Değerlendir:
  • 38 Oy - 2.87 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

11. Ev Yöneticisi Evlerde
Yazar Mesaj
nurbanu10 Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 76
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
11. Ev Yöneticisi Evlerde
Doğal işareti Kova ve yöneticisi Uranüstür.Sosyal ve zihinsel ilişkilerinizi temsil eder.Kova birebir ilişkiler yerine grubu tercih ettiği için,11.ev arkadaşlarla organizasyonu gösterir.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 1. EVDE:Arkadaşlarınız sizin için çok önemlidir.Genelde hayat yolunuzu erken seçer ve hiçbir mücadeleye tahammül etmeden ilerlersiniz.Zıt açılarda hedefe varmayı diplomasi yoluyla öğrenene kadar, burnunuzun dikine doğru gidersiniz.Arkadaşlarınız hayatınızda önemli rol oynayabilir.Yönetici Neptün ise siz,sizi yanlış yola sürükleyecek iyi gün dostlarına karşı dikkatli olmalısınız.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 2. EVDE:Hayatınızın bir döneminde bir arkadaşınızla ortak bir iş yapabilirsiniz.hayatınızı geniş bir organizasyon yoluyla kazanabilirsiniz.Hiç çalışmayan biri de olabilirsiniz.Hükümetle ilgili bir kariyer geliştirebilirsiniz.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 3.EVDE:Arkadaşlarınızın çoğunu günlük hayatta karşılaştığınız kimselerden,okuldan ve komşularınızdan seçersiniz. Ters etkiler olmadığı sürece kardeşlerinizle genelde iyi ilişkiler içinde olursunuz.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 4.EVDE:Arkadaşlarınız evinizde çok zaman geçirirler yada siz onlara sık sık gidersiniz.Hükümet tarafından size verilen bir evde oturabilirsiniz.Umutlarınız, dilekleriniz ev,mal mülk edinmekle ilgilidir.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 5.EVDE:Arkadaşlarınızı gerçekten seversiniz ve bu karşılıklıdır.Amaçlarınız yaratıcı ve eğlence alanlarıyla bağlantılıdır.Çocuklarınız size mutluluk verir.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 6. EVDE:Çoğunlukla bir yardım organizasyonunda çalışırsınız.Kapasitenizi zamanınızı ve enerjinizi başkaları için kullanarak para kazanırsınız.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 7.EVDE :Arkadaşlık temeline dayanan bir ilişki kurabileceğiniz bir eş ararsınız.Arkadaşlarınıza sizin için dünyadaki en önemli insanlar olduklarına dair bir izlenim verme yeteneğiniz var.Genelde bir hayır kurumu veya bir organizasyonun temsilcisi olursunuz.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 8. EVDE :Bir arkadaşınızdan iyi bir miras devralabilirsiniz.Ters etkilerde bir dedikodunun kurbanı olabilirsiniz veya en iyi arkadaşlarınızdan olduğunu düşündüğünüz birilerinin iftirasına uğrayabilirsiniz.Kendinizi savunmazsanız istenmeyen yollara sapabilirsiniz.İyi etkilerde arkadaşlarınız size destek verir.Kazanın neden olabileceği bir şekilde yada zamansız ölebilirsiniz.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 9.EVDE:Genelde arkadaşlarınız yabancı ülkelerden gelenler olabilir yada siz doğduğunuz yerden başka bir yerde yaşayabilirsiniz.Yabancı kültürlerden hoşlanan biri olabilirsiniz.Hukuk yada yönetim uzmanlığı alanlarında eğitim alabilirsiniz.Gezegen Jüpiter veya Venüs ise eşinizin akrabaları ile iyi anlaşır onlarla arkadaş gibi geçinirsiniz.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 10. EVDE:Kariyeriniz bir şekilde hükümetle bağlantılıdır.Kariyerinizde arkadaşlarınızın yardımını alabilirsiniz.Arkadaşlarınızdan çoğu ile kariyeriniz sırasında tanışırsınız.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 11.EVDE:Amaçlarınıza ulaşmak için oldukça kararlı olursunuz.Sanat alanında başarılı olursunuz.Oldukça sosyal ve insanları seven birisiniz.

ONBİRİNCİ YÖNETİCİ 12. EVDE:Amaçlarınız ve hedefleriniz tıp alanında,araştırmacı yada sahne arkasında iş görme tarzında bir meslekle ilgilidir.Ters etkilerde arkadaşlarınızı iyi seçemeyebilirsiniz.Onlar sizin pozisyonunuzu kıskanabilirler.
10-30-2008 09:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
optimus_prime Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Aug 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
Cvp: RE: 11. EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
luthi Yazılan:kova burcunun yöneticisi hem uranüs hemde satürndür ozaman burda satürnün konumunada bakıcaz sanırım 2li degerlendirme yapmak gerekio galiba ..

uranüse bakmalısın bence..uranüs kova burcunda satürnden daha baskındır zaten dikkat edecek olursanız kovalarda hiç saturn özelliği yoktur..mesela saturn kurallar demek kova kurallara isyan demek..saturn kısıtlamak demek kova özgürlük demek..yani kova burcu ve saturn tamamen birbirine zıt oysaki kovalar tüm uranus etkilerini gösteriyorlar..bence 3/4 uranus 1/4 satun etkisi olmalı..yanlızca bu degıl aynı oran akrep ve balıklar içinde gecerlı olabılır yani neptun ve pluto,jupiter ve marsdan daha baskın bence akrep ve balık burcları için..
08-22-2009 10:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir