Değerlendir:
  • 40 Oy - 2.68 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sağlık Astrolojisi
Yazar Mesaj
aylions Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 22
Üyelik Tarihi: Oct 2011

Rep Puanı: 2

Mesaj: #131
RE: Sağlık Astrolojisi
(03-29-2012 05:02 PM)picachu Yazılan:  arkadaslar kucuk bi operasyon gecirmem gerekecek onumuzdeki gunlerde nasipse.. benim tr.pluto ve marsim su an kare 7 orbla.. tr vulcano marsa kare, natal vulcano ise tr marsla 6 orb fark var..



fikriniz nedir???
Merhaba picachu
Kaynağını bilmiyorum, not etmemişim (uzun bir süre önce araştırma yaparken bulmuştum) ama aşağıdaki yazı belki yardımcı olur.
-----
Medikal Operasyonlarda Dikkat Edilmesi Gereken Astrolojik Göstergeler: İstatistikler büyüyen Ay döneminde yani New Moon ile Full Moon arasında yapılan ameliyatların daha başarılı olduğunu, hastaların daha çabuk iyileştiklerini ve komplikasyonların daha az olduğunu göstermiştir.
Bunun için eğer mümkünse büyüyen Ay döneminde ameliyat olmalıdır. Bu dönemdeki ameliyatlar daha başarılıdır ve iyileşme daha çabuk olur.
Full Moon (dolunay) zamanında ameliyat olunmamalı. Çünkü bu zamanda kan akışkanlığı daha doğrusu, kan pıhtılaşma zamanı uzadığından kanama riski fazladır. Ameliyatlar için en riskli zaman yeni aydan üç gün önceki zamandır. Bu Balsamic dönemi olduğu için komplikasyonlara, ağır kanama ve acil müdahalelere yol açabilir.
Ay bütün engelleyici görünümlerden uzak olmalıdır.
Eğer Ay doğum anındaki burçta ise kesinlikle ameliyat olunmamalı. Ay, ameliyat olacak bölgeyi idare eden burçtan geçerken asla ameliyat olunmamalı. Ay'ın daha sonraki burca geçmesi için bir veya iki gün beklenmeli. Özellikle Ay Neptün, Uranüs, Satürn veya Mars ile birleşme, kare veya karşıt açı içinde olduğunda ameliyat sakıncalıdır. Bu kurala özellikle büyük operasyonlarda uyulmalıdır.
Ay ve Güneş; Satürn veya Mars'a kapanan kare veya karşıt açı yaparken ameliyat olunmamalı.
Ay büyürken ve Jüpiter veya Venüs ile üçgen veya altmışlık açı yapıyorsa ve Mars tarafından zararlı bir açısı yoksa ameliyat için uygun bir zamandır.
Ay sabit bir burçta ise ve bu burç ameliyat olunacak organı idare etmiyorsa ve Ay burcu ayrıca ASC üzerinde değilse ve özellikle Boğa burcunda ise veya Yengeç burcunda ise, ameliyat için uygun bir zamandır. Ay Mars'a herhangi bir kapanan açı yaptığında ameliyat olunmamalı. Çünkü bu durum tehlikeli bir inflamationa veya cerrahi komplikasyonlara işaret eder.
Eğer Ay combust veya Güneş ışınları altında ise (Güneşin 17 derece önünde veya arkasında ise) ve aynı anda Mars ile oppositionda ise kesinlikle ameliyat olunmamalı.
Güneş ameliyat olunacak organı idare eden burçta ise ameliyattan kaçınılmalıdır.
Güneş 12 evde ise Satürn veya G.A.D. ile birleşiyorsa ve aynı anda 6.evdeki Mars tarafından zarar görüyorsa ameliyat tehlikelidir.
Mars saatinde ameliyat olmak zarar verir.
Merkür eğer zararlı bir pozisyonda ise sinir ameliyatı olunmamalıdır. Ameliyat için uygun göstergeler; Jüpiter, Venüs ve ASC yöneticisi, ASC veya MC de olmalı ve tercihan Mars'ın zararlı etkisi olmamalı.
Anestezi kompliasyonları için Neptün incelenmelidir. Jüpiterin Ay ile yaptığı sert aspectler kanama riskini artırır.

Yukarıdaki aşağıdaki gibidir, içindeki dışındaki gibidir
03-29-2012 05:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #132
Cvp: Sağlık Astrolojisi
(11-07-2010 06:49 PM)astrosohbet Yazılan:  Terazi burcunun vucudumuzdaki böbreklerle bağlantısı vardır.

Böbreklerin görevleri ; Kanın asit baz dengesini değişmez tutmak, vücudun su ve elektrolit dengesini sağlamak ve azotlu artık maddelerin dışarı atılmasına yardımcı olmaktır.

Böbreklerin ; Süzülme-Salgılama-Emilim fonksiyonlarının psikolojik karşılığı "Denge"dir.

Alıntı => Nazan Öngiden

konuyu buldum bile gülücük
fakat ben parça parça aktarmışım,
ilerleyen sayfalarda da hep böyle yaptıysam silmeye gerek yok
neyse yattım

07-13-2017 09:03 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir