Değerlendir:
  • 30 Oy - 2.9 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Örnek Analizler...
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Örnek Analizler...
DOğum haritası için tıklayınız...
http://photos1.blogger.com/x/blogger/378...WRIGC1.jpg


Judith Exner,JFK ve iki farklı mafya babası ile ilişkisi olan bir kadın.
İlk evliliğini bir aktör ile yapar 5 yıl sonra erkeğin sürekli aldatmaları nedeniyle boşanır.Sonrasında Frank sinatra ile birlikte olan Judith exner yine Sinatra'nın aldatması nedeniyle ayrılır.
Frank Sinatra , Judith'i önce 7 Şubat 1960 ta JFK le tanıştırır.
Bir aylık telefon görüşmelerinden sonra 7 mart 1960 ta ilk buluşmaları ve ilişki başlangıcı gerçekleşir.Ki bu aynı zamanda JFK in seçim günüdür.

Şimdi natal horoskopuna bakalım.Pluto Venüs exact 150 si ve venüs Uranüs exact 60 lık açısı var.Pluto lilith ile birleşmiş durumda.
Mars ve neptün arasında ise exact bir 150 lik açı var.

150 derecelik açıların Venüs ve marsı etki altında bırakması ilişkilerde ilginç , mücadeleci olayların ortaya çıkmasını kolaylaştırıyor.
Venüs Pluto açısı zengin ve güçlü kişilerle kurulan aşk ilişkilerini ,Venüs Uranüs açısı bu aşk ilişkilerinin ani ve beklenmedik başlangıç ve bitişlere sahip olmasını getiriyor.Aynı zamanda Uranüsyen bir kaliteye sahip bir çekicilik veriyor.

Mars ve neptün arasındaki açı ise hayatındaki erkeklerin neptünyen kaliteye sahip olmalarını getiriyor.Yani ilişkilerinde bir aldatma teması,gizlilik ve gözlerden uzak olarak yaşanma sözkonusu.

1960 yılında transit Uranüs Güney düğümün üzerinden geçiyor ve daha sonra natal uranüse üçgen yaparak natal horokoptaki uranüsün enerjisinin rahatça aktive olmasını ve potansiyelinin ortaya çıkmasını sağlıyor.
Aynı dönemde progreste ise jüpiter uranüse karşıt açı yaparken plutoya da kesin bir kare oluşturuyor.

Judith exner'in kollektif gezegenlerle kesin temasları olan mars ve venüsü onun JFK ile ilişkisini daha da komplike duruma getiriyor.Ve onun Mafya babası Sam flood'un JFK e destek olması için bir arabulucu olarak kullanılmasını sağlıyor.

JFK'in onu bu şekilde kullanmasının ardından ise JFK tarafından kötü cinsel teklifi ile karşılaşarak bir kez daha hayal kırıklığına uğruyor.

13 temmuz 1960 ta yaşanan bu hayalkırıklığı sonrası JFK ile ilişkisine devam ediyor ama Sam Flood ile yakınlaşmasını da arttırıyor.
1960-1962 yılları arasında yaşanan bu yoğun ilişkiler yumağı progres Jüpiterin Plutoya kesin karesi ve progres saturun'ün ay düğümü üzerinde olduğu zaman dilimini kapsıyor.

En yoğun olaylar ise 1960 yılında yaşanıyor.

Ekim ayında onun Sam Flood ile ilişkisi FBI tarafından fotoğraflanıyor.
8 kasım 1960 da JFK ABD başkanı oluyor.

Judith Exner kollektif gezegenlerle temas içindeki horoskopuyla büyük planlar için kullanılan bir birey olmanın ötesine geçememiştir.Sam Flood(Sam Giancano) ve JFK ile onu tanıştıran kişi olan Frank Sinatra ise bu olayları başlatan katalizör olmuştur.

Doğum horoskopu birçok vaatlerle doludur.Ancak bu vaatlerin ne zaman gerçekleşeceğini ancak transitler ve progreslerle tahmin edebiliriz.Bazen yıllarca sessiz kalan yaşamlar, Judith Exner de olduğu gibi sadece bir yıl içinde çok yoğun olaylara sahne olabilir.

Judith Exnerin hayatı ile ilgili http://www.answers.com/topic/power-and-beauty şu filmi TV de izlerken bu yazıyı yazmaya karar verdim.

Elif Gökçe.

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
06-23-2008 12:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #2
Kader Ağlarını Örüyor mu ?
Kader Ağlarını Örüyor mu ?

MİLLİ FUTBOL TAKIMININ OLAĞANÜSTÜ BAŞARILARININ ORTAYA ÇIKARTTIĞI BİR SÖZ BAŞBAKAN RECEP TAYYİB'İN DE KADERİNİN YÖRÜNGESİNİ AÇIKLIYOR....

Milli futbol takımı olağanüstü maçlardan sonra yarı finale kalınca bazı futbol yorumcuları bu sonucu mistik yorumlarla açıklamaya başladılar. Çoğunlukla "Kader ağlarını örüyor.." gibi ifadeler kullanıldı. Gerçekten de kader her zaman ağlarını başımıza örmeye hazır bekler. Ama bunu başlıca yardımcısı SATÜRN eliyle yapacaktır ! Transit Satürn bazen öyle noktaya gelir ki çok yukarılardan adamı aşağılara indirir veya elinde orak ile resmedilen Azrail'e canını alma emrini verir.



Bundan aylarca önce Başbakanın yakın akrabaları ile buluştuğum bir yemekte gelecek zaman Tayyip bey için kara bulutlar getiriyor demiştim. Bunu açıklarken temel nokta astroloji olduğundan özellikle politika arenasında fazla dikkat çekmediğini görüyorum. Bir suikasta kurban giden Sezar bile kahin uyarısını dikkate almamıştı. Açıklamaya önce eşim Özlem itiraz etmeye başlamıştı. "Tayyib beyin o kadar güçlü horoskopu var ki Satürn bile ona dokunmaz" demişti. O sırada Başbakanın en güçlü zamanları olduğundan böyle görmek normal sayılabilirdi. Ben de itiraz ettim ve şunu söyledim. "Eğer o meşum Satürn bir şey yapmadan gelip geçerse astroloji çalışmalarını bırakıp denizlerime döneceğim !"



Başbakanın doğum horoskopunda 1 Ağustos 2008 tarihindeki Güneş tutulması sırasındaki gezegen transitleri çok sert açılar yapmaktadır. Özellikle T.Satürn ile doğumdaki Güneş, Ay ve Mars çok sert görünümler içinde olacaktır. Bunlar olurken tutulum düzlemindeki Güneş ve Ay da doğumdaki Satürn ile sert kare görünüm yapmaktadır. Bu kadar etkili görünümlerin bir faninin yazgısında değişiklik yapmadan geçip gitmeleri kehanet kitabına aykırıdır ! Bunlar olurken tutulum düzlemini oluşturan Ay Düğümleri ekseninin doğumdaki (natal) Jüpiter ile kare açıda olmaları da oluşumun tuzu ve biberidir ! Gerçekten ürpertici bir tablo var karşımızda.



Başbakanın aile yakınları ile birlikte olduğu bir sırada kadınlar arasında geçmişteki bir aile olayı yüzünden tartışma çıkar. Tartışanlar onun en yakın akrabalarıdır. Birden kızgın bir şekilde "Benim partim kapatılıyor siz burada nelerle uğraşıyorsunuz.." diye bağırıp çeker gider. Bu olayı öğrendiğimde ben de "Kader ağlarını örüyor.." diye mırıldanmıştım.



Ağustos ayında gerçekleşecek Güneş tutulması daha olmadan ateşi insanları etkilemeye başladı. Eğer doğum haritanızda tutulum düzlemi anormal bir yerdeyse ve ağır gezegenler ile sert açılar yapıyorsa yazgının sizi zorlayacak bir aşamaya geçeceğini tahmin edebilirsiniz. Özellikle transit Satürn veya doğumdaki Satürn tutulum düzleminden veya Güneş-Ay ikilisinden etkileniyorsa bazı kara olaylar yaşamaya hazır olun. Düşüş olursa Başbakan için daha yüksekten aşağıya olacakken bir memur için çok uzak bir yere sürgün olabilir. Eğer haritanızda zorlu yerleşimler ve görünümler varsa öyle kayıplar olabilir ki ; "Bu günlere kadar nasıl sorunsuz yaşamışım ?" diye hayret içinde kalabilirsiniz.


Doğal olarak yaşam olaylarının bulunduğumuz ülke ile bağlantıları vardır. Adaletin olduğu bir ülkede başınıza hukuk düzeni ile ilgili bir bela gelmez örneğin. Orada savcılar dolandırıcı avukatları tutuklatıp başka davalara girmesini ve insanları kandırmasını engeller.Trafik düzeni olan bir ülkede bir sarhoş sürücü yaya geçidinde sizi ezerek yaralamaz. Kontrol mekanizmasının ve hakkına razı olmanın genlere işlenmiş birer kural olduğu ülkelerde tapu memurları ile çeteler birlik olup ev sahibini domuz bağı ile öldürüp malını mülkünü elinden alamaz. Polis maaşı ile son model ithal arabanın alınmasının hemen dikkati çektiği ve soruşturmanın açıldığı bir ülkede polis rüşvet isteyemez ve size para kaybettiremez. Tüm bunların normal sayıldığı ve kangren gibi toplumu sardığı ülkelerde Güneş tutulmasının açılarına daha çok dikkat etmek gerekmiyor mu ?



*****************************************************************************************************



Okurlarımdan gelen mesajlarda Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun giderek iç kararttığını ve onları umutsuzluğa sürüklediğini görüyorum. Aslında dünyanın önemli ülkelerinden birini yıldırmak, sindirmek ve yolundan çevirmek için yıllardan beri düşmanları her türlü hile ve yalakalığı yapıyorlar. Yıllarca önce Kızıldeniz'deki bir İsrail limanında sohbet ettiğim İsrail generali şöyle demişti :"Sadece elinizdeki su kaynakları bile başınıza pek çok bela getirecektir.." Bu gün bela açıcıların Türk ordusunu etkisiz yapmak ve gücünü yıpratmak için travma hikayeleriyle düşmanla işbirliği yaptıklarını görüyoruz. İran'da, Humeyni Paris'ten verdiği talimatlarla Şah'tan önce İran ordusunun yıpratılmasını sağlamıştı. Amerika'ya kaçmasına yardımcı olduğum bir İran iş adamı ağlayarak dincilere nasıl yardımcı olduklarını ve sonra hepsinin ülkeden kaçmak zorunda bırakıldıklarını anlatmıştı. Londra'da başarılı bir doktor olan lise arkadaşım da bir İranlı kadınla evlenmişti. Karısını ve ailesini İran'dan kaçırmak için bir servet harcamıştı.



Zaman çok geç olmadan uyanmazsanız kaybedilenler için gözyaşlarını ilerde başka insanlar anlatacaktır. Doğal olarak yaşadıklarımız bir tarafın haklı diğer tarafın tamamen haksız olduğunu da göstermiyor. Türkiye'de dağılan hukuk sistemi ve yok olan adalet onarılmadıkça acemi denizciler gibi daima kendi suratımıza tükürmeye devam edeceğiz demektir ! Acemi denizci güverteden rüzgara doğru tükürür ve rüzgar da tükürüğünü onun suratına yapıştırır...

http://www.astromistik.com/Astrogundem.htm

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
06-29-2008 01:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Aquar
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
Obama
Sanıyorum, Obama nın haritası forumda ele alınmadı. Haritasına şöyle bir baktığımda "tanınma" potansiyeline ilişkin işaretlere öncelikli önem verdiğimi söyleyebilirim...

ilk işaret 9. evindeki Neptün yerleşimi olabilir...9. ev büyük ölçekli reklam kampanyaları konusunun irdelendiği alan...3. evde küçük ölçekli reklama bakılıyordu galiba...Bazı batılı astrologlar 9. evi tanınma evi olarak inceliyorlar, 9. evin evrensel bir ev olması, mantık sınırları içinde düşünüldüğünde bu inanca katılmama neden olmaktadır...

Obama analizi merakla bekleniyor Sevgili aktif Yorumculargülücük)
09-25-2009 05:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
Cvp: Obama
Ura Yazılan:Sanıyorum, Obama nın haritası forumda ele alınmadı. Haritasına şöyle bir baktığımda "tanınma" potansiyeline ilişkin işaretlere öncelikli önem verdiğimi söyleyebilirim...

ilk işaret 9. evindeki Neptün yerleşimi olabilir...9. ev büyük ölçekli reklam kampanyaları konusunun irdelendiği alan...3. evde küçük ölçekli reklama bakılıyordu galiba...Bazı batılı astrologlar 9. evi tanınma evi olarak inceliyorlar, 9. evin evrensel bir ev olması, mantık sınırları içinde düşünüldüğünde bu inanca katılmama neden olmaktadır...

Obama analizi merakla bekleniyor Sevgili aktif Yorumculargülücük)

Eğer hafızamda bir problem yoksa, netteki derslerde Obama ile ilgili analiz yapılmıştı. Hatta bir ilüzyon içinde olabileceği, aldanabileceği, suikast vs. etkisi falan diye hatırlar gibiyim.....bu ara hafıza tutuk, emin olamıyorum. Yıldırım böyle bir analizin vardı dimi?
09-25-2009 09:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
Cvp: Obama
Nevrotik Yazılan:
Ura Yazılan:Sanıyorum, Obama nın haritası forumda ele alınmadı. Haritasına şöyle bir baktığımda "tanınma" potansiyeline ilişkin işaretlere öncelikli önem verdiğimi söyleyebilirim...

ilk işaret 9. evindeki Neptün yerleşimi olabilir...9. ev büyük ölçekli reklam kampanyaları konusunun irdelendiği alan...3. evde küçük ölçekli reklama bakılıyordu galiba...Bazı batılı astrologlar 9. evi tanınma evi olarak inceliyorlar, 9. evin evrensel bir ev olması, mantık sınırları içinde düşünüldüğünde bu inanca katılmama neden olmaktadır...

Obama analizi merakla bekleniyor Sevgili aktif Yorumculargülücük)

Eğer hafızamda bir problem yoksa, netteki derslerde Obama ile ilgili analiz yapılmıştı. Hatta bir ilüzyon içinde olabileceği, aldanabileceği, suikast vs. etkisi falan diye hatırlar gibiyim.....bu ara hafıza tutuk, emin olamıyorum. Yıldırım böyle bir analizin vardı dimi?

Kovaya aslan olduğunu hatırlıyorum bende ders notlarında konuşulmuştu sanırım yada amerikaya ile sinatrisinde hımm
09-25-2009 09:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Aquar
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
Cvp: Obama
Nevrotik Yazılan:
Ura Yazılan:Sanıyorum, Obama nın haritası forumda ele alınmadı. Haritasına şöyle bir baktığımda "tanınma" potansiyeline ilişkin işaretlere öncelikli önem verdiğimi söyleyebilirim...

ilk işaret 9. evindeki Neptün yerleşimi olabilir...9. ev büyük ölçekli reklam kampanyaları konusunun irdelendiği alan...3. evde küçük ölçekli reklama bakılıyordu galiba...Bazı batılı astrologlar 9. evi tanınma evi olarak inceliyorlar, 9. evin evrensel bir ev olması, mantık sınırları içinde düşünüldüğünde bu inanca katılmama neden olmaktadır...

Obama analizi merakla bekleniyor Sevgili aktif Yorumculargülücük)

Eğer hafızamda bir problem yoksa, netteki derslerde Obama ile ilgili analiz yapılmıştı. Hatta bir ilüzyon içinde olabileceği, aldanabileceği, suikast vs. etkisi falan diye hatırlar gibiyim.....bu ara hafıza tutuk, emin olamıyorum. Yıldırım böyle bir analizin vardı dimi?

derste Obama nın transitlerine değinildiğini hatırlıyorum.seçim süreci kapsamında, genel analiz değildi hatırladığım
09-25-2009 09:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Nâr Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 341
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 2

Mesaj: #7
RE: Örnek Analizler...
obama ile ilgili yorum yapamayacağım gülücük ama daha önce okumuş olduğum bir analiz linkini paylaşabilirim.
belki görmek istediğiniz açılarla ilgili size yardımcı olabilir.

http://www.hakankirkoglu.com/c/kahince.a...rack_Obama

Yüzde ısrar etme,doksan da olur.İnsan dediğinde
noksan da olur.Sakın büyüklenme,elde neler var,Bir ben varım deme,yoksanda olur!...

HZ Mevlana!!!

http://a1108.hizliresim.com/11/8/16/17364.gif
09-26-2009 10:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
RE: Örnek Analizler...
evet ABD'nin seçim sürecinde Obama'nın transitlerine değinmiştik , doğum haritası yorumunuda yapabiliriz tabii.
aslında önce analizi haketmesi lazım , daha bir icraatını göremedik dermişim gülücük

09-26-2009 03:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir