Değerlendir:
  • 17 Oy - 3.29 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lance Armstrong
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Lance Armstrong
Nasuh Mahruki'nin küçük yorumunda da bahsetmiştim , bu adam -yani lance- kanser etkisinin beynine kadar sıçradığı ve yaşama şansının çok çok azaldığı 1996 kışından itibaren amansız bir mücadeleye girişiyor. önce sağlığına kavuşma mücadelesi veriyor ve kanseri yeniyor. sonra hayata dönmüş olmanın moraliyle tekrar bisiklet yarışlarında şansını deniyor ancak ilk denemelerinde sonuncu oluyor çünkü çok yıpranıyor ve hastalık onu çok zayıflatıyor.
hayata küsüyor gibi oluyor , bisikleti bırakacağını söylüyor ve kendini içkiye veriyor. sonra eşinin ve yakın bazı arkadaşlarının verdiği moralle tekrar bisiklet şampiyonalarına hazırlanıyor. yüksek acılara dayanıyor , bisikletiyle dağlara çıkıyor ve fransa bisiklet turnuvasını 1999-2000 yıllarında üst üste iki kez kazanıyor.
YAŞAMA ÇEVRİLEN PEDAL isimli kitabının ibret verici bir başarı hikayesi olduğunu düşünüyorum. şimdi analize geçelim ;

Lance Armstrong başak burcu , Ay burcu başak ve merkür başakta.. oldukça çalışkan , azimli , dayanıklı ancak bazen eleştirileriyle kılı kırk yaran dikkatiyle ve soğukkanlılığıyla yakınlarını çileden çıkaran bir adam..
kanser olduğunu öğrendiğinde , kanserle ilgili tüm detayları bir onkolog kanser doktoru kadar detaylı biçimde inceleyip öğrenen bir adam aynı zamanda yani tipik bir başak gülücük

Lance'nin marsı kova burcunda.. âsi bir ruhu var , mevcut kurallara aykırı olmaktan adeta hoşlanan , dikkafalı bir sporcu..
mesela bisiklet sporunu yaptığı ilk yıllarda , yarışa tüm gücüyle başlarmış ki antrenörü ona taktik gereği yavaş başla demesine rağmen..
yada çalıştığı takımda başka bir arkadaşının şampiyon olması planına sadık kalmaz kendisi şampiyon olmak için çırpınırmış.. kısaca kitabı okudukça astrolojiden anlayan biri , lance'de kova-uranüs potansiyeli var diyebilir ki ben dedim gülücük
hem mars kova da çıktı hem de mars-uranüs 120'lik açısı çıktı yani beni şaşırtmadı.
hırslı ve yüksek düzeyde enerjisi olmasının bir işareti de güneş-plüto kavuşumuna sahip olması..

şimdilik bu kadar..

01-21-2008 09:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
Cvp: Lance Armstrong
Senin haritanda üç en önemli gezegen, Merkür, Jüpiter ve Venüs'tür.
Baskın bir gezegen olarak Merkürle, kesinlikle zihinsel, sinirli, çabuk, meraklı, canlısın. Senin hassasiyetin, duygular, kalbin patlamaları, neşeli ve nükteci olduğunu düşünmesi için insanları yönlerndirebilirsin, zaafın ise sinirliliğinde yalan söyleyebilirsin.

Jüpiter, genişlemenin gezegeni, güç sağlar ve yardımseverlik tamamen senin haritanda telaffuz edilir. Sen açık, toplumcul, anlaşılması kolay ve aktifsin.

Sen, yasallığı takdir edersin, genelde emredersin. Bir lider olarak senle, her plan düzenlenebilir ve yapılılandırabilir. iyi nezaket sahibisin. Jupiteryen tipi, mükemmel gerçekten politikacısın ve bir haritada pozitif bir Jüpiter, topluma iyi bir bütünleştirmeden eşanlamlıdır.

Senin baskın gezegenlerinin parçasını yaparken Venüs ilk reflekslerinden biridir... Memnun etmek! Senin bakışın, cazibelidir, davranışında her yerde olan öğelerdir. Karşındaki kişilerden sempati veya sıcaklık yoksa senin için gerçek iletişim mümkün değildir.

Senin, sanatsal bir yöünün var ve sen asla, öznel olaylarını ihmal etmezsin ama zevk, güzellik gibi açık düşünceler ve hem de nefsine düşkünlük, bazen sana zarar getirir.




Aksilikler çok bu aralar yazının sadece bu kısmı silinmedi, tam ekleyecekken yanlış bir tuşa bastım ve diğerleri malesef silindi, yeniden olacak diğer bölümler.

Devamı gelecek...gülücük

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-22-2008 05:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir