2at01morkedi395012.th.gif]
08-28-2009 07:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir