Değerlendir:
  • 29 Oy - 3.07 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Neptün Açıları
Yazar Mesaj
Karmen Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 20
Üyelik Tarihi: Mar 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #61
RE: Neptün Açıları
NEPTÜN - ASC KAVUŞUMU

Doğum haritasındaki Yükselen, sizi duyarlı, özenli ve manevi biri yapar. Dünyayı diğer insanlardan çok farklı bir bakış açısıyla görüyorsunuz. Sanki gerçek dünya ile bazı daha yüksek boyutların arasında varsınız. Fiziksel dünyanın sert gerçekliği ile manevi düzlemin idealizmi arasında sıkışıp kalmak merak ve kafa karışıklığına neden olur.

Kim olduğunuzu ve büyük resme nasıl uyduğunuzu anlamaya çalışmak karışıklığa, düşük özgüvene ve izolasyona neden olabilir. Normal anlamlı ilişkiler kurmak bir mücadele olabilir çünkü başkaları arasında nasıl davranmanız gerektiğini anlamıyorsunuz. Farklı insanlar ve farklı durumlar için farklı kişilik deneyleri yapabilirsiniz. Sen bir şekil değiştiricisin ve görünmek istemiyorsan kalabalığın içinde eritebilirsin.

Ortadan kaybolmak veya görünmez olmak istediğiniz zamanlar olacaktır. Bu kadar hassas bir insan olmak, çok fazla duyusal girdi tarafından boğulmuş olmanın çok kolay olduğu anlamına gelir. Sadece olumsuz ortamlar değil, rahatsız edici sesler ve kokular gibi şeyler de var. Bir ebeveyn tarafından dırdır yapmak, kişisel alanınızı istila eden insanlarla başa çıkmak için çok fazla olabilir. Duyusal aşırı yüklenmeye yanıt olarak kendinizi kaldırmanız veya bir odaya kilitlemeniz gerekir.

Farklı veya garip hissetmek Neptün-ASC kavuşumu ile normaldir. Yumuşak, özenli ve hassas doğanız zorbalık, şiddet ve sert ya da acı verici herhangi bir şeyden kolayca rahatsız olduğunuz anlamına gelir. Bir kurban gibi hissetmemeye çalışın veya başkalarını kurtarmanız gerektiğini hissedin. Önce kendinize bakmazsanız başkalarına yardım edemezsiniz.

Hassasiyetiniz sağlığınızı cilt döküntüleri, alerji ve enfeksiyonlar şeklinde etkileyebilir. Yanlış tanı ve hastalığın teşhisi zordur. Gerçekliğimizi veya manevi aleminizi uyuşturucu veya alkol kullanarak engellemeye çalışabilirsiniz. Ne yazık ki, diğerlerinden daha fazla bağımlılığa, zehirlenmeye ve aşırı doza maruz kalıyorsun.

Daha yüksek titreşimlere olan duyarlılığınız da korkutucu olabilir. Ayırt etme becerilerini geliştirmeli ve gördüğünüz, duyduğunuz ya da başka bir anlamda duyduğunuz olumsuz enerjileri veya manevi varlıkları nasıl filtreleyeceğinizi öğrenmelisiniz. Yaş ve özgüven sayesinde hayallerinize güvenmeyi, güçlü sezgileri ve psişik yeteneklerinizi kullanmayı öğreneceksiniz.

İdealler ve ahlak sizin için önemlidir. Dine, maneviyata veya felsefeye çerçeve veya ahlaki bir pusula olarak bakabilirsiniz. Neptün kuralları aynaları, kameraları, sahne ve ekranı. Oyunculuk ve müzik, yaratıcılık tarzınız ve mükemmel hayal gücünüz için ideal çıkışlardır. Bu özellik genellikle insanları eğlendirmek için bir yetenek verir.

Gizemler ve sırlar sizi büyülüyor ve bir casus olabilirsiniz. Bununla birlikte, bazı ahlaki kurallara uymanız önemlidir, aksi halde hediyelerinizi kötüye kullanabilir ve insanları aldatabilirsiniz. Yalan ve sahtekarlık sonunda hayal kırıklığı ve rezaletle sonuçlanır.sürprizzz

Natal Haritam

https://resimyukle.xyz/i/1fP6fN

“visita interiora terræ rectificando invenies occultum lapidem”
(“dünyanın derinliklerini ziyaret et, arıtırken gizli taşı bulacaksın.”)
08-01-2019 05:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Karmen Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 20
Üyelik Tarihi: Mar 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #62
RE: Neptün Açıları
MERKÜR SEXTİL NEPTÜN

Sizi tüm titreşimlere karşı aşırı hassas hale getiren akut duyular verir. Bu özellik, psişik yeteneğin veya en azından güçlü ve doğru sezginin ve algısal becerilerin bir göstergesidir. Sezgisel yetenekleriniz, tüm iletişim ve ilişkileriniz için bir varlıktır. Diğerleri, kendilerini ne zaman üzdüklerini bildiğiniz gibi etrafınızda dolaşmayı sevmelidir, bu yüzden diğerleri olmadığında sempatik olabilir.

Ayrıca, birinin negatif ya da kötü bir kişi olduğunu da hissedeceksiniz. Bu önemlidir çünkü sezginize göre hareket etmeli ve bu türden kaçınmalısınız. Tüm titreşimlere sünger gibi davranabildiğiniz için, negatif enerjilerin genel refahınız üzerinde olumsuz etkileri olacaktır.

Aynı nedenlerden ötürü, olumlu insanlarla sosyalleşecek ve keyifli bir evde yaşayacağınızdan emin olacaksınız. Dünyanızın nasıl olması gerektiğine dair aklınızda ideal bir resim var. Bu idealizm, tüm düşünceleriniz, planlarınız ve nasıl iletişim kurduğunuz için de geçerlidir.

İletişim, yalnızca yüksek algı seviyenizden dolayı güçlü bir nokta değildir. Sesiniz harmonik veya melodi olabilir ve iyi bir ton ve ritim duygusuna sahip olmalısınız. Müzik açıkçası hobi veya kariyer için iyi bir seçimdir, ancak yetenekleriniz birçok başka olasılığı işaret ediyor. Herhangi bir sanatsal arayış, edebiyattan şiir veya dramaya uygundur. Tasarım alanı bile yaratıcılığınızdan ve sınırsız stilinizden faydalanabilir.

Bununla birlikte, karmaşık matematiği veya bilimi ya da kurallara ve düzenlemelere sıkı sıkıya bağlı kalması gereken benzer şeyleri ele almakta zorluk çekebilirsiniz. Rahatlama yöntemleri ve spiritüel nitelikteki her şey için çok fazla yarar sağlayacak ve yetenekli olacaksınız. Bu yoga, meditasyon, berrak rüya, Tarot, astrolojiyi içerebilir ve liste bir olur. Elleriniz veya kelimelerinizle (yazılı veya vokal) iyileşmek ilgi çekici olabilir.

Natal Haritam

https://resimyukle.xyz/i/1fP6fN

“visita interiora terræ rectificando invenies occultum lapidem”
(“dünyanın derinliklerini ziyaret et, arıtırken gizli taşı bulacaksın.”)
08-01-2019 05:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Karmen Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 20
Üyelik Tarihi: Mar 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #63
RE: Neptün Açıları
VENÜS - NEPTÜN KAVUŞUMU

Venüs konjonktürü Neptün yüzeyinde göz alıcı, romantik ve güzel. Enerji boğucu, çekici ve puslu gözlü. Bu yönüyle halk, genellikle popülerdir, çünkü kendileri için böyle fantastik bir imajı birleştirmede çok iyidirler. Söylemeye gerek yok, onlar son derece büyüleyici. Bu yönüyle insanlar, sanat ve uyumlu manzaralar için bir göz var. Dişi form genellikle idolleştirilir ve bir kaide üzerine yerleştirilir.

Bu yönüyle ilgili sorun, çirkinliği herhangi bir şekilde kabul etmenin çok zor olmasıdır. Masal romantizminin yönü budur ve bu halk genellikle ulaşılamaz olanlara âşık olur. Neptün, bekarlığın ve karşılıksız sevginin gezegenidir, bu yüzden bunu Venüs'e koyun ve bu insanların kendilerini genellikle ulaşılamaz olanlarla veya hatta başka boyutlardakilerle olan aşk ilişkilerinde bulmaları şaşırtıcı değil! Aşk genellikle doğaüstü hisseder.
Bir başka olasılık da, Neptün'ün gizli olduğu bir aşk ilişkisinde olması çok aldatıcı. Toplantıların bu kadar gizli kalması, çarpma faktörünü daha da yoğunlaştırıyor. Bu halkın evli olduğunda pek çok ilişkisi olabilir, ama bu asla onların suçu değil! Onlar sevgisiz bir evliliğin ya da başka bir 'merhamet' hikayesinin kurbanı. Buradaki hayal gücü, bu halk renk, estetik ve uyum için böyle bir göze sahip olduğu için çarpıcı şaheserler yaratır.
Bir Kaide Üzerine Aşk

Müzik bereketli ve özlem ve drama dolu olacak. Bu, serenat, romantik şarkıcı veya aşk şarkılarının bestecisi için mükemmel bir özellik. En sıkıcı ürünü göz alıcı ve cazip hale getirebileceğinden, bu özellik reklamcılıkta çok iyidir. Bu halk, bulabileceğin en iyi baştan çıkarıcıdır! Moda fotoğrafçılığı, düz bir modelin bile tanrıça gibi görünmesini sağlayabilecek tüm airbrushing ve yumuşak odaklama ile çok Venus / Neptune titreşimine sahiptir.

Görünüşe göre harika bir özellik olurdu, ama grafiğinizde çok güçlüyse, birlikte yaşamak çok zor. Öforik, midede kelebekler sevgisini uzun vadede korumak zor olacak.

Eşinizle birlikte yaşamak en iyi davranış maskesini eritecek ve sonunda Venüs konjonktürü Neptün sıradan bir ilişkinin kırışıklıklarına ve osuruklarına uyamaz. Bu halk, ilişkileri konusunda çok kötü seçimler yapabilir çünkü inanmak istediklerinin fantazi bir insanını oluştururlar.

Gerçek dünyada yaşamak Venüs konjonktürü Neptün için çok zor olabilir. Bu insanlar aşk bağımlısı olabilirler ama seks bağımlısı olamazlar. Neptün, spiritüel bir enerjidir, bu yüzden çok platonik olabilir. Bir ya da şövalyenin bir kadına dikkatini vereceği ve ona bir tanrıça gibi davrandığı, ancak asla, asla elini öpmekten daha ileri gitmediği orta çağ zamanlarının nazik aşkı. Bu kişi, kendilerini çok referanslı ve dinsel anlamda bir ortağa adayabilir, ancak birliği tüketmek öncelik değildir.

Natal Haritam

https://resimyukle.xyz/i/1fP6fN

“visita interiora terræ rectificando invenies occultum lapidem”
(“dünyanın derinliklerini ziyaret et, arıtırken gizli taşı bulacaksın.”)
08-01-2019 06:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Karmen Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 20
Üyelik Tarihi: Mar 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #64
RE: Neptün Açıları
JÜPİTER SEXTİL NEPTÜN

Jüpiter sextile Neptün doğum, sizi idealist ve umutlu biri yapar. Başkalarıyla empati kurar ve ihtiyacı olan birine yardım etmek için neredeyse her şeyi yaparsın. Cömertliğiniz ve fedakarlığınız için bir ödül veya ödül beklemiyorsunuz çünkü dünyayı daha iyi bir yer yapmaktan mutlu ve mutlusunuz. Ancak, olumlu tutumunuz ve iyi işleriniz evren tarafından geri ödenir ve rahat bir yaşamın tadını çıkarmanız gerekir.

Sadaka ve kibarlık davranışlarınız için dini veya manevi bir ilham kaynağı olabilir. Değer verdiğiniz ahlaki veya insani konuların çabalarınız sayesinde gelişeceğine inanıyorsunuz. Şanslı bir insansın ama aynı zamanda güçlü bir sezgiye sahipsin ve birini gördüğünde iyi bir fırsat biliyorsun. Fantezi romanlar ve filmler size çekici gelir ve canlı bir hayal gücüne ve hayal hayatına sahip olmalısınız.

Yaratıcı hediyelerinizi sanat, müzik, drama veya dansa uygulayabilirsiniz. Bununla birlikte, manevi inancınız sizi iyi bir politikacı, sosyal hizmet uzmanı veya öğretmen yapacaktır. Bu yönü olan insanlar genellikle keskin hayırseverlerdir. Buna iyi bir örnek, yarım derece kürenin altında doğum Jüpiter seksil Neptün ile Bill Gates'dir. Bill Gates, dünyanın en zengin insanlarından biri ve dünyanın en büyük özel yardım kuruluşunun kurucusu olan Bill & Melinda Gates Vakfı'dır.

Natal Haritam

https://resimyukle.xyz/i/1fP6fN

“visita interiora terræ rectificando invenies occultum lapidem”
(“dünyanın derinliklerini ziyaret et, arıtırken gizli taşı bulacaksın.”)
08-01-2019 06:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Neptün ve Hayalleri Gerçekleştirmek vivienleigh 16 17,746 03-30-2020 09:38 AM
Son Mesaj: Hattusas

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir