Değerlendir:
  • 46 Oy - 2.33 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

9. Ev Yöneticisi Evlerde
Yazar Mesaj
Merau Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 208
Üyelik Tarihi: Jul 2017

Rep Puanı: 5

Mesaj: #21
Cvp: 9. Ev Yöneticisi Evlerde
9. ev analizimi yapmaya calistim:

9. evimin yoneticisi olan ay; akrep burcunda, 1. evde zararlı bir pozisyonda.

9. ev temalarını su prensipleriyle bagdastiracak olursak, daha düsünsel ve sezgizel; yani dini ve felsefi temalardan bahsetmeliyiz. Ay, akrep dogasıyla birlesiyor, bu yobaz ve koru korune baglanan bir anlayısı isaret ediyor olabilir; zaten ay, yine esneklikten uzak boga yerlisi mars & merkür'den zıt acılar alıyor. bu acılar 1 -7. ev aksında olusmus. 1. ve 7. ev gerilimlerini (kendi hayatını yonlendirememek , elestiriye duyarlılık, inisiyatif alamamak vb) cok derinden yasıyorum zaten


parcaları birlestirince ortaya cıkan sonuc bence şu; din, felsefe, dünya görüsü ile alakalı konularda (9. ev) baskalarının (7. ev) manipulatif davranıslarına direncsiz kalan Merau'yu anlatıyor bu harita, ortada bir manipulasyon olmasa bile benim tavrım manipulatif etki dogurabilir... gülücük veya tam tersi, baskalarının düsüncelerini kendi degerlerine karsi bir tehdit gibi görüp, degisime tepki göstermek de olabilir. e söz konusu akrep burcu; ay ise icgudusel olarak güvenlik ihtiyacını temin etme pesindedir... zaten 7. ev yöneticim de 8. evde.

şöyle bir gösterge de olabilir: 1 - 7. ev sorunlarının üstesinden gelmek, 9. ev konularına dair farkındalıga baglıdır... Boga akrep aksı da degerlere alakalıdır zaten.

bir baska yorumum:

kimlik celiskilerini dini ya da felsefi konulara sıgınarak (sorgulamaksızın) çözmeye calısmak, inisiyatif gücünü saglamak yerine; belki de sorunu baska yollarla halletmeye calısmak olabilir. mesela kisisel gelisim yalanlarına inanmak?.. ki 9. ev ates dogasındadır, vizyonun sagladıgı motivasyonla ilgilidir; ve haritamda ates elementi cok zayıf.

öyle bir harita ki hangi taraftan ele alırsan al; illa ki kötü bir sonuc cikiyor gülücük

11-24-2017 10:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir