Değerlendir:
  • 14 Oy - 2.79 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

yezda doğum portresi
Yazar Mesaj
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
yezda doğum portresi
Harita Tipi :bütün gezegenler 180 derecelik yayın içinde toplanmış.kase veya yarımküre modelini taşıyan kişi gezegenlerin bulunduğu evlerin hayat alanlarında faaliyet gösterir.genellikle dikkatinin gezegen olmayan alanlarda başarıya odaklanacaktır.bu tip hartanın özelliği tam karşı alandaki orta nokta alanlarında faaliyet isteği ise siz 4. ev yuva aile sevgi, iç derinlikve çocuk eğlence gibi konularda ilginizi yoğunlaştıracaksınız demektir.

Güneş-Ay İlişkisi yeni ayda doğmuşsunuz.      ‘Yeniayda doğanlar çocuksu, sürekli bir başlangıç yapmak isteyen, sabırsız ve daha çok kendilerine dönük bir duygusal motora, motivasyon kaynağına sahiptirler. Olayları hemen duygusal açıdan yorumlar ve sevdikleri işle duygusal anlamda bütünleşme yaşarlar. Sevdikleri ve sevmedikleri arasında güçlü, yoğun bir ayırım yaparlar. Bu dönemde doğanlar oldukça subjektif ve aceleci olacaklardır. Hemen eyleme geçmek isterler. Yaşamlarında bir görüşün liderliğini yapmak ve başlatmak büyük önem taşır ‘h.kırkoğlu
Haritada hava vurgulu toprak eksik elementli haritada kişi çok aktif,zihinsel temalara ve öğrenmeye hevesli bir yapı veririken toprak eksikliği kişinin sağlığına epk önem vermediğini gösterebilir.pratikliğe ve maddi konulara fazla yatkın değilsiniz..
Yükselen
Burcunuz kova :sevgi ve yardımseverlik en önemli özelliğinizdir.doğrunun peşindedirler,ideallerine bağlı,bağımsızlıklarına düşkün dür.sizi kesinlikle kısıtlamamak isteklerinize karşı gelmemek gerek o zaman hapis hayatı yaşarsınız.kolayca parca harcarsınız,ama dostluk konusunda oldukça titizsiniz dürüst bilgili kendine güvenen kişileri arkadaş olarak seçersiniz.sevdiklerinizi eleştirmeye eğiliminiz var çünkü duygusal değildir yükselen kova.dinlemeyi de severler her şeye ilgileri vardır.
Yükselen
Yöneticisi Uranüs 10 evde yayda:hep yenilik ve yeni teknikleri kendinize yakın tutarsınız.politik düşünceleriniz farklıdır.iş konusunda anneniz(10.ev)in beklentilerinin dışında hareket etmiş olabilirsiniz..anneniz farklı biri olabilir.bu yerleşim ile bir anda hayatınız bambaşkalaşabilir(Uranüs)uzmanlık ve yaratıcık gerektiren konular için uygundur(astroloji merakı)devam edeceğim :
04-09-2007 03:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
Cvp: yezda doğum portresi
yezda Yazılan:
vivienleigh Yazılan:Haritada hava vurgulu toprak eksik elementli haritada kişi çok aktif,zihinsel temalara ve öğrenmeye hevesli bir yapı veririken toprak eksikliği kişinin sağlığına epk önem vermediğini gösterebilir.pratikliğe ve maddi konulara fazla yatkın değilsiniz.bünyeniz yine doğuştan güçlüdür çünkü güneşiniz de 1. evdedir.
Yükselen
Burcunuz kova :sevgi ve yardımseverlik en önemli özelliğinizdir.doğrunun peşindedirler,ideallerine bağlı,bağımsızlıklarına düşkün dür.sizi kesinlikle kısıtlamamak isteklerinize karşı gelmemek gerek o zaman hapis hayatı yaşarsınız.kolayca parca harcarsınız,ama dostluk konusunda oldukça titizsiniz dürüst bilgili kendine güvenen kişileri arkadaş olarak seçersiniz.sevdiklerinizi eleştirmeye eğiliminiz var çünkü duygusal değildir yükselen kova.dinlemeyi de severler her şeye ilgileri vardır.
öncelikle çok teşekkür ediyorum vivi.ciğim ama benim güneşim 12.de hangi siteden çıkardın merak ettim cnm!
ah doğru o aklımda yanlış kalmış aklımdan yazmıştım güneşin 12. evde ...orayı düzelteyim..zaten güneş 12.evi daha yorumlamadım..afedersin gülücük
04-09-2007 03:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
yezda doğum portresi
uranüs 10.evde yayda
uranüs 10 evde güçlü bir irade verecektir..toplumda adaletli ve değişik davranmayı seviyorsunuz.
güneş kovada 12.evde kova her nekadar dışadönük bir burçsa da güneş 12. evde bir içe kapanma verebilir.sinirsel gerilimler ve utzngaçlık da verir faka siz bunları kova yükselen kova ile aşarsınız.mesala evinizde yalnız iletişimde bulunrsunuz..bu kovanın sevdiği bilgisayar gibi araçlar olur..sizin kadar da bunu iyi beceren yoktur..12.ev yalnızlık isteği kova nın iletişim ve bilgisayar sevgisi ile 12.evde yazma isteği birleşince tablo ortadadır..başkalarının sizi kontrol etmesine izin vermezsiniz..eşiniz sizin herşeyinizi paylaşmakta direnmemelidir..
güneşin açıları:güneş venü kavuşumu sizin maddi olanaklarınızı arttiracak.size popülerlik verecek,talepkar ve rahatınıza düşkün olmanızı isteyecek..çekici ve güzel yapacaktır..içten içe sanatçı ve zevkli ama biraz da mesafeli yapacaktır..
güneş jüpiter karesi.aşırıya kaçmanızı kolaylaştıracak,bir çok fırsat verecek,savurganlık ta verebilir.
güneş uranüs altmışlığı:açık fikirli, reformcu,yenilik ve değişiklik sevmenizi sağlayacak..
güneş yükselen kavuşumu:girgin,enerjik,canlı,dolaysız yapacak dikkat çekeceksiniz zaten bunu da istersiniz.isteklerinizi talep eder bunları herkesten kolayca alırsınız..
ay kovada 1. evde:duygusal olarak kendinizden hoşlanırsınız ve başkalarının da sizden hoşlanmasını beğenmesini istesiniz.ay 1. evde anneye bağlılık verir.çok çabuk üzülürsün ama kovada olduğu için bu derinlere kadar inip sizi hasta etmez..iyi bir tahminci iseniz ve vizyonunuz kuvvetli ise bu 1. evdeki ay kovanın konumundan.bilimi ve astroloji sevdiren bir konum da budur.
ayın açıları:ay merkür kavuşumu:duygusal iletişim sizin için sözel iletişimden daha başarılıdır.gevezelik yapmayı seversiniz,duygularınızı derine itmez yüzeyde tutarsınız.
ay mars ay satürn üçgeni:ay satürn üçgeni akıllı bir anne verir.olgunluk ve gerçekçilir.her ne kadar toprak yoğunluğunuz az ise de gerçekçiliğinizi satürn uyumuyla alacaksınız..eviniz ve işiniz arasında uyumu başaranlardansınız..
ay mars üçgeni sizi sürekli birşeyler yapmaya itecek,size gç cesaret samimiyet ve koruyuculuk verecektir..takım çalışmasına sizin yatkın olmanzı sağlayacak..zaten kovalar takım ruhu ile doğarlar..
mars terazide 8. evde .mars terazide kafasına göre takılmaz
pek de rahat değildir..terazide kararsızlık verir mars terazide ise paylaşmaya ve işbirliğine yönelik hareket etmek zorundadır ama mars bunu gerçekleştirmekte zorlanır..terazi paylaşacaksın der mars sahip olmak ister..sizin üretkenliğiniz etrafınızın onayına göre artar veya azalır....ama 8. evdeki bir mars sizi ateşli yapacak,sevdiklerinizi paylaşmayacak,eşinizin sahip olduklarını paylaşmaz,ortağını paylaşmaz..kendinizi ortaya koymak için sonuna kadar mücadele verirsiniz.ama önce karar sürecinizi kısaltmanız gerek..
venüs oğlakta 12. evde..
04-10-2007 06:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
Cvp: yezda doğum portresi
venüs oğlakta 12. evde..böyle bir bileşim venüsün romantikliğini yok eder Venüs gönül işlerinde seçim olarak ağırbaşlı kişileri hayatına sokar.kişi sevgi ve ilişkiler konusunda oldukça seçici olacaktır..güç ve mevki sahibi belki de yaşça büyük iyi konumda kişileri cazip bulacaktır.venüsün uçarılığı oğlakta kaybolur ağırlaşır ince eler sık dokur.finsal ve maddi konuları ciddiye alırsınız.seçimlerinizde bunu öne çıkarabilirsiniz.’size taşınmaz mallardan miras kalabilir ve yabancı ülkere gitme ihtimaliniz vardır’(Joseph f.goodavage) Venüs 12. evde gizlenir mabedinde yaşar sevgisini 12. ev bir nevi kutsal sığınaktır..sevgisini göstermekten rahatsız olur ..oğlak da melankolik burçlardan biridir bu karışım sizin sevginizi hem içinizde kendi halinde yaşadığınızı hem gerçekçi yaklaştığınızı hem de kolay güvenmemenizi sağlar..ama bir kova yükselen ve ay kova olduğunuzu unutmadan yorum yapmak yerinde olur..sizin için aşktan daha önemli sevdiğinizle arkadaş olabilmektir öncelikli olan.
Venüsün açıları Venüs Satürn kareniz reddedilme korkunuz olduğunu,bazen suçluluk hissetmenizin diğerlerine göre daha kolay olmasını sağlar..uzun süreli bir evlilik vaat eder…görsel sanatlara mimari resim heykel çizim yeteği verir.
Venüs Uranüs altmışı:heyecanı seversiniz,yaratıcılık,kayıtsız bir mizaç oluşturur..
Merkür kovada 1.evde insanlarla her zaman dengeli ilişkiler kurmak istersiniz.elinizideki işe kolay konsatre olursunuz.önce insani çıkarlara önem verirsiniz.merkür 1. evde yazı yazma isteği verir..siz kova olduğunuzdan belki de yazılarınızı evde değil değişik yerlerde yazmak istersiniz …nitekim yükselen oğlak olsaydınız yazınızı evinizde ,yük.terazi olsaydınız yazınızı kafede yazardınız…Merkür 1. evde kovada meraklı bir yapı verir.konuşkansınız…Merkür hava grubunda olduğundan bilimsel konulara daha yatkınsınız..denemekten hoşlanırsınız..
merkürün açıları:
04-12-2007 12:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
Cvp: yezda doğum portresi
yezda Yazılan:venüs oğlakta 12. evde..böyle bir bileşim venüsün romantikliğini yok eder Venüs gönül işlerinde seçim olarak ağırbaşlı kişileri hayatına sokar.kişi sevgi ve ilişkiler konusunda oldukça seçici olacaktır..güç ve mevki sahibi belki de yaşça büyük iyi konumda kişileri cazip bulacaktır.venüsün uçarılığı oğlakta kaybolur ağırlaşır ince eler sık dokur

ilikilerimde çok ciddiyimdir ve karşımdakilerdende ociddiyeti isterim,romantik değilim gerçekçicim çünki terazidede satürn var yani tamamen etkileri satürnle oğlak törpülüyor,ama gerçekten karşımdaki insana güvenirsem verdiğim sevgi bütün dünyayı kucaklayacak kadar büyük oluyor... burda bişeyde itiraf edim artık venüsüm oğlakta olmasındanmı bilmiyorum evleneceğim kişinin benden önce başka birine aşık olmasını istemezdim,yada aşk ilişkileri fazla olmayacaktı... hep onun hayalini kurmuştum ve gerçektende öyle oldu eşim öyle birisi...

yani?yaklaşmış mıyım ?
04-12-2007 01:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
Cvp: yezda doğum portresi
yezda Yazılan:viviciÄŸim ÅŸakamı yapıyorsun artık bunları söyleme gereÄŸi duymuyorum sen süpersin harika bi ÅŸekilde analiz yapıyorsun teÅŸekkürler cnm zahmet oluyor ama çokta güzel yazıyorsun

hayır canımne zahmeti yahucum..ben severek yapıyorum biliyorsun..üzerinde daha çok düşünmek istiyorum..işte vakit...
04-12-2007 02:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #7
Cvp: yezda doğum portresi
Merkürün açıları:Merkür mars üçgeni:kesin tavırlı ,hazırcevap ,aceleci,tartışmacı,cesaretli, aktif zihin.
Merkür Satürn üçgeni:araştırmacı her yaptığını iyi yapmaya çalışan,adil bir yapı kazandırır.
Merkür yükselen kavuşumu:komik,akıllı canlı,hareketli iletişim kurabilen,yazmayı sosyal hayatı seven,uyanıklık ,yüzeysellik patavatsızlık verebilir.şans noktanız merkürle kavuşmuş,iletişiminiz ve sosyal çevreniz size büyük olanaklar getirebilir.şans noktanız ayla kavuşmuz,anneniz size olanaklar sağlayabilir.şans noktanız 1. evde fiziksel güzellik ile maddi imkan sağlayabilirsiniz.her ne olursa olsun şams noktanızın yükselenin evinde olması size maddi imkan kolaylıkları verecektir.şans noktanızın satürnle olan üçgeni bu olanakların gerçekleşmesi ihtimalini yükseltecek..çünkü kovanın yöneticisi satürndür..şans nok. Yöneticisi ile üçgen yapmış oluyor..
Satürn terazide 8. evde :bu konumdaki Satürn, terazinin ilişki kurma paylaşma,uyum isteğini engellemeye çalışır.çünkü Satürn bulunduğu burçta kısıtlama yaratmaktadır.bağlanmaktan korkup ilşkileri bir görev gibi görmesine sebep verebilir.büyük ihtimalle çok güzelsiniz diyor elimdeki kitap Joseph f.goodvage,ama Satürn evlilik eşinizi bulmanızı gecktirebilir.evlilikten beklediğiniz sıcaklığı bulamıyor olabilirsiniz veya iş ortaklıkları gibi konularda zorluklar olabileceğini ekliyor.halkla ilişkilere önem veriyorsunuz ve büyük ihtimal düşmanlar ediniyorsunuz bunlar kadın.. Joseph f.goodvage…….kişi bu evle 8. ev konularıyla ilgili dönüşümler yaşayacaktır.miras vergiler ortak para eşin üzerindeki yükün fazla olması ölüm gibi tecrübeler yaşayabilir ..kıstlanmalar ortak para paylaşımlarında engeller getirebilir.
Jüpiter akrep 9. ev Jüpiter akrepte 9.ev
Şans talih uzun yolculuklar,yüksek öğrenim ,olgunluk ve güven gezegeni akrepte daha kendi derinliklerine inmeye çalışacak kişi kendini geliştirmeye çalışacak yalnız Jüpiter akrepte ya hep ya hiç der zaten Jüpiter olumsuz tarafında fanatiktiklik verdiği için akrepte bu durum daha kronik bir hal alacaktır.ama kişi iradelidir.,kararlı ve derin.dini inançlarında da hayat görüşünde de gri yoktur.ya siyah ya beyaz.kendi evinde bir Jüpiter oldulça rahattır.sana astroloji merakını veren konumdan bir tanesi Jüpiter 9.ev.diğeri kova burcunun bulunduğu dekanı.kesinlikle dini bütün birisin ve belki de açılacağın yurtdışı yolculuğunda buna daha çok sarılacak kendini ve kişisel derinliğini bu yolla 9. ev kanalıyla geliştireceksin.fakat kendi inandığın şeylere fazlaca kendini kaptırma sonuçta herkes her görüşe sahiptir,yani esneklik esnek görüş hayatına grileri de kat .uzmanlaşmak isteyen ki bu haritan için sana daha önce söylediğim bir şeydi bir konuda özellikle sevdiğin konularda uzmanlaşma kabiliyetin var bunu kullanmalısın.yüksek öğrenime ilgin var ,değişik kültürleri tanıma belki de dünyayı dolaşma isteği dolaşırkn de kendine ulaşma isteğin olacak.önyargılarından tamamen kurtul ,jüpiterin bir eksi yönü de aşırılığıdır , gezegen boyutu olarak da böyledir,kendini ,durumları ,olayları abartmayı sever.iyi bir öğretmen olabilirsin.jüpiter 9.evde zararlı etkiler altında yükseköğrenim olanağı vermez çünkü disiplin kurdurmaz ama evlilik yoluyla başarıyı daha kolay yakalayabilirsin.kesinlkle güvenilir birisin.kimseyi arkadan vurmayacaksın,bir dedektif gibi en gizlileri buluyorsan bu Jüpiter akrebin marifeti,çelik gibi sinirlerin var ama aynı yanlışı tekrar edebilirsin yapmayacağım dediğin halde tekrar yapabilirsin.güçlüklere ve hastalıklara direncin var ve güçlü bir iraden.dinsel inançlarını fanatikliğe dönüştürmemen gerek.madalyonun diğer yüzünde ,arkadaşlarına dikkat et,güvenini sarsabilir , bunlar işinde ilerlemeni engelleyecek kıskançlıklar ve tartışmalar getirebilir….ve başkalarına sırlarını açma..miras yoluyla gelecek paran varsa çarçur etmekten sakın… Jüpiter güneş karesi…canlılık iyi huy eğlenceyi sevmeni sağlıyor.bu açı aynı zamanda hayırseverlik ifadesidir.para konularına dikkat etmelisin,bu kare savurganlık veriyor.sağlına dikkat da etmelisin.sindirim bozukluluklarına işaret ediyor.
Neptün yayda 11.evde Neptün yayda seyahat sevgisi ve sezgi kuvvetliliği verir.bazen bir anda tedirginleşip seyahat etmek isteyebilirsiniz aniden ilhamlar gelebilir..bir anda aşırı duyarlılık oluşabilir..gizli kuruluşları seversiniz.insancıl kuruluşları da seversiniz..neptünün arkadaş çevrenizde hayalkırıklıklarına dikkat edin ama neptünün sert açıları yok..bir grubn ve arkadaş cevrenizin içinde aşırı kendini feda etme eğiliminiz vardır..neptünün jüpiterle yaptığı 45lik sizin risk almayı sevdiğiniz gösterir buna dikkat edebilirsiniz.israf ve bazı durumlarda sorumsuzluk da verebilir bu 45 lik.ama aşırı değil…
Pluto 8. evde terazide 8. evin konulaına tekrar göz atarsak ,ölüm,kayıplar,ölümün niteliği,miras,eşin parası,borçlar,finansal yükler, gizli işler korkular. pluto 8. evde iken partnerini değiştirmeye zorluyor.bu ev riskler ve kayıplardır elimizde olmayanlar nedenlerden dolayı gelişen olaylar bu sebeple 6. ve 7.ev gibi zor bir alandır.zor evler yükselenle doğrudan açı altında değillerdir.metafiziğin evidir.eşin ya da ortağın parasının evi olduğundan her zaman elden çıkma riski taşır.plutosu burada olan kişiler kimseyi değiştirme konusunda ısrarlı olmamalıdır.pluto 8. evde doğa üstü konulara ilgi uyandırır.pluto terazide terazinin tabularını yıkar. Terazi sosyal adalet,evlilik,paylaşma,ilişkiler denge içerir.
Pluto açıları:pluto Venüs karesi yatıcılık,şehvet,sahiplenme g,b, özellikler katar.
Pluto Satürn kavuşumu:Dönüşüme direnç takıntılar,dayanıklılık,mücadele , verir.
Pluto Neptün altmışlığı:ruhsal gelişim sağlar.
Kuzey ay düğümü yengeç 6. ev:bildiği sağlıksız oğlak özelliklerinden kurtulup yengeç özelliklerini geliştirmelidir.siz zaten topluma aşina bir kişiliksiniz göz önünde olmaya alışıksınız oysa sizin yapmanız gereken yengeç özelliklerini beslemek kendi içinizi tanımak başkalarını ve kendinizi beslemek durumundasınız yani içinizdeki çiçeğe su vermeli onu büyütmelisiniz.empati geliştirmeli,başkalarını kusurlarıyla da kabul etmelisiniz.sağlıksız oğlak özellikleri ise,kurtulmanız gerekenler,başkalarını kontrol etme isteği,korkuları ve duyguları gizlemek,bu arada kendi duygularınızı da ihmal etmeyin.sadece zor olan şeyler önemli değildir.
bitti hayatım güle güle kullan gülücük
04-13-2007 12:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
Cvp: yezda doğum portresi
[/align]en güzel teşekkürün için sağol arkadaşım.. :
04-17-2007 10:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #9
Cvp: yezda doğum portresi
haritamı incelemek isteyen varsa,transitlerimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum,gerçi bu aralar çok sakinbir dönemdeyim,satürnde aslandan çıktı,pekbiii rahatım doğrusugülücük)))

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
09-03-2007 03:19 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #10
RE: yezda doğum portresi
evet arkadaşlar ; satürn aslandan çıktının anlamını yorumlamaya çalışayım. elimizde şu bilgi var ; satürn çıktığı burca rahatlık , ferahlama getirirmiş..

aslan ve kova etkisi olan arkadaşların ferahlama zamanı gelmiş görünüyor gülücük

sıkıntı ve beraberinde pişme , olgunlaşma sırası başak ve balık etkisi olanlarda. üyelerimizden yaren , beyhan , nafiz ve ben ilk aklıma gelen kurbanlardan gülücük

09-04-2007 07:38 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Doğum haritası hakkında Mayaa 1 20,597 11-20-2020 01:30 PM
Son Mesaj: Rosa
  Doğum haritası yorumu beyzakubra 5 17,720 11-20-2020 01:27 PM
Son Mesaj: Rosa
  Doğum haritam lanetli mi arkadaşlar ? Timeless 21 29,984 09-13-2020 03:36 AM
Son Mesaj: Timeless
  Doğum haritası yorumu josii 87 118,134 05-27-2020 11:19 PM
Son Mesaj: josii
  Evlilik ve ciddi ilişkilerde doğum haritamin önemi. eda_sgnc 3 10,982 12-10-2019 11:13 PM
Son Mesaj: eda_sgnc
  doğum haritama yorum yapabilirmisiniz koçastroloji 3 10,282 01-22-2019 06:37 PM
Son Mesaj: koçastroloji
  Doğum Haritası Analizinde destek olur musunuz? maia 2 11,496 01-10-2019 12:13 AM
Son Mesaj: maia
  Doğum haritası ve ilişkiler beyzakubra 9 17,703 07-31-2018 04:57 PM
Son Mesaj: beyzakubra
  Dogum haritama bakabilir misiniz? ddmmyyy 118 132,654 05-29-2018 10:31 PM
Son Mesaj: shrekk
  Doğum haritamı yorumlayabilir misiniz? lansor 55 67,490 10-25-2017 09:17 AM
Son Mesaj: tugsem_10

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir