Değerlendir:
  • 34 Oy - 2.71 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
Yazar Mesaj
koç_terazi Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 2
Üyelik Tarihi: Sep 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
AY 1. EVDE:duygusal ve çabuk üzülen kişilerdir.hayal güçleri kuvvetlidir.bu şahıslar annelerine çok düşkün olurlar.1. evdeki ay diğer horoskop faktörleri aksini sölemiyorsa yuvarlak bir yüz verir.bu kişiler iştahlı ve yemek yemeyi seven kişilerdir.oldukça kolay kilo alırlar.ayın bu evde aldığı açılar önemlidir.

MERKÜR 1 EVDE:meraklı ve entellektüel kişilerdir.zeki ve mantılıdırlar.hareketli ve açık kimseler olurlar.kendilerini gösterme tutkuları vardır.yazma kabiliyetleri yüksektir.çok zeki olan bu kişiler güzel konuşurlar.merkür'ün idare ettiği tüm konularda atılgan olurlar


VENÜS 1. EVDE:venüs 1. evde güzellik verir.bu kişiler sanata ve müziğe kabiliyetlidirler.sosyal ilişkileri gayet iyi güler yüzlü ve dost canlısı tiplerdir.evlilik ve aşk hayatları olumludur.kötü açılarla tembellik ve şımarıklık getirir.

MARS 1. EVDE:fizik yapıları oldukça güçlü, bedenden kuvvetlidirler.dışa dönük olan bu tipler kavgalardan mücadelelerden çekinmezler.sportif ve fiziksel gücü alakadar eden konulardan hoşlanırlar.özgürleklerine düşkün ve iddiacı olurlar. kötü açılarla MARSın olumsuz yönleri ortaya çıkar.

JÜPİTER 1.EVDE:arkadaş canlısı,iyimserve insnalarla uyumludurlar.parayla ilgili konularda şanslıdırlar.din ve ahlaki konularda sağlam inançları vardır. jüpiter su gruplarından birindeyse şansları iyidir.sözüne güvenilir kimselerdir.arkadaşları tarafından çok sevilirler.kötü açılarla yalancı,sözlerine güvenilmeyen ve bencil olurlar.


SATÜRN 1. EVDE:çalışkan,mantıklı ve adil kişilerdir.ün yapmak birçok sorumluluk almaya eğilimlidirler.genellikle asık yüzlü utangaç ve başkalarına çabuk inanan kimselerdir.sevgi açısından zayıf olurlar.insanlara fazla değer vermez,kibirli olurlar.çevreleri zayıftır.kötü açılarla fiziki uyumsuzluk görülür.hilebaz ve menfatçi olurlar.


URANÜS 1. EVDE:özgürlüklerine aşırı düşkündürler.geleneklerden hiç hoşlanmazlar.kişisel fikirleri önemlidir.tekdüze islerden hoşlanmaz maceralara koşarlar.icatlar,yenilikler onlar içindir.neyi ne zaman yapacakları belli değildir.çok zekidirler.bazen bu konumda dehalar çıkar.uranüs'ün bulunduğu su,toprak,have ve ateş gruplarına göre zarar görürler.

NEPTÜN 1. EVDE:misitk yönü güçlü kişilerdir.genellikle fiziksel görüntüleri de bu çerçevedir.sezgileri kuvvetli,çekim kapasiteleri geniştir.her şeye rağmen çabuk tesir altında kalırlar.kötü açılarla alkol ve uyuşturucu maddelerine eğilimli olurlar ve sık sık kendilerini kandırırlar.

PLÜTO 1. EVDE:plütoda neptün gibi kuşakları ilgilendiren ağır seyreden bir planet olduğu için bununda ev konumlarına önem vermek gerekir.çünkü ev konumları her yıldız haritasının sahibinde farklı farklıdır


arkadaşlar bu genel bilgidir...haritanızdaki açılar daha açıklayıcıdırgülücük[font=Arial][/font]
09-16-2008 10:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
Cvp: 1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
Ay 1.evde ise;Doğum anına göre çıkartılan haritada ay birinci evde ise kişi ömür boyu dikkat çekecektir.Yaşama duygu açısından bakar,duyguları büyük önem taşır.Ancak bu duygular yükselen burca veya ay'ın girmiş olduğu burca göre değer kazanır.Ay 1.evde sevdiği burçata ise insan duygulu,iyi niyetli,yumuşak bir tip olabilir.Ay sevmediği bir burçta ise ortaya bencillik çıkabilir.İnsan yine yaşama yoğun duygu açısından bakar.Fakat duygular farklıdır.Yani bu tip her şeyi bencilliğin neden olduğu duygularla inceler.Ayrıca 1.evdeki ay,güçlü durumdaysa insana seçtiği alanda başarı verir.İş adamlarında,sanatçılarında 1.evde ay'a sık rastalanır.Ancak 1.evdeki ay!ı daima başarı işareti saymak da doğru olmaz.Ayın düştüğü burç,açıları ve büyüklüğü de başarı konusunda rol oynar.Bu arada ay birinci evde başaka bir yıldızla birleşmişse o zaman etkisi daha da güçlenebilir veya tamamen değişebilir.


Merkür 1.evde ise;Merkür'ün birinci evde bulunması insanın konuşkan ve neşeli olmasına yol açabilir. Doğum haritasında birinci evdeki Merkür ters durumda değilse ve ayrıca sevdiği ve rahat ettiği bir burçta bulunuyorsa parlak zekâ verebilir. Ayrıca konuşma ilginç ve zevklidir. İnsanda espri yeteneği de görünebilir. Merkür’ün bu konumu insanın düşüncelerini rahatlıkla ve etkileyici şekilde açıklamasını da sağlar.
Birinci evde Koç veya Aslan varsa sözler daha coşkulu ve daha zevkli de olabilir. Merkür ayrıca hava grubu burçlarda da kendini gösterir. Buna karşılık birinci evde Oğlakta bulunan Merkür insanın düşüncelerini dikkatle seçilmiş sözcüklerle anlatmasını sağlayabilir. Fakat bu konuşma pek de zevkli olmayabilir. Yani aşırı ciddilik biraz da can sıkabilir. Ama Merkür bu burçta bile tatlı açılar yapıyorsa durum epey değişebilir.


Venüs 1.evde ise;
Birinci eve düşen Venüs insana büyük çekicilik verir. Bir kadını haritasında uygun burçla birinci eve düşen Venüs büyük güzellik anlamına da gelebilir. Erkekte ise yıldız bu durumda yakışıklılığa neden olur. Venüs’ü böyle sevdiği burçla birinci eve girmiş kimse daima beğenilir. Göz kamaştıracak kadar çekici de olabilir. Hareketleri ve sözleriyle de çevrelerindekileri etkileyebilir. Bu tip güzel sanatlardan hoşlanacaktır. Haritada diğer yıldızlar da uyumluysa iyi bir ressam, besteci vb. de olabilecektir. Yalnız Venüs’ün birinci evde olması erkekler için bazen tehlikeli sayılabilir. Çünkü parlak yıldız bu konumda erkeğin fazla çapkınlık etmesine neden olabilir.

Güneş 1.evde ise; Güneş birinci evdeyse aynı zamanda yükselenin de içinde olabilir. Güneş birinci evde vücudun güçlü olacağını gösterir. Ayrıca sağlıklarından pek şikayet etmezler. Liderlik arzusu bulunmaktadır. Belki de bilinç altına yerleşmiş olan bu isteğin farkında olunmayabilir fakat zamanla durum fark edilir. Çok derin dini inançları da bulunabilir.İyi bir yöneticiye özgü niteliklere sahiptirler.Güneşin güçlü konumundan iyice yararlanabilmek için yıldız haritanın birinci burcunu yani yükselen burcu iyice incelemek gerekir.Bu burcun verdiği yetenekler ve iş alanları başarı bakımından son derece önemlidir.Bzen güneş birinci evde ve ikinci burcun ilk bölümünde olabilir.


Mars 1.evde ise; Birinci evde ki mars, kadınlara büyük bir çekicilik, erkeklere de enerji ve cesaret verir. Yalnız bu arada birinci eve düşen burca da ayrıca dikkat etmelidir. Birinci evde Ateş grubundan bir burç varsa harita sahibi atılgan, kararlı, dirençli, gurulu, kendini beğenen ve çabuk öfkelenen biri olacaktır.
Fakat Mars birinci evde Toprak grubundan bir burçtaysa o zaman ateşli istekler, gurur vb. yerini maddeye düşkünlük ve başarı hırsına bırakacaktır. Bu tip haritadaki diğer güçler de uyumluysa kısa süre içinde yaşamda yükselip başarıya erişecektir. Birinci evde Hava grubundan bir burç bulunuyorsa harita sahibi değişikliklerden, yeniliklerden hoşlanan, bilgiye önem veren, neşeli, canlı, hareketli biri olacaktır. Buna karşılık birinci evde Su grubundan bir burç varsa insana acıma duygusu ve yoğun duygular vereceklerdir. Yükselen veya bunun hemen altında birinci evde yer alan burç yengeçse insanda başkalarını suçlama huyu da görülebilir.Bu tip hep kendini haklı bulacak ve başkalarının yanıldığını iddia edecektir.Yine yengeç ve balıktaki mars aşırı su,sıvı ve alkollü içki içmeye de neden olabilir.Yükselen burç Akrepse içindeki mars insanın başarılı bir operatör,kimyager veya eczacı olmasını sağlayabilir.
11-09-2008 11:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: 1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
Jüpiter 1.evde ise; Neşe, bolluk yıldızı Jüpiter birinci evde ise bu kişiler talihli demektir. Talihlerini görünüşlerine, tipine veKişiliklerine borçludurlar. Daha olumlu şeyler düşünülmeli ve karamsarlıktan da kaçınmalıdırlar. Yanlarındakiler de onlara baktıkları zaman huzur duymakta ve neşelenmektedirler. Çevrelerindekileri çok iyi etkiliyor, neşelenmelerini, gülmelerini sağlıyorlar. Anlayışlı oldukları için pek çok kimse onlara dertlerini açıp, fikir soruyor. Sezme güçleri fazladır. Bu yüzden de çapraşık işlere bile kolaylıkla çareler bulabilirler. İçlerine doğan şeylere inanırlar talih onlara gülmektedir. Uğraşmalarına gerek kalmadan türlü bolluk olabilir. Ayrıca insanlara iyi davranmaları.sayesinde de başarıya erişebilirler İçlerinden geldiği gibi davranmalıdırlar. Onlara zevk vermeyen konulara el sürmemelidirler.
Sevdikleri konusunda sebat ederlerse para, ün ve başarıya kavuşabilirler. Ömürleri neşeli ve zevkli geçebilir. Yalnız jüpiter’in bu durumu Zamanla Şişmanlatabilir. Onun için besinlere dikkat etmelidirler. Bu eve düşen burçtaki yetenekler muhakkak değerlendirilmeli. Çok önemli
Bir duruma gelmeleri ve yükselmeleri mümkündür.

Satürn 1evde ise; Satürn kısıtlayıcı bir yıldızdır. Onun için de bu birinci yani kişilik evinde bulunuyorsa düşleri açıklamaları, kendilerini anlatmaları zor olabilir. En rahat olduğu çevrede bile ani bir çekingenliğe kapılabilirler. Yalnız oğlak veya akrepteyse bu durum değişebilir.Oysa Satürn, desteklemeyi ve ilerlemeyi sağlaması gereken bir yıldızdır. Bu çekingenlik çok şey kaybettirebilir. Ama yıllar geçtikçe bu etki Hafifleyecektir. Yirmi dokuz yaşına gelindiğinde yani Satürn tekrar on iki burcu dolaşarak doğduğumuz andaki yerine geldiği vakit,bu durum tamimiyle değişmiş olacaktır. Çünkü birinci burçtaki Satürn’ün ağır etkisine alışılmış olacaktır.O burcunu yimi dokuz yıl sonra ziyaret Ettiği zaman da bu kısıtlanmaları tamamıyla ortadan kaldıracak ve bazı olanaklar da vereceklerdir.Yirmi dokuz yaşınakadar olan devrede de Haritadaki Diğer yıldızlardan yararlanmaya çalışmak şarttır.Yaşamdan pek çok şey istenebilir bu da disiplin yıldızının dersi sayılabilir.Sabırlı davranılıp, cesaret gösterip ve sorunlar olduğu gibi kabul edilirse daha genç yaşta başarıya erişilebilir.Hele Satürn’ün ilk devresi tamalanıp yirmi dokuz yaşından itibaren başarı sınırsız da olabilir.Ayrıca ilk yirmi dokuz yıl içinde geliştirilen güç,cesaret,dayanıklılık, ve sabır daha sonra çok
Başarılı ve mutlu olmayı da sağlayacaktır. Mantık, sabır, ihtiyat ve dikkat istekleri elde etmek için güçlü silahlardır.

Uranüs 1.evde ise; Uranüs 1.evde ise insanın kişiliğini güçlü şekilde etkiler. Uranüs 1.evde yükselen burçta olabilir veya yükselen burcun hemen altında ve yine birinci evde birkaç derecesi bulunan ikinci burçta bulunabilir veya Uranüs harita dışında kalan bir burçtadır ve dolayısıyla birinci evin içine girebilir.Her üç şekilde de bu yıldız kişiliği fazla etkiler.Ama yükselen burçta daha etkili olduğundan da kuşku yoktur.
Ayrıca Uranüs birinci evde girdi burca göre de belirli özelliklerini ortaya koyar. Yıldız,Ateş grubu burçlarda daha sabırsızdır.Toprak grubu
burçlarda daha inatçı ve alıngan, Hava grubu burçlarda daha bağımsız, Su grubu burçlarda daha bencil ve sinsidir. Uranüs aslında 1.evde rahat
değildir.Yıldız haritasının birinci evine düştüğü kimseye de pek rahat vermez.Ancak Uranüs sevdiği bir burçtaysa ve diğer büyük güçlerden
bazılarıyla olumlu açılar yapıyorsa durum biraz değişebilir. Uranüs insanlara çılgınlıklar yaptırabilir.Uranüs insanınçekici,inatçı,bağımız,başına
buyruk,bilgili,kendini beğenmiş,kibirli,fazla yetenekli,alıngan,huzursuz ve sık sık karar değiştiren biri olmasına yol açar.

Neptün 1.evde ise; Neptün birinci evde ise insanı hem çok olumlu hem de olumsuz etkileyebilir. Çünkü 1.evdeki hayaller yıldızı insana büyük çekicilik, güzellik veya yakışıklılık verebilir.Daha doğrusu karşında böyle bir izlenim bırakır.Neptün’ün 1.evde olması ayrıca sanat gücü de verir.Doğum anında böyle bir neptünü bulunan kişi de yaratma gücü de vardır.Birinci evdeki neptünün güzellik,yetenek,başarı vb. verebilmesi için sevdiği bir burçta olması ve daha da önemlisi bazı büyük güçlerle tatlı açılar yapması gerekmektedir. Ahenksiz Neptün insanın kararsızlaşmasına, etki altında kalmasına neden olur.Ahenksiz bir hayaller yıldızı güvensizliğe, duraklamalara, çekingenliğe ve içe kapılmaya da yol açabilir


Plüton 1.evde ise;Plütonun birinci eve düşmesi bir hayli ilginç demektir.Çünkü birinci eve düşen yıldızlar daima dış görünüşü,tututmu ve bir dereceye kadar da kişiliğe etki eder.Birinci evdeki yıldızlar Venüs,Jüpiter gibi yumuşaksa o zaman insan güler yüzlü,neşeli,çekici vb. olur.Fakat birinci evdeki yıldız insana büyük çekicilk verebildiği gibi tam tersini de yapabilir.Kişinin içine kapanmasına,karamsarlaşmasına vb. yol açabilir.Doğum anında birinci evdeki Plüton insanı fazlasıyla etkisine alır.Onun her düşüncesinde,her hareketinde bu yıldızın izi bulunur.Plüton,bu durumda insanın kendisini sık sık değiştirmeye,yenilmeye kalkmasına neden olabilir.Yıldızın bu durumu ömrün çok hareketli geçeceğine işaret eder.Bu tüp devamlı hareket etmek,hamle yapmak ilerlemek zorundadır.Doğum anında Plüton insana güçlü bir vücut verir.Yine pluton sayesinde kafa çok iyi çalışır.Eğer doğum anında Akrep yükseliyorsa veya birinci evin altında akrep burcu varsa ve pluton da bunun içine Yerleşmişse durum daha iyi olabiir. Plüton sadece boğa burcunda rahatsızdır. Günümüzde boğa burcunda plutonu bulunup da sağ olan kimse yoktur.Bu durumda plutonun yengeç,aslan,başak,terazi, akrep ve yay burcunda değerlendirilmesi gerekir.Yıldızın bu burçlarda rahat olup olmadığından çok her birinde ne gibi koşullar yarattığına bakmak lazım.Pluton birinci evde bulunduğu zaman da hangi burçta olursa olsun sezgiyi güçlendirir. Medyumlarda, ünlü bakıcılarda, geleceği bilen kimselerde bu yıldızın güçlü olduğu biinir.Doğum anında Plüton büyük güçlerden bazılarıyla olumsuz açılar yapıyorsa insan huzursuz, mutsuz, kuruntulu, kuşkulu,kıskanç ve hatta kinci de olabilir.Plüton birinci evden akrepteki güneş,balıktaki uranüsle uyumlu açılar yapıyorsa insan idealist olur.Yardım derneklerinde çalışabilir,doktor olabilir,insana yardım
etmek ister.Bazen Plüton insana mutluluk da verebilir.Onun için eski koşulları öldüren,yerlerine yenilerini getiren bu yıldızın tehlikeli olduğunu
da iddiaya kalkmamalıdır.
Başarıya erişen, üne kavuşan dünyaca tanınan pek çok kişinin yıldız haritalarında Plüton birinci evde bulunmaktadır. Yine başarıya, servete,üne kavuşan çok kimsenin haritalarında bazı büyük güçlerle büyük üçgenler oluşturmaktadırlar. Birinci evdeki Plüton insana esrarlı bir çekicilikverir.Bu cazibeye kapılan kimsenin kurtulması da çok güçtür
11-09-2008 11:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #4
Cvp: 1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
ASC'ye yakın duran 1.evdeki bir gezegen haritanın belkide en önemli potansiyellerinden biridir..
hal böyle olunca , kişi dünyaya o gezegenden bakar ve dünya o kişinin gözlerinin o gezegene ait olduğunu görür..

mesela Ay gibi Uranüs gibi Neptün gibi Plüto gibi gezegenler hem 1.evde hemde ASC'ye yakınsa bu gezegene has bakışlara sahip olacaktır o kişi..
Ay gibi yada Neptün gibi hülyalı bakışlar ve okyanus bakışlı gözler
yada Uranüs gibi elektrikli çakmak çakmak bakan gözler..
ya da Plüton gibi karşı tarafın ruhuna kadar inebilen manyetik bakışlar..


Yıldırım

11-10-2008 12:37 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
Cvp: RE: 1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
duygu Yazılan:peki ya chiron 1. evdeyse?

şiron'u çok iyi tanımıyoruz henüz.. üstelik gezegen olarak değerlendirilmiyor..

yinede şiron'un kendine has potansiyelleri ASC'ye yakın olduğunda kişilik üzerinde etkili olacaktır diye düşünüyorum.

gözlemlediğim ve bildiğim kadarıyla Şiron ; Manevi eğilimlere işaret edebiliyor. kişinin Dini , felsefi konulara yönelmesine işaret edebiliyor.
ayrıca Şiron için Bilimsel Zekayı destekleyen etkisinden sözedebiliriz.
sert etkiler altında ve 1.evdeyse sağlık sorunları görülebilir.
bir de Yorumcularımızdan Uranus'ün düşüncesi vardı , şiron'un genetikle ve kalıtımla bağlantılı olabileceği bunu da ilave edeyim..

11-10-2008 12:52 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
RE: 1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
Şiron 1. Evde
Şiron burada sizi parlayan zırhı içinde, haksızlığa karşı savaşmak için her zaman hazır bir şövalyeye dönüştürebilir. Bunu yaparken de kendinizi ihmal etmeniz olasıdır. Aynı zamanda zeki bir konsey üyesi olabilirsiniz. ( özellikle sağlıkla ilgili konularda ). Ama sözünüzü dinletmekte zorlanıyorsunuz. 1. evdeki Şiron yetenekli bir öğretmene işaret edebilir.

astrofaculta.com
11-10-2008 12:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #7
Cvp: 1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
vuslat Yazılan:yıldırım teşekkür ederim nekadar güzel açıklamışsın benim uranüs birinci evde asc ye hemen hemen aynı peki uranüsün sevdiği burç kova ve oğlak başka varmı

Uranüs Hava elementi burçlarını (Kova-ikizler-terazi) en çok sever diyebiliriz. toprak elementi burçlarını pek sevmeyebilir çünkü elektriğin (uranüs=elektrik) topraklanması sözkonusudur gülücük
Uranüsün Akrep burcunu sevdiğinide söyleyebiliriz.
Bana göre Koç ve Yay burçlarınıda sevecektir çünkü Koç ve Yay arazisi Uranüsün hoşuna gidecek gıdalarla doludur (macera , hız , cesaret , risk , kumar vb..)

11-10-2008 01:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
Cvp: 1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
Beatricé Yazılan:Uranüs nesilsel olduğundan bulunduğu burç ne kadar daha doğrusu nasıl önemli?

yanlış anlaşılmasın , yukarıda sadece Uranüsün sevdiği arazileri (burçları) yazmaya çalıştım..

harita yorumlarında Uranüsün bulunduğu burca bakılmasada olur çünkü Beatrice'in dediği gibi Uranüs burcu nesilseldir yani 7-8 yıl içinde sizinle birlikte doğacak olan herkesin Uranüs Burcu aynı olacaktır..

11-10-2008 01:16 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #9
Cvp: 1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
Ay I. Evde

Doğum anınızda Ay’ın Koç burcunun doğal hakimiyet alanı I.Ev’de bulunması, değişken, koruyucu ve besleyici özelliklerin dış görünüş ve davranışlarınızda çok hakim olduğunun belirtisidir. Bunun yanında ani ruhsal değişiklikler, sezgilerle ve içgüdülerle geliştirdiğiniz kuvvetli bir savunma mekanizması da en belirgin özelliklerinizdir. Annenizin kişilik gelişminizde her anneden biraz daha yoğun şekilde etkili olduğu da bu konumdan ortaya çıkmaktadır.


Kaynak : Niobe.

11-10-2008 02:00 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #10
Cvp: RE: 1. Evinizde bulunan GEZEGENLER
sundancer Yazılan:vesta tam asc nin üstünde.yorumlayabilecek bir arkadas war mı acaba??
Astrozoom'dan edindiğiniz haritadaki doğum bilgilerinizle, Solar Fire Programına göre Vesta'nız 1. evde ve Yay burcunda (27 derece).

Asc'niz ile kavuşum açısı var.

Vesta; I. Evde:

Kişinin birçok amacını manevi boyuta odaklar.

Kişi için maneviyatla edinilmiş bir yaşam, yüksek ölçüde hissettiği bir ihtiyaç olabilir...

Eğer ki Vesta, yükselene yakın olursa (ki sizin haritanızda, yakından da yakın, kavuşum halinde) doğumunuz sırasında atlatılan bir badireden söz edilebilir.

Hayatla bağlantınızı koparmamak adına, genellikle her şeyden ve herkesden kendinizi izole etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Vesta; Yay'da:

Dinsellik, bilgi ve yarışın alevini korur. Bilgiye bir taahhütü hisseder ve paylaşılan akıllılığı. Dünya ve onun varlıkları, hediyelerini keşfetmek için, özgürlük, adillik ve adalet bekçisi ya da bir savunucusudur.

Dünyanın çalışmalarını anlayarak insan boyunca ruhun genişlemesine odaklanır.

(çeviridir.)

11-11-2008 12:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir