Değerlendir:
  • 20 Oy - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koç Erkeği
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #1
Koç Erkeği
Kendinizi Koç erkeğinin ihtiras, coşku ve canlılığıyla sürüklenmeye bırakın, ama yine de her zaman yanınızda bir dönüş bileti bulunsun, çünkü size karşı ilgisini aniden yitirmesi beklenmedik bir şey değildir. Koç, yalnız bir gezgindir ve hep öyle kalır, özgürlüğünü her şeyden çok sever.

Onu yakalamak için bütün cazibenizi kullanmalısınız ve her an özgür olduğunu, her an gidebileceğini ona hissettirmelisiniz. Kendinden emin hareketlerinden korkmayın.

İlk defasında doğrudan size gelecek ve sizi, kendisinin sevmeye değebilecek tek erkek olduğuna inandırmaya çalışacaktır. Bununla birlikte, sadece kendisini düşünür ve çevresindeki kümesin tek horozun kendisi olacağı bir harem ister.

Kendinizi koruyun ve zekanızla, kendinize güveninizi ona hissettirmeyin.

Koç erkeği, uyumlu, az sırrı olan ve kendisine samimi iltifatlar edecek, kendisine hayran kalacak bir kadın aramaktadır.

En büyük başarınızı, Koç erkeği yaşlandıkça ve boynuzlarını duvara çarpıp yavaş yavaş kendinden sonrakilerle çevresini sevindirmeyi düşünmeye başladığında elde edeceksiniz ki genelde bu 30 yaşlarında olur.

Ama o hala dizginleri elinde tutmak ve muhtemel bir evlilik tarihini kendisi belirlemek isteyecektir.

Onu bir daha görmek istemiyorsanız, gizlice de olsa bir evlilk teklifi yapın.

Koç erkeğinin, sizi geleceğinin bir parçası olarak görmesini sağlayabildiyseniz, hayat boyu sadık bir erkek ve sevecen bir aşık kazandınız demektir. Ve onu baba yaptığınızda, diğer kadınlara karşı tüm ilgisini kaybedecek ve sadık bir baba olacaktır. Eğer ona iyi bir eş ve çocuklarına da iyi bir anne olduysanız, sizi daha fazla sevecektir.

Kendisine hakim olamaması ve öfke nöbetlerine eğilimli olması gibi huyları, evlenince de geçmeyebilir. Yine de bunu çok abartmayın. Çünkü genelde öyle demek istememiştir ve kısa zamanda yeniden sakinleşir.



yazan : Werner Morawetz.
çeviri : Ayla Özhan.

10-27-2008 07:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
Cvp: Koç Erkeği
KOÇ ERKEĞİ

Koç burcunda doğan kadınlarla erkeklerin müşterek tarafları bulunmakla beraber hiç benzemeyen yönleride çoktur. Yıldızı MARS Koç bucundan olan erkeğe cesaret, atılganlık, sevimlilik, etkileme gücü, hiddet, şiddet, enerji verir. Bu tip erkekle geçinmek gerçekten zordur. Zira Koç burcunun erkeği her şeyden önce kendi düşüncelerinin, fikir ve özlerinin doğru olduğuna inanır. Aksini ispatlasanız da o için için kendisinin haklı olduğunu düşünür. Ayrıca karşısındakilere fazla hak tanımaktan da hoşlanmaz.Buna ani öfkesi, sabırsızlığı, huzursuzluğunu da katılacak olursa Koç burcundan doğan erkeği pek sevemeyeceğinizi sanırsınız. Halbuki tam aksine bu burçdan doğan erkekler çok da cana yakın olurlar.

MESLEK VE PARA DURUMU

Ancak sevdikleri işleri yaptıkları zaman memnun kalabilirler. Yaptıkları iş önemli yada önemsiz olabilir. En basit iş bile onun hoşuna gidiyorsa uygun sayılır. Başkalarından emir almaya tahammülü yoktur. En iyi niyetli, en yumuşak, en nazik bir patronun sözleri bile onun sinirlenmesine, kendi kendine kötü şeyler kurmasına yol açar. İşinde istediği gibi hareket edebilme imkanı verilmelidir. Ancak işinden memnun olursa evindede huzur bulabilir o. Aksi halde sürekli şikayet ederek etrafındakileri bezdirecektir. Birden işlerini bırakıp çıkmaları kabildir. Para tutmasını da pek bilmezler. bu tipler için para, istediklerini satın almalarına yarayan bir nesnedir. Ancak 35 yasından sonra parasının değerini anlamaya başlar. Koç Burcundan doğan erkek, kendisini çok beğenir ve üstün görür. Sonra bir gün insanların paraya da önem verdiklerini fark ederek duraklar. Bu onun için çok yabancı, çok yeni bir şeydir.

TÜRLÜ MERAKLAR

Koç Burcundan doğan erkekler, işlerini sevseler bile bunun dışında türlü şeylere merak duyarlar. Çoğu spor yapmak dan hoşlanır. Vücutları sağlam ve kuvvetlidir bu yüzden her spor dalında başarı kazanırlar. Onun zevklerine, meraklarına ve işlerine karışıldığında sert tepki gösterir.

AŞK

Koç Burcundan doğan erkek aşka düşkün olur. Onun için aşkın pek önemli bir yeri vardır. Aşkı uğruna yapamayacağı fedakarlık, kalkışmayacağı delilik de yoktur; fakat bu çok şiddetli olan aşk aynı şekilde pek kısa ömürlüdür.

Koç Burcundan doğan erkeğin bir çocuk gibi meraklı olduğunu bilmelisiniz. Her şeyden önce onun ilgisini çekmelisiniz. Koç Burcu Erkeği kısa sürede aşık olur ve hislerinin çok şiddetli olduğu bu devrede de arzularının önüne geçemediği için evlenme teklif eder. Eğer bu erkek henüz otuzuna gelmemişse bu teklif cazip de olsa kabul etmemenizi söyleyeceğiz. Çünkü bu erkek biraz olgunlaşır olgunlaşmaz sizde kusurlar bulmaya başlayacaktır. Koç burcundan doğan erkek sizi çok sevse bile kusurları çabuk gören, çabuk bıkan, çabuk bezen bir tiptir. Siz bu burçtan bir erkekle evlenecekseniz ömür boyunca onu oyalamak zorunda kalacağınızı da bilin.

ANLAŞMA

Bazı konularda buz gibi bencildir, onun arzusuna karşı gelirseniz şiddetli kavgalar kopabilir ; hatta kapıyı vurup gitmesi bile kabildir. Evlendiğiniz erkek klasik Koç Burcu tipinin aksine sessiz de olabilir. Buna da doğum anında parlayan bir yıldız yol açmış olabilir. Fakat bu sessizlik onun saydığımız özelliklere sahip olmadığı anlamına gelmez. Tam aksine bu sessiz tip, güç bela bir süre sabrettikden sonra parlar. Onun bazı kaprislerine de katlanmak zorundasınız. Kendisi eve ummadığınız zaman misafir getirebilir, küçük bir sözden alınarak haşinleşebilir veya kıskançlığa kapılabilir. Hasta olduğunuz zaman size kızabilir. Koç Burcundan doğan erkek hastalığı hiç sevmez. Kendi hastalığını gizlediği için sizinde aynı şekile hareket etmenizi bekler. Onun için hastalık dan bahsedip, şikayete kalkarak inlemeyin. Çünkü o size acıyacak yerde kızacaktır. Böyle hastalandığı zaman nazlanmakdan hoşlanan bir tipseniz size YENGEÇ veya BALIK burcundan doğmuş bir eş tavsiye edeceğiz.

GELECEK

Bu erkeği kendinize, yuvaya bağlayabilmek için onu oyalamanızda yeterli değildir. Sık sık onu övmeniz, yaptığı işlerin ne kadat fevkalade olduğunu açıklamanız lazımdır. Koç Burcu erkeği sık sık böyle beğenildiğini, sevildiğini duymak ister.

Koç Burcu erkeğiyle evlenecek kadının kuvvetli kişiliğe sahip olması da şarttır. Çünkü bu tip, zayıf karakterli bir kadını çabucak ezer ve bıkıp gider. Ama kişilikli, akıllı bir kadın böyle bir erkeği kolaylıkla idare edebilir.

KISKANÇLIK

Hisleri çok yoğun olan Koç Burcunda doğmuş erkek sizi bir hayli de kıskanacaktır. Evin hakimi o olmalıdır. Bu erkeğin kıskançlığından biraz yararlanabilirsiniz. Girdiğiniz çevrelerde daima şık, hoş, cazip olmaya gayret edin. Böylece ilgi çekerseniz, bu Koç Burcundan olan erkeğin hem gururunu okşar hem kıskanmasına yol açar.

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
11-02-2008 01:46 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: Koç Erkeği
heyecan, macera ve yoğun duygularla dolu bir romantizmin hepsini birden istiyorsanız, koç erkeği tam size göre.

bir koç erkeğini daha uzaktan gördüğünüz anda tanıyabilirsiniz. yaydığı elektrik öylesine güçlüdür ki, patlamak üzere olan bir volkanın uyandırdığı duyguyu uyandırabilir.

heyecan, macera ve yoğun duygularla dolu bir romantizmin hepsini birden istiyorsanız, koç erkeği tam size göre demektir.

yok, şayet sakin, dingin ve güven uyandıran huzurlu bir aşk istiyorsanız ve karşınıza da bir koç çıktıysa, topuklarınızın üzerinde tereddüt etmeden 180 derecelik bir dönüş yapın ve arkanıza bile bakmadan uzaklaşın. hem de vakit kaybetmeden. sizin tam arzuladığınız gibi güvenli bir aşık olacaktır, ama enerjisiyle başa çıkabileceğinizi hiç sanmıyorum. zaten kendisi de kendiyle zaman zaman başa çıkamaz. kaldı ki, sizden böyle bir şey beklemek, olmayacak bir şey.

ama şayet bir koç’a aşıksanız onun enerjisiyle başetmek zorundasınız.

o ağır kanlı, heyecansız, sakin bir kadına sabır gösteremez. hoş gerçi, hiçbir şeye sabrı yoktur. hatta kendine bile…

ve aşık olsa bile, size de sabır gösteremeyecektir. şayet sabır göstermek zorunda kalacak olursa, ki başlangıçta size ayak uydurmak için elinden geleni yapacaktır. hatta belki de yanıltacak kadar sakin ve telaşsız davranacaktır. ve tabii bu sadece sizin yanılgınızdır.

çok çeşitli ve de birbiriyle alakasız ne kadar çok şeyle ilgilendiğini anladığınız zaman yanıldığınızı da farkedeceksiniz.

ateş parçasi

üstelik bunun için fazla zamana da ihtiyacınız olmayacak. ve kısa bir süre içinde bir ateş parçasıyla birlikte olduğunuzu anlayacaksınız.

bu yerinde duramayan, cesur, atak ve coşkulu erkeğin ilgisini sürekli olarak aynı derecede tutmak için büyük bir enerji harcamanız gerekebilir. zira daha önce de belirttiğim gibi koçlar ağır kanlı ve mız mız kadınlara katlanamazlar. ilgileri aniden sönebilir. aniden olmasa bile zaman içinde (kısa bir sürede) aşkı azalacak ve sonunda da kaybolacaktır.

koç erkeği flört etmekten hoşlanır. ancak, gerçek bir aşka rastlayana kadar… ve gerçekten aşık olduğu zaman onun kadar sadık zoydakta başka bir burcun erkeğine rastlayamazsınız.

koç’un idealist tarafı aşık olduğu kadını aldatmasına izin vermeyecektir. tabii aynı zamanda içinden yükselen duygular da onu durduracaktır. çünkü, dürüsttür ve hayalindeki aşkı bulduğuna inanmaktadır. hayalindeki aşkta ise, ne kaçamaklar vardır, ne de seks düşkünlüğü…

tabii bu hali sadece şimdiki zaman için geçerlidir. yarın ne olacağını ise kendisi bile bilemez. şayet aşkını canlı tutmayı başaramazsanız, o da hayalindeki aşkı bulmaya gidebilir.

zaten bu da onun suçu değildir. hayallerinin kadını olmadığını ona bildirdiyseniz, o ne yapsın?

o karşısında daima bakımlı, hoş görünümlü, oturup kalkmasından sözlerine kadar dikkat eden, zarif bir kadına aşık olabilir. ve tabii bütün bunlarla birlikte sadece ve sadece kendisiyle ilgilenen.

mesela onun yanında arkadaşlarınızla dedikodu etmemelisiniz. ya da annenizden yemek tarifini o yokken almalısınız.

saçlarınızda bigudiler, yüzünüzde güzellik maskesiyle dolaşmamalı, özel bakımınızı ona görünmeden yapmalısınız.

onun ideal aşkı, daima hoş görünümlü, romantik duygularını canlı tutmayı başaran bir kadındır.

çok romantikler

şayet romantizmi ihmal edecek olursanız, önce büyük bir düş kırıklığına uğrayacak, sonra da öfkelenecektir, daha sonra da ideal aşkını aramaya gidecektir.

çünkü koç erkeği idealist olduğu kadar egoisttir de… pervasızca balıklama daldığı aşkın içinden aynı pervasızlıkla çıkacaktır. yoksa, hatalarını düşünmeye başlar. ve sakın böyle bir şey yapacağını beklemeyin. hatalarını kabul etmek yerine ölmeyi tercih edebilir. ya da içindeki aşkı öldürmeyi…

aşkının parçalanmaya başladığını anladığı zaman bunu kurtarmak için elinden geleni yapacağını da bilmelisiniz. fakat, bütün uğraşlarına rağmen toparlayamıyorsa, daha fazla uğraşmayacaktır.

koç erkeği eşinin hem son derece çekici bir kadın, hem de her türlü işin üstesinden gelebilecek kadar cesur ve güçlü olmasını ister. kendine eşit olduğuna inandığı bir kadına aşkı bitmeyecektir.

tabii bu arada kendi eşiti olmakla birlikte bir adım arkasından da gelmenizi bekleyecektir.

hem son derece bağımsız, kendi fikirleri olan ve bunları uygulayan bir kadın olmalısınız, hem de onun hoşlandığı her şeyden hoşlanmalısınız. tabii bu arada o sizin hoşlandığınız her şeyden hoşlanmak zorunda değildir.

sanırım durumu kavrıyorsunuz. fakat, onu seçen de sizsiniz.

zaten böyle olmasını istememiş miydiniz? şayet gerçek bir kadınsanız bütün bunlar size zor gelmeyecektir. işte o zaman müthiş bir aşk hikayesinin baş kahramanısınız, demektir.

koç erkeği ile evlenecek olursanız, evin tek hakiminin o olacağını şimdiden kabullenseniz iyi olur.

tabii bu arada para işlerini de onun idare edeceğini hesaba katmalısınız.

bütün bunlarla birlikte parasının hesabını da bilmeyeceğini unutmamalısınız. hatta yapacağı harcamalar yüzünden ayın sonunu çok zor getirebileceğinizi… ama merak etmeyin sizi hiçbir koşulda aç bırakmayacaktır.

belki pek çok kazanacak, fakat geldiği gibi de gidecektir. ancak, size karşı da cimri olmayacaktır.

zaten bir koç bencil olabilir, ama kimse onun için cimri diyemez. yani yapacağı harcamaların büyük bir bölümünü kendisi için yapacaktır ve kalan parayı da sizin için harcamaktan çekinmeyecektir.

tabii siz bu kadar büyük endişeler duyup söylenmeye başlayabilirsiniz. bunu sakın yapmayın. tabii koç eşinizin gitmesini istemiyorsanız.

bir koç erkeği etrafta kimse olmadığı zaman sadece sizinle başbaşayken bile dırdır edilmesinden hoşlanmaz.

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
11-02-2008 01:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dark Lord Dışarıda
DARK SIDE
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 227
Üyelik Tarihi: Jan 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: Koç Erkeği
Koç olmak ... Çok zor iş yaa =) Bu sadece bana mı özgü yoksa diğer Koç'larda da mı böyle tam bilmiyorum ama "Koç'un olduğu yerde kriz ve buhran eksik olmaz" diye ingilizce bir makale okumuştum ...

Herkes dedi merak içinde
Ölümden sonra hayat var mı diye,
Boşuna düşünürler
Sanki hayat varmış gibi ölümden önce ...
01-28-2009 05:15 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ariess Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 306
Üyelik Tarihi: Nov 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
RE: Koç Erkeği
bende koçum melancholic , ne acıdan krız ve buhran yanı ? butun koclar düşüp kalkarak yaşarlar mucadeleyle var oldukları ıcın devamlı çok ıyı yada cok kotudurler... burclara gore genelleme yapmayı coktan aştık gercı ama tutamıyorum kendımı gülücük su makaleyı bulursan yazarmısın

http://img62.imageshack.us/img62/7818/haritam.jpg
01-28-2009 02:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
optimus_prime Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Aug 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Koç Erkeği
çekim yasassı bu olmalı işte..bizim kişiliğimiz nasılsa çevremizde de olaylar ona göre gerçekleşiyor..kuranda da şöyle bir ayet vardı yanlış hatırlamıyorsam :''allah onların kalbindekini açığa çıkaracaktır'' ..haritamızla ilgili hiçbirseyi gizleyemiyoruz sanırım..kimse kendini değiştiremiyor..
09-20-2009 12:24 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ariess Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 306
Üyelik Tarihi: Nov 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
Cvp: Koç Erkeği
size ne kadar çapkın , kavgacı , vurdumduymaz , sinirli , fevri , bencil deselerde sevıyorum sızlerı koc erkeklerı ,çiçek burc kardeslerım benım arkanızdayım gülücük)

http://img62.imageshack.us/img62/7818/haritam.jpg
09-20-2009 12:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
optimus_prime Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Aug 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #8
RE: Koç Erkeği
koç gençken güzeldir ama yaşlanmaktan en çok korkan burçta koçtur..yaşlandıkca dahada depresyona girerler..hep gençliklerinin özlemini duyabilirler..
09-20-2009 01:08 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dark Lord Dışarıda
DARK SIDE
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 227
Üyelik Tarihi: Jan 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
Cvp: RE: Koç Erkeği
ariess Yazılan:bende koçum melancholic , ne acıdan krız ve buhran yanı ? butun koclar düşüp kalkarak yaşarlar mucadeleyle var oldukları ıcın devamlı çok ıyı yada cok kotudurler... burclara gore genelleme yapmayı coktan aştık gercı ama tutamıyorum kendımı gülücük su makaleyı bulursan yazarmısın

8 Ay gecikmeli de olsa, hiç yoktan iyidir değil mi =)

Makale'nin başını bulabildim;

"The Ram. Horns down, charging. Fierce. Unyielding. Will the Ram crack his skull? He doesn't care. Nothing can intimidate him. Nothing can force him to swerve. Victory-- or self destruction in the effort to attain it: two destinies. One will claim him"

Steven Forrest'ın, "The Inner Sky" adlı kitabından alıntı. Gerisini bulamadım. E-book halinde okumuştum ben de. Google ile aram pek iyi değil, anlaşamıyorum genelde. Sorduklarım haricinde ne varsa gelip önüme koyuyor gülücük)

Herkes dedi merak içinde
Ölümden sonra hayat var mı diye,
Boşuna düşünürler
Sanki hayat varmış gibi ölümden önce ...
09-20-2009 01:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
sessizgidiş Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 337
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
RE: Koç Erkeği
koç erkekleri sevdi mi gerçekten seviyolar..ben düşündüm de bi ikizler ya da bi kova bu kadar sadık olmayabilir,balık duygsaldır aşırı,oğlak fazla sert boğa aşırı kıskanç, vb..
koçlar çok iyi ya hem biraz duygusal hem sevdi mi romantik hem atak kendine güvenen..

bu arada yukarda burçları kötülemiş olmayım genellemeydi sadece gülücük

10-14-2009 09:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir