Değerlendir:
  • 56 Oy - 3.04 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

7. Ev ve Gezegenler
Yazar Mesaj
albunea Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 142
Üyelik Tarihi: Mar 2011

Rep Puanı: 13

Mesaj: #51
RE: 7. Ev ve Gezegenler
(09-14-2011 05:04 AM)gezegenjupiter Yazılan:  bence akreplerin ilgilenmemelerinin nedeni satürn olabilir.güneş-satürn kavuşumu can sıkıcı oluyor bence. enerjini alıyor. sana karşı bunu hissediyo olabilirler.
yoksa akrepler tehlikeyi -şiddeti seviyorlar yada uğraşacak bi kadın olunca daha bi hoşlanırna gidiyo (malüm azıcık kaçıklar)
senin ayın boğada, onların güneşine zıt açıda, genelde çiftlerde güneş-ay zıtlığı kavuşumu karesi filan çok oluyor.
bi de onların güneşi senin amrsa kavuşum yapabilir. bu açı da baya cinsel çekim yapan bi açı.
bence satürnün olmasaydı her şey daha iyi olurdu :D

(09-14-2011 02:58 AM)albunea Yazılan:  
(09-14-2011 02:54 AM)marskovası Yazılan:  Koç olarak akreplerde şansın 0' altıdır, ancak; haritana baktım, tavlarsan anca venüsbalığınla verygood sonuçta akrepte yönetmeyi seven burçlardan ama balıktaki venüs uyum sağlar, balıkta ya da neptün yoğunluğu olan herşey. Ancak koç kızıştırır çift mars etkisi yaratır akrepte ve sadece sidik yarıştırır, hangimizin marsı galip gelecek gibilerden gözkýrpma


haha bence ben şansımı yükselen akrepte deneyeyim, 7. ev boğasıyla bir güzellik yapar belki bilemedim =)

uğraşmayı sevdikleri kesin =) teşekkür ederim çiçek
09-15-2011 01:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
allstar Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 24
Üyelik Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #52
RE: 7. Ev ve Gezegenler
7. ev mars koçta. ben evlenmeden öleyim mi ne yapayım? mars, sıkıntısız açılar almış durumda ama venüsle ay savaş alanı gibi.

bir de harita bütündür derler, evlilik hayatı kötü olan insanın nesi iyi olabilir ki hayatta?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=8...&rs=0&ast=
01-24-2012 08:00 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynep_muteal06 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Apr 2012

Rep Puanı: 4

Mesaj: #53
RE: 7. Ev ve Gezegenler
(11-27-2010 02:47 PM)eylülmavi Yazılan:  
(11-27-2010 01:31 PM)gezegenjupiter Yazılan:  annemin haritasında uranüs 7.evde, aslanda açıları;
uranüs -venüs üçgen
uranüs -merkür zıt
uranüs-şiron-zıt

uranüs açıları mı enden oldu bilmiyorum ama; babam başak burcu. fikirsel olarak pek anlaşamazlar -babam duygusuzdur annem aşırı duygusaldır, babam umursamaz annem her durumu büyütür, babam klasik iktisatçıdır,annem parar harcamaya bayılır..-
ama genel olarak bakınca uyumlu ve mutlu bir evliliklerinin olduğunu söyleyebilirim. boşanma gibi bir durum da söz konusu değil ya da aynı evin içinde küs kalma vs. yok


gezegen, sanırım annen balık, başka bi başlıkda gözüme çarptı doğum tarihi.. balık ve başak her ne kadar zıt burçlar olsalarda, yoğun aşk hiç bitmiyor gülücük)


Çok doğru, başak ve balık aşkı muhteşem..

Gizlesem de aşikar etsem de canımsın benim.
05-24-2012 04:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynep_muteal06 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Apr 2012

Rep Puanı: 4

Mesaj: #54
RE: 7. Ev ve Gezegenler
(07-12-2011 08:23 PM)nisan15 Yazılan:  7. evim başakla başlıyor teraziyle bitiyor ayrıca terazide pluto var sanırım burada gezegen olmasından dolayı 7. evimi terazi saymam gerekecek. Plıto olması sebebi ile plutonik kisilere cekilip hayat derslerimi ve en büyük kazıkları diyim amiyane tabirle affedersinizo bu evden yiyiyor ve dönüşüyorum yada dönüşemiyorum bilemedim simdi .. 7. evin terazi olması ve yöneticisi venüsün de balıkta olup yükselene yakın durması sanırım tahammüllü yapıyor beni.

Rica etsem 7. evimi yorumlayabilir mi bir arkadas gülücük


terazideki plütodan korkmayın bence. eğer venüs ve jüpiterle açıları olumluysa oldukça hoş bir evlilik hayatı vaadedebilir. Sadece biraz yıpratıcı ve yoğun bir sevgi veriyor; sanki biraz da takıntılı. Kendimden biliyorum Ama evlilik için söylediğim yorum bana ait deneyimden değil, evli değilim çünkü.

Gizlesem de aşikar etsem de canımsın benim.
05-24-2012 04:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Marie Çevrimdışı
Merkury Vip
*****
Merkury Vip
lt=
Mesajlar: 123
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 5

Mesaj: #55
Cvp: RE: 7. Ev ve Gezegenler
(05-18-2008 06:23 PM)Nin.Me.Sar.Ra Yazılan:  NEPTÜN

Bazı Astrologlar 7. evdeki Neptünün evlilikte mutluluk vermediğine inanmaktadırlar.Oysa epey ağır etkili bir güç olan Neptün sevdiği bir burçtaysa ve bazı büyük yıldızlarla tatlı açılar yapıyorsa evlilik düşlerdeki gibi mutlu geçebilir.Çünkü Neptün hayaller yıldızıdır.Insanın düşlerini gerçekleştirmesini sağladığı gibi büyük hayal kırıklığında neden olabilir.Neptün sert açılıysa evlilikte mutluluk olamayacağını söyleyebiliriz.Bu durumda harita sahibinin sevmeyi ve sevilmeyi çok istediğini,evliliğin bunların sağlayacağını umduğunu ve sonunda hayal kırıklığına uğradığını varsayabiliriz.Ancak her harita bir bütündür.Harita sahibinin Güneşi,Ayı,Venüsü, vb bu aşk konusunda söz sahibi olabilirler.Durum böyle olunca da 7. evde Neptünü bulunan kimse birden ayrılabilir veya bütün güçlüklere karşın evliliğini sürdürmeyi isteyebilir.Ayrıca Neptünün 7. evde düştüğü burçta evlilikte rol oynar.

Neptünü 7. evde olan kimsenin duygusuz biriyle evlenmesi büyük hata olur.Evet 7. evdeki Neptün aşk arzusuyla birlikte lüx isteğide verebilir .Zengin bir eşte bu lüxü sağlayabilir.Ama o duygusuz biriyse harita sahibini çevreleyen güzelliklerin o büyük lüxün bir değeri kalmayacaktır.Neptünü 7. evde bulunan kimsenin duygulu,duyarlı sevmesini bilen biriyle evlenmesi gerekir.Ayrıca Neptün evlenicek erkeğin haritasında Ay veya Venüsle tatlı açılı olmalıdır.Evlenicek kadının haritasında da erkeğin Neptünü Güneş,Venüs ,Mars gibi güçlerle tatlı açılı olmalıdır.Hiç olmazsa Güneşle tatlı açı yapmalıdır.Bu arada Neptünü 7. evde bulunan kimse aşkta kuruntucu,kuşkucu kıskançta olabilir.Bu durumda da eşten kuşkulanması kaçınılmazdır.Eşin tam anlamıyla sadık olması gerekir.Harita sahibinin kuşku duymasına neden olacak bir şey yapmamalıdır.Çünkü küçük bir kaçamak bile tatsız etki yapacaktır.Eş kalan ömründe sadıkta olsa harita sahibi ona inanmayacaktır.Her hareketini şüpheyle karşılayacaktır.Neptün sert açılar yapıyorsa evlilikte aşk olsa bile mutluluk olmayacaktır.Harita sahibi kuşku ve kıskançlıkla adeta kendini aşındıracaktır.Bir yandan üzülecek.Bir yandan da teselliyi içki vb. de aramaya başlayacaktır.Neptün Merkür ,Mars vb.yle sert açılıysa bu durum Alkolizme kadar gidebilir.Ama haritada bir veya birkaç gezegenle iyi açılı Neptün büyük mutlulukta verebilir.

7.evde olup olmadığı şüpheli ama yukarıdaki tanımlama bana uyuyor.Gerçi 5.ev akrep, satürnlü biri için de geçerli bi' izah gülücük Aldatılma korkusu var bende bu da güven sorunu yaratıyor. Sanırım asıl sorunum bu :D
08-17-2014 12:44 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Karpuzseverim Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Aug 2012

Rep Puanı: 4

Mesaj: #56
Cvp: RE: 7. Ev ve Gezegenler
(05-18-2008 06:18 PM)Nin.Me.Sar.Ra Yazılan:  GÜNEŞ

Doğum anında 7. evde bulunan Güneş,tatlı açılar da yapması koşuluyla evlilikte mutluluğa işaret eder.Evleneceğiniz kişi iyi niyetli,mert,cömert,dürüst,sevgi dolu biri olabilir.Size yaşamdan hemen hemen her istediğiniz şeyi de verebilir.Yalnız 7. evdeki Güneş aynı zamnda güçlü,otoriter bir eşe de işaret eder.Çalışan ve gözönünde olan bir insansanız meslek ve toplum yaşamındaki durumunuz yüzünden zaman zaman evde tartışmalar olabilir.Eşiniz sizinle gururlanabilir ama aynı zamanda sizi biraz da kıskanabilir.Eşinizin sizi anlamasını sağlamalısınız. Sizinle ilgili herşeyi öğrenmeye de hakkı vardır.Böylece anlamsız kuşkulardan da sıyrılacak ve size her bakımdan inanmaya başlayacaktır.Birlikte kararlar vereceksiniz.Evi birlikte dayayıp döşeyeceksinizBu güzel ev birlikte mutluluğu bulacağınız yer olacaktır.

Fakat Güneş 7. evde sevmediği bir burçta olabilir.Ayrıca Mars,Satürn vb.yle sert açı yapabilir.Bu durumda mutlu olabilmeniz güçtür.Eşiniz her isteğinin yerine getirilmesini bekleyen ,aşırı otoriter,tutucu bir de olabilir.Ancak her harita bir bütündür ve Güneşin tatlı açıları durumu epey değiştirecektir.

AY

Bir Yıldız haritasında 7. eve düşen Ay evlilikle ilgili tatlı düşlere,romantik duygulara neden olur.Aslında eşinizde her aradığınızı bulabilirsiniz.Evlilik başarılı olacaktır.Yuvanızda rahat ve huzur içinde yaşayacaksınız.Eşinizle hemen her konuda anlaşacaksınız.Yuva sizin için çok önemlidir.Sevgi dolu bir yuvanız olacaktır.Burda eşinizle gözlerden uzakta kalacaksınız.Ama toplum yaşamınızı da unutmayacaksınız.Güzel evinizde dostları,ahbapları ağırlayacak,onlara her türlü ikramda bulunacaksınız.Hepside size hayran kalacaktır. Siz ideal eş olmayı isteyeceksiniz ve bunu da başaracaksınız.

Fakat Ay 7. evde sevmediği bir burçtaysa ve/veya sert açılar yapıyorsa bu güzel evliliği gölgeleyecek şeyler olabilir.Evinizi tam anlamıyla benimseyebilirsiniz. Herşeyi kendiniz yapmayı isteyebilirsiniz.Eşinizin evle ilgili konularda düşüncelerini söylemesini bile istemeyebilirsiniz.Zamanla onun evde huzursuz olmasına ve kendisini yabancı gibi hissetmesine neden olabilirsiniz. Haritada ayın sert etkilerini giderecek güçlü yıldızlardan faydalanmalısınız.Evliliğinde aslında bir ortaklık olduğunu unutmamalısınız.

MERKÜR

Doğum anına göre çıkartılan haritada7. eve düşen Merkür,zevkli, heyecanlı
çekişmeli bir evliliğe işaret edebilir.Merkür sevdiği veya rahat ettiği bir burçtaysa,tatlı açılarda yapıyorsa eşinizle zaman zaman çekişebilir ve bundan da zevk alabilirsiniz.Sizinkisi iyi bir ortaklıkta sayılabilir.Eşinizle kafa dostluğu da kurmalısınız.Onun için konuşacağınız,paylaşacağınız konular olmalıdır.Iyi eğitim gördünüzse muhakkak kendi düzeyinizde birini seçmelisiniz.Böylece bilgi değiş tokuşu da olacaktır.Hemen her konuda birbirinizi anlayarak hareket edeceksiniz.Bu evlilik hiçbir zaman yeniliğini de kaybetmeyecektir.Kısaca söylemek gerekirse eşinizle pek çok şeyi paylaşacak ve mutlu olacaksınız.

Fakat Merkür 7. evde sevmediği,rahat edemediği bir burçtaysa ve/veya sert açılar yapıyorsa. eş seçerken çok dikkatli olmalısınız.Iyi eğitim görmüş biriyseniz okulu yarıda bırakan biriyle anlaşmanıza olanak yoktur.Eğitime önem vermeyen biriyseniz,iyi okumuş ,bilgili birinden uzak kalmalısınız.Onu çokta beğenseniz bir süre sonra eğitim düzeyindeki farklılıklar yüzünden tartışmalar başlayacaktır.Birbirinizi üzecek ve kıracaksınız.Eşinizi ezmeğede kalkabilirsiniz.Veya o bilgisine,vb. güvenerek sizi aşağı görmeye de kalkabilir.7. evde Merkür varsa muhakkak kendi düzeyinizden ,ortak noktalarınız bulunan birini seçmelisiniz.

3 ü de 7. evimde biraz kalabalık bi yer burası :D

=>Haritam<=
08-19-2014 11:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #57
RE: 7. Ev ve Gezegenler
placidus ev sitemine göre 7. evde satürn var 1. sayfada yazılandan bir kesit aldım:
SATÜRN
Doğum anına göre çıkartılan bir yıldız haritasında 7. eve düşen satürnün mutluluk vermesi güçtür,ama olanaksız değildir.Herşeyden önce bu evlilikte yönetimin eşinizde olacağımı bilmelisiniz.O otoriter biri olacaktır ve her dediğinin yapılmasını isteyecektir. ...

Bu olamaz. Çünkü sadece kendi istediği olsun istediği için ayrılmışlığım var Ben özgürlük istiyorum Ben köle olmak istemiyorum hayat arkadaşlığı istiyorum

Whole Signs ev sitemine göre 7. evimde KAD Uranüs Neptün var

7. evde Oğlaktaki Uranüs evde kırıcı sözlerin söylenmesine hareket ve laflarla eşlerin birbirlerini yaralamalarına neden olabilir. Harita sahibi ayrılmayı asla istemez.Ama yuvada eşine bir türlü rahat vermez ve hep onunla uğraşır.Eşini eleştirir,tatsız imalarda bulunur,hatta herkesin içinde küçük düşürebilir. Uranüsün bu konumu ömür boyu sürecek tatsızlık anlamına gelebilir.

Neptünü 7. evde bulunan kimse aşkta kuruntucu,kuşkucu kıskançta olabilir.Bu durumda da eşten kuşkulanması kaçınılmazdır.Eşin tam anlamıyla sadık olması gerekir.Harita sahibinin kuşku duymasına neden olacak birşey yapmamalıdır.Çünkü küçük bir kaçamak bile tatsız etki yapacaktır.Eş kalan ömründe sadıkta olsa harita sahibi ona inanmayacaktır.Her hareketini şüpheyle karşılayacaktır.Neptün sert açılar yapıyorsa evlilikte aşk olsa bile mutluluk olmayacaktır.Harita sahibi kuşku ve kıskançlıkla adeta kendini aşındıracaktır.

7. eve Oğlakla düşen Neptün aşk isteğiyle birlikte görülen para hırsına işaret eder.Harita sahibi cinselliğe de büyük önem verir.Aşk,cinsellik ve para bir arada olursa harita sahibi mutluluk duyacaktır.Ama bunlardan birinin eksikliği yuvada sorun yaratacaktır.Yinede harita sahibi hiçbir zaman ayrılmayı düşünmeyecektir.O eşini eleştirmek,imada bulunmak,tartışma çıkartmak,huzur kaçırmakla yetinecektir.

KAD için bilgi yoktu

Uranüs ve Neptün benim için çok tutarlı. Bu şartlar altında evlilik benim için bir mucize Öyle mükemmel uyum olmalı ki anca o zaman olur. Bu artık biraz da şans işi Hayırlısı be gülücük

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
11-17-2016 02:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
say24 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 285
Üyelik Tarihi: Jun 2014

Rep Puanı: 15

Mesaj: #58
RE: 7. Ev ve Gezegenler
Evliliği bilmem de, Venüsyen erkekler bana her zaman çekici gelmiştir (Özellikle Terazi etkisi taşıyan erkekler)

Venüs'üm 7. evde gülücük

Haritam: https://resmim.net/i/uXiTy
2021-22 Solar Return Haritam: https://resmim.net/i/uXFsU
03-29-2017 08:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
idrilhawke Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 64
Üyelik Tarihi: Feb 2018

Rep Puanı: 4

Mesaj: #59
Cvp: 7. Ev ve Gezegenler
7. ev deyince cinnet geçiresim geliyor puhaha2 marsım 7. evinde çok kötü açıları var batı astrolojisine göre kötü bir evlilik ve tartışmalı evlilik iki ilişkilerde sorunlar vedik göre daha iyi en iyisi evlenmemek gibi gülücük

Pladicus: https://i.hizliresim.com/JDDXJW.png
Whole Sings: https://i.hizliresim.com/lZZL5E.png
03-10-2018 02:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir