Değerlendir:
  • 100 Oy - 2.87 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları
Solar hartayla ilgili, çok güzel bilgiler var herkese yardımcı olacağını düşünüyorum.

OLAYLARI TAHMİN ETMENİN BASAMAKLARI


NOT: Tahmin yaparken doğum haritasında gözükmeyen hiçbir iyi yada kötü şeyin gelemeyeceğini unutmayınız. Güneş dönüşünün etkileri nedeni ile insanlar transit ve progresslere farklı tepkiler verebilirler. Yada doğum haritalarında aynı etkiler varsa uzun süre bu etkiler altında yaşadıkları için farklı tepkiler verebilirler. Yaş farkından dolayı da farklı tepkiler verilebilir. Her şeye birden baktığınız taktirde tahmin yaparken kaybolabilirsiniz. Hareketin olduğu evlere yoğunlaşın, gezegenleri, transitleri, progresleri, güneş dönüşünü inceleyin ve tekrar etkilerin doğum haritasında görünüp görünmediğini kontrol edin.


PROSEDÜR


Hayatın hangi alanını araştıracağınıza karar verin

Bu alanı yöneten ev/evlere gidin

Ev/ evlerin başlangıç noktasındaki burcun anlamını burcun özellikleri, niteliği, elementi, pozitif yada negatif özelliklerini dikkate alarak yorumlayın



Özel ilgi verilecekler:

öncü: dışarı çıkarsınız ve olayların olmasına sebep olursunuz

sabit: kontrolünüz dışında olaylar size gelir

değişken: olaylardan ziyade yavaş bir iç değişiklik getirir


Ev/evlerdeki gezegenlere bak. Ne kadar çoksa konu o kadar önemli olur.

Her gezegenin etkilerini yorumla. Gezegenin ve yöneticisinin anlamını kullan.

Gezegen yararlı mı (Venüs ve Jüpiter), zararlı mı ( Mars, Satürn ve bazen Uranüs, Neptün) yorumla.

Burcun doğal yönetici gezegenini not al ( örnek venüs boğa ve teraziyi yönetir). Gezegeni haritada bul. Gezegenin bulunduğu evle bağlantı kurulmalıdır. Evde çok fazla gezegen varsa bu işlem zor olacaktır ama bu durumda ilgilendiğin konu hayatının tüm alanları ile ilgili demektir. İlgilendiğin ev/ evlerdeki gezegenlerin açılarını yorumla.


Açılara bak

Özellikle yararlı, zararlı açılara ve yararlı, zararlı gezegenlere, temaslarına bak. Satürn gibi zararlı gezegenler çok açılı ise yararlı gibi hareket edebilirler.

Açılı gezegenin kazandırdığı evi yorumla. Bu kazanılan ev gezegenin açı yaptığı diğer evdir. Tabii ki konu ile ilgili bir ev ise. NOT: Şayet bu diğer evde de gezegen varsa yapacak çok işiniz var çünkü bu gezegen de başka gezegenlerden etkilenebilir.

Şayet hayatınızda bir şey oluyorsa ve bütün bunları yaptığınız halde göremiyorsanız, o zaman doğal evler birliğinin açılarına göre yorumla.



AÇILAR VE ANLAMLARI

DERECE0
AÇI BİRLEŞİM
DOĞAL EV 1
DOĞAL EVİN ANLAMI Ego, kişilik, vs…

DERECE30
AÇI SEMİ-SEXTİLE
DOĞAL EV2
DOĞAL EVİN ANLAMI Para, inançlar...gizli şeyler,düşmanlar,vs

DERECE60
AÇI SEXTİLE
DOĞAL EV 3
DOĞAL EVİN ANLAMI Haberleşme,kardeşler,seyahat,umutlar, arkadaşlar

DERECE90
AÇI KARE
DOĞAL EV 4
DOĞAL EVİN ANLAMI Aile, akrabalar, ev,.kariyer,sosyal durum

DERECE120
AÇITRİNE
DOĞAL EVİ 5-9
DOĞAL EVİN ANLAMI çocuklar, eğlence,..seyahat, yüksek eğitim

DERECE150
AÇI BİRLEŞMEYEN
DOĞAL EV 6-8
DOĞAL EVİN ANLAMI İş, sağlık, miras, ölüm, ortağın parası, vs

DERECE180
AÇI KARŞIT
DOĞAL EV 7
DOĞAL EVİN ANLAMI ortaklık, mahkeme kararları, eş, vs




Nitelik, element, pozitif, negatif olduğuna göre bir insan açılara nasıl tepki verir

element: ATEŞ: Ateş alır, TOPRAK: Pratik, tedbirli HAVA: zihinsel bir yaklaşım sergiler, iyice düşünür, SU: herşeyi hissi değerlendirir

nitelik: ÖNCÜ: dışarı çıkar ve birşeyler yapar SABİT: genellikle az şey yapar, inatçı bir tavır sergiler DEĞİŞKEN: duruma adapte olur

POS/NEG: (+)saldırgan/(-) pasif





GÜNEŞ DÖNÜŞÜ


NOTLAR: Kişinin doğum günü, saati ve dakikası geçtikten sonra hesaplanır. Bulunduğun şehrin önemi olduğu için doğum gününden sonra çıkartılır. Tahmin tekniğinin bir parçası olarak kullanılır. Amerikalı astrologlar transit ve progresi kullanırken, Avrupalılar transit ve güneş dönüşünü kullanırlar. Tahmin de 3 sistemde kullanılmalı.



Güneş dönüşünü yorumlama adımları;



Ø Güneş dönüşünü doğum haritana yerleştir.

Ø ASC’yi incele. ASC ve MC çok önemli

Ø Güneş yükseleninin düştüğü natal evi bul

Ø Güneş ASC’deki burcu incele

Ø Bu evdeki ASC’nin yüklediği anlamı incele

Ø Güneş dönüşündeki ASC’nin yöneticisini incele. Yöneticiye olan açıları ve bulunduğu solar ev

Ø NOT: Önemli açılarda daha fazla olay olabilir. 135 derece hariç önemsiz açılarda etki sadece psikolojik olabilir.

Ø Solar 1. Evdeki Solar gezegenleri ve bu gezegenlere olan açıları incele. Önemsiz açılar psikolojik, dinsel yada ideolojik etkiler getirecektir. Önemli açılar hareket getirir.



Ø ASC’ye yaptığının aynısını MC’ye yap

Ø Aynı şekilde solar evlerin anlamlarını yükle

Ø Evlere özel önem ver. Özellikle gezegen grupunun (stellium) bulunduğu evlere



Ø Bütün diğer gezegenleri incele. Açılı evlerdeki ? (Angular houses) gezegenler çok önemlidir. Bu şekildeki gezegenler ne kadar çoksa o yıl o kadar önemli olur.

Ø Natal burcuna dönen bir gezegen doğum haritasındaki haliyle okunur. Natal evdeymiş gibi.



Ø Diğer gezgenlerin de tüm açılarına bak.

Ø Güneş dönüşündeki gezegenlerin birbirleri ile yaptığı açılar çok önemlidir ve o yıl için güçlü etkiler gösterir.

Ø Güneş dönüşündeki gezegenlerin Doğum haritasındaki gezgenlerle yaptıkları açılar güçlü etki yapmazlar. Yine de Jüpiter, Venüs gibi yararlı ve Mars, Satürn gibi zararlı gezegenler ise etkili olurlar.

Ø Açıları yorumlarken birleşme en önemli açıdır ve özel önem verilmelidir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-26-2007 03:18 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
Solar Haritada Yükselen Burç Yorumları
SOLAR HARİTADA YÜKSELEN BURÇ YORUMLARI
YILIN EN ÖNEMLİ OLAYININ DOĞASINI SOLAR YÜKSELENİN BULUNDUĞU BURÇ GÖSTERİR



SOLAR YÜKSELEN KOÇTA :
Bu kendinizi daha bağımsız, pervasız, atılgan, tez canlı, cesur vs. hissetmenizi sağlar. Sıklıkla kendi sınırlarınızı kaldırdığınız veya kölelik formlarından birinden – hapishaneden çıkmak, borçları ödemek gibi- kurtulduğunuz yıllarda görülür. Eğer solarda elverişsiz durumda ise, yeni bir yaşam veya isteğin başladığını gösterir. Yeni bir döngünün başladığını haber veren bir değişim vadini işaret eder. Enerjiniz artacak ve sık sık, eski koşullarınızdan, sosyal veya entelektüel statünüzden kaçabilmenize yardım eden yeni koşullar oluşacak demektir. Eğer ilk olarak koç ile yolu kesişmiyorsa, bu değişim için doğal itilim, yeni başlangıçlar istendiğini ancak sıkça bunu gerçekleştirecek güç bulunamadığını ifade eder.


SOLAR YÜKSELEN BOĞADA:
Yılın en önemli olayının merkezinde, kazandığınız para ve kişisel inançlarınız yer alabilir. Bu hassalığı arttırabilir ve moral düzeyinizi düşürebilir. Para ilişkilerinizde değişim getirebilir. Mali konular sıkça aşk planlarınızdaki mali hesaplamalar gibi duygularınızla ilişkili hale gelebilir. Kolayca kilo alabilirsiniz; sahip olma konusunda güçlü bir istek duyabilirsiniz ve materyalizm temel sorununuz haline gelebilir. Maddi şeyleri daha çoğunu isteyebilirsiniz.


SOLAR YÜKSELEN İKİZLERDE:
Yıl, daha çok yakınlara ilişkin konular yoğun geçecektir. Özelikle erkek, kız kardeşler ve komşulara ilişkin konular gündeme gelir. Kendi özgür iradenize sahip olmak yerine daha çok diğerlerine bağımlı olmak zorunda kalabilirsiniz.Yakın hissettiğiniz insanların gelişleri ve gidişleri söz konusu olacak. Akrabalarınızla seyahat edebilirsiniz. Daha alıcı olacaksınız. Evden uzakta gerçekleşen arkadaş toplantıları ve yeni tanışıklıklar mümkün ve bu yıl hayatınızda önemli rol oynayacaklar. Yükselen olumlu konumda ise eğitim, konuşma, öğretim, yazma gibi konular için bu iyi bir durumdur.



SOLAR YÜKSELEN YENGEÇTE:
Konular aile, aile içi ilişkiler, aile bireyleri, geçmişiniz ve/veya bir gayrimenkul etrafında döner. Eğer ay olumsuz bir konumda değilse politika ve sosyal yaşam açısından iyidir. Daha çok, sizi en çok düşündüren konulara yoğunlaşır ve bunları gizli tutarsınız. Bu konum sizi daha duygusal kılar ve hatta ay biraz dahi olumsuz etki alıyorsa; duygusal, ruh hali değişken, esef etme eğiliminde ve nostaljik dalgınlıklar yaşayan biri olursunuz; yaşlanmayla ilgili olarak anlamsız pişmanlıklar ve sinirsel düzensizlikler yaşayabilirsiniz. Gelecek yıllara ilişkin planlar yapabilirsiniz.



SOLAR YÜKSELEN ASLANDA:
Yıla sevgiler hakim olur; iyimser bir tavır, iyi bir hayat ve yaşama sevgisi verir. Muhtemelen kişiliğinizi tamamen ifade etme becerisi göstereceksiniz. Natalda aslan tepe noktasında iken veya aslan solarda güneşin olduğu evde iken kişisel başarıyı getirir. Güneş elverişsiz konumda yerleşmişse veya kötü etki alıyorsa, yakınlarınızdan birinin samimiyetsiz bir tavrına maruz kalabilirsiniz ve bir çeşit tevazu veya gurur sizi diğerleri ile birlikte olmaktan alıkoyabilir. Bu yüzden belli bir yalnızlık sürecinden söz edilebilir.



SOLAR YÜKSELEN BAŞAKTA:
Bu, seçim özgürlüğünüzün az olduğu ve daha çok hizmet eden bir rol üstlendiğiniz bir yıl olacaktır. Özellikle iş ortamınızda; ortak çalışma yaptığınız arkadaşlarınız, çalışanlarınız ve iş verenlerinizle aranızda ilgi alanlarınız anlamında çelişmeler söz konusu olacaktır. Tabi olma durumu, lüzumsuz görevler, ek sorumluluklar, sıkıcı detaylar ve diğerlerine göre ikincil rolleri üstleneceğiniz bir pozisyon gündeme gelecektir. Gündelik işler; pratik konular, konfor arayışı, esenlik, statükonun iyileştirilmesi ve genel yaşamsal alışkınlıkları sürdürme konularının önüne geçer. Elverişsiz açılarda, bulaşıcı ve virüs yoluyla rahatsızlıklar getirmesi yaygındır.



SOLAR YÜKSELEN TERAZİDE:
Aile dışından olan kişilerle bir araya gelme ve/veya ortaklıklar söz konusu olacaktır. Bu durum dünyevi ve sosyal hayatı ifade ettiği için, yabancılar hayatınıza aile bireylerine oranla daha çok mutluluk getirebilirler. Sıklıkla evlilik veya her tür birleşmenin gündeme geleceği yıllarda görünür. Yakın arkadaşlar önemlidir. İş arkadaşlarında, müşteriler, üyelikler ve davetlerde artış görülür.



SOLAR YÜKSELEN AKREPTE:
Her çeşit problem gündeme gelir. Sonuç getirmeyen ya da daha sık olarak, sonucun şüpheli olduğu çaba ve mücadelelerin yılıdır. Çelişkili durumlar, davalar ve bazen tüm iradenize karşın, o veya bu yolla doğan hukuki sorunlar getirir. Bu yükselenin, bir çeşit parçalanma veya en azından iş ilişkisinde olduklarınız arasından birinin ölümü gibi bir nedenle yılı çok güçleştirmesi, ancak ve ancak, yılın geri kalanı boyunca elverişli konumda olması halinde önlenebilecektir.



SOLAR YÜKSELEN YAYDA:
Kişilik gelişimi; yeni ilgi alanları ve hevesler; yeni fikir ve projeler; sizi daha özgür ve bağımsız kılacak yeni iş bağlantıları getirir. Kesinlikle uzun seyahatlere işaret eder. İyimserlik ve şans getirir. Eğer Jüpiter, solarda ağır olumsuz etkilere maruz değilse, son solar dönemi ne kadar güç geçtiyse o kadar iyi olacaktır. Denizaşırı konular, bir uzaklık durumu içeren konular, evlilik yoluyla edinilen yakın akrabalar, din, felsefe, yüksek eğitim, yayıncılık ve ilahiyat konuları açısından iyidir.



SOLAR YÜKSELEN OĞLAKDA:
Bu yıl meslek konuları ve sosyal pozisyon ön plana gelir. Eğer Satürn hafifçe bile olsa elverişsiz durumdaysa işe ilişkin kaygılar kaçınılmaz olur. Bu pozisyon tutku ve sebatı arttırır. Ayrıca bu pozisyon, sizi daha içe dönük, yasaklamaya eğilimli ve daha tutucu olmaya meyilli kılar. Daha hızlı yaşlanabilirsiniz, düz ve dar bakış açılı olma eğilimi gösterebilirsiniz.



SOLAR YÜKSELEN KOVADA:
Bu pozisyon, arkadaşlıkları, istek ve umutlarınızın karşılanmasını, sosyal yaşamınızı vurgular. Özellikle, arkadaşları içeren ilişkiler karlıdır. Eğer Uranüs olumsuz açılara maruzsa, bu durum, arkadaşlıklarda ani ve beklenmedik aksiliklere neden olacaktır. Bu yıl daha çok gelecekte yaşamak eğilimi gösterecek ve uzun dönemli hedefler üzerine düşüneceksiniz. Arkadaşlarınız, size bu anlamda ya yardımcı, ya da engel olacak. Gruplar içinde yer alabilir veya yeni gruplara katılabilirsiniz. Uranüs elverişsiz durumda değilse astroloji için iyi bir pozisyondur.



SOLAR YÜKSELEN BALIKTA:
Tereddütlü kararlar, cesareti kırılmaya eğilim, veya olayları açıkça görmekten ve uzun dönemli planlar yapmaktan alıkoyan bir çeşit kadercilik getirir. Genelde karışıklıklar hakimdir. Olaylar üstesinden gelebileceğiniz iradeden çoğunu gerektirir, ve fırsatçı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Çok nadir olarak iyi bir yılı gösterir. Lakin bir çeşit edilgen, iyi şanstan söz edilebilir ve bu daha kötü oluşumları engeller. Eğer Jüpiter iyi konumlanmışsa ve olumlu açılar oluşturuyorsa, bu, güçlüklerin gelecekte kendiliğinden saf dışı edilişi anlamına gelecektir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-26-2007 03:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
Solar ASC (Yükselen) Natal Evlerde
SOLAR RETÜRNÜN NATAL EVLER ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİN YORUMU


SOLAR YÜKSELEN

1. Güneş dönüşü haritasındaki en önemli faktör

2. Güneş ASC’nin bulunduğu evin konuları yılın en önemli olayı ile bağlantılıdır. Bu ev ayrıca yıl boyunca hangi atmosferde yaşayacağını da gösterir.

3. Güneş ASC Natal ASC’nin üstüne gelirse o yıl hayatındaki önemli yıl olur.



SOLAR ASC (YÜKSELEN) NATAL EVLERDE


SOLAR ASC NATAL 1. EVDE:
Yıl boyunca yapmak istediklerinle ilgili tüm özgürlüğü verecektir. Doğum haritanda görülen tüm potansiyelleri yerine getirme kapasitesi verecektir.Bir şey yapmassan bir şey olmasını da bekleme.Yapmak istediğini yapmakta özgür iraden var. Güneş dönüşünde 1. Evde bulunan her gezegen açılarına ve neyi sembolize ettiğine göre özgürlüğünü azaltma eğilimindedir. Burdaki gezgenler yıl boyunca içinde olacağın olayların tipini gösterir. Gezegenin doğasına göre seni sınırlayacağını yada yardımcı olacağını gösterir. Güneş dönüşünde 1. Evde bulunan gezegen ASC ile birleşmiyorsa gezgenin enerjilerine maruz kalacağını, gezegenin sembolize ettiği şeylerin sana geleceğini ve seni etkileyeceğini gösterir. ASC ile birleşiyorsa olayı senin harekete geçireceğini gösterir.



SOLAR ASC NATAL 2.EVDE:
Yılın en önemli olayı senin gelirin, finansman ve kişisel inançlar etrafında gelişecek. Bütün güneş dönüşü yararlı ise para ile ilgili önemli bir işi gösterir. Zararlı ise finansman problemleri ve endişeleri getirir.



SOLAR ASC NATAL 3.EVDE:
Yılın en önemli olayı yada konusu kişinin kardeşleri, seyahat, zihinsel işler, çalışmalar, hükümetle ilgili işler, konuşma, öğretme, haberleşme yada yazma ile ilgili olacaktır. Pek çok ziyaretçi ve kısa seyahatler olacaktır. Dünya gündemi kişiyi yakından ilgilendirecektir.Güneş dönüşü yüksek derecede aktif ise, aşıklar evi olarak bilinen 3. Ev olduğundan önemli bir ilişkiyi gösterir.



SOLAR ASC NATAL 4. EVDE:
Yerleşim yerinde bir değişiklik olacağını gösterir. Yada devam eden bir projenin bitirileceğini yada önemli bir işletmenin biteceğini yada aile ile ilgili önemli bir olayın olacağını, yada ev, gayrimülk ile ilgili bir olay olacağını, kişinin geçmişiyle, çocukluk yıllarıyla ilgili bir şey olacağını gösterir. Kişinin maddi ve manevi düzen isteğini ve gelecek güvencesi peşinde olduğunu gösterir. Evi olmayanlar bir tane edinebilir. 4. Ev kötü etkilendiyse genelde zayıf bir durumdur. İyi açılar varsa çok faydalı bir yıl olur. Bazen kişinin öleceği yılı da gösterir. Fakat diğer faktörleri göz önüne almalısınız.Bir kişinin ölümünü tahmin etmek çok zordur. ( bu da ne böyle???)



SOLAR ASC NATAL 5. EVDE:
Yılın olayı çocuklar, aşk, romantizm, öğretme, oyunlar, spekülasyon, zevk, yaratıcılık, eğlence yada tiyatro ile ilgili olacak. Yakın ilişkilerde ve dostluklarda gelişme getirir. Hiç birisi yoksa kişi köşede olabilir. Bazen nişanlılık, çocukların doğumu yada spekülasyonlara ilgi getirir. Bu ev kötü etkilendiyse borsa yada kumarda kayıp gösterir. Bu durumda 5.ev, 2. ve 8. Eve bağlanmalıdır. Solardaki 5. Evin yöneticisi Solar 2. Evde ise yada solar 2. Evin yöneticisi 5’teyse ve gezegenler tüm dönüşte finas ile ilgili konuları vurguluyorsa.. Bu eğlence ve yaratıcılık sektöründe olan sanatçılar için mükemmeldir. Genellikle daha iyi ilişkiler, zevk ve eğlence getirir. Uranüs 5. Evdeyse çocuk düşürme düşürme tehlikesi olabilir. Aynı zamanda 6. 8. Ve 12. Evleri ve yükseleni incelemelisiniz. Ay ve güneşte bir zayıflık var mı bakılmalı.



SOLAR ASC NATAL 6. EVDE:
Sağlık için zayıftır ve iç problemler getirir. Şayet dönüşün kalanı iyi ise bir grip yada nezleden fazlası olmaz fakat genelde vücudun zayıflığı, enerji eksikliği, sık sık yorgunluk olur. İş çevresi hastalığa neden olabilir. Solar 6. yada 10. Ev iyi değilse işle ilgili görev ve sorumluluklarda problemler getirir. Doğum haritasında yoksa kötü sağlık problemleri bekleme.



SOLAR ASC NATAL 7. EVDE:
Şayet burçtaki evin başlangıç noktası, gezegenler ve açılar iyi ise evlilik yada ortaklık getirebilir. Kötü etkilendiyse eş yada ortağın sebep olduğu zorluklar yada denemeler getirebilir. Başarılı bir sosyal hayatın azlığını da gösterebilir. Solar ASC ile Natal ASC karşıtsa sağlık, kaza, ameliyat gibi problemler getirebilir. Boşanma ve ayrılık da görülebilir. Politikacılar içinse halk hareketliliğini arttırır.



SOLAR ASC NATAL 8. EVDE:
Bu sık sık arkadaş çevresinde, ailede ölüm olan zamanlarda görülür. Güneş dönüşü kötüyse ve transitler, progresler ölüm tehlikesi gösteriyorsa kişi tehdit altındadır. Aksine bir durum söz konusu ise genel bir zayıflık, güçten düşme, işte lakayıtlık, kaza yada hastalık nedeni ile ölüm ve sağlık endişeleri getirir. Depresyon, yaşlanma, kuvvet azalması getirir. Dönüş zamanı kişi hasta ise sağlık tedavisi, uygulamaları, ilaçların yanlış kullanımı olabilir. 8. Evin yada ASC’nin yöneticisi, dönüş zamanı, 6. Evdeyse yada iki gezegen 1. Ve 8. Evlerin yöneticisi ve kötü açı yapıyorsa doktorunuzu değiştirmelisiniz. 8. Ev yararlı ise mirastan, borsadan, mülkten, kar payından, eşten beklenmedik bir kazanç olabilir. Spiritüel düzeyde ölümden sonraki hayatı düşünmek demektir.



SOLAR ASC NATAL 9. EVDE:
Yılın olayı uzaklara seyahat ile ilgili olacaktır. İki evdeki gezegenler ve özellikle 9. Evdeki seyahatin olup olmayacağını gösterir. Entellektüel gelişme sağlayan ve kişinin görüşünü genişleten çalışmalar için iyidir. 9. Ev kötü etkilenmişse fanatizm, filozofi ve dini konularda yanlış kavrama olabilir. Yararlı ise hakimler, avukatlar, dini kişiler, üniversitede ders vermek, yüksek kurumlarda çalışmak, yurtdışı ve denizaşırı konulara şans verir. Kötü etkilendiyse bu insanlarla ilgili problemler getirir.



SOLAR ASC NATAL 10. EVDE:
En önemli olay kariyer ve halk önüne çıkmak olacaktır. Yararlı ise kariyerde değişiklik, şanslar, uzun süre beklenen başarı getirir fakat bunu başarmak için birşeyler yapmalısın ve güneş dönüşünün geneli bunu desteklemeli. Bu aynı zamanda güneş MC natal 7. Evin başlangıcına düşerse de olabilir. Sosyal pozisyonundaki iyi yada kötü herhangi bir değişiklik yukarıdaki konularda değişiklik getirebilir. Bu durum evlilik, boşanma yada ortaklığın oluştuğu yıllarda sık sk görülür.



SOLAR ASC NATAL 11. EVDE:
Umutlarınızı ve dileklerinizi gerçekleştirmek ve arkadaşlıklar en önemli faktör olacaktır. Yararlı ise yeni arkadaşlar, arkadaşlardan yardım, arkadaşlar nedeni ile planların gerçekleştirilmesi yada sizin kontrolünüzün dışında umut ve dileklerin gerçekleşmesi. Kötü etkili ise problemler ve arkadaşlardan kaynaklanan kötü oyunlar olabilir. Bazen arkadaşlığın zedelenmesi. Güneş ASC 11. Evdeyse fakat 12. Evin başlangıç noktası ile birleşiyorsa (7 derece orb) gizli düşman olan arkadaşlara sahipsiniz demektir.


SOLAR ASC NATAL 12. EVDE:
Sınav dolu, kronik hastalıkların başlayabileceği yada kötüleşeceği bir yıl. Gizli düşmanlıkların yarattığı problemler, arkanızdan çevrilen işler, dedikodular.. Mahkemeler olabilir. Tutuklanma, yanlış suçlamalar, psikolojik çöküş, endişe. Yararlı mı zararlı mı kontrol et.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-26-2007 03:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #4
Solar 2. Ev Natal Evlerde
SOLAR 2. EV NATAL EVLERDE


SOLAR 2. EV NATAL 1. EVDE:
Kazanacaklarınız bizzat sizin gayretinize bağlı olacak. Sıkıntılı bir solar retürn varsa, bu yerleşim, kötü finansal şartlar yüzünden daha az seçme özgürlüğüne sahip olacağınızı gösterir. Aynı zamanda finansal meselelerin vermek ayırmak istediğinizden fazla zaman ve çaba gerektirebileceğini de gösterir.



SOLAR 2. EV NATAL 2. EVDE:
Bu yerleşim, iyi yada kötü Natal 2. evin şartlarını vurgular. Fakat natal ikinci evde gösterilen iyi durumu başarmak için umut getirir. Ev girişindeki burç için gösterilen finansal imkanları deneyin, diğer planetlere olan açılarını izleyin.



SOLAR 2. EV NATAL 3. EVDE:
Kazançlar yolculuk, taşımacılık, kardeşler, komşular, yazarlık, öğretmenlik ve iletişimle ilgili olabilir. Para, hükümetle ilgili bir işten gelebilir? Kazançlar zihinsel bir işten gelebilir. Gezegen ve açıları gözden geçirin.



SOLAR 2. EV NATAL 4. EVDE:
Çalıştığınız yerde veya şartlarında açılar, gezegen ve kaspların gösterdiği şekilde değişikliklere işaret eder. Çalıştığınız bir işin veya teşebbüsün sona ereceğini gösterebilir. Netice gezegen ve açılara bağlıdır. Emeklilik yıllarında sık görülür. Kazançların toprağa, gayrimenkule, toprak mahsullerine ve anne babaya dayanacağını da gösterebilir. Evden çalışacağınızı da gösterebilir.



SOLAR 2. EV NATAL 5. EVDE:
Gezegenlere ve açılarına bağlı olarak, yatırım, spekulasyon ve kumarın iyi veya kötü sonucunu gösterir. Kazançlar sanat, eğlence, zevk, çocuklar veya eğitimle ilgili olabilir. Olumlu / iyi yerleşimli / iyi açı almış gezegenler, kasplarla birlikte talih oyunlarında iyi şans gösterebilir. Eğer beşinci ev şanssız veya Mars, Satürn, Uranüs veya Neptünün yönetimindeyse (Koç, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık burçlarından biri beşinci ev kaspındaysa) tersi doğrudur.



SOLAR 2. EV NATAL 6. EVDE:
Bu genellikle yetersiz bir gelire işaret eder. Ya beceriniz kadar kazanamıyorsunuz ya da olumsuz şartlar nedeniyle geliriniz yetmiyor. Solar ikinci evde olumsuz bir gezegen varsa, finansal bir kriz ve işinizin kötü yönetileceğini gösterebilir. Bu telafi edilmişse alt kademede çalışacağınızı gösterebilir. Bu yerleşim alt kademede çalışanlar, başkası hesabına çalışanlar (memur-işçi) için kendi işini yapanlar ve yönetimdekilerden daha olumludur. Bu konum ilk işlerini yapan gençlerin kartlarında sık görülür.



SOLAR 2. EV NATAL 7. EVDE:
Gelirinizin, karı, koca, ortak, gurup teşebbüsleri veya mukavelelerden geleceğini gösterebilir. Olumlu konumlarla, ihtiyaç duyduğunuz finansal desteğin geleceğini gösterir. Olumsuz konumlarla, mukavelelerin feshi, başkalarının neden olduğu kayıplar gibi tehlikeleri gösterir. Bu örtüşme eşlerin kazançlarına olumlu veya olumsuz yansır.



SOLAR 2. EV NATAL 8. EVDE:
Olumsuz konumlarla, işten çıkarılma, işsizlik, iflas gösterir (birinin kazancın ölümü). Olumlu konumlarla, Natal ikinci evde bulunan problemlerin bu sene düzeltilmesi anlamı taşır.



SOLAR 2. EV NATAL 9. EVDE:
Gelirler bir şekilde Kanun, mahkeme veya yolculuklarla alakalıdır. Para uzaklardan gelebilir, veya yabancı fonlara veya stoklara yatırılır? Para, hısımlardan (evlilik yoluyla akrabalar, kayın...) yayıncılıktan, denizaşırı faaliyetlerden, din, felsefe, ilahiyat, yüksek mahkemeler veya üniversitelerden gelebilir.



SOLAR 2. EV NATAL 10. EVDE:
Bu yerleşim finansal retürnler için genellikle olumludur. Zayıf gezegen ve açılardan korur ve olumsuz yapısını azaltır.



SOLAR 2. EV NATAL 11. EVDE:
Kazançlarınız arkadaşların ortak çalışmaları ve kurduğunuz ilişkilere bağlı olabilir. Olumlu ise, yıl boyunca finansal ümitlerinizi gerçekleştirmek için iyi olacaktır. Arkadaşınızın sizden borç isteyeceği veya sizin bir arkadaşınızdan borç alacağınızı da gösterebilir.



SOLAR 2. EV NATAL 12. EVDE:
Olumlu konumlar varsa, sadece gizlilik ve tecrit gerektiren işlerden (FBI, Mit) hastane çalışanları, ıslahevi çalışanları?, gizli okült örgütlerde çalışanlar için iyidir. Genellikle sizi tatmin etmeyen vasat bir gelir gösterir. Bazen ağır bir borç yüzünden zor durumda kalmayı gösterebilir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-26-2007 03:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #5
Solar 3. ev Natal Evlerde
SOLAR ÜÇÜNCÜ EV NATAL EVLERDE


SOLAR 3. EV NATAL 1. EVDE:
Bu konum zihinsel güçleri arttırır, özellikle günlük meselelerde. Çalışmalar, konuşma, yazma her şekil iletişim için iyidir. Öğretmenler için olumlu. Olumsuz etkilenmediyse, kardeşler ve komşularla ilişkiler ve sivil meseleler için olumludur. Kısa ve orta uzaklıkta yolculuklar için iyidir.



SOLAR 3. EV NATAL 2. EVDE:
Para, yolculuk, yazışmalar, konuşma, yazma, öğretmenlik, çeşitli iletişim şekilleriyle veya kardeşler, komşular vasıtasıyla gelir. Bu yerleşim, sizi yıl boyunca kazançlarınız odağında tutar.



SOLAR 3. EV NATAL 3. EVDE:
Natal 3. evinize bakın, bu yıl bu yerleşim yönünden güçleneceksiniz.



SOLAR 3. EV NATAL 4. EVDE:
Çoğunlukla ikamet yerinin değişimine işaret eder. Bu iki evin incelenmesi, kısa ve orta uzaklık yolculuklarınızın niçin ve nasıl yapılacağını gösterir. Anne baba ile ilişkiler öne çıkar. Hisse senetleri değişimi.



SOLAR 3. EV NATAL 5. EVDE:
Edebi yaratıcılık, çocuk eğitimi için iyidir. Romantik ve zevkli iletişimler. Bir mektupla başlayan bir aşk macerası. Zevk amaçlı kısa yolculuklar.



SOLAR 3. EV NATAL 6. EVDE:
İşiniz gereği seyahate çıkabilirsiniz. Bu konum, iş veya sağlığınız hakkında endişe etmenize yol açabilir. Sağlık nedenleriyle kısa yolculuklar yapabilirsiniz.



SOLAR 3. EV NATAL 7. EVDE:
Eşinizin veya iş ortağınızın yolculuğa çıkacağını gösterebilir. Bir mahkeme hakkında haberler alabilirsiniz. Bu ev olumlu ise ortaklık teklifi gelebilir.



SOLAR 3. EV NATAL 8. EVDE:
Bir ölüm yada finansal yatırımlarla ilgili bir görüşme için yolculuk yapabilirsiniz. Bir eserinin ortasında olan bir yazarsanız bu sene tamamlayacaksınız. Yeni sorumluluklar, mukaveleler, taahhütler alırken dikkatli olun. Bu konum, bazen bir yazışmanın sona ermesini gösterebilir. Bir mahkeme sonuca ulaşabilir.



SOLAR 3. EV NATAL 9. EVDE:
Felsefe, din, ilahiyat, yargı için iyidir. Olumsuz etkilerle, seyahat esnasında özellikle uzak mesafelerde tehlike gösterir. Kayınbiraderlerle, hısımlarla, yabancı ülkeler, uzaktaki insanlar ve yerlerle yazışma gösterebilir. Yazarlar bu konularda yazabilirler.



SOLAR 3. EV NATAL 10. EVDE:
Bir ödül veya terfi getirecek bir talepte bulunmak için iyi bir zaman. Şöhretinizi etkileyecek bir şey yazmak için de. Resmi uygulamalara boyun eğme ve yıl boyunca resmi formalitelere katlanma ihtimali var.



SOLAR 3. EV NATAL 11. EVDE:
Arkadaşça yazışmalar ve umduğunuz şeylerin gerçekleşmesi. Çoğunlukla planlarda, umut ve arzularda değişiklikler gösterir. Yada siz arzu ve umutlarınızı değiştirirsiniz.



SOLAR 3. EV NATAL 12. EVDE:
Yorucu yolculuklar, bıktırıcı yazı işleri, endişe getirir. Yazarlar için yazmak güçleşir. İyi açılarla, ökült içeren herşeyi iyi etkiler.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-26-2007 03:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #6
Solar 4. Ev Natal Evlerde
SOLAR 4. EVDE NATAL EVLERDE


SOLAR 4. EV NATAL 1. EVDE:
Aile meseleleri ve ev, gayrimenkul, geçmiş gibi şeyler öne çıkar. Bu yerleşim daha çok aile içinde bir şeyi veya şahsi sırlar tutmanızı gösterir ve genellikle emlakla ilgili sorular getirir. İyi veya kötü olarak büyük ölçüde aile etkisi altında olabilirsiniz.



SOLAR 4. EV NATAL 2. EVDE:
Dördüncü ev biriktirilen, dondurulan serveti gösterdiği için, bu yerleşim, yıl boyunca ne biriktirebileceğinizi gösterir. Bazen de SOLAR ikinci evin natal dördüncü evdeki etkisini verir.



SOLAR 4. EV NATAL 3. EVDE:
Bu yerleşim uzun süren bir yazışmanın sona ermesini gösterir, yada emlak ile ilgili evrakla ilgilenirsiniz. Yazarlar edebi bir eser tamamlarlar. Düşünüşünüz ev ve anne babanızın etkisi altındadır.



SOLAR 4. EV NATAL 4. EVDE:
Natal dördüncü evin iyi ve zayıf yönlerine işaret eder.



SOLAR 4. EV NATAL 5. EVDE:
Ev çevrenizden yuvaya sevgi getirecek herhangi birine iyi bir işarettir. Özellikle bayan haritasında hamilelik gösterebilir.



SOLAR 4. EV NATAL 6. EVDE:
Ebeveyninizin sağlığı veya ailevi meselerle uğraşabilirsiniz. Aile üyeleri arasında hastalık veya sizin bir hastalığınızın geçmesine işaret edebilir.



SOLAR 4. EV NATAL 7. EVDE:
Bir mukavele veya kira kontratının yada bir mahkemenin sona ermesini gösterir. Bir miras konusunda mahkemelik olanların haritalarında sık görülür.



SOLAR 4. EV NATAL 8. EVDE:
Aileden birinin ölümü tehlikesine işaret edebilir. Bu yıl bir vasiyet düzenlenebilir. Bayan kartlarında, sekizinci evin cinselliği içermesinden dolayı menopoz başlangıcını gösterebilir.



SOLAR 4. EV NATAL 9. EVDE:
Aile üyelerinin yanına veya onlar namına yolculuk gösterir. Eşinizin akrabaları evinize taşınabilir veya uzun bir süre yanınızda kalabilir.



SOLAR 4. EV NATAL 10. EVDE:
Kariyeri emlak, toprak, maden, bina ve diğer dördüncü ev konularıyla ilgili olan kişiler için çok önemli bir yerleşimdir. Ateş burçlarında ise, düşüncesizce hareket edebilirsiniz.



SOLAR 4. EV NATAL 11. EVDE:
Beklediğiniz bir şeyin sona ermesini gösterir. Buradaki gezegenler, (doğum tarihinizdeki) planlarınızın, umutlarınızın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini gösterir. Bazen kaldığınız yer bir yolculukla değişir.



SOLAR 4. EV NATAL 12. EVDE:
Ailevi endişeler, sorunlar, evdeki bir şeylerden hoşnutsuzluk. Liderler, devlet başkanları, muhalefetin gücünü değerlendirirler, devlete karşı gizli organizasyonlar gibi entrikaları görebilirler.


"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-26-2007 03:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #7
Solar 5. Ev Natal Evlerde
SOLAR BEŞİNCİ EV NATAL EVLERDE


SOLAR 5. EV NATAL 1. EVDE:
Bu konum sizi daha romantik yapar. Özellikle bayanların hamile kaldıkları veya anne oldukları yılların haritasında görülür. Fakat bir karar vermeden önce natal beşinci eve hangi kasp ve gezegenlerin düştüğünü de inceleyin. (Örnek Başak= Kısır bir burçtur.)



SOLAR 5. EV NATAL 2. EVDE:
Bu, Kumar, talih oyunları ve borsada kazanç için iyidir. Bu yıl bu yerlere para harcamak size büyük zevk verecektir. Tabii burada Satürn gibi olumsuz gezegenler yoksa. Varsa bu tür eğlenceleri kısıtlayacaktır.



SOLAR 5. EV NATAL 3. EVDE:
Genellikle karşı cinsle ilişkileri gösterir, çünkü üçüncü ev sevgililer ve eğlence gezileri evidir. Yazarların projelerinden memnuniyet duyacakları bir yıl. Yazışmalar vb. için iyidir. Bazen kardeş ve kuzenlerin nişanlanmalarına veya çocuk sahibi olmalarına işaret eder.



SOLAR 5. EV NATAL 4. EVDE:
Aileden birinin evleneceğini gösterebilir. Gezegenler, kasplar vs. olumlu ise evinizi güzelleştirebilirsiniz.



SOLAR 5. EV NATAL 5. EVDE:
Natal beşinci eve vurgu gösterir.



SOLAR 5. EV NATAL 6. EVDE:
Gezegenler ve açılarına bağlı olarak kendinizden düşük sosyal tabakadan birine aşık olabilirsiniz. (Türk filmi gibi), yada bulaşıcı bir hastalık yahut bir çocuğunuzun veya evcil hayvanınızın hastalığı nedeniyle endişelenmenize işaret olabilir. Olumlu ise bir evcil hayvanınızdan gelen bir mutluluk.



SOLAR 5. EV NATAL 7. EVDE:
Evlilik, ortaklık, mukavele vs. de, şans ve mutluluk gösterebilir. Ortağınız evlenebilir.



SOLAR 5. EV NATAL 8. EVDE:
Yıl boyunca alacağınız ve vereceğiniz hediyelerin tip ve meblağını ve bunların alınış ve verilişleriyle gelen mutluluğu gösterir. Olumlu ise şans oyunlarında ve borsada iyidir.



SOLAR 5. EV NATAL 9. EVDE:
Din, çalışmalar, hukuk, öğrenim ve yolculuktan büyük zevk ve bilgi edinebilirsiniz. Yaratıcı alanlarda denizaşırı ve uzak mesafe turları için iyidir. Devlet başkanları için dış politikada başarı. Yolculuktan gelecek duygusal hoşnutluk ve romantizm. Yada olumsuz açılarla, aşk hayatında ayrılık.



SOLAR 5. EV NATAL 10. EVDE:
Kişinin, gezegenlerin konumlarına göre ödül veya sonuç getirecek mesleki ve sosyal faaliyetlerinde bağımsız hareket edebilmesi. Olumlu konumlarla, bir terfi talep etmek ve elde etmek için iyidir. Kişinin aşk hayatında iyi veya kötü hadiseler, (evlilikten çok nişanlanma) ve çocukların başarısı.



SOLAR 5. EV NATAL 11. EVDE:
Arkadaşlar, ilişkiler veya onların yardımıyla gelen memnuniyet. Yeni projelerin, arzı ve isteklerin doğması. Çocuklarla ilgili umut ve tutkuları gösterir. Olumsuz konumlarda, 5, 11’in zıttı olduğu için bir tehdit vardır.



SOLAR 5. EV NATAL 12. EVDE:
Memnuniyet ve hoşnutsuzluğun karışımı! Beklentilere ulaşamayan bir aşk olayı. Sağlık durumu endişe veren bir çocuk. Kumar ve borsa için zayıf. Hamilelikte güçlükler.


"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-26-2007 03:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #8
Solar 6. Ev Natal Evlerde
SOLAR 6. EV NATAL EVLERDE


SOLAR 6. EV NATAL 1. EVDE:
Genellikle gelen yılda daha az seçme özgürlüğü olacağını gösterir (6. ev ikinci sınıftır) Bağımsız projeler için kötü bir yıldır. Solar haritanın bütünü, sağlık için olumsuz konumlar gösteriyorsa, korkutucu ancak geçici hastalıklar gösterir.



SOLAR 6. EV NATAL 2. EVDE:
Çoğunlukla gelirlerin kesilmesi yada düzensiz hale gelmesini gösterir. Çalışma kabiliyeti azalır, ancak Altıncı ev konuları hariç: Hastalık, Küçük hayvanlar, küçük ortaklıklar.



SOLAR 6. EV NATAL 3. EVDE:
Olumsuz konumlarla, seyahat esnasında hastalanma gösterir. Mars ve Neptün grip, Satürn soğukalgınlığı, Uranüs kaza olasılığı gösterir. Kardeşler ve komşuların sağlığı kötüye gidebilir. Bu ev yararlı ise, satıcılar, konuşmacılar, ve meslekleri 3. evle ilgili olanlar için iyidir.



SOLAR 6. EV NATAL 4. EVDE:
Mahsulat, hasat için olumsuzdur. Bazen SOLAR 4, natal 6’da gibi çalışır.



SOLAR 6. EV NATAL 5. EVDE:
Keyifsiz, mutsuz bir duygusal hayat, veya zevk-ü sefanın neticesi olan zorluk ve hastalıklar, yada çocukların hastalığını gösterebilir. 6 ve 5 her ikisi de olumlu ise hoş ve kolay bir meslek gösterir.



SOLAR 6. EV NATAL 6. EVDE:
Natal 6. evinizi yorumlayın, fakat daha bir vurgulayarak.



SOLAR 6. EV NATAL 7. EVDE:
Olumlu konumlar yoksa, eş ve ortakların sağlığı, ilişkiler, mukaveleler, mahkemeler için zayıftır. Resmi bir süreç başlatmayın. Anlaşmaları imzalarken dikkatli olun! Çünkü önemli hatalar ve ihmaller yapabilirsiniz..



SOLAR 6. EV NATAL 8. EVDE:
Hayati bir fonksiyonun ölümü veya durması; özellikle haritanın gerisi bunu destekliyorsa. Menopoz başlangıç yılında sıklıkla görülür. İki ve onuncu evle ilişkiliyse, çalışanlar için işten çıkarılma tehlikesi vardır. Yatırımlar ve borç verilen bir paranın geri alınmasında sıkıntılar.



SOLAR 6. EV NATAL 9. EVDE:
Yolculuk için iyi değildir. Seyahatler, olumsuz şartlarda, sıkıntı verici veya hastalıklarla geçer. Septik, şüpheci biri olursunuz, felsefi düşüncelerin gelişiminde zorluklar gösterir.



SOLAR 6. EV NATAL 10. EVDE:
Hareket özgürlüğü azalır. Kariyer ve toplumsal statü endişeye yol açar. Mesleki teşebbüslerde engeller ve zorluklar meydana gelir. Bunları engellemek için güçlü yararlı gezegenler ve açılara ihtiyaç vardır.



SOLAR 6. EV NATAL 11. EVDE:
Arzular, tutkular, planlar uzlaşmıştır. Üçüncü evin yöneticisi yararlı bir evde, veya güzel açılı, yada yararlı bir burçta ise arkadaşlardan gelecek bir iş teklifini gösterir. Olumsuzlarla, bir arkadaşın hastalanması veya kaza geçirmesi tehdidi vardır.



SOLAR 6. EV NATAL 12. EVDE:
Kronik rahatsızlık ve hastalıklar yeni semptomlar (işaretler) gösterebilir. Perhize girmek uygunsuzdur. Bu yıl sağlığınıza ve genel hayat şartlarınıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-26-2007 03:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #9
Solar 7. Ev Natal Evlerde
SOLAR YEDİNCİ EV NATAL EVLERDE


SOLAR 7. EV NATAL 1. EVDE:
Bu yıl sosyal yaşam önem kazanabilir. Değişken burçlarda, zıt eğilimler görülür ve neyi istediğinizi tam olarak bilemez, istediğiniz şeyle size sunulan arasında tereddüt edersiniz. Eşiniz aşırı bir şekilde size tahakküm edebilir.



SOLAR 7. EV NATAL 2. EVDE:
Çeşitli kaynaklardan gelen gelirleri iyi veya kötü etkiler. Esas gelir kaynağınızla aynı anda başka gelirleriniz olur. Bazen 2. ev 7.de yorumunu verir fakat genellikle meşru muamelelerden ve çeşitli kaynaklardan para ve gelir geleceğini gösterir.



SOLAR 7. EV NATAL 3. EVDE:
Eş veya ortaklarla fikir farklılıklarını gösterir. Eş sadakatsizlik edebilir. Bir işi halletmek için aynı yolculuğa tekrar çıkabilir.



SOLAR 7. EV NATAL 4. EVDE:
İyi bir yerleşimde, yaşlı kişilerle mukaveleler, ve iş ilişkileri için iyidir. Miras, gayrimenkul, ipotek ve kiralamalarla ilgili olabilir.



SOLAR 7. EV NATAL 5. EVDE:
Bekarlar için evlenme ihtiyacının gündeme gelmesi. Olumlu ise, Sanat, mücevherat, eğlence ile ilgili sözleşmeler ve rekabet içeren sınavlar için çok iyidir. Bazen haritanın bütününe bağlı olmak şartıyla, kişinin çocukları arasında bir aşk veya evlilik rekabeti yaşanacağını gösterebilir.



SOLAR 7. EV NATAL 6. EVDE:
Olumsuz konumlarla, bir hastalık veya, bir hastalığın nüksetmesi ile ilgili karmaşayı gösterir. İş yükünün artması, hastalanan bir arkadaşın işini yüklenme. Küçük hayvanların doğumlarını etkiler. Bazem SOLAR 6, natal yedide gibi çalışabilir.



SOLAR 7. EV NATAL 7. EVDE:
Natal yedinci evi vurgular.



SOLAR 7. EV NATAL 8. EVDE:
Meşru Muamelelerin iyi veya kötü neticelerini gösterir. Sermayesi stoklar ve yıllık tahsisatlar olan mukaveleler gösterir. Neptün ile, eş veya ortağın yaptığı bir hatanın aydınlatılmasını gösterir. Marsla, para üzerine veya geçmişten unutul gitmiş ‘ölü’ bir konu üzerinde fikir ayrılıkları ve anlaşmazlık. Uranüs ile bir iş, mal, kira, antika bir eser vs. nin kaybolması veya çalınması tehlikesi.



SOLAR 7. EV NATAL 9. EVDE:
Yabancı ülkelerden insanlarla ilişkiler, kontratlar, yeniden bir araya geliş, uzun bir seyahat sırasında da olabilir. Edebiyatla ilgili bir ortak çalışma gösterebilir.



SOLAR 7. EV NATAL 10. EVDE:
Sosyal pozisyonunuz bir ilişkiye veya meşru muamelelere bağımlı olacak. Olumsuz konumlarla, iş yaşamınızda bir mevki için didişme ve rekabet alametidir, yada bir başkasının faaliyetleri yüzünden işinizde düzensizlik ve bozukluk gösterir. Evlilik gösterebilir, çocuk haritalarında annenin yeniden evleneceğini gösterebilir.



SOLAR 7. EV NATAL 11. EVDE:
Bekarlar sağdıç olurlar. Ateş burçlarında veya agresif gezegenler varsa, plan ve arzuların gerçekleştirilebilmesi için mücadele gerekecektir. Arkadaşlarla ilişkilerde değişiklik gösterir: Venüsle, barışma; Satürnle, ortalıktan kaybolma; Neptün’le ilişkileri belirsiz hale getiren kaotik karmaşıklık vd.



SOLAR 7. EV NATAL 12. EVDE:
Sosyal yaşamda karmaşa, sorunlar. Muameleler, mukaveleler, ilişkiler ve evlilik hayatı. Bazen eş veya ortağın sağlığının zayıflamasını gösterir. Sadakatsizlik, entrikalar, ihanet, gizli bir evlilik veya anlaşma.


"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-26-2007 03:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #10
Solar 8. Ev Natal Evlerde
SOLAR 8. EV NATAL EVLERDE


SOLAR 8. EV NATAL 1. EVDE:
Sorumluluklar veya finansla ilgili didişme ve endişe getirir. Sağlığın bozulması, mahrumiyet. Haritanın diğer konumlarıyla da desteklenirse ölümü gösterir. Her zaman böyle olmaz!



SOLAR 8. EV NATAL 2. EVDE:
Olumsuz konumlarla, gelir kaybı, işten çıkarılma, iş yerinin kapanması. Olumlu konumlarla, sekizinci ev konularından, bağış, hediye, miras, ticaret vs meşru muamelelerden gelecek para ile gelir artışını gösterir.



SOLAR 8. EV NATAL 3. EVDE:
Yatırımlarda değişiklik, nadiren, kardeş, kuzen veya iş arkadaşının ölümü. Merkür’ün veya üçüncü ev yöneticisinin Solar’da olumsuz konumda olması durumunda, mektup, el yazıları veya diğer kağıtların kaybolması.



SOLAR 8. EV NATAL 4. EVDE:
Bu örtüşme, aileden ebeveyn veya dede-nenenin öldüğü, veya bir gayrimenkulün satıldığı veya elden çıktığı yıllarda görülür. Çiftçilerin haritalarında olumsuz gezegenlerle, mahsülatın yok olması tehlikesi.



SOLAR 8. EV NATAL 5. EVDE:
Duygusal bir bağlantının sona ermesi, bir çocuğunuzun ölmesi veya sizden ayrılması, sanat kariyerinin sona ermesi. Olumlu gezegenlerle, kumar, talih oyunları, borsa vs. de şans getirebilir. Sermaye genişlemesi.



SOLAR 8. EV NATAL 6. EVDE:
Evle ilgili harcamaların artması, özellikle sağlıkla ilgili olarak. Veya amca, teyze, (hala,dayı) çalışan veya hizmetçi ölümü. Olumlu konumlarla, sağlık için iyidir, bir hastalığın ölümü. Bir vasiyet yazarken veya bağış yaparken dikkatli olun, pişmanlığa yol açabilir.



SOLAR 8. EV NATAL 7. EVDE:
Olumsuz konumlarla, size yakın bir kişiyle ilişkilerinizin kesilmesi veya bu kişinin ölümünü gösterebilir. SOLAR 7 natal 8’de gibi de çalışabilir.



SOLAR 8. EV NATAL 8. EVDE:
Natal sekizi vurgular.



SOLAR 8. EV NATAL 9. EVDE:
Resmi bir prosedür içerisindeyseniz, bir üst mahkemeye başvuru gösterebilir. Yabancı yatırımı, yabancı kredi veya vesikaları gösterebilir. Felsefi ve dini gelişim için iyidir. (Bu konularda metamorfoz/değişme) eskiden benimsenen düşüncelerin ölümü, reddedilmesi.



SOLAR 8. EV NATAL 10. EVDE:
Yüklendiğinin maddi ve manevi sorumluluklar kariyerinizi güçleştirebilir. Solar’ın bütünü çok olumsuz ise mevki kaybı yada iştem kovulma gösterebilir. Olumlu gezegen ve açılarla, eşin finansal kaynaklarıyla (8=eşin parası) veya ödünç alınan bir parayla kariyerinizde ilerlemeye işaret eder.



SOLAR 8. EV NATAL 11. EVDE:
Arkadaşlarınız içinden bir ölüm tehlikesi gösterebilir. Olumsuz gezegenlerle, yıl boyunca umut ve arzuların ölümü anlamı taşır. Plüton ile, gelişen şartlar ve olaylar sayesinde planlarda ve arzularda derin dönüşümler. Olumlu konumlarla, arkadaşlardan gelecek yararlar.



SOLAR 8. EV NATAL 12. EVDE:
Borçları ve sorumlulukları sıraya koyma ihtiyacı gösterir. Sizi endişelendiren şeylerde bir azalma da gösterebilir. Solar harita sağlık açısından zayıf ise, bu konum düşme, bayılma, kronik bir rahatsızlığın ağırlaşmasına işaret edebilir. Olumlu konumlar veya iyi bir yerleşim, hayatınızdaki uzun olumsuz bir dönemin sonunun geldiğini ve iyi bir döneme başlayacağınızı gösterebilir (problemlerin ölümü).

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-26-2007 03:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Solar Harita Yorumu ayaneyano 0 16,502 10-24-2022 09:55 AM
Son Mesaj: ayaneyano
  Solar return haritama yorumlarınızı beklerim esoshii 2 71,656 11-03-2021 03:59 PM
Son Mesaj: esoshii
  Solar Return haritam dlnatly 16 82,144 09-15-2021 07:48 PM
Son Mesaj: ahsen1
  Evlendiğimiz yıla ait Solar Return Haritalarımız Félicé 115 204,480 03-29-2020 09:07 PM
Son Mesaj: simone de
  güneş dönüşü haritasında neptün-ay ve neptün-şiron kavuşumu evilik göstergesi mi? merkür_yen 1 7,158 11-21-2019 05:49 PM
Son Mesaj: yagmurimu
  solar harita pinkylove 0 9,908 05-30-2019 03:55 PM
Son Mesaj: pinkylove

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir