Değerlendir:
  • 56 Oy - 2.45 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
Yazar Mesaj
nurbanu10 Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 76
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
7.evin doğal işareti Terazi ve doğal yöneticisi Venüs’tür.Bu ev diğer insanlarla kurduğumuz ilişkileri tanımlar.

7. YÖNETİCİ 1. EVDE:Bir birey olarak faaliyet gösterebilmeniz için bir ortağa şiddetle ihtiyaç duyarsınız.Yönetici Venüs Ay ve Neptün değilse bir lider olabilirsiniz.genellikle sıra dışı bir öğretmen olabilirsiniz.Çalışabileceğiniz diğer alanlar,eğlence sektörü,satış-pazarlama ve politik alanlardır.

7.YÖNETİCİ 2.EVDE:Bu genelde,evliliği para yada güvenlik için yapanların yerleşimidir.Eşiniz kesinlikle sizin değer sisteminizi paylaşmalıdır.Siz ya hukuk alanında yada yüz yüze yapılan işlerle para kazanırsınız.Bu yerleşimde insanlar genellikle yüksek ücretle çalışırlar.İyi açılar varsa siz ya iyi para kazanan ya da para yönetiminde çalışan biri ile evlenirsiniz.

7.YÖNETİCİ 3.EVDE:Bu yerleşimdeki biri çocukluk aşkı ile yada uzak bir akrabası ile yada kardeşleri vasıtasıyla tanıştığı biri ile evlenebilir.İyi bir iletişim kuracağınız biri ile evleneceğinizi düşünürsünüz.

7. YÖNETİCİ 4.EVDE:Bir tür ortaklık yoluyla güvenlik arayan birisiniz.Genelde ya çok geç evlenirsiniz yada hiç evlenmezsiniz.Çünkü mutluluk ve tatmini baba evinizde bulursunuz ve ebeveynlerinizden birini ortağınız yaparsınız.Zıt etkilerde ebeveynlerinize karşı sorumluluk yüzünden evliliği erteleyebilirsiniz.Mutlu bir şekilde evlenebilirsiniz.Fakat işiniz gereği eşinizden uzak yaşayabilirsiniz.
Bu yerleşim genelde arka planda kalarak, her insanın gereksinimi olan konfor düzen ve rahatlık sağlayan bir eşi gösteriri.

7.YÖNETİCİ 5.EVDE:Birçok romantik bu yerleşimdedir.Genellikle aşk evliliği yaparsınız.Siz iş, sanat alanında bir eş yardımı ile yaratıcı olabilirsiniz.

7.EV YÖNETİCİSİ 6.EVDE:Hayat arkadaşınızı işiniz sayesinde veya çalıştığınız iş yerinde bulabilirsiniz Yada evlenip aynı işte çalışmaya başlarsınız..Bu yerleşim bir ya da daha fazla kişinin ortaklığı ile çalışmayı seven hukuk y ada psikoloji alanında danışmanlık görevi ile hizmet verenlerin yerleşimidir.Zıt etkilerde siz zihinsel yada fiziksel bakımdan sağlık problemi olanlara karşı eğilimli yapar.Onlara karşı destekleyici ve yardımseversiniz.

7.EV YÖNETİCİSİ 7.EVDE:Genelde anlamlı ,kalıcı ilişki ararsınız.Zıt etkilerde birden fazla evlilik olabilir.Toplumun beğenisini ön planda tutarsınız.Toplum lideri olabilirsiniz.Yönetici Güneş Uranüs yada Pluton ise güçlü ve otoriter bir eş ararsınız.Yönetici Ay Neptün veya Venüs ise genellikle birlikteyken rahat olacağınız uysal bir eş istersiniz.Satürn ise metanetli birini ararsınız.Jüpiter veya Merkür ise rahat iletişim kuracağınız biri olabilir.

7EV YÖNETİCİSİ 8.EVDE:Ebeveynlerinizden maddi destek beklersiniz.Evliliğiniz iyi bir cinsel beraberlik üzerine kurulabilir.Cinsel cazibeniz yüksek olabilir.Diğer insanları yönetme kabiliyetiniz vardır.

7.EV YÖNETİCİSİ 9.EVDE :Genellikle kendi sosyal etnik ve dini köklerinizden farklı yapda biri ile evlenirsiniz.Bu kişiyle yabancı bir ülkede tanışabilirsiniz.İyi etkilerde eşinizin ailesi ile iyi anlaşırsınız.Zıt etkilerde yabancı biriyle evlilik yürütemezsiniz.İyi etkilerde iyi bir öğretmen olabilirsiniz.Eşinizle seyahat etmekten hoşlanırsınız.

7.EV YÖNETİCİSİ 10.EVDE:Eşiniz sizin kariyer sahibi olmanızda yardımcı olabilir.Yöneticiniz Satürn ise siz eşinizi desteklersiniz.Başarılı verimli bir ortaklık ararsınız.

7.EV YÖNETİCİSİ 11.EVDE:Eşinizden istediğiniz başlıca özellik arkadaşlık,ilişkiniz al gülüm ver gülüm türündedir.Bakabileceğiniz bir çocuğu olan biri size çekici gelir.Zıt etkilerde evlenmeyen yalnız biri olabilirsiniz.Yada sık evlenen biri de olabilirsiniz.

7.EV YÖNETİCİSİ 12. EVDE :Ne kadar mutlu bir evliliğiniz olursa olsun her zaman kendiniz için yere ve zamana ihtiyaç duyarsınız.İlişkide arka planda olan birisini
10-11-2008 04:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #2
RE: 7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
Sevgili arkadaslar,
genelde 7. evi yorumlarken o evdeki burcu ve gezegeni ve gezegenin diger gezegenlere yaptigi açıları yorumlamak gerekir...
Bir de boş evler vardır ve yukarda anlatılanlar da 7. evi boş olan yani bu evde hicbir gezegeni olmayanları yorumlamak için kullanılır...
Bunu nasıl yaparız?
bos evin yoneticisinin hangi evde ve hangi burcta diger gezegenlere nasil açı yaptığını ve bu suretle nasıl bir potansiyeli oldugunu anlatırız...
Örnek:
1-O evi hangi burç kesiyor, ona bak.Örneğin 2. Ev yengeci kesiyorsa,kişinin sahip olma duygusu çok kuvvetli olur.Bu potansiyeli bu evde iyi kullanır.Çünkü emniyet ve güven ihtiyacında olduğu için yengeç burcu insanı,o yüzden maddeye sahip olmak ister.Peki bu potansiyeli nasıl kullanır?

2-O burcun yönetici gezegeninin hangi evde olduğuna bak.Ay , örneğin 12. Evdeyse,kişi sahip olduklarını gizler.Bunları nasıl kullandığını da saklar.Bu potansiyeli ne kadardır?

3-Ayın aldığı açılara bak.
Merkür – Satürn (5. evde )trininden açı alıyor :

Şimdi tek noktaya odaklan !
2. ev Finans evi,benim sahip olduklarım anlamındadır.
Kişi duygusal davranmıyacaktır.Çünkü Saturn etkisinde duygularını disipline eder.Çok derin düşünür ve o yüzden de yavaş hareket eder.Hızlı karar veremez finans konularında.

Mars 4. Evde ve Ay ile kare yapıyor:
Aile içi zorlayan baskılar kişiye finans konularında bazı zararlar verebilir.Onun sabırsız olmasından dolayı da yanlış kararlar verebilir.Ama Saturn ve Merkür ona 5. Evden sabır da verir 2. ev konularında….

Yani burada kimyasal işlem yapılıyor. Bu yorumlarla bambaşka bir madde, bambaşka bir potansiyel ortaya çıkıyor...(Bir boş ev, Harita Bütünü ile ilişkilendiriliyor...)

Dolayısıyla sadece 7. evi boş olan birisi için, yukardaki mesajların başında yer alan benzetmeler dogru olsa da, kişi için birseyler ifade etmesi zor gorunüyor...
Sevgiyle kalınız...gülücük)

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
10-13-2008 12:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: RE: 7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
münzevi Yazılan:benim 7 .evde akrep var yöneticisine bakarken marsa mı bakmam gerekiyorş plutona mı? Yoksa ikisinin de ortalamasını mı alayım. :D

Az önce Yıldırım ve Zeze\'nin Satürn ötesi gezegenlerin yöneticilikleriyle ilgili yazdıklarını okuyordum. Ben şahsen Hakan Kırkoğlu\'nun aksine bu Satürn ötesi gezegenlerin burç yöneticisi olarak birinci derece de önemli olduğunu ve bunların değerlendirilmeye alınması gerektiğini düşünüyorum

Doğruyu söylemek gerekirse Astrolojiyle uzun yıllardır ilgilenmeme rağmen evleri kesen burçların yönetici gezegenlerinin incelenmesi, yeni öğrendiğim bir konu.Benim aldığım Astroloji dergilerinde boş evler sözkonusu olduğunda Astrolog hanımefendi evin düştüğü burcun değerlendirilmesi gerektiğini söylüyordu.

Ev yöneticileriyle ilgili yaptığım tek araştırma yine bir dergide okuduğum 7. evin yöneticisinin 3. eve düşmesinin akraba evliliği verebileceği iddiasıydı ve bu konuda incelediğim bir kaç örnek bu durumun doğru olabileceğini gösterdi.Ama ben mesela bu kişilerin haritalarını incelerken 1. yönetici gezegenlerini kullanmıştım 7. evi kesen burçların(Yani Satürn ötesi gezegenleri).

Nin.Me.Sar.Ra
11-20-2008 05:30 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
Cvp: RE: 7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
gizem kara Yazılan:slm nin.me.sar.ra
benim eşimin 7.ev (kova)yöneticisi uranüs 3.evde(terazi) ama biz akraba dağiliz. Birde kovanın 2.yöneticisi olarak satürünü alırsam 7.ev yöneticisi olarak oda 11.evde (ikizlerde).

Gizemciğim akraba olmak zorunda değilsiniz tabii ki.Bir konumun birden çok yorumu olmasa kitaplarda okuduğumuz çoğu şey haritalarımızla uymaz.Sadece Akraba evliliği demek değil 7. evin yöneticisinin 3. eve düşmesi.

Nin.Me.Sar.Ra
11-22-2008 04:17 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
luthi Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 122
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
RE: 7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
ariess Yazılan:neptun 4.evde evde kaldık gülücükgülücükgülücükgülücük

ay senin yorumların hasta edecek beni ya hahaha evde kalmışmış neptün 4.evde eger sevmediği bir burçtaysa bu aile yaşantında gençliğinde yada çocukluğudna yaşayacan bi takım ailevi problemleri işaret edebilir ama uyumlu burçta ve açıdaysa cicim kendi iradenle sorunlara çare bulup rahata kavuşacağını gösterir ve orta yaştan itibaren mutlu aile hayatına işaret eder ve akılcı bi 4. evdeki neptün saana hatalarını tekrarlamamanı olaylardan ders almanı böylelikle doğru düşünebilme ve olumlu planlar yaparak başarıya gitmeyi öğretir oldumu? evlenecen yane korkma :D
01-28-2009 04:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #6
Cvp: RE: 7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
(01-09-2010 10:15 PM)tugcee Yazılan:  7.evimi balık burcu kesiyor yöneticisini neptün mü jüpiter mi alıcam kafam karışıyor bu konuda bazıları neptün bazıları jüpiter alıyor klasik astrolojide jüpiter balığın yöneticisi biz hangisini almalıyız yada hangisini almak daha doğru sonuçlar verir

Klasik Astrolojiye eğilimin varsa Balık yöneticisi olarak Jüpiteri alabilirsin.

ben ;

Balık -> Neptün -> 12.ev enerjilerini paralel bulduğum için

Yay -> Jüpiter -> 9.ev enerjilerini paralel bulduğum için

Jüpiter = Yay burcunu yönetiyor

Neptün = Balık burcunu yönetiyor

şeklinde düşünen gruptayım.

01-09-2010 11:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 723
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 30

Mesaj: #7
Cvp: 7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
banada neptün-balık burcu ilişkisi daha uygun geliyor neptünün belirsiz bir gezegen olması..vs balık burcundada gözlemlediğimiz şeyler. jüpiterle bağlantısını kuramıyorum çok teşekkür ediyorumgülücük
01-09-2010 11:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: 7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
bu balıkları da kimseye beğendiremiyoruz gülücük)
01-10-2010 12:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Serena Çevrimdışı
Firebender
**
Kayıtlı

Mesajlar: 862
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #9
RE: 7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
bence balık burcuyla 9. ev enerjileri uyum sağlıyor. din ve felsefe evi ile yay ları çok bağdaştıramıyorum. balıklarda gözlemledigim derin ve felsefi düşünme biçimlerini hiç bir yay burcunda gözlemleyemedim. kendi görüşümdür..


Gülersen, herkes seninle güler. Ağlarsan, tek başına ağlarsın.
01-10-2010 01:10 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #10
RE: 7.EV YÖNETİCİSİ EVLERDE
ben balığa neptün derim.
ama bir yazı okudum ve orada olan bilgiler jupiterde olabilir gibi geldi ;

akrep ve koçu düşünelim ,mars karakterli burçlar.ama elementsel özellikleri inanılmaz etkiliyor.koç , ateş elementine has kullanıyor , direkt ve stratejiden yoksun.
akrep suya özgü kullanıyor , duygularını olaya katıyor ve intikam şeklinde kullanıyor.hemen tepki yok.

jupiterle balığa o tarz etkiler veriyor ;
sudaki jupiter artık inanç boyutundan bakarsak , birşeyleri hissetme aşamasına geliyor .

bir de değişken burçların her birinin bilgiyi temsil etmesi durumu var.
başak ve ikizlerv , merkür burcu
balık ve yayı jupiter burcu düşündüğümüzde ;

merkür burçlarının bilgiyi alışı ;
başak bilgide ustalaşmak , ikizler bilgiyi alıp verme iletişim bazında .başağa göre bilhiyle uğraşı daha sığ .ancak , ikisi de dünyevi işlerle uğraşıyor ve bütünden çok parçalarla ilgileniyor

jupitere bakarsak ;
yay bilginin felsefe aşamasında ;
balık da artık bilginin yetmediği , sezgisel ve mantık dışı aşamasında ve ikisi de bütünle uğraşıyor.

tamam buralar çok tutuyor.ama neptünü de ben es geçemem . ve balığa gerçekten çok uyan bir gezegen ve bügüne kadar incelenen bütün haritalarda etkisi var.
yönetici olarak aldığımda da , bazen jupiterin de tuttuğunu gördüm ne yalan söyleyim.
bu iş çok karışık ,kimisi tamamen es geçiyor , kimisi yönetici olarak almıyor.

neyse ben yine neptüne devam edeyim gülücük
01-10-2010 01:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir