Değerlendir:
  • 21 Oy - 3.05 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nurgül Yeşilçay
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Nurgül Yeşilçay
Bayanlardada en başarılı oyuncular arasında Nurgülyeşilçay var, ve bu başarısını harita yorumundada görüyoruz zaten,bizde bildiklerimizi ekleyelimgülücük


NURGÜL YEŞİLÇAY HOROSKOP ANALİZİ-KOÇ

Güneş Koç burcunda yol almaya devam ediyor. 21 Nisan'a dek Koç ataklığı, canlılığı, yeni başlangıçlara öncülük etme hevesi hepimizi sarıp sarmalayacak. Bir süredir yayınladığım 'Ayın Ünlüsünün Horoskop Analizi' serisine Koç burcunun ünlüsü olarak Nurgül Yeşilçay'ı seçtim. Bildiğiniz üzere, hayran olduğum ünlü dostları ayda bir kez bu sayfalara konuk ediyorum.
Koç döneminin bir başka özelliği de yeni başlangıçları getirmesidir.
Nurgül Yeşilçay 26 Mart 76 doğumlu; Koç burcu. Bilinen asiliğini Ay burcundan almış; Kova! Bakışlarındaki duruluk, su yeşili gözler, yükselen Balık'ın hediyesi. Kuzey Ay Düğümü Akrep'de. Tepe Noktası Yay.

Bu temel bilgiler bize, Nurgül Yeşilçay'ın cesur, kararlı, atak, hırslı, kendine güvenen ama duygusal tepkiler vermektende korkmayan, asi, sıradışı, toplumsal olaylara duyarlı biri olduğunu ifade eder.

Horoskopdaki yerleşimler ve açılar hakikaten özendirecek şekilde. Fakat şunu belirtmeliyim ki, doğum haritasında tam 5 gezegen geriliyor. Merkür, Satürn, Uranüs, Neptün, Plüton. Bu pek çoğunuzu rahatlatacak, 'tamam ben de özgüvenli görünebilirim' dedirtecektir. Elbette başarıyı yakalamak için bütün gezegenler ilerlerken doğmanız gerekmiyor.

Güneş'in yerleşimi ve açıları; zeki, ne istediğini bilen, hareketi, seyahati, okumayı seven birine işaret ediyor. Bununla birlikte sonucunu düşünmeden balıklama dalışlar yaptığını, bu tavrın sorunları beraberinde getirdiğini anlıyoruz. Kendine güveni yüksek olduğu için, sorunlardan korkmuyor. Zeki, sosyal, modern yapısı, korkusuzluğunu perçinliyor.

Ay Kova burcunda ve 12. evde: bu konumda bir yandan pek çok arkadaşla olmak ve görüşmek isterken, öte yandan yalnızlığının tadını çıkarmak isteği vardır. İçine çekilebildiği zamanlarda yaratıcılığı doruğa çıkar.

Merkür, Venüs Balık burcunda ve 1.evde. Güzel, sevimli, cana yakın, duygusal, vermeyi seven, romantik, zeki ve derin düşünceleri olan Nurgül, yüce gönüllü, bonkör, sevgi dolu, sanata düşkün bir insandır. Mars'ın konumu, çok çalışarak başarıya ulaşabilen, hızla düşünme, planlama ve uygulama yeteneğini öne çıkarıyor. Geçmişteki güzel çocukluk, fırtınalı aile yaşantısının gölgesinde kalmışsa, öfkeli, sinirli tepkilerini kontrol etmekte zorlanır.
Horoskopun en belirleyici faktörü Jüpiter. Koç burcunda ve 2. evde. Net, dürüst ve sadık yapısıyla iyi para kazanır. Para, ailesini daha iyi koşullarda yaşatmak arzusunun önüne geçmez. Bağımsız ruhlu, sözel savaşlardan hoşlanan, savruk yanı Jüpiter-Uranüs karesinin getirileridir. Bu açı finansal kayıpları da sürpirz bir şekilde yaşamasına sebep olabilir. Tepe Noktasıyla kavuşum halindeki Neptün, sanata düşkün yanını yaşama yansıtabileceğini, verim alabileceğini belirtir. Evcimen, yüce gönüllü, yetenekli, zeki ve yaratıcı bir insanın, Nurgül Yeşilçay'ın horoskop analiziyle ilgili yazılacaklar elbette bu kadar değildir. Sayfalarca sürebilecek pek çok açı ve özellik var. Şimdilik kendisine gecikmiş 'Mutlu Yıllar' temennimi bu kısa yorumla iletiyorum.


Doğum haritası linki:http://www.adres.gen.tr/adres/sites/7172/astrozoom-burc-ve-fal-sitesi.html

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-20-2007 04:33 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir