Değerlendir:
  • 44 Oy - 3.18 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yükselen Terazi
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Yükselen Terazi
Yükselen Terazi ile ilgili bildiklerimizi paylaşalım.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-28-2008 12:05 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vuslat Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 249
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 7

Mesaj: #2
RE: Yükselen Terazi
benim yükselenim de terazi sadece şunu söyleyeyim terazilerçok uyum hastaları hep tartışma olmasın isterler

[Resim: vuslatharitas.th.gif]


secdelerde imiş aşk bulmak alnıma düştü
01-28-2008 02:05 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
neptunzz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 103
Üyelik Tarihi: Dec 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: Yükselen Terazi
hilal demir Yazılan:benim yükselenim de terazi sadece şunu söyleyeyim terazilerçok uyum hastaları hep tartışma olmasın isterler

Cok guzel bir noktaya degınmıssın tebrık ve tesekkur,bence de öleler ki su da var dogal burclar kusagında Koç baslangıctır terazi 7.evde olur ama gel gör ki yükselen terazi karsısına Koç'u 7.ev olarak alacaktır kısaca tersliklerden cok yaka silken bir yerlesım bana göre bu asc terazi baslangıclı harıtalar.
Terazi asc iken 10.ev yengeç oluyor 10.evde saturn evinde yine düsen bir burc olması yine talıhini zorluyor eş evınde zaten bahsettık 7.ev de koç mars etkisi olacaktır bır suru hızlı baslangıclı ilişki ama cabucak ansızın yıkılan ortaklık veya evlilikler hep zora sokulan talih var kısaca herseyın ters yerlesımı basladıgı ıcın oluyor bu durum demek istedıgım bu yani anlatabıldımse ne ala akkkaadaşşlarr gülücük
01-28-2008 07:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tarihci Çevrimdışı
Sakaryalı
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 68

Mesaj: #4
RE: Yükselen Terazi
YÜKSELEN TERAZİ:
-yükseleni terazi olanlar, sosyal,uyumlu, ve diplomatik insanlardır. zarif tavırları, davranışlarının başlıca karakteristik özelliğidir.
-Denge ve adaleti temsil eden yükselen terazi 'nin en önemli özelliği adil bir yarışmacı olmasıdır. her konunun iki yüzünü de görüp değerlendirmekte üstün yetenekleri vardır. doğalrı adil olanı ortaya çıkarmaya iter. fakat doğru bildiklerini bir koç yada bir aslan gibi teşli biçimde savunmaz. son derece sakin ve serin kanlı davranır. her zaman nezakete önem verdiğinden, konuşmaları hep seviyelidir ve kavga etmesi çok zordur. bunun sonucunda tartışmlarda genellikle çok başarılı olur. pek çok başarılı politikacının yükselen burcu terzi dir. yükselen terazi uyum ve düzen demektir. karışıklıklardan uzak durmaya çalışır. zor bir durumda huzursuz olur, dengeleri bozulur. yeniden dengesini sağlayabilmek için olayların muhakemesine girişecektir. yükselen terazi insanının kendine özgü büyülü bir ifadesi vardır. görünümleri çok etkiliyecidir. hayranlık uyandırmaktan büyük bir tatmin aldıklarını düşünebilirsiniz. statüleri onlar için önemlidir. dalgalanmalardan hoşlanmadıkları için değişikliklere kapalıdırlar. gerçekten düşündüklerini değil de başkalarının duymak istediklerini söyleme eğilimdedirler. düzen ve uyumu korumak uğruna kişisel görüşlerinden vazgeçebilirler. yükselen terazi fiziksel güzellik kazandırır. biçimli vücud hatları yuvarlak ve zariftir. ciltleri duru ve sorunsuzdur. tavırları, yürüyüşleri ve edaları ile dikkat çekerler. tek dezavantajları kilo almaya meyilli olmalarıdır.
YÜKSELEN TERAZİ ÜNLÜLERİ:
-liz taylor, adolph hitler, tansu çiller, bill clinton, rudolph valentino, monica lewinsky, pieerre cardin, rod steward, uri geller, jacques coustean, jon bonjovi, harrison ford, david bowie, eric clapton, kareem abdul cabbar, paul mc cartney, tom cruise...

ARTIK DEVİR DEĞİŞTİ TABİ RECEP'TE DEĞİŞTİ verygood
02-01-2008 11:10 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nev_bahar Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 90
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
Cvp: Yükselen Terazi
Yükselen Terazi bir erkek karakteri giyinmeye, gösterişli gözükmeye özen gösterir..Yüz hatlarında yumuşaklık iyi bir görünüm sağlar..Kemikler karakter zayıf olsa bile pek kendini belli etmez..Daha çok dolgun bir yapısı vardır..Buna rağmen kilo almaya meyillidir..

ڪےєνмєк ßαzєη ναzgєçмєуi ßiŁмєктiя..
Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş UNUTANI..
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя.
06-12-2008 03:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #6
RE: Yükselen Terazi
Hayatında ilişkilerin, denge ve ortaklıkların önemi büyüktür. Tamamlanma arzusu içindedir bu nedenle uyum ve işbirliği arar. Çevresiyle ilişkilerinde hoşluk, rafinelik ve güzellik arar. Gürültülü ve kaba ortamlardan hemen uzaklaşmak ister. Fazla etki altında kalan bir kişilik var. İkna yeteneği gelişmiş olabilir. Bazı yükselen Terazi’ler diplomasi ve politika alanında bu yönlerini başarılı biçimde kullanabilirler. Hayata karşı entelektüel ve meraklı bir yaklaşımı vardır. Yumuşak tavırları ve çoğu zaman kararsızlıkları yüzünden yanlış anlaşılmaya müsaittirler. Bulundukları ortama barış ve huzur getirmek isterler. Güzel sanatlar, ortaklıklar hayatında önemli bir rol oynayabilir. Güçlü bir partner ya da eşle dengelenmek arzusundadırlar. Duygularını çok fazla açığa çıkarmak istemeyebilirler. Hatta bu nedenle kimi zaman fazla hesapçı görülebilirler. Onlar denge, uyum, rafinelik ve zarafet aramaktadırlar.

Burcun bazı ayırt edici fiziksel özellikleri:
Genellikle açık ten, düzgün hatlar ve düzgün cilt, oval simetrisi güçlü bir yüz, çekici kıvrımlar.

Yükselen burcu Terazi olan bazı ünlüler: Leonardo di Caprio, Colette, Roman Polansky, Natalie Wood, Harrison Ford.

kaynak : milliyet.

09-06-2008 05:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
Cvp: Yükselen Terazi
YÜKSELEN BURÇ TERAZİ

Yükselen Terazi burcu, diplomatik, ve sosyal bir kişiliğin ortaya çıkmasında etkendir. Uyum, sevecenlik, nezaket ve estetik duyarlılık, Yükselen Terazi’nin en belirgin karakteristikleri arasındadır. Terazi, denge ve adaleti sembolize eder. Yükselen Terazi’nin en önemli pozitif özelliği, kuvvetli adalet duygusunun davranış biçimine hakimiyetidir. Çok boyutlu düşünebilme ve görebilme yeteneği, adil davranışlarının temelini oluşturur. Bu çok önemli yetenek, ünlü politikacılar arasında Yükselen Burç Terazi’nin yaygın olmasının nedenidir.

Ufukta yükselen Terazi, oldukça kuvvetli bir pazarlık kabiliyeti ve kurallar çerçevesinde kalan, saldırganlığa varmayan, tartışma yeteneği kazandırır. Politik davranış biçimi ve kuvvetli ikna yeteneği, Yükselen Terazi’nin en önemli avantajları arasındadır. Kolayca uyumlu davranışlar göstermesi ve işbirliği yapabilmesi, iş yaşamında olduğu kadar, sosyal hayatta da sevilen bir insan olmasında etkilidir.

Günlük yaşamında uyum ihtiyacı çok yoğun olan Yükselen Terazi, konforsuz ve huzursuz ortamlarda bulunmaktan hoşlanmaz. Yükselen Terazi, estetik görünüşü de önemseyen bir yapıda olduğu için, kendi fiziksel görüntüsü kadar, içinde bulunduğu ortamın da düzenine ve görünüşüne önem verir. Gelişkin denge yaratma yeteneğiyle, birlikte olduğu insanın yaşamına ve içinde bulunduğu ortama da düzen ve güzellik getirir. Yükselen Burcu Terazi olan kişiler, hemen herkesle uyumlu ve geçimli bir ilişki içinde olmak isterler. İnsanları memnun ve mutlu etmek, Venüs tarafından yönetilen Yükselen Terazi’nin mutluluk kaynaklarındandır. Ortayolu bulmak, aracılık etmek, Yükselen Terazi için önemlidir. Kendisinin olduğu gibi, diğer insanlarında ilişkilerinde gerginlikler olmasını istemez.

Yükselen Terazi’nin en önemli negatif özellikliği, zaman zaman gerçek düşüncelerini ve duygularını nazik olmak, karşısındakini incitmemek ya da kaybetmemek adına saklamasıdır. Onaylanmak ihtiyacı ve yalnızlık korkusu yoğun olduğu için, insanların duymak istediklerini söylemek gerektiğini düşünür.

(ekolay.net)

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
11-22-2008 04:14 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #8
Cvp: Yükselen Terazi
Yükselen Terazilerde adil ve tarafsız olma gayreti ön plana çıkabilir bazen. Etrafında güzeli arar, estetiğe, sanata ilgi duyar. Genelde iyi huyludurlar fakat biraz kibirli ve kurnaz olan Yükselen Terazilerde yok değil:)Kavgayı çok sevmezler, herhangi bir çatışma halinde gözönünde olmak istemezler. Yükselen Terazi erkeklerinde yaygın kellik görülebileceğini duymuştum. En önemli korkularından biride yalnızlıktır.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-04-2008 03:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #9
Cvp: RE: Yükselen Terazi
darkvenus Yazılan:Ben kavgacı yükselen teraziyim gülücük)
İtirazı olan :D

Senin 1. evindeki plutonundan,ayrıca mars merkür kavuşumundan olmasın o,,,
(Haritana bakmadım,aklımda bunlar kalmışgülücük)
12-04-2008 07:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
Yükselen Terazi Burcunun Verdiği Tip
Yükselen Terazi Burcunun Verdiği Tip

Herşeyden önce yıldız haritasında Yükselen Terazi burcunun kadınlara güzellik verdiğini söyleyelim. En fazla güzellik veren burç odur. Buna karşılık bir erkeğin yıldız haritasında Yükselen Terazi burcuda onun çok yakışıklı, ilginç ve çekici olmasını sağlar. Vücut ince, biçimli ve uzundur. Saçlar, sarı, açık kahve ve bazende simsiyah olabilir. Yüz ovalimsi, hatlar çok düzgün, cilt berrak ve açık renk veya tatlı buğday, gözler gri, koyu mavi veya koyu kahverengidir. Yüz ve vücutla birlikte hareketlerin zarifliğide dikkati çeker. Yürüyüşde son derece uyumludur. Ancak dikkat etmezse zamanla şişmanlayabilir.

Yükselen Terazi Burcunun Verdiği Kişilik

Terazisi yükselen kimse dengeli, zarif, adil, nazik, hayatta yükselmeyi isteyen, hırslı, lüksten hoşlanan, sevgiye, güzelliklere büyük önem veren bir tiptir. Onun için güzel ve pahalı şeyler değerlidir. Kılığına çok itina etmekle birlikte modaya uymaktan çok kendisine yakışanı giyer. Etrafonda neşeli, eğlence seven, varlıklı, zarif kimselerin bulunmasını ister. Akılla duygular arasında iyi bir denge kurabilir. Ancak Terazi burcu yükselen kimse gerçekten aşık olursa o zaman her şeyi ve hatta değer verdiği parayı unutabilir. Bu tipin yaşamında sevgi daima rol oynar. Yıldız haritası uyumluysa bir tek sevgi bu tip için yeterli olabilir. Aksi halde ömür boyunca birkaç defa aşık olacaktır. Dolayısıylada sevgili veya eş değiştirecektir. Bu tip kavga, gürültü, tartışma gibi şeylerden hiç hoşlanmaz. Her şeyin sakinlikle halledilmesini ister. Lüks ve güzel bir ev, pahalı eşyalar, değerli mücevherler bu tipi mutlu eder.

Gülten SUVEREN

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
12-12-2008 11:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  yükselen terazi fotoğraflar aeon 19 25,880 12-25-2014 12:50 AM
Son Mesaj: Nin.Me.Sar.Ra

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir