Değerlendir:
  • 39 Oy - 2.64 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yükselen Akrep
Yazar Mesaj
shinigami Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 63
Üyelik Tarihi: Jul 2017

Rep Puanı: 3

Mesaj: #141
RE: Yükselen Akrep
Dinçer Güner bir canlı yayınında yükselen akreplerin burunlarının fazlasıyla büyük ve biçimsiz olduğunu söylemişti. sonrasında dikkat ettiğim yükselen akreplerin tamamının burunlarında sıkıntı vardı. çok büyük genellemek ne kadar doğru bilinmez ama ben doğruluğunu mini çaplı da olsa gözlemledim.

Haritam;

Whole signs; https://i.hizliresim.com/oONGO7.png
Camoanus; https://i.hizliresim.com/lONJWB.png
Pladicus; https://i.hizliresim.com/y0pY39.png

2018 solar return; https://i.hizliresim.com/rONWJV.png
04-09-2018 05:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #142
RE: Yükselen Akrep
Yanlış anlaşılmama sebep olan bir etken belli ki kendisi...
İsyeaan ediyorum gülücük

Bilgili değil, ilgili.
04-15-2018 08:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #143
Güneş burçlarına göre yükselen akrepler
Doğdukları anda, doğu ufkunda Akrep burcu yükselenler hayatlarında sürekli bir yenilenme, mücadele, ölüm ve kalım teması içeren konularla karşılaşırlar. Hatta doğum anında bile yaşamla ölüm arasında kalınmış olabilir. Akrep yükselene sahip olanlar, genellikle duygusal açıdan yoğun ancak bunu kontrollü biçimde örtebilen, konuşmadan başkalarını konuşturabilen, kararlı özelliklere sahiptirler. Karşılarında olup biteni ve arka planda gizli kalan şeyleri anlama, sezme yetenekleri çok yüksektir.
Yükselen burç doğum anımızdan itibaren karşılaştığımız atmosfer sonucu geliştirdiğimiz kişiliğimizi ve varsayımlarımızı anlattığı için, Akrep yükselenlerin çok huzurlu bir ortama doğduğunu söylemek zordur. Bir şekilde doğum öncesinde ya da hemen sonrasında aileyi, yakınları derinden etkileyen bir olay, kimi zaman bir travma, güven kaybı, ölüm yaşanmış olabilir. Çocuk bu atmosfer içinde kendini güçlü hissetmek, korkmamayı öğrenmek ve duygularını kontrol altına almakla meşgul olmaya başlar. İleri yaşlarda sahip olunan, derin ve tutkulu yaklaşım, bu kontrolcü ya da mücadele gerektiren ilk çevrenin izlerini taşır.
Eğer yükselen burçta Merkür yoksa, çoğunlukla yükselen Akrep konuşkan değildir. Kendilerini fazla açmak istemezler, hemen güvenmezler. Zamana ihtiyaçları vardır. Akrep’in başkalarını kullanmak yönünde eşsiz yetenekleri vardır ve güçlü bir ikna gücüne sahiptirler. 2010 Temmuz’undan bu yana Terazi burcuna ilerleyen Satürn, son iki yıldır yükselen Akreplerin bu güçlü kontrol duygusunu darmadağan etti. Bu yıl ekimle birlikte, hayatlarını yeniden rotaya sokmaya başlayabilecekler. Kuşkusuz Akrep cinsel açıdan da çekicilik ve tutku sahibidir. Yükselen Akrep için başarı, her ne kadar gizleyici olsalar da en tepede parlamak ve gücü ele geçirmektir. Güçlü bir yöneticilik arzuları vardır.

Yükselen burcu Akrep olanlar
Koç: Yaptığı işe odaklanan, fiziksel açıdan güçlü, oldukça kararlı ancak tutkularınızla kendini yıpratabilen özelliklere sahip olabilirsiniz (Grace Kelly).
Boğa: Hayatınıza sağlam ve istikrarlı bir eş, ortak çekmek sizin için çok önemlidir. Siz dağıtırken, başkaları toparlar. Başkalarından çok yararlanabilirsiniz (Sigmund Freud).
İkizler: Araştırmacı ve huzursuz bir zihniniz var. Ortaklaşa işler, finans konuları size çekici gelebilir ancak duygusal anlamda kolay olgunlaşamayabilirsiniz. Hayatla hep bir güreş içindesiniz. (J. P. Sartre).
Yengeç: İnsanları anlamaya yönelik derin sezgileriniz var. Yabancılar, yolculuklar, yeni kültürler hayatınıza yeni boyutlar getirir. Tutkuları olan, sessizce iletişim kurabilen birisi olabilirsiniz (Jullian Assange).
Aslan: İş hayatında otorite olmak
ve gücünüzü başkaları üzerinde hissetmeniz çok önemlidir. Daha toleranslı ve
merhametli olmaya gayret etmelisiniz (Napoleon Bonaparte).
Başak: Son derece etkin, çalışkan, inceleyici ve araştırmacı bir yapınız var. Bir grup içerisinde kendinizi daha verimli hissedebilirsiniz (Claudia Schiffer).
Terazi: İlişkilerinizi iyi kullanmayı biliyorsunuz demektir. Ortaklaşa kazançlar elde edebilirsiniz. Görünüşte yumuşak, içeride sert olabilirsiniz (Margaret Thatcher).
Akrep: Oldukça güçlü, hayatı yoğun şekilde yaşayan, aşırılıklara giden bir karakteriniz var. Daha objektif olmaya çalışmalı, yıkıcı olmadan ilerlemeye bakmalısınız (Nehru).
Yay: Göstermediğiniz gizli kişiliğiniz kimi zaman başınıza belalar açmış olabilir. Oldukça tutkulu, fiziksel ve kimi zaman vahşi olabiliyorsunuz. Güçlü bir hayat felsefesine sahip olmak sizin için önemlidir (Sertab Erener).
Oğlak: İş zekası olan, disiplinli, kontrollü, daha içe dönük bir karaktere sahip olabilirsiniz (Herman Goering).
Saka: Aileniz ve kökleriniz sizin için önemlidir. Daha esnek olmayı öğrenmelisiniz. Tutkularınız ve aklınız sürekli çatışma halinde olabilir (Christian Dior).
Balık: Son derece yaratıcı, çekici, hayalci ama aynı zamanda cazibesi yüksek bir kişiliğiniz var. Zaaflarınızın kurbanı olmamalısınız (Elizabeth Taylor).

R.Hakan Kırkoğlu (http://www.milliyet.com.tr/yukselen-akre...efault.htm)


Not: Hakan Kırkoğlu Kova burçlarına Saka demektedir.

Bu arada sanırım whole signs ev sistemine göre anlatılmış.

Bilgili değil, ilgili.
01-23-2019 07:30 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kayra Sever Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 2
Üyelik Tarihi: Jul 2019

Rep Puanı: 0

Mesaj: #144
RE: Yükselen Akrep
Merhaba benim güneş burcum başak yükselen burcum akreo haritamda üç tane daha akrep var ama fiziksel özelliklerim pek uymuyor ince ve uzun boyluyum hafif genis omuzluyum düzenli olarak spor yaparım yüzüm minyon ve oval saçlarım gür kalın telli. Ten rengim esmere yakın böyleyim acaba yükselen akrep'e uyuyor mu?
08-27-2019 11:11 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Rosa Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 24
Üyelik Tarihi: May 2018

Rep Puanı: 0

Mesaj: #145
RE: Yükselen Akrep
Yükselen Akrep griler yoktur hayatında ya siyah ya beyaz bakar hep bir gizlisi saklısı vardır.Kimseye göstermediği bir yüzü bazen iç hesaplaşma yaşar kendisiyle.Bir yükselen akrepten hep korkmalısınız bağımlılık yapar kolay vazgeçemezsiniz ondan.
Astrolog Rosa
04-29-2020 05:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  yükselen akrep fotoğraflar aeon 101 121,660 04-09-2018 09:10 PM
Son Mesaj: melody

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir