Değerlendir:
  • 16 Oy - 2.38 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

George Clooney
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
George Clooney
George Clooney
Horoskop Raporu

Doğum Yeri, Zamanı ve Koordinasyon Açıları
Öz Burcu Yükselen Burcu Ay Burcu
Boğa
Koç
Oğlak
Doğum Tarihi 06/05/1961
Doğum Saati 02:58
Doğum Yeri Lexington,USA/AL
Time Zone 6,00
Koordinatlar 034°57 N 087°22 W





Ev Noktaları
Placidus



1. ev = 26 BAŞ 11 2. ev = 23 TER 07 3. ev = 23 AKR 29
4. ev = 25 YAY 51 5. ev = 28 OĞL 15 6. ev = 28 KOV 47
7. ev = 26 BAL 11 8. ev = 23 KOÇ 07 9. ev = 23 BOĞ 29
10. ev = 25 İKİ 51 11. ev = 28 YEN 15 12. ev = 28 ASL 47


Gezegenlerin Bulunduğu Burçlar ve Evler
15 BOĞ 35m 20s GÜNEŞ 8.evde
28 OĞL 33m 29s AY 5.evde

20 BOĞ 50m 26s MERKÜR 8.evde
13 KOÇ 04m 37s VENÜS 7.evde
00 ASL 09m 58s MARS 11.evde
06 KOV 33m 47s JÜPİTER 5.evde
29 OĞL 50m 46s SATÜRN 5.evde
21 ASL 40m 36s URANÜS 11.evde
09 AKR 47m 36s NEPTÜN R 2.evde
05 BAŞ 34m 04s PLUTO R 12.evde
02 BAŞ 42m 11s KUZEY DÜĞ. 12.evde
00 ASL 13m 04s KARA AY 11.evde
26 BAŞ 11m 14s YÜKSELEN 1.evde
25 İKİ 51m 01s MC 10.evde


Yükselen Burç : Başak
Başak olan kişiler pratik, analitik, ayrımcı, titiz, dikkatli, güç beğenen, detaylara dikkatli, metodik, sessiz, kibirli olmayan, utangaç, eleştirici, düşünceli ve bir şekilde benmerkezci olurlar. Zeki, aktif ve uyanık bir zihniniz var. Bilgi kazanıp onu pratik uygulamaya koymak sizin için önemli. Mükemmellik için çabalıyorsunuz ve birlikte ya da etrafında yaşanacak birisiniz. Çünkü kendiniz ve başkaları için belirlediğiniz standartlar çok yüksek. Bazen başkaları bu yüksek standartlara ulaşmak için asla yeteri kadar "iyi" olamaz. Bir şeydeki yanlışlıkları bulmak sizin gücünüz. Bazen, yine de bu ilişkilerinizi bozabilir çünkü sıksık eleştirel gözünüzü sevdiğinize ve onun yaptıklarına çevirirsiniz. Karamsarlık ve kendinizi çok eleştirmeniz düzeltmeniz gereken iki hatanız. Çok endişelenmeye (özellikle küçük şeyler ve detaylar için) meyillisiniz. Çok fazla endişe sağlığınızın bozulmasına sebep olabilir. Tüm deneyimleri sindirmeyi ve onları pişmanlık, kin, burukluk ve acı olmadan özümsemeyi öğrenmelisiniz. Kendinizi yetersiz hissettiren tüm negatif duygulardan kurtulmalısınız. Yaşınız kaç olursa olsun daha genç gösterirsiniz. Çok huzursuz ve asabisiniz. Bu nedenle nadiren kilo alırsınız. Bazen çok kararsız olabilir ve bazı şeylerden emin olamayabilirsiniz. Öğrenmeniz gereken spiritüel ders: Hizmet. Merkür başak burcunu yönetir. Bu yüzden haritanızda önemli bir yeri vardır.

Öz Burç : Güneş Boğada
Boğalar genellikle güçlü, sakin, temkinli, pratik, sabırlı, kararlı, inatçı, azimli, müşfik ve sadıktırlar. Ellerini çalışmakta, bir şeyler inşa etmekte kullanmaktan hoşlanırlar ve çabalarının pratik ve elle tutulur sonuçlarını görmekten memnuniyet duyarlar. Sonuçları faydalı ve somut amaçlara hizmet ettiği müddetçe sıradan işler onları rahatsız etmez. Mal mülk ve maddi şeyler onlar için her zaman büyük bir önem arz eder. Bu yüzden sahip oldukları şeylere dokunmadıkça ve onları görmedikçe duygusal anlamda kendilerini güvencede hissetmezler. Sahiplenme ihtiyacı duyarlar. Bu, Boğa burçlarını aşırı üretken ve mal veya mülk meraklısı kılar. Daha az gelişme gösteren veya göstermiş Boğa burçları insanlara bir nesne ya da bir mal gibi muamele ederler ve sonuçta bu durum ilişkilerinde güçlüklere yol açar. Boğa burçları birçoklarına göre daha yavaş çalışırlar, fakat her zaman ne planlarsa bitirirler. Bu yüzden, dikkatli, güvenilir ve sadıktırlar. Kendi başladıkları işlere nazaran başkalarının başladıkları işleri sürdürmekte daha iyidirler. Boğa burçları önderlik edebilir, fakat asla bir şeye zorlanamazlar. Bir Boğa burcunu kızdırmak zaman alır . Eğer sınıra kadar zorlanırlarsa sonuçları kötü olacaktır. En basiti kızgın bir boğayı hayal edin, bir Boğa burcunun çok fazla zorlandığında neler yapabileceğini anlarsınız. Boğalar için ne denir bilirsiniz değil mi? Kızdırılmış bir boğanın sakinleşmek için biraz zamana ihtiyacı vardır. Yapılabilecek en iyi şey onları kendi hallerinde bıkmaktır. İşler yolunda gitmediği zaman anlayacaksınız. Bir işle uğraşırken zamana ihtiyaçları vardır. Onları aceleye getirmeyin ya da zorlamayın. Boğalar zor fikir değiştirirler fakat bir kez değiştirdiler mi fikirlerinden döndürmek zordur. Kriz zamanlarında genellikle sakin, kendilerine hakim, sabırlı ve sorunlara pratik çözümler getirmeye yeteneklidirler. Boğa burçları ağrılardan ve hasta olmaktan nefret ederler. Boğalar ahenge ve güzelliğe düşkündürler ve aşırı derecede şefkatli olabilirler. Fakat kaybetme korkusu yaşarlar. Bu kaybetme korkusu genellikle sahiplenme, kıskançlık, tembellik, inatçılık ve müsriflik gibi özellikleri de beraberinde getirir. Bir şeyi ya da birini sahiplenme arzusu yoksa, kaybetme korkusu da olmaz. Boğa burçları, sadece zihinsel ve ruhsal şeyleri öğrenme arzusu ve insanları duygusal ve fiziksel olarak sahiplenmek için arzularını serbest bırakma ihtiyacı duyarlar. Diğer bir ihtiyaçları da değerlerin gerçek anlamını bulmaktır. Ayrılmayı öğrenmelidirler. İnsanları ve olayları geride bırakmaya hazır olmalıdırlar.

Ay Oğlak'ta
Ciddi ve sorumluluk sahibi olmaya meyillisiniz. Duygularınızı göstermekten rahatsız oluyorsunuz ve kesinlikle başkalarının yardıma veya desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünmelerini istemiyorsunuz. Duygusal açıdan zayıf görünmek istemiyorsunuz. Bu yüzden sizi önemli biri ya da ihtiyaç duyulan biri hissettirdiği için çok çalışıyorsunuz. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacı duyuyorsunuz. Hatta güvende olma ihtiyacı sizi kontrol ediyor. Kendinizi gereksiz yere çekingen ve güvensiz görebilir, düş kırıklıklarına karşı aşırı hassas olabilirsiniz. Bazen dünyanın tüm yükünün omuzlarınızda olduğunu hissediyorsunuz. Duygusal bağlılıktan rahatsız olursunuz ve kendinize, başkalarına, hatta çocuklara bile neredeyse bu duygudan uzaklaşmak için “çocuk olmayın” diyeceksiniz. Kabul etmeniz gerekir ki, kimse her zaman kendi kendine yetemez ve size çocukça gelen duygusal ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize karşı daha ılımlı olmalısınız. Başkalarına, kişisel sorunlarına ya da hislerine olan tavrınız gibi bir işle ilgili nadiren katı ve burnundan kıl aldırmayan biri gibi görünebilirsiniz. Hisleriniz ve bağlılıklarınız derine iniyor ve çoğunlukla insanların bunlara ne kadar önem verdiğinizi bilmesini istemiyorsunuz. Gevşemeyi ve kendinizi eğlendirmeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Tutucu, güvenilir ve hırslısınız. Tasarıları neticeye götürme becerisine sahipsiniz. Olumsuz yanınız da şu ki; gücü arzularken ve başarmak için uğraşırken acımasız olabilirsiniz. Bencillik ve başkalarını kullanmanız bile mümkün olabilir. Siz onay görmek istiyorsunuz. Hisleriniz durağan ve oldukça soğuk olabilir.

Gezegenler
Kararlı ve temkinliyim. Konsantrasyonum yüksek
Düşünme ve konuşma şekliniz yavaş ve oldukça temkinli. Fikirlerinizde ani değişiklikler yapmıyorsunuz ve bunun için bir sebep de görmüyorsunuz. Kararlı, pratik, bilimsel davranan, yaptığınız birçok işte tutucu birisiniz. Tutkularınız var ve bir işi bitirene kadar peşini bırakmıyorsunuz. Maddeleri başkalarından daha yavaş sürelerde özümleyebilirsiniz fakat yöntemi bir kez öğrenildi mi bir daha asla unutulmaz. Özellikle olayların pratikliğinin gözden geçirilmesi ile ilgili zaman verilmemişse, bir karar için zorlanmaktan ya da acele ettirilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bir kez aklınıza yattı mı her şey tamam, geriye almak çok zaman alacak. Sebat etmek en önemli özelliğiniz. Özellikle elle tutulur pratik sonuçlar görebilirseniz başkalarının başladığı işi bitirmekten hoşlanıyorsunuz. Bir şeyler meydana getirmeye bayılıyorsunuz. Başarınız bir projeyi bitirmek için kendinizi odaklamaya yatkın olmanızdan kaynaklanıyor. Sanat için doğal bir yeteneğiniz olabilir. Muhtemelen hayatınızı şarkı söyleyerek ya da konuşarak kazanıyorsunuz. Genel kanı sizin için özel bir unsur değil.

Tanınmalıyım, bilinmeliyim, önemsenmeliyim
Gururlusunuz ve belki de büyük bir egoya sahipsiniz. Çok iyi olmak, göze çarpmak, kim ve ne olduğunuz konusunda tanınmak istersiniz. 1 numara olmayı seversiniz. Sizin için emir almak veya geri planda kalmak zordur. Farkedilmeyi seversiniz ve sadece dikkat çekmek ve görülmek için dramatik tarzda bir şeyler yapacaksınız. Hatalı olmaktan nefret edersiniz ve daima haklı olduğunuz konusunda ısrar edebilirsiniz. Zorlu, kuvvetli, enerjik, sanatsal olarak yaratıcı, kararlı ve oldukça rekabetçisiniz. Sıkı oynarsınız, kazanmak ister, kolayca vazgeçmezsiniz. Gerçekte hayatı rekabet edilen bir spor, oyun veya performans olarak görürsünüz. Hayranlığı ve alkışı seversiniz ve kuvvetli bir kişisel onur ve dürüstlük duygusuna sahipsiniz. Kendinine çok güvenen hatta kibirli biri olmaya meyillisiniz. Ama kendinize güveniniz sarsılırsa, çekingen, savunucu ve oldukça kavgacı hale gelebilirsiniz. İstekli, oldukça atılgan, enerji dolu ve hırslı olmaya eğilimlisiniz. Aşk konularında çok ateşlisiniz ve aşk çıkarınızı, hiçbir şeyin arzularınızın yoluna çıkmasına izin vermeyerek büyük coşku ve tutkuyla takip edeceksiniz. Lafı ağzınızda gevelemezsiniz ve hissettiğinizi sık sık utandıran, doğrudan bir yolla, tam olarak söylersiniz. Negatif tarafta, risk alma veya kumar oynama sevgisi olabilir. Kavgacı, tartışmayı seven ve kıskanç biri olabilirsiniz. Formda değilken fiziksel aktivite abartılırsa veya kızgınlığın yıkıcı bir şekilde çıkmasına izin verilirse kalp hastalıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Kalbinizi korumalısınız. Enerji ve tutkunun kontrol atında tutulması gerekir. Yaptıklarınız için hayranlık duyulmaya ihtiyaç duyarsınız.

Sezgiselim, hoşgörülüyüm ve sosyalim
İnsanları seversiniz ve herkesin refahına önem verirsiniz. Hayatın evrenselliğine ve insanoğlunun kardeşliğine inanıyorsunuz. Reform ve büyük grup projeleri sizi çekiyor, çünkü size kişisel gelişiminiz ve genişlemeniz için geniş fırsatlar sunuyor. Yaratıcı aklınız, keskin muhakemeniz, iyi idrakınız ve arkadaş canlısı olmanız nedeniyle başkalarıyla iyi çalışırsınız. İnsanları birbirinden ayırmayı sevmiyorsunuz ve çok sayıda kişi ile bir arada olmaktan ve paylaşmaktan keyif alır ve yorulmazsınız. Ayrıca çeşitli insan gruplarını idare etmeye yatkınsınız. Grup lideri olabilirsiniz.

Hayatı ciddiye alıyorum
Hırslı, kontrollü birisiniz ve örgütleme yeteneğine sahipsiniz. Disiplinli, sabırlı ve sonunda ödülü hak etmiş çok çalışkan biri olabilirsiniz. Vazifeleriniz ve sorumluluklarınız çok önemli. Bir amaca hizmet etmekte olduğunuzu biliyorsunuz ve bunun mutluluğun var oluş amacı olmadığını anlıyorsunuz. Enerjinizi iş ve eğlence arasında bölüştürmekte zorlanabilirsiniz. Soyut kavramları somut terimlere dönüştürmekte yeteneklisiniz. Yalnızlık ve yetersizlik duygularını tadabilirsiniz. Bu sizin niçin saatlerce çok çalıştığınızı açkılayabilir. Olumsuz tarafınız, itibarınız ve topumdaki yeriniz sizin için çok önemli ve ne yapılması gerekirse gereksin bunları elde edebilmek için şeytana uymaya hazırsınız. Bencillik ve güce olan bağlılık ve arzunuz da buna ek olarak gösterilebilir.

Aniden parlıyorum, sinirleniyorum
Uranüs, zodyağın her burcunda 7 yıl kaldığı için bireylerden ziyade nesilleri etkilemektedir. Horoskopunuzda Uranüs'ün düştüğü evin yorumu ve açıları sizin için çok daha önemli olacaktır. Normalden fazla ilerici bir kişiliğe sahip olabilirsiniz. Uranüs, burada, çocuklardan kaynaklanan sorunlar verebilir. Bilhasssa Mars Kova veya Satürn Akrep gibi sabit burçlarda ise çocuklarla ilgili beklenmedik sorunlar çıkacaktır. Duygusal ilişkilerinizde ani ve garip olaylar yaşayabilirsiniz. İstenmeyen hamileliklerle karşılaşma şansınız diğerlerinden daha fazla olacaktır. Mars veya Satürn bu görünüme zorlayıcı bir posizyonda ise genetik geçişli bir kalp ve akciğer hastalığına yakalanma ihtimaliniz var. Duygusal ilişkilerinizde bazen küstahça ve egoistçe davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınızdaki insan bazen bilerek sizi kırmaya çalışabilir. Orta yaşlardan itibaren bazen yok yere öfke krizlerine girebilirsiniz. Öfkeniz saman alevi gibi kısa sürelidir. Sanatsal yetenekler, dil öğrenme yeteneği, liderlik kabiliyetleri doğuştan geliyor olmalı. Sizden geçen tüm yetenekler çocuklarınızın sanatsal faliyetlerde öne çıkmasına yardım edebilir.

Evler
Gücü hissedersem mutlu olurum
Duygularınız genellikle durağandır ve dışa vurulmaz. Bireysel gelişim ve yenilenme için bir çabanız her zaman vardır. Geliriniz genellikle sabittir ve bir miras kalma olasılığı da vardır. Mistik olana, gizeme ve ruhani alana ilgilisinizdir. Çevrenizdeki insanları dönüştürme yeteneğiniz bulunmaktadır. Ölüm ve yeniden doğuş ilginizi çeker. Bu görünüm ruhsal yeteneklerinizin ve sezgi gücünüzün zamanla yaşamınızda yoldaş olacağını göstermektedir. Sezgilerinizi kullanarak finansal alanda çok başarılı olabilirsiniz. Bu görünümde auranızın etkisi yoğun ve baskındır, özellikle bayanlara güçlü bir cinsel çekicilik verir. Mistik ve anlaşılmaz doğanız, günlük yaşamınızdaki hareketleriniz bile çevrenizdeki kişilere erotizm yüklü gelebilir. Fakat çevrenizdeki insanlar sizin bu manyetik kişiliğinizden dolayı heyecanlanabilir, hatta ilişkilerde size karşı çok zayıf davranışlar gösterebilirler. Bu yönünüzü farkedilir kılabilirseniz, toplumsal platformlarda rahatlıkla öne bile çıkabilirsiniz.

Hayat sevmeye, yaşamaya ve paylaşmaya değer
Zevk ve duygusal anlamda kendini ifade için sürekli bir arayış içindesiniz. Çocuklarla ilgili aktivitelerden hoşlanırsınız. İyi zaman geçirmeye ve ilginin odak noktası olmaya çok fazla önem verebilirsiniz. Ruhsal durum değişiklikleri ve duygusal ilişkilerde aksaklıklar görülebilir. Yüksek seviyede sevilme ve önemli olma isteği kontrol edilmelidir. Siz cazibeli ve zevk arayan birisiniz. Duyguların dalgalanması yaratıcılığınızla çatışarak, üretmenize engel olabilir. İşinizin yaratıcı, görsel boyutları arttırılmalıdır. Öğretmek ve çocuklara bakmak/çocuklarla ilgilenmek başarılı olabileceğiniz alanlardır. Spekülasyon ve tüm deneyimlerin tiyatrovari bir şekilde anlatılması mümkündür. Eğer kalabalık bir aileden geldiyseniz, gençlik yıllarınızda çocuklara bakış açınız değişecektir. Duygularınızı ve yaratıcı gücünüzü her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu posizyon bayan akrabalarla hayatınızın bir döneminde oldukça fazla iletişim kurmak zorunda kalacağınızı gösterebilir.

Gizli ve kapalı olanı araştırmayı severim
Analiz, araştırma, kavrayış, vergi hazırlama, sigorta ve dedektiflik çalışması becerisine sahipsiniz. Kimin nerede neyi niçin yaptığını tüm detaylarına kadar öğrenmek istersiniz. Doğuştan araştırmacısınız. Maddi iniş çıkışlardan biraz sıkılabilirsiniz. Dedikodu eğilimine dikkat edin. Zihniniz ölüm, cinsellik, iyileştirme, büyü ve ruhani olaylarla meşgul olabilir.

Mucidim, yeni fikirler üretirim
Kuvvetli istek ve dilekleriniz, sosyal liderlik yeteneğiniz ve enerjik ve girişimci birçok arkadaşınızla tesadüfi işbirlikleriniz var. Belki arkadaşlıklarınıza çok enerji harcarsınız. Doğru tipte arkadaşlık aramanız sizin için önemlidir. Arkadaşlarınız tarafından kullanılabilirsiniz veya onları siz kullanabilirsiniz. Grup aktivitelerine aktif katılım size iyi uyar. Grupta liderlik de size cazip gelir. Sosyal dernekler, organizasyonlar sizin için biçilmiş kaftan. Enerjiniz çok yoğun. Kişisel özgürlüğünüz herkesten çok önemli. Çevrenizden fazlasıyla nasihat alabilir, fazlasıyla nasihat verebilirsiniz.

İyimserim ve kendimi şanslı hissediyorum
5. evde konumlanan Jüpiter, romantizm, randevulaşmak/çıkmak, çocukları ya da öğretimi kapsayan pek çok aktivite fırsatı verir. İyimser birisiniz ve bilginizi etrafınızdakilere aktarmaktan zevk alıyorsunuz. Size başarı ve mutluluk getirebilecek yaratıcı kabiliyetleriniz var. Yaratıcı kişisel ifadeniz yoluyla önemli yardımlar yapma isteği duyuyorsunuz. Çocuklar (sayıları çok olabilir) zevk ya da fazla hoşgörü kaynağı olabilirler. İhtiyatsız kumar oynamamaya çalışın, spekülasyonlara dikkat edin. Şanslı bir insansınız; bazen şansınız büyük ödüller kazanmanıza yardım edebilir.

Sosyal ilişkilerimde çok beğenilmiyorum
Kendinizi sevilmiyor ya da beğenilmiyor gibi hissedebilirsiniz. Romantizm soğukluğa dönebilir. Aşk ilişkileri ciddidir. Kendinizi duygusal ya da yaratıcı anlamda tutuk hissedebilirsiniz. Duygusal anlamda tutukluğunuzdan dolayı soğuk, sevgisiz ve karşılık vermeyen biri gibi görünebilirsiniz. Bu istediğiniz popüler olmanızı engeller. Başkalarının sizinle ilgilenmesini, aramasını ve size bakmasını istersiniz. Rahatlamanız zordur. Kişisel ilgi alanlarınız ve hobilerinizden keyif almanız için sizin için pratik bir amaca hizmet etmeliler. Ebeveynlik size yük gibi gelebilir ve çocuklarınıza karşı çok kısıtlayıcı olabilirsiniz. Sizin için sevginizi ve beğeninizi göstermek zordur. Sevdiğiniz kişilere karşı olan duygularınızı hediye ve maddi şeyler vermeden ifade etmeyi öğrenmelisiniz. Sizin için kendinizi unutmanız ve başkalarına samimiyet göstermeniz önemli. Şans oyunlarında Satürn'ün belirleyici bir bakış açısı yok ise şanssızsınız. Geç yaşta çocuk sahibi olabilirsiniz, çocuk sahibi olmak için çok uğraş verebilir ya da doğum yaparken çok zorlanabilirsiniz. Burada yaşam amacınız çok önemli. Kendiniz dışında insanlarla paylaşmayı öğrenir, ilişkilerinizde biraz kendinizi ifade etmekten korkmaz, duygusal ilişkilerde ise daha sıcak olursanız hayat sizi ödüllendirecektir. Sizden yaşca büyük insanlarla flört edebilirsiniz. Egonuzu yenmeli önce sen demeyi öğrenmelisiniz.

Devrimciyim, hayata yenilikler getiririm
Bu konumlanma önsezi, özgünlük, buluşculuk ve yaratıcılık verir. Yardımsever idealler sizin için önemlidir. Alışılmadık kişilerle alışılmadık arkadaşlıklara başlanır. Arkadaşlıklar, hedefler ve gruplarla ilgili işler oldukça ani bir şekilde değişebilir. Kolayca arkadaşlar edinirsiniz ama sadece birkaç yakın arkadaşı tercih edersiniz. Arkadaşlarınız biraz soğuk olarak görebilirler. Tam bir isyancı veya reformcu olabilirdiniz ve bu enerjiyi karşıtı yerine yapıcı çizgilerde kullanmanız en iyisi olurdu. Zekanız çok verimli ve güçlü. Evlilik dahil tüm ilişkilerinizde var olan tüm gelenekleri yıkabilen bir yapınız var. Çok özgürlükçü bir kişiliğe sahipsiniz. Yaşamın her alanında kardeşçe yaklaşımlarınız olacaktır. Greenpeace gibi örgütlerde yararlı görevleriniz olabilir. Birleşmiş Milletler gibi büyük toplumsal organizasyonlarda görev alabilirsiniz.

Hayallerimi doğru kullanırsam para kazanacağım
Güçlü bir hayal gücünüz ve içsel yeteneklerinizi ortaya çıkarabilecek psişik duyarlılığınız var. Sezgisel içe doğuşlar yaşıyorsunuz ve kuvvetli/canlı hayaller görme yeteneğiniz var. Güzel şeyleri takdir ediyorsunuz. Para için nadiren endişelenirsiniz. Aslında bu iyi olabilir, çünkü ekonomik durumunuz karmaşık ve bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Neptün'ün bu yerleşim, sizi aşırı cömert yapabilir. Eğer kandırmaya eğilimli iseniz, hayal kırıklıkları ve kayıplar yaşayacaksınız. Her şeyi daha başarılı yaptıkça, parasal konular daha az karmaşıklaşacaktır. Riskli spekülasyonlardan ve yatırımlardan kaçının. Para konularında tamamen dürüst ve saygılı olun. Sizi, bunların aksini yapmaya sevk edecek sınavlar ile karşılaşacaksınız.

Mahkumiyetlerden kurtulmak için mücadele etmeliyim
Gerçeği ve bilgeliği aramak için ihtiyaç duyarsınız ki, bu sayede hayatı anlayabilirsiniz. Belki hayat bir şekilde sizi bir köle haline getirdi ve siz dönüşüm ve yenilenmeyi arıyorsunuz. Hayatınızda arada sırada olan büyük değişiklikler, sizi doğru yola geri getirmek için ortaya çıkarlar. Hayatınızı tekrar analiz etmek için toplumdan bir geri çekilme isteğiniz var. Ezilmiş kitlelerin koruyucusu olan bir savaşçı haline gelebilirsiniz. Bu hayatta başkalarına hizmet etmek sizin için önemli olabilir. Arka planda çalışmaktan hoşlanırsınız.

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
03-05-2008 01:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: George Clooney
Bir george clooney aşığı -aşkolarak teşekkürler haritasını ekleyip yorum yaptığın için bir de resmini koysaydın da gözümüz gönlümüz açılsaydıgülücük)
06-23-2008 11:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: George Clooney
Teşekkürler resim için ask
08-27-2008 07:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: George Clooney
aytaşım Yazılan:rica ederim canım. sitenin bu kısımlarına yeni bakıyorum da görünce sevindim birden ... utandım
ben de sevindireyim dedim ...-ok

teşekkür ederim tekrar çok sevindim resmi görünce ask
08-27-2008 11:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
RE: George Clooney
lavinya Yazılan:
aytaşım Yazılan:rica ederim canım. sitenin bu kısımlarına yeni bakıyorum da görünce sevindim birden ... utandım
ben de sevindireyim dedim ...-ok

teşekkür ederim tekrar çok sevindim resmi görünce ask

istediğiniz resim olsun bayanlar , gerçi bence saçları ağarmış , yaşına uymayacak şekilde sırıtıp duran , üstelik papyonu yamuk takan biri ama neyse gülücük

buyrun size corç ;)

[Resim: coraq0.th.jpg]

[Resim: cor2qp2.th.png]

[Resim: georgeclooneyfy1.th.jpg]

08-27-2008 11:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
RE: George Clooney
Yıldırım Yazılan:
Lavinya Yazılan:
aytaşım Yazılan:rica ederim canım. sitenin bu kısımlarına yeni bakıyorum da görünce sevindim birden ... utandım
ben de sevindireyim dedim ...-ok

teşekkür ederim tekrar çok sevindim resmi görünce ask

istediğiniz resim olsun bayanlar , gerçi bence saçları ağarmış , yaşına uymayacak şekilde sırıtıp duran , üstelik papyonu yamuk takan biri ama neyse gülücük

buyrun size corç ;)

[Resim: coraq0.th.jpg]

[Resim: cor2qp2.th.png]

[Resim: georgeclooneyfy1.th.jpg]
Teşekkür ederim saçlarının ağarmış olması ona ayrı bir karizma katıyor aslında o her haliyle karizmatik ask gülümsemesi de çok güzel her haliyle yakışıklı daha ne diyim bilmiyorumki saymakla bitmez
08-27-2008 11:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
sim. Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 67
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
RE: George Clooney
Oy Oy OOyyy Siz de buluyonuz benimkileri ask Eline sağlık Yezda
Şöle bi baktım da süper uyuşuyoz. Boğa Oğlak kombinasyonu yine, azcık Aslan hiç şaşırmadım.. Hep böle oluyo. Size de tavsiye ederim arkadaşlar beğendiğiniz tiplerin haritalarına bakın mutlaka astrolojik bi çekim buluyosunuz.

http://www.astrozoom.com/sonuc.php?ISIM=...&x=67&y=14
08-28-2008 02:37 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #8
RE: George Clooney
[attachment=482][attachment=481][attachment=480]

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
08-29-2008 12:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
Cvp: George Clooney
ee bende bi NEJAT İŞLER rica etsemgülücük)))))

ask

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
08-29-2008 12:36 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
RE: George Clooney
Sen yeter ki iste ben hemen ekledim
[Resim: 281330125109llo7.th.jpg]
08-29-2008 12:48 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir