Değerlendir:
  • 18 Oy - 2.89 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tom Cruise ve scientology...
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Tom Cruise ve scientology...
Tom nereye koşuyor?! Mehdiliğe mi oynuyor, yoksa Xenu'yu yok mu ediyor?!

Son zamanlarda sinema sanatçılığından ziyade ‘Scientology tarikatının İsa’sı, modern peygamber’ sıfatlarıyla anılan Tom Cruise’un doğum haritası incelendiğinde bu yakıştırmaların Tom’a gerçekten çok yakıştığı net olarak görülür.



Tom’un inançları konusunda ne denli tutkulu ve yoğun olduğu Scientology’le ilgili açıklamalarının bulunduğu videosunu dikkatle izleyenler tarafından gözlerinden okunabilmektedir. Haritasına baktığımızda ise bu yoğun ve tutkulu bakışları destekler nitelikte Caput Algol sabit yıldızı ile partil kavuşum yapan Boğa burcundaki Mars’ı görürüz. Üstelik Mars ve Caput Algol kavuşumu, inançlar evi olan 9.ev çizgisiyle de kavuşumdadır.



Daha önce astroloji okulu köşe yazılarında Caput Algol ile ilgili yazımızda Caput Algol’un haritada daha ziyade yıkıcı mı, yoksa yapıcı doğaya mı sahip olduğunun anlaşılabilmesi için Algol’un bulunduğu burç olan Boğa’nın yönetici gezegeni Venüs’ün de incelenmesi gerektiğini belirtmiştik. Tom’un haritasına baktığımızda Venüs’ün sabit bir burç olan Aslan’da, daha da kötüsü Mars ile kare açı içerisinde olduğunu görürüz. Venüs, Aslan burcunda gösteriş ve ihtişamı sever ki, Tom için inançlarını yoğun bir ihtişamla vurgulamak her şeyden daha önemli gözükmektedir. Bu sebeple, Tom inançları konusunda zorlamaya ve zorbalığa varabilecek bir tutkuya da sahiptir. Ayrıca Mars, Uranüs ile de kare açı içerisindedir ve sanki bu noktada, yani Tom’un inançları konusunda, her an patlamaya hazır bir enerji vardır ve Tom inanç konusunda gerçekten ilginç yaklaşımları olan bir insandır.



Yükselen yöneticisi Merkür’ün de 9.evde ve İkizler burcunda yerleşmiş olması, Tom’un 9.ev konularında bilimsel (scientific) düşünceye önem verdiğini göstermektedir. Hatta bu noktada, her türlü İkizler kurnazlığını sergileyip, ismi bilimsel olan Scientology tarikatının pek çok meşhur üyelerini sollayıp rahatlıkla tarikatın ikinci adamı olduğunu da söyleyebiliriz. Ancak ikinci adam olmasının sebebi, haritasının 2.evinde Akrep burcunda yer alan Neptün dolayısıyla tarikat için hatırı sayılır miktarda parasını buharlaştırmış olması da olabilirgülücük



İsmi bilimsellikle ilgili olan Scientology tarikatını Tom’un haritasında en iyi anlatan 5.evdeki Satürn’dür. Satürn Kova burcunda güçlü durumda, ancak geri hareketli ve Güney Ay Düğümü ile kavuşumda, ayrıca Ay ile ve uzak da olsa Venüs ile de karşıt açı içerisindedir. Sanırım Tom, Scientology uğruna eşlerinden ve sevgililerinden vazgeçebilecek kadar da gözü karadır.



Satürn’ün 5.evde olması dolayısıyla Scientology, Tom için adeta bir eğlencedir, oyundur. Tom, 2.evde yer alan ve 5.evdeki Satürn’e kare açı yapan Neptün sebebiyle tarikatı için yukarıda da belirttiğim gibi epey para harcamaktadır. Tersi de geçerli olabilir. Yani Tom, sinemada (Neptün) kazandığı parayı nereye harcayacağını bilemediğinden, eğlence olarak gördüğü Scientology’e (Satürn) yatırım yapmayı daha uygun görmüştür. Satürn ile kavuşum yapan Güney Ay Düğümü sebebiyle Tom için bu durum son derece kaderseldir. Kim bilir belki Tom da, sayıca bol olması sebebiyle her köşe başında karşımıza çıkan mehdilerden bir mehdidir! Yada belki Scientology tarikatının inandığı, gezegenler arası savaşçı Xenu, Tom’un ta kendisidir!



İnançlarla ilgili olarak ayrıca incelememiz gereken Jüpiter/Neptün kombinasyonudur. Tom’un haritasında Jüpiter/Neptün/Güneş büyük üçgeni bulunmaktadır. Su grubu burçlarında oluşan bu mistik kombinasyon dikkatle incelenmesi gereken bir açıdır. Zira mistik insanların, özellikle büyük ölçüde fanatikleri ve müritleri olan mistiklerin haritalarında bu açıya sık rastlanır. Ayrıca bu açı, Mars/Algol kavuşumundan sonra, Tom’un inançları konusunda ne denli fanatik olduğunu gösteren ikinci kombinasyondur.



Ruhsallıkla ilgili konularla uğraşan insanlar için, karşılaştıkları mürşidlerin gerçek bir mistik mi, yoksa bir meczup mu olduğunu anlamak bir dereceye kadar zordur. Ancak genellikle, kişilerin haritasında Neptün özellikle Merkür ile olumsuz açı içerisindeyse bu kişinin meczup olmaktan ziyade kendini kandırmaya meyilli olduğunu söyleyebiliriz. Tom’un haritasında ise, onun mistik mi yoksa mıstık mı! olduğunu tespit etmek sadece Jüpiter ve Neptün açılarına bakarak güçtür. Ancak haritada bulmacayı çözmek için işimize yarayacak bir ipucu vardır. Jüpiter/Neptün orta noktasına düşen Yengeç burcundaki peregrin Güneş, Tom’un mistik bir karakter olmaktan ziyade kendini aldatan, fanatik ve egosu yüksek bir karakter olduğunu bize göstermektedir.



Dikkat çekmek istediğim diğer bir nokta, Tom Cruise, Scientology ve kurucusu Ron Hubbard’ın haritaları arasındaki benzerliklerdir. Aslen bir bilim kurgu yazarı olan Ron Hubbard’ın haritasında da Tom’un haritasında olduğu gibi, Jüpiter/Neptün/ Merkür/ Güneş arasında su grubu burçlarda büyük üçgen vardır. Hubbard son derece fantastik ve illüzyonist düşünmeye, belki de oğlunun iddia ettiği gibi halusinasyonlar görmeye yatkın bir insan olarak görünmektedir. Scientology’nin kuruluş tarihinde de fantastik ve aşırı düşünceleri Jüpiter ve Merkür karesinden takip etmekteyiz.



Haritaları üçlü olarak incelediğimizde de Tom’un haritasındaki büyük üçgen kombinasyonunun hem Scientology ve hem de Ron Hubbard’ın haritası tarafından güçlü biçimde aktive edildiğini ve Tom’un ne denli fanatik ve fantastik olduğunu net olarak görürüz. Örnek vermek gerekirse, Tom’un Jüpiter’i, Hubbard ve Scientology’nin Merkür’leri; Tom’un Merkür’ü ise Scientology’nin Jüpiter’i, Hubbard’ın ise Pluto’su ile kavuşmaktadır. Ayrıca Tom’un ikinci evindeki Neptün üzerinde Scientology’nin Satürn’ü ve Hubbard’ın Jüpiter’i durmaktadır. Tom’un peregrin Güneş’i ise Scientology’nin Uranüs’ü ve Hubbard’ın Neptün’ü tarafından kontrol altına alınmıştır. Ne diyelim, körler ve sağırlar zaten hep birbirini ağırlar!



Son olarak, mizah bölümü yazarımız değerli Peluş Abi’mize yardımda bulunmak için küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Tom’un Scientology’le ilgili videosuyla dalga geçen aktör Jerry O’Connell’in doğum haritasında da ne ilginçtir ki, Mars, Tom’un haritasında olduğu gibi Algol ile kavuşum yapmaktadır. Ancak, Jerry’nin Venüs’ü Oğlak burcunda ve Algol’e üçgen açı içerisindedir. Jerry’nin muhafazakar Venüs’ü sebebiyle Scientology’le bir bağlantı kuracağını düşünmem. Ancak taklit konusunda son derece başarılı olduğunu ve Tom’dan daha inandırıcı olduğunu söyleyebilirim.



Jerry O’Connell: 17 Şubat 1974, New York

Ron Hubbard: 13 Mart 1911, 02:01 a.m., Tilden/Nebraska

Scientology: 18 Şubat 1954, Los Angeles/California

Tom Cruise: 3 Temmuz 1962, 12:05 p.m., Syracuse, New York



Videolar için bakınız: http://www.astrolojigazetesi.com/?mode=reading&nID=845

Yazan: Berrak Gökmen

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
03-02-2008 01:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Garavu Çevrimdışı
Parola61
********
Webmaster
lt=
Mesajlar: 286
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 169

Mesaj: #2
RE: Tom Cruise ve scientology...
hikayesi en komik din herhalde scientology dir..

ben araştırdım scientology dinini, en hızlı yayılan dinlerden bitanesi, ama dedim ya hikayesi bilimkurgu filmi hikayesi gibi, masal diyelim.

peki nasıl bu kadar hızlı yayılmış. ve şu an üyelerinin serveti akıl almaz boyutlarda!
tom cruise gibi ünlüler sayesinde.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben tom cruisenin buraya para aktardığı değil bu açıklamalar için para aldığı haberini çok yerde okudum.

zaten scientologyde insanların belirli kademe ve yetkilerinin olması ve bu önceden yaşayıp başka gezegenlerde ölüpte bu dünyada yeniden doğanlarında nedense hep en zenginlerinin en yüksek mertebede daha önceki yaşamlarında lider olmaları filan hep entrika işte ya benim düşüncem tabiki bu yönde uzatmayayım..
03-02-2008 08:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: Tom Cruise ve scientology...
shadow Yazılan:haber 7 de foton çağıyla ilgili proğrm var herkes seyretsin

http://www.indigodergisi.com/didem02_12.htm


güneş fırtınaları ve foton kuşağı ilginç bir yazı....okumak isterseniz...shadow arkadaşımız sanırım bu konudan bahsediyor...bende şimdi okudum bu yazıyı ve linki ekledim ...hımm

???yorum sizlerin....bence sadece okuyun...üzerinde çok fazla düşünmek zararlıdır kimbilir?.)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
03-03-2008 12:26 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mavi Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 210
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 4

Mesaj: #4
RE: Tom Cruise ve scientology...
yaren Yazılan:
shadow Yazılan:haber 7 de foton çağıyla ilgili proğrm var herkes seyretsin


http://www.indigodergisi.com/didem02_htm


güneş fırtınaları ve foton kuşağı ilginç bir yazı....okumak isterseniz...shadow arkadaşımız sanırım bu konudan bahsediyor...bende şimdi okudum bu yazıyı ve linki ekledim ...hımm

???yorum sizlerin....bence sadece okuyun...üzerinde çok fazla düşünmek zararlıdır kimbilir?.)
yarencim üzerinde düşünmek zararlıdır diyebilmemiz için geç kaldık, foton çağı kapıda 2012 diyorlar ve bundan sonra o çağa hazırlanmaış beyinler zorlanacak bu kaçınılmaz, 3 boyutu kavrayamayan beyinler 5 boyuta nasıl uyum sağlar bilinmez, ama gerçekler kapıdaysa kendimizi hazırlamamız gerek diye de düşünüyorum

[IMG=http://img138.imageshack.us/img138/3929/maviharita.gif][/IMG]

Ben bazen münasip bir yerde inmek istiyorum.
Size de oluyor aynından biliyorum...
03-03-2008 12:46 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
RE: Tom Cruise ve scientology...
Mavi Yazılan:
yaren Yazılan:
shadow Yazılan:haber 7 de foton çağıyla ilgili proğrm var herkes seyretsin


http://www.indigodergisi.com/didem02_htm


güneş fırtınaları ve foton kuşağı ilginç bir yazı....okumak isterseniz...shadow arkadaşımız sanırım bu konudan bahsediyor...bende şimdi okudum bu yazıyı ve linki ekledim ...hımm

???yorum sizlerin....bence sadece okuyun...üzerinde çok fazla düşünmek zararlıdır kimbilir?.)
yarencim üzerinde düşünmek zararlıdır diyebilmemiz için geç kaldık, foton çağı kapıda 2012 diyorlar ve bundan sonra o çağa hazırlanmaış beyinler zorlanacak bu kaçınılmaz, 3 boyutu kavrayamayan beyinler 5 boyuta nasıl uyum sağlar bilinmez, ama gerçekler kapıdaysa kendimizi hazırlamamız gerek diye de düşünüyorum

çok ürkütücü....:(

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
03-03-2008 12:52 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mavi Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 210
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 4

Mesaj: #6
RE: Tom Cruise ve scientology...
insan bilinmeyenden korkar, ürker; bilgi insanı korkudan uzak tutar, okudukça öğrendikçe belleğimize yerleştirdikçe benimsicez sanırımgülücük

[IMG=http://img138.imageshack.us/img138/3929/maviharita.gif][/IMG]

Ben bazen münasip bir yerde inmek istiyorum.
Size de oluyor aynından biliyorum...
03-03-2008 01:16 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Garavu Çevrimdışı
Parola61
********
Webmaster
lt=
Mesajlar: 286
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 169

Mesaj: #7
RE: Tom Cruise ve scientology...
ya bu foton çağıyla ilgili yazı eklemişti birisi sanırım hadesti.
hayatımda ben bu kadar saçma bir yazı okumadım belki amacını aşan şeyler yazılmıştı yazan kalem usta bir kalem değildi bilemiyorum
yani araştırmadığım için fikir beyan edemem nedir ne değildir.
ama o konuda okuduklarım tam bir masal dı.
sadece komikti...
03-03-2008 02:17 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
shadow
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: Tom Cruise ve scientology...
foton çağı insanın geleceğini yani ebedi hayatıyla ilgili bir çağ.herkes bir şeyley yazmış çokları bir şeyler söylüyor.dün akşam haber 7 de bu foton çağıyla ilgili konuşmacıların anlattıkları şeylerde vardı.tabi onlar bu meseleyi kısıtlı zaman dilimlerinde anlatmaya çalıştılar.kimileri konunun başında yakaladı,kimileri ortasında rastladı,kimileri ise sonunda.yaren bu çağa çok ürkütücü yazmış,nafiz saçma demiş,diğer arkadaşlar ne yazarlar bilmem ama bu konuda tek anlaştığım ve fikirlerine saygı duyduğum mavi var.arkadaşlar foton çağı kısaca herkesin anlıyacağı dille,MATRIX li insanlar çağı demek,eğer bu hale kendinizi ibadetler ve zikirlerle çakralarınızı açıpbedenden çıkamassanız bir daha ebedi bunu yakalayamayacaksınızve bedenlerinizin içinde kabirde ve kıyamette ebedi cehennemi yaşıcaksınız.kıyamet sürecinde biyolojik beden asla geçerli olmıcak ışınsal beden denen astral yani ruh beden geçerli olacak.o yüzden dünyada iken astrali yani ruhu bedenden çıkarmanız ve zaman ve mekanı bizim algıladığımız zaman ve mekanın dışına çıkarmalısınız.yani matrıx yapmalısınız artık bunu yapanlar bir daha ölmicekler ve hayat bu hayat.kabirdekide bu hayat kıyamete kadar.ne hastalık olacak bu bedene nede acı ve nede keder hiç bir şey olmıcak o beden kendini annda herşeye bilinciyle erecek işte foton çağı bu çağ yani mutluluk çağı.işte bunu yakalıyamayanlar ki ebedi hayatı acılarla cehennemlerle ızdıraplarla dolu olacak ve bir dahada bu cesetten kurtulamıcak.foton çağı işte bu.oyüzden herkes bedeni aşmalı ve cesetten sıyrılıp çıkmalı,yani cehenneminden kurtulmalı.
03-03-2008 11:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Garavu Çevrimdışı
Parola61
********
Webmaster
lt=
Mesajlar: 286
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 169

Mesaj: #9
RE: Tom Cruise ve scientology...
ben bu forton çağı muhabbetine saçma demedim shadow iyi okuyalım.

bu konuyla ilgili bir yazı eklenmişti orada yazanlarada saçma dedim. ki şu an senin burada anlattıklarınla orada yazılanların alakası bile yok.

hatta farkındaysan çok araştırmadığım bilmediğim bir konu yazmışım.


herneyse ben bu konuyla yinede çok ilgilenmiyorum. 4 sene kalmış hoş gelsin sefalar getirsin. allah hakkımızda iyisini nasip etsin derim, bakarım işime...

hadi kolay gelsin...
03-04-2008 01:40 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bluex Çevrimdışı
Süper Moderatör
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 33
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
foton çağı ¿¿¿
insanlar hayatları boyu bir çok çağ atlamışlardır..belki de bu çağlar başka bi çağ sıfatıdır fakat.. hiçbirşey yaşanmadan bilinemez.. herkes kendinden mesuldur.. yani siz o çağ geldiğinde yapacağınızı yaparsınız ve içinde bulunduğunuz durumdan kurtulursunuz mantığı çok yalnış diye düşünüyorum.. ya evveli...ben yazıyı okumadan yazıyorum şu anda.. ama okuduktan sonrada yorumum olacak .. bakalım fikirlerim o zaman değişecek mi.. ama ben bu zamanın 3 boyutlu beyniyle gülücük bunu düşünüyorum.. görebildiğim hiçbişeyden korkmam

[Resim: xx1qn1kt7.gif]
03-04-2008 03:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir