Değerlendir:
  • 100 Oy - 2.87 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları
Yazar Mesaj
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #136
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları
http://img180.imageshack.us/f/solarretrun.gif/
Tiyatral gitarist için solar return çalışması;
Sevgili kardeşim, bu yıl solar haritan ışığını yansıtabilmen için seni bazı değişimlere ve gelişmelere zorlayacak açılarla tetiklenmiş.
Yeni bir sürecin hayatında başlayacağı ve gelecek adına kişilik ve ruh yapını biçimlendirebilecek bir yıldan söz edebiliriz.
Güneşin Balık burcunda ve 12. evde retro harekete devam eden Jüpiter-Uranüs kavuşumuna karşıt açı almış. Bu aks değişimini hangi alanlarda yaşayacağına işaret ediyor olabilir. 12.EV balık burcuna denk geliyor ve senin iç dünyanda saklı olanları yaşama zamanın gelmiş diyebiliriz, saklı benliğinde hapsedilen kişisel varlığın özgürlüğü ve hayatın tadını çıkarmayı, duygusal varoluşunu bütünüyle yaşamayı istiyor gibi. Güneş ve 9. ev yay burcunda bulunan ay arasında kare açı oluşmuş, içten içe istemediğin bir uzaklaşma, seyahat söz konusu. Mantık olarak yapılması gerektiğine inandığın ama duygusal olarak özgürlüğünü kaybetme fikrinin getirdiği çatışma, akıllı bir irade ile kendine yol bulacaktır. Yanılmıyorsam askerlik adına olan girişimin bu iradenin sonucu.
Merkür başakta ve 6. evde, ay ve merkür arasın da yine kare açı görüyoruz. Bu açı düşünsel boyutta yaşamak istediklerine duygusal bir karmaşanın eşlik ettiğini gösterir gibi, ciddi anlamda olgunlaşma düşünce sistemin de, kişisel gelişimin de, ruhsal gelişimin de kendini gösterecek gibi. Mantığın ve özgür tutkulu inançların sağlam bir zemin oluşturacak diyebilirim. Zorlansan da hayatın sadece mantıktan ibaret olmadığını, duygusal ve ruhsal farkındalıklarını özgür bırakman gerektiğini öğreneceğin ve bu yolda tecrübeler kazanacağın bir sürece girdiğini söyleyebilirim.
Merkürün, 7. evde, terazi burcunun son derecesinde bulunan Marsa ve akrep burcunda yerleşen Venüse sextil açı ile açılanmış. Venüs-Mars kavuşumunu etkileyen tutkuları ve duygusal oluşumları tetikleyen bu açı, güzel tecrübelere işaret ediyor, düşüncelerinde yaşayacağın ve ilişki boyutuna taşıyabileceğin oluşumlar söz konusu olabilir.
Hayatın da duygusal canlanmaların söz konusu olacağı bir süreç var, artık sadece mantıklı yaklaşımlar yeterli gelmeyecektir, bu yılın sana olan müjdesi olarak kabul edebileceğin 7.-8. ev yerleşimi duygularını tutkulu bir şekilde yaşayacağını ve bunun getirisi olan mutluluğun tadını çıkarman gerektiğidir.
Merkür 10 evde oğlak burcunda hareket edn Plüto ile trine açı almış, analiz yeteneğinin geliştiğini, mantıklı algılamalarının mükemmel verilerini elde edeceğini, bu anlam da kişisel kariyerin de gelişme sağlayacağını, son derece konsantrasyonu yüksek bir sürece girdiğini belirtebilirim. Bu yılın en güzel hediyelerinden biri olan bu açıyı değerlendirmen dileğiyle.
Merkür, 11. ev kova burcunda geri harkette seyrini sürdüren Neptün-Chiron kavuşumuna karşıt açılanmış, başak ve kova burçları zekayı ön planda tutan burçlar olsa da kova özgür benliğini ve çevreye topluma faydalı olabilmeyi, aynı zaman da sıradışılığı tercih ederken, başak kişilerin düşüncelerine çok önem verir, kendi fikrinde sabit olsa da, başkasının düşünceleri ve kendisine olan bakış açısı, eleştirel tutumu çok önemlidir, topluma faydalı olmayı sever ve bu uğurda elinden geleni yapar ve takdir edilmeyi de son derece önemli bulur, kovanın ise böyle bir takıntısı yoktur. Bu açıklamayı yazdıktan sonra oluşan açı için şunu diyebiliriz, inançların ve düşüncelerin doğrultusunda, hayallerinin getirisini yaşamayı arzulayabilirsin, ancak düşüncelerinde ki acabalar ve ne derler gibi soru işaretleri, hangi yönde hareket edeceğin konusunda gelgitler yaşamana sebep olacaktır. Bu durum da hayatın sana olan getirileri zamanla yapacaklarının önünde ki pusları kaldıracak ve daha net bir görüş açısına sahip olabileceksin, gereksiz sıkıntılarla zihnine sıkıntılı süreçler yaşatmamalısın, hayal ettiklerine kavuşamayacağın gibi negatif veriler ruhsal bunalımları beraberinde getirebilir buna dikkat etmelisin. Merkür ve satürn arasında ki, yarım sextil açı da bu açıya eşlik ediyor ve güvensiz lik sorununa işaret ediyor, terazi burcunda ki Satürne olan bağlantı duygusal bazda, yaşamak istediğin ilişkinin acabalarına işaret ediyor. Sorularının cevapları zamanla karşına çıkacaktır, gereksiz sıkıntılarla kendini boğmamalısın kardeşim..verygood
Venüs akrep burcunda ve 8. evde, Mars ise terazi burcun da ve 7. evde, akrep burcunun ilk derecelerinde, terazi burcunun ise son derecesin de gerçekleşen bu kavuşum, görüntü dışı kalma durumu yaşasa da çok yakın bir orb ile gerçekleştiği için, 7. ve 8. ev konularını birbirine bağlıyor, Marsın terazi de kendini rahat ifade edememesi ve Venüsün akrepte huzursuz olması, 7. ve 8. ev bağlamında yaşamış oldukların da soru işaretleri taşıyacağını, rahatsızlıklarla huzursuz olacağını ama yine de yaşamak istediklerin de tutkulu olacağını gösteriyor gibi. Venüs-Mars kavuşumundan MC ile 10 evde birleşmiş olan Plütona sextil açı görüyoruz. Bu açı spirütüel anlamda oldukça başarılı çalışmaların olacağını düşündürdü bana, gizemli olanın açığa çıkması, algıların kuvvetlenmesi söz konusu olacak gibi.Karşındaki kişilerin davranış biçimlerini sentezleyip, sebeplerini algılayabilirsin ama yalnış algılamalara da dikkat etmen de fayda var diyorum.

Duygularını çok yoğun yaşayacağın, fiziksel güzelliklerden etkileneceğin, ancak dış kabuğa önem vermeyip duygulara ve düşüncelere bağlanabileceğin, arzularının yoğunluğunu daha fazla fark edeceğin bir süreç var önünde.
Bu kavuşum yani Venüs-Mars kavuşumu Neptün-Chiron kavuşumuna trine açıyla bağlantı kurmuş. Aşık olabilirsin diyelim mi??gözkýrpma Neptünün geri harekette olması aslında Neptünün kişinin hayallerini süsleyen aldatılıcığını biraz egale eden ve daha net algılanabileceği bir süreç olarak düşünebiliriz. Güzel ve idealize edilmiş bir duygusal oluşum söz konusu olabilir. Tabii olasılıklar ve potansiyeller olarak yazıyorum bunları. Yani açıların açıklamaları bunlar, şaka bir yana güzel bir yıl, duygusal anlamda doyurucu bir yıl yaşama olasılığın yüksek sevgili kardeşim..verygood
Venüs-Mars kavuşumunun Satürne olan yarım sextil açısı, kendini ilişki boyutunda frenleyeceğin ve kurallı davranacağın anlamına gelebilir.
Terazi deki Mars, balık burcunda, geri harekette olan Uranüs-Jüpiter kavuşumuna quinkuks açı almış, kendine çıkış noktası arayan hapsolmuş kimlik, kendini akışa bırakacak çıkış noktası arıyor, ancak bunun farkında olmana rağmen değişime direniyor olabilirsin, bu direniş gerilim yaşamana, sakinliğini zorlamana sebep olabilir, duygusal patlamalar ve ani tepkilere dikkat etmen de fayda var. Otoritenin getirilerini kabul etmeyen, özgür olmak isteyen, sürekli hareket halinde olan, kişilerde ki bu açı bu dönem de seni iç dünyan da özgürlüğe, harekete, baskıcı tutumlara karşı gelmeye, kendine özgün olanı yaşamaya itecektir. Gizli düşmanlıklara dikkat etmelisin.
Satürn, 7. ev terazi burcunda ve yine Uranüs-Jüpiter birleşimine zıt aks ta açılanmış, yavaş ama emin adımlarla kabullenebileceğin değişimi aniden gelişen bir büyüme ile gelişebilme riskine karşı sürekli temkinli ve kısıtlayıcı yaklaşma çaban, ani değişimlerin ve bolluğun birleşimde olduğu planetlere zıt etkileşim yapıyor, ilişki boyutunda yaşayacağın yenilikler zamanla ayarlayabileceğin, eksikleri ve yalnışları görüp düzeltebileceğin bir oluşuma kapı açacaktır. Ne çok hızlı ne de fazla temkinli olmaman gerektiğini anladığın noktada gerekenler gerçekleşip, hayatı akışa sürükleyecektir, içsel varlığını.
Satürn 10 ve ve Mc ile kavuşumda olan Plütoya kare açılanmış, malefik olarak kabul edilen bu planetler arasında ki bu açı, o dönemde ki herkesi aynı düzlemde olmasa da etkilemiştir. Zor bir süreç, ancak bir o kadar farkındalığı açan, hayatı daha anlamlı hale getiren bir süreçtir, lider olarak gözönünde olabileceğin, somut verilerle araştırmalar yapabileceğin, insan ilişkilerinde ve çift olarak yaşayacağın ilişkiler de fazla baskıcı ve mükemmelliyetçi olabileceğin, bu alanlarda zorlanmalar, acılar, sıkıntılar yaşayabileceğin bir süreçtesin. Gelişimini destekleyecek ama dediğim gibi zorlayacak olan bu süreç sonucunda elde edilecek olan mükafat olacaktır.
12. evde retro olan Uranüs-Jüpiter birleşimine , Plüton 10. ev oğlak burcundan kare açı almış. Değişim zorlu olacaktır, Kendine güvenin yerinde olmasına rağmen, başarıya güveninin olması bile bazen acabalara sebep olabilecektir hayatında. Sıkıntıya girmeden, sancılar yaşanmadan değişimler olmaz. Ama direnmek acının, sıkıntının dozunu arttırır. Geleni kabullenip, geleneklere aykırı olmamak adına hayatına prangalar vurmamalı, haksız direnişlerle ruhsal varoluşuna meydan okumamalısın. Bilinçli ve farkındalığı olan biri olduğun için yaşadıklarının mantıklı açıklamasını bulabileceğini ve kendini gereksiz ruhsal bunalımlara sürüklemeyeceğini düşünüyorum. Seni zorlayacak olan hangi sorun var ise harita birbiri ile bağlantılı olduğundan, rahatlatacak olan bu sorunların ilacı ve çıkış noktası olacaktır. Sorular daima çözümlerini beraberinde getirir. Farkındalığını kullanacağına inanıyorum. Unutma ki bu süreçten hepimiz farklı şekilde geçtik..verygood
Hayırlısı ile sağlıklı, güzel, huzur dolu ve farklılıkları, farkındalığı ile bütünleştirebilen bir yıl geçirmen dileğiyle..
Gecikmeli bir analiz oldu ama artık kendimi affettirebilirim umudundayım sevgili kardeşim..çiçek Soruların olacağını biliyorum, seni az çok tanıdıysam analiz yeterli gelmeyecektir, umarım fazla zor olmaz hocam..:D
11-04-2010 02:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Solar 2. Ev Natal Evlerde - Angel - 11-26-2007, 03:30 PM
Solar 3. ev Natal Evlerde - Angel - 11-26-2007, 03:34 PM
Solar 4. Ev Natal Evlerde - Angel - 11-26-2007, 03:36 PM
Solar 5. Ev Natal Evlerde - Angel - 11-26-2007, 03:39 PM
Solar 6. Ev Natal Evlerde - Angel - 11-26-2007, 03:48 PM
Solar 7. Ev Natal Evlerde - Angel - 11-26-2007, 03:52 PM
Solar 8. Ev Natal Evlerde - Angel - 11-26-2007, 03:54 PM
Solar Haritada Pluton Evlerde - Angel - 11-26-2007, 10:20 PM
İlerletilmiş Ay Evlerde - Angel - 11-26-2007, 10:47 PM
Solar Return - Solaris için - astrosohbet - 06-05-2009, 04:22 PM
süpriz!! - SoL@RÎ$ - 10-29-2009, 07:59 PM
Cvp: süpriz!! - astrosohbet - 10-29-2009, 09:00 PM
Solar Return - Amine için - astrosohbet - 11-24-2009, 04:12 AM
Serena için , - astrosohbet - 03-01-2010, 04:34 PM
Jomaja için - astrosohbet - 07-19-2010, 02:13 PM
RE: Jomaja için - JoMaJa - 07-28-2010, 07:19 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Venüs - 11-04-2010 02:01 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - tiyatral_gitarist - 11-13-2010, 01:55 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - tiyatral_gitarist - 11-13-2010, 08:25 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - melis_bk - 11-13-2010, 08:29 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - melis_bk - 11-16-2010, 02:42 AM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - melis_bk - 11-18-2010, 03:48 AM
RE: Solar Return Haritaları - tiyatral gitarist - tiyatral_gitarist - 09-15-2011, 10:21 PM
RE: Solar Return Haritaları - tiyatral gitarist - Félicé - 09-17-2011, 11:37 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - tiyatral_gitarist - 09-15-2011, 11:10 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - tiyatral_gitarist - 09-17-2011, 11:19 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Félicé - 09-19-2011, 01:14 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Félicé - 09-19-2011, 07:51 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Félicé - 10-04-2011, 09:53 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Arkadaş - 11-19-2011, 07:19 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Arkadaş - 11-19-2011, 11:05 PM
Solar Return - Uranjup için - astrosohbet - 01-16-2012, 06:16 AM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Félicé - 03-30-2012, 01:58 PM
Kıvılcım için - astrosohbet - 08-11-2012, 05:14 PM
Messa için - astrosohbet - 08-30-2012, 06:00 PM
RE: Messa için - astrosohbet - 09-04-2012, 03:15 PM
RE: Messa için - Messa - 09-04-2012, 03:38 PM
RE: Messa için - astrosohbet - 09-04-2012, 03:57 PM
RE: Messa için - Arkadaş - 09-04-2012, 04:10 PM
RE: Messa için - astrosohbet - 09-04-2012, 04:16 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Arkadaş - 11-17-2012, 02:17 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Arkadaş - 11-19-2012, 12:52 AM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Presence - 01-01-2013, 01:18 AM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Presence - 01-19-2013, 05:04 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Presence - 01-19-2013, 07:00 PM
RE: Solar Return ( Güneş Dönüşü ) Haritaları - Presence - 01-19-2013, 07:33 PM
solar - cansin1970 - 08-19-2008, 10:04 PM
RE: solar - Angel - 08-20-2008, 12:42 AM
RE: solar - astrosohbet - 08-20-2008, 01:18 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Solar Harita Yorumu ayaneyano 0 16,875 10-24-2022 09:55 AM
Son Mesaj: ayaneyano
  Solar return haritama yorumlarınızı beklerim esoshii 2 72,193 11-03-2021 03:59 PM
Son Mesaj: esoshii
  Solar Return haritam dlnatly 16 82,529 09-15-2021 07:48 PM
Son Mesaj: ahsen1
  Evlendiğimiz yıla ait Solar Return Haritalarımız Félicé 115 206,400 03-29-2020 09:07 PM
Son Mesaj: simone de
  güneş dönüşü haritasında neptün-ay ve neptün-şiron kavuşumu evilik göstergesi mi? merkür_yen 1 7,206 11-21-2019 05:49 PM
Son Mesaj: yagmurimu
  solar harita pinkylove 0 9,950 05-30-2019 03:55 PM
Son Mesaj: pinkylove

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 3 Misafir