Değerlendir:
  • 21 Oy - 2.57 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Başkalarının Haritalarını İstemek
Yazar Mesaj
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #14
RE: Başkalarının Haritalarını İstemek
Astroloji, Karmanızı kırmaya da yarar...Bunu sakın unutmayınız...
Reankarnasyona inanın ya da inanmayın bu sonucu değiştirmiyor...Muhim olan potansiyellerini doğru ögrenmeniz, ve onları doğru zamanda ve dogru sekilde kullanmanızdır...Ancak o zaman bu hayattan en büyük keyifi alırız..

Astroloji hic bir zaman olmus olayları gökyüzüne havale etmeye yaramaz... Mesela , merkur geri gidiyor diye cok sinirliyim ve kardesimle kavga ettim... gibi laflar, kişinin astrolojiden pek faydalanamadığını gösterir... ya da MC me Saturn 90 yapıyor zaten, o yuzden benim kariyer yapmam terfi almam cok zor... ya da ben de pluton - mars zıt acısı var, ustume gelmeyin, dağıtırım valla....gibi sözler astrolojiyi; vermek istedigi amacından saptırıyor... Bunları da biz insanlar yapıyoruz...
Hayır, aslında böyle degil.... astroloji insanlara anlayamadığı olaylara daha geniş , daha değişik , bir görüş açısından bakmasına sebeb olur...
Herkesin dunyaya bakış açısı vardır, bunu hep söylerim, ve bu nerden gelir, tabi ki göbeğinizin kesildigi andan itibaren, bilinçaltıan yuklenmiş ya da önceden genetik yolla yuklu olan bilgilerden... bir de buna anne ögretileri ve cocuklugumuzda yasadığımız ufak tefek önemli olaylar da eklenir ve cercevemiz cizilmiş olur...ve bu cerceveden bakarız dunyaya...ordaki anlayışımız neyse onu algılarız bu dunyada...egitimler, öğretimler de bu anlayısımızın sınırlarını genisletir ama cekirdek hep baki kalır, nüve değişmez... Ve hayatımız boyunca bir suru olaylar yasarız... ama bizim o meshur "cercevemiz" bazen bu olayları anlamamıza yetmez...işte o zaman astroloji devreye girer... Astroloji anlayamadığınız olaylara öyle bir açıdan baktıtırır ki size, "hıııımmmmm" dersiniz... madalyonun öbür yuzunu gösterir ve anne ögretileri, bilincaltınızdan yuklenmiş bilgiler ve genetik olarak aldığınız her seyle çizili olan o bahceye baktıgınız cerceveniz, astroloji sayesinde büyüyüverir... işte o zaman anlayışınız artar, anlayamadığınız olayları ya da kişileri anlayabilir ve tabii ki daha keyifli yaşamaya başlarsınız...esas amaç da budur zaten ... "keyifli yasamak"
gecmiş yasama önem verenler ya da önem vermeyenler.... bunların önemi yok, muhim olan, sen bu hayattan ne kadar zevk alıyorsun, zevk almak için neler yapıyorsun, ne kadar caba gösteriyorsun... mutlulugunun sınırları baskalarının mutsuzluk çizgisinde bitebiliyor mu?
sevgiyle kalın...gülücük)

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
09-06-2009 11:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Başkalarının Haritalarını İstemek - Orçun - 01-07-2009, 08:42 PM
RE: Başkalarının Haritalarını İstemek - uranus - 09-06-2009 11:12 AM
RE: Başkalarının Haritalarını İstemek - aeon - 09-07-2009, 01:49 AM
RE: Başkalarının Haritalarını İstemek - aeon - 09-07-2009, 02:44 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir