Değerlendir:
  • 21 Oy - 3.38 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Geçmiş Hayatlarımız Astrolojik Haritamızda Mı?
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Geçmiş Hayatlarımız Astrolojik Haritamızda Mı?
GEÇMİŞHAYATLARIMIZ ASTROLOJİK HARİTAMIZDA MI?

DİBA AYTEN YILMAZ VE MELTEM TOLUNAY'IN ARAŞTIRMA ÇALIŞMASI

TEMMUZ 2008

Meltem'le tanıştığımdan beri, Astroloji'nin ne kadar engin ve kadim bir bilgelik sistemi olduğunu her geçen gün biraz daha anlıyorum! Meltem astroloji haritamı ilk kez okuduğunda çok şaşırmıştım. Nasıl olur da hem beni, şimdiki hayatımı, karakterimi hem de geçmiş hayatlarımın bazı detaylarını bu kadar net söyleyebildiğine inanamamıştım.

Anladığım kadarıyla astroloji haritamız, şimdiki hayatımız üzerinde en büyük etki gücüne sahip geçmiş hayatların izlerini barındırıyor. Bunu keşfettikçe Meltem'le bu konuda bir araştırma çalışması yapmaya karar verdik.

http://www.meltemtolunay.com/

En az 3 geçmiş hayat terapisi çalışması yaptığım 5 danışanım, bu minik araştırma çalışmasına katılmayı kabul etti. Bu 5 kişinin sadece doğum bilgilerini Meltem'e ilettim ve böylece çalışma başladı.

Meltem öncelikle, bu kişilerin astroloji haritalarında geçmiş hayatlarına ilişkin olarak 12. evlerini kesen burca, bu burcun yöneticisi olan gezegenin bulunduğu duruma (bulunduğu burç, ev, yaptığı açılar), varsa 12. evde bulunan gezegenler, bu gezegenlerin burçları, bu burçların yöneticilerinin durumuna dair inceleme yaptı ve yorumlarını yazdı. Buna ek olarak, yaşamın sonunu ve kökler ve ataları gösteren 4. evi ve ölümü gösteren 8. evi de yukardaki parametrelere göre inceleyerek yorumlarına devam etti. Karma gezegeni diye bilinen Satürn’ün haritadaki konumu, bulunduğu burç, ev ve açıları da ayrıca incelendi. Ayrıca, geçmiş yaşamlarda çok fazla yaptığımız için artık bu hayatta yapmamamız gereken temaları, sırtımızdaki yükleri gösteren Güney Ay Düğümü ve yine bu hayatta aslında gitmemiz gereken yola işaret eden Kuzey Ay Düğümü’nün bulundukları burçlar ve evler,çekiştikleri ortak temalar ve özellikle iç gezegenlerle yaptıkları açılar da dikkate alındı. Son olarak Meltem özel açı kalıplarına ve özellikle de Yod’a bakarak yorumlarını tamamladı.

Meltem'in harita okumaları tamamlandığında Meltem ve ben bu 5 kişiyle bir araya geldik.
O anda orada, benim dışımda hiç kimse Denek 1-2-3-4-5 diye adlandırılan kişilerin kim olduğunu bilmiyordu. Öncelikle; Meltem Denek 1'den başlayarak harita yorumlarını okumaya başladı. Meltem okudukça katılımcı 5 kişi hangi okumaların kendilerine bir şey ifade ettiğini belirtmeye başladı. Bazı arkadaşlar için anlatılanlar şüpheye yer bırakmayacak kadar kendilerini anlatıyordu. Şimdi araştırmadan çıkan sonuçların geçmiş hayatlarla olan bağlantısına kısaca değinmek istiyorum.

Denek 1 için Meltem'in harita okuması; “bu kişi yabancı ülkelere gitme, macera yaşama, dinle ya da felsefeyle uğraşma temasını birden fazla hayatında yaşamış olabilir. Özgürlük isteği çok ağır basar. Öncelikle kişinin ölüme korkmadan cesurca gittiğini ama muhtemelen gerçek ölüm nedeninin ağır bir yaralanma ya da hasar sonucunda mikrop kapma ya da hastalık olabileceğini gösterir. Burada kişinin karın bölgesinin hasar almış olduğunu düşünebiliriz. Dolayısıyla kişinin hizmet etme temasıyla ilgili kadersel bir sorunu var.”
Bu kişi; bir geçmiş hayatında şifalı otlar aracılığıyla insanlara yardım ediyordu. Tüm hayatını şifalı otlar hazırlayarak geçirmiş, bu yasaklanmasına rağmen cesurca yakalanana kadar devam etmişti. Asılarak öldürülmüştü. Ve özgürlük isteği şimdiki hayatında da çok ağır basıyor.

Denek 2 için Meltem'in harita okuması; “bu kişinin önceki hayatlarında ilişkiler, aşk, adalet ve sanat temasının ağırlık kazandığını söyleyebiliriz. Haritası bir grubun yöneticiliğini yaptığını da düşündürebilir. Burada gizlediği bilgiler vardır ya da güç ilişkileri yaşamış olabilir. Otoriter ve soğuk bir aile geçmişine de işaret edebilir. Toplumsal statü kişi için önemli olabilir. Bu kişinin önceki hayatlarında fazlasıyla vatan ya da milli değerlerini korumak konusunda verici olduğunu bize gösteriyor olabilir. Yabancılık, annenin hayatta hep ezilen konumda olması ya da anneden ayrı kalmakta önemli bir yaşam teması.”
Bu kişinin çok güçlü bir karakteri olduğu bir geçmiş hayatın izlerinin neredeyse tüm ana hatlarını bu okumada görmek mümkündü. Annesi de kendisi de otoriter babanın altında ezilmiş ve sonunda evden kaçmıştı. Annesinden uzakta akademiye gidiyor. Daha sonra savaşa katılıyor ve bir grubun yöneticisi olarak çalışıyor. Vatan ve milli değerler O'nun o hayatındaki en önemli konu.

Denek 3 için Meltem'in harita okuması; “haritası bu kişinin sezgisinin güçlü olduğunu, kehanet yeteneğinin olabileceğini rüyalarla ya da medyumluk konusunda gelişmiş olabileceğini gösteriyor olabilir. Yine haritası suyla ilgili ya da su kenarında ölümünü gösteriyor olabilir. Geçmiş yaşamlarında fazlasıyla cesur ve kendi istekleri peşinden gitmek istediğini, uzlaşmak istemediği için uzun süreli ortaklık ve ilişkilerden kaçtığını bize gösteriyor.”
Bu kişi gittiği bir geçmiş hayatında; henüz 5-6 yaşlarda bir çocukken kendiliğinden insanların rüyalarını yorumlamaya başlayan ve yetişkin olduğunda, insanları rüyalarını yorumlayarak geleceklerine ilişkin uyaran bir kadındı. Ve bu geçmiş hayatının son dönemlerini de bitkilerle insanlara şifa dağıtarak geçirmişti. Ve bir başka geçmiş hayatında ise gemi kaptanı idi ve mürettabatın tepkilerini dinlemeyerek cesur bir karar almıştı ama gemi açıldıktan sonra mürettebat isyan ederek O'nu ölüme terk edip gemiden ayrılmıştı. O hayatında; denizin ortasındaki gemide ölmüştü.

Denek 4 için Meltem'in harita okuması; “bu kişinin önceki yaşamlarında toplum normlarından farklı biraz asi bir davranış sergilediği söylenebilir. Öğrenim, yurt dışı gibi konularda tamamen babasının etkisinde kalmış olabilir. Kendi görüşlerini savunmaktan korkmuş olabilir. Babaya bu konularda layık olabilmek için bir ömür boyu uğraşmış olabilir. Öncelikle bu yerleşim, kişinin geçmişinde ruhani konularla ilgilenen hatta bu konularla ilgili okuyup, yazan, belki vaaz veren biri olma olasılığını gösteriyor. Bu kişi önceki yaşamlarında fazlasıyla rekabetten, hoşlanan, fiziksel aktivitelerdeki başarısıyla kendisini ispat etmek isteyen biri olabilir. (Şövalye?????) Bu atak ve sabırsız yapı kişiye düşünmeden hareket ettiği için, yukardaki tüm konularda- özellikle, aşk, rekabet, kumar yaratıcılık gerektiren aktivitelerde başarısızlık ve kayıplar yaşatmış olabilir.”
Bu kişinin 3 ayrı geçmiş hayatının izlerini haritasında bulmak mümkün. Birinde; babasıyla kavgalar ettiği, evden ayrılarak asker olduğu bir geçmiş hayatında hiç evlenmiyor “bildiğini okuyor”du. Sabit bir yerde durmadan sürekli dolaşıyor ve yalnız ölüyordu. Bir başka geçmiş hayatında ise genç bir kız olmasına rağmen, dini bir oluşumda abisinin ölümüyle boşalan yeri dolduruyor ve o dini oluşuma kendini adıyor ve sonunda öldürülüyor.
Ve bir diğer çok daha eski tarihlerdeki geçmiş hayatında ise bir Moğol savaşçısı idi ve sadece fetih için çok sayıda insanı öldürüyordu.

Denek 5 için Meltem'in harita okuması; “bu kişinin haritasında, yoğun bir sevme, sevilme ihtiyacı olmasına rağmen bunu doğru şekilde ifade etmekte zorlandığını, kendi kendini yeme, korkular, kuşkular ve kıskançlık duyguları nedeniyle ilişkiye zarar verdiğini sürekli şüphe duyduğunu gösterebilir. Bu kişinin kendini tamamen dönüştürecek yoğun tutkulu ve içinde güç savaşlarının hatta “ölüm”le yoğrulmuş bir çekimin olduğu bir ilişki yaşamak isteğini gösterir. Haritası bu kişinin erken yaşta ebeveynlerinde ayrılmış ve gruplarla birlikte yaşamaya başlamış olabileceğini gösteriyor. Bu kişinin ailesinden ayrıldıktan sonra uzak diyarlara, deniz aşırı ülkelere gittiğinde yoğun bir vatan, aile özlemi çektiğini bize anlatıyor olabilir.”
Tıpkı Denek 2 gibi O'nun da haritası, çok güçlü bir karakter olduğu, bir çok insanı etkilediği, tarihi bir karakter olduğu geçmiş hayatın izleriyle doluydu. Çok küçük yaşta ailesinden zorla ayrılıyor ve çok uzak diyarlara, deniz aşırı ülkeye gidiyor. Orada güzelliği ve çekiciliği ile çok güçlü bir kişinin eşlerinden biri oluyor. Ama korkular, kuşkular, tutkular, güç savaşları bu hayatına damgasını vuruyor.

Bu şimdilik 5 kişi ile yaptığımız çalışma; astroloji haritamızda, şimdiki hayatımızı en çok etkileyen geçmiş hayatlarımızın izlerine rastlamanın mümkün olduğunu gösteriyor. Hayatlar Arası Hayat Terapi çalışmasıyla da derinlikli bir şekilde açıldığı üzere, bu hayata gelmeden önce, cinsiyet, ülke, ebeveynler, kardeş, eş ve hayat amacımızı seçiyoruz. Bu araştırma ile doğum anımızın da ne kadar önemli ve seçilmiş olduğunu anlıyoruz. Bu hayata gelirken ruhsal gelişimimiz için üzerinde çalışmamız gereken konular ve hayat amacımızı gerçekleştirmek üzere gerekli etkileri alabilmemiz için, tüm gezegenler uygun açıları yapacak şekilde bir doğum anı seçtiğimiz anlaşılıyor.

Bu araştırma çalışması bizi bu konuda daha ileri çalışmalar yapma yönünde cesaretlendirdi.




COPYRIGHT © 2006 RADIANCED.COM ALL RIGHTS RESERVED / WEB DESIGN BY DiBA

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
11-26-2008 02:44 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: GEÇMİŞHAYATLARIMIZ ASTROLOJİK HARİTAMIZDA MI?
geçmiş hayatlar diye birşey olmadığından adım gibi emin olduğumdan bu tür çalışmaların yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum.

pardon ama geçmiş hayatlarına dair yorumları dinleyen bu Denekler , neye göre neyin değerlendirmesini yapıyorlar ,,,

Denek 1 - tamam tamam hatırladım , ben çok iyi ot kaynatırdım , o yüzden nerede yeşillik görsem bi duygusallaşırım gülücük)

vb.. gibi sonuçlar almış olacaklar ki ciddi bir araştırma gibi sunulmuş..

birisi bana gelse dese ki senin haritana baktım , sen kralın soytarısıymışsın , kralı parmaklayan tek adam senmişsin ülkende gülücük ne cevap vermem beklenebilirki ,,,

kral ve soytarı kısmı espiriydi ama yorum her ne olursa olsun sanki bişeyler hatırlayacakmışız gibi ne dememiz beklenebilir ki ,,,

ruh çağırma , hipnozla geçmiş hayatlara dair bilgi alma vb. çalışmalarla ilgili net fikrimi söyleyim ;
o seanslara gelenlerin ruh değilde başka 3 harfliler olduğunu düşünüyorum ve insanları nasıl kandırdıklarına dair kendi aralarında eminim çok eğleniyorlardır diye düşünüyorum...

açıkçası astrolojiyi bilimsel bir uğraşı alanı olarak görmeyi tercih ettiğim için ve önceki hayatlar meselesinin Din bir yana , bilime de ters bişey olduğunu gördüğümden dolayı astrolojiyle bağdaştırılmasını yanlış buluyorum.

tabii bunlarda benim fikirlerimdir , dileyen daha detaylı araştırabilir..

11-26-2008 03:31 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #3
RE: GEÇMİŞHAYATLARIMIZ ASTROLOJİK HARİTAMIZDA MI?
Tabi konu ilginç okurken bende biraz tereddütte kaldım,hatta güldüğüm zamanlarda oldu ama belki bu konuda düşünceleri olanlar olur dimi yıldırım,bakalım başka arkadaşlar neler düşünüyorgülücük

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
11-26-2008 02:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
red lionsa Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 28
Üyelik Tarihi: Sep 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: GEÇMİŞHAYATLARIMIZ ASTROLOJİK HARİTAMIZDA MI?
Bu tür hikayelerde kimse siradan vatandas diildir yani sular idaresinden emekli sekeri yükselip evinde vefat etmis biri cikmaz nedense. Belki bana inandirici gelmeyisi bu yüzden. Her hikaye tam hikaye seklinde. Yani cok üstün ruhlarmi tekrar tekrar dünyaya geliyor nedir mantigi? Bence dogru bile olsa kisiye hic bir sey katmayan bir durum. Beni su an burda ne yaptigim ilgilendiriyor.

http://www.astrozoom.com/sonuc.php?ISIM=...t&x=52&y=7
11-26-2008 06:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gizem kara Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 328
Üyelik Tarihi: Apr 2008

Rep Puanı: 3

Mesaj: #5
RE: GEÇMİŞHAYATLARIMIZ ASTROLOJİK HARİTAMIZDA MI?
bunlara inanmayı seçenler bence bu dünyada yaptıklarınıncezasını çekmekten korkup tekrar tekrar geleceklerini düşünerek kendilerini kandırıyorlar gülücük e o zaman cennete cehenneme ne gerek var dimi yagülücük
11-26-2008 07:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
esraa1
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: GEÇMİŞHAYATLARIMIZ ASTROLOJİK HARİTAMIZDA MI?
ben bu diba ayten yılmazla telefonda konustum aslında söyledikleri ilginc geldi kendi internet siteside var yanlıs hatırlamıyorsam saatle calısıyor saati 200 ytl filandı
11-26-2008 08:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
red lionsa Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 28
Üyelik Tarihi: Sep 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
RE: GEÇMİŞHAYATLARIMIZ ASTROLOJİK HARİTAMIZDA MI?
amine zaten fizikcilerde bu soruya cevap ariyor. Yoktan varolmaz vardan yok olmazi bulmuslar gerisi bakalim ne zaman gelir.

http://www.astrozoom.com/sonuc.php?ISIM=...t&x=52&y=7
11-27-2008 12:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
galaxia
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
Cvp: GEÇMİŞHAYATLARIMIZ ASTROLOJİK HARİTAMIZDA MI?
reenkarnasyonun astrolojiyle ne bağlantısı var anlamak mümkün değil

bu inançta olanların kendi inançlarını ilime yamamasından başka bir şey değil

bütün alemi yoktan var eden ZÜL CELAL insanı her şekilde yaratmaya muktedirdir haşa 2. 3. bedenlere ruh yaratmak zor mu geldi de bir tane ruh o beden senin bu beden benim dolaşıp dursun üstelik işin içinde başka mahlukat olmak da var

başkalarının dini inancı onları bağlar bizi bağlamaz

geçmiş yaşam zırvalığı olmamasına rağmen beden haricinde yaşamla ilgili kodlarında harita da var olduğunu düşünüyorum

misal alınan dua ve bedduaların etkisinin haritada göründüğü kanaatindeyim enerji her daim hayatı etkiliyor gerek müspet gerekse menfi

bazı haritalar mükemmel olmasına rağmen bakıyorsun insan kof

yada tam tersi berbat bir harita ama kişi hayatına yön vermekle kalmamış birde anlamlandırmış

bu noktada düşünmek gerek geçmişten gelen bu iki kutuplu enerji haritayı nasıl yönlendiriyor
11-28-2008 01:32 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #9
RE: GEÇMİŞHAYATLARIMIZ ASTROLOJİK HARİTAMIZDA MI?
bazı astrolojik potansiyellerin geçmiş hayatlarla değilde , genetik kodlarla bağlantılı olabileceğini düşünüyorum.
örneğin bir hastalık geni , sert bir satürn transidinde aktifleşebilir vb.. gibi..
ya da atalardan gelen bir huy - bir özelllik - bir yetenek vb. şeyler astrolojik bazı potansiyellerle açıklanabilir bunu da mantıklı bulduğumu söyliyeyim.

hatta GAD gibi , Şiron gibi , 12.ev yada 4.ev gibi daha mistik görünen potansiyellerin , ( diğerlerinin sandığı gibi geçmiş hayatlarla ilgili değilde ) genetik kodlarla bağlantılı olması fikri bana daha uygun geliyor.

11-28-2008 01:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
galaxia
Kayıtsız

 
Mesaj: #10
Cvp: RE: GEÇMİŞHAYATLARIMIZ ASTROLOJİK HARİTAMIZDA MI?
Yıldırım Yazılan:bazı astrolojik potansiyellerin geçmiş hayatlarla değilde , genetik kodlarla bağlantılı olabileceğini düşünüyorum.
örneğin bir hastalık geni , sert bir satürn transidinde aktifleşebilir vb.. gibi..
ya da atalardan gelen bir huy - bir özelllik - bir yetenek vb. şeyler astrolojik bazı potansiyellerle açıklanabilir bunu da mantıklı bulduğumu söyliyeyim.

hatta GAD gibi , Şiron gibi , 12.ev yada 4.ev gibi daha mistik görünen potansiyellerin , ( diğerlerinin sandığı gibi geçmiş hayatlarla ilgili değilde ) genetik kodlarla bağlantılı olması fikri bana daha uygun geliyor.

kesinlikle yıldırım

evlerin ve açıların etkileri kitaplarda yazan bilgilerin haricinde de kombine bir şekilde farklı açılımlarla muntazam işliyor

farkedebilmek için bazı şeyler yaşanmalı bazı sıkıntılar çekilmeli tabi ki öğrenmek adına

bu aralar araştırmaktan ziyade zihnimde ki mevcut bilgileri düşünüyorum kitap yazılarının haricinde bir bakış açısı oluşturmak adına

misal benim 12.evde satürn sadece düzenli bilinçaltı ve kaygı vs. mi verir
4.evimde venüs aileyi sevme veya bakımlı aile mi verir 4.evin bilinçaltına açılan bir yanı var peki venüs orada nasıl çalışır bilinçaltına güzellik ve zarafet mi verir yada orayı oynak mı yapar yada sosyal tabi ki değil 12.ev yerleşimiyle beraber düşündüğümüzde bambaşka çalışma şekli var

ben transitlerle fazla ilgilenmedim bugüne kadar ama bu tetikçiler haritada ki potansiyel maddi manevi enerjiye kinetik kazandırmakta muhteşemler özellikle açılanmaları bana daha ilginç geliyor

*bu arada aklıma geldi yazayım

benim gad şironla kavuşum

benim kafamda bu açıyla ilgili bazı düşünceler var ama başka fikir ve düşünceleri olanlar da yazarsalar sevinirim
11-28-2008 12:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Astrolojik Etkilerle Uyumlanmak astrosohbet 85 78,101 09-13-2011 01:07 AM
Son Mesaj: Félicé
  GEÇMİŞ YILLARA AİT EZAN VAKİTLERİ miray 10 89,540 02-08-2010 08:14 PM
Son Mesaj: NinMeSarRa_

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir