Değerlendir:
  • 33 Oy - 2.82 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
Yazar Mesaj
nurbanu10 Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 76
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
Bu burçlar kuşağının son evidir.Uyum ve sonların evidir.Doğal işareti Balık ve doğal yöneticisi Neptün’dür.12.ev psikolojik anlamda sizin alt bilincinizdir.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 1. EVDE:Derin bir iç bakışa ihtiyacınız vardır.Yüzeyin altındakini keşif için ihtiyaç duyarsınız.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 2. EVDE:Olumlu yol size gerçek değerlerinizi kazandırır.Hayatınızı daha eğlenceli kıldığı için sahip olduklarınızı seversiniz.Olumsuz kullanım ise Satürn’ün 2. evdeki etkilerini verir.Her zaman sonunuzun fakirler ve kimsesizler evinde olacağına dair kuşku duyarsınız.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 3. EVDE:İç düşüncelerinizi dış dünyaya iletme ihtiyacı bu yerleşimin kendini ifade etme tarzıdır.Birçok yazar bu konumdadır.Sahne arkasında görevli,konuşmacı ve bunun gibi bir şekilde diğerleriyle iletişim kuran biri olabilirsiniz.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 4. EVDE :Kendinize ait bir mekanınız olmasını istersiniz.Çok özel bir insansınız.İnsanlar sizin sessiz ve utangaç biri olduğunuzu düşünürler.Genelde kendi dünyanıza çekilirsiniz.Özellikle de yönetici gezegen Neptün ,Venüs,Ay veya Plüton ise.Ebeveynlerinize bakmak yükümlülüğünüz olabilir.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 5. EVDE :Gizli aşk ilişkileriniz olabilir.Kötü etkilerde romantizmden uzak kalabilirsiniz.Enerjinizi spor,iş bazen de her ikisi için de kullanabilirsiniz.
Çocuklarınızdan yana düş kırıklığı yaşayabilirsiniz.Yada siz onlar için çok sert olduğunuzdan beklentilerinizi karşılayamazlar.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 6. EVDE:Çok çalışkansınız.Eğer gerçek bir işiniz yoksa çalıştığınız yer bir gönüllüler servisi olabilir.Enerjinizi doğru yönlendirmezseniz hasta olabilirsiniz

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 7. EVDE :Kendinizi eşiniz yardımıyla anlayabilirsiniz.Yönetici Satürn veya Plüton ise bir eş sizin varlığınızın derinliklerine inebilir ve bu ilişki sadece ölümle kırılabilir.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 8. EVDE :Hayatınızda miras önemli rol oynayabilir.dileklerinizi bir miras yoluyla gerçekleştirebilirsiniz.Gizli kaynaklardan destek alabilirsiniz.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 9. EVDE :Birçok dini lider bu konumdadır.İçinizdeki gücün kaynağını din yoluyla bulabilirsiniz.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 10 EVDE :Tıp ,hemşirelik gibi alanlarda kariyeriniz olabilir.Kariyeriniz sizin iç yapınızı tanımanıza neden olur.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 11. EVDE :Arkadaşlarınız sizin kendinizle yüzleşme beceriniz ve gördüklerinizden hoşlanıp hoşlanmayacağınızı öğrenmeniz açısından önemli bir noktadırlar.İyi gün dostlarına karşı dikkatli olmalısınız.Büyük bir organizasyonda sahne arkası yönetici konumunda faaliyet gösterebilirsiniz.

ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 12. EVDE :Durumlar ters gittiğinde ne yapacağınızı içgüdüsel olarak anlarsınız.Derin bir iç güce sahipsiniz.
11-03-2008 07:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 397
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 8

Mesaj: #2
Cvp: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
Alıntı:ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 7. EVDE :Kendinizi eşiniz yardımıyla anlayabilirsiniz.Yönetici Satürn veya Plüton ise bir eş sizin varlığınızın derinliklerine inebilir ve bu ilişki sadece ölümle kırılabilir.

İyimser bir bakış açısı.

Kayıpların , gizli düşmanlıkların, tutsaklığın ve saklanma evinin yöneticisi 7. eve düşünce .....hımm .Tabi tek başına gösterge değil ama biraz zorlar bence.

Ha tabi şöyle olabilir ; çekilen sıkıntılardan sonunda ermiş olursunuz ve böylece eşinizin yardımıyla kendinizi anlamış olursunuz gülücük)

Tabi ben de yorumda yazan şeyi tercih ederim:D


Ama tekrar ediyim kesinlikle tek başına gösterge değil.
05-29-2009 10:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ariess Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 306
Üyelik Tarihi: Nov 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
1.EVDE: Genellikle kendinizi nasıl yansıttığınızın farkında değilsinizdir ve 12.ev enerjilerinizle temastan uzak oluğunuz için karmaşık mesajlar verirsiniz. Dış dünyadan gelen etkilere karşı kırılgansınızdır. Çekingen veya utangaç olabilirsiniz. Sağlıklı gelişmiş bir kişilikten veya dış görünüşünüzle ilgilenmekten yoksun olur ,iç yaşamınızı kolaylıkla paylaşır, ideallerinizi ve ruhsal ilhamlarınızı dışarıdaki insanlara ifade edersiniz. Dünyadaki kimliğinizden çok , iç kimliğinizle özdeşleşir ve şu düsturla yaşarsınız ; '' Kendi benliğine uygun ol . ''

2.EVDE : Bilinçdışı enerjileriniz kişisel kaynaklarınızı , para ve sahip olmakla ilgili tutumlarınızı , davranışlarınızı ve finansal olarak kendinize yeterliliğinizi ve hayatınızı kazanmakla ilgili yönelimlerinizi etkiler. Duygularınız ve güvensizliklerinizle yüzleşmek yerine , parasal konularda endişe duyar ve para kazanma veya harcama konusunda dürtüsel davranabilirsiniz. 'Yetersiz olma' duygunuz , 'yeterince' paraya veya paranın satın alabileceği objelere ve deneyimlere sahip olamadığınız kaygısına dönüşebilir. Parasal konular ve sahip oldugunuz şeylerle ilgili taşıdıgınız güçlü sorumluluk duygusu, gizli benliğinizle bağlantı kurmanıza yardım eder. İç yaşamınıza verdiğiniz değer, hem iş seçiminize hem de para harcama biçiminize etki eder. Erken yaşlardaki şartlanmalar ve bir olasılıkla geçmiş yaşamlarınız , özdeğerinizle, kişisel kaynaklarınızla ve maddi dünyayla olan ilişkinizle ilgili tutumlarınızı derinden etkiler.

3.EVDE : Duygu ve düşüncelerinizi sözlü veya yazılı olarak ifade etmeye , güçlü ve çoğunlukla da dürtüsel bir ihtiyaç duyarsınız. Geçmişten kalan bilinçdışı temalar iletişiminizi etkilediği için , sözcüklerinizin veya açığa vurduğunuz gizli mesajların ardında yatan dürtülerinizin farkında olmayabilirsiniz. Başkalarının düşüncelerini kavrama yeteneğiniz ve psişik hassasiyetiniz sayesinde insanların günlük sıkıntılarıyla ilgili destek aramak için başvurdukları iyi bir dinleyici olmanız mumkundur. Aynı zamanda kardeşlerinizin, diğer akrabalarınızın ve komsularınızın size duygusal sıkıntı yarattıgını ve kısa seyahatlere gıderek , kurslara devam ederek ve gunluk planınıza ve meşgulıyetlerınıze odaklanarak problemlerınızden sıksık kactıgınızı gösterir. Okuldakı akranlarınızla ve kardeslerınızle yasadıgınız erken yaş deneyimlerınin üzerinizde oldukça büyük bir etki yapmış olması mümkündür.

4. EVDE : Yalnızlık evinizde inzivaya çekilmek sizin için önemlidir.Yalnız yaşayabilirsiniz veya ailenizden , partnerinizden ya da ev arkadaşınızdan ayrı , kenndinize ait zaman ve mekan yaratma konusunda özelikkle ısrarlı olursunuz. Ailenizin köklerıyle derinlere yerleşmiş mevzular ,inzivaya çekilmeye ve yaşamınızın erken dönemlerinden beri dışarıdan gelen müdahelelere karşı korumaya çalıştığınız içsel benliğinizle temasınızı sürdürmeye ihtiyaç duymanıza neden olur. Ailevi konular size zor gelebilir. Kendi psikolojik ve tinsel kaynaklarınızı bulma ve aynı zmanda daha sağlam içsel temelleri inşa etme ve yeniden kurma arzunuz , yaşamınızın esas odağı olabilir.

5.EVDE : İçsel deneyimlerinizle temas kurabilmenizi ve onlara şekil verebilmenizi sağlayacak hayalgücüne dayalı uğraşlarla kendınızı yaratıcı bırşekılde ıfade etmeye ihtiyaç duyarsınız. Eğer yaratıcı tarafınız zayıfsa , boş zmanalarınızda duygusal çatışmalarınızla uzlaşmanıza yardımcı olan hobılerle zihninizi meşgul ediyor olabilirsiniz. Bilinçdışı etkiler sizi kişisel güvensizlikleriniizi hem kışkırtan hemde aşmanıza yardımcı olan aşk maceralarına ( daha çok gizli ilişkilere ) yöneltir. Aynı şekilde , içinizdeki çoçukla buluşmanın ve onun geçmış yaralarını iyileştirebilmenin bir aracı olarak , çocuk sahibi olmak veya cocuklarla bağlantı kurmak için dürtüsel bir istek duyarsınız.

http://img62.imageshack.us/img62/7818/haritam.jpg
07-01-2009 09:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ariess Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 306
Üyelik Tarihi: Nov 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
Cvp: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
6.EVDE : Beslenme biçiminiz , egzersiz programınız ve sağlıkla ilgili faaliyetleriniz sizin için önemlidir ve psikolojik rahatlığınızı korumanın araçlarıdır. Genellikle fiziksel bedeninize odaklanarak ve işinize ve iş ilişkilerinize dalarak duygusal çaışmalardan kaçarsınız. İşinizde hizmet etmeye ihtiyaç duyarak özellikle psikolojik sosyal hızmetlerle ve tıpla ilgili mesleklere çekileblirsiniz. fazlasıyla aktıf programı devam ettırmenın getırdıgı işkolıklık özelliği , yüzleşmekten kaçındıgınız , ama üretken olma ve başkalarının ihtiyaçlarına cevap verme arzunuzu besleyen , köklü duygusal meselelerle ılgılı olabılır.

7.EVDE: Gölge benliğinizi ( kendinizde reddetiğiniz ve buyüzden ifade edemediğiniz , hem olumsuz hem olumlu yanlarınızı )yansıtan partnerleri kendinize çekmeye veya bu tip insanları seçmeye meyilli olursunuz. Ortaklıklarınız üzerindeki bilinçdışı etkiler yüzünden , başkalarında karşılaştığınız kendi yönlerinizle yüzleşmek ve uzlaşmak için ilişkilerinizde tekrar tekrar aynı meseleleri oluşturabilirsiniz. 12.evinizle 7.eviniz arasındaki bu bağlantı bir ruh eşi ( güçlü duygusal , spiritüel veya karmik bir bağ hissettiğiniz birini ) bulma isteğine neden olabilir.

8.EVDE : Bilinçdışına ait veya karmik etmenler cinsellikle , paylaşılan kaynaklarla ve okült aktivitelerle ilgili tutumlarınızı etkiler. İç çatışmalarınız dış kaynaklardan ( çocuk yardımı, miraslar , vergi iadeleri vs. ) alınan parayla ilgili zorluklar olarak dışarıya yansır. Geçmişteki çözülmeyen çatışmaların neden olabileceği duygusal karmaşalar cinsel yaşamınızı kısıtlayabilir veya arttırabilir. Bu yerleşim aynı zamanda , hem ruhsal hem psikolojik yetenekleriniz buLunduğunu ve başkalarının duygularına ve ihtiyaçlarına derin bir hassasiyetiniz olduğunu gösterir. Metafiziksel ve spiritüel uğraşların bir sonucu olarak çok büyük dönüşümler veya farklı ruh halleri deneyimleyebilirsiniz.

9.EVDE : İç yaşamınızı yansıtan ve kişisel çatışmalarınızın anlamını bulmanızı sağlayacak eğitim ve dinle ilgili meşguliyetler içinde olmanız gerekir. Uzak ufukların kaşifi olarak ,kendinizle temas kurmaya ve anlayışınızı arttırarak , tinsel bir yol izleyerek veya size günlük rutininizden uzak bir sığınak sunan uzak , huzurlu yerlere seyahat ederek bilincinizi genişletmeye çekildiğinizi hissedersiniz. Dokuzuncu evinizin arayışları , duygusal sorunlardan bir kaçış veya onları çözmenin yada aşmanın aracı olabilir.

Alıntı : Gizli Benliğiniz Astrolojinin 12.Evi -Tracy Marks

http://img62.imageshack.us/img62/7818/haritam.jpg
07-01-2009 10:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ariess Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 306
Üyelik Tarihi: Nov 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
Cvp: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
10. EVDE : Duygusal çatışmalarınızdan kariyerinizin veya toplumsal aktivitelerinizin üzerine bazen takıntılı bir biçimde odaklanarak kaçınmaya çalışırsınız. Ancak bilinçdışı temalar başarma dürtülerinizi fişekler ve içsel ilhamlarınızı somut dışsal ifadelere çevirmenizi mümkün kılan kişisel kaynakları sağlar. Yüksek idealleriniz yüzünden ve rekabetçi pazara girmekten çekinerek , başkalarının ihtiyaçlarını sessizce karşılayabileceğiniz psikolojik veya sosyal hizmet görevlerine çekilebilirsiniz . Geçmiş korku ve güvensizliklerinizin profesyonel çabalarınızı etkilemesine reğmen , insanlığa değerli bir katkıda bulunmanızı sağlayacak bir sezinleme , şefkat , ilham , tinsellik , ve psikolojik anlayış pınarına sahipsiniz.

11. EVDE: Arkadaşlıklar be grup faaliyetleri vasıtasıyla , yadsıdığınız veya gizli olan benliklerinizle yüzyüze gelirsiniz. Problerinizden bir kaçış yolu olarak arkadaşlara veya grup deneyimlerine odaklanmaya yönelirsiniz , ama yinede bilinçdışı dünyanızı yansıtan insanları kendinize çekersiniz. Bu etkileşimlerde davranışlarınızı bilinçdışı unsurlar ve karmaşalar motive ettiği için , kendinizle daha derinden yüzleşmenizi gerektiren , tekrarlayan olaylar ve çatışmalar yaşayabilirsiniz. 12. evin psikolojik ve tinsel etkileri sizi bu sürece yardımcı olan kişileri seçmeye yöneltir. Arkadaşlıklarda ve grup ilişkilerinde iç yaşamınızı paylaşmaya ve başkalarının iç yaşamlarını anlamaya çalışırsınız. Aynı zamanda psikolojik , metafiziksel , spiritüel veya sosyal hizmet organizasyonlarında aktif bir şekilde yer alma konusunda bir çekim hissedebilirsiniz.

12. EVDE : 12.evinizi yöneten ve bu evde bulunan gezegenın 12.ev manasını pekiştirir. Gezegenın ve burcun enerjısı temsil ettiği duygusal karmaşalar üzerinde çalışmakta ve sağlıklı bır şekılde ifade edilebilmesi için yapıcı çıkış noktalarını keşfetmekte zorlandığından , psişenizin içinde engellenmiiş olabilir. Bu gezegensel enerji ile ilgili hassasiyetiniz , sezgileriniz , ilhamlarınız ve insancıl idealleriniz oldukça fazladır, ama tekrarlayan bilinçdışı korkular ve güvensizliklerden o denli etkilenmiş olabilirsiniz ki , hapsedilmiş benliğinizi geçmişin bağlarından kurtaramazsınız. Gezegenın açıları gezegenin temsil ettiği meselelerle ilgili bir aydınlanmaya yardım edebilir ve kendinize katabilmeniz için gerekli kanalları sağlar. Ayrıca , kendi gizli yönlerinizle uzlaşma konusunda yardımcı olabılecek psikoterapiden ve spiritüel uğraşlardan fayda görebilirsiniz.

Alıntı : Gizli Benliğiniz Astrolojinin 12.Evi -Tracy Marks

http://img62.imageshack.us/img62/7818/haritam.jpg
07-02-2009 01:57 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #6
Cvp: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
Alıntı:10. EVDE : Duygusal çatışmalarınızdan kariyerinizin veya toplumsal aktivitelerinizin üzerine bazen takıntılı bir biçimde odaklanarak kaçınmaya çalışırsınız. Ancak bilinçdışı temalar başarma dürtülerinizi fişekler ve içsel ilhamlarınızı somut dışsal ifadelere çevirmenizi mümkün kılan kişisel kaynakları sağlar. Yüksek idealleriniz yüzünden ve rekabetçi pazara girmekten çekinerek , başkalarının ihtiyaçlarını sessizce karşılayabileceğiniz psikolojik veya sosyal hizmet görevlerine çekilebilirsiniz . Geçmiş korku ve güvensizliklerinizin profesyonel çabalarınızı etkilemesine reğmen , insanlığa değerli bir katkıda bulunmanızı sağlayacak bir sezinleme , şefkat , ilham , tinsellik , ve psikolojik anlayış pınarına sahipsiniz.

bana oldukça uyduğunu ama tabii eksik yönleri olabileceğini söyleyebilirim.

12.eve dair aries'in alıntı yapmış olduğu o kitabı ( Gizli Benliğiniz , Astrolojinin 12.Evi -Tracy Marks ) sizlerede öneririm arkadaşlar.

07-02-2009 04:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SeLiN Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 332
Üyelik Tarihi: Jan 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
RE: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
1.EVDE: Genellikle kendinizi nasıl yansıttığınızın farkında değilsinizdir ve 12.ev enerjilerinizle temastan uzak oluğunuz için karmaşık mesajlar verirsiniz. Dış dünyadan gelen etkilere karşı kırılgansınızdır. Çekingen veya utangaç olabilirsiniz. Sağlıklı gelişmiş bir kişilikten veya dış görünüşünüzle ilgilenmekten yoksun olur ,iç yaşamınızı kolaylıkla paylaşır, ideallerinizi ve ruhsal ilhamlarınızı dışarıdaki insanlara ifade edersiniz. Dünyadaki kimliğinizden çok , iç kimliğinizle özdeşleşir ve şu düsturla yaşarsınız ; '' Kendi benliğine uygun ol .


Çekingen falan sayılmam üstelik kokoşumda:D Ama diğerleri çok doğru verygood Bu kitap çok güzel zaten çok kaliteli bilgiler var.
07-02-2009 11:05 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
sessizgidiş Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 337
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #8
RE: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
ONİKİNCİ EV YÖNETİCİSİ 8. EVDE :Hayatınızda miras önemli rol oynayabilir.dileklerinizi bir miras yoluyla gerçekleştirebilirsiniz.Gizli kaynaklardan destek alabilirsiniz.


evet benim de bu..tam hatırlamıyorum ama astrolojiyle ilgilenen biri bana evleneceğim kişinin zengin olabilceğini söylemişti.. 12.evim yay.. jüpiter ise 8.evde başakta.. jüpiterin açıkçası 8.evde olması düşündürüyor..

09-06-2009 12:26 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Daily Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 538
Üyelik Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #9
RE: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
12. evimde 3 burç var... 26 derece kova ile başlıyor, 20 derece koçta bitiyor. koçta ay var. kovanın yöneticisine mi bakmak lazım; yoksa tamamını kapsadığı için balık yöneticisine mi? veya; içinde ay olduğu için koça mı? yada hepsine mi?

Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık ''sevda'' da boğulur...
Cemal Süreya...

Sadece susayanlar suyu aramaz. Su da susuzları arar durur.
RUMİ



http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...y=13&go=Go
10-23-2009 03:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #10
Cvp: RE: 12. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
Daily Yazılan:12. evimde 3 burç var... 26 derece kova ile başlıyor, 20 derece koçta bitiyor. koçta ay var. kovanın yöneticisine mi bakmak lazım; yoksa tamamını kapsadığı için balık yöneticisine mi? veya; içinde ay olduğu için koça mı? yada hepsine mi?

Hangi ev sistemiyle incelediğine bağlı olarak değişir. Ama ev yöneticisi olarak öncelik, ev çizgisini kesen burcun, yani kovanın yöneticisine bakmaktır. Orada bulunan bir ay koçu ise, çok daha bakılası bir durumdur.
10-24-2009 12:06 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir