Değerlendir:
  • 25 Oy - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Prenses Diana
Yazar Mesaj
cansin1970 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 37
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Prenses Diana
Merhaba arkadaşlar;
Prenses Diana'nın hayatı ve ölümü hep ilgimi çekmiştir.Tecrübeli arkadaşalarla haritasını analiz edebilir miyiz ?
Doğum tarihini 1 Temmuz 1961 olarak buldum.Ancak saatini bulamadım.
Bunun yanısıra Lady Diana'nın öldüğü gün 31 Ağustos 1997, bugünü ve transit etkilerini nasıl inceleriz ?
Diana'nın 8. evinde Mars oluşu transitlerinin yanısıra ölüm şeklinde etkili olmuş olabilir mi? 8. evinde Mars ve koç burcu olanlar ,tabiiki haritanın bütünü önemli olmakla beraber ,tetikte mi olmalıdırlar?

''TECRÜBE'' hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir...
10-14-2008 04:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Akrep Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 8
Üyelik Tarihi: Sep 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: Prenses Diana
Benimde 8. evimde Koç'ta retro Marsım var. Yanılmıyorsam 2017'de uranüs transitinde uranüsle kavuşum yapıp natal uranüsüme karşıt açı yapacak. Bu durumda hiçte hoş birşey olmayacağını tahmin ediyorum. Onun için 8. ev Mars konusu ilgimi çekiyor. Aşağıdaki yazı Hakan KIRKOĞLU'NUN bir yazısından alıntıdır.

Diana’nın haritasında yüklü bir 8. ev görüyoruz. Kendini yıpratan
enerjiler ön planda. Ayrıca bu evde Başak burcunda Mars var. Mars aynı zamanda Pluto ile de birleşmekte. Haritada 12. ve 1. ev aynı burç tarafından, Yay burcu ile kesilmekteler. Bu her zaman probleme işaret eder ve 12. ev dinamiklerinin doğrudan yaşam veren alan olan yükselen burca akmasına yol açar. Bu burç Yay olunca Jüpiter’e bakmalıyız. Jüpiter 2. evde. (malefik bir ev) ve doğrudan 8. evde Aslan burcundaki Fortuna ile (şans noktası) ile karşıt açıda. Bu son derece çarpıcı bir sembolizm zira Aslan’daki fortuna kraliyete ait serveti gösteriyor ve Diana’nın ana göstergesi Jüpiter bu noktaya karşı duruyor. !! ve 12.ev’le bağlantılı.

6. evin yöneticisi (zayıflıklar evi) Merkür (İkizler) 7. evde ve
retro, Güneş birleşerek yanmış durumda. Onu hasta eden eşi olmalı. Ayrıca Merkür yandığı için korku içinde onun gölgesinde bunalmış. Kraliyet’in yani Güneş’in altında ezilmiş.

Haritada 12. ve 1, 6. ve 7. evlerin yöneticilerinin (Jüpiter ve
Merkür) aversion içinde olması, aslında Diana’nın başına ne geldi ise hem ilişkilerden (1-7) geldiğini ve onu hasta ettiğini gösteriyor. Peki ölüm nasıl geliyor ? 8. ev girişinde Yengeç’in son derecesi var ve Aslan burada ev içinde kalmış durumda (bazı yazarlar bu konumu karmaya bağlarlar) Bu evin ana yöneticisi Ay olmakta ama Aslan’ın varlığı da yine 7. evdeki Güneş’e yani kraliyete işaret ediyor. Ölüm kraliyetten gelmiş olabilir. Ay ise zaten haritada zayıf olduğu bir pozisyonda Kova burcunun bu derecesinde asaleti olmadığı gibi 5. evdeki Venüs (güçlü aşk arayışı ve flörtçü doğa) ve 8. evdeki Uranüs’le ilişkili, yani t-kare içinde. Bu bize ölümün (8. evin yöneticisi) aşkla bağlantılı olabileceği ve aniden (uranüs) gelebileceğini gösterir. Ay’ın Uranüs’le karşıt açısı zaten anneden erken kopmayı ve anne ile olan beraberlikteki tatminsizliği vurgulamakta.

Diğer önemli bir detay, ölüm noktasının (Pars Mortis) 23 10 Boğa
burcunda olması. Dikkat ederseniz bu nokta yine 5. evdeki Venüs’le birleşmekte. Ölüm aşkla geliyor. Aracılık eden nokta (Interficiendis Planatea) 8 derece Oğlak’ta yani Güneş’in tam karşısında yer almakta.
10-14-2008 05:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cansin1970 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 37
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: Prenses Diana
Sevgili Akrep;
Paylaşımın için çok teşekkürler.Bilgiler gerçekten çok aydınlatıcı.Benim de 8. evimde koç var.Ama ben henüz astroloji de yeniyim.Olasılıkları senin kadar iyi yorumlayamıyorum...

''TECRÜBE'' hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir...
10-14-2008 05:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #4
Cvp: Prenses Diana
Gerçek katili Mars
"Prenses Diana'nın haritası çok ilginç. Diana, bir Yengeç. Bu burç, geçmişi anlatır; anneliği sembolize eder. Yengeç, korunmak, beslenmek isteyen bir burç. Sert bir kabuğu var ama içi yumuşak. Diana'nın gençliğinde yumuşak, saf ve kolay etkilenen biri olduğunu biliyoruz. Diana'nın haritasında Güneş, 7. evde duruyor. Güneş, krallık sembolü, 7. ev ise evliliği gösteriyor. Diana, bir bakıma gelenekle, kralla evlenmek zorunda. Fakat yükselen burcu Yay. Ay'ı ise Kova'da. Kova özgürlüğü, farklı olmayı temsil ediyor. Kova, kraliyete karşı koyan bir burç. Diana, bu yüzden halkın, kalplerin kraliçesi oluyor. Diana'nın kraliyet ailesine fit olmayacağı zaten haritasında gözüküyor. Ay'ın Venüs'le ve Uranüs'le karesi var. Venüs de aşk evinde duruyor. Venüs, burda ona aşk veriyor, çocuklar veriyor. Fakat, Ay'la olan karesi bir yandan özgürlük isteği, bir yandan aşkta mutluluk arayışını anlatıyor. 8. ev ölümü de anlatır. Mars gezegeni -savaşı ve yıkımı sembolize eder- ölümü anlatan evde Uranüs'le birleşmiş. O yüzden ölümü de ani ve şiddetle oldu. Diana'nın haritasında bu çok bariz.

(alıntıdır)

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
10-14-2008 07:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #5
RE: Prenses Diana
detaylı bir analiz ölümü hakkında.
http://accessnewage.com/articles/astro/headiana.htm
04-06-2012 02:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir