Değerlendir:
  • 18 Oy - 2.61 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Süreyya Ayhan
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Süreyya Ayhan
6 eylül 1978 tarihinde doğduğunu öğrendiğim Süreyya Ayhan'la ilgili bir kaç yorum yapmak istedim ve sizlerde düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz..

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=n...fix=1&ast=

* başak burcu ve satürn de başak burcunda. çok fazla gösterişi sevmeyen bir kişiliği var. aynı zamanda bu konum ona uzun çalışma saatlerine dayanma kapasitesi veriyor. satürnün güneşe yakın olması , disiplin anlayışını arttırıyor..

* terazi burcunda birikim yani stelyum var.. mars ve plüto yakın duruyorlar ve milli atletin yüksek enerjisine işaret ediyorlar. mars-plüto kavuşumu olanlara profesyonel olmasa bile spor yapmalarını tavsiye ederim. benzer tavsiye mars-plüto karesi olanlara da yapılabilir. örnek ; Muhammed Ali'nin de mars-plüto karesi vardı..

Ay-venüs kavuşumu ise -özellikle terazi burcunda- etkileme ve etkilenme fiillerine vurgu yapıyor.. terazi burcunda ki vurgu eğer sert açılar almıyorsa çekiciliğe işaret eder ki milli atlet hoş bir bayan + terazilerle ilgili hep söylediğim ''minyon tip'' özelliğine sahip..

demiştim ki terazi vurgusu olanlar için etkilemek ve etkilenmek fiilleri hayatlarının önemli parçasıdır. son izlediğim açıklamasında beklediği desteği göremediğinden yakınmıştı yani destek görememesi onu olumsuz ''etkilemişti'' oysa atletizm çalışmaları taraftarlar ve basın önünde değilde genelde antrenman eşliğinde yalnız yapılır , bu bakışaçısıyla baktığımızda süreyya ayhan'ın tenis sporunu seçmesi onun terazi tarafının ilgi ihtiyacını daha çok besleyebilirdi..

yine terazi vurgusu -özellikle aşk- ilişkiler konusuna vurgu yapar ki süreyya ayhan'ın antrenörüyle yaşadığı evlilikle biten ilişkisi onun açısından hep gündem konusu olmuştur..

burada ki venüs-jüpiter karesinin ( ilişkilerde savurganlık , hesapsızlık verebiliyor ) ; süreyya ayhan'ın enerjisini + konsantrasyonunu hedefine ve çalışmalarına yönlendirmesini engelleyebileceği yorumunu yapabiliriz.
süreyya ayhan ; hayatında bir ilişkisi yokken kendini ''güneş-satürn başakta'' potansiyeline adayarak başarılı olmuş ancak venüs-jüpiter karesinin işaret ettiği gibi hayatında ki ilişkisi onun istikrarlı olamamasına sebebiyet vermiştir diyebiliriz.

ilginç noktalardan biri de şu ki ; süreyya ayhan 2002 yılında jüpiter döngüsü yaşarken avrupa şampiyonu olmuş , şu sıralarda satürn döngüsü yaşamaktayken atletizmde sona yaklaşmıştır..

12-06-2007 07:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
Cvp: Süreyya Ayhan
bildiğim kadarıyla son olarakda doping yaptığı tespit edildi ve atletizm hayatı bitti...simdi-kızdım

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
12-07-2007 04:25 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
blackdeaths Dışarıda
son osmanlı
*****
Mars Vip

Mesajlar: 23
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: Süreyya Ayhan
yaptığı açıklamayı canlı izledim..inandırıcılık payı sıfırdı bende...

herşeye rağmen inadına.. biz diyorsak yaparız,bu böyle biline
12-07-2007 04:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir