Değerlendir:
  • 11 Oy - 2.27 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Angelina'nın ikizleri
Yazar Mesaj
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Angelina'nın ikizleri
Bu sitenin verdiği doğum bilgilerine göre çıkartılmış harita:

[Resim: astro2gw01twins26743218gg6.th.gif]

Haritayı ilk doğan ikizin doğum saatine göre çizdirdim diğeride ondan 1 dakika sonra doğmuş yeni bir harita çizdirmeye gerek duymadım bu yüzden.

Nin.Me.Sar.Ra
07-14-2008 11:35 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: Angelina'nın ikizleri
Astrolog LYnn Hayes'in ikizlerle ilgili bir tezi var.Kendisi genelde İkizlerden birinin haritadaki rollerden birini,diğerininse öbürünü oynaması neticesinde birbirinden farklı davranan ikizlerle karşılaştığımızı söylüyor.İkizlerin cinsiyetlerinin farklı olması da bu durumu güçlendiren bir etken tabii.

Angelina'nın bebeklerinde temelde bir su gurubu yoğunluğu var.Yengeçteki Güneş-Merkür-Venüs üçlüsüne ,Akrepteki Ay ve 1. evde Akrebimsi etkiler verecek olan Pluton eşlik etmiş.Sevdiklerine sadık,aile kavramına önem veren yoğun duyguları olan çocuklar olacaklardır.

Nin.Me.Sar.Ra
07-16-2008 02:10 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
Cvp: Angelina'nın ikizleri
equal ev sistemine göre Ay 12.evde neptünden sert açı alıyor. ikizlerin anne algılayışında KAYIP BİR ANNEDEN söz edebiliriz..

güneş - venüs ve sabit yıldızlardan birinin (yanılmıyorsam 28 derece yengeçteki sabit yıldız hoş etkiler veriyordu) yaptığı kavuşum sebebiyle ikizlerin oldukça çekici olacaklarını söyleyebiliriz.

8.evdeki güneşin (baba) jüpiterden zıt açı alması + mars-satürn ikilisinden 45lik yarım kare sert açı alması baba algılayışıyla ilgili sorunlara işaret ediyor olabilir.

ve equal ev sistemine göre 4.eve (aile evi) düşen uranüs özgürlüğe , sıradışılığa ve belkide anne-babanın ayrılığına işaret ediyor yorumu yapılabilir.
umarım yanılıyorumdur , ufaklıkların haritalarına bakarak brad ve angelinayı görmeye çalıştım ve hoş şeyler görmedim diyebilirim.

07-20-2008 04:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: Cvp: Angelina'nın ikizleri
Yıldırım Yazılan:equal ev sistemine göre Ay 12.evde neptünden sert açı alıyor. ikizlerin anne algılayışında KAYIP BİR ANNEDEN söz edebiliriz..

Ayın Jüpiterle olumlu açısı Neptünün olumsuz açısının verebileceği somut olarak destek olmayan varlığını hissettirmeyen anne etkisini dengeleyecektir diye düşünüyorum.
Yıldırım Yazılan:güneş - venüs ve sabit yıldızlardan birinin (yanılmıyorsam 28 derece yengeçteki sabit yıldız hoş etkiler veriyordu) yaptığı kavuşum sebebiyle ikizlerin oldukça çekici olacaklarını söyleyebiliriz.

Birde buna Yükselenin Yay olmasının Jüpiterin(büyük ihtimalle) 1. evde olmasının verebileceği popülariteyi ,Plutonun vereceği çekicilik ve karizmayı da ekleyelim.
Yıldırım Yazılan:8.evdeki güneşin (baba) jüpiterden zıt açı alması + mars-satürn ikilisinden 45lik yarım kare sert açı alması baba algılayışıyla ilgili sorunlara işaret ediyor olabilir.

Mars-Satürn birleşiminin Güneşe ve ASC'ye sert açı yapmasını özellikle erkek bebeğin sağlığının hassas olabileceği şeklinde de yorumlayabiliriz.(ASC'ye yapılan açının payı fazla geniş tutulmuş ama doğum sertifikasının gerçek doğum saatinden 5-10 dakika geç yazılmış olabileceği ihtimalini de gözardı etmemek lazım)

Nin.Me.Sar.Ra
07-20-2008 07:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Angelina Jolie'nin Astro-Psikolojik Analizi Derin 13 14,131 09-21-2016 10:32 AM
Son Mesaj: dilek8855

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir