Değerlendir:
  • 24 Oy - 2.83 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ay Yay
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Ay Yay
Ay burcumuz en derin duygularımızı ifade ettiğine göre bir ay Yayı nasıl hisseder ? ve duygularını sevdiklerine - sevmediklerine nasıl yansıtır?

MİNİK AY YAYI ; ufaklığa içinde oyunlar oynayabileceği , uyuyabileceği minik bi oyun parkı yaptınız. odasında ve artık güvende. öylemi acaba ; şu ağlayan çocuk sizin olmasın. evet , oyun parkı ona dar gelmiş olmalı - çünkü bir Ay Yayı ve dünyayı keşfetmek istiyor. tabii sakarlığıda meşhur.
düşüp bi tarafını kırmamış , oldukça şanslı siz yine aynı hatayı yapmayın lütfen , onu oyun parkına filan tekrar hapsetmeyin. çünkü o aynı hatayı yapmayacak ve bu sefer düşmeden pencerenin kenarına kadar emekleyerekte olsa gelecektir. merak edip baktığınızda onu yıldızları izlerken göreceksiniz. ne romantik değilmi !!? hiç alakası yok ; o parlayan şeylerden bikaç tane koparabilmek için elini uzatıyor. evet yıldızlara ulaşmak yayların çocukluk hayalidir. komik şeyler

GENÇ AY YAYI ; merak ettiği herşeyin peşinden özgüvenle giden genç yay aşkında peşinden gidecektir. aşkın ilk döneminde öylesine heyecan verici , cömert ve pozitiftir ki aradığınız aşkı bulduğunuzu farkedersiniz. o ise aradığının aşktan daha fazlası olduğunu farkeder genç yayların kırdığı kalplerin sayısı ikizler-koç ve akreplerle rekabet edermi bilinmez ancak o hiç bir zaman kötü niyetli değildir. dürüst ve açıksözlüdür. sizi aldatmaz. aldatacaksa bile önceden bunu haber verir

OLGUN AY YAYI ; yayların aile bağları konusunda kendine özgü fikirleri vardır. o bir jüpiter insanıdır ve özgürlüğüne önem verir. evlendikten sonra bile arkadaşlarıyla görüşmek ister. partilere ve sosyal kalabalıklara karışmak ister. ve eğer eşinin annesini sevmemişse bunu açıkça ifade eder. birini sevmek için kan bağına gerek yoktur. önce insan olsun der hiddetlenerek. ne kadar olgun olsada o'nun çocuk tarafı kalbinin bi köşesinde muhafazadadır. ortaya çıktığında kovboy şapkasını takıp eve gelen misafir çocukları eğlendirir. tabii , o çocukların anne ve babasıyla eşi ilgilenecek. zaten onları gözü tutmamıştır , belkide haklı baksana çocukları onlardan daha zeki - hadi oyuna devam

YÖNETİCİ AY YAYI ; onunla çalışmak heyecan vericidir. gerçekten işe yeni girdiyseniz , işletmenin vizyonunu öyle bi tutkuyla anlatırki microsofta rakip olacağız yaşasın demek gelir içinizden. heyecanı bulaşıcıdır. kendini iyi yetiştirmiş bi yay yöneticisi gerçekten microsoftun rakibi olmayı düşleyebilir. minikken yıldızlara uzanmak gibi bir şey.
hayal kurmakta parayla değil ya

ÇALIŞAN AY YAYI ; sempatik ve açıksözlü birini işe almak üzeresiniz. genelde iyimser ve uyumlu olduğunu söylüyor. konuşurken gözleri parlıyor. evet bu aradığınız gibi biri... bi kaç hafta sonra herşey yolunda giderken ay yay'ı odanıza giriyor ve yanınızdaki adama tüm hiddetiyle ''sahtekar'' diye bağırıyor. nede olsa açıksözlü herkes şaşkın , siz şaşkın!!! ne oluyor diyorsunuz , durumu anlatıyor , o'nun ileri gittiğini düşünüyor ve odadan çıkmasını söylüyorsunuz. yanınızdaki adamla çok önemli bir ortaklık kurmak üzereydiniz. densizlik eden yay çalışanınız adına özür diliyorsunuz. sözler veriliyor , imzalar bir sonraki haftaya kalıyor. ve o hafta içinde dikkatli muhasebeciniz oğlak ve zeki merkür sekreteriniz yardımıyla ortak adayınızın hesaplarında yanlışlık farkediyorsunuz. kurcalayınca başka bi kaç şirketi dolandırdığını görüyorsunuz. evet , bencede gidip yay çalışanınızın alnından öpün. ve bir daha ona güvenmemezlik yapmayın. bazen sakarlık yapıp dosyaları etrafa saçabilir ancak jüpiterin büyüten - genişleten etkisi gibi sizi yıldızlara doğru büyütecektir...

04-05-2007 04:46 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #2
Cvp: AY YAY
ayları yayda olan kişiler coşkulu,ateşli duygulara sahiptirler.özgürlüklerine aşırı düşkünlerdir.adalet duyguları gelişmiştir.sıradan olmak onları korkutur.meydan okumayı severler.yay ayı kişiye fazla duygusallık vermez. çabuk sıkılırlar.konudan konuya geçerler.dar ve sıkı giysilerden kapalı yerlerden hoşlanmazlar.çabuk sıkıldıkları içinde sevdiklerini sandıkları kişiden birden kopabilirler ve ani bir değişiklikle başkasıyla ilgilenebilirler.sınır getiren ilişkilerden kaçarlar.ama dürüsttürler arkadan vurmazlar direk söylerler.kızınca alaycı bir tavırları vardır.

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
05-14-2007 11:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bluex Çevrimdışı
Süper Moderatör
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 33
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: AY YAY
AY YAY ( asil ruhlu )

temel prensibi : insan asil , saf ve iyidir.
yaşam tarzı : en üst kattaki yüksek tavanlı daire.
öğrenmesi gereken ders : kaybetmeyi öğrenmek ve duygusal içtenlik.

Ay Yay burcunda bulunduğunda , bokstaki kum torbasına benzetilebilecek bir tür duygusal kılıf sağlar.bu burcun insanları , ne denli sert darbeler yemiş olurlarsa olsunlar , bir süre sendeledikten sonra kesinlikle eski durumlarını alırlar.bu demektir ki , deneyimlerinden de zor ders alıp , yaşamları boyunca çoğu kez aynı hataları yinelerler.bu yok edilemez davranış biçimi , özel bir bilgelik biçimini çağrıştırır ancak normalde yararları pratik değilde kuramsaldır.

coşkulu , idealist , ateşli duygular ve yüce amaçlar taşırlar.etkileyici jestler yapıp kolayca harekete geçerler.uluslararası bağlantılardan hoşlanırlar.özgürlüğe aşıklardır.ayrıca dünyanın her yerinde kendini evinde hisseden bir gezgin gibilerdir.dini sorular veya yaşamın anlamı üzerine kafa yormayı severler.adalet duyguları gelişmiştir.kendilerine saygıları , özdeğer duyguları yüksektir ancak eleştiriyi duymayı pek sevmezler.hayatta olaylara anlam bulma ihtiyaçları büyüktür.

genelde insanlığa karşı duydukları iyimser ve bulaşıcı inanç , hassas kişileri zor durumda bırakabilir.bu nedenle Ay'ları Yay burcunda olan kişiler ya omuz silkerler ya da rahatça gülümseyebilirler.aynı zamanda sıradan olmaktan korkunç sıkılır , ortada güçlü bir savaşım , bir meydan okuma durumu yoksa bir kişiye ya da bir tasarıya bağlanamazlar.

[Resim: xx1qn1kt7.gif]
05-16-2007 03:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #4
RE: AY YAY
Ay Yay Burcunda

Yay; erkeksi, değişken bir ateş burcudur. Bu özellik Ay’ın genel karakterinden oldukça farklıdır. Ay gizlemeyi sever fakat Yay bunu pek başaramaz. Dolayısıyla kişinin iç benliği fazlasıyla dışarıya vurgulanacaktır. Bu kişide aşırı bir özgürlük ihtiyacı vardır. Hayatını istediği gibi istediği şekilde sürdürmek ister. Kısıtlayıcı hareketler gerçekten büyük bir sıkıntı kaynağı olacaktır.

Bu kişi iç güdüler ve sezgilere filozofça bir yaklaşım içinde bulunabilir. Bilgiye karşı yoğun merakı, öğrenmenin yeni yollarını keşfetmesine neden olabilir. İç dünyasını tanımadaki yolculuğu neşeli bir maceraya benzer. Ay burada doğasındaki karamsarlıktan arınır ve iyimserleşir. Ay Yay’da hayal kırıklıkları ve kalp ağrılarının ardından ateşin verdiği enerji ve Jüpiter'in iyimserliği ile kendini çabucak toparlar ve yoluna devam eder. Hatalarından ders alır. Enerjisini doğru yanıtları bulmaya harcar ve çoğu zaman her şeyin en doğrusunu bildiğini savunabilirler.

Bu kişi fazla iyimserlikle suçlanabilir. Tanıdığınız en olumlu ve iyimser kişi olabilir. Coşkulu duyguları vardır ve tutkularını göstermekten kaçınmaz. Fakat bunun yanında özgürlüğe düşkün yapısı yüzünden aşırı yakınlaşmak onlara göre değildir. Bağımsızlığı onun için çok önemlidir. Bu yüzden bu kişiye ilişkilerinde bağlanmış olduğu hissini yaşatmamak gerekir.

Arkadaşları tarafından aranan kişilerdir. Yeni çevrelere girip yeni arkadaşlar edinmekten çok hoşlanır. Arkadaşlık konusunda aşktan daha heveslidir. Dolayısıyla duygusal bir ilişkide de dostluğun rolü çok önemlidir. Açık havayı, doğayı, sporu sever. Macera merakını aşkta da gösterebilir. Yay’ın coşkusu çoğu zaman derinliği olmayan duygulardır. Çünkü bir şey üstünde fazla zaman harcamak istemez. Evinde birden fazla hayvan besliyor olabilir. Dostları ve arkadaşları evine günün her saatinde gelebilirler.

Felsefe, hukuk, politika, yayıncılık, seyahat, spor, turizm, rehberlik Ay Yay’ a göre mesleklerdir. Dışarıda çalışmayı severler. Hele bir de işi yabancı ülkelere gitmesini gerektirecek, seyahat ağırlıklı ise bu onları çok mutlu eder. İş alanında bağımsız hareket edebileceği, grup çalışması yerine tek başına yapacağı bir iş onlar için daha uygun olur
astrozenith

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
05-30-2007 04:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #5
Cvp: AY YAY
Ay Yay

Duygularınızı ve duygusal ilişkilerinizi idealize etmek, günlük boyutun çok ilerisinde bir yerlere taşımak en önemli özelliklerinizin başındadır. Önemli idealler edinmek, dini duygularla yaşamı desteklemek, bir takım kurallar çerçevesinde hayatınızı ve ilişkilerinizi geliştirmek, duygusal entegrasyonunuzu sağlamakta, kendinize güvenmenizde ve daha rahat olmanızda kullandığınız önemli araçlardır. Ailenizle, özellikle annenizle olan ilişkiniz, zihinsel gelişiminizde, entellektüel alandaki kazanımlarınızda ve inanç sisteminizin oluşmasında oldukça etkilidir

Ailenize oldukça bağlı olmanıza rağmen, bireysel özgürlüğünüze de düşkün, doğduğunuz yerden farklı bir yerde yaşamayı isteyen, en azından sık sık seyahat etmeyi seven bir yapınız vardır. Genellikle neşeli, iyimser ve herkese olumlu yaklaşırsınız. Duygusal bağlantılarda her zaman iyi niyetli olduğunuz için, size karşı beslenebilecek kötü duyguları, stratejik yaklaşımları anlamakta ve kabul etmekte zorlanırsınız.

Zaman zaman duygusal bağlantılarda ortaya koyduğunuz çifte standard problemler yaşamanıza neden olabilir. Kimi zaman kurallara ya da inançlara olan aşırı bağlılığınız, esnekliğinizi yitirmenizde ve dargörüşlü davranışlarınızda kendini gösterebilir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-08-2007 05:29 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #6
Cvp: AY YAY
Ay YAY Burcunda

Özgürlüğüne düşkün, açıksözlü,açık,cömert,idealist,ilhamcı,iyimser,
hevesli bir insandır ve bu özellikleri ile pek çok insanı kendine çeker.
Bu insana yolculuklar, sosyal çevreler, arkadaşlık ve topluma fikirlerini
açmak çok iyi gelir. Ayrıca serüvenci, oyuncu, özgürlük aşığı ve daima
iyi vakit geçirmeye hazır birisidir.

Ay Yay burcunda hevesli insanı gösterir.Coşkulu,idealist,ateşli duygular
ve yüce amaçlar taşır, etkileyici jestler yapar ve kolay harekete geçer.
Özgürlüğe aşıktır. Dünyanın her yerinde kendini evinde hisseden bir gezgindir.
Adalet duygusu gelişmiştir. Kendine saygısı,özdeğer duygusu yüksektir,
ama eleştiri duymaktan pek hoşlanmaz. Yaşama karşı olumlu bir yaklaşımı
vardır. Hayata, olaylara anlamlar bulmak ihtiyacı büyüktür. Temel
prensibi insan asil,saf ve iyidir şeklindedir. Asil ruhlu insan portesi
çizer. Sert etkilerde ortaya problemli alanlar çıkacaktır. Kendini daima
haklı gören birisi ile karşılaşırız. Abartılı bir kendini beğenme duygusu,
başka insanları yönetme isteği göze çarpar.Mağrur,kibirli ve eleştiriye
karşı aşırı hassas olabilir. Sevimsiz bir herşeyi bilirim tavrı başka insanları
uzaklaştırır. Lütfeden pozlarında,güvenilmez ve tutarsızdır. Hemen
her şey için en iyisi benim der gibidir.

Ay Yay burcunda bir çocuk olarak iyi çocuğu simgeler.Özel birisi olduğu
duygusunu taşır.Ahlaki,ruhsal veya başarı anlamında iyi olma arzusunu
taşır.Başka insanları düş kırıklığına uğratmaktan hoşlanmaz.Sevilmek,hayranlık
toplamak ve takdir edilmek ister.Annenin dar kafalı olmaması ve
çocuğuna büyük hareket alanları bırakması ve desteklemesi gerekir. Bu çocuk
haksızlığa uğramaya dayanamaz ve duygu ile başa çıkmakta zorlanır.
Bu yerleşimin genç kadın imajı kozmopolit bir dünya gezginidir. Şakacı,
neşeli,düşünmeden hareket eden, hemen heveslenen, açık fikirli, kıpır
kıpır ve bağımsız biridir. Uluslararası bağlantılardan hoşlanır. Takdir
edilmeye bayılır. Dini konular veya yaşamın anlamı üzerinde bazen biraz
sofuca kafa yorar. Tensel,duyusal zevkleri dogmatik ahlaki görüşlere
kurban eder. Bir anne olarak destekleyici, iyi niyetli,iyimser ve çocuğuna
karşı idealist tavırlıdır. Daima yeni iyimserlikler aşılayabilir.İdeal
anne olmak ister. Öte yandan evindeki temel sorumlulukları hevesini söndürebilir.
Büyük baskı altında tutabilir. İçsel anne imajı ideal ve dindar
annedir.

astrolojis.com

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-19-2008 02:10 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #7
RE: AY YAY
Ay'ım Yay'da ben Yay burcunun çok iyimser,coşkulu olduğunu biliyordum açıkçası memnunum yay'dan. Bazen çocuksu tavırlar sergiliyorum,ama özgürlük kısıtlanmamak yaşam tarzım sanırım,baskı altında sağlıklı düşünemediğim bir gerçek..

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
01-23-2008 08:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
RE: AY YAY
selam cancimini ; aramıza hoşgeldin. kullanıcı ismin ve avatarından YAY potansiyeli taşıdığın belli oluyor ;) bu arada ben de Yay burcuyum ama bence Ay burcu yay olanlar daha neşeli ve coşkulu oluyor. çünkü Ay Yay da olunca duygular Yay modunda oluyor.
güzel paylaşımlar dilerim..

01-27-2008 03:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #9
RE: AY YAY
Scheat Yazılan:Yay'da ki ay'ın jüpiterle 90'açı yapmasını nasıl değerlendiriyorsunuz. Jüpiter balıkta-- ay yay'da karşılıklı etkileşim sözkonusuyken kare açı...

Ay yayda iyimserlik çoktur kare açıda bunu tamamen destekliyor jüpiterle olan kare açı, iyimserlik, ama aynı zamanda kendini beğenmişlikte verir.Elindekiyle yetinmesini bilirler.Ay_Jüpiter karesi çıkarcı kişiler tarafından zarar görülebileceğinide söylüyor ki ay yayda iyi niyetli olduğu için buna maruz kalınabilir dikkatli olunmalı.Özelikle jüpiterde balıkta olunca,yayla v ekare açıylada birleşince ciddi bir fedakarlık sözkonusu olabilir. Hoşgörülü,yerdımseverlik verir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-31-2008 02:07 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
sundancer Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 50
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
Cvp: AY YAY
Yıldırım Yazılan:selam cancimini ; aramıza hoşgeldin. kullanıcı ismin ve avatarından YAY potansiyeli taşıdığın belli oluyor ;) bu arada ben de Yay burcuyum ama bence Ay burcu yay olanlar daha neşeli ve coşkulu oluyor. çünkü Ay Yay da olunca duygular Yay modunda oluyor.
güzel paylaşımlar dilerim..

bende tam tersini düşünüyorum.yani güneşi yay da olanlar daha iyimser coskulu oluyorlar bence.benimde ay yay da ama bir faydasını gormedik daha.bu arada astrolojiyle ilgilendiğini gördüğüm tek yay erkeği sensin.

haritam
08-21-2008 08:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir