Değerlendir:
  • 15 Oy - 2.47 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Terazi Burcu Erkeği
Yazar Mesaj
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Terazi Burcu Erkeği
Terazi burcu erkeği zevkli, güzelliklere düşkün, hislere değer veren, dürüst, dengeli, iyi niyetli, kibar, adil hoş bir tiptir. Bu burcun erkeği, dürüsttür. Verdiği sözleri tutmaya özellikle dikkat eder. Karşısındakinden de aynı davranışı bekler. Bu yumuşak sesli, sakin tavırlı erkeğin his yönü çok kuvvetlidir. Daima tatlı sözlere ihityacı vardır. Dengeli, kafalı ve mantıklıdır. İyi bir eğitimi olmasa bile güzel konuşmasını bilir. En beğenilen erkek Terazi burcundan doğar. Hisli, güzelliğe düşkün, aşka önem veren tip, kadın ruhundan çok iyi anlar. Sözleri etkili, daima zarif, nazik ve şıktır. Bu burcun erkeği oldukça çapkındır. Bir kadını bir süre sevip mutlu ettikten sonra başka bir maceraya atılır. Eğer akıllı, mantıklı, cazibeli, zarif, şık, güzel, hoş bir tipseniz onu ömür boyu yanınızda tutabilme şansınız yüksektir. Terazi burcu erkeği asla obur değildir. Fazla iştahlı bir tip sayılmaz. Ama güzel, seçme yemekleri sever. O yemekte bile güzellik arar.Sofra düzenine de önem verir. Bu erkek paraya önem veren bir tip değildir. Asla maddi olmadığı gibi hayatta pek çok güzelliği elde edebilmek için paranın gerekli olduğunu bilir. Bu erkek çok kabiliyetli olduğu için sevdiği ve kendisine zevk veren bir konudan bol bol para kazanabilir. Dostlarına çok değer verir. Onlarla birlikte olmayı sık sık arayıp sormayı çok sever. Başları sıkıldığında daima yanlarındadır.

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
10-28-2008 03:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vishne21 Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 2

Mesaj: #2
RE: Terazi Burcu Erkeği
bi sitede denk geldiğim terazi erkeklerini anlatan yazıyı burda paylaşmak istedim ;
Terazi burcu erkekleri ince zevkleri olan adamlardır. Güzel şeylere düşkün olurlar, duyarlıdırlar, başkalarının duygularını da önemserler. Onları kısaca dürüst, dengeli, iyi niyetli, mantıklı ve nazik diye tanımlamak mümkündür. Verdikleri sözleri tutmak için çaba gösterirler ama tabii aynı davranışı karşı taraftan da beklerler. Terazi erkeklerinin eğitim durumları zayıf olsa bile güzel konuşmayı başarırlar. Konuşurken zarif, ince ve şıktırlar. Yani en doğru anda en doğru sözcükleri seçebilme gibi bir yetenekle gelmişlerdir dünyaya. Bu yüzden de genel olarak toplum tarafından beğenilen tiplerdir.

Yemekle araları pek yoktur. İştahsız tiplerdir genellikle. Daha doğrusu odur diye tanımlanmaları imkânsızdır, çünkü her konuda olduğu gibi bu konuda da şıklığa önem verirler. Her biri kendi çapında birer gurme sayılabilir yani. Ayrıca sadece yedikleri yemeği değil, nasıl bir mekanda, nasıl bir masada yemek yediklerini de önemserler ve bu yüzden ayrıntılara çok dikkat ederler. Paraya tapan tipler olmaz Terazi erkekleri. Ancak arzuladıkları güzel şeylere kavuşmak için paranın önemli bir silah olduğunu da iyi biliyorlardır. Neyse ki birçok konuda, özellikle güzel sanatlarda yetenekli oldukları için bu yeteneklerini paraya dönüştürmeleri zor değildir. Terazi erkeklerinin bir özellikleri de dostluğa, arkadaşlığa çok değer vermeleridir. Dostlarına asla ihanet etmeyen insanlardır onlar.
Bu erkek bakımsızlıkdan çok sıkılır.
Erkek kendisine itina ettiği için sizden de aynı şeyi bekleyecektir.
Bu erkekde tıpkı Aslan Tipi gibi kadının iyi makyaj yapmasını ve giyinmesini ister. Onun için kendisine boyasız bir yüz ve soluk suratlada gözükmeyin.
Bu erkek, güzelliklere hayran ve konuşmasını bilen bir kadına bağlanabilecek bir tiptir.

Aşk zamanı

Terazi aslında denge ve ikili ilişkiler burcudur. Dolayısıyla Terazi kadını gibi Terazi erkeği de evlilikten yanadır. Evlendiği takdirde hayattaki her güç zamanı yalnız geçirmeyeceğini, bunları kendisiyle paylaşabilecek bir hayat ortağı bulunduğunu anlar ve hafifler. Ödül olarak da o hayat ortağı bulduğunu anlar ve hafifler. Ödül olarak da o hayat ortağını çok mutlu eder. Üstelik bencil değildir, bu yüzden onun her türlü sorununu paylaşır ve güzelliklerin zerresini ondan esirgemez. Duyguları güçlüdür ve ayrıca son derece sadıktır. Tabii bu sadakatini hak eden birini bulduğuna inanırsa. Eğer çok arzu etmediği bir evlilik yapacağını hissetmişse işi baştan sonlandırır ve "tek" uçmayı tercih eder. Adalet hayatın her anında olduğu gibi burada da önemlidir onun için. Yalan söylemez, yalan söylenmesini de kabul etmez. Ayrıca işleri olabilecek en adil biçimde yürütmenin peşindedir. Bir biçimde de bunu başarır. Hayatından çok şikâyet eden bir Terazi eşi bulamazsınız kolay kolay. Terazi erkeği kaçak dövüşmez, her türlü duygusunu açıkça ama karşısındakini incitmeden söylemenin bir yolunu bulur. Zor olan kısım yaptığı fedakârlıkları sizden de aynı biçimde beklemesidir.Onun yanında daima huzurlu, neşeli, sakin, güler yüzlü olacaksınız.
Eğer çabuk sinirlenen, öfkelenen, bağırarak tartışan bir kadınsanız bu erkekden uzak durmanızı
tavsiye edeceğiz. Yani erkek, " Ben bu kadının yanında olduğum zamanlar huzur duyuyorum," diyebilmelidir.

Terazi burcu erkeğine âşık bir kadın için notlar...

Bu erkeğin en önemli özelliklerinden biri de toplum içinde boy göstermeye bayılmasıdır. Üstelik partilerde yalnız olmaktan hiç hoşlanmaz ve sizin de ona eşlik etmenizi arzular. Ama tabii gurur duyacağı bir partner olmanız şartıyla. Kalabalık partilerde rastladığı herkesi tanıyan ve onlarla bir biçimde yakın ahbaplık kurabilen erkekler genellikle Terai burcundandırlar. Üstelik bunu centilmenliğini sonuna kadar koruyarak yapar. Yani aşırı samimi veya arsız görünmez hiçbir şekilde. Terazi burcu erkeklerinin çok sayıda ünlü arkadaşı olmasına şaşmamalı! Size düşense öncelikle onun bu parıltılı hayatının büyüsüne kapılmamayı öğrenmeniz ve onunla eski içten ilişkinizi sürdürmeye devam etmeniz. Ayrıca onun aşırı sosyalliği sadakatsizliğinin bir kanıtı olmamalı sizin gözünüzde. Teraqzi erkeği son derece dürüsttür, o yüzden de haksız yere kendisinden, bağlılığından şüphelenilmesinden nefret eder. Ara sıra kelebek gibi uçmasına izin verirseniz fazla bir sorun çıkmaz. Kendini özgür hissederse zaten size asla ihanet etmeyecektir.

Baştan çıkarmaya dair birkaç not daha...

Kimseye ideal kadın olmasını tavsiye edemeyiz ama Terazi erkeğine âşıksanız bunu size söylemek zorundayız. Terazi erkeği sadece güzel, zeki ve esprili değil aynı zamanda "ideal" kadının da peşindedir. Yaptığınız en küçük bir jest, bakış veya mimik bile onun için atlanamayacak ayrıntılardandır. Eğer size hayran olmasını sağlayabilirseniz mesele yok. Artık rahatlıkla sizin olabilir. Ama bunun için çok çalışmanız, hatta hayatınız boyunca çaba göstermeniz gerektiğini sakın unutmayın.

Sevişmek Terazi erkeği için adeta bir sanattır. Bu yüzden de çalakalem, aceleye getirilmiş sevişmelerle işi olmaz onun. Baştan çıkarmanın her aşamasının tadını çıkarır ve karşısındaki kişinin de aynısını yapmasını ister. Heyecanlanması için arzulandığını bilmesi şarttır. Ayrıca onun duygusal ihtiyaçları da fiziksel ihtiyaçları kadar güçlüdür. Yani sıcak bir sarılma da sevişmek kadar önemli bir eylemdir bu adam için.

Ne yapmalı?

Güzel, estetik, bakımlı, akıllı, entellektüel, sevgi dolu, sevgisini gösteren tiplerden hoşlanır.

Minik ipucu

Ona gözlerinin renginde çiçek buketleri verin.

Terazi burcu erkeğine alınacak armağanlar

Bir kere olağanüstü kaliteli bir ses sistemi armağan edebilirsiniz bu adama, çünkü güzel sanatlara, özellikle de müziğe çok düşkündür. Ayrıca arabası için bir CD-çalar da hiç fena bir seçim sayılmaz. Üstelik o sayede size hiç duymadığınız müthiş güzel müzikler dinletecek ve yepyeni dünyaları keşfetmenizi sağlayacak. Tabii daha makul fiyatlı bir armağan düşünüyorsanız birkaç müzik CD'si de satın alabilirsiniz. Klasik müzik ve caza özellikle tutkundur. Şahane peynirler, leziz meyveler ve kaliteli bir şişe şarap doldurduğunuz bir piknik sepeti de fena bir armağan sayılmaz. Özellikle hafta sonu boş vaktiniz varsa. Mesela şehir dışında temiz ve organizasyonu iyi olan sayfiye yerlerinden birinde bir tatil de önerebiliriz. Dikkat: Terazi erkeği anne şefkatine bayılır. Bu yüzden o araba kullanırken ona soğuk bir içecek ikram etmeniz veya kemerini takması gerektiğini hatırlatmanızdan çok hoşlanacaktır.

[IMG=http://img826.imageshack.us/img826/6449/astrow2at01vishne11hp77.gif][/IMG]
11-10-2009 08:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
anaksunamu Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 34
Üyelik Tarihi: May 2010

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: Terazi Burcu Erkeği
Terazi erkeğini ne kadar mükemmel anlatmışsınız arkadaşlarda benim eşim terazi ve bu yazdıklarınızla hiç alakası yok sözünü asla tutmaz başkalarının duygularına önem vermeyi bir yana bırakalım kendizi başlı başına duygu yoksunudur ve hayatım boyunca onun kadar dengesiz bir insan daha tanımadım kibarlığa gelirsekte mağara adamlarından az biraz daha gelişmiş diğe bilirim ve burcunun terazi olduğundanda eminim nasıl oluyor bu tezatlık pek anlamadým

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=r...opo=1&ast=
KONUŞSAM DİLİM YANAR,SUSSAM KALBİM
07-20-2010 12:25 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 723
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 30

Mesaj: #4
RE: Terazi Burcu Erkeği
özellikle ay burcu terazi olan erkekler pek bir nazlı oluyorlar,nazlarından usandırıyolar insanı :D
07-20-2010 12:48 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
RE: Terazi Burcu Erkeği
(07-20-2010 12:48 AM)Tuğçe Yazılan:  özellikle ay burcu terazi olan erkekler pek bir nazlı oluyorlar,nazlarından usandırıyolar insanı :D

Söyleyene bak =)

07-14-2012 11:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Terazi Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 19 38,996 01-16-2018 12:48 PM
Son Mesaj: esmerkuzen
  Terazi Burcu ve Terazilerin Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,941 02-06-2015 02:19 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Terazi Burcu ve Özellikleri ay_se 16 21,219 10-08-2014 04:14 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Terazi Kadını yaren 19 26,281 02-05-2013 11:44 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Terazi Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 1 5,690 10-17-2012 10:22 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Terazi Burcu & Vedud astrosohbet 39 52,441 04-07-2012 05:20 PM
Son Mesaj: Félicé
  Terazi Burcu ve İlişkiler ( Evlilik , Aşk ) astrosohbet 7 10,787 11-15-2011 01:20 AM
Son Mesaj: Mahinur
  Terazi'den Dersler Yargıç 4 6,853 02-08-2011 02:34 AM
Son Mesaj: Yargıç
  Diger Burclara Göre Terazi Mavisahram 3 6,734 10-09-2010 12:46 PM
Son Mesaj: Nâr
  Gücün Karanlık Tarafı : Terazi raisisset 1 4,457 09-28-2010 11:44 AM
Son Mesaj: gullusutcu

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir