Değerlendir:
  • 43 Oy - 2.72 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Monica Belluci
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #11
RE: Monica Belluci
yukarıda oğlak burcuyla ilgili yazılanlara kendimce ilave yapayım ,

Oğlak burcunun sembolü Dağ Keçisidir.. Keçinin görünen yüzü sakin , tedbirli , sessiz ve mütevâzidir.. oysa içten içe Akrepler kadar güç tutkunu , aslanlar kadar popülerlik isteği , balıklar kadar romantizm dürtüsü taşıyabilirler.. sorun şu ki ; bu DUYGU VE DÜRTÜLERİ ifade etmekte , dış dünyaya yansıtmakta başarılı olmayabilirler.. bazen kendilerini ve hayatı olduğundan daha ciddiye alarak tutku ve duygusallıklarını görmezden gelebilirler..
aslında özünde herkesin ona hayran olmasını , en azından saygı duymasını ateşli bir tutkuyla isterler ancak bu isteklerini ifade etmekte zorlanabilirler.

örneğin Oğlak burcundan Ricky Martin

'' güzel bayanların ilgisini çekmek için şarkıcı oldum ''

demiştir..

gerçekten Dağ Keçisinin sosyal dünyada kendini daha rahat ve akıcı bir şekilde ifade edebilmesi için BİR ŞEYLERİ BAŞARMAYA ihtiyacı var gibidir..

sanki daha başarılı , daha zengin , daha çalışkan ve üretken oldukça daha çok sevileceğine dair bir tür kodlanmaya sahip gibidir..

pek çok Oğlak vurgusu olan kadın ve erkek , gençliğinde aşktan , arkadaşlardan , keyifli saatlerden uzak durarak kendini çalışmalarına adamış , sonraki yıllarda ekonomik ve statü açısından önemli bir konuma gelince gençliğinde yapamadığı aşk kaçamaklarını , çılgınlıkları 40'ından sonra yapabilmektedir.
Oğlak burcu ve yöneticisi Satürn için ZAMANIN EFENDİSİ denir ve bu örnekteki gibi ZAMANI TERSİNDEN YAŞAYAN BENJAMİN BUTTON film karakterine benzer Satürn-Oğlak kişilikleri hiçte az değildir..

09-23-2009 04:56 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir