Değerlendir:
  • 2 Oy - 4.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Venüs İkizler'de (3 Nisan - 7 Ağustos)
Yazar Mesaj
Hattusas Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 41
Üyelik Tarihi: Mar 2020

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Venüs İkizler'de (3 Nisan - 7 Ağustos)
Eveeet, Venüs kıpır kıpır bir burca ve evet benim de burcum olan İkizler'e geçiyor. Aşk ve her türlü ilişkiyi temsil eden Venüs gezegenimiz hızlı ve hareketli bu burçta ilerleyişini sürdürecek hatta yeri geldiğinde (13 Mayıs - 25 Haziran arası) geri harekette bulunacak.

Öncelikle evden çıkamadığımız bu dönemde hayattan aldığımız zevki de temsil eden Venüs'ün böyle bir burca geçmesi bizim ruh halimizde bir hareketlilik yaratabilir ve yaptığımız şeylerden çabucak sıkılabiliriz. Bu dönemde paramızı öğrenmek istediğimiz bir şeye, eğitime harcayabiliriz. Bir şeyler öğrenmek ve sosyal gruplarla vakit geçirmek, eğlenmek için çok ideal bir zaman dilimidir. Venüs İkizler aynı zamanda yazın başlangıcı tarzı bir algı yarattığı için bu dönemde tatile gitme isteğimiz de artabilir bunu simgeler.
(Bazı siteler kendimizi daha akıcı ve kolayca ifade edeceğimiz bir zaman dilimi demiş bir şeyleri fakat ifade etmek Merkür ile alakalı olduğu için değinmek istemedim.)

Aşk ve evlilik gezegeni olduğu için de özellikle İkizler ve diğer hava burçlarını aşk bekliyor olabilir. Yalnız retro olan tarihte evlilik ve nikah için uygun değildir. Özellikle İkizler, Balık, Başak ve Yayların retro tarihinde dikkat etmesi gerekiyor. Venüs'ün haritanızdaki herhangi bir evde retro halinde olacağını düşünürsek o evde karmaşıklık yaratacağı için bir problem çıkacaktır. (Doğum haritanızda Venüs'ünüz retro ise bu retro olacağı sürede daha mutlu ve dayanıklı olabilirsiniz siz zaten o enerjiye alışıksınız. Bu tüm retrolarda geçerli.)

Ayrıca bir yerde okumuştum bu yıl İkizler ve Koçlar aşkı bulacak fakat sınandıkları bir yıl olacak. İkizler'de gerilen Venüs'ün ardından başlayan Mars Koç gerilmesi de uzunca bir süre etkileyecek. Retro süresince özellikle Koç ve İkizler burçları eski sevdiklerinden haber alabilir, geri dönüşler olabilir ya da o kişi ile bağınızın tamamen kesileceği bir olaya şahit olabilirsiniz. Burada affedip affetmeyeceğiniz konusunda Venüs tamamen size şans sunuyor olacak. Bu yıl zorlu sınavlardan sonra kalıcı bir aşk yakalamanız hatta evlenmeniz mümkün.

*Bütün transitlerde olduğu gibi burada belirtilen burçlarda Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn yani içsel gezegenlerinizden en az bir tanesi var ise siz de bu etkilerden etkileneceksiniz.


Venüs'ün haritanızda düştüğü eve - retro süresi hariç - mutluluk ve huzur getirmesi dileğimleee...

Siz Venüs İkizler transitini nasıl değerlendiriyorsunuz? Uzunca bir süre gündemde olacağı için yazmak istedim.

[Resim: 6IVuY5.png]
04-03-2020 05:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Venüs Geri Harekette ( Retro Venüs ) astrosohbet 135 179,190 11-20-2018 06:18 PM
Son Mesaj: picachu
  Venüs Transitleri kayasran 58 152,330 11-07-2017 01:48 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,677 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir