Değerlendir:
  • 26 Oy - 2.46 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

İdealleriniz Şimdi Gerçek Olsun "Jüpiter_Satürn Üçgeni"
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
İdealleriniz Şimdi Gerçek Olsun "Jüpiter_Satürn Üçgeni"
Arkadaşlar bu yazılar önemli ve lütfen herkes okusun, bize hem bilgi veriyor hemde astrolojiyi anlamamızı kolaylaştırıyor, burcumuza göre kendi yorumlarımızıda yapabiliriz.



İdealleriniz Şimdi Gerçek Olsun 16.Ocak.2008 / 16:19:50

Jüpiter – Satürn üçgeni toprak burçları arasında gerçekleşiyor…


Jüpiter - Satürn Üçgeninin Burçlara Göre Etkileri


Hayat devam etmekte, zaman akmakta… Astroloji de, günlük hayatımızdaki saatler gibi, okumasını öğrendikten sonra, kendi zamanımızı, kişisel saatimizi göstermektedir. Dahası etrafımızda gelişebilecek olayların şifrelerini ifade ederek, bu zamanın kalitesini de vurgulamaktadır.

Bu haftaya bakınca, göksel akrep ve yelkovan, 20 Ocak 2008 tarihinde tam olarak gerçekleşecek olan Jüpiter – Satürn üçgenini göstermekte…


Jüpiter maddi, manevi tüm konuları zenginleştiren, büyüten, geliştiren, bolluk veren fırsatları ifade eder. İyimser, iyi niyetli, hevesli tavırlar sayesinde, hayata bir üst basamaktan bakmayı, aynı zamanda maceralara atılıp, deneyimler kazanmayı anlatır.

Doğası gereği olayların ardındaki felsefeyi anlattığı için, şu sıralar içinde bulunduğu inatçı Oğlak burcu, aslında ona zarar verir. Çünkü ilahi sınırları anlatmaya çalışan Jüpiter için, bu dünyanın kurallarını önüne koyan Oğlak çatışma yaratır. Ancak işin olumlu yönü, bu durum Jüpiter’in ayaklarını yere sağlam basmasını sağlar.

Satürn ise, sanırım astrolojiyle uğraşanların çok iyi bildiği gibi, zamanın, mekânın sınırlarını, bu dünyanın kurallarını, her türlü sorumluluk ve kısıtlamayı sembolize etmektedir. İçinde daraldığımız, adeta konsantre hale geldiğimiz, alın teri döküp uğraştığımız her konunun altında Satürn’ün parmağı vardır. Ne kadar korksak da başımıza gelen, bu yüzden de çok çalışmamız gereken konuları anlatır.

Satürn Eylül ayından beri, kendisi gibi hem soğuk ve kuru doğada olan Başak burcunda ilerlemektedir. Başak aynı zamanda Satürn’ün sevdiği Merkür tarafından yönetilmektedir. Satürn Başak burcunda özel bir değer kazanmasa da, verdiği sorumlulukların altından kalkmak için disiplinli çalışmanın, detaylara önem vermenin, özen göstermenin gerekliliğini anlatır.

Şimdi bu iki önemli gezegen, birbirine doğru gelişen, güçlü bir enerji akışında bulunmaktalar. Planlı davranışlarla pratiklik kazanmanın sonucunda fırsatları gösteren bir haberci olacaklar. Uzun süredir hayalini kurduğunuz ideallerinizi gerçekleştirmek için kaçırılmaması gereken ender fırsatları işaret etmekteler. Göksel küremizin bu büyük akreple yelkovanı…

Eğer kontrollü adımlar atabildiysek, gereken özeni gösterdiysek, şansın bize göz kırpabileceğini anlatır bu kombinasyon. Tabii ki bu saptamayı, diğer transit gezegenlerin ve doğum anı haritanızın etkilerini sıfır sayarak yapmakta olduğumu hatırlatmalıyım. Ayrıca yükselen burcunuza göre okuduğunuzda, size daha yakın konuların ortaya çıktığını göreceksiniz.

Jüpiter Satürn döngüleri yaklaşık 20 yıllık zaman dilimlerini kapsar. 2000 Mayıs’ında başlayan içinde bulunduğumuz bu döngünün ilk üçgen açılarını, Jüpiter Yay’da, Satürn Aslan’dayken, 17 Mart 2007 ve 6 Mayıs 2007 tarihlerinde yaşadık. Açılar tam bu tarihlerde gerçekleşse de, etkileri kişisel haritanızla orantılı olarak, daha geniş bir zaman dilimlerine yayılır.

Şimdi burçlarını değiştiren Jüpiter ve Satürn aynı üçgen açıyı 9 Eylül 2008 ve 21 Kasım 2008’de tekrarlayacaklar. 2000 yılında başlayan bu döngünün hasatı 2010, 2011 yılları arasında toplanacağına göre, gerekli düzenlemeleri yapmak, olayları gözden geçirmek için bu açının önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.

Ne kadar zorlansanız da sizi sıkan konularda, sorumluluklarınız üzerinde durmaya devam etmelisiniz. Böylece konuya hâkimiyetiniz, uzmanlığınız artacak, hedeflerinizi planlayarak, adeta şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Toprak burçlarının her zamanki maddeselleştirme etkisi doğal olarak ortaya çıkacaktır. Fırsatları değerlendirmek, organize olmak için kararlı, hedefe odaklı olmanın yararını göreceksiniz.



Şimdi burçlara göre, bu gezegenlerin nasıl etkileri işaret ettiğini anlatayım:



Koç ve yükselen koçlar:

Gündelik hayatınızda eskisine oranla daha fazla çalışmanız gereken günleri yaşamak sizi yorabilir. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla önem vermelisiniz. Astlarınız, yardımcılarınız ya da hizmet aldığınız kişilerle sorunlar yaşamanız, onların sorumluluklarını da üstlenmeniz gereken bir dönemden geçmektesiniz. Bu yetmezmiş gibi olayların, en ufak detaylarıyla bile uğraşmanız da gerekebilir. Sizi oyalayan iş ne olursa olsun, onun uzmanı haline gelip, kendinize ait pratiklik kazanana kadar bu uğraş sürecek gibi gözüküyor.

Bir yandan da kariyeriniz, işiniz ya da toplumsal statünüzle ilgili daha olumlu etkiler almaktasınız. Bu süreçte işi şansa bırakmak yerine, üstlerinizle ilişkilerinizi organize etmelisiniz. Hayat hedefleriniz, idealleriniz için çok çalışmak durumda kalabilirsiniz.

Hem gündelik hayatınızı, ofisinizi, hem de daha genel anlamda hayat hedeflerinizi, işinizi etkileyecek adımlar atmak için cesur olmalı, ama bu cesaretin altını sağlam bir şekilde dolduracak kadar, özenli çalışmayı göze almalısınız.

İdealler detaylarda gizlidir.


Boğa ve yükselen boğalar:

İçinden geçtiğiniz zaman diliminde hayattan zevk almakta, eğlenmekte, neşelenmekte pek de rahat değilsiniz. Daha önce size zevk veren konular adeta sorumluluk haline gelmiş, üzerinizde kambur yaratmış gibidir. Kendinizi ifade etmek, sanatsal, yaratıcı yönünüzü ortaya koymak konusunda, baskı altında alabilirsiniz. Hoşunuza giden, hobi olarak yaptığınız işlerdeki detaylara, o kadar gömülmüş olabilirsiniz ki, bunlar adeta bir iş halini alabilir. Çocuklarla ilgili konularda da şimdi çalışma, çabalama zamanıdır.

İçinizi biraz olsun ısıtan konular, hayat hakkındaki düşünceleriniz, felsefik, dini, kültürel açılımlar yapmanız olabilir. Aynı zamanda yabancı ülkeler üzerinde olumlu etkiler alabilirsiniz. Hukuksal, akademik çalışmaların, basın yayın ve medya alanındaki gelişmelerin sizi desteklediğini görebilirsiniz. Kendinizi geliştirecek fırsatları aramalısınız.

Size zevk veren konuları daha üst boyutlara taşımak için planlı, programlı hareket etmelisiniz. Bu sayede size uzun vadede çok anlam katacak gelişmelere yol açacaksınız. Adımlarınızı atarken gerçekçi olmanın, sorumluluk almanın önemi ortaya çıkacaktır.

İdeallerinizi özenle canlandırmalısınız…



İkizler ve yükselen ikizler:

Eviniz, ailenizle ilgili bir sürü sorumluluk üst üste gelmiş, bir yandan iş hayatı da sizi zorlamış olabilir. Cidden ağır bir dönemden geçtiğinizi kabul etmek gerekir. Dünyanın sizin üstünüze geldiğini düşünseniz de, bunun sadece bir süreç olduğunu, kökten değişmek için bazı şeylere zorladığınızı bilmelisiniz. En iyisi size tecrübelerini aktaracak, bilinçaltınızı temizleyecek bir destek almanızdır. Evinizden başlayan bir sıra değişime uğrarken sabırlı olmalısınız.

Hayat bu kadar acımasız değil tabii ki… Eşiniz ya da partneriniz ne kadar zor olsa da size destek verecektir. Bir şekilde enerjisi size ulaşacaktır. Depresif bu ruh halinden kurtulmak için temkinli hareket etmelisiniz. Maddi ve manevi konularda risk almamalısınız. Her türlü kaza, bela, operasyondan korunmak için kendi özünüze dönmelisiniz. Uzun vadede yararınız için dışardan gelen, başkalarının üzerinden uzatılan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Eviniz, ebeveynlerinizle ilgili sorumluluklarınıza eşinizden gelen katkıları göz ardı etmemelisiniz. Fırsatları olduğu gibi bırakmamalı, bunları değerlendirmek için dikkatli ve planlı olmalı, sonuç odaklı davranmalısınız.

İdealler için başkalarına da yer vermelisiniz.



Yengeç ve yükselen yengeçler:

Yakın çevreniz, komşularınız hatta kardeşleriniz konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. İnsanları anlamak ve kendinizi anlatmak konusunda sıkıntı, endişe, tedirginlik hissedebilirsiniz. Aynı zamanda bazı dedikodular, akıl oyunları canınızı sıkabilir. Bir yandan da sürekli seyahat etmek, yazmak, konuşmak zorunda kalmanız sizi yorabilir. Ne kadar kendinizi anlatmaya çalışsanız da emeğiniz boşa gitmiş gibidir. Gittikçe zorlanır gibisiniz.

Bir yandan da özellikle eşiniz sayesinde bazı fırsatların aralandığını görebilirsiniz. Ancak sizin de gayret ve özeniniz olamadan bunları değerlendirmeniz söz konusu değildir. Ortaklaşa yapacağınız işlerin size yarar sağlayacağını görebilirsiniz. Birilerine danışmak için bu fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Partneriniz, eşiniz ya da birebir görüştüğünüz kişiler size yardımcı olabilir. Gereken çalışmayı yapmak, her türlü zihinsel, iletişimsel, fiziksel trafiği kontrol etmek şartıyla gelen fırsatları akılcı bir şekilde kullanabilirsiniz.

İdealler paylaşıldıkça gerçekleşir.



Aslan ve yükselen aslanlar:

Bu sıralar maddi anlamdaki sorunlar, güvenlik ihtiyacınızı artırmış olabilir. Eskisine oranla daha çok ve detaylı çalışmanıza rağmen kazancınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Elinizdeki paraları değerlendirmek için hesapçı davranmayı, disipline olmayı öğrenmek zorundasınız. Bir yandan kaynaklarınızı korumalı, bir yandan da artırmak için zorlu uğraşları göze almalısınız.

Şu sıralar astlarınız ya da yardımcılarınızla ilgili gelişen bazı olumlu durumlar, sizi maddi açıdan rahatlatacak fırsatları verebilir. İş yerinizin koşullarındaki bazı değişiklikler de aynı etkiyi taşıyabilir. Hizmet konularında titiz olmalı, detayları özenle planlamalısınız.

Gündelik rutinlerinizde yapacağınız bu organizasyon etkisini, finansal durumunuzun düzelmesi açısından bir süre sonra gösterecektir. Ancak kararlı olmalı, harcamalarınızı gözden geçirmeli, kısacası ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı becermelisiniz.

İdealler için emek vermelisiniz.



Başak ve yükselen başaklar:

Zor bir dönem içinden geçtiğinizi kabul etmek durumundayız. Bu süreçte başta baba, eş, patron gibi otorite figürleriyle ilgili sorunlar yaşarken, canınızı yakan ego yüzleşmeleriyle de karşılaşabilirsiniz. Ancak bu sürecin, herkesin yaşadığı, kişisel olgunlaşmaya giden yolda, kesin bir zorunluluk olduğunu bilmelisiniz. Kişilik problemlerinizi aşmak, ilişkilerinize başka bir gözden bakmayı öğrenmelisiniz.

Bu zor ama öğretici dönemden geçerken, çok çalışmanızın sayesinde yaratıcı yönünüzün geliştiğini görebilirsiniz. Bir iş için çalışmak, detaylandırmak, mükemmel olması için uğraşmak, iyi bildiğiniz bir konu olduğu için emeklerinizin karşılığını almakta gecikmeyebilirsiniz. Böylece üzerinizdeki baskıya rağmen hayattan zevk alacaksınız.

Ancak abartılı davranmamaya, risk almamaya özen göstermelisiniz. Diğer burçlar gibi siz de fırsat içeren konularda tutarlı olmalı, dereye göre paçalarınızı sıvamalısınız. Böylece hem daha rahat, hem de sorumluluklarınızı bilincinde hareket edebilirsiniz.

İdealler için çok çalışmak gerekir.



Terazi ve yükselen teraziler:

Elinizde olmayan koşullar sebebiyle depresif, endişeli, çekingen bir durumda olabilirsiniz. Bu sürecin bir zaman alacağını bilmeli, olayları değiştirmeye çalışarak kendinize zarar vermek yerine, akışına bırakmalısınız. Hayatın bazen biraz dinlenmek, inzivada kalıp yeni bir serüvene atılmak için güç toplamak olduğunu kabul etmelisiniz. Böylece gereken içsel ve çevresel temizliği gerçekleştirebilirsiniz.

Bir yandan da hayatın eviniz, aileniz ya da ebeveynleriniz tarafından daha olumlu gelişmelerle desteklendiğini görebilirsiniz. Ancak siz de adımlarınız atarken şanstan çok, karar ve azme önem vermelisiniz. Evinizde gelişen fırsatlar için biraz uğraşmalı, belki fedakârlıkta bulunmalısınız.

Yalnız kaldığınız bu süreç içinde hayat hedeflerinizi gözden geçirebilir, nereden gelip, nereye gittiğinizi analiz edebilirsiniz. Daha sağlam kökler geliştirmek için adımlarınızı uzmanca, sabırla atmalı, geleceğinizi özenle inşa etmelisiniz.

İdealler için tohum ekmelidir.



Akrep ve yükselen akrepler:

Bugüne kadar kendinizi rahatlıkla gösterdiğiniz, çeşitli roller aldığınız arkadaş çevrenizle ilgili bazı sorunlar baş göstermiş, gündeme gelmiş olabilir. Sosyal çevrenizde bazı daralmalar, zorluklar sizi sıkabilir. Gelecek günlere karşı umutlarınızı sorgulayabilirsiniz. Ekipler, sosyal organizasyonlar arasında sorumluluk gerektiren, detaylı konular üzerinize kalmış olabilir.

Kardeşleriniz, komşularınız gibi yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili bir takım olumlu gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Eğitim, öğretim gibi alanlarda fırsatlar doğmuş olabilir. Bolca seyahat, ardı ardına görüşmeler gündeme gelmiş olabilir. Size iyimserlik katan, gelişmenizi sağlayacak bu konuları iyice gözden geçirmelisiniz.

Böylece gelecek günlere karşın korkularınızı yenebilir, hedeflerinize varmak için akıllı taktikler planlayabilirsiniz. Umutlarınızı gerçekleştirmek için stratejik olmalı, çalışmalarınızı yakın çevrenizle paylaşmalısınız.

İdealler geleceği besler.



Yaylar ve yükselen yaylar:

Hayat hedefleriniz gözden geçirdiğiniz bu dönemde bazı kararlar almanız gerekmiş olabilir. Sorumluluk gerektiren konularda değişiklik yaşamış, yeniden yapılanmış olabilirsiniz. İşinizle ya da üstleriniz ilgili konularda yaşadığınız zorluklar bu konuları anlatmaktadır. Toplumsal statünüzü çalışarak tekrar kazanmalı, tüm çabanızı işiniz, mesleğiniz, gelecek hedefleriniz üzerinde göstermelisiniz. Evlilik, annelik için de zorlanabilirsiniz.

Maddi açıdan önünüze çıkan fırsatları kontrollü bir şekilde değerlendirmeye bakmalısınız. Hem kişisel gelir kaynaklarınızı korumak için organize olmalı, hem de yeni gelir kaynakları geliştirmek için araştırma yapmalısınız. Böylece maddi açıdan güvenlik ihtiyacınızı karşılamış olacaksınız.

Bu sayede hayat hedeflerinizi oluşturmak, iş ya da mesleğinizle ilgili çalışmalar yaparken zorlukların üstünden gelebilirsiniz. Ayrıca işinizde ya da sosyal statünüzde yapmak zorunda kalacağınız bazı değişiklikleri, maddi konuları bir kenara atmadan detaylandırmalısınız.

İdealler için değişikliklere hazır olmalısınız.



Oğlak ve yükselen oğlaklar:

Bu süreç içinde en olumlu etkiler taşıyan burçta olmanız sizi hiç şımartmasın. Zira çok çalışmanız gereken koşullar önünüzde yer almaktadır. Zaten sabırlı, kararlı, disipline olan biri olduğunuz için, başa konan tahlil kuşuna kolay kolay inanmazsınız. Kendinizle ilgili konularda, bu tarzda davrandığınızda gelecek yıllara ilişkin adımlarınızı verimli bir şekilde organize etmiş olacaksınız.

Özellikle felsefi, dini, inançlarla ilgili konularda bazı şeyleri irdelediğiniz dönemden geçmektesiniz. Kendinizi geliştirmek için eğitim konularında ne kadar zorlansanız, bu alana el atmış olabilirsiniz. Hukuksal konular, medya gibi alanlarda sorunlar çıkmış olabilir. Kendinizi geliştirmek zorunda olduğunuzu görmektesiniz.

Şimdi oluşan bu fırsatları kişisel gelişiminiz için değerlendirmelisiniz. Ayaklarınız her zamanki gibi yere basar vaziyette olmalı, ama girişimci davranmalısınız. Bazı riskleri almalı, kendinize güvenmelisiniz.

İdealler geliştirilmek ister…



Kova ve yükselen kovalar:

Özellikle maddi konular, borç alacak işleri hayatınızın yükünü artırabilir. Ortaklaşa bir işten elde ettiğiniz gelir varsa, şimdilerde bunu almakta zorlanmış olabilirsiniz. Miras, prim, vergi, kredi gibi yükler üst üste gelebilir. Başkalarından gelir elde etmek için, başkalarına karşı sorumluluklarınız ağır basabilir. Hiç risk almamalısınız. Her türlü kaza ve beladan korunmak için olanca özeni göstermelisiniz.

Gizli bir melek ise adeta sizi korur gibi, perde gerisinde gizli kalmış bazı konularda yarar sağlamaya çalışabilir. Ancak güvenden çok detaya dikkat etmelisiniz. Geçmişe ait konuları, tekrar açmanız, süzgecinizden geçirmeniz de sizi rahatlatabilir. Başka insanlar koşulsuz yardım etmek, fedakârlıkta bulunmak için adım atarsanız, içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan kurtulmak için, ne kadar işe yaradığını göreceksiniz.

Ama bütün bu konularda disiplinli ve planlı davranmazsanız, size zarar veren bazı konuların gündeme gelmesi ya da arkanızdan konuşulması sizi üzebilir. Gizli ilişkiler ve işlerden uzak durmanız önem taşır.

İdealler hata kabul etmez.


Balık ve yükselen balıklar:

Kendinizi göstermek, uzmanlığınız ortaya koymak için her zamankinden daha fazla çalışmanız, hem de tüm eleştirileri kabul etmeniz gereken bir dönemden geçmektesiniz. Profesyonelleşmek için bu şarttır. Aynı zorluğu eşinizle ya da partnerinizle ilişkinizde de yaşayabilirsiniz. Birlikteliğinizi gözden geçirmeniz gereken durum oldukça yıpratıcı olabilir.

Bir yandan da işinizle ilgili kazanımları toplamak için uygun zamandan geçmektesiniz. Ancak hedeflerinizi iyi belirlemeli, gelecek günlere ilişkin planlarınızı realist bir şekilde yapmalısınız. Arkadaş ve sosyal çevrelerden yararlanmak için akıllı adımlar atmalısınız.

İlişkinizle ilgili stresli durumları olumlu anlamda değerlendirmek için, gelecek planlarınızı eşinizle birlikte yapmalısınız. Elde ettiğiniz sosyal ve ekonomik fırsatları kendiniz profesyonelleştirmek adına kullanmalısınız.

İdealler için uzmanlaşmalısınız.

Her zamanki gibi, gelen ve geçen transitler her burcu farklı etkilemekte… Sizin idealiniz her ne ise, şimdi organize olup, ciddi planlama yapmalısınız. Adımlarınızı atmak için hiç acele etmemelisiniz. Doğal olarak önünüze gelen konulara bu gözle bakmalı, ideallerinize uygunluğunu aramalısınız.

Hayat zorlamaya gelmez, ama kurgulamaya ses çıkarmaz… Belki de siz hangi kurgunun içinde olduğunuzu fark etmelisiniz. Şapkanızı önünüze alacak cesaret ve kararlılığı içinde bulunduran bir idealiniz varsa, hayat zaten size engel olmaz…

Bundan sonra değinmemi istediğiniz başka konuları asudeargun@gmail.com’a bir maille bildirirseniz, önceliği o konulara vermek isterim. Her türlü öneri ve eleştirilerinizi de beklemekteyim.

Esenliklerle…


Yazan: Asude Argun

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-16-2008 10:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: İdealleriniz Şimdi Gerçek Olsun "Jüpiter_Satürn Üçgeni"
kendinizi göstermek,uzmanlığınıı ortaya koymak için her zamankinden daha fazla çalışmanız,hem de tüm eleştirileri kabul etmeniz gereken bir dönemden geçmektesiniz.profesyonelleşmek için bu şarttır.aynı zorluğu eşinizle yada partnerinizle ilişkinizdede yaşayabilirsiniz.birlikteliğinizi gözden geçirmeniz gereken durum oldukça yıpratıcı olabilir.

bir yandanda işinizle ilgili kazanımları toplamak için uygun zamandan geçmektesiniz.ancak hedeflerinizi iyi belirlemeli,gelecek günlere ilişkin planlarınızı realist bir şekilde yapmalısınız.arkadaş ve sosyal çevrelerden faydalanmak için akıllı adımlar atmalısınız....
*********************

işte budur.....çok doğru tespitler gerçekten....-ok

eklediğin bu yazı için çok teşekkürler şekerpare....

zorlu bir dönem ve zor bir sınavdayım sanki ama başaracağım......)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
01-18-2008 07:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
RE: İdealleriniz Şimdi Gerçek Olsun "Jüpiter_Satürn Üçgeni"
neptunzz Yazılan:Genel manada bütün yorumları çok beğendim paylasım için teşekkür etmek istedim ve ayrıca Saturn-jupiter idealleri gerceklestırmek adına cok önemli olsada, Neptün ve saturn açılarıda hayallerın gerceklesmesı adına cok degerli bir süreç onlarıda her daim göz önünde tutun arkadaslar.

Ricaederim, ben hayalleri gerçekleşme konusunda çok uzun süredir uğraş veren biriyim ve önüme çıkan engellere rağmen hala pes etmedim ama pes etme noktasına çok geldim, belkide zorladım. ideallerim konusunda uzun vadede sonuç alan biriyim, haritama bakarak bunu irdeleyebilirmisiniz.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
06-22-2008 04:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
asilukala
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
Cvp: İdealleriniz Şimdi Gerçek Olsun "Jüpiter_Satürn Üçgeni"
beyhan gercekten dogru

bende yükselen başak kadınıyım su dönemde acaip zorluklarla savasmaktayım.eş kayınpeder iş hepsi birarada.
ayrıca 2009 solar return umde saturnüm jüpiterime ücgen yapmakta ama daha bir sey göremedim.kasımda baslayacak haritam olduguna göre daha beklicem ve görecegim insallah
07-08-2008 04:32 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #5
RE: Cvp: İdealleriniz Şimdi Gerçek Olsun "Jüpiter_Satürn Üçgeni"
asilukala Yazılan:beyhan gercekten dogru

bende yükselen başak kadınıyım su dönemde acaip zorluklarla savasmaktayım.eş kayınpeder iş hepsi birarada.
ayrıca 2009 solar return umde saturnüm jüpiterime ücgen yapmakta ama daha bir sey göremedim.kasımda baslayacak haritam olduguna göre daha beklicem ve görecegim insallah

Benimde tanıdığım yükseleni başak biri var, inanılmaz ayrıntılara takılı ve çok eleştirici biri. Biraz mükemmelliyetçidir kendisi, muhtemelen sizdede bu özellikler olabilir, yani en mükemmeli istediğiniz için çevrenizdeki kişilerle sorun yaşıyor olabilirsiniz. Hep savaşıyoruz,inşallah hiç pes etmeyiz.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
07-24-2008 05:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #6
Cvp: RE: İdealleriniz Şimdi Gerçek Olsun "Jüpiter_Satürn Üçgeni"
zeynep Yazılan:koç burcuyum yükselenim terazi özelliklerim nerlerdir
Sevgili Zeynep,

Soracağınız soruların içeriği, konu başlıkları ile ilintili olmalı. Öncelikle, bunun önemini belirteyim.

Anladığım kadarıyla, astroloji ile yeni tanışıyor olmanın heyecanını taşıyan üyelerimizden birisiniz gözkýrpma size şöyle kısa bir kolaylık sağlayalım dilerseniz:

Yükselen Terazi için;
şu başlığa,

Güneş Koç'u için;
şu başlığa,

Güneş 7. Evde için;
şu başlığa,

lütfen bakınız. Bu tarz sorularınızı iletmeden önce, yeni bir katılımcı olarak ''Arama'' sekmesinde aratırsanız, (ör; Merkür 7. evde vb.) daha etkili sonuçlar alabilirsiniz.

08-19-2009 04:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #7
RE: İdealleriniz Şimdi Gerçek Olsun "Jüpiter_Satürn Üçgeni"
(07-24-2010 02:21 PM)yasemen88 Yazılan:  ben bunun haritadaki yorumunu merak ediyorum.benim jüpiter ve satürnüm arasında üçgen var.jüpiter 1.evde satürn 10.evde. bu benim kariyer alanında şanslı olduğumun ya da olacağımın göstergesi sayılabilir mi? pek anlamadým

Evet Yasemen88, kariyer adına olumlu sonuçların getirisi diyebiliriz bu açıya, normalde Satürn başarının sembolü olsada, 10. ev etkisiyle beraber zorlayarak, bol bol çalıştırarak bunu sunar, ancak Jüpiter isteklerinin daha kolay gerçekleşmesini, çok çalışsanda bunu zevkli bir şekilde yapmana olanak verebilir..
Jüpiterin 1. evde olması kilo probelemlerinin getirisi de olabilir, dikkatli olmanda fayda var, tabii burda Satürn açısı bu kez sana şans sunuyor, Satürn senin zevklere düşkünlüğüne daha akılcı yaklaşmanı sağlar ki, kilo almanı frenleyebilir...verygood
07-24-2010 02:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: İdealleriniz Şimdi Gerçek Olsun "Jüpiter_Satürn Üçgeni"
(07-24-2010 02:32 PM)venüs_ Yazılan:  
(07-24-2010 02:21 PM)yasemen88 Yazılan:  ben bunun haritadaki yorumunu merak ediyorum.benim jüpiter ve satürnüm arasında üçgen var.jüpiter 1.evde satürn 10.evde. bu benim kariyer alanında şanslı olduğumun ya da olacağımın göstergesi sayılabilir mi? pek anlamadým

Evet Yasemen88, kariyer adına olumlu sonuçların getirisi diyebiliriz bu açıya, normalde Satürn başarının sembolü olsada, 10. ev etkisiyle beraber zorlayarak, bol bol çalıştırarak bunu sunar, ancak Jüpiter isteklerinin daha kolay gerçekleşmesini, çok çalışsanda bunu zevkli bir şekilde yapmana olanak verebilir..
Jüpiterin 1. evde olması kilo probelemlerinin getirisi de olabilir, dikkatli olmanda fayda var, tabii burda Satürn açısı bu kez sana şans sunuyor, Satürn senin zevklere düşkünlüğüne daha akılcı yaklaşmanı sağlar ki, kilo almanı frenleyebilir...verygood

Jüpiter ve satürn klasik astrolojiye göre kişinin kariyerini gösterir..Eğer bu iki gezegen, haritanın üst kısmında(güneyinde),yani 7,8,9,10,11,12. evdeyse, uyumlu açıları varsa, kişinin kariyerinde daha kolay yol alacağına dair bir bilgi okumuştum...
07-24-2010 02:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir