Değerlendir:
  • 48 Oy - 2.81 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim
Yazar Mesaj
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #105
Cvp: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim -İbd18 için
Simurg Yazılan:10.evinde Balık ve Koç burçları yer alıyor.
MCyöneticisi Neptün ise Dc ile kavuşumda
10.evinde ye alan Koç burcunun yöneticisi Mars 7.evde.

MC Balık;Bazı projelerinin gerçekleşmesi için beklemeyi tercih edebilirsin,zamanı değişik şekilde kullanabilirsin,diğer insanlardan farklı ve istediğin zamanda çalışırsın.Çevrende olup bitene karşı duyarlı olabilirsin,kendini ifade ettiğini düşündüğün zamanlarda çok mutlu olursun. İsteklerini,amaçlarını düşünüp tarafsız şekilde karar vermen sana yarar sağlar.Dıştan gelen etkilere karşı duyarlı olabilirsin ve her şey'in farkında olmak isteyebilirsin.Başarıya ulaşmanda ilham gücünün de katlısı olur.Otoritelerle iyi anlaşabilirsin ve iş konusunda sana yardımcı olabilirler ayrıca biraz gizemli bir imajın olabilir.Seçtiğin iş kültürel ve manevi değerlerini değiştirebilir.Din,tiyatro,dans,film,sanat,tıp,sanayi,psikoloji,çocuk gelişimi,deniz ve suyla ilgili işler olabilir.Korkularının üstesinden gelebilecek güce sahip olabilirsin

Jupiter 10.evde ve balık burcunda;Topumu ilgilendiren meslekler ilgini çekebilir,dürüstlüğünle dikkat çekebilirsin güven verebilirsin,mesleğin çok önemli olabilir senin için ve işin için seyahatler yapabilirsin.Sosyal,siyasal alanda başarılı olabilirsin ayrıca kanunla-yasalarla-mahkemelerle ve kamu-devlet dairesi ile ilgili bir işte çalışabilirsin.

10.evindeki diğer burç ise Koç ayrıca merkür de burada yer alıyor; Buradaki koç sana hırs,kararlılık,çalışkanlık,yetenek ve başarı isteği verebilir.Zeki,olayları kolay anlayan ve yaratıcı biri olabilirsin.iyi ve uygulanabilir planlar yapabilirsin,Yaptığın işlerle,mesleğinle kendini göstermek isteyebilirsin.Başkalarının göremeyeceği olanak ve olasılıkları görüp değerlendirebilirsin.Konuşmaların ilginç,anlamlı ve ikna edici olabilir.Toplumu ilgilendirien konulara ilgin olabilir ve bu konularda da başarılı olabilirsin.Herkesin dertlerini dinleyip çözüm bulabilirsin ve bu yönünden dolayı çevrende sevilebilirsin.

devamı gelecek..

jupiter saturn karesi Kendi yaptıklarınla başkalarının başarılarını kıyaslayabilirsin,hukuk,eğitim,fizik tedavi uzamanı gibi mesleklerde başarılı olabilirsin.Karşına çıkan fırsatları hemen değerlendirme konusunda pasif olabilirsin.Yeteneklerini ,bilgilerini ve deneyimlerini geliştirdikten sonra büyük sorumluluklar alabilirsin.

neptün trine güneş,Merhametli olabilirsin,yaratıcı yeteneklerini ortaya çıkartmanda yardımcı olmuştur sanat, edebiyat, dans, müzik,tiyatro gibi konularda yetenkli olabilirsin. ama çok istekli olmayabilirsin bu konulara yönelme,ilgilenme konusunda.

merkürün neptün ve marsına etkileri ,Hayal gücün bazen mantıklı düşünmene engel olabilir,her şey'in planlı olmasını isteyebilirsin.Aynı zamanda yaratıcı olabilirsin ve yaratıcı fikirlerini sanatsal şekilde kolay ortaya çıkartabilirsin.Yaratıcı potansiyeli kullanmak için disiplini öğrenme ve zihnini o konulara odaklaman gerekebilir.Zor işlerde çalışma ve mücadele için zihinsel ve bedensel olarak enerjik olabilirsin,adil davranmaya çalışabilirsin çevrendekilere ve başkalarının haklarını savunmaya geçebilirsin.Hukuk,yönetim,eğitim,halkla ilşkiler ve iletişimle ilgili alanlarda başarılı olabilirsin.Baş ağrısı ve sinir bozukluğuna yatkın olabilirsin bu da iş'deki verimini düşürebilir.Düşünmeden hareket edebilirsin bazen ve bu da sorunlara neden olabilir.

mars trine güneş Yaptığın işlerde kendine güvenin olmasını sağlamıştır,girişimci bir yapın olabilir,uzun süre enerjik şekilde çalışabilecek kapasiten vardır ve zor görevlerin üstesinden gelebilirsin.Zaman zaman düşünmeden hareket edebilirsin amaçsız şekilde.Mücadele,zorlu işler ve ön planda olmak(liderlik gibi) hoşuna gidebilir.

Mars sextile MC senin erkek otoritelerle iş ilişkilerin iyi olmasında yardımcıdır,sana iş konusunda,iş hayatında ayakta kalabilmeyi ya da kendi işlerini öğretebilirler.

Mars sextile jupiter,Neseli, açik ve içtenli katmıştır sana.Yaptığın işte düzenli olmaya çalışabilirsin,iş yerinde arkadaşlarına önderlik edebilirsin,hedeflerine ulaşmak için zihnini ve fiziki güçlerini kullanabilirsin,kabiliyetli olabilirsin ve kabiliyletlerin bir çok meslekte başarılı olmanı sağlayabilir.Entellektüel biri olabilirsin ve eğitim,hukuk,tiyatro,iletişim-medya gibi konulara ilgi duyabilirsin.

Mars neptün kavuşumu Zaman zaman dikkat eksikliğine olabilir,bağımlılıklara karşı açık olabilirsin Tutkulu bir şekilde hayallerinin-ideallerinin gerçekleşmesi için çabalayabilirsin.Bazen umutsuzluğa kapılabilirsin ve çalışmaların,enerjin bu yüzden boşa gidebilir.Bir yandan heyecanlı olabilirsin bir yandan da motive olmaya çalışabilir ve bocalayabilirsin ayrıca liderlik özelliklerin - yeteneklerin de vardır.

Mc yöneticisi Neptün Dsc ile kavuşumda ayrıca mars da 7.evde;Kariyerinde evliliğinin, ilişkilerinin etkisi olabilir,işindeki kişilerle daha fazla ilişki içinde olabilirsin.

satürn 6.evde;Çalışkan,ciddi,ayrıntılar üzerinde duran biri olabilirsin.Kendinde başa geçecek,liderlik yapacak güç ve yetenek olduğunu düşünürsün ve belki de başkalarının yanında çalışmayı istemeyebilirsin bu yüzden ama başkalarının yanında çalışırsan işini eksiksiz,kusursuz yapabilirsin ve çevrene güven verebilirsin.Çok çalışabilir ve sağlığını bozabilirsin.
uranus 6.evde;Bireysel ve özgür olarak çalışabileceiğin bir işin olmasını isteyebilirsin,özgün ve yaratıcı işlerde başarılı olabilirsin.Sinirsel ve zihinsel gerginlikler-sorunlar,ruhsal buzukluklar yaşayabilirsin.

2.evinde de Aslan burcu var;Üstlerinden destek görebilirsin,parayı güç,kendini daha iyi ifade edebileceğini düşündüğün için ve ailen için isteyebilirsin.2.ev yöneticisi güneş 11.evde;Kendi işinden,arkadaşlarını ya da soyal çevrenin etkisiyle gelir elde edebilirsin.
11-04-2009 12:14 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Félicé - 09-17-2008, 02:49 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Aquar - 09-17-2008, 03:00 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Aquar - 09-19-2008, 06:42 PM
Cvp: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim -İbd18 için - Simurg - 11-04-2009 12:14 AM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - matmazel38 - 09-01-2010, 02:57 AM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - marskovası - 03-21-2011, 09:13 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Derin - 05-04-2011, 10:14 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - destrudo - 12-02-2011, 12:06 AM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Arkadaş - 12-05-2011, 11:27 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Arkadaş - 12-06-2011, 03:28 AM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Arkadaş - 12-06-2011, 03:53 AM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Kaktüs - 05-19-2012, 11:42 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Kariyer MC memati 15 27,612 06-30-2012 04:14 AM
Son Mesaj: Reinarubia

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir