Değerlendir:
  • 22 Oy - 2.82 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Şener Şen
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Şener Şen
Sener SEN, verimli, somutsun, fazla duygusal değil. Doğum haritasında Sener SEN, ateş, gurubu baskın ve bu durum seni sezgiyle elde edilen, enerjik, cesaretli, kendine güvenen ve şevkli yapar! Tutkulu, gelgitten hoşlanmayan bir kişiliğin var.

Senin doğum haritan, su öğesinde bir eksikliği gösterir, Dokunaklı değerler, senin, ondan haberdar olduğuna bağlı olmaksızın, kesinlikle senin için bir probleme sebep olur, veya senin akrabaların ve yakın arkadaşların için.

Senin haritanda üç en önemli gezegen, Mars, güneş ve Venüs'tür.
Mars, senin baskın gezegenlerinin biridir, ve onun etkili enerjisi sana güç verir. Senin haritanda güçlü bir Mars sana hareket ve yetenek verecek ve kavgacı bir yönde veriyor, yani böyle durumlarda aktflik var sende. Dinamik, alçakgönüllü, cesaretli ve önüne çıkan engellerde yenilmez bir tavrın var. Eğer risk alıyorsan bunda kararlı olmanın payı büyüktür, kendine güveninden kaynaklı her zaman risk alabilirsin öfkeli biri olabilirsin ama bunu abarttığında senin başarılarının kalitesini donuklaştırabilir.

Senin doğum haritanda baskın gezegenlerin biri güneş sana şeref ve saygınlık verir.Karizmatik ve çoğunlukla liderlik kalitelerini gösterir. Çevrendeki kişilere sıcaklık yayarsın, karşındaki kişiyi ikna edici bir güce olabilir. Sen, büyük düşünmeyi beğenirsin, ve sen sonuç olarak, ileriye gidersin.Senin güneşle ilgili zaafın, bazen otoriteyi abartmak. Gurur ve kibrin arasında sınır incedir: Onu geçmemek için dikkatli olmalısın .


Senin baskın gezegenlerinin biri Venüs'le, senin ilk reflekslerinin biridir... Memnun etmek! Cazibeli bakışların davranışında her yerde olan öğelerdir.
Soğuk ve mantıklı, açık düşünceler kurarsın ve sağduyulu bir kişisin.Eğer sen, çevrenle herhangi bir dokunaklı bağı hissetmezsen, asla samimiye kurmazsın.
Senin, sanatsal bir yönün var ve sen asla özel hayatını ihmal etmezsin ama zevk, güzellik gibi açık düşüncelerde aklında mevcuttur.

Senin doğum haritanda, üç en önemli işaret Koç, Oğlak ve Boğa'dadır. Genellikle, bu işaretler, önemlidir çünkü senin yükselende ve güneşinde saptanır. Koç sıçrama ateşi her zaman, yeni başlangıçları yapman için sana itici gücü verecek.

Oğlak, senin baskın işaretlerinin biridir, ve bu sana ciddi bir tarz verir.
Sen, kuvvetli karşındaki kişi tarafından çekici vede biraz sertsin. Ayrıca, sen, iyi bir şarap gibisin, doğal görünümün yaşlı olsan bile saan bir sevimlilik ve berraklık verir. Sevgi konusunda gerçekte çok hassassın ve gerçek aşkı arasın, seni gerçekten sevebilecek birini, sen de sadık birisin. Altın bir kalp, senin sert ve çetin görünüşünü gölgede bırakır...

Boğa işareti senin haritanda öyle önemli ki, sen; yapıcı, kararlısın. Güzellikten alar ve güzeli hissedersin,yaşamak için bitmeyen sağduyu sende mevcut.Üstelik eğer bazı insanlar, senin yavaş adımına ve inatçılığına kusur bulursa, bunun, senin güvenliğin için bedel olduğunu izah edersin.

devamı gelecekgülücük

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-07-2007 05:01 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
Cvp: Şener Şen
bana göre Türk Sinema Tarihinin en iyi oyuncularından biridir. daha açık söyleyim bence en iyisidir Şener Şen ve Beyhan'dan özellikle onun analizini rica etmiştim , sağolsun kırmadı , eline sağlık şekerpare teşekkürler

şener şen , münir özkul , adile nâşit gibi usta oyuncuların yer adığı bir kaç tane aile filmi vardır ki yıllardır izlemeye doyamadığım bir sıcaklık , bir Tad var o filmlerde. turşu suyu için kavga edip ayrılan karı-kocanın olduğu filmlerden birinde her iki tarafa da yaranmaya çalışan ''açıkgöz'' kardeşi oynayan Şener Şeni + hababam sınıfında ki beden öğretmeni Şener Şeni + bana göre tüm zamanların en iyi Türk Sineması olan EŞKİYA filminde ki Şener Şen'i (Baran) gözünüzde canlandırın lütfen.. oyunculuk budur diyorum yani saf beden öğretmenini de , açıkgöz kayınçoyu da , eşkiyayı da aynı mükemmellikte oynayan ve hafızalarda iki-üç farklı Şener Şen imajı bırakan bu usta oyuncuya şapka çıkarıyorum..
onun ustalığını şu yabancı holywood babalarıyla kıyaslarsak daha net görebiliriz.
bruce willis bir aksiyon filmi oyuncusudur. komedi , romantizm vb. dallarda ki filmleri kısmen başarılı olmuş hatta bence olamamıştır.
tom hanks mükemmel bir oyuncu olmakla birlikte aksiyon filmi konusunda tutuktur.
mel gibson aksiyon adamıdır ve hafızalarımıza öyle kazınmıştır.
jim carey komedyendir ve başka rolleri denemeye çalışmış ancak bence pek tutturamamıştır..
robert de niro ve al pacino gibi babalarında hafızalarımızda ki yeri ''rolleri'' sabit gibidir..
daha pek çok örnek verilebilir..
ancak Şener Şen 20-30 yıl önceki oyunculuğuyla en iyi komedyenlerden biri , son yıllardaki AĞIRBAŞLI , BABA , EŞKİYA oyunculuğuyla bambaşka bir boyut getirmiştir Şener Şen imajına ve bunu batılı dünya starı aktörler bile pek yapamamaktadır..

haritasıyla ilgili Beyhan oldukça güzel yorumları yazdığı için küçük bir değerlendirmeyle yetinmek istiyorum.

öncelikle o bir oğlak burcudur ve zirveye aittir.. 25-30 yıl önceki sıcak aile filmlerinde Ay koçunun ve mars koçunun sıcakkanlı , neşeli açıkgöz ve enerjik rollerini oynamış , EŞKİYA GÖNÜL YARASI VE şimdide KABADAYI filmlerinde oğlak burcunun ağır başlı , iş bitirici ''BABA'' rollerini oynamış diyebiliriz..

bir insana hem saflık , hem açıkgözlülük hemde eşkiyalık ve sevda adamı olmak bu kadar mı yakışır -alkış

12-07-2007 05:40 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
Cvp: Şener Şen
Şener Şen Doğum Haritası

Belki yorum yapmak isteyenler olur diye ekledim,hem bende fırsat buldukça buradan tıklayıp yorum yapmaya çalışacağım.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-24-2007 03:15 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir