Değerlendir:
  • 40 Oy - 2.68 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sağlık Astrolojisi
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #20
Cvp: Tıbbi Astroloji
TIBBİ ASTROLOJİ- BÖLÜM III
Bölüm 5 : Homoseksüeller, Lezbiyenler ve AIDS
Geçmişten bu yana, eşcinseller ve ikizler astrologların önemli bir merak konusu olmuştur. Ve Genaps (genetik astroloji uygulamaları)ın bu konuları araştırmada özel bir önemi olduğunu söylememe gerek olmadığını belirtmeliyim. Robert Jansky farklı yöntemler kullanarak eşcinseller üzerinde araştırmalar yaptı : 4. sektör, 10. sektör, Mars /Venüs orta noktası vb. Fakat bu yöntemler her zaman başarılı sonuçlar vermedi ve açıktır ki hakkında araştırma yapılan herhangi bir yöntem, tüm vakalar üzerinde güvenilir sonuçlar vermelidir, ama bu yöntem öyle değildi. Daha sonra 1993 yılının ortalarında, Bethseda, Maryland Ulusal Kanser Enstitüsü’nden Dr. Dean Hamer, sadece 76 vaka üzerinde yaptığı araştırmaya bakarak, XQ28 geninin eşcinselliğe sebep olan kalıtımsal faktörlerden biri olduğunu açıklayan araştırmasını yayınladı. Ben 189 eşcinsel haritasını incelediğimde :


1 haritanın XQ 28 geni ve ek olarak 1 gen daha taşıdığını,
37 haritanın XQ 28 geni ve ek olarak 2 gen daha taşıdığını,
97 haritanın XQ 28 geni ve ek olarak 3 gen daha taşıdığını,
21 haritanın XQ 28 geni ve ek olarak 4 gen daha taşıdığını,
25 haritanın XQ 28 geni ve ek olarak 5 gen daha taşıdığını,
8 haritanın XQ 28 geni ve ek olarak 6 gen daha taşıdığını saptadım.
Eğer örnek olarak, 12 Şubat 1940’da, 12:47 :26 pm, UT Philadelphia, Pennsylvania’da doğan erkek eşcinsel V.T.’nin haritasını alırsak, aşağıdaki genleri gözlemleriz :

AIDS yapan Kiron geni
Anomaliyi oluşturan Uranüs geni,
Anne tarafından gelen arazları gösteren Ay geni,
Anne tarafını daha da büyüten Jüpiter geni,
Günümüz toplumunun normlarına göre kabul görmeyen ve hastanın sosyo-kültürel çevresini daha da anti-sosyal hale getiren Mars geni. Üstelik Mars Neptün’le yüzellilik açı kalıbı içinde bulunduğundan, hastanın tüm kromozom-gen bütünlüğünün hatalı işleyişini de düzeltmeye çalışmaktadır.
Gerçekten de bağışıklık sistemi burada oldukça zayıftır. Başak’ta yer alan Neptün, 1. evin yöneticisi olan Balık’la uyumsuzdur ve yine 6.sektörün 2. bölümünde yer alan Başak’a baktığımızda, Merkür’ün 12. sektörde Balık’ta olduğunu ve oldukça baskı altında kalmış olan Pluto’yla ( 7 tane açısı vardır.) birleştiğini görüyoruz.

Son olarak da alnın altında kodlanmış olan Satürn geni, (26 derece Koç’ta)
Yine bu kişinin DNA’sına baktığımızda, hem DNA’nın 4 temel taşının ve Urasil’in de olumsuz konumda, zayıf ya da baskı olduğunu görmekteyiz. Urasil Kova’daki Güneş’ten aldığı kare açı kalıbıyla içlerinde en zayıf olanıdır. Dolayısıyla AIDS salgınının başında, en çok eşcinsellerin etkilenmesi bizi şaşırtmamalıdır. Üstelik onların rasgele cinsel ilişki kurma eğilimi de hastalığın daha fazla yayılmasına sebep oldu. 248 eşcinsele AIDS bulaştıran Air Canada Hostesi’ni anımsayalım.

Lezbiyenler açısından baktığımızda, sevişme yöntemleri nedeniyle bu risk daha azalmaktadır. Fakat H.I.V. sperm de olduğu gibi vajinadaki salgılarda da bulunduğu için, uyuşturucu bağımlıları ve onların öldürücü iğnelerinin yanı sıra, her iki cinsiyetteki heteroseksüellerde de hızla yayılabilir. İstatistikler her iki cinsiyetten heteroseksüellerde H.I.V. taşıyan korkutucu sayıda kişi olduğunu göstermektedir. Ve yine sayısı bu kadar çok olmamakla birlikte annesinden bu virüsü almış yeni doğmuş bebeklere de rastlanmaktadır. Uganda, Mozambik, Zimbabve gibi halkının yarısının H.I.V. taşıyıcısı olduğu bazı Afrika ülkelerine bakıldığında bu fenomen oldukça normaldir. Haiti, A.B.D.ye yakın ve oldukça yüksek AIDS vakasına sahip bir ülkedir. Bu durumun açıklaması oldukça basittir, içinde ırkla ya da büyücükle ilgili bir durum yoktur. Ocak- Haziran 1982 döneminde Miaimi’deki Jackson Memorial Hospital’da klinik araştırmaya kabul edilen tüm Haitililerde ve yine Nisan 1980’le Aralık 1981 arasından tedavi görenlerin dosyalarına geri dönülüp bakıldığında, Florida’da yaşayan (17si erkek, 3’ü kadın) 20 Haiti göçmeninin yeni bir hastalığa yakalanmış olduğu şaşırtıcı gerçeğini ortaya çıktı. Bu kişiler kaposi sarcoma adı verilen yeni bir kanser türüne yakalanmışlardı ve aynı zamanda beyin toksoplazmasına ve tüberküloza yol açan çok çeşitli enfeksiyonlara da açık hale gelmişlerdi. Bu hastaların yarısı ilgili araştırma sona ermeden öldü. Vakaların 9 tanesinde hastalığın başlangıcı 1982’den önceye dayanıyordu. Miami’de hastaneye yatan hastalardan sadece üç tanesinin hastalığı 1982 öncesine dayanıyordu. Peki bu yeni hastalık neden eşcinsellerde ya da uyuşturucu bağımlılarında değil de Haiti’lilerde görülüyordu ?

Bundan bir süre sonra, Amerika’lılar ( birçok kanundışı göç edenlerle birlikte) Haiti’lileri kendi ülkelerindeki kötü hijyenik koşullardan kaynaklanan yeni bir salgına sebep oldukları ve temiz bir topluma bulaştırdıkları için suçlamaya başladılar. Bu çok ciddi bilimsel ve ahlaki bir önyargıydı. Bazılarıysa, işi, AIDS’in orjininin olmasa bile yayılmasının kanlı kara büyü ayinleri (voodoo) nedeniyle olduğunu söylemeye kadar götürdü. Halbuki gerçek çok basitti : Haiti’liler gerçek eşcinseller değillerdi ve bunu tamamen ekonomik sebeplerle yapıyorlardı. Dolayısıyla hepsi biseksüel olduklarından, bu hastalığı her iki farklı sosyal alanda da bulaştırıyorlardı. Burada hastalık taşıyan kan verilen ve dolayısıyla bu hastalığa yakalanarak hayatını kaybeden birçok şansız Hemofili hastasının durumundan da söz etmek istiyorum. Bu yolla Fransa’da ve başka ülkelerde pek çok kişi yaşamını kaybetti bu da bize başka birinin kanını almanın ne derece tehlikeli olabileceğini gösteriyor. Bir çok okuyucu, geçirdikleri trafik kazasından sonra verilen ısıtılmamış ve yeterli miktarda HIV içeren ve bir ailenin 3 ferdini birden etkilemeye yeten kan nakli sonrasında AIDS’e yakalan aktör Paul Graser’in eşi ve 2 kızının trajik öyküsünü anımsayacaktır. Bu kitabı yazdığım şu günlerde bile hala gözyaşı, tükürük ya da insan vücudundan salgılanan başka bir salgı yoluyla başka bir insana AIDS’in bulaşıp bulaşmadığı hakkında kesin bir bilgiye sahip değiliz.

AIDS salgınının şu an geldiği aşamada söyleyebileceğimiz şeyler, AIDS’in kesinlikle yeni bir hastalık olduğu, alışılmadık bir şekilde bulaştığı için geçmişteki sosyal ve biyolojik koşulların salgının hızlı artışına engel olduğu ve en önemlisi virüsün bağışıklık sistemine acımasızca saldırdığıdır. Smithkline Beecham Laboratuarı tarafından Orasure isimli ticarileştirilmiş bir test A.B.D.’de ve Fransa’da piyasaya sürüldü. Bu test tükürük örneği almak için, dişeti ile yanak arasına yerleştirecek küçük bir sünger parçasından oluşmaktadır. Bunlar, daha sonra özel bir laboratuara gönderilerek, tıpkı Western Blot ya da Eliza testlerindeki yöntemler izlenerek bağışıklık sisteminin ve HIV’nin değerlendirilmesinde kullanılır. Fakat şunu açıkça belirtmek gerekir ki her halükarda bu test evde uygulanacak bir test değildir ve hiçbir zaman da öyle olmayacaktır. Fakat hijyen koşullarının kötülüğü nedeniyle hastane ve kliniklerdeki kanın bile bozulduğu bazı Üçüncü Dünya ülkeleri için bu test önemli bir yardım sağlayacaktır. Aynı zamanda bu durum, AIDS’e yakalanmış kişilerin salgılarında, HIV virüsünün bulunduğunu sistematik olarak inkar eden tartışmaya da bir son verir. Virüs kişi HIV’yi aldığı anda orada yaşamaya başlar ve aylar hatta yıllar boyunca o spesifik organizmada ve kişinin tükürük ve diğer vücut salgılarında yaşamını sürdürür. Bu nedenle bir kez daha bağışıklık sistemini güçlü tutmanın öneminin altını çiziyorum. Bu hepimiz için geçerli.

Bölüm 6 – Rock Hudson Vakası Hemen herkes aktör Rock Hudson’ı tanır ve parlak sinema kariyerinden medyada yeterince çok söz edilmiştir. Fakat ben de dahil olmak üzere birçok kişi onun eşcinsel olduğunun farkında değildik. Burada onun sağlık durumu üzerinde duracağım. Sanatçı, Winnetka Illinois’de saat 07:59’da UT, 17 Kasım 1925’de dünyaya geldi. Ben özellikle doğum belgelerinden alıp kullandığımız ve genellikle saniyeler açısından tam olarak doğru olmayan doğum saatiyle neler yapılabileceğini göstermek için, doğum saatini rektifiye etmedim Ama bu dakiklik ayarı genetik ve Humano Kozmik Zaman sisteminin yardımıyla çok kolayca sağlanabilir. Aktörün doğum haritasından neler görebiliriz ? Kutuplaşmalar

·2. evde (kökleri 8. evde) Akrep’teki Güneş, Mars, Satürn’le, 8. evdeki Boğa arasındaki Boğa/Akrep kutuplaşması· 4. evden 10.eve yapılan ve Venüs’le, Jüpiter’in Pluto’ya karşıt durduğu ve Ay Düğümleri’yle de aynı hatta bulunan Yengeç/Oğlak kutuplaşması Yine, doğum öncesi tutulmanın da 10. evde ve Yengeç’te olduğuna dikkat edelim. 6. sektörün girişi ve IC Kiron’a bu noktadan yapılan herhangi bir açı ve Kiron’u içeren bir orta nokta bulunmamasına rağmen, bu noktadan Pluto’ya ve Merkür/Venüs orta noktasına 165 derecelik açı bulunmaktadır. Rock Hudson’ın kesinlikle AIDS nedeniyle öldüğünü bildiğimize göre, Kiron’la bir bağlantısı olması gerekir. Bunu da görmek çok kolaydır :Kiron’a bakmak için önce 103 derecelik (2 septil açı ) açı yaptığı Venüs’e gideriz, oradan da Venüs’ün karşıt açı yaptığı Pluto’ya ulaşırız. Pluto’yla IC arasında da 165 derecelik açı bulunmaktadır. Bu vakada Chiv onkojeninin Venüs (aşk) ve Pluto’dan türediği görülmektedir. Pluto yoğun olumsuz baskı altında olduğunda hücre üretiminde bozulmalara sebep olmaktadır. Bu AIDS gibi bir hastalığın açık bir göstergesi değil midir ?

D.N.A. 6. evin girişi ile Pluto arasında tam 135 derecelik açı bulunmaktadır. Eğer Güneş’,n, Venüs’ün ve Satürn’ün yöneticisi olan Pluto’ya yapılan 7 açıya bakarsak, bu durumun ciddi bir hastalığı gösterdiğini görebiliriz. Genetik Astroloji’yle ilgili kitabımın 11. bölümünde açıkladığım gibi, burada : · Koç burcu ve Mars’a bakabiliriz : Mars Akrep’te çok güçlüdür. Merkür’e ve 10. evde Yengeç’te baskı altındaki ve Mars’ın 2. yöneticisi olan Pluto’ya 45 derecelik açı yapmaktadır. Bu Adenin’in zarar gördüğünü göstermektedir. Kiron’da 8 derece Koç’ta baskı altındadır.· Boğa burcu ve Venüs’e bakabiliriz : 4. evde, Oğlak’taki Venüs’te en az 7 tane zor açı altındadır. Bu nedenle Timin’de zarar görmüştür.· İkizler burcu ve Merkür’e bakabiliriz : Merkür Yay’da olumsuz baskı altındadır, bu nedenle Guanin’de zarar görmüştür.· Yengeç burcu ve Ay’a bakabiliriz : Harita da Ynegeç burcunda çok fazla vurgu olduğunu görmekteyiz, geri hareketteki Pluto – ki burada çok ağırlık kazanmaktadır- Kuzey Ay Düğümü ev doğum öncesi tutulma burada yer almaktadır. Dolayısıyla Sitozin’de zarar görmüştür.· Son olarak Uranüs ve Urasil’e baktığımızda, Uranüs’ün Güneş ve Satürn’le üçgen açı, Jüpiter’le altmışlık açı ve Venüs’le kintil açı kalıbı içinde olduğunu ve durumunun çok iyi olduğunu görüyoruz. Bu belki de Rock Hudson’ın 60 yaşına kadar nasıl yaşayabildiğini de açıklayabilir. Fakat genelde baktığımızda, DNA’sının çok zarar görmüştür ve bu da AIDS gibi ölümcül bir hastalığa yakalanma riskini arttırmıştır.

Lynn Carter Vakası Lynn Carter 6 Kasım 1924’te, saat 11:14:22 U.T.’de (rektifiye edilmiş) Cleveland, Ohio’da dünyaya gelmiştir. Kutuplaşmalar Aşağıdaki gezegenler arasında 5.evden 11.eve yapılan Balık/Başak kutuplaşması :

· Ay, Mars ve geri hareketteki Uranüs Balık’ta, doğum öncesi tutulma Başak’ta, 5. evin yöneticisi Neptün Aslan burcundadır ve Kuzey Ay Düğümü’yle birleşmektedir, Akrep’teki Merkür’e kare, Yükselen’e kintil, Kiron ve Jüpiter’e üçgen açı yapmaktadır. Sekizinci evin yöneticisi Merkür’ün 1. evde olduğuna ve altıncı evde geri hareketteki Kiron’la bağlantılı olduğuna da dikkat edelim.· Birinci evdev yedinci eve yapılan Boğa/Akrep kutuplaşması : Yükselen, Satürn, Güneş, Merkür hepsi Akrep’te ve 1. evde yer almaktalar. Lynn Carter’ın haritasında en az 11 tane üçgen açı bulunmaktadır, bu da onun ne kadar kabullenici bir yapısı olduğunu göstermektedir. AIDS’in onkojenleri

Burada Kiron IC’ye doğrudan kintil açı yapmaktadır ve aynı zamanda da Pluto’yla Doğum Öncesi Tutulma’nın orta noktasında yer almaktadır. Dolayısıyla burası da Kiron’la birlikte bir AIDS onkojenidir. 6. Evin Girişi Burası 12. evin girişinden sadece 1 derece ötede bulunan, Terazi’deki Venüs’e karşıt açı yapmaktadır. Venüs aynı zamanda Kiron’a ve Uranüs’e 165 derecelik, 7. evin yöneticisi olan Merkür’e de 45 derecelik açı içindedir. Burada aşk partnerlerinin altının çizildiğini görüyoruz. Bu harita çok fazla olumsuz açının bir araya gelip toplandığı bir harita olmadığı halde, AIDS onkojeninin tek başına hastalığa neden olması oldukça korkutucudur. Robert Reed Vakası

Bu vaka oldukça çarpıcı bir AIDS vakasıdır. Robert Reed 20 Ekim 1932,’de Highland Park, Illinois’de, 2:19:56 am.U.t.’de dünyaya gelmiştir. Kutuplaşmalar 1.evden 7.eve yapılan Yengeç/Oğlak kutuplaşması : Oğlak’ta çok güçlü olan ve tamamen olumsuz açılarla baskı altında kalmış Satürn’le Pluto karşıtlığı bulunmaktadır. Satürn aynı zamanda Güenş’le kare, Venüs/Jüpiter birleşimiyle 135 derecelik açı ve İkizler’deki Ay Yükselen birleşimine de 150 derecelik açı yapmaktadır.

4. evden 10.eve yapılan Başak/Balık kutuplaşması : Venüs, Jüpiter, Neptün, Doğum Öncesi Tutulma ve IC hepsi Başak’taki Güney Ay Düğümü’yle birleşmektedir. Bu kutuplşamanın bağışıklık sistemiyle ilgili olduğunu bildiğimizden Robert Reed’in son derece zayıf bir bağışıklık sistemi olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda Terzi’deki Güneş Kiron’un yöneticiliğindedir ve Satürn’e, Kiron’a, (Kiron’un da Merkür’e 165 derecelik karmik açısı vardır.) Ay/ Yükselen birleşimine 135 derecelik açı, Pluto’ya kare açı, Neptün’e 45 derecelik açı yapmaktadır. Tün bunları dikkate aldığımızda bu haritanın sağlık sorunları açısından oldukça tehlike altında olduğu sonucunu çıkarabiliriz. AIDS’in Onkojenleri Burada Kiron’la IC arasında doğrudan bir açı bulunmadığı için, Rock Hudson vakasında kullandığımız Hamiltonian devresini kullanmaktayız : Kiron’dan Güneş’e yapılan 150 derecelik açı ve Güneş’ten de IC’ye yapılan septil açı.

D.N.A. · Adenin : Uranüs Koç burcundadır ve Pluto’ya kare, Neptün’e 135 derecelik açı yapmaktadır ve Mars Uranüs’e üçgen açıyla bağlanmıştır : Burada Adenin’in yarı yarıya zarar gördüğünü söyleyebilirim.· Timin : Kiron Boğa burcunda ve geri harekettedir ve Neptün’e üçgen açı, 12 . evin yöneticisine olan Merkür’e 165 derecelik açı, Güneş’e 150 derecelik açı yapmaktadır. Aynı zamanda Venüs’ün Satürn’e 135 derecelik açı yaptığını da görmüştük. Timin’de yarı yarıya zarar görmüştür.· Guanin : Ay 12. evin en sonlarında ve İkizler’dedir. Yönetici olan Akrep’teki Merkür’le 135 derecelik açı yapmaktadır ve hastanın hayatının en son kısmını etkileyecektir. Guanin zarar görmüştür.· Sitozin : Ay’ın durumuna biraz önce baktık ve ayrıca Ay’la Güneş arasındaki üçgen açıya da bakarak, Sitozin’in iyi durumda olduğunu söyleyebiliriz.· Son olarak, Urasil : Uranüs Mars’la yaptığı üçgen açı nedeniyle tamamen olumsuz durumdadır. Çünkü Mars Bu gezegene olumlu bir etki getirmez. Dolayısıyla Urasil’İn oldukça zarar gördüğünü söyleyebiliriz.Bunun en önemli nedeni de Mars ve Uranüs yöneticilerinin zayıf durumda olmasıdır ; Uranüs’ün sadece bir açısı vardır ve Aslan’ın yöneticisi Güneş’de, Mars pek yardım edememektedir. Dolayısıyla burada açık bir AIDS vakası görmekteyiz.

Meltem Tolunay

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-27-2008 07:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Sağlık Astrolojisi - Angel - 09-11-2008, 02:34 PM
Sağlık Astrolojisi - Angel - 09-11-2008, 02:41 PM
RE: Tıbbi Astroloji - ay_se - 09-13-2008, 01:45 AM
Cvp: RE: Tıbbi Astroloji - Mavi - 12-28-2008, 05:10 PM
RE: Tıbbi Astroloji - ay_se - 09-13-2008, 01:58 AM
RE: Tıbbi Astroloji - Angel - 09-14-2008, 02:27 AM
Koç - Félicé - 10-08-2008, 01:01 AM
Boğa - Félicé - 10-08-2008, 01:03 AM
İkizler - Félicé - 10-08-2008, 01:04 AM
Yengeç - Félicé - 10-08-2008, 01:05 AM
Aslan - Félicé - 10-08-2008, 01:07 AM
Başak - Félicé - 10-08-2008, 01:10 AM
Terazi - Félicé - 10-08-2008, 01:11 AM
Akrep - Félicé - 10-08-2008, 01:13 AM
Yay - Félicé - 10-08-2008, 01:14 AM
Oğlak - Félicé - 10-08-2008, 01:16 AM
Kova - Félicé - 10-08-2008, 01:18 AM
Balık - Félicé - 10-08-2008, 01:20 AM
Cvp: Tıbbi Astroloji - Angel - 12-27-2008, 07:55 PM
Cvp: Tıbbi Astroloji - Angel - 12-27-2008 07:58 PM
Cvp: Tıbbi Astroloji - Félicé - 11-18-2009, 12:59 AM
RE: Tıbbi Astroloji - Venüs - 08-25-2010, 08:08 PM
RE: Tıbbi Astroloji - Venüs - 08-25-2010, 11:41 PM
RE: Tıbbi Astroloji - Venüs - 08-27-2010, 07:06 PM
RE: Tıbbi Astroloji - astrosohbet - 08-27-2010, 07:54 PM
RE: Tıbbi Astroloji - intrinsic - 08-27-2010, 10:07 PM
RE: Tıbbi Astroloji - Venüs - 08-27-2010, 09:56 PM
RE: Tıbbi Astroloji - Venüs - 08-27-2010, 11:39 PM
Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-06-2010, 05:55 PM
Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-07-2010, 03:41 PM
Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-07-2010, 06:49 PM
Cvp: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 07-13-2017, 09:03 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-10-2010, 03:03 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-17-2010, 02:09 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 11-17-2010, 02:54 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-17-2010, 03:09 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 11-17-2010, 03:36 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 11-18-2010, 08:20 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - ariess - 11-18-2010, 02:51 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-26-2010, 04:10 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Mavisahram - 12-02-2010, 01:46 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 12-02-2010, 01:28 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - NinMeSarRa_ - 12-02-2010, 01:31 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - eylülmavi - 12-02-2010, 01:36 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 12-02-2010, 01:58 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - eylülmavi - 12-02-2010, 03:29 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 12-02-2010, 02:03 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 12-02-2010, 02:07 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 12-02-2010, 02:12 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 12-02-2010, 02:14 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-02-2010, 03:28 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 12-02-2010, 03:36 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-02-2010, 03:58 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-02-2010, 04:04 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-02-2010, 04:35 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-02-2010, 11:22 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - nuray esen - 12-02-2010, 04:48 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-02-2010, 05:52 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Daily - 12-02-2010, 05:57 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - eylülmavi - 12-02-2010, 06:40 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-03-2010, 12:11 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-03-2010, 12:05 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-03-2010, 05:41 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-04-2010, 01:06 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-04-2010, 04:10 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-05-2010, 04:36 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - eylülmavi - 12-05-2010, 03:15 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-06-2010, 03:12 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-06-2010, 03:21 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 12-07-2010, 05:29 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - eylülmavi - 12-07-2010, 05:43 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - gizem kara - 12-10-2010, 01:06 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-08-2010, 06:09 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-08-2010, 06:19 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-10-2010, 03:04 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-12-2010, 07:20 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-27-2010, 03:37 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-27-2010, 03:53 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - gizem kara - 12-27-2010, 09:12 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 01-12-2011, 08:09 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 01-27-2011, 03:48 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 01-27-2011, 10:37 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 01-28-2011, 04:10 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 03-16-2011, 01:53 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 03-16-2011, 02:19 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 03-16-2011, 02:20 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 03-16-2011, 02:43 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Aisha - 03-25-2011, 06:16 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 05-24-2011, 08:19 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 05-24-2011, 11:58 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Derin - 10-17-2011, 04:04 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Derin - 10-17-2011, 04:05 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Derin - 10-17-2011, 04:07 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-16-2011, 10:28 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Lajâ - 11-16-2011, 04:33 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-16-2011, 08:58 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Lajâ - 11-16-2011, 09:18 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-16-2011, 09:32 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - merkürijüp - 11-16-2011, 10:30 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-17-2011, 12:35 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - elo - 11-16-2011, 02:24 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Arkadaş - 11-16-2011, 09:04 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Derin - 11-16-2011, 09:18 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Lajâ - 11-16-2011, 09:35 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-16-2011, 09:57 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - merkürijüp - 11-17-2011, 02:03 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - destrudo - 11-17-2011, 10:42 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-18-2011, 12:41 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - destrudo - 11-18-2011, 10:59 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-18-2011, 11:02 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - nuray esen - 03-01-2012, 02:05 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - keture - 03-01-2012, 01:55 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - nuray esen - 03-01-2012, 02:19 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 03-01-2012, 08:24 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - picachu - 03-01-2012, 09:18 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - picachu - 03-29-2012, 05:02 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - aylions - 03-29-2012, 05:25 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir