Değerlendir:
  • 33 Oy - 2.82 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
Yazar Mesaj
ariess Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 306
Üyelik Tarihi: Nov 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
1.EVDE: Genellikle kendinizi nasıl yansıttığınızın farkında değilsinizdir ve 12.ev enerjilerinizle temastan uzak oluğunuz için karmaşık mesajlar verirsiniz. Dış dünyadan gelen etkilere karşı kırılgansınızdır. Çekingen veya utangaç olabilirsiniz. Sağlıklı gelişmiş bir kişilikten veya dış görünüşünüzle ilgilenmekten yoksun olur ,iç yaşamınızı kolaylıkla paylaşır, ideallerinizi ve ruhsal ilhamlarınızı dışarıdaki insanlara ifade edersiniz. Dünyadaki kimliğinizden çok , iç kimliğinizle özdeşleşir ve şu düsturla yaşarsınız ; '' Kendi benliğine uygun ol . ''

2.EVDE : Bilinçdışı enerjileriniz kişisel kaynaklarınızı , para ve sahip olmakla ilgili tutumlarınızı , davranışlarınızı ve finansal olarak kendinize yeterliliğinizi ve hayatınızı kazanmakla ilgili yönelimlerinizi etkiler. Duygularınız ve güvensizliklerinizle yüzleşmek yerine , parasal konularda endişe duyar ve para kazanma veya harcama konusunda dürtüsel davranabilirsiniz. 'Yetersiz olma' duygunuz , 'yeterince' paraya veya paranın satın alabileceği objelere ve deneyimlere sahip olamadığınız kaygısına dönüşebilir. Parasal konular ve sahip oldugunuz şeylerle ilgili taşıdıgınız güçlü sorumluluk duygusu, gizli benliğinizle bağlantı kurmanıza yardım eder. İç yaşamınıza verdiğiniz değer, hem iş seçiminize hem de para harcama biçiminize etki eder. Erken yaşlardaki şartlanmalar ve bir olasılıkla geçmiş yaşamlarınız , özdeğerinizle, kişisel kaynaklarınızla ve maddi dünyayla olan ilişkinizle ilgili tutumlarınızı derinden etkiler.

3.EVDE : Duygu ve düşüncelerinizi sözlü veya yazılı olarak ifade etmeye , güçlü ve çoğunlukla da dürtüsel bir ihtiyaç duyarsınız. Geçmişten kalan bilinçdışı temalar iletişiminizi etkilediği için , sözcüklerinizin veya açığa vurduğunuz gizli mesajların ardında yatan dürtülerinizin farkında olmayabilirsiniz. Başkalarının düşüncelerini kavrama yeteneğiniz ve psişik hassasiyetiniz sayesinde insanların günlük sıkıntılarıyla ilgili destek aramak için başvurdukları iyi bir dinleyici olmanız mumkundur. Aynı zamanda kardeşlerinizin, diğer akrabalarınızın ve komsularınızın size duygusal sıkıntı yarattıgını ve kısa seyahatlere gıderek , kurslara devam ederek ve gunluk planınıza ve meşgulıyetlerınıze odaklanarak problemlerınızden sıksık kactıgınızı gösterir. Okuldakı akranlarınızla ve kardeslerınızle yasadıgınız erken yaş deneyimlerınin üzerinizde oldukça büyük bir etki yapmış olması mümkündür.

4. EVDE : Yalnızlık evinizde inzivaya çekilmek sizin için önemlidir.Yalnız yaşayabilirsiniz veya ailenizden , partnerinizden ya da ev arkadaşınızdan ayrı , kenndinize ait zaman ve mekan yaratma konusunda özelikkle ısrarlı olursunuz. Ailenizin köklerıyle derinlere yerleşmiş mevzular ,inzivaya çekilmeye ve yaşamınızın erken dönemlerinden beri dışarıdan gelen müdahelelere karşı korumaya çalıştığınız içsel benliğinizle temasınızı sürdürmeye ihtiyaç duymanıza neden olur. Ailevi konular size zor gelebilir. Kendi psikolojik ve tinsel kaynaklarınızı bulma ve aynı zmanda daha sağlam içsel temelleri inşa etme ve yeniden kurma arzunuz , yaşamınızın esas odağı olabilir.

5.EVDE : İçsel deneyimlerinizle temas kurabilmenizi ve onlara şekil verebilmenizi sağlayacak hayalgücüne dayalı uğraşlarla kendınızı yaratıcı bırşekılde ıfade etmeye ihtiyaç duyarsınız. Eğer yaratıcı tarafınız zayıfsa , boş zmanalarınızda duygusal çatışmalarınızla uzlaşmanıza yardımcı olan hobılerle zihninizi meşgul ediyor olabilirsiniz. Bilinçdışı etkiler sizi kişisel güvensizlikleriniizi hem kışkırtan hemde aşmanıza yardımcı olan aşk maceralarına ( daha çok gizli ilişkilere ) yöneltir. Aynı şekilde , içinizdeki çoçukla buluşmanın ve onun geçmış yaralarını iyileştirebilmenin bir aracı olarak , çocuk sahibi olmak veya cocuklarla bağlantı kurmak için dürtüsel bir istek duyarsınız.

http://img62.imageshack.us/img62/7818/haritam.jpg
07-01-2009 09:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE - nurbanu10 - 11-03-2008, 07:30 PM
Cvp: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE - ariess - 07-01-2009 09:23 PM
RE: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE - SeLiN - 07-02-2009, 11:05 AM
RE: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE - Daily - 10-23-2009, 03:48 PM
Cvp: RE: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE - Félicé - 10-24-2009, 12:06 AM
Cvp: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE - cero - 07-27-2015, 06:01 PM
RE: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE - Libra - 02-19-2017, 04:08 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir