Değerlendir:
  • 35 Oy - 2.83 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

7.ev
Yazar Mesaj
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #51
RE: 7.ev
Güneşle olan karşıt açısı yalnız biraz işi bozuyor. Satürnün olumsuz özellikleri ortaya çıkabilir. Mesela aşırı iş düşünen, soğuk ilgisiz vs vs. Ya da ilişkide devamlılıkta sorunlar yaşanabilir.
10-22-2011 05:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #52
RE: 7.ev
(10-22-2011 05:26 PM)Messa Yazılan:  
(10-22-2011 04:27 PM)pinknilden Yazılan:  
(10-22-2011 12:23 PM)Messa Yazılan:  
(10-22-2011 02:23 AM)pinknilden Yazılan:  benim 7.evimde oğlak var gezegen yok yöneticisi satürn 5.evde güneşle zıt pluto ile kavuşum neptünle sekstil açı yapıyor bana da yorum yapabilir misiniz ben harmanlayamıyorum

5. evde yöneticinin bulunması bir aşk evliliği olabileceğini gösteriyor. Yöneticinin yaptığı açılar, soğuk, baskıcı, gizemli, hayal gücü yüksek, duyarlı bir tipe işaret ediyor gibi.


Teşekkür ederim.Oğlak burcundan dolayı yaşca benden büyük biri olabilir mi hiç bir zaman böyle kişilere çekim duymam ama ya da geç yaşta evlilik yapacak olabilir miyim?

Benimde 7. evim oğlak yaşlı biriyle evlilik yok ama geç yaşta evlilik eğer olursa olacak. Geç yaş derken en az bir 29 yaşı buluyor. Yaşlı biriyle evlilikte söz konusu olabilir, yaşça büyük biri. Plutoya karşıt olması onun baskıcı biri olma ihtimalini getiriyor. Neptün sekstili biraz yumuşatabilir.


zaten 28 yaşındayım çok da kötü bir haritam var mesela 5.evim terazi yöneticisi venüs ikizlerde 12.evde ayla square jüpiter ve uranüsle zıt açı yapıyor

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
10-22-2011 06:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mahinur Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 900
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 50

Mesaj: #53
RE: 7.ev
-Alçalanınız ve yedinci eviniz başkalarının sizi nasıl algıladığını ve insanlarla kurduğunuz bağları gösterebilir.Ayrıca bu ev ilişkideki ihtiyaçlarınızla ve iş ortaklarınızla da ilgilenir.Yedinci evle ilişkili zorlayıcı açılar beraberliklerinizde yaşayacağınız problelere işaret edebilir.
-Yedinci evinizin yönetici burcu ilişkilerdeki temel yaklaşımınızı gösterir.Eğer bu Koçsa ilişkilernizde dinamik ve aktif olur başlangıçları üstlenmeyi seversiniz,Balıksa bu çok yoğun bir ilgi ve paylaşımın bulunduğu ilişkilerden hoşlandığınızı gösterir.

Burçlar ve ilişkiler
Koç:Romantizme ve sizi harekete geçirici unsurlara ihtiyacınız var.
Boğa:Sevgi dolu bir ilişkiye ve istikrara ihtiyacınız var.
İkizler:Arkadaşlığa ve iletişime ihtiyacınız var.
Yengeç:Güvene ve ilgiye ihtiyacınız var.
Aslan:Sevginize karşılık gördüğünüzden emin olmaya ve romantizme ihtiyacınız var.
Başak:Sevgi ve şefkatin somut ifadelerini görmeniz gerek.
Terazi:Karşılık görmeye ve partnerinizle eşit olduğunuzu bilmeye ihtiyacınız var.
Akrep:Tutku ve yoğunluğa ihtiyacınız var.
Yay:Entelektüel uyarılmaya ihtiyacınız var.
Oğlak:Kendinizi güvende hissetmeye ve bağlılığa ihtiyacınız var.
Kova:Bağımsızlığa ve arkadaşlığa ihtiyacınız var.
Balık: Değer vermeye,yoğun sevgiye ve ilgili bir partnere ihtiyacınız var.

-Yedinci evinizin yönetici burcuna bakın.Daha sonra bu burcun karakteristik özelliklerini,üçlü ve dörtlü gruplarını inceleyin.

-7.evin esas yöneticileri olan Terazi burcu ve Venüs'ün doğum haritasındaki yerine bakın.Terazi burcunun yönettiği ev beraberlik ve ilişki ihtiyacını en fazla hissettiğiniz yaşam alanını temsil eder.Mesela Terazi burcu 6.evinizi yönetiyorsa partnerinizle iş vesilesiyle karşılaşma ihtimaliniz yüksektir.Dokuzuncu evde konumlanmış bir Terazi partnerinizi seyahat ederken veya evinizden uzakta bulacağınızı ya da partnerinizin farklı bir kültürden gelebileceğini gösterir.
-Venüs sevgi ve şefkat göstermeye ve görmeye duyduğunuz ihtiyacı yönetir.Venüs Boğa burcundaysa son derece duygusal,romantik olur,tensel iletişimi sever,keyfine düşkün,hediye alıp vermekten hoşlanan biri olursunuz.Kova burcunda konumlanmış bir Venüs herkesle arkadaş olabileceğinizi ve romantik ilişkilerinizde bağımsızlığınızı korumaya özen gösterir romantizm hakkındaki geleneksel fikirlere baplı kalmak istemezsiniz.
-Venüs'ün konumlandığı ev sevginizi ve duygusal taraflarınızı en güçlü sergilediğiniz yaşam alanını temsil eder.Eğer Venüs 1.evinizdeyse etkileyici ve dost canlısı doğanız size birçok arkadaş ve hayran kazandıracaktır ve romantizmden ve tutkulu beraberliklerden beslenen biri olmanız muhtemeldir.
-Venüs'ün bir erkeğin haritasındaki konumu o erkeğin etkileneceği kadın tipini gösterir.Mesela Venüs Terazi burcundaysa bu sosyal,uyumlu,duygularını gizlemeyen ve görünüşe önem veren birinden hoşlanacağınız anlamına gelir.Beşinci evde konumlanmış bir Venüs romantik,dışadönük,yaratıcı ve eğlenmekten zevk alan birinin dikkatini çekebileceğine işaret eder.
-Bir kadının haritasına bakıldığındaysa Mars'ın konumu o kadının etkileneceği erkek tipini gösterir.Mesela Mars Yay burcundaysa aktif,enerjik ve zihinsel açıdan sizi harekete geçiren biri ilginizi çeker.Sekizinci evde konumlanmış bir Mars tutkulu,duygularını yoğun yaşayan ve derin biriyle mutlu olabileceğinizin işaretidir.

7.evdeki gezegenler
Güneş:Romantik,yumuşak başlı,adil
Ay:Kendini adayan,duygusal,sevgisini gösteren
Merkür:Sosyal,işbirliğine yatkın,iletişim gücü yüksek
Venüs:Sevgi dolu,sıcak,uyumlu
Mars:Dinamik,açık sözlü,rekabetçi
Jüpiter:Cömert,iyimser,özgüveni yüksek
Satürn:Sorumluluk sahibi,dayanıklı,ciddi
Uranüs:Heyecanlı,özgürlükçü,alışılmadık
Neptün:Sezgisel,duygusal,idealist
Plüton:Zeki,dikkatli,yenilikçi
Şiron:Dengeli,öğretici,merhametli

Kaynak:Lisa Tenzin-Dolma
Hayatınıza Astrolojiyle Yön Verin.
12-17-2011 02:25 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir